1 април е, което означава, че от днес шепа мобилни,

...
1 април е, което означава, че от днес шепа мобилни,
Коментари Харесай

По-малко известен търговец на дребно, предлагащ най-евтината цена само за SIM, която надминава Sky и O2

1 април е, което значи, че от през днешния ден шепа мобилни, енергийни, широколентови и телевизионни снабдители в Обединеното кралство ще стартират да усилват цените за съществуващи клиенти. Sky, O2, EE и Three Mobile са единствено няколко добре известни снабдители, които са удостоверили по-високи цени, само че една нова SIM договорка може да помогне на клиентите да избегнат спомагателните такси.

Очакваните нараствания на цените също се случват на Първи април, макар че за жалост не могат да бъдат избегнати, в случай че към този момент сте в средата на контракта. В взаимозависимост от доставчика клиентите ще се сблъскат със междинни скокове от 7,9%, само че някои търговци на дребно като O2 ще вдигнат цената с 8,8%, с цел да покрият равнищата на инфлация.

Това е голям прибавен разход, който значи доста мобилни потребителите стартират да пазарят и един по-малко прочут мобилен снабдител предлага най-евтиния SIM проект, който сме забелязали до момента тази седмица. И на всичкото от горната страна няма да сте обвързани с никакъв контракт, та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР