1 200 столични пенсионери се заканват да атакуват правителството у

...
1 200 столични пенсионери се заканват да атакуват правителството у
Коментари Харесай

Българските пенсионери: Да подкрепим БСП, партията от години бореща се здравната и социална защита на българина

1 200 столични пенсионери се заканват да нападат държавното управление у нас и в Европейския съд. Хората са възмутени, че процентната индексация на заплатите на държавните чиновници влиза в действие от 1 януари, а процентното нарастване на пенсиите с половин година по-късно - от 1 юли.
" Това е неприемлива дискриминация ", декларират пенсионерите от " Съюз на пенсионерите - 2004 Обединени " в умишлен апел, насочен към всички български пенсионери.
 Борисов отново в неприсъствен спор с Радев за пари (ВИДЕО) Борисов отново в неприсъствен спор с Радев за пари (ВИДЕО)
Министър-председателят Бойко Борисов опроверга изказванията на президента Румен Радев във връзка с средствата, които държавното управление о...
" Изпълнителната власт показва неуважение към болките на българските пенсионери, като изключим скромната индексация на пенсиите и предизборно подхвърлените подаяния ", декларират в апела столичните представители на третата възраст.
Те означават, че през последните години на разнообразни протестни манифестации са упорствали пред ръководещите за преизчисляване всички пенсии и за възстановяване живота на възрастните хора. Те дефинират като неприятна икономическата, обществена и здравна политика на това държавно управление.
Пенсионерите декларират, че поддържат политиките на Българска социалистическа партия и приканват на изборите да бъде подкрепена, тъй като това е политическата мощ, която може да промени живота у нас и от години се бори за обществената и здравна отбрана на българина.
" Водени от гражданския си дълг да отстояваме ползите на българските пенсионери, ръководените от нас законни пенсионерски организации, към този момент пета година развиваме своята активност в границите на " Съюз на пенсионерите - 2004 Обединени ", тъй като единението на два милиона пенсионери е национална идея ", показват още създателите на апела. В него молят и за обединяване на всички хора в пенсионна възраст и за гласоподаване за по-справедлив и по-сигурен живот.
 Анализатор: Единствено Българска социалистическа партия може да спре ГЕРБ Анализатор: Единствено Българска социалистическа партия може да спре ГЕРБ
“Желание за смяна има и то е доста по-сериозно, в сравнение с беше на предходните избори. Второ има един привършен модел, който няма...
В " Съюз на пенсионерите - 2004 Обединени " членуват над 85 000 българи, 9 групови членове и 12 съдружни сътрудници от неправителствени организации, подкрепяйки обществената политика на Съюза. Той има структури в съвсем всички области и общини, проведени в над 1 800 сдружения. " Това са хората, които в трудовия си живот са построили България, а ceгa с болежка виждат разрухата ", означават още в апела неговите създатели и молят: " Да спрем унищожителния геноцид върху възрастните хора и инвалидите в България. Нека да променим България, дано да изберем вярната политическа мощ, която ще промени живота ни и която от години се бори за обществената и здравна отбрана на българина! ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР