1. Децата от новия милениум са звездите на абитуриентските тържества.

...
1. Децата от новия милениум са звездите на абитуриентските тържества.
Коментари Харесай

Четете в Марица: Чудак засели маймуни и жирафи в Родопите

1. Децата от новия милениум са звездите на абитуриентските тържества. Кои са ВиП зрелостниците на новия випуск и какво ги въодушевява в живота?

2. Ревнив брачен партньор открадна пикап и опита да премаже с него набедения за ухажор на жена му. Екшънът се разигра в чепеларското село Забърдо. Ябълка на раздора станала дамата на Д.М., която му била споделила, че има интимни връзки с горския от 7 години. Съпругът заплашил " баджанака " с ликвидиране, след това яхнал тойотата и тръгнал да гази противника. След 200 метра обаче аварирал.

3. На 14 май ще стане ясно дали немският авто тръст " Фолксваген " е избрал локация край Пловдив за новия си цех, научи " Марица ". Другият кандидат за идната инвестиция за 1,4 милиарда евро на компанията е терен към някогашния металургичен комбинат " Кремиковци ". Мениджъри от " Фолксваген " са оглеждали неотдавна от въздух към 4000 декара край с. Калековец, които са в обсега на Тракия икономическа зона.

4. Хуманитарната гимназия „ Св. Кв. Кирил и Методий ” означи деня на светите братя. Колко министър председатели и министри са излезли от фамозното учебно заведение, поради което ни нарекоха „ Япония в Европа ”.

5. Чудак засели маймуни и жирафи в Родопите. Голям парк с екзотични животни, направени от бетон, сътвори за няколко години Светозар Дишлиев на входа на маданската махала Дишлийци. Чудатото място събира от ден на ден фенове, които си вършат селфита на фона на невижданите в Родопите същества.

6. Сърни и самодиви пият от забравена чешма. „ Марица ” споделя за един пропуснат от десетилетия горски път, който е единствено на час път от града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР