1. Истинската любов е взаимна. Винаги. Ако чувството не е

...
1. Истинската любов е взаимна. Винаги. Ако чувството не е
Коментари Харесай

10 закона в любовта, с които трябва да свикнеш

1. Истинската обич е взаимна. Винаги. Ако възприятието не е взаимно, не е обич, а нещо друго.
2. Любовта би трябвало да направи живота на двама по-добър, по-щастлив, по-красив. Ако това не се случва, значи нещо не е наред в една връзка.
 Психолозите разкриват: Тайните на щастливата връзка Психолозите разкриват: Тайните на щастливата връзка
Проучванията демонстрират, че двойките без деца имат по-щастливи връзки. Едно изследване откри, че 2/3 от двойките изпитват внезапен спад в...
3. Това, което любовта не търпи, е счетоводството. Нито материалното, нито духовното. Не се опитвайте да го купите. Наивно е да мислите, че в случай че изразходвате повече пари или душевна сила за обичан човек, тогава той ще ви обича повече. Въпреки че, в случай че харчите единствено, с цел да доставите наслада на обичания човек, това е друго нещо.
4. Не пресмятайте кой кого обича повече. Не моли за обич, бъди независима персона. Помнете мъдрата британска сентенция ′′ Единственият метод да бъдеш обичан е да обичаш себе си ".
5. Не провокирай ревнивост, тъй като любящият човек ще е доста ранен и повече от всичко друго ще се опасява да те загуби. Не завиждайте на себе си, без доверие любовта не може да е същинска. Въпреки че ревността от време на време е нужна в дребни дози. Това е като сол в ядене, неосолената храна е сурова и никой няма да яде в този ѝ тип.
6. Понякога е доста мъчно да устоиш на изкушението да промениш нещо в обичания. Но в случай че те е превзел, преди да му се отдадеш, помни, че възрастен не може да бъде изменен. Е, в случай че опитите ви да превъзпитате колегата внезапно съумеят, помислете дали ще обичате някой, който е направил това.
 Седем обстоятелството за любовта, които ще оказват помощ на вашата връзка Седем обстоятелството за любовта, които ще оказват помощ на вашата връзка
Време е да си приказваме за обич и скъпи препоръки за вашата връзка. Вижте кои са те:  1. Мъжете са по-търпеливи към дамите, отколкот...
7. Знае се, че скуката и монотонността убиват любовта, само че не е належащо да се прави спектакъл във връзките. Всичко е добре, в случай че е умерено. Жилището на деен вулкан от страсти, кавги и пристрастености е толкоз уморително, колкото животът е като замръзнало, сънено тресавище.
8. Любовта е безкористно завръщане, което не изисква нищо в подмяна! Да подариш на обичан човек топлината на душата, насладата, да направиш нещо прелестно за него, не е ли най-голямото благополучие за обичащия човек.
9. Не мислете, че човек, който се отнася зле с вас при започване на една връзка, след известно време ще се поправя. Можете да бъдете сигурни, че обстановката единствено ще се утежни. Какво да вършиме с него зависи от вас, оставете всичко както е или потърсете по-подходящ сътрудник.
10. Случва се по този начин, че толкоз доста желаеме да бъдем обичани, че сме подготвени да се влюбим, съвсем в първия човек, който ще ни хвърли влюбчив взор или другарска усмивка. Любов, сходна на огнище, не постоянно се трансформира в същинско възприятие. И макар че се случва, по-добре е да провериш всяко възприятие, с цел да не страдаш след това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР