0 от 34. Това беше статистиката на отборите в Шампионска

...
0 от 34. Това беше статистиката на отборите в Шампионска
Коментари Харесай

Каква вечер в Шампионска лига! Юнайтед ликува с необясним обрат, а Порто измами Рома

0 от 34. Това беше статистиката на тимовете в Шампионска лига, които са траяли напред след загуба с 0:2 вкъщи в шампионата. В Париж обаче чудото се случи и при 35-ият опит Манчестър Юнайтед се трансформира в историческия първи тим, постигнал този поврат, а изгубилият отбор, сходно на обрата преди 2 години, още веднъж е ПСЖ.
Точно преди 2 години тъкмо във етапа на осминафиналите ПСЖ позволи поврат от 4:0 в първата среща против Барселона, която прегази френската селекция с 6:1 с гол в последните секунди и се класира напред. Сега сходен беше и развоят в срещата на " Парк де Пренс ", макар че " алените дяволи " имаха едвам 3 точни удара, а головете паднаха след неточност на бранител, неточност на Буфон и противоречиво решение на VAR. Какво се случи в мача ПСЖ - Манчестър Юнайтед четете в SportLive.bg.
Отборът на Порто се класира за 1/4-финалите на Шампионска лига след късна драма и успех над тима на Рома. " Драконите " надиграха римляните с резултат 3:1 след продължения в осминафиналния мач-реванш, което им обезпечи място в идната фаза на шампионата с общ резултат от двата конфликта 4:3.
Победният гол за Порто означи Алекс Тейес от дузпа в 117-тата минута на дуела. До наказателния удар се стигна след намесата на системата за видеоповторения, след която основният съдия Джунейт Чакър уточни бялата точка. Какво се случи на срещата Порто - Рома четете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР