1 март 2018 г., София – Wizz Air, една от

...
1 март 2018 г., София – Wizz Air, една от
Коментари Харесай

WIZZ AIR със светкавична 24-часова промоция днес

1 март 2018 година, София – Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа, предлага 20%* понижение за всички свои полети, резервирани през днешния ден.

Клиентите, изтощени от неприятното време и минусовите температури и потънали в фантазии по лятното слънце, могат да спрат да мечтаят и да преминат към деяние! С цени, започващи от едвам 19.99 лева.**, в този момент е идеалният миг да си резервирате бягство до една от многото горещи слънчеви дестинации на Wizz Air от България, измежду които са Атина в Гърция, Ларнака в Кипър и Малага в Испания.

Тези, които желаят да се възползват от днешните положителни ценови предложения, само че още не са сигурни с кого ще пътуват, могат да употребяват услугата Flexible Travel Partner на Wizz Air. Срещу дребна такса клиентите могат да резервират билет, без да е належащо да показват името на своя сателит за пътуването досега на чекиране.

Днешните промоционални цени са налични единствено до 23:59 ч. довечера, тъй че всички заинтригувани клиенти от България би трябвало да побързат, с цел да си подсигуряват най-хубавата оферта.

*20% отстъпка се ползва за цените на самолетните билети, включващи всички налози и наложителни такси, само че без административната такса. Тази промоция се ползва на 1 март от 00.00 до 23.59 ч. CET. Периодът на пътешестване, за който важи, е стеснен – всички пътувания би трябвало да бъдат осъществени до 31 май 2018 година Цената се отнася единствено за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

**Еднопосочен билет, включващ всички налози и наложителни такси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР