1 Избелване на зъби Искате красиви бели зъби – използвайте

...
1 Избелване на зъби Искате красиви бели зъби – използвайте
Коментари Харесай

Залепваш Най-Обикновена Кора За Банан На Ръката, Ефектът Идва Само След Секунди! Няма Да Повярваш Какво Ще Се Случи!

1 Избелване на зъби

Искате красиви бели зъби – използвайте бананови кори. Разтрийте зъбите на тяхната вътрешна повърхнина всеки ден в продължение на 2 седмици, и скоро ще видите резултата.

2. Премахване на брадавици по кожата

Имате проблем с непрекъсната поява на брадавици по кожата. Този проблем може да бъде решен благодарение на кожата на банан. В допълнение към отстраняването им ще предотврати повторната им поява. Поставете парче банан на кожата над брадавицата, приложете пластир или лепенка оставете за една нощ. Повторете процеса, с цел да завършите премахването на брадавици.

3.Лечение на акне и бръчки

Цялостна грижа за кожата с бананови кори. Чудесно е за понижаване на бръчки и петна по лицето. Тя съдържа антиоксиданти и анти-ейдж, овлажнява и подхранва кожата и в последна сметка се усъвършенства нейната разтегливост и еластичност. Просто разтривайте кората в кожата на лицето, изключително в по-възпалени проблематични области и оставяте за половин час.

4. Лечение на псориазис

Банановите кори може да не излекуват изцяло това заболяване на кожата, само че може да успокоят признаците – сърбеж и зачервяване и ускорение на изцелението. Търкайте върху засегнатата област и оставете за 10 минути.

5. Обезболяващо

Банановата кора е отлична и като аналгетик. Ако имате мъчителни места по тялото леко разтривайте с бананови кори върху засегнатата област и оставете за 15 минути. Скоро ще се почувствате облекчение.

6. При захапване от инсекти

Ако имате захапване от инсекти върху тялото, от които можете да получите сърбеж, вместо това, пробвайте се да успокоите място, тъй че да натъркайте с бананови кори.

7. Почистване

Кората на банана отвътре има мастни и питателни хидратиращи свойства и по тази причина е идеална за разчистване на обувки от естествена кожа, мебели, и сребърни бижута.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР