1/2-финалите в Шампионската лига изправят един срещу друг Ливърпул срещу

...
1/2-финалите в Шампионската лига изправят един срещу друг Ливърпул срещу
Коментари Харесай

Отборите, които вече се класираха за ШЛ за сезон 2019/2020 г.

1/2-финалите в Шампионската лига изправят един против различен Ливърпул против Барселона и Тотнъм против Аякс. Някои от огромните имена на европейската сцена напуснаха рано конкуренцията, а други изненадаха прелестно.

Няколко седмици преди края на сезоните в топ шампионатите в Европа към този момент знаем и имената на няколко тима, които могат да са спокойни за присъединяване си в шампионата и през идващия сезон.

Това са първенците на Франция - ПСЖ, и Италия - Ювентус, водачите в Бундеслигата - Байерн Мюнхен, и тези на Висшата лига - Манчестър Сити и Ливърпул. Барселона и Атлетико Мадрид от Ла Лига също към този момент математически си осигуриха място в конкуренцията и за сезон 2019/2020 година

При настоящето класиране в Топ 5 шампионатите на Европа тимове като Реал Мадрид, Хетафе, Тотнъм, Арсенал, Наполи, Интер, Милан, Република България Лайпциг, Айнтрахт Франкфурт и Лил също ще вземат участие в конкуренцията и следващата година.

Все още обаче тяхната орис не е изцяло ясна. Има още отбори, които се борят гневно за непосредствено място в най-големия клубен шампионат на континента.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР