"Здравейте, обикновено досега винаги съм се въздържал да пращам снимки на подобни ...

......... и ВиК авария, от която е наводнена улицата, намираща се до писоарите до Стария град, трябваше да се заобикаля и този "индивид", който явно мисли, че е по-важен от другите хора. Надявам се да публикувате снимката на кретена, номера на колата също се вижда ясно. Снимката е направена преди дни".


Брутално! Само така можем да коментираме онова, което показва видеото,

Брутално! Само така можем да коментираме онова, което показва видеото, ...

......... да коментираме онова, което показва видеото, изпратено от читател на Plovdiv24.bg до нашата медия: "Здравейте, изпращам ви видео, на което се вижда как автобус от градския транспорт завива на червено от средната лента на кръстовището на булевард "Васил Априлов" с "Пещерско шосе": За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg алармира:

Читател на Plovdiv24.bg алармира: "Здравейте! Информирам Ви за безгранична наглост ...

......... наглост и паркиране директно в новия парк на "Тракия"! Всеки изминал ден става все по-зле положението и нещата излизат от контрол! Новите паркинг скоби наоколо спомагат за паркиране по тротоарите около парка, а вече и в него! Трябват спешни мерки от общината и нетърпимост от гражданите към такива индивиди! Поздрави!".


Забравената улица

Забравената улица "Балкан" в район "Централен" в Пловдив - така ...

......... за съдействие от ваша страна! Ще се радвам да се свържете с мен и ще очаквам отговор!"...Припомняме, че Plovdiv24.bg вече постави проблема с тази улица в няколко материала: "Забравена, тъмна и неприветлива - ул. "Балкан" чака промяна", а също и "Кратер изненада пловдивчани, еволюира в езеро". Резултат обаче все още няма...


Русо гладно няма? Я вижте тази кака! Така пловдивчанин коментира

Русо гладно няма? Я вижте тази кака! Така пловдивчанин коментира ...

......... трае видеоклипът. "Просто в един момент натиснах паузата, защото чакането на двете чанти с хапване се проточи доста дълго и батерията на телефона аха да ми падне. Освен въпросната дама с аудито, имаше и друг нарушител, както добре се вижда на кадрите".... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Burgas24.bg изпрати снимка на повалена фиданка на ул.

Burgas24.bg изпрати снимка на повалена фиданка на ул. "Фердинандова". По ...

......... а след това скършено на две. Нямаме ли възпитание", пише в сигнала до медИзпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected] или на телефони 0886 49 49 24 или 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.Пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да споделят

Пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg, за да споделят ...

......... няма да бъде изгонен. Засегнатите обаче имат срок до пролетта да организират преместването си. Тези, които нямат къде да отидат, могат да подават документи към районното кметство за получаване на ведомствени жилища. Изненадващо пък хората, изпратили сигнала, днес се свързаха с редакцията ни и споделиха, че проблемът им е решен.


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да разкаже:

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да разкаже: "Здравейте, ...

......... Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да разкаже: "Здравейте, следя сайта ви всеки ден и съм благодарен, че позволявате на хората да изразят възмущението си от глупостта на съгражданите си и тяхната несъобразителност! Прикачил съм снимка от улица "Лозенград" непосредствено до училище "Душо Хаджидеков". Коментарът е излишен, безхаберието - а безгранично!"...


Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да сподели:

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: "Вижте поредния наглец! Ако ...

......... Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: "Вижте поредния наглец! Ако искаш да минеш, са ти нужни крила! Моля за помощ от любимата ми медия. Улицата е "Порто Лагос" в район "Северен"...


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия за лаконичен коментар на

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия за лаконичен коментар на ...

......... Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия за лаконичен коментар на онова, на което е станал неволен свидетел. Мястото е кръстовището на булевард "Освобождение" с булевард "Менделеев". "Умни светофари с още по-умни шофьори" заключава пловдивчанинът... Видеото е направено преди дни. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Половин година по-късно кратер на ул.

Половин година по-късно кратер на ул. "Богориди" 8 отново е ...

......... кратер на ул. "Богориди" 8 отново е "герой" на Plovdiv24.bg. През месец май писахме за огромната дупка в близост до централата на местната полиция, а реакция така и не последва. Днес читател на Plovdiv24.bg възмутен от вида на тротоара, ни е изпратил снимки и допълва с ирония "Европейска столица на културата!"Доста читатели на Plovdiv24.bg алармират, че в автобусите на градския

Доста читатели на Plovdiv24.bg алармират, че в автобусите на градския ...

......... за билети не работят. Едва след проверките евентуално ще могат да вземат отношение защо въобще кондукторите заблуждават пътниците и ще има ли последствия за тях.Междувременно в социалните мрежи пловдивчани, които използват градски транспорт призоваха всички пътници да си купуват билети от устройствата, стига да има такива и те да работят.


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия и сподели:

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия и сподели: ...

......... свърза с нашата медия и сподели: "Здравейте! Вижте какво са случва на Асеновградско преди 2 дни. Всеки ден терористите са на пътя и това, че не са с колани с тротил на кръста, а са седнали зад волана, не ги прави по-различни". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Българската поп музика удари дъното и вече спокойно може да

Българската поп музика удари дъното и вече спокойно може да ...

......... Наблюдателното око на читател на Plovdiv24.bg разкри грозна картинка от новия клип на Алекс и Влади Superman. 22-годишните близначки чупят стойки и пеят "Неподходящо е тук да го извадиш“ на фона на нецензурни думи и картини. Това ли е облика на новото поколение и къде са институциите сега, пита пловдивчанинът.


Умопомрачителна маневра с неочакван край - така читател на Plovdiv24.bg

Умопомрачителна маневра с неочакван край - така читател на Plovdiv24.bg ...

......... на цялата опашка, когато "човекът" като таран се спуска отново на бул. Найчо Цанов между колите и с умопомрачителна маневра прави ляв завой. Не знам дали КАТ е предвидил наказание за подобно нарушение: ляв завой от крайно десен тротоар! Просто без думи!". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели:

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: "Здравейте! ...

......... Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: "Здравейте! Вижте поредния бързащ "шофьор". Водачите на автомобили в Пловдив вече спряха да спазват каквито и да било правила, рамки, да не говоря за морал... Снимките са от 3 ноември"...Току-що минах покрай ХЕИ и що да видя - някакъв

Току-що минах покрай ХЕИ и що да видя - някакъв ...

......... Току-що минах покрай ХЕИ и що да видя - някакъв тарикат, който си е паркирал както си иска! Явно, който кара нов джип "Мерцедес", има право да спира където си поиска, защото мина патрул на КАТ и нищо не на правиха! Това съобщи преди минути читател на Plovdiv24.bg.


Пловдивчанини потърсиха Plovdiv24.bg, за да разкаже:

Пловдивчанини потърсиха Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Здравейте, изпращаме Ви пореден ...

......... на улица "Бряст", но случаят този път, забележете, е доста по-различен и интересен.Тъй като част от колчетата са силно компрометирани и слаби, поставени просто ей така и забити в почвата без никакво закрепяне, паркирането вече става така: необезпокоени, вадим колчета и паркираме.... парка, в самата вътрешност, включително върху новоизградената пътека".


Пловдивчанка алармира чрез Plovdiv24.bg:

Пловдивчанка алармира чрез Plovdiv24.bg: "Здравейте, пиша ви, понеже от известно ...

......... повтарят това безумие, понеже тази мизерия се вижда и от гостите на заведението. А общината да осигури поне още 2 контейнера, понеже лятото изгоряха тези за разделното събиране и до ден-днешен не са докарали нови. А уж Общината иска да събираме разделно и да пазим чисто. Коментара оставам на вас".


Varna24.bg За бъркотия с паркирането по новоремонтираната улица

Varna24.bg За бъркотия с паркирането по новоремонтираната улица "Бдин", алармира ...

......... шахтата, всички боклуци са изчистени не само от шахтата, но и от улицата, асфалтирана е, паветата и бордюрите са наредени и е изметена от мото-метла. Емулсирахме мястото за асфалт, след асфалтирането пак мина мото-метла", сподели работещият на обекта, който изпрати и множество снимки, които можете да видите в галерията ни.


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели лаконично:

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели лаконично: "Здравейте! ...

......... Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели лаконично: "Здравейте! Господинът с мерцедеса е затворил входа на паркинга на ул. "Достоевски" 4 в "Гагарин" Ситуацията е отпреди няколко дни".


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели:

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: "Здравейте. ...

......... по-бърза и ще отпадне необходимостта да се прави завой през ул. "Сан Стефано", която заради спрелите коли на практика е еднопосочна. След промяната то наистина "Сан Стефано" може да стане еднопосочна в посока бул. "Найчо Цанов". Надявам се предложението чрез Вас да достигне до отговорните хора и стане факт! Поздрави!


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да ...

......... капково напояване. Действието се развива в началото на с. Трилистник. Тази седмица това е третото палене в рамките на пет дни. В началото на есента се палеше в един от селскостопанските дворове, но явно заради увеличения обем "работа", дейността е пренесена на полето, както подобава за всяка една земеделска работа4.


"Наглостта на някои хора не познава граници. Всеки ден възрастни ...

......... Даже въпросната дама е паркирала и пред чужд гараж. След дъжд улицата става река и всички живущи газим из локвите заради наглите новодомци. Улицата, която е "Бачково", се намира в непосредствена близост до наказателния паркинг, но мерки не се вземат въпреки сигналите". Това написа до Plovdiv24.bg наша редовна читателка днес.


Моля, помогнете ни!!! Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg наш

Моля, помогнете ни!!! Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg наш ...

......... които са обърнали нашата улица на сметище и частен паркинг! От магазина преди 3 години паркираха един бус в зоната на кръстовището и си го ползват за склад. Тротоарът е превзет тотално от магазина". Редакцията ни е готова да представи гледната точна на двата обекта при желание от тяхна страна.


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, изпращайки ни

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, изпращайки ни ...

......... кадрите става видно, че нарушението на автобуса от масовия градски транспорт е заснето на булевард "Руски" при маневра ляв завой към бул. "Шести септември". То е толкова безцеремонно, че едва ли се нуждае от какъвто и да било коментар. Убедете се сами... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже нещо, което

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже нещо, което ...

......... правят на много нагли, циганите избягаха с колата. Реакцията от 112 беше нулева. Искрено моля чрез Вас, най-четената и обективна пловдивска медия, която аз лично уважавам и следя редовно, да се даде гласност на този случай, понеже наглостта на тази сган мина всякакви граници. Свидетели наистина не липсваха. Благодаря предварително!"


Пловдивчанин изпрати писмо до редакцията на Plovdiv24.bg, както и до

Пловдивчанин изпрати писмо до редакцията на Plovdiv24.bg, както и до ...

......... търпи създаденото статукво. Разликата от това дали ще го направи кучето, или самият стопанин намирам единствено в това, че вторият не е направил публично достояние интимните си части. Крайният резултат е един и същ! А това е израз на чиста проба простащина". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Plovdiv24.bg дава трибуна на свой редовен читател, който поиска да

Plovdiv24.bg дава трибуна на свой редовен читател, който поиска да ...

......... че очите трябва да са разделени на 100, за да може да гледаш в всички посоки какво се случва. Движението е пълен хаос. Питането ми е към кмета Иван Тотев и службата, отговорна за тази организация: Трябва ли да стане инцидент, за да се оправи тази малоумна организация на движението?"


Старият град в 18:15 ч. Вие виждате ли нещо? това

Старият град в 18:15 ч. Вие виждате ли нещо? това ...

......... от рекламните табели на 1-2 хотела. Безобразие! Вече трябва да се радваме на пълнолуние, поне веднъж в месеца ще вървим по светло. А, и това на една от снимките вляво не е улична лампа, а човек, който се спуска отнякъде, пак в Стария град, само че с фенерче в ръка...


Женски лъв се продава в OLX - това твърди читателка

Женски лъв се продава в OLX - това твърди читателка ...

......... сайт не съществува. Потърсихме отново пловдивчанката, подала сигнала. Тя ни отговори дословно следното: "Здравейте и благодаря, че се отзовахте! Вчера подадох сигнал в OLX за въпросната обява и днес вече са я свалили, защото и аз не мога да я намеря. Успях да направя скрийншот, прикачвам го към имейла. Благодаря!".


Мощен тътен разтърси Пловдив преди минути, съобщиха читатели на Plovdiv24.bg. Според

Мощен тътен разтърси Пловдив преди минути, съобщиха читатели на Plovdiv24.bg. Според ...

......... страните-членки на инициативата В9 от Югоизточна Европа и авиация от САЩ преди броени дни. "В многонационалното учение "Thracian Sword“ най-важното е, че са изпълнени всички поставени цели. Показахме, че можем да работим в добра координация“, подчерта бригаден генерал Явор Матеев, ръководител на учението и командир на 68-ма бригада "Специални сили“ .


За поредната лудост по улиците на Пловдив информира редовен читател на

За поредната лудост по улиците на Пловдив информира редовен читател на ...

......... За поредната лудост по улиците на Пловдив информира редовен читател на Plovdiv24.bg. Ето какво написа човекът: "Здравейте! Вчера, 28 октомври, жена се опита да премине с автомобила си през западната пешеходната пътека на кръговото кръстовище на Водната палата".


Varna24.bg, което е станало вчера вечерта. На него се вижда

Varna24.bg, което е станало вчера вечерта. На него се вижда ...

......... Благодаря ти!Нека всички не забравяме българската поговорка: "Който бърза - бавно стига".И, ако някой живее с мисълта, че на него няма да му се случи /лошото/ е в дълбоко заблуждение. Бъдете разумни не само на пътя, но и в живота - МОЛЯ! За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Всеки ден ставам свидетел на безумни маневри на пътя. Кога

Всеки ден ставам свидетел на безумни маневри на пътя. Кога ...

......... на Plovdiv24.bg наш читател, който предоставя и видео на поредния наглец по пътищата на Пловдив.Случката на видеото се разиграва през вчерашния ден на натовареното кръстовище на Сточна гара. Маневрата на джигита е наистина брутална, в което ще се уверите от прикаченото видео. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Пазарджиклия опита да влезе със старичкото си БМВ в заведение в

Пазарджиклия опита да влезе със старичкото си БМВ в заведение в ...

......... Пазарджиклия опита да влезе със старичкото си БМВ в заведение в Пловдив. Това съобщи читател на Plovdiv24.bg, уточнявайки, че става дума за район "Тракия", а ресторантът е "Тони 2000" до 8-и блок. От думите на човека става ясно, че снимките са направени снощи около 18,30 часа.


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да предложи:

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да предложи: "Уважаема ...

......... кръстовището. Улицата е достатъчно широка и в края също може да се сложи разделителна бяла линия. Чакащите за наляво да си стоят най-ляво, а не както сега застават по средата на улицата. Все пак има и контрольори за паркиране, които да следят и да предупреждават да не се спира там".


A1 даде начало на своя трети собствен спортен канал, който

A1 даде начало на своя трети собствен спортен канал, който ...

......... Sport 3 или в офис на А1, или чрез свой собствен акаунт в сайта на компанията.След хиляди гневни сигнали и телефонни обаждания в крайна сметка късният мач между Ман Юн и Ювентус бе пуснат и по MAX Sport 1, за да може да бъде наблюдаван от всички абонати на услугата.


За опасен, според думите му, строеж в центъра на Пловдив

За опасен, според думите му, строеж в центъра на Пловдив ...

......... да мине от тук майка с детска количка? Да не говорим за мръсотията, която се изнася по околния тротоар и велоалея. Тук вече има поне 3 пръста пясък. Мисля че всичките тези нарушения трябва да са недопустими за обект в центъра на град, който претендира да бъде Европейска столица на културата!"


Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за незаконни, според думите му, антипаркинг

Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за незаконни, според думите му, антипаркинг ...

......... или да пише, че е платено място или да има обозначен номер. Подаден е сигнал в община "Тракия" да се направи проверка за тези скоби дали наистина имат право да си ги монтират, но още няма развитие. Ще се радваме, ако вие направите нещо по случая. Благодаря за отделеното време".


Вижте как шофират пловдивските шофьори на рейсове... А после нямамо

Вижте как шофират пловдивските шофьори на рейсове... А после нямамо ...

......... Вижте как шофират пловдивските шофьори на рейсове... А после нямамо да правят произшествия като тези в "Тракия". Това написа на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш редовен читател, който към сигнала си приложи и кратък видеоматериал... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


"Докога ще продължава постоянното и нагло спиране при кръстовището на ...

......... нямат възможност да се престроят и до известна степен да освободят лентата за движещите се направо. Моля да дадете гласност на ситуацията, защото не е приятно за всички нас да се съобразяваме с такива пречки, създадени от недобросъвестни шофьори (да не казвам "прости селяндури", че пак ще има обидени ...)."


Varna24.bg За безумно решение, целящо да ограничи достъпа на автомобили

Varna24.bg За безумно решение, целящо да ограничи достъпа на автомобили ...

......... принудени да минават по пътното платно, където трафикът на автомобили е много натоварен и това крие риск от злополуки."Хората се чудят откъде да минават, това е пълно безумие, тези хора явно нямат навика да мислят разумно, но нали имат ръководители, няма ли някой, който контролира работата им", възмущава се варненецът.


"Изтървахме Коледата" и "Европейска столица на културата". Така редовен читател ...

......... "Изтървахме Коледата" и "Европейска столица на културата". Така редовен читател на Plovdiv24.bg коментира онова, на което е станал свидетел днес на улица "Напредък" в "Шекер махала". Както обикновено в такива случаи, коментарите оставяме на вас...


ВИП охранители потъпкаха закона в центъра на Пловдив. Това съобщи

ВИП охранители потъпкаха закона в центъра на Пловдив. Това съобщи ...

......... водачите си да избягват подобни рисковани маневри. Разбирам, че и те гонят графици като градските автобуси, но събитията от вчера с блъснатата жена с количка в "Тракия" показват докъде водят подобни изпълнения. Видеото има дата, час, скорост и координати на събитието! Поздрави!" За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


"В България с купуването на номер с 6 числа явно ...

......... до Plovdiv24.bg наш редовен читател. Оказа се, че заснетият автомобил е стар познайник на нашата рубрика за нарушения по пътищата. "Баровец" с номер РВ444444 застрашава животи с безумията си!" - този материал бе публикуван на 7 септември тази година. Какво се случва само месец след това - коментарите оставяме на вас...


Нарущени на улица

Нарущени на улица "Христо Г. Данов" - за това сигнализира ...

......... рамките на 7-8 минути можеш да се натъкнеш на повече от една такава гледка. Все по-честа и масова практика са започнали да стават подобни гледки. Кога ще започнат контролните органи да си вършат работата? Кога ще се въдвори ред в града?", пита пловдивчанинът, уточнявайки, че снимките са направени преди дни.


Читател на Plovdiv24.bg поиска думата във връзка с ремонта на

Читател на Plovdiv24.bg поиска думата във връзка с ремонта на ...

......... или това е мое внушение, не се знае?Моля не подминавайте и специалната табела с надпис “Асеновград" закачена на стълб за светофарна уредба - видна е на снимките. Дали това са новите указателни табели в града ни, остава само да гадаем? С уважение,Един обикновен гражданин с мисли за развитието на града ни"


Varna24.bg изпрати снимки на нов тротоар, изграден по улицата, която

Varna24.bg изпрати снимки на нов тротоар, изграден по улицата, която ...

......... площад "Независимост" пешеходците трябва да заобиколят по пътното платно или да минат през паркинга на съда, коментира варненецът. Според него нестандартното "архитектурно" решение не е добро и трябва да се преосмисли. Ако и вие сте се натъкнали на необичайни инфраструктурни решения в морската столица, може да ги споделите на редакционната ни поща [email protected]


"Здравейте, искам да ви разкажа за един абсурд, който се ...

......... водопровод при изкопна дейност за полагане на топлопровод от страна на EVN. Това е станало в района на улиците "Златна панега", "Полк. Сава Муткуров" и "Сърнена гора". На сайта на ВиК е посочено и времето на решаване на проблема - "до отстраняване на аварията", без да бъде подаден конкретен час.


Наглостта на някои шофьори в Пловдив няма край. Пореден читател

Наглостта на някои шофьори в Пловдив няма край. Пореден читател ...

......... Ето на какво е станал свидетел пловдивчанинът:Мястото е "Хиполенд" до "Метро" в "Тракия". Шофьорката беше жена. Нямаше свободно място и реши, че й е позволено да спре на инвалидното такова, при условие, че нямаше и стикер. Дори мъжът на госпожата й направи забележка, но уви... Това е поредният мозъчен инвалид.


Буден пловдивчанин сигнализира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на правилата от

Буден пловдивчанин сигнализира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на правилата от ...

......... да е възникнал сериозен инцидент. Като възможен вариант за справяне с проблема предлагам да бъдат поставени гумени колчета по продължение на двойната разделителна линия, както и по края на маркираната с успоредни линии зона срещу т. нар хотел на "цар Киро", подобни на тези в подлеза под Централна поща. Благодаря.


За бус без абсолютно никакви светлини сигнализира читател на Plovdiv24.bg.

За бус без абсолютно никакви светлини сигнализира читател на Plovdiv24.bg. ...

......... За бус без абсолютно никакви светлини сигнализира читател на Plovdiv24.bg. От думите му става ясно, снимките са направени в събота, 13 октомври, а точното място е булевард "Шести септември" до кръстовището с бул. "Цариградско шосе". "Ето такива неща се срещат по улиците на Пловдив", обяснява още очевидецът на нарушението.


Мястото е аптеката на бул.

Мястото е аптеката на бул. "България" 134 на кръстовището с ...

......... "България" 134 на кръстовището с ул. "Васил Левски". Ето какво ни пише нашият читател:"Здравейте, читатели на Plovdiv24.bg. Споделям с вас на какво се натъкнах в събота (13.10) вечерта пред аптеката на бул. "България" 134 на кръстовището с ул. "Васил Левски". Изглежда софиянци имат имунитет откъм паркиране? Коментарите оставям на вас..."


Пловдивчанка твърди, че е станала свидетел на нарушение пред един

Пловдивчанка твърди, че е станала свидетел на нарушение пред един ...

......... Пловдивчанка твърди, че е станала свидетел на нарушение пред един от магазините на веригата "Лидл". "Една нагла госпожа, паркирала на пътя, която въпреки моята забележка на премести колата си", обяснява лаконично дамата в сигнала си до Plovdiv24.bg.


Burgas24.bg виж галерията
Помислил се за Хълк идиот сътвори невероятна глупост.

Burgas24.bg виж галерията Помислил се за Хълк идиот сътвори невероятна глупост. ...

......... и много сила е била нужна на поредния вандал да изкърти това кошче за боклук и да го захвърли на платното. Вероятно селското изпълнение е извършено вечерта, но до обяд днес никой не взима мерки. Вижте къде е принуден да спира шофьорът на градския транспорт", пише в сигнала до медията.


За нагъл куриер на

За нагъл куриер на "Рапидо" съобщи читател на Plovdiv24.bg: "Здравейте! ...

......... за да влязат в училищния двор.Скривайки видимостта на това натоварено кръстовище, цяло чудо е, че нищо не се случи... този път! От "Рапидо" да проверят валидността на шофьорската книжка на "водача", да не се окаже взета по втория начин! Въпреки че му обясних къде е спрял, отговорът беше "Какво толкова?"...


Пловдивчанка разказа за унижението, на което е била подложена според

Пловдивчанка разказа за унижението, на което е била подложена според ...

......... измама, наподобяваща тази на телефонните измамници!Намерили са си начин да източват пари от хората. Ще пусна и жалба до няколко институции, за да проверят гаврата от страна на този оператор.А Вас ви моля да публикувате гореизложеното, за да се спре по някакъв начин тази подигравка с хората на бедна България".


Ето какво написа на редакционната ни поща читател на Plovdiv24.bg:

Ето какво написа на редакционната ни поща читател на Plovdiv24.bg: ...

......... - познайте кой ще премине пръв? Моят отговор е - никой, при това струпване на автомобили пред и под бариерата при вдигането й се получава уникално задръстване и се почва едно свирене, едно бутане, нерядко се стига и до ПТП. Моля, колеги шофьори, за малко спазване на правилата и толерантност..."


Varna24.bg читател, който изпрати и снимка. Варненецът случайно се натъкнал на

Varna24.bg читател, който изпрати и снимка. Варненецът случайно се натъкнал на ...

......... натъкнал на необичайната галерия, когато се качил, за да се полюбува на пейзажа и релаксира на покрива на кооперация в близост до Централна поща. "Не е ясно кога птиченцата са "кацнали" на покрива, но създават много приятно настроение. Добре е да има повече такива места за отмора", коментира още нашият читател.


Задръстване на Коматевския възел - това е поводът пловдивчанин да

Задръстване на Коматевския възел - това е поводът пловдивчанин да ...

......... гласи постът на друг шофьор, минаващ през района.Преди два дни от общинската администрация съобщиха, че се предприема уеднаквяване на организацията на движение по булевард "Никола Вапцаров" чрез въвеждане на полутурбина на всички регулирани със светофари кръстовища. Целта е да се улесни левият завой и се осигури по-голяма безопасност на движението.


Пловдивски полицейски патрул се е абстрахирал от Закона за движение

Пловдивски полицейски патрул се е абстрахирал от Закона за движение ...

......... всъщност става дума - изгледайте прикаченото към този материал видео!Ако и на вас нещо (хубаво или лошо) ви е направило впечатление или просто искате да подадете сигнал, изпращайте ни вашите сигнали, снимки и видеа на [email protected] или директно от тук: Изпратете ни новина. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Авотбуси продължават да спират на кръстовище и да пречат на

Авотбуси продължават да спират на кръстовище и да пречат на ...

......... опитвал да говоря с шофьорите, че не е редно да спират там, но всеки път или бивам игнориран напълно, или напсуван. Ако нямаше голям риск за ПТП, нямаше да се занимавам да пиша за втори път, за да бъде дадена публичност на този проблем, но уви. Прилагам снимки на нарушителя".


Varna24.bg, който изпрати и снимка.

Varna24.bg, който изпрати и снимка. "Този циганин необезпокояван от никого ...

......... "Владислав" и на "Сливница". Приключва и изграждането на охранителния канал. Всичко зависи и от атмосферните условия, те са много важни. Активно се работи и по старата част на бул."Левски". Имаме подмяна на подземните комуникации, както и пълна рехабилитация на пътното платно. Прави се ремонт на мостовите съоръжения. Напредва се по график."


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да ...

......... ремонтирана и разширявана улица "Кукуш", защо "бетонните глави" от общината не съгласуват с НКЖИ построяването на един къс тунел под ЖП линиите на сегашния пешеходен прелез при кръстовището на "Кукуш" и "Авксентий Велешки"? Това ще им реши проблемите, които сами си създават! Надявам се пловдивчани да се съгласят с идеята ми!"


Как се спира на пешеходна пътека? Този риторичен въпрос зададе

Как се спира на пешеходна пътека? Този риторичен въпрос зададе ...

......... Този риторичен въпрос зададе читател на Plovdiv24.bg чрез сигнала си, изпратен до нашата медия. "Жена си спря съвсем спокойно на пешеходната пътека пред поликлиниката в "Тракия", за да си свърши работата до банката отсреща. При това - в насрещното", заяви още очевидецът на нарушението, уточнявайки, че снимките са направени преди дни.


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели:

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели: "Уважаема редакция, ...

......... тази околна среда: мръсотия, бутилки и отпадъци, отдавна непочистени площи от саморасли храсти. На едно место от главна павирана пътека човек едва може да се провре. Може би с половината пари, похарчени за никому ненужната сграда Колодрума, Сахат тепе и Бунарджика можеха да станат прекрасни места за отдих на пловдивчани!"


На интересна гледка е попаднал читател на Plovdiv24.bg, пътувал между

На интересна гледка е попаднал читател на Plovdiv24.bg, пътувал между ...

......... произшествие. Странното е, че минути преди това тя бе спряла на централния път на предходното село - Звъничево и явно след това шофьорът е решил да потегли към най-близкия областен град. Дали обаче придвижването без задно стъкло не е нарушение на закона за движение по пътищата?", пита очевидецът на ситуацията.


Burgas24.bg изпратиха сигнал до медията, в който изразяват възмущението си

Burgas24.bg изпратиха сигнал до медията, в който изразяват възмущението си ...

......... сами след като изгледате видеото! Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected] или на телефони 0886 49 49 24 или 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


При строителни и ремонтни дейности в двора на Кукления театър

При строителни и ремонтни дейности в двора на Кукления театър ...

......... реконструкция. Попаднахме на сводове от края на 19 век, разказа Виктор Бойчев. В тях няма нищо антично. Били са подземен подход към съседната къща. Целият театър е такъв камък и зидове. Бойчев сподели, че те са открити и който иска да се увери, може да го направи със собствените си очи.