1. Не се страхувате да мълчите заедно. Психолозите казват, че партньорите,

...
1. Не се страхувате да мълчите заедно.
Психолозите казват, че партньорите,
Коментари Харесай

5 знака, че връзката ви е много здрава

1. Не се страхувате да мълчите дружно.

Психолозите споделят, че сътрудниците, които не се опасяват да помълчат дружно, могат да се отдадат на мислите си и се усещат удобно в компанията си, се познават задоволително добре и си имат цялостно доверие. Не се опасяват да бъдат себе си пред другия.

2. Спите настрана.

Учените са на мнение, че в случай че няма синхрон сред вас в съня, е по-добре да спите настрана. Ако единият хърка, а другият има лек сън да вземем за пример, е доста по-важно да се отделите, в сравнение с да се насилвате да останете в едно легло заради предубеждения или напразни страхове, че ще отслабите връзката си.

3. Имате разнообразни ползи и занимания.

Много по-добре е всеки от двамата да има своите персонални ползи и занимания. Не е здравословно да споделяте безусловно всички аспекти от живота си. Както е добре да имате и другари, с които да прекарвате времето си, настрана от колегата. Двойките, които нямат проблеми с това, нормално остават дружно.

4. Карате се.

Често в разногласието се ражда истината. Ако се карате, без да нарушавате положителния звук, несъмнено, най-вероятно успявате да си кажете доста неща и излиза наяве, че и двамата има върху какво да работите.

5. Приемате по-малко време дружно, в сравнение с бихте желали.

Поради задължения или друго не успявате да прекарвате задоволително време дружно, само че това не нарушава хармонията посред ви. Имате си доверие и се наслаждавате на времето си дружно.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР