Варненка, живееща в чужбина, се свърза с репортер на Varna24.bg,

Варненка, живееща в чужбина, се свърза с репортер на Varna24.bg, ...

......... зона- широк център". Девет станции ще бъдат поставени за обслужване на 18-те служебни електромобила на общинското предприятие. Собствениците на електромобили паркират и зареждат безплатно в синята зона, уточни преди време за медията ни Младен Иванов, началник на ОП "Паркинги и синя зона". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


> ИлюстрацияПубликуваме сигнала до медията ни, като спестяваме имената на

> ИлюстрацияПубликуваме сигнала до медията ни, като спестяваме имената на ...

......... не отговаря на спортния и човешки морал, в ситуация на пандемия е опасно!Молим ви да съдействате компетентни органи да вземете необходимите мерки, с които да се гарантира правото на децата на Варна да провеждат тренировките си и подготовката си за състезания в безопасна среда", се посочва в писмото до Varna24.bg.


"В Пловдив на ул."Тодор Александров"№105 - паркинга на АМТИИ има ...

......... Или е открадната и полицията не знае къде е или собственикът и е умрял да не я кара 2 години. Нека кметът на район "Южен" да се стегне и да я махне. Всички реват, че няма място за паркиране, а тази кола заема място и не мърда вече 2 години."


Reuters
В закритите площи на заведенията с маски ли ще трябва

Reuters В закритите площи на заведенията с маски ли ще трябва ...

......... човек в закрити помещения, ще останат за много дълъг период от време".Днес стана ясно, че маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала. Клиентите не са задължени да ги носят. От бранша очакват посетителите на питейни заведения и ресторанти да се завърнат, но повечето са песимистично настроени.


Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати снимки от резитбата на клони

Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати снимки от резитбата на клони ...

......... също така, че има дейности, където няма как да бъде избегнато струпването на повече от двама човека, защото самата работа изисква повече служители, но тези хора трябва да бъдат отговорни пред себе си, близките си и останалите и спазват някакво отстояние, както и да ползват предпазни средства", коментира варненецът, който ни изпрати и снимки.


Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати снимки, направени в следобедните часове

Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати снимки, направени в следобедните часове ...

......... ние ще плащаме за лечението на всички зравно неосигурени хора, които може да пострадат от заразата. Хора, опомнете се! Останете у дома, две, три седмици, колкото е нужно! Не проумяхте ли, че няма гаранции за никого, млади, стари, деца...Всеки от нас носи отговорност за здравето и живота на всички останали!"Дали младите мъже са решили да се пошегуват или сериозно

Дали младите мъже са решили да се пошегуват или сериозно ...

......... да се пошегуват или сериозно са застъпили "на пост", за да осигурят място за паркиране на очакван височайш гост, не е ясно.Факт е обаче, че въпреки въвеждането на "синята" зона все още има по-малки централни улички във Варна, където трудно се намира място за паркиране в най-натоварените часове от деня.


Varna24.bg Читатели на Varna24.bg подадоха сигнал до медията ни за

Varna24.bg Читатели на Varna24.bg подадоха сигнал до медията ни за ...

......... по ул. "Проф. Парашкев Стоянов".Тъй като няма знак, забраняващ влизането, а широчината на отсечката не позволява да се разминат две коли, се получава задръстване и хабене на нерви. Колите влизат и от двете страни, обозначени със сини стрелки и така се създава суматоха, което може да доведе и до пътнотранспортно произшествие."


"От известно време е въведена някаква промяна в светофарните уредби ...

......... ако не искат да ги блъсне някой засилен автомобил", коментира нашият читател, който ни изпрати и видео. Той призовава фирмата, която поддържа уредбите да вземе мерки и настрои светофарите с адекватно време за пресичане, преди да се е стигнало до фатален инцидент. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати красиви снимки на варненски тераси,

Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати красиви снимки на варненски тераси, ...

......... която се разминаваме по улиците.Ако искаме да живеем в един красив свят, нека започнем от мислите, чувствата, отношението към ближния и усилията да дадем шанс на красотата в дома и града си. Нека бъдем по-отговорни към това, което се създава, да го пазим и ценим. Промяната започва от нас самите!", коментира варненецът.


Google
Варненци не могат да извикат Бърза помощ, такси, полиция и

Google Варненци не могат да извикат Бърза помощ, такси, полиция и ...

......... пешеходна пътека, за пресичане на бул. "Осми приморски полк", което е много опасно за хората.Влизането в улицата към имотите им не е обозначено, което принуждава всеки с кола да го прави неправомерно.Преди месеци жената е входирала писмото, но общинска служителка не е намерила района, което показва за големината на проблемите.Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че недобросъвестни граждани отново са

Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че недобросъвестни граждани отново са ...

......... пак паркираха върху тротора, общината направи велоалеи те паркираха и върху тях, общината ремонтира и построи нови детски и спортни площадки, те начупиха съоръженията. Възрастни, млади, подрастващи някакъв повсеместен разпад, иначе всички много милеят за България и са много праволинейни по форуми и на маса. Народопсихология какво да се прави."


"Цялото каре е задръстено. Не можем да спрем до домовете ...

......... 5 - включва и се ограничава от булеварди и улици: бул."Цар Освободител", 6ул."Осми Приморски полк", бул."Царевец", бул."Ген.Колев", бул."Чаталджа",ул."Братя Бъкстън" и ул."Битоля".Подзона 6 - включва и се ограничава от булеварди и улици: бул."Осми приморски полк",ул."Капитан Рончевски",ул."Васил Друмев", бул."Княз Борис I" и бул."Цар Освободител". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че опасна дупка дебне като

Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че опасна дупка дебне като ...

......... и вода от спукана тръба.Бях свидетел как като изграждаха тласкателя за прокарването на голям водопровод преди години от ВиК Варна праснаха някаква тръба, гледаха, мислиха и я заровиха.Проблемът е, че дупката продължава да си пропада, защото колите си минават не през дупката, а по асфалта, който виси във въздуха", обясни варненецът.


"Човек мина с колата си върху току що посадени цветя ...

......... с порядките човек), мина с автомобила си върху прясно посадени растения по улица "Колони" на метри от кръстовището с бул. "Приморски", до Морската градина.На ул. "Колони", където правят нови алеи и цветя, някакъв слабоумен явно е прецапал през цветята, вместо да мине от там, от където е дошъл....", споделя очевидецът.


Както е известно сред градските тротоари се забелязват и плочки,

Както е известно сред градските тротоари се забелязват и плочки, ...

......... дете, която обаче бе вандалски потрошена. Има и указателни знаци.По решение на комисията там  ще бъде изградена изкуствена неравност на пътните платна, без бус лентите. На срещата бяха обсъждани редица варианти за обезопасяване на района, като категорично против затваряне на пешеходно преминаване бяха представителите на велоклуб "Спартак“ и "Варна диша“."Вероятно има повреда в пречиствателната система или някой не си ...

......... допуснали, ако има някакъв риск, басейнът да работи. Уверяваме родителите, че могат да бъдат спокойни, взети са мерки и се надяваме скоро и проблемът в пречиствателната станция да бъде решен. А иначе от днес стартира поредната програма за ранно обучение и местата са вече запълнени", сподели за медията ни Веселина Люцканова.


Вследствие, в зоната на контейнерите се натрупват все повече боклуци,

Вследствие, в зоната на контейнерите се натрупват все повече боклуци, ...

......... след като плащаме данъци за това. Стотици са обажданията ни с жалби към община Аврен, имаме входящо писмо, с което сигнализираме за важността на този проблем, но до момента нищо не е предприето. Искаме да дадем гласност, с надеждата чрез вашата медия отговорните институции да се задействат и да си свършат работата!"


Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира за опасна ситуация с риск

Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира за опасна ситуация с риск ...

......... когато няма клиенти има тясно пространство по тротоара, по което може да мине пешеходец. Когато обаче се струпат клиенти пред сергията със зарзавати, не остава място за пешеходците и те са принудени да слязат на пътното платно. Трябва ли да стане инцидент, за да бъдат взети някакви мерки?", пита варненецът.


Преди няколко месеца Община Варна постави предпазен парапет на бул.

Преди няколко месеца Община Варна постави предпазен парапет на бул. ...

......... надменност и наглост са готови да рушат общинско/държавно имущество и да застрашават животи. Отново беше подаден сигнал в общината, отново общината отговори с входящ номер и вероятно ще вземе мерки, но къде остава отговорността на всеки един от нас за опазване здравето и живота на най-уязвимите - децата и възрастните хора?".


Varna24.bg сигнализира, че жена снове между автомобилите по натоварен булевард

Varna24.bg сигнализира, че жена снове между автомобилите по натоварен булевард ...

......... съобщиха, че никога и по никакъв повод не са пращали подобни "мисионери" да набират дарения по заведенията и улиците. От организацията допълниха, че многократно са сезирали органите на реда за подобни злоупотреби с името им и призоваха хората никога да не дават дарения на мошеници, представящи се за техни представители.


Varna24.bg Читателка на Varna24.bg сигнализира за замърсяване и разбита инфраструктура

Varna24.bg Читателка на Varna24.bg сигнализира за замърсяване и разбита инфраструктура ...

......... тирове, големи камиони и автомобили лавират с висш пилотаж, а при маневра за паркиране се образуват сериозни задръствания. А много, много близо има училище. Нужно е да се вземат строги мерки за хигиената и тротоарната търговия. Това е ежедневна заплаха за сигурността и здравето на хората. Кога ще се оправим?"


Varna24.bg, читател споделя за проблем с нагло паркиране на ул.

Varna24.bg, читател споделя за проблем с нагло паркиране на ул. ...

......... се събират доста коли и много често хора паркират там, но напоследък този паркинг продължава и към тротоара с което определено не съм съгласен.Ще се наложи да подаваме сигнали и евентуално такива автомобили да бъдат премествани. Сигурен съм, че едно взимане на кола от наказателен паркинг ще възпита колегите шофьори."


Родител на ученик във Френската езикова гимназия

Родител на ученик във Френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" ...

......... с учебното заведение. Оттам поеха ангажимент да направят проверка по случая. Името на педагожката, както и предметът, по който преподава, умишлено не са назовани в материала. Това ще се случи само ако от Френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" обявят резултатите от проверката и ако при нея са констатирани нарушения.


ГПАЕ

ГПАЕ"ГЕО МИЛЕВ":виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! ...

......... закъснееш. Има много мнения и изказвания по този въпрос, но като заключение мога да кажа, че това не е правилният момент или правилният начин. Имидж се подобрява стъпка по стъпка, не километър по километър. Бавно, но сигурно!Повече за въвеждането на дрескод в Английската гимназия може да прочетете в нашата тема.


ГПАЕ

ГПАЕ"ГЕО МИЛЕВ":виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! ...

......... нещо не е било и по времето на комунизма", жалва се сърдита майка. Тя споделя, че няма нищо против децата да са в униформи, но това трябва да е ясно от началото на годината. По думите й, нейното дете няма черно-бели дрехи, защото предпочита цветни. Burgas24.bg ще продължи да следи случая!  


Грозно, много грозно изпълнение в парк

Грозно, много грозно изпълнение в парк "Ружа", оплака се читателка ...

......... но това вече е прекалено".Кметът на район Западен Димитър Колев се ангажира с проблема и обеща да изпрати служители да премахнат неприятните надписи и графити. Що се отнася до видеонаблюдението, то Колев поясни, че камерите неизменно се залагат в техническата инфраструктура при новите паркове, които се изграждат в района му.


Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво става свидетел

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво става свидетел ...

......... пазара": Здравейте! Става дума за ОП "Паркиране и репатриране". Всеки ден ми прави неприятно впечатление как господата, които поставят скоби на неплатилите "синя зона" или на паркиралите неправилно, се излежават с краката върху таблото, като самите те са паркирали неправилно, защото просто няма място. Въпросът е кой ще ги санкционира тях..."


Наглите изпълнения по пловдивските улици продължават. Обратен завой на забранено

Наглите изпълнения по пловдивските улици продължават. Обратен завой на забранено ...

......... бул. "Шести септември" при светофарите до "Четвъртък пазара". Друга зона, където шофьорите си позволяват забранената маневра, е бул. "Източен". Част от разделителните колчета в участъка между кръстовището с бул. "Шести септември" и това с бул. "Княгиня Мария Луиза" липсват и по-мързеливите водачи обръщат направо там, вместо да завъртят на кръговото до близката "Билла".


Врачанско нашествие тъпче градинки - така редовен читател на Plovdiv24.bg

Врачанско нашествие тъпче градинки - така редовен читател на Plovdiv24.bg ...

......... Здравейте! Три врачански коли постоянно спират на пътеката и до детска градина "Славей" хората не могат да минават и се налага да ги заобикалят. Моля господин кмета да обърне внимание на всички тези спрели коли върху зелените площи. Точното място е улица "Полк. Сава Муткуров" № 40 в район "Северен".


Асоциация на студентите-медици гр. Пловдив организира благотворителна кампания за момиченце

Асоциация на студентите-медици гр. Пловдив организира благотворителна кампания за момиченце ...

......... – събиране на непосилната за семейството и сума от 56 036 долара, необходими за извършването на операция Селективна дорзална ризотомия в САЩ, от утвърден специалист в тази област – д-р Т.С. Парк, с насрочена дата за 2020г., като ако има възможност за по-ранно осъществяване при събрани средства, би било още по-добре!


Читателка на Plovdiv24.bg алармира за нередности в междуселищната линия Пловдив-Руен.

Читателка на Plovdiv24.bg алармира за нередности в междуселищната линия Пловдив-Руен. ...

......... Куклен провежда комплексна проверка по сигнала и при установени нарушения на условията по договора, ще бъдат наложени санкции на превозвача.Полученият сигнал на гражданин на с. Руен е своевременно препратен към фирмата-изпълнител. Община Куклен не е уведомявана за предприети промени от страна на превозвача, няма искане за промяна на параметрите на договора.


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция, за да

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция, за да ...

......... за тежък инцидент на автомагистрала "Тракия" отпреди минути: Здравейте! Това се случи в посока София на АМ "Тракия" на 60-ия километър. Автомобил пламна в движение. Няма жертви". Към момента не е ясна причината за пожара. Екипи на МВР и пожарната са на мястото на инцидента. Движението се контролира от органите на реда.


Plovdiv24.bg получи сигнал относно масовия градски транспорт в Пловдив. Ето

Plovdiv24.bg получи сигнал относно масовия градски транспорт в Пловдив. Ето ...

......... синята точка, ще ви се отвори ново меню, като в него ще ви изпише 1 билет и стойност 1 лев. От дясната страна има зелено тикче. Натиснете върху него.3. След това пуснете монети (аз лично винаги пускам цял лев) и изчакайте отпечатване на Вашия билет. Вече сте готови! Приятно пътуване!"Бунище - така пловдивчани с жилища в нови комплекси в квартал

Бунище - така пловдивчани с жилища в нови комплекси в квартал ...

......... за действия, а служителите на общинското предприятие се явяват финални изпълнители. Plovdiv24.bg се обърна и към кмета на район "Южен". Борислав Инчев заяви, че изпраща проверка на място, ще бъдат изготвени и писма до собствениците на терена за това, че подлежат на санкции, ако не предприемат действия по разчистване и спазване на разпоредбите.


Читател потърси Plovdiv24.bg, за да сподели онова, на което е

Читател потърси Plovdiv24.bg, за да сподели онова, на което е ...

......... да сподели онова, на което е станал неволен свидетел. Даваме му думата сега: "Мозъчен инвалид с регистрационен номер РВ 2009 СХ на разходка в мола... Мозъчни инвалиди налазиха мол "Пловдив" в неделя вечер... Имаше достатъчно места, но явно мегагъзарът си мисли, че оцветените в синьо паркоместа са точно за него..."


"Място на случката - тротоарът пред подлеза на "Тримонциум"... В ...

......... дори се сдърпали, но той им казал да си гледат дюнера и че ще паркира в неделя където си поиска. Въпросът ми е, като ремонтират и този тротоар както отсрещния, пак ли ше се спира по новите плочки така? Поздрави!". Това написа на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш редовен читател.


"Това безобразно паркиране е всеки ден! Няма минаване! Моля да ...

......... "Това безобразно паркиране е всеки ден! Няма минаване! Моля да задействате отговорните институции! Мястото - булевард "Марица север" и улица "Златна Панега". Това написа на мейла на Plovdiv24.bg наш редовен читател.


"Добър ден, предоставям Ви сигнал към "Кауфланд" във връзка със ситуация, ...

......... моля, имайте грижата и инструктирайте представителите на охранителна фирма, че външният вид (конкретно хигиената) на служебната  униформа, баджовете, както и езиковата култура при общуване с клиенти не са без значение. Колкото по-добре успеят да обяснят какво желаят и колкото по-представително изглеждат, толкова по-вероятно е да срещна разбиране в отсрещната страна".


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели:

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: "Автобус ...

......... "Автобус №44 така избягва опашката от чакащи автомобили на светофара в посока Аграрния университет от Военна болница. Датата - 14 февруари..." Припомняме, че точно на това кръстовище тази маневра е масова практика от страна на шофьори от масовия градски транспорт в Пловдив. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Бул.

Бул. "Никола Вапцаров" в отсечката между улиците "Димитър Талев" и ...

......... която повреда вече е отстранена. От EVN също са работили там, което е довело отново до липсата на осветление. Но вече и двете причини са отстранени и осветлението по булеварда е отстранено.Булевард "Никола Вапцаров" е най-главният в "Кючук Париж", а сред жителите на квартала е популярен като "магистралата на Кючука".


Читател на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да сподели

Читател на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да сподели ...

......... подходят отговорно и няма да си позволят да се качват отново." Надеждата, обаче, се оказала напразна, а хората питат, защо няма антипаркинг колчета. "Нищо, дори и едната кумова срама, не може да спре хората, които са свикнали да трошат наред. Какво трябва да се случи, за да спре този всеобщ произвол?"


Днес с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Борис Михйлов. Той

Днес с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Борис Михйлов. Той ...

......... каза, че е закъсал. Помоли ме да взема единствената пътничка. Това и направих. Това се случи на 2,7 километра от селото, а снегът бе около 25 сантиметра". Недоумение обаче буди позицията, изпратена на имейла на медията ни от превозвача "Хеброс бус", в която незнайно защо не беше разказана цялата история...


Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да сподели:

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: "Здравейте, живея от другата ...

......... гарата няма да го има и ще се намали риска от по-голям инцидент при евентуално дерайлиране. Не знам кой отговаря за тези скорости на транзитните влакове, но се обръщам към него да се намалят скоростите на всички транзитни влакове през града и гарата". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Здравейте, уважаема медия. Редовно следа вашия сайт, който наистина е

Здравейте, уважаема медия. Редовно следа вашия сайт, който наистина е ...

......... Нашите полицаи, вместо да дремят в колите с камера на автоснимачка, да сложат жилетките и да поработят малко. Задръстването често започва преди надлеза за Скутаре... Надявам се да дадете повече гласност на този проблем. Отидете, заснемете за какво става дума. Това не е нормално. Благодаря предварително от всички потърпевши граждани!".


На поредна наглост е станал свидетел редовен читател на Plovdiv24.bg.

На поредна наглост е станал свидетел редовен читател на Plovdiv24.bg. ...

......... се паркира на две места - вероятно от мързел или наглост или и двете заедно. Снимката е направена преди известно време, но за съжаление нямах физическа възможност да ви я изпратя по-рано. Това обаче няма значение, фактите говорят сами по себе си, независимо кога са се случили", казва още пловдивчанинът.


По-рано днес Plovdiv24.bg публикува читателски сигнал, който озаглавихме

По-рано днес Plovdiv24.bg публикува читателски сигнал, който озаглавихме "Шофьор на ...

......... както твърди нашата читателка. В отговора, който от фирмата изпратиха до редакцията ни, между другото се казва: "Уважаема редакция. Нямаме политика да отговаряме или коментираме публикации в медиите. Само Ви изпращаме снимки на "перфектно почистения път“ по маршрута към с. Дедево и снимки на "лошите гуми“ на технически "неизправния“ автобус".


Зарязани пътници - така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си,

Зарязани пътници - така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си, ...

......... да извършваш транспорт от Пловдив до Дедево и обратно, и да не се изпълняват тези курсове, защото дали има пътници, или не, автобусът е длъжен да пътува и за този курс плащаме всички ние данъкоплатците! Надявам се, като подадем сигнал освен до властимащите и до вас, нещо да се промени".


С нова снежна покривка осъмнаха Родопите тази сутрин. Това съобщиха

С нова снежна покривка осъмнаха Родопите тази сутрин. Това съобщиха ...

......... поречие на Струма. Над планините ще е предимно облачно, мъгливо и ще превалява сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра – около минус 10°. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg алармира за запрашеност по ул.

Читател на Plovdiv24.bg алармира за запрашеност по ул. "Стойчо Мошанов" ...

......... обърна към Общинския инспекторат. Директорът на институцията Ангел Славов заяви, че фирмите, работещи в зоната на големите ремонти са предупредени официално. "Поели сме ангажимент да следим", заяви той. Славов се обърна към живущите в района с молба да изпращат сигналите си и в Инспектората, за да може да реагират своевременно.


След като реновираха пространството около

След като реновираха пространството около "Понеделник пазара", там се монтираха ...

......... при "Понеделник пазара" има изкъртено антипаркинг колче. Изкъртено е и колчето, на което са поставени датчиците за чиповете, които "движат" боларда. За тази вандалска проява алармира читател на Plovdiv24.bg. То разказа, че е видял изкъртените съоръжения още в началото на седмицата, но и до днес реакция по възстановяването им няма.


Така се паркира в парк на бул.

Така се паркира в парк на бул. "Александър Стамболийски" 16 ...

......... си смяна този индивид си паркира колата в парка. Доволни сме, че не кара ТИР!?! Ако искат (макар че им е задължение) от Първо районно или "Общинска охрана" може и да го глобят!!! Същото е всеки ден и по тротоарите на улица "Ран Босилек", там обаче се паркират и камиони!".


Микробус се заби в ремонтиращата се част на улица

Микробус се заби в ремонтиращата се част на улица "Гладстон" ...

......... изпратили официално писмо до община Пловдив за разрешение за достъп до там. Няма откъде другаде да минем. Ако се затвори изцяло подлезът, тогава "Български пощи" трябва да измислят друг начин да взимаме и доставяме пратките, но към момента имаме разрешение за преминаване"... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg алармира за разкопани тротоари в

Читател на Plovdiv24.bg алармира за разкопани тротоари в "Каменица". На редакционния ...

......... и в съседство. По думите на читателя той няма против, че телевизията поддържа подземните си трасета, но това се прави без предварително уведомяване за живеещите в района."А има хора, които не могат да излязат с колите си. Магазини връщат бусовете със стока, защото нямат достъп до обектите", поясни още пловдивчанинът.


Сигнал за некачествен ремонт на Бунарджика изпрати читател на Plovdiv24.bg. 

Сигнал за некачествен ремонт на Бунарджика изпрати читател на Plovdiv24.bg. "Пътят с ...

......... (както се вижда от снимката), а не върху легло от пясък, каквато е правилната технология", пише до редакцията ни пловдивчанин. Той споделя притеснението си, че при това положение още при първите дъждове камъните ще тръгнат във всички посоки. "Моля, алармирайте обществеността и съответните органи, за да бъде спряно поредното безумие."


"Не съм много запознат с правилниците за движение и най-вече ...

......... минути. Една от снимките много точно показва каква видимост имат водачите, идващи от ул. "Костаки Пеев" и завиващи към ул. "Авксентий Велешки". На другата пък се вижда как хората се движат по платното, за да заобиколят лъскавото возило". Това написа вчера до Plovdiv24.bg наш редовен читател. Коментарите оставяме на вас...За

За "поголовна сеч" при кръстовището на бул. "Княгиня Мария Луиза" ...

......... на експертни комисии и издадени заповеди от районни кметове, като това винаги е съпроводено с компенсаторно засаждане на нови дървета на подходящи места, напомнят от "Градини и паркове". С цел безопасността на гражданите целогодишно се извършва подкастряне на клони и оформяне на короните по определени от районните еколози маршрутни графици.


Пореден сигнал за самоволно паркиране на тротоар изпрати читател до

Пореден сигнал за самоволно паркиране на тротоар изпрати читател до ...

......... Пореден сигнал за самоволно паркиране на тротоар изпрати читател до Plovdiv24.bg:Поредният самазабравил се идиот. Този път на бул."Христо Ботев"82, тротоара пред "Трансинг"...ДАИ/!!!!!/ Другите паркират на определените за това места, но кретенът - не. За него не важат правилата. Снимката е от 08.02. - 15:11ч.


Голяма част от улица в район

Голяма част от улица в район "Централен" остана без осветление ...

......... и не дай си Боже, си счупи крак или ръка... Не е най-големият проблем на света, но е проблем - в центъра на Пловдив. Съжалявам, че на снимките не се вижда нищо, но и ние самите не виждаме къде стъпваме. Работата малко заприличва на бой на негри в тъмна нощ"...


Поредно безхаберие на превозвача по линия № 93 - така

Поредно безхаберие на превозвача по линия № 93 - така ...

......... лева за господата превозвачи и кметът на града Иван Тотев ги предупреди да влизат в час, но явно резултатът е нулев. Докато не вземат да им налагат редовно солени глоби за творящия се произвол, нещата няма да се оправят. Прилагам снимки, от които са видни регистрационните номера на въпросните автобуси".


Млади мъже се разходиха буквално над главите на пловдивчани. За

Млади мъже се разходиха буквално над главите на пловдивчани. За ...

......... пловдивчани. За това алармира читател на Plovdiv24.bg. Случката е от днес - четвъртък, 7 февруари, по обяд, а кадрите - от Главната улица. След кратка разходка по покривите на сгради в самия център на града под тепетата, младежите поседнали на ръба на една от тях за приказки, обяснява очевидецът на необикновената гледка.


За неугледен северен бряг на Марица в Пловдив съобщи читател

За неугледен северен бряг на Марица в Пловдив съобщи читател ...

......... или просто разходка. Боклуци, кал, клони, кучешки екскременти, и то на метри от бившия "Новотел" и в сърцето на най-скъпия микрорайон. Защо не се почиства? Защо не се поддържа? Ако случайно не знаете, в "Северен" няма нормално място за разходка с деца, а Марица е чудесна, но брегът е недостъпен!"...


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво ...

......... платно и да се съобразяват с теб!?? На всичкото отгоре в началото на улицата има поставен знак "Забранено спирането", който се вижда прекрасно! Повече нямам какво да напиша, но ще се радвам ако компетентните институции се самосезират по случая и този "колега" си намери друго по-безопасно място за паркиране. Поздрави!"


Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже:

Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да разкаже: "Новото осветление ...

......... монтирано от двете страни на булеварда и функционира в частта от кръстовището с ул. "Петко Д. Петков" до следващото с бул. "Източен". Ефектът е уникален, защото осветеността дори в среднощните часове е като през деня. Това е огромно облекчение за всички - живущите в района, пешеходци и водачи на МПС".


"Патрон" с интересен номер демонстрира огромно самочувствие в центъра на ...

......... е направена преди дни на булевард "Цар Борис Трети Обединител" до католическия храм, едва ли се нуждае от коментар. Явно някои хора си мислят, че могат да тъпчат безнаказано закона с лъскавите си автомобили. За съжаление подобна картинка започва да се забелязва все по-често на различни места из града ни".


Съвети свързани с масовия градски транспорт в Пловдив - така

Съвети свързани с масовия градски транспорт в Пловдив - така ...

......... 3 секции, а когато са 5 и над 5 – с 5 секции и да се сменят бързо. Считам, че като за начало тези препоръки и въпроси от община Пловдив трябва сериозно да помислят и да действат, защото търпението на пловдивчани, считам, че доста отдавна е започнало да се изчерпва!


Организаторите на пловдивския средновековен фестивал се оплакаха от нарушени авторски права,

Организаторите на пловдивския средновековен фестивал се оплакаха от нарушени авторски права, ...

......... възникнал спор: "Всички кандидати по отворените покани на фондацията подписват декларации, с които поемат отговорността за авторските и сродни права на осъществяваните от тях проекти. Конкретният проект е класиран на базата на обявената методика за оценка на отворената покана за "Малки проекти". Бихме посъветвали организаторите да се разберат помежду си."


Група редовни читатели на Plovdiv24.bg се обърнаха към редакцията с

Група редовни читатели на Plovdiv24.bg се обърнаха към редакцията с ...

......... добра новина - лечебното заведение обособява подслон за линейките си, но тъй като болничните коли са по-високи, гаражите ще бъдат повдигнати на постаменти и това е. Не става дума да градим нещо голямо", коментира Недев. "Аз конфликт със съседите нямам, изненадан съм, че никой не е дошъл да попита какво правим."