1 година и 5 месеца затвор за обвиняемия, който избяга

...
1 година и 5 месеца затвор за обвиняемия, който избяга
Коментари Харесай

Избягалият в Разград арестант се споразумя за година и пет месеца затвор

1 година и 5 месеца затвор за обвинения, който избяга от постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград, след утвърдено от съда съглашение с Районната прокуратура, оповестиха от Апелативна прокуратура-Варна.

28-годишният Емил Великов, който избяга от постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград, ще търпи наказване отнемане от независимост за период от 1 година и 5 месеца дейно. Това се случва, откакто през днешния ден Разградският областен съд утвърди съглашението на Районната прокуратура в Разград с предадения на съд за  бягство.

Емил, който е обвинен и за кражба в изискванията на рисков рецидив и изтегляне на пари от непозната банкова карта по досъдебно произвеждане на Окръжната прокуратура в Разград, избяга от постройката на полицията на 15 януари тази година и беше разгласен на общодържавно търсене.

На 23 януари, към 22:00 часа търсеният, е бил арестуван сред селата Острово и Брестовене от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи по време на профилирана интервенция по установяването му.

Одобреното от съда съглашение , е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР