1 млн. лв. е платил бащата на Адриан Златков за

...
1 млн. лв. е платил бащата на Адриан Златков за
Коментари Харесай

Гореща версия: Тони Златков броил 1 милион лева на похитителите на сина си, а те до последно не давали...

1 млн. лева е платил бащата на Адриан Златков за свободата на сина си. Това твърди bTV, базирайки се на свои източници. Похитителите поискали от предприемача Тони Златков 3 млн. лева, а договарянията са траяли толкоз дълго, тъй като сумата е била прекомерно висока за фамилията.  Припомняме, че тази заран Златков заяви пред публицисти , че самичък е водил договарянията с хората, отвлекли сина му и разгласи, че е платил избрана сума, с цел да може момчето да се върне вкъщи.

Комуникацията е била единствено с есемеси, а в това време похитителите не са давали доказателства за това жив ли е Адриан. Момчето е пуснато ден след даването на сумата.

„ Оставили са го в дефилето посока Самоков. Добри хора са го прибрали на автостоп. Взехме го от бензиностанция на Горубляне, той ни се обади от телефона на хората”, описа детайлностите за прибирането Тони Златков.

Бащата беше безапелационен, че Адриан не е бил унизен и са се отнасяли добре с него. По думите му отвличането е за пари, а нито той, нито момчето имат врагове.

Семейството към този момент има защита пред дома си. Тони Златков уточни, че всеки човек би се страхувал и няма човек, който да преживее този призрачен сън и да не се опасява.

Младият мъж изчезна рано сутринта на 30 август. Колата му беше открита на пътя за с. Герман, покрай дома на фамилията му. В нея бяха останали персоналните му документи и телефон.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР