Facebook изгуби доверието на много потребители и рекламодатели през последната

Facebook изгуби доверието на много потребители и рекламодатели през последната ...

......... за забавни постове.Възможно е компанията да създаде изцяло ново приложение за новата си услуга, ако се окаже, че има интерес. Какъвто най-вероятно няма да има. Източници на TechCrunch, които са изпробвали новата забавна страница, твърдят, че проектът изглежда като доста жалък опит да се привлече детска публика от Snapchat и YouTube.


В Западна Европа ще се вижда в ранните часове на

В Западна Европа ще се вижда в ранните часове на ...

......... как с мобилен телефон през телескоп можеш да заснемеш небесни тела.January 20, 2019, North and South America, and parts of Western Europe and Africa will see the combination of a total lunar eclipse and a supermoon in January, the last such event until 2022. Graphic shows eclipse path and explainer.


Овен Днес ще бъдете изкушени от хазартни действия. Мислите, че

Овен Днес ще бъдете изкушени от хазартни действия. Мислите, че ...

......... критични и придирчиви към околните и близките ви. Важното е вие самите да отговаряте на всички условия, които са важни за вас. Риби Този понеделник не се колебайте да бъдете настъпателни и не се съмнявайте в преценката си. Има моменти, в които трябва да отстъпим, но този не е такъв.


Свързва ни с висшите световеТрябва да е подарен, за да

Свързва ни с висшите световеТрябва да е подарен, за да ...

......... боледуват и могат да се лекуват. Когато диамантът изгуби блясъка си, може да се даде на някой много добър човек да го поноси малко, да възстанови блясъка си.”Неговият съвет как да ги разпознаем е следният: “Хубавите, естествени скъпоценни камъни миришат много хубаво. Не ухаят ли, те са мъртви, изкуствени камъни.”


Овен През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно така ще

Овен През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно така ще ...

......... от само себе си.  Риби Тази седмица ще бъде изпълнена с неочаквани събития. Промените ще се сипят една след друга, така бъдете готови да проявите гъвкавост. Не се колебайте да завържете ценни приятелства. Обаянието и способностите ви ще ви спечелят ценни съмишленици. В работата разчитайте само на вашите собствени ресурси.


Facebook изгуби доверието на много потребители и рекламодатели през последната

Facebook изгуби доверието на много потребители и рекламодатели през последната ...

......... забавни постове.Възможно е компанията да създаде изцяло ново приложение за новата си услуга, ако се окаже, че има интерес. Какъвто най-вероятно няма да има.Източници на TechCrunch, които са изпробвали новата забавна страница, твърдят, че проектът изглежда като доста жалък опит да се привлече детска публика от Snapchat и YouTube. /lifestyle.bgКралските семейства предизвикват огромен интерес по целия свят. Ако безспорни

Кралските семейства предизвикват огромен интерес по целия свят. Ако безспорни ...

......... от многото деца на емира на Дубай, обяви в профила си в Instagram, че напуска кралското семейство, защото не може да издържи на всички правила и забрани. Е, подобен скандал в британския кралски двор е малко вероятен. А може би именно заради подобни своеволия кралицата е забранила социалните мрежи... /lifestyle.bg


През 80-те години дълбоко в британската провинция в градче, наречено

През 80-те години дълбоко в британската провинция в градче, наречено ...

......... да преборят боцкащите влакна по копривата още преди да са я сдъвкали, така че почти не усещат болка.От кадрите от Световното през 2017 г. научаваме пък, че ако не сме се справили със зъби и пръсти, бирата със сигурност помага за болката.Това някак ни мотивира да пробваме и ние. /lifestyle.bg


97-годишният съпруг на кралица Елизабет принц Филип получи предупреждение от

97-годишният съпруг на кралица Елизабет принц Филип получи предупреждение от ...

......... 17 януари принц Филип претърпя катастрофа близо до двореца Сандрингам, в графство Норфолк.Принцът остана невредим. Другият шофьор, 28-годишна жена е претърпяла операция на коляното си, а 45-годишна жена пътника в колата, която също имала деветмесечно бебе на борда, получила счупена китка. Те бяха отведени в болница, но по-късно бяха освободени.


Една интересна анкета на Pew Research Poll, проведена миналата година,

Една интересна анкета на Pew Research Poll, проведена миналата година, ...

......... много неща. Техните положителни качества са също толкова негативни. Те правят всичко. Готвене, шофиране, упражнения, гледане на телевизия, игри и т.н. Ако искате да избегнете пристрастеност към смартфоните, лесно можете да постигнете това, като въведете няколко правила. Например правило в определена стая да не се използват смартфони и други устройства.


"Зелената книга" на режисьора Питър Фарели спечели наградата за най-добър ...

......... в 20 от 29 случая, в това число и миналата година, когато и двете организации отличиха като най-добър филм "Формата на водата".--> Американската Гилдията на продуцентите е организация с идеална цел, която представлява интересите на продуцентите във филмовата индустрия, телевизията и новите медии. Гласуващите й членове са над 7000.  Британски вестници публикуваха снимки, на които се вижда как 97-годишният

Британски вестници публикуваха снимки, на които се вижда как 97-годишният ...

......... да частната кралска резиденция Сандрингам в Норфолк, където с Елизабет прекарват голяма част от зимата. Той се блъсна с друга кола, в която са пътували две жени и деветмесечно бебе, и се преобърна. Водачката на другия автомобил е с контузено коляно, спътничката й със счупена китка, а бебето е невредимо.


Нито в Библията, нито в творчеството на Омир или в

Нито в Библията, нито в творчеството на Омир или в ...

......... нашата сравнително нова любовна афера със стола.*Геолози настояват за вкарване в класификацията на нова епоха заради безпрецедентното влияние на човека върху планетата. Според тях днес живеем в антропоцен - ерата на човека. За първи път понятието е използвано през 1938 г. от съветски учени, но става по-популярно през 2000 г.


3-годишният мечок е от Албания, тази зима спи за първи

3-годишният мечок е от Албания, тази зима спи за първи ...

......... се събуждат. След товамечият паркще ще бъдеотворен запосетителина 1 априлРекордът за най-продължителен зимен сън в парка е 6 месеца и принадлежи на Вела, която обаче почина преди 2 г. Тя е била родена в Русия и докарана у нас като малко мече. В природата мечките обикновено спят по 3-4 месеца.


В понеделник рано сутринта ще можем да наблюдаваме пълно лунно затъмнение.

В понеделник рано сутринта ще можем да наблюдаваме пълно лунно затъмнение. ...

......... спътник ще е видимо по-голям и в кулминацията на явлението около 7 часа сутринта ще е в кърваво червен цвят. Добри условия за наблюдение ще има в Западна България, където облачността ще е по-рехава, информира Нова телевизия. За да видите Луната сутринта, търсете я на Запад, съвсем близо до хоризонта.


Днес времето ще се задържи предимно облачно и на отделни

Днес времето ще се задържи предимно облачно и на отделни ...

......... България. Ще има и превалявания: в четвъртък в Северна България - от сняг, в Южна и по Черноморието – от дъжд; в североизточните райони са възможни поледици. В петък, със застудяването, и на места в Южна България дъждът ще преминава в сняг. В Родопската област са възможни по-съществени количества валеж.Средно училище в гр. Ханджоу, провинция Джъдзян, предлага на своите

Средно училище в гр. Ханджоу, провинция Джъдзян, предлага на своите ...

......... „стига те да са в умерени и разумни граници".Откакто централното правителство обяви план за повишаване качеството на преподаване и професионалната етика през януари миналата година, бяха предприети редица мерки за подобряване на социалния и икономически статус на учителите. Негова цел е да се подготвят милиони „образцови учители" до 2035 г.


Само на 30 км от София се намира село Долна

Само на 30 км от София се намира село Долна ...

......... да се избира кмет, а ще се назначава кметски наместник.„При нас живеят около 500 души, но регистрирани общо имаме 283-ма”, отбеляза Йонко Димитров.Вълнува се дали ще продължат идеята за развитие на селото във фестивален артцентър, дали ще работят в тази посока и ще поддържат това, което до момента сме направили.


Централният нападател на ЦСКА - Мауридес, вече е собственост на

Централният нападател на ЦСКА - Мауридес, вече е собственост на ...

......... намира на 28 точки от лидера "РБ Залцбург".Бразилецът вкара девет гола в 16 мача в Първа лига. Разписа се и четири пъти в четири двубоя от Лига Европа.ЦСКА продава втори централен нападател в последните шест месеца. През лятото за Китай замина Фернандо Каранга, чиято цена бе около 3 милиона евро.


Над 20 души загинаха атентата в кенийската столица Найроби преди

Над 20 души загинаха атентата в кенийската столица Найроби преди ...

......... е взривена бомба или кола, тук става въпрос за публични екзекуции, които целят да се всява страх – хората да бъдат мнителни и да не живеят спокойно”, посочи Тошев. Повече за спортния форум, на който е присъствал журналистът и атлетите, които са взели участие в него – вижте във видеото.


Японската културна традиция оригами позволява да сътворим цял свят от

Японската културна традиция оригами позволява да сътворим цял свят от ...

......... изкуството може да бъде от няколко прости прегъвки до стотици сгъвания.   Gulliver/Getty Images Именно това прави оригами изкуството униклано - без ножица и лепило, само с лист хартия може да създадем цял нов свят.   Gulliver/Getty Images И до днес всяко лято в Япония организират и специален оригами фестивал.


Бразилският град Рио де Жанейро получи титлата

Бразилският град Рио де Жанейро получи титлата "Световна столица на ...

......... ЮНЕСКО и Международния съюз на архитектите. Титлата „Световна столица на архитектурата“ се присъжда за първи път и ще бъде давана на градовете, в ще бъдат домакин на конгреса на Международния съюз на архитектите.Събитието се провежда на всеки три години, а Рио де Жанейро ще го приеме през 2020 година. /БГНЕС


Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, ...

......... просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо голямо, стига само да поискате това. /lamqta.com


Холивудският актьор Брад Пит се среща с актрисата Шарлиз Терон,

Холивудският актьор Брад Пит се среща с актрисата Шарлиз Терон, ...

......... на 55-годишния актьор, след раздялата му с бившата съпруга Анджелина Джоли.Брад Пит и Анджелина Джоли сключиха брак през август 2014 година. Те имат шест деца, три от които осиновени. През септември 2016 година Джоли подаде молба за развод с мотива, че не е съгласна с възпитателните методи на Пит. /БГНЕС


Не всички полицаи по света карат скучни, масови коли. В

Не всички полицаи по света карат скучни, масови коли. В ...

......... Дубай. То има W12 мотор и ускорява за 4.3 секунди от нула до 100 км/ч. Дубайската полиция има в гаража си и Ferrari FF, BMW i8, Lamborghini Aventador LP 700-4 и Bugatti Veyron която е и най-бързата сред всички полицейски коли в света със своята максимална скорост от 407 км/ч.


Овен Факсове от КосмосаОвенът получава факсове от Космоса, но не

Овен Факсове от КосмосаОвенът получава факсове от Космоса, но не ...

......... сили не остава много време за общение с Бога. Но дори и Рибите понякога се кротват, застиват в покой – който околните погрешно приемат за летаргия, и потъват във вътрешния си свят. Точно тогава в главата им прогърмява страховит глас: Ти джендър ли си, соросоид ли си, либераст ли си?


Най-голямата верига пъбове на Острова - Wetherspoons спира да продава

Най-голямата верига пъбове на Острова - Wetherspoons спира да продава ...

......... немската Erdinger, датската Tuborg и чешката Staropramen, веригата няма да предлага и шампанското Moet – една от най-скъпите напитки в менюто като цяло. То е заменено от пенливи вина от Австралия и Англия.Още миналата година г-н Мартин спря да складира и Jagermeister от Германия, който беше заменен с английска версия.


Турският президент Реджеп Тайип Ердоган и съпругата му Емине присъстваха

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган и съпругата му Емине присъстваха ...

......... изказа благодарност на Ердоган, определяйки президентския жест като "пример за обединяване около ценностите на обществото, какъвто е музикантът-виртуоз Фазъл Сай" .Ердоган, който е известен с популистките си изяви, не пропусна случая с концерта на Фазъл Сай и добави нови точки към популярността си в момент, когато предстоят избори напролет. /24chasa.bg


Голямото предизвикателство са лодките “Ясен”Експертите от списание The National Interest

Голямото предизвикателство са лодките “Ясен”Експертите от списание The National Interest ...

......... подводницата са : водоизместване – над 18 000 тона, дължина – 170,6 м. Екипажът на подводницата наброява 100 души. Двигателната й установка е ядрена, който позволява на дължината на курса на практика да е неограничена. В този клас подводници са вложени едни от най-съвременните технологии за строителство на подводни кораби.


Съвет към младите дами в курс по маниери „да не

Съвет към младите дами в курс по маниери „да не ...

......... удоволствие, включено в списъка със забрани в курса по етикет. Истинските дами не могат да дъвчат и дъвка, както и не могат да говорят дълго по телефона, когато се возят в автобуса или да питат мъже, с които са се запознали току-що дали са женени и колко деца имат.  


Виждаме ги по лъскави събития - бляскави и безупречни. Усмихват

Виждаме ги по лъскави събития - бляскави и безупречни. Усмихват ...

......... калиграфия.Уилям и ХариИ тук не сме особено изненади, защото отдавна се знае, че двамата братя са доста добри в полото и неведнъж са го доказвали. Това е аристократичен спорт, който принцовете практикуват от малки, но все по-рядко. А зa по-добър от двамата се смята по-малкият - Хари, пише Hello. /lifestyle.bg


Търсите подаръци за жени, защото искате да зарадвате най-любимото си

Търсите подаръци за жени, защото искате да зарадвате най-любимото си ...

......... хората да управляват живота си по-ефективно. Мисленето на по-мащабно и рационално ниво ще ви помогне да излезете извън редовния, по-тесен поглед върху този човек и да му подарите нещо, което наистина ще се ползва и ще бъде полезно. Следвайте тези наши съвети и няма да сгрешите. Подарявайте умно и красиво!


Кафето е третата най-разпространена напитка на планетата след водата и

Кафето е третата най-разпространена напитка на планетата след водата и ...

......... отправи апел към световните банки за семена и организациите за защита на застрашени видове да вземат проблема насериозно и да започнат разработка на устойчиви видове кафе. Учените припомнят също, че към момента 22% от всички растителни видове на планетата са застрашени от изчезване в следствие на промените в климата. /lifestyle.bg


Актрисата и носителка на „Оскар“ Ан Хатауей поема

Актрисата и носителка на „Оскар“ Ан Хатауей поема "щафетата" от ...

......... от 1990 г. се превъплъти Анджелика Хюстън.   Освен режисьор на филма, Робърт Земекис ще е и негов сценарист, както и съпродуцент заедно с Джак Рапке, Алфонсо Куарон и Гийермо дел Торо.   Датата, на която ще излезе римейкът на "Вещиците", режисиран от Земекис, все още не е определена.  


Музиката е едно от най-полезните занимания, които можем да си

Музиката е едно от най-полезните занимания, които можем да си ...

......... ефекти, свиренето оказва незабавен ефект в лявото полукълбо на мозъка, като повишава потока от кръв. Само 30 минути, прекарани с любимия инструмент, са достатъчни, за да усетим тялото си по-заредено с енергия.Ако си наложим да свирим по толкова всеки ден, шансовете да развием депресия и тревожност драстично ще намалеят. /lifestyle.bg


Докато за изразяването на отвращение е необходимо само едно изражение

Докато за изразяването на отвращение е необходимо само едно изражение ...

......... помощта на компютърни алгоритми учените са установили, че човешкото лице може да се конфигурира по 16 384 уникални начина, комбинирайки различни мускули по разнообразни маниери.   Изследователите след това са сортирали милионите изражения по категории, търсейки онези, които изразяват сходни емоции в различните култури. Специалистите са открили само 35.  


Светлинно шоу за сватбата ви или каква са тенденциите в

Светлинно шоу за сватбата ви или каква са тенденциите в ...

......... не съм чувала такива аплодисменти, каквито получава една булка когато излезе да изненада хората”, разказва Боряна Димитрова. Те предлагат различни шоу програми за събития, сега са тук най-вече заради техните предложения за сватби.През 2018 година двойките, техните близки и професионалистите от сватбения бранш, които посетили изложението, били над 4000. /БГНЕС


Бургерите - някога смятани за типична храна за американците, днес

Бургерите - някога смятани за типична храна за американците, днес ...

......... и чийзбургерите представляват 71% говеждото месо.През 1921 г. е открит първият ресторант за бързо хранене, който продава хамбургери само за 5 цента!60% от продадените в цял свят сандвичи всъщност са бургери.Соня Томас държи световния рекорд за ядене на чийзбургер „Голям татко“ с тегло 9 килограма за точно 27 минути. /БГНЕС


Серина Уилямс обра овациите в Мелбърн с мил жест. Седемкратната

Серина Уилямс обра овациите в Мелбърн с мил жест. Седемкратната ...

......... Миналата година украинката стана първата тенисистка, родена през новия век с пробив в топ 100. Тя завърши 2018-а с дебютна титла на ниво WTA – в Хонг Конг, и то без да загуби сет.В следващия кръг Уилямс ще има далеч по-сериозно изпитание – Симона Халеп, която елиминира сестра й Винъс.


Овен Тази неделя не пропилявайте времето си у дома. Навън

Овен Тази неделя не пропилявайте времето си у дома. Навън ...

......... разрешите сами. Водолей Тази неделя погледнете образа ви в огледалото и помислете дали ви харесва това, което виждате. Много малко трябва да са стъпките, за да го подобрите. Риби Тази неделя непременно се погрижете за себе си. Не забравяйте, че не сте длъжни да давате обяснения никому за постъпките ви.


Принц Филип заплашваше да изхвърли кралицата от колата, която той

Принц Филип заплашваше да изхвърли кралицата от колата, която той ...

......... той беше напълно сериозен." Биографът на принца заяви пред Би Би Си: "Той е известен с това, че кара бързо".В книгата си от 1954 година, Джон Дийн разкрива, че малко след като Филип и Елизабет II се сгодили през 1947 г., 97-годишният херцог е бил замесен в тежка катастрофа. /24chasa.bg


юСлед реституцията на земи в реални граници десетки декари вече

юСлед реституцията на земи в реални граници десетки декари вече ...

......... съществуващи къмпинги в защитените територии също създава проблеми на екоинспекторите. Нерегламентираното къмпингуване, поставянето на плажни заведения и каравани насред пясъка унищожават немалко уникални дюни и растителност през годините.Част от пясъчните дюни в 200-метровата ивица на брега на морето в местност Каваците е включена в територията на поддържан резерват “Пясъчната лилия”.


Бургерите - някога смятани за типична храна за американците, днес

Бургерите - някога смятани за типична храна за американците, днес ...

......... представляват 71% говеждото месо. През 1921 г. е открит първият ресторант за бързо хранене, който продава хамбургери само за 5 цента! 60% от продадените в цял свят сандвичи всъщност са бургери. Соня Томас държи световния рекорд за ядене на чийзбургер „Голям татко“ с тегло 9 килограма за точно 27 минути.


„Малко чудо за празника”. Така определят хората в Чепеларе сърничката,

„Малко чудо за празника”. Така определят хората в Чепеларе сърничката, ...

......... „Малко чудо за празника”. Така определят хората в Чепеларе сърничката, която са заснели в деня, в който се почита паметта на Свети Атанасий, съобщава 24smolian.com.   Животното е видяно и по пътя към едноименната църква в града, която вчера чества храмов празник.  


Публикацията, направена с цел да подобри световния рекорд, събра над

Публикацията, направена с цел да подобри световния рекорд, събра над ...

......... Гомез, на която бе трансплантиран бъбрек, а донор стана най-добрата й приятелка. Двете се снимаха ръка за ръка в болничните легла и умилиха 10,8 млн. души.Снимките на новородени са истински хит в социалната мрежа за снимки. Особено тази на Дуейн Джонсън- Скалата с дъщеричката му Тиана, която събра 10,4 лайка.


Модна къща

Модна къща "Диор" (Dior) представи колекцията си на Седмицата на ...

......... и Нуми Рапас. БГНЕС Колекцията на "Диор" - втората за британеца Ким Джоунс като творчески директор за мъжката мода, залага на сложно структурирани костюми, гарнирани с пояси от сатен, и издържани основно в нюанси на синьото и сивото, както и на изобилие от кашмир, коприна, кожа и животински принтове. БГНЕС


Бутилираната вода извлича повече полезни съставки от зеления чай, но

Бутилираната вода извлича повече полезни съставки от зеления чай, но ...

......... - три зелен и три черен. Те са използвали скала за сладост, горчивина, киселина и земни нотки.-->   Напитките са приготвени с 2,5 гр чай и 125 мл вода, запарвани три минути и прецедени. При черния чай видът на водата се отразява по-малко върху вкуса, вероятно защото съдържа по-малко катехини.


Камикадзе в небето над София успя да подлуди мрежата. Това

Камикадзе в небето над София успя да подлуди мрежата. Това ...

......... самолет се е насочил право към Луната и се разбира в нея. Разбира се всичко това е просто страхотна оптична илюзия, но въпреки това всеки видял фотосите остава силно впечатлен от тях. На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света  


Храбрият хайдутин предложил имането си на руския император, за да

Храбрият хайдутин предложил имането си на руския император, за да ...

......... успоредно с температурите.Освен в Аркутино, Вълчаново кале и край устието на Ропотамо в Бургаско, иманярите са започнали да дирят съкровището на Вълчан воевода и в Руенския Балкан.Там, преди две години, има информация, че иманяр е изровил от планинска пещера златна статуя на владетел с глава на лъв, качен върху колесник.


Полицейско управление в Пенсилвания пусна обява за набиране на доброволци,

Полицейско управление в Пенсилвания пусна обява за набиране на доброволци, ...

......... трезвен придружител, който да се погрижи за тях след тренировката. Призивът, публикуван на страницата на полицейското управление във „Фейсбук“, събрал стотици отговори и над хиляда споделяния само за ден. От полицията съвсем скоро съобщиха в социалната мрежа, че са успели да си намерят доброволци за тренировъчната сесия на 4 април.


Никълъс Холт и Лили Колинс ще бъдат в главните роли

Никълъс Холт и Лили Колинс ще бъдат в главните роли ...

......... Холт, а Лили Колинс ще играе голямата любов на писателя – Едит Брат.„Толкин“ ще проследява ранните години на бащата на фентъзито, докато той създава приятелства и намира артистично вдъхновение сред тях.Сърчлайт, ще бъде част от империята на Дисни, след като сливането между двата гиганти бъде завършено, през следващите седмици. /БГНЕС


Емилия и Жорж Башур станаха светска двойка на годинатаЗа втора

Емилия и Жорж Башур станаха светска двойка на годинатаЗа втора ...

......... време на церемонията изглеждаше, че вражда между арендби и попфолк певците няма. Когато синът на Илиян Михов – Сенто обяви Алисия за музикален идол, Тото от СкандаУ спонтанно скочи на сцената и я разцелува. А Гери-Никол отиде на сепарето на семейство Стораро, за да поздрави лично всеки един от тях.


Всички знаем на какво са ни учили бабите и дядовците,

Всички знаем на какво са ни учили бабите и дядовците, ...

......... той има противогъбични и антибиотични свойства.   Чесънът е отличен източник на витамин В6, който е необходим на човека за образуването на нови клетки и поддържането на имунната система. Витамин В6 помага човек да се справи с промените в настроението и депресията.   Той помага и в борбата с импотентността.


Всеки родител прави някои малки грешчици, за които си дава

Всеки родител прави някои малки грешчици, за които си дава ...

......... достатъчно сили и потенциал да се справи с различни ситуации. Подценяването води до ниско самочувствие и дори хлапето да има възможности, то винаги ще изпитва несигурност в ключови етапи от своя живот. Всеки има нужда да чуе хубава дума за себе си, особено от най-близките си хора в семейството. /woman.bg


Всички сме си задавали въпроса как бихме променили някои ситуации

Всички сме си задавали въпроса как бихме променили някои ситуации ...

......... да изберем кое от двете искаме да бъдем.Да сме щастливи означава да поемем контрол над живота си, да не се чувстваме жертва на обстоятелствата, а да усетим силата на собствената си воля. Това може да отнема време, може да се наложи да минем през няколко падения, но усилията си заслужават.


Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, ...

......... да си покрещите с любимия човек един на друг. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на кавга, изясняване на отношенията и глобален скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко полза от обикновени гръмки звуци! /lamqta.com


Снимка на яйце би рекорда на Кайли Дженър за най-харесвана

Снимка на яйце би рекорда на Кайли Дженър за най-харесвана ...

......... качена проста снимка на яйце, към която вървеше текст агитиращ „Да направим световен рекорд за най-харесвана снимка и да победим този на Кайли Дженър”. Не след дълго рекордът е истински факт.   За по-малко от 10 дни яйцето събира 9 милиона харесвания, а към момента има цели 48! Превод: БЛИЦ


Peчницитe нa xaĸepитe пo цeлия cвят са пoлyчили oгpoмнo oбнoвлeниe. Извecтният cпeциaлиcт

Peчницитe нa xaĸepитe пo цeлия cвят са пoлyчили oгpoмнo oбнoвлeниe. Извecтният cпeциaлиcт ...

......... cтaвa яcнo, чe гoлям бpoй oт зaпиcитe пpинaдлeжaт нa вeчe извecтни пpoбиви, нo имa и мнoгo зaпиcи, ĸoитo влизaт зa пpъв път в бaзaтa нa Наvе І Вееn Рwnеd.Moжe дa пpoвepитe дaли вaшият имeйл пpиcъcтвa в cпиcъĸa c дocтигнaти oт xaĸepи peгиcтpaции , a изпoлзвaнaтa oт вac пapoлa – .


Полицията на Нотингамшър, Великобритания, е открила местонахождението и е върнала

Полицията на Нотингамшър, Великобритания, е открила местонахождението и е върнала ...

......... са се споминали в четвъртък - само ден след раждането си. Другите две едва са дишали и усилията да бъдат спасени не са дали резултат.-->   Други животни в зоологическата градина са оцелели в бурята. Сред тях са лъвицата, партньорът й и трите им 14-месечни лъвчета.Още любопитни новини за пингвини:


През последните дни се забелязва навлизането на нов глагол в

През последните дни се забелязва навлизането на нов глагол в ...

......... и пр.). Смисловото му значение е, че някой все се сбогува, но не си тръгва. Пример: Иван Иванов отива на гости, изкърква 1 шише ракия, изпотрошава посудата, освинва тоалетната, тегли по една майна на всички, нарича стопанката дебелогъза кучка, но не си тръгва, а си седи и брекзитва...      


Набралото популярност във „Фейсбук” „10-годишно предизвикателство” (10-years-challеnge) може да се

Набралото популярност във „Фейсбук” „10-годишно предизвикателство” (10-years-challеnge) може да се ...

......... продажбите й.   Преди няколко години „Майкрософт” създаде подобен сайт, в който потребителите качваха своя снимка, а алгоритъмът разпознаваше приблизителната им възраст. От компанията отрекоха да пазят снимките, но впоследствие отново се породиха съмнения, че сайтът събира метаданни от потребителите, които ползва за целево насочване на реклами според възрастта им.


Епизод от популярната анимационна поредица „Маша и Мечокът“ влезе в

Епизод от популярната анимационна поредица „Маша и Мечокът“ влезе в ...

......... свят. Общият брой на гледанията на филмчетата за „Маша и Мечокът“ в YouTube надвишава 42 милиарда.„Маша плюс каша“ е единствения анимационен видеоклип в света, който е включен в топ 5 от най-гледаното съдържание в платформата, допълват от пресслужбата.Премиерата на новия епизод „Целият живот – театър“ е насрочена за 25 януари.


Експерти посочиха първия голям моден тренд, който ще бележи 2019

Експерти посочиха първия голям моден тренд, който ще бележи 2019 ...

......... до нивото на коляното. Повечето материал за изготвянето и модният им ореол се отразяват на цената - 190 британски лири, уточни изданието. What would you put inside your giant backpack? — ProSolveProducts (@ProSolveProduct) Гигантските раници могат да се използват и в домашни условия като импровизиран гардероб за складиране на дрехи.


Епизодът

Епизодът "Маша плюс Каша" от руския анимационен сериал "Маша и ...

......... петица на най-гледаните видеа на всички времена в YouTube", отбелязаха от "Анимакорд".   През януари се навършват 10 години от излъчването на първия епизод на сериала. От пресслужбата уточниха, че нов епизод на сериала ще бъде излъчен на 25 януари.   "Маша и мечокът" е най-гледаният анимационен сериал в света.


Овен Това е ден, в който ваша постъпка може да

Овен Това е ден, в който ваша постъпка може да ...

......... малко време, за да влезете във форма преди да се впуснете в същината на нещата. Риби Днес нещо, което отдавна е било тайна за вас ще изплува неочаквано и ще ви донесе приятно просветление. Все пак не стойте цял ден да чакате тази тайна да се появи, а я потърсете.


Мигачът е табу Всички познаваме онези шофьори, за които мигачът

Мигачът е табу Всички познаваме онези шофьори, за които мигачът ...

......... можеш да спреш където си поискаш, за колкото време си поискаш. Но всички знаем, че е „само за малко“. Без значение, че за някои „малко“ е времето обхващащо две кафета на километър от колата им и един обяд в ресторант. Другите два типа ужасни софийски шофьори ще намерите в SofiaLive.bg.


Международен изследователски екип разкри тайна, свързана с техника, която била

Международен изследователски екип разкри тайна, свързана с техника, която била ...

......... (1647). The secret that enabled Rembrandt’s impasto style has been uncovered. — eHive CMS (@ehive) Предишни проучвания заключиха, че Рембранд постигнал свързания с напластяване ефект, като комбинирал достъпни на холандския пазар през 17-и век материали, включително оловно бяло, с ленено масло.   Резултатите от изследването са публикувани в Angewandte Chemie.


Международен екип учени установи, че с времето в Земята са

Международен екип учени установи, че с времето в Земята са ...

......... 291 и 650 милиона години.ThinkStock/Getty Images След като направили съответната екстраполация, учените достигнали до извода за 2,6 учестени сблъсъци през последните 290милиона години, в сравнение с предишните 700 милиона.   Досега науката считаше, че с времето количеството на падналите астероиди на Земята е намалявало. Оказа се, че е точно обратното.


Почитателите на Средиземноморската диета имат повод да изиграят танца на

Почитателите на Средиземноморската диета имат повод да изиграят танца на ...

......... общото между всички тези диети?Въпросните хранителни режими използват възможно най-малко преработени храни и наблягат на плодовете, зеленчуците, варивата, пълнозърнестите продукти, ядките, семената.Класирайки диетите, експертите дават възможност на потребителите да се ориентират сред голямото разнообразие от предложения, в търсенето на най-ефикасния начин да регулират теглото си и да подобрят здравето си.


Учени от Калифорнийския университет в Ървайн установиха, че умереното гладуване

Учени от Калифорнийския университет в Ървайн установиха, че умереното гладуване ...

......... 20-34 процента от гените в тези тъкани съхранили предишната си ритмична активност. В резултат геномът е в състояние на очакване, а това улеснява формирането на нови биоритми при следващия прием на храна. По този начин оптималното гладуване може да възстанови нарушените циркадни ритми и да има защитен за здравето ефект.