1 Истинската жена осъзнава колко й е провървяло, че се

...
1 Истинската жена осъзнава колко й е провървяло, че се
Коментари Харесай

20-Те Тайни На Женското Достойнство От Една Българска Баба

1

Истинската жена осъзнава какъв брой й е провървяло, че се е родила жена.

2

Митът, че дамите стареят по-рано от мъжете, са го измислили самите мъже. В реалност дамите имат доста повече благоприятни условия с възрастта да наподобяват по-добре от своите връстници мъже.

3

На дамата й наподобява да се грижи единствено за заболели, остарели или доста близки родственици. Във всички останали случаи мъжът би трябвало да се грижи за дамата.

4

Колкото повече обичани занимания и увлечения има дамата, толкоз по-малък е шансът да се занимава с непознати работи.

5

Не си коства дамата преждевременно да става кошче за душевни боклуци на мъже неудачници. Мъжките проблеми мъжете са длъжни да си вземат решение сами.

6

Ако дамата желае да наподобява добре при инцидентна среща, тя би трябвало да се научи да наподобява добре постоянно. Дори когато изхвърля боклука. Стане ли й табиет, по този начин ще бъде през целия й живот.

7

Дори в случай че дамата умело борави с иглата и си шие облеклата сама, пред хората би трябвало да споделя, че си има добра шивачка или че се облича в скъпи магазини.

8

Към парите дамата би трябвало да се отнася леко: в случай че ги има, тя би трябвало да умее да ги харчи. Ако ги няма, не би трябвало да стои тъжна.

9

Колкото и да е обезпокоена материално, дамата би трябвало наложително да има най-малко едно хубаво кожено палто и два чифта прилични обувки.

10

Вкъщи дамата може колкото си желае да се върти към единственото си кожено палто, да се грижи за него, да го чисти и пази. Когато е на посетители обаче е непристойно да разкарва домакините си поради него, търсейки му особено място. Истинската жена би трябвало с лека немарливост да смъкна палтото от раменете си, оставяйки го в ръцете на своя джентълмен и да не помни за него, до момента в който не пристигна моменът да си тръгне оттова.

11

Във взаимоотношенита си с мъжете дамата има редица преимущества:
• дамата може да си разреши прищявки и промени в настроението, на мъжете това не им наподобява.
• когато мъжът обещае, е задължен да съблюдава думата си, дамата има право да премисли.
• мъжът би трябвало да идва постоянно в точния момент, дамата има право на 10 минути забавяне. Но в случай че дамата нарушавайки регламента, закъснее 45 минути, задоволително е усмихвайки се благо, просто да се извини.

12

He бързайте да прогоните по-далече кавалера, който не ви се е харесал. Колкото повече мъже има към дамата, толкоз по-силно тя ги притегля. Почакайте. Рано или късно в този кръг ще попадне оня, който ви е необходим.

13

До мъжа дамата има право да прави единствено това, което й се харесва. Да извършва непознати прищявки е орис на мъжа.

14

Колкото и да е приятна вечерта, прекарана с мъж, дамата би трябвало да нощува вкъщи си. Няма значение, дали ще станете от масата или от леглото. И не е толкоз значимо, че към този момент е среднощ или много по-късно. Докато не настъпи утрото, вечерта продължава. А това значи, че мъжът би трябвало да ви изпрати и да остане джентълмен до края й. Ако отстъпите пред ангажиментите му, бъдете подготвени за промени. С настъпването на утрото недоспалият мъж разсеяно ще ви целуне по бузата и ще бърза за работа. А вие ще би трябвало да сложите непозната престилка и в непознатата кухня да приготвите на бърза ръка закуска. Вкъщи вие постоянно можете да хапнете независимо. Казано в резюме: „ каретата се трансформира в тиква “.

15

Сълзите са мощното оръжие на дамата, само че то би трябвало да се употребява колкото се може по-рядко. Постоянно плачещата жена провокира не съчувствие, а неспокойствие.

16

Ако дамата не желае да дава отговор на съответен въпрос, задоволително е многозначително да се усмихне. Пък и в доста други случаи усмивката е подобаваща, тя работи разоръжаващо.

17

Жената може да е многостранно развита, образована и начетена, само че в случай че не умее да води диалог „ за всичко и за нищо “, в никакъв случай няма да бъде считана за забавен събеседник.

18

Не си коства дамата от първия ден на работното си място да заявява незабавно всичките си качества. Колкото повече я недооценяват първоначално, толкоз повече шансове има тя в последна сметка да завоюва.

19

Жената би трябвало да си знае цената, само че в никакъв случай не си коства да я посочва.

20

Умението на дамата да се съблича красиво очарова. Умението да се облича красиво — омагьосва и привързва.

21

Мъжка обвързаност? Няма нищо по-просто! От самото начало свикнете мъжа да харчи за вас пари и свободно време . И напълно не е значимо дали ще ви подарява цветя или скъпи дарове, дали ще ви води по заведения за хранене или в Макдоналдс, дали ще направи безценен ремонт или самичък ще боядиса тавана. Главното е да не забравяте, че мъжете доста повече ценят това, което дават, в сравнение с това, което получават.

22

Жената, която умее да се харесва, не може да избегне приказките по собствен адрес. Но в този случай не следва да се вслушва в публичното мнение. Горе главата! По-добре да си флиртаджийка, в сравнение с клюкарка.

23

За поддържане на тонуса понякога дамата би трябвало нещо да трансформира: ръкавици, работа, мъж. Ако с работата и мъжа ви е провървяло, по-често сменяйте ръкавиците.

24

Докато дамата се усеща жена, в никакъв случай не е късно да стартира всичко изначало.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР