1 000 000 лева ще похарчи държавата за подаръци за

...
1 000 000 лева ще похарчи държавата за подаръци за
Коментари Харесай

1 млн. лв. хвърляме за подаръци за председателството

1 000 000 лв. ще похарчи страната за дарове за делегациите по време на председателството ни. 2 065 000 лв. са планувани за клипове и филми, отдадени на председателството. За брандиране, външна и вътрешна реклама са заделени 1 500 000 лв.. Председателството е отговорност и опция да представим България.

Това съобщи министърът по европредседателството Лиляна Павлова по време на Годишна среща на търговско-икономическите съветници в службите по търговско-икономически въпроси с управлението на МИ и представители на българския бизнес.

Дали сме сериозна поръчка за председателството ни, по думите й.

България да бъде опозната по един друг метод, посочи Павлова.

По думите й ще поемем председателството на Европейски Съюз в турбулентни времена.

2018 е европейска година на културата и управлението на Европейски Съюз е опция страната ни да бъде опозната по един друг метод посредством културните й забележителности. От 1 декември ще има уебсайт на председателството. Комуникацията ще се развива и през обществените мрежи, стана ясно от думите на министър Павлова.

Темата за сигурността има свое значение, акцентира още тя.

 Снимка 305221
Източник:

Павлова показа структурата на повереното й ведомство и функционалностите му.

Водеща роля в информационната тактика за председателството е на Министерство на външните работи. Иначе упоритостта на Лиляна Павлова е жителите да схванат същността на председателството.

На 11 януари откриваме председателството в Народния спектакъл. На идващия ден е първата неофициална среща на водачите на Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР