1 милиард губи държавата от сивия сектор и контрабандата на

...
1 милиард губи държавата от сивия сектор и контрабандата на
Коментари Харесай

Валентин Златев: Има тежък политически чадър над Марешки

1 милиард губи страната от сивия бранш и контрабандата на горивата, съобщи шефът на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев, съобщи " Канал 3 ". От сектора настояха пред депутатите от комисията за контрол на приходните организации за специфичен закон, който да контролира сектора и да сътвори равни условия за този бизнес. Част от казуса се назовава Марешки, съобщи изпълнителният шеф на асоциацията Андрей Делчев.

Аз съм уверен, че над този човек има тежък политически чадър, добави за водача на Воля Златев. По думите му другояче не е разумно да няма никакви резултати от всички финансови инспекции на бизнесмена-депутат, в случай, че компаниите му имат 15 млн. загуби.

" Не приемем ли закон, който да сътвори равни условия, корупцията ще продължи, контрабандата основава корупция, корупцията пази контрабандата ", заключи Златев.

" Колко коства цената на горивото е политика, какъв брой е загубата за страната също е политика, дайте да намерим общо решение,ане на пазара ", обърна се към ръководещите Драгомир Стойнев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР