1. – учители Такива заболявания се появяват, когато човек кривне“ от

...
1. – учители
Такива заболявания се появяват, когато човек кривне“ от
Коментари Харесай

Аюрведа: Болестите са само 5 вида

 ayurveda01-1

1. – учители

Такива болести се появяват, когато човек „ кривне “ от своя постепенен път и навлезе в „ задънена улица “, и са индикатори за нашите пороци и недостатъци. Според гледната точка на еволюцията на съзнанието, такива заболявания стопират хората, тъй че те да не могат да избягат от личната си истинна стратегия. В актуалното общество тези болести се срещат у 60-70% от хората.

2. Болести -приятели

Появата на такива болести води до отбраната на човешкия организъм от по-страшни патологии. Например, другите дерматити (псориазис, екзема,  дерматит) пазят хората от такива смъртоносни болести като цироза на черния дроб или астма.

При тяхното лекуване лекарите постоянно употребяват хормонални мехлеми, който блокират излизането на ендотоксини през порите на кожата, само че също по този начин и последователно стартират да провокират кортикостероидна непълнота. Най-интересното е, че този тип мехлеми могат да бъдат закупени без рецепта от всяка аптека.

Също по този начин е известно, че някои хора, които страдат от астма, откакто прекарват туберкулоза, изцяло се избавят от главното заболяване.

В днешно време в някои западни страни се създават туберкулозни ваксини, които се възнамерява да се употребяват в комплексното лекуване на бронхиална астма. Отдавна е известно и това, че в случай че у човек с епилепсия, се развият разширени вени, деянията на припадъците понижават или даже изцяло изчезват.

Такива „ болести-приятели “ в случай че се появят, изискват способена оценка на лекаря,а лекуването би трябвало да бъде много по-различно, в сравнение с в елементарните случаи. Заболяванията от този тип са към 3-5%.

3. Болести – помощници

Множествените вируси или други типове инфекции, както и някои фактори от физическо естество (геопатогенни въздействия, геомагнитни бури), оказват върху тялото ни адаптогенни и възстановителни резултати.

Телата ни с тяхна помощ като че ли си вършат специфични тренировки с цел да могат да преодоляват по-сложни болести. В някои случаи влияние от подобен тип може даже да промени характера на биологичната еволюция. Такива болести постоянно изчезват без здравно лекуване, и не провокират безпокойството на пациента.

Те са 3-5% от случаите.

4. Болести -водачи
Заболявания на този тип човек пораждат у човек няколко години преди гибелта му и съгласно аюрведа са неизлечими. Последните проучвания демонстрират, че повода за гибелта е кодирана в интервала на вътреутробното развиване на равнище ДНК молекули.

„ Болестите -водачи “ са свързани със прекъсване на механизмите на човешките „ дребни и огромни биологични часовници “, т.е. с изчерпването на силата. Такива болести се появяват с цел да обезпечат напускането на този свят, тъй като от напреднала възраст никой не умира. Заболявания от този вид се срещат в 10-15% от случаите.

5. Болести – врагове

Такива болести пораждат вследствие на външни аргументи, да вземем за пример, излагане на йонизиращо излъчване, усвояване на канцерогенни субстанции, приемане на мощни токсични субстанции (наркотици, алкохол), храна, въздух или мощно преохлаждане. Заболявания от този вид се срещат в 10.5% от случаите.

 


Уникалната техника на доктор Драпкин: Аз изхвърлям твоята болест

 

Фразите, които би трябвало да бъдат изричани – не са инцидентни. Всички думи са  премислени и тествани, те не би трябвало да се трансформират. Базовата част на внушенията, състояща се от 4…

Цялата публикация

Кармичните заболявания на Знаците на Зодиака

 

Кармата освен обрисува стоящата пред индивида витална задача, само че   разкрива и  доста други значими аспекти на неговото битие. Някои области изискват особено внимание, да вземем за пример, кармичните болести на зодиакалните…

Цялата публикация

Фаталните пристрастености, които провокират тежки заболявания и недъзи

 

На енергийно ниво  това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра. Причините за пораждане на някои изключително опасни…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР