1 лев партийна субсидия е емоционална реакция на популизма на

...
1 лев партийна субсидия е емоционална реакция на популизма на
Коментари Харесай

Каракачанов: Атака завижда и ревнува

1 лев партийна дотация е прочувствена реакция на популизма на Корнелия Нинова. Ние още преди години сме предложили дотация от 6 лв. на глас и граница от 5 млн. лв. на година примерно. Очаквам забавен спор в Народното събрание и чакам контра оферти от другите партии в пленарна зала. Тази тематика нервира обществото, тъй като хората чакат тези пари да се дават за нещо друго. Трябва да се реализира най-хубавото допустимо решение и този спор в Народно събрание по тематиката ще е потребен за демокрацията.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на защитата Красимир Каракачанов. "Синята каска я смъкнах още предходната година. Аз нямам проблем с никой. Резултатите от изборите са ясни. Вътрешна македонска революционна организация взима 7 пъти повече гласове от "Атака ". За мен тяхната реакция е ревнивост и завиждане. Вместо да ни поздравят и да се замислят за какво те не са получили толкоз гласове, те ревнуват. Това е самомнителност. Другият ни сътрудник в обединението ни поздрави. "Атака " си търсят оправдания и настояват несериозни неща за купения избор и циганските гласове. Аз до последно желаех всички да се явим дружно на изборите. След като това не стана и някои желаеха да се мерим приехме. И обявихме, че ще се явим независимо на изборите като съблюдаваме джентълменско държание. Ние го направихме това, само че "Атака " 40 дни не стопираха да плюят и наскърбяват. Аз няма да ги потърся за диалог. Ако те ме потърсят, няма да откажа да беседваме. Не сме обсъждали тематиката за промени в парламентарната група на Обединени патриоти, само че може би е неизбежно да го създадем ", разяснява Каракачанов последните неразбирателства в Обединени патриоти.

"Достатъчно се наслушах на нелепости, че ще закупувам американски самолети, с цел да атакувам Русия. Ние започваме да обновяваме нашата изтребителна авиация. Всички други изказвания са измама. Чух, че F-16 били нападателни самолети. Все едно "Грипен " е отстъптващ аероплан. Това са несериозни неща. За договорката има една избрана граница, която е преференциална. За българия тази цена е 2 милиарда лв.. Всичко е въпрос на договаряния. Конгресът гласоподава таван, до който може да се продадат изтребителите. F-16 беше най-хубавият и нов аероплан спрямо другите препоръчани ", безапелационен беше военният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР