02.09.2022 г., гр. София. За поредна година Lidl се включва

...
02.09.2022 г., гр. София. За поредна година Lidl се включва
Коментари Харесай

Lidl партнира на Фамилатлон и Асоциация Родители

02.09.2022 година, гр. София. За поредна година Lidl се включва в самодейността Фамилатлон на Асоциация Родители, като част от уговорката си в поддръжка на младите фамилии в грижата им за техните деца. Събитието ще се реализира за четиринадесета поредна година на 3 септември от 10.00-16.00 в Южен парк II и ще предложи на малчугани, майки и бащи редица спортни надпревари и занимания.

Обвързано със старта на образователната година, Lidl и Асоциация за Родители провеждат специфична игра, която ще се организира на страницата на асоциацията във Facebook - Академия за Родители, където от 5 до 15 септември, всеки може да показа какъв е мечтал да бъде като дете и дали тази фантазия се е осъществила в следствие. Наградите са съобразени с мотива и с изключение на ваучери за извършване на покупки през приложението Lidl Plus в Lidl, веригата ще подари на четирима късметлии ученическа раница, цялостна с най-нужните за учебно заведение такъми. От Асоциация Родители също са подготвили потребна изненада, която включва специфични обучителни запаси за майки и бащи, които да оказват помощ при развъждането на децата в друга възраст с потребни препоръки и насоки.

Фамилатлон се организира в месеца на дейна подготовка за учебно заведение. Lidl поддържа родителите и като им предлага всичко належащо на едно място за завръщането на техните възпитаници в класните стаи. От детски текстил с високо качество до тетрадки, раници, несесери, глобуси и още доста училищен принадлежности чакат всеки родител, който търси най-хубавото съответствие качество-цена.

В самия ден на изданието Фамилатлон Lidl ще поддържа интензивността " Ябълки за боклук " като даде на участващите фамилии свежи ябълки. Те ща са поднесени в мрежички за многократна приложимост за насипни плодове и зеленчуци, направени от 100% рециклиран материал, които веригата предлага в магазинната си мрежа като опция на еднократните найлонови торбички.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР