1. Чиновниците изяждат половината приходи на общината. Тя заедно със

...
1. Чиновниците изяждат половината приходи на общината. Тя заедно със
Коментари Харесай

Четете в Марица: Кукла с рокля се оказа момче

1. Чиновниците изяждат половината доходи на общината. Тя дружно със своите 14 предприятия, лечебни заведения и ДКЦ-та е най-големият шеф в региона. Близо 3160 души получават своите хонорари от локалния бюджет. През 2018 година заплатите на служителите дружно с тези на учителите (които идват от държавния трансфер) са близо 125 милиона лв..

2. Кукла с рокля, която обаче е с физиологията на момче, шокира пловдивско семейство. То получило играчката от близка, която въобще не подозирала каква изненада крие подаръкът за момиченцето на малко над 2 години.

3. Пловдив може да си разреши 100-милионен заем. Това съобщи кметът Иван Тотев по време на публичното разискване за поемането на общински дълг от 13,2 млн. лева, с който да се изградят 3 паркинга за 614 места и да се ремонтира подлезът до " Баня Старинна ".

4. 15 хиляди души се чака да дойдат в Бачково за празника Голяма Богородица. Катедралният храм „ Успение на Пресвета Богородица “ в Пловдив бе излъскан за празника и чака вярващите.

5. Петима мъже, на възраст от 19 до 45 година, са арестувани в районно управление (на МВР) - Мадан след скандал и хулиганска демонстрация, оповестиха от полицията. Всички те са от града. По първични данни към 5 часа в сладкарница спорили чия кола е по-хубава. Заради крясъците на място дошъл екип на полицията, който съставил на всеки от групата акт за нарушение на публичния ред.

6. Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) установи 4 нови случаи на африканска чума при диви прасета, като един от тях е на територията на община Девин.

7. Пътната маркировка пред множеството пловдивски учебни заведения е изтрита, откри инспекция на „ Марица “. Това се случва единствено месец преди началото на образователната година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР