1.2 млрд. зрители са наблюдавали финала на Световното по футбол

...
1.2 млрд. зрители са наблюдавали финала на Световното по футбол
Коментари Харесай

1.2 млрд. зрители са наблюдавали финала на Световното по футбол в Русия

1.2 милиарда фенове са следили финала на Световното по футбол в Русия
1.2 милиарда фенове са гледали финала на Световното състезание по футбол в Русия сред Франция и Хърватия, оповестиха от ФИФА. Общо 3.572 милиарда фенове, повече от половината на популацията на света над четири години или повече, са следили най-малко минута от Мондиала, който се организира сред 14 юни и 15 юли.

Проучване на ФИФА сочи, че 3.04 милиарда души са гледали най-малко три минути, което е с 10.9% повече от Световното в Бразилия през 2014, 2.49 милиарда са следили най-малко 30 минути, или една трета от дуел.

За съпоставяне през 2014 година броя е била 1.95 милиарда ФИФА пресметна, че междинната гледаемост за всичките 64 срещи е 191 млн. души. Проучването сподели още, че 9.5% от феновете, или 309.7 млн. души, са следили мачовете по домовете си, само че са хванали част от дуелите на „ цифрови платформи, във фензони, питейни заведения или ресторати “.

Съотношението за дуела сред Франция и Хърватия е по-високо. Резултатите на ФИФА споделят, че 884.37 млн. души са гледали срещата на своите тв приемници, а 231.82 млн. са следили мача на открито или цифрово. Франция стана за повторно международен първенец в своята история, откакто надигра с 4:2 Хърватия в разногласието за купата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР