Разгадаването на протеините от изкуствения интелект се счита за голям

Разгадаването на протеините от изкуствения интелект се счита за голям ...

......... предоставя точна и полезна информация на експерименталните биолози”, казва Джон Джампър, ръководител на проекта . „Причината да искате да имате структура е да разберете нещо за природния свят и след това да зададете още повече въпроси. Смятаме, че сме изградили система, която наистина ще помогне на хората да направят това”.


Спускаемият модул на китайския космически апарат

Спускаемият модул на китайския космически апарат "Чанъе-5" се отдели в ...

......... на образци от реголит (лунната почва) на дълбочина от 2 метра. Ще бъдат взети и проби с механична ръка от самата повърхност на естествения ни спътник. Планирано е да бъдат събрани 2 килограма образци, които ще бъдат поставени във вакуумен контейнер. Следва излитане на модула и скачването му с "Чанъе-5".


Италианският орган по конкуренция (Autorita Garante della Concorrenza e del

Италианският орган по конкуренция (Autorita Garante della Concorrenza e del ...

......... да "предостави гаранционна помощ, когато тези модели iPhone са повредени поради влизането в тях на вода или на други течности, като по този начин възпрепятстват упражняването на правата на клиентите, признати им от закона за гаранциите или от Кодекса на потребителите", се казва още в изявление на AGCM.По публикацията работи:


Brother е сред най-добрите работодатели в света, според Forbes(снимка: Brother)
Японската

Brother е сред най-добрите работодатели в света, според Forbes(снимка: Brother) Японската ...

......... политиките, за да осигури безопасността им. „Brother непрекъснато се стреми да възнаграждава, мотивира и почита нашите служители и да създава за подобряване и обогатяване на техния живот, както и този на нашите клиенти и общности”, казва Сасаки. „Като , ние знаем, че нашите ценности ще ръководят нашия подход и нашия бизнес”.


От утре 01.12 до 07.12 в онлайн магазина на VIVACOM ...

......... въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Отлично предложение е и овлажнителят за въздух Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, който не само овлажнява, но и има антибактериално действие. Промоционални условия на устройствата с до 150 лв. отстъпка са валидни от 1 декември до 7 декември в онлайн магазина на VIVACOM.


Huawei смартфоните засега продължават да работят нормално с Google приложения(снимка:

Huawei смартфоните засега продължават да работят нормално с Google приложения(снимка: ...

......... се проявява при инсталиране на Google приложения от неизвестни източници. Засега на телефоните с разрешен GMS (Google Mobile Service) все още могат да се инсталират Google Play и приложения на Google. Поради санкциите от САЩ, Hyawei започна да заменя GMS и Google Play със собствените Huawei Mobile Service (HMS) и .БАИТ ще връчи традиционните си награди за принос към ИКТ

БАИТ ще връчи традиционните си награди за принос към ИКТ ...

......... една или повече от категориите на конкурса. е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 г. Отличените в конкурса ще получат различни награди от партньори на инициативата. Те ще бъдат връчени на официална церемония през февруари 2021 г., като датата и мястото ще бъдат обявени допълнително.


“Кибер понеделникът” в Geekbuying дава шанс за покупки с големи

“Кибер понеделникът” в Geekbuying дава шанс за покупки с големи ...

......... за $6,23. е усъвършенствана безжична прахосмукачка за ръчно използване, която има всмукателна мощност 150AW, цифров безчетков мотор 420W и батерия 3610 mAh, а също така OLED дисплей. Международната версия на този смарт уред за почистване се предлага за $329,99 с купон за отстъпка ROBOH6Z4 и доставка от Германия за $6,62.


реди пролетта на миналата година Huawei се радваше на ръст,

реди пролетта на миналата година Huawei се радваше на ръст, ...

......... технологии и функции за смартфони, като камера под дисплея, както и в електрически превозни средства. Изглежда неизбежно, че ще изпревари Huawei на този пазар, а следващата година ще покаже дали има шанс да се бори и за първото място със Samsung.За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в 


аботните и бизнес срещите са част от ежедневието на мнозина.

аботните и бизнес срещите са част от ежедневието на мнозина. ...

......... да излязат от срещата, за да си вземат кафе.За сега системата е само патент, като няма информация дали Microsoft планира да я реализира и като продукт. Често големите компании патентоват най-различни идеи и разработки дори и те да не достигнат пазара.За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в 


Смартфонът има всичко, за да заеме челните места сред бюджетните

Смартфонът има всичко, за да заеме челните места сред бюджетните ...

......... смартфони. Телефонът е достоен да бъде част от Р-серията и ще накара притежателите му да се гордеят от способностите и представянето му. Наличните цветове са Blush Gold, Crush Green и Midnight Black, а цените варират между малко над 350 лева в свободна продажба или с подходящ план при мобилните оператори.Земята е несравнимо по-скъпа от други планети, които учените наблюдават(снимка:

Земята е несравнимо по-скъпа от други планети, които учените наблюдават(снимка: ...

......... температури могат да поддържат живота. Професорът стига до заключението, че планетите с цена 60 милиона британски лири или повече заслужават да бъдат изучавани, но не и тези с по-малка стойност. „Формулата ви кара да осъзнаете и се надявам, че ще ни помогне като общество да пазим това, което имаме”, заключава Лафлин.


Предложение на ЕП цели да направи ремонтите по-лесно достъпни за

Предложение на ЕП цели да направи ремонтите по-лесно достъпни за ...

......... „” над механизмите на работа на своите продукти и съответно изисква те да бъдат заменяни или ремонтирани само по нейните собствени канали. Според MacRumors, , вече действаща в щата Калифорния. Компанията се аргументира с това, че „потребителите могат да се наранят, докато ремонтират собствените си устройства”, например като случайно пробият батерията.


Процесорите Байкал-М намират приложение в персонални компютри и други системи(снимка:

Процесорите Байкал-М намират приложение в персонални компютри и други системи(снимка: ...

......... за поръчките на Байкал Електроникс към съвпада с появата на голям инвеститор в компанията, на когото вероятно ще бъде прехвърлен контролният пакет от акции. Той е от групата Вартон, която произвежда светодиоди, и вече участва активно в развитието на Байкал. Сделката по прехвърляне на акциите все още не е приключила.


Смартфоните на Samsung носят все по-голям дял на компанията от

Смартфоните на Samsung носят все по-голям дял на компанията от ...

......... компании бяха съответно 33,8% и 20,2%. В същото време Samsung остава най-големият производител на смартфони по брой продадени устройства. През третото тримесечие на 2020 г. южнокорейският гигант е доставил 21,9% от общия брой смартфони на световния пазар. Huawei има дял от 14,1%, а Xiaomi е доставила 12,7% от всички смартфони, (11,9%).


Роботът Xiaomi Viomi V2 Pro ще почисти умно и педантично

Роботът Xiaomi Viomi V2 Pro ще почисти умно и педантично ...

......... е достъпно за Android и iOS устройства. При всички тези възможности и качеството на бранда Viomi, цената на прахосмукачката е повече от привлекателна. Можете да се сдобиете с този умен домашен помощник с поръчка от тук: за $334,99 със специален купон за отстъпка NNNV2PRONEW и доставка от германски склад (за $6,62).Особеностите на ТВ екраните и мониторите ги правят трудни за

Особеностите на ТВ екраните и мониторите ги правят трудни за ...

......... появява, когато се насложат два периодични мрежести шаблона. Снимките на компютърен монитор изглеждат странно, защото екранът се състои от малки пиксели с различни цветове (червен, син и зелен). на камерата също са съставени от червени, сини и зелени цветове с приблизително еднакъв размер. Припокриването им води до образуването на моаре.


Почистването на космическото пространство вече не е въпрос на избор(снимка:

Почистването на космическото пространство вече не е въпрос на избор(снимка: ...

......... отидат в близко бъдеще. С точно прогнозиране на бъдещите позиции на орбитата им чрез създаване на алгоритми, базирани на (ML), технологията може да помогне на компании като ClearSpace да проследяват боклуците, да изпращат на правилното място своите космически апарати с пинсети за улавяне на отломки и да почистват земната орбита по-ефективно.


В повечето случаи взаимодействията на хората със смартфоните са напълно

В повечето случаи взаимодействията на хората със смартфоните са напълно ...

......... коментира проф. Саади Лахлу, съавтор на изследването. „Това е , и ние бягаме в тъмното, без да сме разбрали напълно как тези устройства променят начина ни на живот. Трябва да се научим на трикове, за да избегнем изкушението, когато искаме да се концентрираме или да имаме добри социални отношения”, казва професорът.


Умната прахосмукачка Viomi SE ще улесни живота на всеки, който

Умната прахосмукачка Viomi SE ще улесни живота на всеки, който ...

......... цени, глобалният онлайн магазин предлага този уикенд и възможности за ползване на купон BLACK5 за 5% отстъпка, в зависимост от стойността на поръчката, но не повече от $15. Повечето продукти се доставят от европейски складове, с което могат да се избегнат допълнителни митнически такси и освен това доставките са по-бързи.


Facebook възнамерява да пусне криптовалута Libra през януари следващата година,

Facebook възнамерява да пусне криптовалута Libra през януари следващата година, ...

......... на одобрението му от швейцарския финансов регулатор. Facebook обяви миналия юни, че очаква да пусне собствена криптовалута. Новата валута ще работи благодарение на блокчейн технологията - децентрализирана база данни, чиито устройства за съхранение не са свързани към общ сървър. Американските власти и други държави изразиха загриженост относно надеждността на валутата.


ALLPlayer има опростен, минималистичен интерфейс, с няколко бутона и контроли

ALLPlayer има опростен, минималистичен интерфейс, с няколко бутона и контроли ...

......... завъртате и обръщате картината. Плейърът позволява настройка на звука чрез екулайзер и няколко предварително зададени режима. Освен това имате достъп до огромен списък от радиостанции и можете да активиране визуализация при възпроизвеждане на музика, да съхранявате плейлисти като MBL файлове, да пускате парчета в произволен ред или да повтаряте дадена песен. Даунлоуд:


ZookaWare сканира и оптимизира работата на Windows системите(екранна снимка: ZookaWare)
ZookaWare

ZookaWare сканира и оптимизира работата на Windows системите(екранна снимка: ZookaWare) ZookaWare ...

......... може да бъде намерено в списъка и да се възстанови. Като алтернатива, ако не сте сигурни, че искате да премахнете даден файл, може просто да го деактивирате. В заключение, ZookaWare e олекотено приложение, което може да е от полза в усилията за подобряване на поверителността и производителността на компютрите под Windows. Даунлоуд:


За да осигури по-добро обслужване на клиентите, Huawei Consumer Business ...

......... ч. Безплатната двупосочна куриерска услуга за гаранционни и извънгаранционни смартфони, таблети, лаптопи и смарт часовници покрива цялата територия на България. Центърът за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ N6, спазвайки всички епидемиологични мерки, остава отворен, за да може всеки клиент да получи най-удобното и приятно за него обслужване.


Salesforce преговаря за поглъщане на изпитващия затруднения напоследък Slack(снимка: CC0

Salesforce преговаря за поглъщане на изпитващия затруднения напоследък Slack(снимка: CC0 ...

......... дори преди пандемията Slack беше в трудно положение. Компанията взима между 80 и 150 долара на потребител годишно за чат приложението си, докато Microsoft взима 60 долара на потребител на Office 365 в своя Business Premium пакет, който включва Exchange имейл, терабайтово хранилище в OneDrive, Skype for Business и Teams.


„Кока-Кола ХБК България“ e стратегически бутилиращ партньор на The Coca-Cola ...

......... Тази система изисква постоянна свързаност към интернет и за нея е важно мрежата да е стабилна и бърза.” През тази необичайна година, определено се затвърди огромното значение на добрата свързаност, не само за бизнеса, а и като цяло за живота. А Теленор осигурява по-добра мрежа всеки ден, защото е важна за всички!


Нощта на учените предизвиква голям интерес в цяла Европа. Инициативата

Нощта на учените предизвиква голям интерес в цяла Европа. Инициативата ...

......... споделят интересна информация за своите нови разработки и проекти. За да проследите магията на технологията и науката, ще ви е нужен само интернет. Нощта на учените дава възможност на всеки да се превърне в изследовател, да проследи магията на науката и влияниято ѝ в модерния свят на технологиите.По публикацията работи:


Невронните мрежи са способни да чуят дори „нечуваемата” реч на

Невронните мрежи са способни да чуят дори „нечуваемата” реч на ...

......... на пълноценна невронна мрежа е 3,6, а за такава, която се обучава само в звукова реч, е 88,8. За сложни фрази като откъси от книги разликата не е толкова голяма: 74,8 до 95,1 при проверка от човек и 68 до 91,2 при проверка от системата за разпознаване на реч .


Защо А1 обяви „истинско“ 5G? Мобилната мрежа на А1 работи

Защо А1 обяви „истинско“ 5G? Мобилната мрежа на А1 работи ...

......... списъка с устройства, които поддържат новата мрежа: Първият в света смартфон с вградена под дисплея камера ZTE Axon 20 ще се предлага в България ексклузивно от А1 A1 ще бъде първият телеком в Европа, който предлага уникалния в света смартфон с вградена под дисплея камера – ZTE Axon 20. Предв...


Пада ли батерията на телефона ви по-бързо напоследък? Ако и

Пада ли батерията на телефона ви по-бързо напоследък? Ако и ...

......... можете да се запознаете по-подробно с , а сега аз отивам да сърфирам на таблета, защитен и спокоен. Теленор сподели опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса Теленор организира онлайн работилница за професионалното развитие на хора с увреждания. Събитието под надслов “Шанс за хората с р...


Около 66% от снижението на числеността на населението се дължи

Около 66% от снижението на числеността на населението се дължи ...

......... заетостта, повлияните от тях доходи, възможностите за финансиране на публични разходи и услуги, ефективност на институциите и др. Постигането на обрат в катастрофалното демографско състояние на страната е неотложна, макар и закъсняла императивна задача пред изпълнителната и законодателна власт, водещите политически фактори, институциите на гражданското общество и социалните партньори, подчертава анализът.


LG Electronics (LG) обяви редица организационни промени, които имат за

LG Electronics (LG) обяви редица организационни промени, които имат за ...

......... която ще е свързана директно с изпълнителния директор. Тя ще включва всички аспекти на Advanced Design лабораторията и ще се фокусира върху начина, по който дизайнерът влияе върху взаимодействието на потребителите с продуктите. Всички промени са актуални от 1 декември 2020 г. и влизат в сила от 1 януари 2021


Рисковете от злонамерена употреба на изкуствения интелект са реални, опасяват

Рисковете от злонамерена употреба на изкуствения интелект са реални, опасяват ...

......... Trend Micro да публикуват доклада, е надеждата, че той ще бъде видян от технологичните компании и производителите – и че те ще осъзнаят потенциалните опасности, пред които могат да се изправят. А това евентуално може да ги подтикне да мислят за решаване на проблема, преди той да е станал огромен.


Европа се нуждае от отворен, но суверенен единен пазар за

Европа се нуждае от отворен, но суверенен единен пазар за ...

......... данни, дори ако те се съхраняват в чужбина. За да се счита за законосъобразно, всяко искане за достъп до трябва да бъде защитено от международно споразумение или да съответства на европейските принципи, включително, че целта за достъп е точно определена. Също така компаниите могат да наложат двойно криптиране като защитна мярка.


Скоро потребителите на Android ще могат да теглят актуализациите на

Скоро потребителите на Android ще могат да теглят актуализациите на ...

......... теглят от . На второ място, жизненият цикъл на смартфоните ще се увеличи и актуализациите на операционната система ще бъдат достъпни не само две години, а много по-дълго. Въвеждайки тази промяна, Google, от своя страна, ще може да догони Apple, която пуска актуализации на за iPhone в рамките на пет години.


Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 помага в

Смарт везната Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 помага в ...

......... е от закалено стъкло и пластмаса. Съвместима е с мобилни устройства под управление на Android 4.4 и по-нови версии, както и с OS 9.0 и следващите версии на епълската платформа. В комплекта влизат везната и 4 батерии AAA. Смарт везната в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.


Броят на излекуваните скоро ще надмине този на новозаразените. Това

Броят на излекуваните скоро ще надмине този на новозаразените. Това ...

......... В 11-то например от месец насам имат 2-ма лекари, излезли по собствено желание в неплатен отпуск. А екипите от COVID-кабинетите признаха, че са преуморени. Проверка на NOVA показва, че средно 30% от пробите в COVID-зоните се оказват положителни. Част от тях не влизат автоматично в системата, защото не са PCR.


Роботът-прахосмукачка Viomi S9 идва с интелигентен, автоматичен колектор за прах
Новата

Роботът-прахосмукачка Viomi S9 идва с интелигентен, автоматичен колектор за прах Новата ...

......... за отстъпка VIOMIS9Z. Доставката на робота до България е безплатна, от склад в Европа. Viomi S9 се предлага сега на промоция с $50 долара по-евтино В комплекта са включени роботът, станцията за автоматично събиране на боклук, резервоар за вода, странична четка, моп за еднократно ползване, миещ се моп и торба за прах.


Феновете на Тотнъм са привилегировани – имат най-модерния стадион в

Феновете на Тотнъм са привилегировани – имат най-модерния стадион в ...

......... историческите данни за потока на движение, клубът може да идентифицира пикови часове и местоположения, така че да съобрази броя на персонала със съответното търсене. Ефективността на търговските обекти спрямо футбола може да бъде по-добре разбрана и възможностите за приходи да бъдат оптимизирани чрез планиране и проактивни съобщения на база интереси.


Търсенето на компютри за работа, учене и забавление у дома

Търсенето на компютри за работа, учене и забавление у дома ...

......... това за чувствителните към цената потребители стационарните форм-фактори осигуряват най-доброто съотношение между спецификации и цена. Преносимите компютри ще останат предпочитаният форм фактор и ще продължат да се радват на растеж, обусловен от необходимостта всеки член на домакинството да има устройство за дистанционно обучение, както и за забавление в периодите на локдаун.


Първият видео стрийм е на 30-и ноември Постфактум е нова

Първият видео стрийм е на 30-и ноември Постфактум е нова ...

......... съвместни проекти) ще създадат звукова среда, влизаща в диалог с движещите се картини. Следващите стриймове в близките месеци ще са срещи между участниците в различни конфигурации. Паралелно с това платформата Постфактум предоставя възможност на други артисти да се включат в проекта и да намерят нови пътища за съвместна творческа работа.


Nokia 3.4 е „чист телефон” – със солидни функционалности и

Nokia 3.4 е „чист телефон” – със солидни функционалности и ...

......... Nokia 3.4 е широко достъпен в търговската мрежа у нас – цената на конфигурация с 3GB/64GB в момента е 289 лв. (с включен ДДС), с две години гаранция. Навярно смартфоните от тази линия на Nokia ще останат актуални и полезни в продължение на няколко години, което ги прави добър избор.


Повечето хора вярват, че обществото ще бъде „напълно зелено” след

Повечето хора вярват, че обществото ще бъде „напълно зелено” след ...

......... да окаже влияние върху изменението на климата. „Често чуваме от хората, че техните индивидуални усилия са твърде малки, за да променят ситуацията, но това не е вярно! Дори едно действие може да има глобално влияние и нашите колективни усилия могат да помогнат за ”, казва говорителят на Cool Effect Джоди Манинг.


Някои правителства дори ще субсидират потребителите при ремонтНовата електроника в

Някои правителства дори ще субсидират потребителите при ремонтНовата електроника в ...

......... ЕС въвежда оценка на ремонтопригодност, подобна на рейтинга, който компанията присвоява на електронните джаджи през последните петнадесет години. Проучване, проведено още през 2014 г., установи, че 77% от анкетираните европейци предпочитат да ремонтират устройствата си, отколкото да ги подменят. 79% от анкетираните са съгласни, че производителите трябва и подмяната на части.


Новите временни мерки, целящи ограничение на разпространението на коронавируса, които

Новите временни мерки, целящи ограничение на разпространението на коронавируса, които ...

......... внимание на клиента. А1 продължава да развива своите канали за онлайн самообслужване, като усилията в тази насока ще продължат независимо от степента, до която се затягат мерките за ограничение на пандемията от COVID-19. През това време актуална информация за работното време на магазините на А1 ще бъде публикувана онлайн на


“Важно е за обществото компаниите да правят социално отговорен бизнес.

“Важно е за обществото компаниите да правят социално отговорен бизнес. ...

......... и социална интеграция на хората с увреждания, която Теленор развива от много години. Играта „Дигитални скаути“ на Теленор ще обучава деца и родители за онлайн опасностите на 17 октомври   Играта „Дигитални скаути“ на Теленор ще обучава деца и родители за онлайн опасностите на 17 октомври София, 9 окто...  


Първите, които ще извлекат полза от новата тенденция в софтуера,

Първите, които ще извлекат полза от новата тенденция в софтуера, ...

......... приложението, което искате да създадете, но нямате нито умения, нито бюджет за изграждането му”, казва Ганди. „Тази бариера за навлизане сега намалява. Трябва да я приветстваме, защото ще даде възможност за оживяване на повече идеи, повече продукти и услуги, които да направят света ни по-ефективен. Това е нещо много положително”.


с ексклузивни оферти.
Побързайте да се възползвайте се от разпродажбата на

с ексклузивни оферти. Побързайте да се възползвайте се от разпродажбата на ...

......... BF55. Не пропускайте ексклузивните оферти от разпродажбата Cyber Week. Посетете GoDeals24 и открийте необходимия софтуер! Имате въпроси? Нуждаете се от помощ? Можете да се свържете с GoDeals24 по всяко време преди и след поръчката. Просто изпратете имейл до и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.


Internet Explorer пренасочва към Edge при опит за отваряне на

Internet Explorer пренасочва към Edge при опит за отваряне на ...

......... няма да поддържа контрол на потребителски акаунти чрез IE, считано от 13 ноември 2020 г. През август компанията съобщи, че уеб версията на ще спре да работи върху IE от 30 ноември 2020 г. Останалите услуги, вкл. облачният Office 365, ще прекратят поддръжката на IE от 17 август 2021 г.


Роботизираната вакуумна прахосмукачка се управлява лесно, с докосване
Най-очевидното приложение на

Роботизираната вакуумна прахосмукачка се управлява лесно, с докосване Най-очевидното приложение на ...

......... е в черен и бял цвят, а комплектът включва освен самия робот още USB захранващ кабел, кутия за прах, две странични четки, моп подложка и документация. Можете да купите прахосмукачката тук: на цена от $32,06 (плюс $44,16 за доставка), която е валидна до изчерпване на наличните бройки в онлайн магазина Cafago.


Компанията „Тесла

Компанията „Тесла" на американския милиардер Илон Мъск възнамерява да пусне ...

......... Компанията „Тесла" на американския милиардер Илон Мъск възнамерява да пусне компактен електромобил, създаден специално за Европа, съобщи РИА „Новости". Мъск отбеляза, че моделите S и Х на „Тесла" може би са прекалено широки за презастроените европейски градове. Затова фирмата проектира компактен електромобил хечбек за около 25 000 долара


Microsoft загърби проекта Windows Mobile, но не и идеята за

Microsoft загърби проекта Windows Mobile, но не и идеята за ...

......... да са необходими други инструменти, но в крайна сметка проектът за мобилна ОС на Microsoft се провали. Засега стратегията за Windows 10 изглежда работи много по-гладко отколкото за Windows 10 Mobile, така че има голям шанс Microsoft да е по-ангажирана . Изтеклата информация за плановете на компанията не е потвърдена официално.


Hi-Fi слушалките FreeBuds Studio, част от новата премиум аудио колекция

Hi-Fi слушалките FreeBuds Studio, част от новата премиум аудио колекция ...

......... с Devialet - Huawei Sound X. За да се възползвате от пълната интелигентна функционалност на аудио продуктите на Huawei, e препоръчително да ги свържете през приложението AI Life, което може да се изтегли от Huawei AppGallery или съответния магазин за приложения според платформата или директно при QR кода в опаковката.


Fotor е удобен инструмент за обработка на снимки и създаване

Fotor е удобен инструмент за обработка на снимки и създаване ...

......... ново предложение за най-запалените потребители на онлайн инструмента за редактиране на изображения: На сайта ще откриете възможност за ъпгрейд до версия Fotor Pro+, която дава достъп до над милион лицензирани снимки с HD качество, актуализация всяка седмица на наличните снимки, шаблони, стикери, шрифтове и всички елементи за създаване нови дизайни.


Икономиките на ЕС и България са в процес на декарбонизиране,

Икономиките на ЕС и България са в процес на декарбонизиране, ...

......... (батерии и водород) – конверсия и репотребление. Сред основните резултати от проекта са заложени формиране на експертен потенциал и на общество, стимулиращо развитието на , както и засилване на връзката „наука-образование-бизнес”. Общата стойност на проекта е 21,7 млн. лв., от които 18,4 млн. лв. европейско финансиране и 3,3 млн. лв. национално съфинансиране.


ТУ-София започва реализацията на мащабен научноизследователски проект(снимка: Технически университет –

ТУ-София започва реализацията на мащабен научноизследователски проект(снимка: Технически университет – ...

......... софтуерни решения и комуникационни системи, които освен среда за осигуряват свързаност и защита на авторските права и гъвкав мениджмънт в подкрепа на изследванията и внедряване в реални условия на резултатите от тях. Това е начин за въвеждане на нов тип организация на работата, която ще преобладава през , подчертаха от университета.


Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира?

Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира? ...

......... пожелание за рожден ден, празничен поздрав или нещо инцидентно. Тези публикации ще продължат да се виждат, независимо от статуса ви на приятелство. Ако обаче сте блокирани, снимката на другия човек няма да се показва или ще бъде заменена с въпросителен знак. Името може да бъде заличено с черна линия. .


Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира?

Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира? ...

......... пожелание за рожден ден, празничен поздрав или нещо инцидентно. Тези публикации ще продължат да се виждат, независимо от статуса ви на приятелство. Ако обаче сте блокирани, снимката на другия човек няма да се показва или ще бъде заменена с въпросителен знак. Името може да бъде заличено с черна линия. .


Телеком и медийната компания Юнайтед Груп се разраства на пазара

Телеком и медийната компания Юнайтед Груп се разраства на пазара ...

......... задължителното търгово предложение, групата може да стане собственик на 100% дял от капитала на Фортнет чрез комбинация от придобивания на акции. Придобиването на Фортнет е третата основна сделка на Юнайтед Груп за по-малко от година след . Заедно, придобиванията са увеличили размера на компанията до 1,7 милиарда евро от проформа приходите.


Компонентите, от които е направен iPhone, струват сумарно около 373

Компонентите, от които е направен iPhone, струват сумарно около 373 ...

......... на компоненти за смартфоните на Apple може да са различни. Предишното разглобяване на iPhone 12 и iPhone 12 Pro от iFixit показа, че в допълнение към , проектиран от Apple и произведен от TSMC, Micron доставя LPDDR4 SDRAM, Samsung доставя NAND флаш, а Qualcomm отговаря за 5G и LTE компонентите.


Ефективните лидери осъзнават, че вземането на решения не винаги трябва

Ефективните лидери осъзнават, че вземането на решения не винаги трябва ...

......... на ключови решения. Затова крайната цел на консултативния съвет е да осигури „допълнителни глави” за мислене по най-предизвикателните проблеми. Който успее да създаде подобен орган, навярно ще открие, че няколко часа всеки месец могат драстично да подобрят способностите му за вземане на решения – и общите му възможности като лидер.


дните след изборите за президент в САЩ, Facebook е направила

дните след изборите за президент в САЩ, Facebook е направила ...

......... и какво им е влиянието върху бизнеса, т.е. по-малко лоши новини означават по-малко прекарано време в сайта.Компанията отрича да взима решения на базата на политически пристрастия. Тя търси баланс между различните гледни точки и мнения, като това се оказва сложно предизвикателство.За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в 


„Банките съществуват заради предприемачите, а не обратното!”, заяви Радосвет Радев(снимка:

„Банките съществуват заради предприемачите, а не обратното!”, заяви Радосвет Радев(снимка: ...

......... със здравния щаб, да има и . „Тогава, за съжаление, получихме една ехидна усмивка в стил „Какво искате?”. Ние искаме това, което предполагам иска цялото общество – да си съхраним стопанството, защото то е онова, което може да ни изведе напред, да изкарва и парите за лекарите”, заключи Радосвет Радев.


Нова опция в TikTok ще предупреждава потребителите за опасно видео(снимка:

Нова опция в TikTok ще предупреждава потребителите за опасно видео(снимка: ...

......... промени в своята платформа, така че хората в нашата да се чувстват защитени, когато гледат TikTok съдържание”. още по темата TikTok работи със съответните организации в Европа, Япония и Южна Корея, за да разбере как да направи видео приложението по-безопасно. Новата функция ще се появи в услугата през следващите седмици.


Европейската нощ на учените предизвиква голям интерес всяка година(графика: Европейска

Европейската нощ на учените предизвиква голям интерес всяка година(графика: Европейска ...

......... изследователите наистина правят за обществото по интерактивни и ангажиращи начини, насърчавайки избора на сред младите хора и техните родители. Събитието дава възможност на всеки, който проявява интерес, да се превърне в учен за една вечер и да открие с какво се занимават изследователите, и как това влияе на останалия свят.


Creality 3D Ender-3X е ценово-достъпен 3D принтер с широко приложение
Несъмнено

Creality 3D Ender-3X е ценово-достъпен 3D принтер с широко приложение Несъмнено ...

......... ще ви спести сериозни усилия при монтажа на устройството. Просто трябва да следвате 12-те стъпки от инструкциите, за да завършите бързо и лесно конфигурирането на 3D принтера. Можете да купите този 3D принтер тук: в момента за ограничени бройки от продукта. Доставката на принтера се извършва безплатно от склад в Германия.


Мобилното приложение на eBay става все по-популярно при пазаруване(снимка: eBay)
Компютър

Мобилното приложение на eBay става все по-популярно при пазаруване(снимка: eBay) Компютър ...

......... на Черния петък през изминалите три години, съвсем други категории оглавяват класациите. Модата и артикулите за лична грижа са сред най-популярните и желани артикули в класацията, оглавявана в трите последователни години от технологични аксесоари. За предстоящия в края на тази седмица eBay предлага няколко съвета на купувачите, предвид очаквания повишен трафик:


Ново дарение обяви днес А1, като бенефициентът този път е

Ново дарение обяви днес А1, като бенефициентът този път е ...

......... използват и от останалите за месеца мегабайти. Първият в света смартфон с вградена под дисплея камера ZTE Axon 20 ще се предлага в България ексклузивно от А1 A1 ще бъде първият телеком в Европа, който предлага уникалния в света смартфон с вградена под дисплея камера – ZTE Axon 20. Предв...


Китай предлага да бъде създаден единен механизъм за повсеместно признаване на

Китай предлага да бъде създаден единен механизъм за повсеместно признаване на ...

......... За да се влезе в която и да било сграда, обществено място, да се вземе участие в мероприятие ще може само със "здравен код". Ако вашите данни свидетелстват за това, че сте болни и представлявате заплаха за околните - ще получите червен код, т.е. забрана за посещение на обществени места.


Собственият магазин за приложения на Huawei - AppGallery, продължава да

Собственият магазин за приложения на Huawei - AppGallery, продължава да ...

......... на локалните приложения в Huawei AppGallery непрекъснато се увеличава, а платформата предлага много лесен и интуитивен начин да отбележите приложенията, които искате скоро да бъдат добавени. Така всеки Huawei потребител участва в развиването й, а сега може да се забавлява в съвместната партньорска инициатива HUawei APPGALLERY lucky draw black friday.