1. Няма достатъчно отзиви в интернет или хотелът е прекалено

...
1. Няма достатъчно отзиви в интернет или хотелът е прекалено
Коментари Харесай

Как да разберете, че един хотел не е особено добър

1. Няма задоволително мнения в интернет или хотелът е прекомерно остарял
Прочетете още
В множеството уеб сайтове има оценка на хотела, под формата на звездички или рейтинг. Дори даден хотел да има висока оценка, обърнете внимание на броя на отзивите. Ако има малцина мнения, високата оценка евентуално не е изключително съответна.

2. Снимките на хотела са обработени

Не е нужно да бъдете експерт, с цел да разберете, че някоя фотография е обработена или направена на Фотошоп. Ако хотелът няма какво да крие, ще качи действителни фотоси в интернет пространството.

3. Уебсайтът на хотела е много остарял

Има хотели, които разчитат на профилирани уеб сайтове за резервации, само че множеството хотели имат личен уеб страница. В наши дни имиджът в интернет е значим, тъй че в случай че уебсайтът на хотела не ви вдъхва доверие, по-добре изберете друго място.

4. Не успявате да се свържете със чиновниците

Добра концепция е да се свържете с хората от хотела, в случай че имате спомагателни въпроси, а и просто с цел да потвърдите резервацията. Ако никой не дава отговор на телефона или не дават отговор на имейлите ви, имайте едно мислено.

5. Данъците и таксите на са включени в цената

Повечето хотели включват всички налози и такси в цената на стаята. Има обаче и хотели, които не включват тези такси в крайната цена и при идване ще се наложи да доплащате. Добрите хотели включват налозите, тъй че по-добре търсете такива.

6. Използвайте картата, с цел да видите на какво разстояние е хотелът от центъра и забележителностите

На уебсайтовете на множеството хотели написа, че са покрай центъра и до забележителностите, само че в никакъв случай не се доверявайте на 100%. Използвайте карта, с цел да ревизирате дали това е истина.

7. Спалното долни дрехи не е бяло

Много по-лесно се виждат петна и нечистотия по белите чаршафи. Поради тази причина в хотелите, в които хигиената не е на равнище, спалното долни дрехи е цветно. Ако спалното долни дрехи по фотосите не е бяло, насочете се към различен хотел.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР