1. Не винаги е добър. Да, повярвай ни, не си

1. Не винаги е добър. Да, повярвай ни, не си ...

18 Неща, Които 20-Годишните Научават За Клатенето.


1. Не винаги е добър. Да, повярвай ни, не си единствената, която си имала лош секс. Имаме теория, че всяка жена в 20-те си години е имала поне един наистина пълен провал.

2. Не губи време да се чудиш дали всеки прави повече секс от теб. Сравненията могат да те накарат да се чувстваш зле и да приемаш това като неуспех.

3. Не е задължително всеки път да имаш взривяващ секс като по филмите. Реалният секс не трябва да е като секс в порно, така че ограничи фалшивите стонове и позиране като във филмите, наслади се на истинското преживяване и бъди себе си.

4. Нормално е да не искаш да правиш секс. Има погрешно схващане, че хората в 20-те си години са готови за секс постоянно, но това не е така. Не си в настроение? Просто не го прави!
5. Всеки е преминал през притеснението преди секс с нов партньор. Не си единствената!
ТОВА СА НАЙ-ТЪПИТЕ НЕЩА, КОИТО МОЖЕ ДА КАЖЕШ В ЛЕГЛОТО6. Ако мислиш, че имаш нездравословна връзка със секс, просто си направете почивка. Ако осъзнаеш, че използваш секса като заместител на драматичните отношения, защото имаш проблеми в работата или защото си нещастна, добре е да се отдръпнеш малко. Хубаво е да си признаете, че трябва да се разделите за известно време, за да поемете глътка въздух.

7. Няма нищо лошо в това да се привържеш към някой след секс. Понякога сексът може да засили чувствата между хората, дори ако са нямали такова намерение. Това просто се случва и няма от какво да се срамуваш!

8. Също така няма нищо лошо, ако не се привържеш. Великият секс не е достатъчен, за да компенсира различията в характера, непрестанните скандали и лошите отношения.7. Няма нищо лошо в това, ако се привързваш към някой след секс. Понякога сексът може да засили чувствата между хората, дори, ако са нямали такова намерение. Това просто се случва и няма от какво да се срамуваш.

ЕТО ЗАЩО ПИЖАМАТА ВЪЗБУЖДА9. Не си скучна, ако не искаш да пробваш нещо различно. Груб секс, анален секс, тройка? Имаш пълното право да откажеш нещо, в което не си сигурна, че искаш да направиш. Няма нужда да се доказваш пред никого, а ако партньорът ти не зачита твоите чувства и мнението ти, просто му кажи довиждане!
10. Твоето тяло е нормално. Също така чувството за несигурност е нормално, но ако си с правилния човек, той ще направи всичко, за да те предразположи и да се чувстваш добре.
11. Никой не се интересува за бройката ти. Хората, които питат за това, просто искат да говорят за собствената си. Щом започнеш да осъзнаваш това, ще бъдеш много по-щастлива.

12. Пишкай след секс. Това е задължително.

13. Не си длъжна да правиш секс с никого, само защото е мил с теб или те кара да се чувсваш задължена. По лесно е да се чувстваш кучка за 30 секунди, отколкото да се мразиш заради неща, които правиш без да искаш.

14. Не се извинявай, че не си получила оргазъм. Да се чувстваш неудобно? За какво? Нито пък е нужно заради егото му да имитираш оргазъм, би трябвало той да ти се извини!

15. Няма нищо лошо в теб, ако искаш да правиш секс с някого още на първата среща или пък ако не искаш дори след като сте излизали месец. Прави каквото чувстваш!

АКО ПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА, ЗНАЧИ ВИ ЛЪЖЕ!


16. Не е нужно след секс да останеш при някой. Понякога ти се иска просто да се прибереш и да легнеш в собственото си легло. И няма нищо ненормално в това.
17. Всеки, който е правил запис по време ан секс, съжалява за това. Това обикновено не е ход, който се развива добре.

18. Само защото ен си правила секс 6 седмици, не означава, че трябва да правиш компромис със себе си и да си легнеш с някой, който не харесваш.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ НИ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ЛАШКАНЕ


Източник: secret.bg