1. Христо Мутафчиев, намръщен актьор и строг патриот: Ти, неразумни

...
1. Христо Мутафчиев, намръщен актьор и строг патриот: Ти, неразумни
Коментари Харесай

Смехът е здраве! Вижте 10 послания в духа на нема да им стъпим

1. Христо Мутафчиев, навъсен артист и непоколебим родолюбец : Ти, неразумни и юроде, заради що се дърпаш от нашето море бе, гръкоман с гръкоман и византийски поддръжник! На Гейско море ми тръгнали и на Халкиdick! Нема да им стъпим на тия византийци, дето едно в случай че не могат да хързулнат в морето, а плажовете им се срутват без подпори. Да не ви споделям какъв брой съм им набрал исторически. Сега малко не мога да си спомня цялата история, но те са лукави и подли, гиди дърти българоубийци, таксидиоти и солунски братя!

2. Бойко Борисов, водач на джипка и шоумен: Аз не отивам на отмора, вървя по работа, работа, работа. И единствено в редки минути за релакс си разрешавам да вляза в морето с двеста! И с мен в морето влиза един паламуд 85 сантиметра. И си се врътка, и се освежава целото Черно море, след мене рибата става три пъти по-прясна. Нека си приказват другите, аз работя!

3. Васил Божков, хъш-изгнаник, политик, някогашен почитан предприемач : В целия Европейски съюз не мога да стъпя на този стадий. Проектът ми "Българско лято " ще работи за това - един ден всички хъшове да се върнем и да летуваме в Майка България, а хунтата да почива на остров Белене! Бъдете здрави и се пазете от разбойници.

4. Емил Димитров-Ревизоро, въжеиграч : Имам работа на Алепу, ще проследявам да не пристигна някоя екобухалка. Не е време за почивки, имам задължения към държавното управление и в случай че мислите, че елементарно се върви по ръба сред министерството и прокуратурата, пробвайте да минете по въже над басейн с крокодили!

5. Ангел Кунчев, здравен контрольор и жестомимик : Аз нямам нищо срещу нашето Черноморие, само че слязох малко до Гърция да видя на място епидемиологичната конюнктура. (Сменя 15 мимики за 3 секунди.) Искам да видя по какъв начин работят техните ограничения, какво е ситуацията в таверните, по плажовете... И да им помириша рибата какъв брой е прясна, де. (Още мимики на високи трептения.) Приличам ли на говорещ Марсел Марсо?

6. Иван Портних, пристанищен служащ с раиран потник : Елате във Варна, българи! Дори да не стигнете до плажа, може да се окъпете на някой нов бул. за стотина милиона, те са ни като Рилски езера! Ако ли пък в морето усетите нещо да ви се плъзга по гърба - умерено си плувайте, не е риба!

7. Николина Ангелкова, холивудска звезда : Преоткрий България, българино! Обещавам и тази година безвъзмездни шезлонги, алегорично дране на кожи и несъмнено най-голямата ни обичайната атракция - кеч по бански сред мен и Валери Симеонов. Ще му скъсам горнището! Къде другаде ще го видите това?!...

8. Валери Симеонов, човек с релса на врата : Да ми пристигна на Ахелой Николинка, да я забележим какъв брой е курназ, единствено на Лъв* ще ми стане! Вярно, че не е турска старица и малко по-трудно ще я ступам, но не ме е боязън. За България го върша!

9. Цветан Цветанов, лекоатлет : Аз съм в този момент това, което имаме като съпротива - и работа в Гърция нямам. Обичам атлетика, обичам Атлантика, само че най-вече от всичко обичам България! Мисля да поразцепя гербавите редици и по нашето красиво Черноморие, аз съм си политархитект. И да ви кажа, видях го градежа на Алепу - нищо изключително не е и асансьорите му са под всякаква рецензия.

10. Делян Пеевски, човеколюбец и медиен естет : Аз па няма да ви стъпя у Народното събрание!
______
* Лъв Фока - главнокомандващ сухопътните сили на Византия по време на Битката при Ахелой.

Текстът е оповестен в "Сега "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР