06-09 ноември 2019 г. в гр. София се проведе XVIII

...
06-09 ноември 2019 г. в гр. София се проведе XVIII
Коментари Харесай

В София приключи международно специализирано изложение INTERFOOD & DRINK 2019

06-09 ноември 2019 година в гр. София се организира XVIII Международно профилирано ревю на хранителни артикули INTERFOOD & DRINK 2019, което по право се смята за едно от водещите отраслови изложби в България и на Балканите. Изложението INTERFOOD & DRINK 2019 е необятно известно в цялата Юго-Източна Европа и за рамките й, и всяка година събира производители и водещи експерти, позволявайки да се построи взаимоотношението сред представителите на хранителния бранш.

Новосибирска област на Руска Федерация бе показана почтено от насочените към износа компании-производители, които показаха на експертите в хранителната промишленост оборудването си, питателните артикули и биопрепаратите.

Био-Веста – производител на биопрепарати от чисти култури пробиотични микроорганизми.

Боел Диспендинг Системс – разработчик на устройства за бързо непенливо разливане на питиета.

Микопро – производител на биопрепарати за отбрана на растения от паразитни нематоди и разработчик на функционално хранене на основа на потребните гъби.

Бротех – производител на съоръжение за хранително-вкусовата индустрия.

Здоровое Питание – производител и снабдител на потребни и вкусни артикули за здравословно хранене.

За 4 дни работа на ревюто новосибирските компании са провели над 30 целеви настоятелен договаряния с компании от България и други страни от света. В резултат на договарянията са подписани три споразумения за доставка на пробни партии продукция, както и са реализирани договорености за по-нататъшно съдействие и реализация на стратегически проекти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР