1. Не винаги е добър. Да, повярвай ни, не си

...
1. Не винаги е добър. Да, повярвай ни, не си
Коментари Харесай

18 Неща, Които 20-Годишните Научават За Клатенето

1. Не постоянно е добър. Да, повярвай ни, не си единствената, която си имала неприятен секс. Имаме доктрина, че всяка жена в 20-те си години е имала най-малко един в действителност цялостен неуспех.

2. Не губи време да се чудиш дали всеки прави повече секс от теб. Сравненията могат да те накарат да се чувстваш зле и да приемаш това като крах.

3. Не е наложително всякога да имаш взривяващ секс като по филмите. Реалният секс не би трябвало да е като секс в порно, тъй че ограничи подправените стонове и театралничене като във филмите, наслаждения се на същинското прекарване и бъди себе си.

4. Нормално е да не искаш да правиш секс. Има неправилно разбиране, че хората в 20-те си години са подготвени за секс непрекъснато, само че това не е по този начин. Не си в въодушевление? Просто не го прави!
5. Всеки е минал през терзанието преди секс с нов сътрудник. Не си единствената!
ТОВА СА НАЙ-ТЪПИТЕ НЕЩА, КОИТО МОЖЕ ДА КАЖЕШ В ЛЕГЛОТО



6. Ако мислиш, че имаш нездравословна връзка със секс, просто си направете отмора. Ако осъзнаеш, че използваш секса като сурогат на трагичните връзки, тъй като имаш проблеми в работата или тъй като си нещастна, добре е да се отдръпнеш малко. Хубаво е да си признаете, че би трябвало да се разделите за известно време, с цел да поемете глътка въздух.

7. Няма нищо неприятно в това да се привържеш към някой след секс. Понякога сексът може да ускори възприятията сред хората, даже в случай че са нямали такова желание. Това просто се случва и няма от какво да се срамуваш!

8. Също по този начин няма нищо неприятно, в случай че не се привържеш. Великият секс не е задоволителен, с цел да компенсира разликите в характера, непрестанните кавги и неприятните връзки.7. Няма нищо неприятно в това, в случай че се привързваш към някой след секс. Понякога сексът може да ускори възприятията сред хората, даже, в случай че са нямали такова желание. Това просто се случва и няма от какво да се срамуваш.

ЕТО ЗАЩО ПИЖАМАТА ВЪЗБУЖДА



9. Не си скучна, в случай че не искаш да пробваш нещо друго. Груб секс, анален секс, тройка? Имаш цялостното право да откажеш нещо, в което не си сигурна, че искаш да направиш. Няма потребност да се доказваш пред никого, а в случай че сътрудникът ти не зачита твоите усеща и мнението ти, просто му кажи сбогом!
10. Твоето тяло е обикновено. Също по този начин възприятието за неустановеност е обикновено, само че в случай че си с верния човек, той ще направи всичко, с цел да те предразположи и да се чувстваш добре.
11. Никой не се интересува за броя ти. Хората, които питат за това, просто желаят да приказват за личната си. Щом започнеш да осъзнаваш това, ще бъдеш доста по-щастлива.

12. Пишкай след секс. Това е наложително.

13. Не си длъжна да правиш секс с никого, единствено тъй като е благ с теб или те кара да се чувсваш задължена. По елементарно е да се чувстваш кучка за 30 секунди, в сравнение с да се мразиш поради неща, които правиш без да искаш.

14. Не се извинявай, че не си получила оргазъм. Да се чувстваш неловко? За какво? Нито пък е нужно поради егото му да имитираш оргазъм, би трябвало той да ти се извини!

15. Няма нищо неприятно в теб, в случай че искаш да правиш секс с някого още на първата среща или пък в случай че не искаш даже откакто сте излизали месец. Прави каквото чувстваш!

АКО ПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА, ЗНАЧИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЛЪЖЕ!


16. Не е нужно след секс да останеш при някой. Понякога ти се желае просто да се прибереш и да легнеш в личното си легло. И няма нищо ненормално в това.
17. Всеки, който е правил запис по време ан секс, съжалява за това. Това нормално не е ход, който се развива добре.

18. Само тъй като ен си правила секс 6 седмици, не значи, че би трябвало да правиш компромис със себе си и да си легнеш с някой, който не харесваш.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ НИ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ЛАШКАНЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР