1) Не забравяйте, че вие не можете да угодите на

...
1) Не забравяйте, че вие не можете да угодите на
Коментари Харесай

Как Да Спрете Да Поемате Чужда Отрицателна Енергия!

1) Не забравяйте, че вие не можете да угодите на всеки

Ако някой ви тормози, оплаква се от вас, или ви разобличава, не се опитвайте непременно да го накарате да ви харесва. Това единствено ще ви засмуче по-дълбоко в това енергийно поле и ще ви направи пламенно подвластни от неговото мнение за вас.

Обичайки себе си преди всичко, ще си създадете силово поле, защитаващо ви от другите хорски мнения, което ще ви защищити.
Също по този начин не забравяйте, че можете да променяте всичко!

2) Бъдете деликатни, кого каните в живота си

3) Спрете да обръщате внимание на всичко към вас

4) Дишайте в природата

5) Поемете 100% отговорност за своите мисли и страсти

Вселената изпраща хора в живота ни, с цел да ни изпита. Вие не сте жертва, никой няма власт над вас. Помислете по какъв начин вашите мисли или упования могат да се проявят в дадена обстановка, която ви пречи. Ами в случай че отговорът се крие в границите на вашето равнище на самообладание, нервност, или съчувствие?

След като се придържате отговорно към метода, по който сте избрали да се случи едно нещо ще се свържете със себе си на по-дълбоко равнище. Сами ще определяте ориста си.

Поставете се в обстановки, които усилват личните ви сили. Вие сте почтени за един ослепителен живот и е време да осъзнаете този факт. Да се ​​научите да се предпазвате от силите на други хора стартира с обич към себе си. Не забравяйте, че вие ​​сте основани за благополучие и естетика, вие сте създател на личното си енергийно положение.

източник: bgpost.info
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР