1. Лакти и колене Кожните гънки по тези места са

...
1. Лакти и колене Кожните гънки по тези места са
Коментари Харесай

7 части на тялото, които издават истинската възраст на жената

1. Лакти и колене

Кожните гънки по тези места са доста неприятни и е целесъобразно непрестанно да се овлажняват и да се натъркват със скраб най-малко един път седмично.
2. Клепачи

С възрастта тънката кожа на клепачите се разтяга, а мускулите стават по-слаби. За страдание, това може да докара до непотребна лой под долния и горния клепач, създавайки торбички под очите.
Можете да предприемете някои дейности, които могат да оказват помощ за решаването на този проблем: консумирайте по-малко сол, пийте повече вода и си осигурете задоволително сън в допълнение към вярното хранене. По-добре е да се сбогувате с цигарите: никотинът въздейства отрицателно на колагена в кожата. В някои случаи (при съществуване на тежки хернии) се предлага хирургична промяна.
3. Коса

Косата освен става по-тънка и посивява с възрастта, само че и става по-суха и чуплива, предразположена към косопад.
Можете да добавите нужната влага благодарение на естествени масла, като прилагате и съответните артикули за грижа срещу стареене на скалпа и косата.
Боядисвайте постоянно косата си и я подхранвайте постоянно с качествени родукти. Не използвайте несъответствуващи шампоани и балсами.
4. Зъби

С придвижване на възрастта се следи и пожълтяване на зъбите. Ходете по- постоянно на стоматолог и следете здравето и белотата на зъбите си.
5. Уши и нос

Те са първите издайници на възрастта, защото се удължават с възрастта поради хрущялната си конструкция. Меката част на ухото увисва, по-късно и края на носа.
6. Ръце

Постоянно изложени на външни въздействия, ръцете ви евентуално издават възрастта ви повече от която и да е друга част на тялото.
Излагането на слънце е най-големият провинен за появяването на възрастови петна по ръцете. Поради това е належащо там да се ползва слънцезащитен крем с висок фактор.
Кожата на ръцете най-често влиза в контакт с химикали, които са част от продуктите, които употребявате всекидневно. Намалете контакта с тях до най-малко, в случай че желаете да поддържате ръцете си млади. Използвайте защитни ръкавици, когато вършите всякаква домакинска работа. Не забравяйте да нанасяте крем за ръце най-малко един път дневно.
7. Шията

Шията постоянно наподобява по-стара от лицето, най-много тъй като кожата в тази област е по-тънка, в сравнение с лицето. Превантивните ограничения, като да вземем за пример потреблението на същите артикули, които нанасяте и върху лицето, самомасаж и специфични извършения за шията, са добра концепция, в случай че ги приложите преди фрапантната смяна на шията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР