1. Кралят печели всичко или нищо Вие живеете под мотото

...
1. Кралят печели всичко или нищо Вие живеете под мотото
Коментари Харесай

Дръжте Се! Истинските Зодии Не Са 12 А Са 7! Виж Коя Си Ти И Какъв Е Житейският Ти Път! Цар Ли Си Или Шут!



1. Кралят печели всичко или нищо

Вие живеете под мотото " Всичко или нищо! ". И най-хубавото, което можете да извършите за себе си, е при всяка опция да пръскате великолепието си. Да изисквате почитание, даже да бъдете от време на време надменни, тъй като кралят не познава комплекса за непълноценност. По темперамент сте великодушни, помагате на всеки, изпаднал в неволя (разбира се, очаквайки да ви боготвори след това), не страдате от липса на внимание от страна на противоположния пол. Да не кажем, че се къпете във внимание. Умеете да споделяте, само че умеете и да манипулирате. Не подлежите на надзор! И интимният ви сътрудник не трябва да го не помни. Когато сте в въодушевление, сияете от наслада. Но в случай че сте " спали изкривено ", напрежението е във въздуха и близките усещат, че всеки миг ще ги връхлети стихия. Проблемите не ви плашат - има ли ги, просто би трябвало да ги решите. Не си губите времето с депресии или съмнения. Затова мястото ви постоянно е на върха. Родени сте да командвате, в никакъв случай - да се подчинявате.

2. Вождът ненавижда препоръките

Кипите от сила. Не можете да стоите на едно място, а и не желаете. Бързо се палите, още по-бързо простите. Умеете да убеждавате, да вдъхновявате, само че не знаете по какъв начин да губите - рецензията след неуспех ви кара да се чувствате като цялостен отстъпник. Трудно приемате непознато мнение. Не гордостта ви праща в бездната обаче. Просто сте на " вие " с страстите - мозъкът ви е изчерпателен и единствено пристрастеностите могат да ви подведат. Затова ненавиждате препоръките - никой не знае по-добре от вас какво и по кое време би трябвало да се направи. Скромността не ви отива - да стоите спотаени в ъгъла значи да изневерите на ориста си. Трябва постоянно да действате и да водите " тълпите " зад себе си. В любовта идеалният сътрудник за вас е оня, който ви схваща и не пробва да ви завладява. И най-важното - да не ви дава мотиви за ревнивост, тъй като не сте от най-кротките.

3. Рицарят не чака популярност

Вие сте човек на достойнството. Движи ви мотото: " Прави, каквото би трябвало, пък да става, каквото ще! ". Не чакате самопризнание за геройствата си, само че и не търпите неуважение. Славата не ви блазни - просто желаете почитание и доброжелателност в връзките. Не са спорове, по тази причина не понасяте някой да ви държи звук. Най-големият капан пред вас е да се поддадете на алчността и да " минете от тъмната страна ". Направите ли го, ви чакат единствено несгоди, че и заболявания. Носете кръста си на доблестен и чист човек и Съдбата ще ви се отплати. В любовта сте умерени - отблъскват ви експанзията и сътрудниците, които желаят да преобладават.
Вашата съществена цел е да носите хубост на света. Да бъдете изящни, безупречни и да раздавате обич. Като характер вие сте пасивни, обичате да си почивате, обичате и да си угаждате. Като типични аристократи, вие би трябвало постоянно да посещавате публични събития, както и да работите в група, където най-бързо ще блеснете. Вашият разсъдък е доста забавен. Той съчетава мъдростта на предишното с перспективността на бъдещето. Тоест, вие умеете да реализирате допустимо най-добре новаторските хрумвания. Много от вас ще станат известни и ще се къпят в популярност и почести. В любовта имате потребност от боготворене. Не държите да налагате мнението си. Държите сътрудникът ви към този момент да знае какво е то и авансово да се е съобразил с него. Затова ще дадем доста скъп съвет на половинката ви - дано ви следи и опознава добре. До най-дребния подробност.

5. Професорът желае IQ и в леглото

Здрав разсъдък, деловитост, непоклатимост и отговорност - на тях се гради личността ви. Вие сте умни хора с висок естествен разсъдък. Отвращавате се от пошлостта и безхаберието. Много хора ви завиждат, само че по-добре свиквайте с това. Често ще бъдете упреквани във надменност и безчувственост. Но това са маловажни неща, тъй като вие имате по-висши цели. Трябва да образовате останалите. Което не значи безусловно да станете учители. Бъдете такива, каквито сте - невъзмутими, уравновесени и начетени. Просто не дръжте знанията за себе си. Споделяйте опит и разсъждения, тъй като останалите имат потребност от тях. А и вие по този метод ще се чувствате по-пълноценни. В съкровен проект до вас би трябвало да стои не по-малко грамотен сътрудник, на който му е прелестно да води дълги диалози за живота. Ако се задоволите с някой по-посредствен, в един миг доста ще ви нервира ограничеността му, а той пък ще стартира да ви счита за надменен дървен мъдрец.

6. Шутът не робува на разпоредбите

Може да сте Шут, само че не сте клоун. Вие сте " солта на земята ". Вашата цел е да... си живеете живота и да заразявате с наслада! Да се занимавате с това, което ви харесва. Да не ставате плебеи на предразсъдъците и на " разпоредбите ". Да излъчвате позитивизъм, да заразявате с усмивки. Да бъдете щастливи. Сигурно към този момент сте усетили по какъв начин ежедневни отговорности като миенето на чинии да вземем за пример ви нервират извънредно доста. Повече от " естественото ". Не споделяме да станете безотговорни и мърляви, само че в действителност е добре да избягвате " досадните " неща. Защото това ви въздейства доста зле на душeвността и силата. Като темперамент сте доста чувствителни и жалостиви хора. Боли ви от непознатото злощастие и тъкмо това оправдава задачата ви - да ги ощастливите. Във връзките ви, в случай че ви се случи да изпаднете в интервал, в който се чувствате нещастни и недооценени, то незабавно напуснете колегата си. Имате потребност от човек, който непрекъснато да ви потвърждава любовта си и да ви сервира сантиментални изненади. Това най-силно ви зарежда.

7. Векторът е придирчив в любовта

Вие сте родени авантюристи и пращите от съблазън. Обичате флирта, обичате новото, обичате да се отличавате. А това, което ненавиждате, е някой да ви хленчи и мрънка. Вашата задача е да създавате. Да вършиме живота елементарен и пълностоен. Нерядко внушавате чувството, че сте " демонична персона ". Мистична, леко страшна, такава, с която смешка не трябва. Но от вътрешната страна сте доста добър човек, който просто счита, че няма нищо неприятно в това да си имаш едно мислено, преди да се довериш напълно. Прощавате острите думи, само че неприятните каузи - не. В съкровен проект сте капризни. Не му е елементарно на човек да задоволи всичките ви условия. Но пък въпреки това, сте си и в правото - знаете какъв брой можете да дадете и не желаете да го давате на човек, който не го е заслужил изцяло.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР