1 644 977,99 лева без включен ДДС ще струва обновяването

...
1 644 977,99 лева без включен ДДС ще струва обновяването
Коментари Харесай

Село в община Тетевен си осигури пари за ремонт на водопреносната мрежа

1 644 977,99 лв. без включен Данък добавена стойност ще коства обновяването на водоснабдителната мрежа на село Голям извор, община Тетевен, оповестяват от общината. Договор за ремонтите действия към този момент е подписан с Министерството на районното развиване и благоустройството (МРР), като първите 450 000 лв. към този момент са обезпечени от страната.
Идейният план за обновяването на водоснабдителната мрежа е квалифициран още преди две години. Той ще протече на три стадия:
1. Етап I – построяването на основен тръбопровод с приблизителна дължина 5 км. по основната улица на селото, попадащ в очертанията на регулационната линия; зареждане на махала „ Кракожабене “, мах. „ Равна “ до включването към напорен контейнер „ Ореша “; зареждане на прилежащите второстепенни клонове, както и водопроводни отклонения към парцелите по трасето на основния път.
2. Етап II – създаване на водопроводни клонове с приблизителна дължина от 1,5 км.
3. Етап III – доизграждане на оставащата водопроводна мрежа.
Основните цели на плана са да се лимитират загубите на вода и да се усъвършенства качеството, да се създадат нови разпределителни клонове и да има по-малко повреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР