1. Модифицирана мисионерска поза "Практически всяка класическа поза може добре

...
1. Модифицирана мисионерска поза "Практически всяка класическа поза може добре
Коментари Харесай

"Разцепи бамбука" и още 10 горещи секс пози за незабравимо лято

1. Модифицирана мисионерска поза

"Практически всяка класическа поза може добре да се настрои, тъй че да възбуди дамата, " твърди Лиза Суит, създател на „ 365 полови тръпки”. "Всичко, което дамата би трябвало да направи е да отключи желанието си да преследва удоволствието посредством някои простички нагаждания. Вдигането на краката, тъй че стъпалата й да стъпят крепко върху седалището му, ще накара пубисната му кост да се отърква повече в клитора й. Или може да вдигне високо крайници — колкото по-високо ги подвига, толкоз по-дълбока ще е пенетрацията към предната вагинална стена, където се намира и Г-точката. "

2. По-дълбоко задно навлизане

"Това придвижване наподобява като леко недодялано, само че всяка жена може да си го нагоди, като легне по стомах и остави колегата деликатно да легне върху нея, " споделя Суит. "Позата дава опция за по-дълбока пенетрецията, като в същото време провокира искри в Г-точката и клитора. "

3. Поза Прилепени лъжици

"Това гушкащо придвижване не е с изключително добра популярност по скалата на възбудата, " твърди Суифт. "За да го укрепи, мъжът може да плъзне пръстите си сред краката на дамата и да си играе с клитора й, до момента в който я обладава откъм гърба. Или пък самата тя може да прави това. Стискането на бедрата ще спомогне да се укрепи удоволствието. "

4. Поза Яб-юм (тиб. „ баща-майка”)

"Класически, мъжът сяда в поза лотус, а дамата го възсяда, " споделят Мърк Майкълс и Патриша Джонсън, създатели на „ Великият секс, заимствуван простичко. "Може да се реализира и с кръстосани крайници, само че в случай че това провокира стеснение, той може да я видоизмени, като седне на стол или пък на ръба на леглото, със стъпала на пода. Това е извънредно интимна поза, тъй като телата ви са подравнени и притиснати. Подходяща е да се гледате очи в очи и да редувате моменти на застиналост и оживление по време на половия акт. Много хора я намират за най-ефективната поза да се изпита стимулация на Г-точката, до момента в който реализират секс посредством навлизане. "

5. Поза Кали Асана

"Тази поза, в която ролята на дамата е преобладаваща, е позната на мнозина — мъжът ляга по тил, а дамата го възсяда, " споделят Майкълс и Джонсън. "Често е изобразявана в тантричното изкуство, а корените й би трябвало да се търсят в дълбока античност. При нея има голям брой способи да се обогати както чувствеността, по този начин и самото прекарване — клечене, коленичене, изправяне на тялото, навеждане напред или пък навеждане леко обратно и коленичене на една страна, до момента в който в същото време другият крайник е изправен. Разнообразието от придвижвания също не е за занемаряване — люшкане, триене или отскачане — те също ще провокират разнообразни чувства. Тази поза разрешава и да налагаш и контролираш ритъма, както и дълбочината на навлизане. За доста дами тя дава допустимо най-пряката клиторна стимулация, а също така дава опция и на мъжете да подтикват клитора, било то с пръсти или с вибратор. "

6. Обърната ездачка

"Това не е тъкмо обичайната поза, само че на нас ни харесва да я възприемаме като вид на Кали Асана, " споделят Майкълс и Джонсън. "Тя е чудесна да се разиграва против огледало, което ще ви даде ясна визия за това какво се случва в зоната на гениталиите, до момента в който вършиме обич – нещо мъчно постижимо при множеството пози. Това е и поза, при която е елементарно да се стимулираш собственоръчно. Ъгълът на навлизане и стимулацията, която той създава, също са склонни да провокират у колегата ви някои разнообразни чувства. Много мъже намират „ Обърната ездачка”, за извънредно наситена, тъй че не е неприятна концепция да обърнете внимание по какъв начин тъкмо реагира той. "

7. Изправена поза

"В тази поза той подпира гърба си на стена, тъй че тя да е 'отгоре’ и се притиска към него, с цел да проникне в нея — действието се улеснява, в случай че тя повдигне единия си крайник, " твърди Д-р Керъл Куин, щатен сексолог към Good Vibrations, секс магазин в Сан Франсиско. "С едната си ръка той може да придържа крайници й вдигнат и да я прегръща с другата (като по този начин я държи притисната към себе си и в същото време й оказва помощ да стои изправена). Ако тя извие тил, тазовете и на двамата ще притиснат още по-плътно — тогава той ще може доста по-лесно да доближава гърдите й.
Предимства на позата: чудесна е за очен контакт, допиране и целуване.

Внимание: Когато мечтаната дълготрайност е реализирана, множеството хора ще решат най-сетне да се провиснал хоризонтално. " Допълнителен съвет: "Когато той е по-висок, може да разтвори краката си по-широко, като по този начин тазът му ще се нагоди към нейната височина (или пък, в случай че и двамата са спортни натури, би могъл да я повдигне на ръце и по този начин да я нагоди към своята височина), " споделя още тя.

8. Глава над петите

"Ето и един необикновен и провиснал вид на поза, при която дамата е от горната страна, " споделя Д-р Куин. "След като го възсяда, тя слага глезените си върху раменете му и се отпуска обратно, тъй че или ляга непосредствено върху него (по тил — гърбът й се пада върху бедрата му, а стъпалата й са от двете страни на лицето му) или пък е леко наклонена встрани, като по този начин позата се приближава до разновидността на слепените лъжици: Той отчасти се накланя към себе си, а тя се нагажда към него, тъй че да й е комфортно. Тази поза не дава очен контакт, само че за сметка на това предлага голям брой благоприятни условия за допиране, изключително клиторна стимулация. Той може да употребява хълбоците и Бедрата й, с цел да я придърпва по-близо до себе си, стига да се търсят по-енергични придвижвания или пък по-дълбоко навлизане. "

9. Разцепване на бамбука

"Друга класическа тантра поза, която е нещо като вид на мисионерската поза, " споделя Д-р Куин. "Тя ляга по тил, само че вместо да ляга върху нея, той коленичи с разтворени колене, тъй че тазът му да се сниши, с цел да може да проникне в нея. Тя може да се захване за бедрата му (и да употребява този захват като лостов механизъм, с цел да се движи) — глезените й са върху раменете му или пък единият крайник е прегънат, тъй че тя да е в положение да отпусне крайници си върху гръдния му панер и да усеща сърдечния му темп.

Предимства: чудесна поза за очен контакт, допиране и целуване на стъпалата и пръстите на краката. "

10. Секси разсичане

"Тази поза е прелестна за клиторна стимулация, " твърди Д-р Ивон K. Фулбрайт, дипломат на половите взаимоотношения и благоденствие към „ Астроглайд”. "Първоначално дамата възсяда мъжа, след което се намества сред краката му (което от своя страна ще извие гърба й). Тогава той може елементарно да подтиква ерогенните й зони, като по този начин по-бързо я довежда до оргазъм. "

*** Откачена бонус поза!!!

Въртящо разединение

Трудност: 10! Само за хора в добра спортна форма и с авантюристичен дух!
"Гъвкавата дама ляга върху колегата си, като слага и двата си крайници сред неговите, " споделя Д-р Фулбрайт. "После ги разтваря, като изнася единия крайник напред, отпускайки половината си тежест върху коляното. Така тя може да му предложи гърдите си да ги целува и смуче, което ще окаже много възбуждащо и за двамата. " Възможно е да се наложи да извършите някои извършения за разпъване преди любовния сеанс, само че сигурно ще „ вземете акъла” на колегата си...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР