09:00 ч.Христо Иванов гласува за смело реформаторско управлениеСъпредседателят на Демократична

...
09:00 ч.Христо Иванов гласува за смело реформаторско управлениеСъпредседателят на Демократична
Коментари Харесай

Изборите днес: Христо Иванов гласува за смело реформаторско управление

09:00 ч.Христо Иванов гласоподава за " самоуверено реформаторско ръководство "

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов даде своя глас на парламентарните избори. Той отиде до изборната секция в столичното в 93-о СУ „ Александър Теодоров-Балан “ тъкмо в 09:00 часа.

„ На страната ѝ би трябвало ръководство, само че не какво да е, а същинско, самоуверено, реформаторско ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени, и да направи скок в развиването на страната ", сподели той пред публицисти.

Според него не би трябвало да се изпуска фокуса от значимите цели и уточни, че гласоподава за „ отговорност и поредност “. Според Иванов едно реформаторско ръководство не би могло да съществува без „ Демократична България “. Той посочи, че обединяването е сложило доста ясно своите условия и цели, за които ще работят, във връзка с войната в Украйна, интернационалния ред, правосъдната промяна и „ рационалната политика “.

„ Оттам нататък с кого ще бъде допустимо да формираме ръководство, зависи от осъществяването на тези наши цели ", разяснява съпредседателят на Демократична България.

Той прикани хората да гласоподават, с цел да може страната да се движи напред и да не се стига още веднъж до нови избори.

Христо Иванов гласоподава за България на разсъдъка.
Публикувахте от в
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР