1-10 януари Тинтява Обикновено в детството си често сте боледували

...
1-10 януари Тинтява Обикновено в детството си често сте боледували
Коментари Харесай

Вижте своя КЕЛТСКИ хороскоп!

1-10 януари

Тинтява

Обикновено в детството си постоянно сте боледували и сте изоставали от връстниците си. С течение на годините това се изглажда и с помощта на способността си за работа и издържливостта си, постигате съществени триумфи в кариерата. Деликатни, практични, постоянно имате запас за ``черни дни``. Възможни са различия с колегата, само че в случай че не ги приемате на съществено, бързо възвръщате мира и хармонията в дома.

11-20 януари

Магарешки трън

Имате доста пристрастеност и отдаденост към работата. В сърцето си обаче имате фантазии за луда и разтърсваща обич, заради което всички ви завиждат. Страхувате се да се гмурнете в личните си мечти и по този метод потискате импулсите си. Защитавате сензитивната си душа със заобикаляща дебела стена, тъй че да не ви наранят. Отличавате се с друг взор върху ежедневните задания.

21-31 януари

Безсмъртниче

Елегантността ви, съчетана със невзискателност, постоянно е обект на злоба. Обичате модата и следите последните трендове. За вас постоянно споделят, че обичате всички, само че никой съответно. Въпреки че се смятате за слаб темперамент, въпреки всичко сте ``безсмъртен``. Имате задоволително сили, с цел да преодолее компликациите и да победи враговете си.

1-10 февруари

Имел

Любопитни, непоследователна при осъществяване на дилемите, с което от време на време разочарова другите. Постоянно търсите нови завършения и сте заобиколена от фенове. Избягвате самотата.

11-19 февруари

Космос

Винаги в облаците, вие мечтаете за нереалистични неща, само че мъчно допускате някого до себе си. Обичате да бягате от действителността, възприемайки я като прекомерно сурова. Имате извънреден вътрешен магнетизъм, с който притегляте всички към себе си.

20-29 февруари

Мимоза

Отличавате се с неуверен темперамент, не оставате дълго на едно мнение, в никакъв случай не се стремите към една единствена цел. Времето не играе особена роля за вас. Не мечтаете за власт, позиция или богатство. Любовта е извънредно значима. Трябва да се пазите от недомислените рецензии на колегата си, с цел да избегнете отчаяние.

1-10 март

Мак

Бавен и въздържан, само че с прелестно сърце. В тълпата се отличавате с очите си: те основават завладяващото усещане за недостижимост. Лятото е вашето време за любовни триумфи.

11-20 март

Лилия

Лесно се обиждате, тъй като общуването с вас би трябвало да бъде внимателно. Не търпите натрапчиви въпроси, не обичате да давате бързи отговори. Умеете да трансформира живота в игра, за това и сте щастливи.

21-31 март

Борец

Остроумни сте и елементарно давате мнението си по разнообразни въпроси. Рядко се съмнявате. По природа не сте злонамерени, само че в случай че злословят по ваш адрес, всичко се трансформира. Имате мощно развъртян егоцентризъм. Може да не помни всичко и всички, в случай че на хоризонта се появи прелъстителен за вас обект.

1-10 април

Здравец

Твърде сте заети със себе си, не ви пука за останалите, сплетните и клюките също не ви интересуват. За вас всички хора са идентични. Лесно влизате в диалог с всевъзможни хора. Вашата религия в себе си, оптимизмът и непрекъснатото подчинение на нови цели заразяват и близките. Винаги сте добре финансово, само че все пак не би трябвало да бъдете лекомислени.

11-20 април

Хортензия

Вие сте великодушен и гостолюбив човек. Може да се разчита на вас за всевъзможни мотиви и приятелите ви го знаят. Хората чакат от вас да бъдете деятелен, което от време на време може да ви натоварва.

21-30 април

Далия

Вие сте реалисти, крепко стъпили на земята. Черпите мощ и издръжливост в постигането на задачите си от вкъщи и фамилията. Може да ви се има вяра. Парите и властта имат смисъл, тъй като ви обезпечават чувство за комфорт. Пазаруването може да отстрани неприятните ви настроения и депресията, само че бъдете рационални.

1-10 май

Момина сълза

Вие сте тясно свързани с природата. Най-лесно могат да ви впечатлят, като ви подарят цветя, а най-подходящите месеци за подписване на брак за вас са април и май. Това време на годината ви дава съществени вероятности и предпоставки за триумф.

11-21 май

Невен

Настроени сте към всички благо и отзивчиво... досега, в който стартират да ви опонират. Горко му на всеки, който се пробва да ви повлияе. Отнема доста време да визиите възгледа си, а когато това стане, съвсем в никакъв случай не променяте мнението си. Обикновено стабилизирате възприятията си сред май и юни или в края на годината.

22-31 май

Маргаритка

От вас може да се чака всичко, тъй като сте непостоянни. Основното нещо за вас е да получите признанието на противоположния пол. Говорите повече за любовта, в сравнение с предприемате дейности в тази посока.

1-11 юни

Камбанка

Не обичате да се разкривате пред другите. Не можете без своите дребни секрети. Често спорите, тъй като държите да обменяте отзиви и причини. В съвсем всички сфери, изключително във финансовите и интелектуалните, имате огромни триумфи, доста шанс и приятни запознанства.

12-21 юни

Лайка

В каквато и обстановка да попаднете, умеете да се измъквате. Намирате най-хубавата опция за себе си. Най-доброто време за финансови покупко-продажби за вас е късната есен. В любовта пък избира разнообразието и постоянно сменя сътрудниците.

22 юни - 1 юли

Лале

Вие сте доста енергични и динамични персони. За да бъде предразположени, индивидът до вас би трябвало да постави доста старания, което нерядко ви прави нещастни съпруги. Ето за какво е добре да търсите отдадени и грижовни мъже.

2-12 юли

Водна лилия

Обичате да флиртува. Дълго обмисляте към кого да се привържете, само че извършите ли го, не пускате ръката му. Обичате да се оплаква от бедността си, само че постоянно имате спестявания за ``черни дни``. Често пред задачите ви има хиляди дребни пречки и би трябвало да полагате повече старания.

13-23 юли

Виолетка

Страхувате се от риска. Проверявате неведнъж всяка своя стъпка, само че обичате да се учите от грешките си. Вие сте родени колекционери. Отличавате се със прочувственост по предишното и обичате да записвате значими събития от живота си. Търсите естетика в любовта.

24 юли - 2 август

Дива роза

Предпочитате вълнението и риска. Имате ли опция да харчи пари за себе си и другите, постоянно живее отвън опциите си, само че намирате метод да напълните портфейла си още веднъж. Обичате да се глезите. Винаги сте радостни и мечтани във всяка компания. Любовните завоевания постоянно приключват с триумф.

3-12 август

Слънчоглед

В речта си употребявате възвишени думи,подкрепени от енергични жестове. Щастието постоянно е накъсано и се редува с нелеки моменти. Вашата убеденост притегля другите, само че също по този начин плаши мнозина.

13-23 август

Роза

Обичате комплиментите и похвалите. Ще извършите всичко някой да се възхищава на вашата мъдрост или добър темперамент. Това е може би единствения метод да се притегли вниманието ви, тъй като другояче сте безапелационни в отводите си. Не приемате непознати препоръки. В любовта сте сложни сътрудник, тъй като имате високи упования.

24 август - 2 септември

Хризантема

Мразите финансовите проблеми, само че сте идеални домакини, умеете да забавлявате гостите си и да изглаждате всеки спор. Любовта се появява интензивно в топлите месеци.

3-12 септември

Карамфил

Не криете своите мисли и непосредствено казвате даже и най-неприятната истина. А по-късно от време на време се чудите за какво има афектирани. Околните ви възприемат като сериозен сътрудник в дебатите и диалозите.

13-22 септември

Богородичка

Посветени сте на фамилията, приятелите и всички, които се нуждаят от помощ. Работата ви носи огромно наслаждение, само че постоянно попадате на несериозни хора. Лесно го преживявате. Вие цени еднообразно както сътрудници, по този начин и подчинени, и началници.

23 септември - 3 октомври

Пирен

Знаете по какъв начин да пазите загадка, не се интересувате от клюките, само че сте в положение да потиска другите. Вие сте извънреден фен на храната. Яденето и пиенето са измежду най-големите ви удоволствия. Този табиет постоянно е обвързван с персонални проблеми.

4-13 октомври

Камелия

Цветето е необикновено красиво. А тези черти са присъщи и за индивида - вие сте хора с прелест и финес. Но по едно и също време това сте доста смели в позициите и дейностите си.

14-23 октомври

Люляк

Родени дипломати. Имате предпочитание да помагате на другите и го вършиме тактично. Различавате се от близките с високите си естетически критерии. Ненавиждате неучтивия звук, отмъстителни сте и не простите елементарно. Предпочитате тихите уютни срещи или добра книга. Духът ми е жаден за интелектуална храна.

24 октомври - 2 ноември

Фрезия

Непоклатими като канара. Можете да запазите успокоение, даже когато земята под краката ви гори. Все отново това е единствено незадълбочено усещане, тъй като от вътрешната страна сте като кипящ вулкан. Не е добре за този, който е към вас, когато вулканът избухне. От спокойни, нежни и уравновесени можете ненадейно да се превърнете в хищник в припадък на гняв. За щастлива обич би трябвало да имате самообладание.

3-12 ноември

Орхидея

Хищни и амбициозни, може дълго да чакате опция за офанзива. Може да извършите всичко, стига да го пожелаете. Бързо разпознавате хората и същинските им планове, само че постоянно вие оставате мистерия за другите. В любовта сте щастливи, постоянно разчитате на интуицията си.

13-22 ноември

Божур

Не би трябвало да се тревожите за здравето си, тъй като издържате на всичко. Но би трябвало рационално да разпределяте работата и почивката си. Трябва да сте по-сдържани и да не споделяте своите проекти с всички. Невъзможно е човек да бъде апатичен към вас - или ви се възхищават, или ви ненавиждат.

23 ноември-2 декември

Гладиол

Разговорливостта е вашата природа, затова не знаете по какъв начин се пазят секрети. Често сте в спор с хората към себе си. Способни сте да преувеличавате, изключително когато става дума за бъдещи проекти.

3-12 декември

Глухарче

Открити и откровени, незабавно се изчервявате, когато излъжете. Главата ви е цялостна с хрумвания, постоянно сте заобиколени от паниките на ежедневния живот и съвсем постоянно забравяте за дребните неща. Имате отлични знания в икономическите и политическите сфери, само че постоянно има риск от финансови загуби.

 4-те зодии, които не се плашат от компликации и не се отхвърлят в никакъв случай 4-те зодии, които не се плашат от компликации и не се отхвърлят в никакъв случай
Някои зодии се отличават с по-силен темперамент от останалите. Те не се плашат от компликациите, изправят се пред проблемите и ги отстраняват...

13-22 декември

Лотос

Вие сте разпален странник. Винаги сте в придвижване, бързате за някъде, не можете да стоите дълго на едно място. Лесно нарушавате общоприетите правила, само че сте толкоз чаровни, че постоянно всичко ви простят. Не би трябвало да вземате прибързани решения, с цел да избегнете безредни действия.

23-31 декември

Еделвайс

Не обичате многословието. Отличавате се с неизменност. Лесно поемате отговорност за значими неща. Не са ви присъщи завистта, мързела и омразата. При избора на сътрудник имате уравновесен метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР