1. Море Свободолюбиви и волна душа сте. Не се страхувате от

...
1. Море
Свободолюбиви и волна душа сте. Не се страхувате от
Коментари Харесай

Изберете мечтаната почивка и разберете какво криете дълбоко в сърцето си ❤️

1. Море

Свободолюбиви и волна душа сте. Не се страхувате от другите и сте подготвени да се доверявате с намерено сърце. Предпочитате фирмите и радостните хора. Имате потребност от другари, с цел да се чувствате пълноценно. Почивате най-вече на море, тъй като харесвате суетата по плажа, детския смях, заниманията и интензивният живот. Това, което криете в сърцето си, е потребността от сродна душа. Колкото и да обичате фирмите и да се смеете от сърце с другите, търсите човек, с който да можете и да помълчите. Понякога се чувствате като тъжния смешник - хората ви виждат все радостни, само че душата ви плаче. Чувството ви за комизъм ви оказва помощ да се справите с всичко и да не губите вяра даже в най-мрачните дни.

2. Планина

Вие сте човек, който обича природата и се старае да живее съгласно с нейните закони. Цените хубостта й, стараете се да я опазвате чиста. Склонни сте да съберете непознатия отпадък, да се погрижите за природата, тъй като осъзнавате какъв брой скъпа е тя. Предпочитате да се усамотите, когато е нужно. Харесвате салдото сред огромния гръмък град и тихата отмора измежду гората. Винаги бихте избрали планината пред морето. Това, което криете в сърцето си, е умората от монотонността. Хората са привикнали с вашия добър темперамент и ви одобряват за даденост. Чувствате се недооценени и се питате дали бихте липсвали на някого, в случай че изчезнете от живота му. Не се подценявайте и уважавайте повече себе си и времето си.

3. Екзотичен остров

Ако можехте да си го  позволите, това би бил вашият избор - бягство от света на цивилизацията и обединение с природата. Вие сте интроверт и търсите всевъзможен метод да се спасите от врявата и суетата на деня. Не обичате шумните компании. Крясъците на плажа ви изтощават. Ако отивате на море, ще изберете къмпинг. Ако отивате на планина, ще вземете палатка. Смятате, че елементарният живот е най-хубав и обогатява най-вече душата. Това, което криете в сърцето си, е самотата. Въпреки че умишлено търсите уединение, вие сте самотни. Чувствате, че мъчно намирате път към другите, и това ви тежи. Понякога търсите път даже към самия себе си. Спрете да търсите щастието и то ще ви откри. Обикновено се оказва доста по-близо до нас, в сравнение с сме си мислели.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР