07.06.20 Общата задача през деня е да се поддържа справедливост

...
07.06.20 Общата задача през деня е да се поддържа справедливост
Коментари Харесай

Общата задача през деня е да се поддържа справедливост в проявения мир

07.06.20 Общата задача денем е да се поддържа правдивост в проявения мир

Продължава да въздейства квадратурата на Слънцето с Марс, което ни прави чувствителни към рецензия и забележки, лесна нервност и несдържаност. Не влизайте в пререкания с никого, имайте засилен самоконтрол. Бъдете деликатни, когато пресичате улицата или шофирате, при работа с режещи принадлежности, оръжие, механизми, химикали. Засилва се опцията за злополуки и произшествия.

Луната е в символ Козирог до 03:55ч на 9 юни

Изостря се възприятието за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, понижава прочувствения тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието към този момент е ориентирано повече към материалната страна на въпроса. Подходящо време за дейности изискващи прецизен план, както и всяко нещо да бъде сложено на мястото си. Емоциите са затормозени. Неудачно време за самопризнание в обич. Общуването с по-старото потомство е затруднено.

Ден на съблазни и изкушения

Подходящо време за епилация, рязане на нокти и маникюр, за пилинг и грижа за кожата - подхранващи маски и подмладяващи процедури. Маските от глина са потребни.

Уязвими са костите, коленете, злобен мехур, черен дроб, кожата. Отложете визитата при ортодонт с изключение на, в случай че не ви е незабавен казуса.

Продължава 16 лунен ден до 22:59ч на 7 юни (от 21:57ч на 6 юни)

Ден на естетика и равновесие сред физическото и тънкото тела. При всевъзможни обстановки е належащо да има успокоение и улегналост, да се съблюдава сдържаност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Ден за приемане на хубостта под всяка форма. Повечето хора усещат енергиен спад. Никой няма към този момент сили за разногласия и кавги. След напрежението, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Не започвайте да изяснявате връзки. Обърнете внимание на децата.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба. Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, да се нахранят гладните животни и птици.

Не е уместно за подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:59ч на 7 юни

19 безоблачен ден - Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Добре е да се стартира лекуване. Благоприятно е за самостоятелна работа, както и работа по къщата.

Не лъжете. Не проявявайте завист нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Не оскърбявайте и не обиждайте никого.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР