1,8 милиарда евро е струвала на Volkswagen разработката на един

...
1,8 милиарда евро е струвала на Volkswagen разработката на един
Коментари Харесай

VW вложиха €1,8 милиарда в новия Golf - какъв е резултатът?

1,8 милиарда евро е коствала на Volkswagen създаването на един от най-очакваните нови модели - Golf 8, обявиха публично от Волфсбург. Първите коли ще слязат от индустриалната линия след тъкмо 75 седмици - или в края на юни 2019 година

" Следващият Golf ще придвижи Volkswagen в ерата на изцяло обвързваните коли със съществени благоприятни условия за самостоятелно шофиране ", споделя Карлхайнз Хел, шеф в концерна. " Той ще има повече програмен продукт, след като и да било, ще бъде постоянно онлайн, а цифровият му кокпит и системи за асистенция ще бъдат пример, който всички ще следват ".

Golf ще премине най-голямата си промяна в последните 43 години, като немският бранд готви хибридна технология за модела и напълно нов дизайн на интериора.

Той ще бъде основан на новата платформа MQB, като ще употребява доста от познатите до момента мотори и скоростни кутии, което пък разрешава на VW да се концентрират върху други области. Сред тях ще бъде точно и интериора, който ще бъде " тотално преосмислен ". Клаус Бишоф, началник на дизайна, споделя, че " единственият аналогов ред ще бъде кормилото ".

Самият автомобил ще " отслабне " с към 70 кг. по отношение на настоящето потомство. Външният тип, обичайно за Волфсбург, няма да бъде изменен фрапантно, като новият Golf ще се рапознава с по-изящна предна част с по-нисък похлупак и още по-впечатляващи LED фарове. Повече промени ще има в задната част на автомобила, като той ще придобие по-квадратна форма. Името Golf ще се появи тъкмо под емблемата VW.

 Снимка 306748
Източник:

Освен че ще предлага бензинови и дизелови мотори, идващият Golf ще бъде първият VW с " мека " хибридна технология. Това ще бъде по-екологично чиста опция от дизела, като въпреки всичко ще обезпечи по-нисък разход на гориво.

Golf ще се предлага и с новия 1.5-литров бензинов мотор с турбо, а сегашният 1.6 дизел ще бъде сменен с малко по-малък 1.5-литров елемент.

Феновете на най-бързия вид няма да останат разочаровани. GTI ще получи 250 к.с., а R - 350.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР