1. Логично е българката и българинът, при липса на член

...
1. Логично е българката и българинът, при липса на член
Коментари Харесай

Защо имаме толкова много неваксинирани в стоково-паричното ни здравеопазване ?

1. Логично е българката и българинът, при липса на член от разширеното й/му семейство здравен служащ, да има най-голямо доверие на персоналния доктор. Но той/тя, медсестрите, фелдшери и санитари също имат по един живот и в последно време вършат всичко допустимо да минимизират контактите с пациенти и обгрижвани. G.P.- тата отхвърлят да имунизират и препращат към публично налични пунктове. При непознати медици и с ваксини с неразбираемо годни периоди, с заявления за отвод от търсене на отговорност от производителите.

2. Недоверието към медицината в по-големи градове идва и от непрекъснатото прекачване на пациентите с посоки към експерти, предписващи излишно скъпи и неефикасни медикаменти, постоянно изкушавани материално и корумпирани от търговците-фармацевти. Или да съчинят излишно, само че платено при тях или техен близък/ка проучване. Или да убеждават нерядко в нуждата от ненужни, само че рискови оперативни намеси. За пари или за доста повече пари!

3. Високият дял на циганското население, което има свои привички и навици към персонална хигиена, другарство, съблюдаване на телесна отдалеченост. Навици, които не се трансформират и при престой в Западна Европа, където " западняците " постоянно са заплащали скъпо топлата вода и от вековете в никакъв случай не са блестяли с персонална хигиена.

4. Логиката и убедителността на някои от тайните теории за биологична война посредством китайско-щатския вирус Ковид-19.

5. Идеологическият метод към имунизациите (руски, китайски) и занемаряване напъните на родната просвета за своя ваксина.

6. Но в основата е българският нрав и сдържаност с вроденото съмнение към управляващите, които изключително в последните 2-3 десетилетия търсят във всичко персонален кяр.

7. И в непрекъснатите опити да бъде излъган извън, с изключение на да складира €-$-ви химически и радиоактивни боклуци в плодородната българска земя, да употребява компрометирани ГМО артикули, неприемливи в западно-европейския „ Общ пазар” (от „ подарената” през 90-те години от Съединени американски щати развалена царевица и престарелите ресурси на месо за VI флот на Big brother-a до турските биодомати, китайски чесън и нидерландски хим-цветя).

Огнян

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР