Заколение, кръв, маанета и кючеци! Всичко това се случва днес

Заколение, кръв, маанета и кючеци! Всичко това се случва днес ...

......... не спрял. След втория сигнал полицаите вече слезли и разговаряли с ромите. "Празнуващите" едва изчакали колата да тръгне и отправили закани към наемателите на близките офиси, предполагайки, че някои от тях е подал сигнала, оплакаха се на свой ред и притеснените хора. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Патрулка нагло нарушава забраната и се движи в насрещното без

Патрулка нагло нарушава забраната и се движи в насрещното без ...

......... читател на Plovdiv24.bg: "Здравейте! Вчера, 17 януари, в 11:25 часа се натъкнах на патрулка, нагло нарушаваща забраната и движеща се в насрещното по улица "Иван Вазов" в района на училище "Св. Патриарх Евтимий" без пусната сигнализация. Регистрационният номер на автомобила е РВ5388ВС"... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Както ви информирахме още вчера, МВР Пловдив предупреди, че днес

Както ви информирахме още вчера, МВР Пловдив предупреди, че днес ...

......... предстои превоз на извънгабаритен товар. Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да сподели: Здравейте! Камионите с извънгабаритен товар в момента са на кръстовището на ул. "Брезовско шосе" с ул. "Полет" и движението е напълно спряно. Задръстването е огромно, затова избягвайте преминаването. Маневрите ще продължат поне още час".


Патрулка нагло нарушава забраната и се движи в насрещното без

Патрулка нагло нарушава забраната и се движи в насрещното без ...

......... читател на Plovdiv24.bg: "Здравейте! Вчера, 17 януари, в 11:25 часа се натъкнах на патрулка, нагло нарушаваща забраната и движеща се в насрещното по улица "Иван Вазов" в района на училище "Св. Патриарх Евтимий" без пусната сигнализация. Регистрационният номер на автомобила е РВ5388ВС"... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg изпрати на редакционната поща на сайта сигнал

Читател на Plovdiv24.bg изпрати на редакционната поща на сайта сигнал ...

......... не се направи допускане, че това е "Културата" на Цинизма, Абсурдите, Корупцията... и Организираната престъпност", продължава читателят ни.Казусът е известен на общинските структури. Пишат се актове на животновъда, но това не го спира да отглежда животните си. Вече са заведени и досъдебни производтсва, от които трябва да се изчака резултатът.


Хеликоптери кръжат ниско край Пловдив, а въздухът вони ужасно. Това

Хеликоптери кръжат ниско край Пловдив, а въздухът вони ужасно. Това ...

......... да кръжат ниско над село Брестник. Въздухът мирише буквално на химия. Детето ми, с което бях навън, веднага започна да кашля".Репортер на медията ни се свърза с пресцентъра на министерството на отбраната, откъдето заявиха, че не разполагат с данни в района да се провежда някакво учение, свързано с тяхното ведомство."Столипиново" пак обгази Пловдив. Това твърди читател на Plovdiv24.bg, който ...

......... "Столипиново" пак обгази Пловдив. Това твърди читател на Plovdiv24.bg, който се свърза с нашата редакция преди минути, изпращайки ни и снимки: "Здравейте! Фотосите са направени от "Тракия", на които се вижда как отново горят гуми в "Столипиново". То все е на едно и също често - някъде до реката".


Редовен читател на Plovdiv24.bg, който е и редовен клиент на

Редовен читател на Plovdiv24.bg, който е и редовен клиент на ...

......... че няма стоки с изтекъл срок. Билбилев обаче показа касови бележки и стоки, закупени от въпросния магазин. Показа и ваучери, с които от магазина са го компенсирали заради стоките, които не са в срок. Какво още разказа за "Кауфланд" Илиан, вижте във видеото. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg засне нагъл шофьор на градския транспорт. Нека

Читател на Plovdiv24.bg засне нагъл шофьор на градския транспорт. Нека ...

......... споделите с нас, читателите, къде можем да подаваме сигнали за подобни случаи, за да бъдат санкционирани подобни водачи". Медията ни припомня, че всякакви сигнали за нередности могат да се изпращат към общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта" или към самите фирми-превозвачи... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, като ни

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, като ни ...

......... Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, като ни изпрати и две снимки, направени преди дни. "Ето това се казва паркиране... Без коментар", лаконично обяснява пловдивчаннът, без да уточнява точното място..


Потресена читателка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже:

Потресена читателка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Здравейте. Изпращам ви снимки ...

......... леко изплашен. Побързах да мина, за да не го изплаша още повече, което можеше да доведе до истински сблъсък. Знаем, че конете са животни и няма как техните действия да бъдат контролирани на 100%. Не смятам за редно да ги виждаме по улиците на Пловдив. Коментарите оставам на вас. Поздрави!"Burgas24.bg виж галерията
Измамник ми взе 850 лева, за да направи

Burgas24.bg виж галерията Измамник ми взе 850 лева, за да направи ...

......... се разписа, че получава съответната сума на хвърчаща бележка, на която пишеше име и ЕГН. Уверението беше, че за десет дни ще е готов. Периодът мина, а той спря да отговаря на обажданията ми“, разказа измамената бургазлийка.Вижте разказа й в нашето видео! За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на медията ни,

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на медията ни, ...

......... ни: "Здравейте! Казвам се Диян Петров и съм фотограф. Ще се радвам да публикувате и името ми, ако Ви допадне снимката". От думите на пловдивчанина стана ясно, че кадрите са направени вчера, 11 януари. Нека се насладим на изкуството на човека и да споделим с възможно най-много хора прекрасния фотос!


"Лидл" и как си продават стоката... Така читателка на Plovdiv24.bg ...

......... "Лидл" и как си продават стоката... Така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, който днес изпрати до нашата медия. Нека й дадем думата сега: Здравейте! След закупуването на продукт XXL пици (4 броя) от магазин "Лидл" и след отварянето му - виждам,че не са точно 4 цели пици..."


Читателка на Plovdiv24.bg алармира, че вчера сутринта в автобус 18

Читателка на Plovdiv24.bg алармира, че вчера сутринта в автобус 18 ...

......... на място. От там заявиха, че подобна клауза между община Пловдив и преводзвачите не е регламентирана. Обърнахме се и към превозвача - "Автотранс - 2000", откъдето също заявиха, че кондукторите нямат право да поставят подобни бележки. Ангажираха се с проверка по случая, който напоследък стана масова практика по много линии.


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да ни изпрати видео.

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да ни изпрати видео. ...

......... обхваща малка част от програмата на 12 януари, а хората, преминаващи наоколо, искрено се радваха на видяното и не пропуснаха да го снимат. Успех на града ни като Европейска столица на културата за 2019 година. Цяла България е Пловдив", пише читателят ни... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.За неработеща електронна система на агенция

За неработеща електронна система на агенция "Митници" информира читател на ...

......... втори ден необмитена. В цялата страна стотици камиони чакат в митническите бюра обмитяване, което не може да се осъществи заради грешки в пуснатия вчера нов модул МИСВ. Кой ще плати начислените ни неустойки, демюрейдж? Кой ще ни плати пропуснатите ползи?Кой ще понесе отговорността за последствията и за този неработещ софтуер?"


Читателка на Plovdiv24.bg се оплака от условията в

Читателка на Plovdiv24.bg се оплака от условията в "Социално подпомагане" ...

......... думите на един от възрастните чакащи. Прасета ли сме? Или по-зле? Правостоящи инвалиди с бастуни под ръка и майки с деца отвън на ледения вятър?!? За да спазим срока за винетка по инвалидност или детски надбавки, чакайки в такива условия, придружени от виковете и караниците на чакащите пазещи реда си."


Читател на Plovdiv24.bg алармира за струпани отпадъци в район

Читател на Plovdiv24.bg алармира за струпани отпадъци в район "Централен". ...

......... Навсякъде другаде се сменят и без това здравите плочки по тротоарите, асфалтират се какви ли не улици, само тук общината не прави абсолютно нищо! Това ли е лицето на Европейската столица на културата?"Всъщност районът е част от проекта по ОП "Региони в растеж", така че и там ще има ремонти.


"Неколкократно сме проверявани, нямаме нарушения на нивата на шума". Това ...

......... юни 2018 година. В резултат полицаят предупреждава шефа на "Дъбъ" да се спазват разпоредбите за шум. Собственикът обаче обжалва издадената заповед и иска разноските по делото - 550 лева, да се платят от полицията. Съдът обаче отхвърля жалбата. Решението може да се обжалва пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.


Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция тази сутрин,

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция тази сутрин, ...

......... Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата редакция тази сутрин, за да съобщи следното: "Ч.Н.Г., клиенти на "Кауфланд" на "Брезовско шосе" в Пловдив. Посрещаме Ви с над 500 самуна хляб с изтекъл срок на годност".


"Терорист" зад волана на джип с безумно изпълнение в Пловдив! ...

......... седмици на кръстовището между булевардите "Шести септември" и "Руски". "Кога ще се научим да спазваме правилата - и шофьори, и пешеходци? Кога тарикатите ще започнат да бъдат глобявани и чрез такива сигнали, в които всичко е заснето черно на бяло?", пита човекът. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Десетки пловдивчани се свързаха с Plovdiv24.bg, за да изразят възмущението

Десетки пловдивчани се свързаха с Plovdiv24.bg, за да изразят възмущението ...

......... енергия, за да достигнат отново желаната висока температура.· не поставяйте отоплителни тела в близост до хладилник.· в режим готовност за работа (stand-by) електроуредите продължават да консумират енергия. По възможност ги изключвайте напълно от щепсела. Всеки клиент може периодично да следи своята консумация на електроенергия чрез сверяване данните от измервателния уред (електромер).


Пловдивчанка се възползва от затварянето на част от булевард

Пловдивчанка се възползва от затварянето на част от булевард "Цар ...

......... станал неволен свидетел днес читател на Plovdiv24.bg, случайно преминаващ оттам. Движението е здраве, е краткият коментар на човека. Припомняме, че трасето бе затворено на 27 декември заради построяването на огромната сцена за откриващото събитие на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Пловдивчанин сигнализира до Plovdiv24.bg за поредна неприятна случка с паркиране

Пловдивчанин сигнализира до Plovdiv24.bg за поредна неприятна случка с паркиране ...

......... пъти на 112 съм подал сигнал в рамките на час и половина, но никой не дойде да предприеме действия по административен ред. Дано го пуснете във вашият сайт този изрод, тъй като заслужават такива боклуци като него да се виждат. Извинявам се за думите, но това не маже да се толерира.


Една малко по-различна гледна точка на един пловдивчанин за случващото

Една малко по-различна гледна точка на един пловдивчанин за случващото ...

......... сме по-лоши от който и да е друг народ или държава. На тези, които прочетоха всичко докрай, ще кажа: "Благодаря, надявам се, че съм ви замислил и ще гледате положително от тук нататък", на всички останали... "Продължавайте да мрънкате, вие така сте свикнали, а нас останалите това ни прави по-силни".


Plovdiv24.bg се сдоби с карта, която показва обходните маршрути на

Plovdiv24.bg се сдоби с карта, която показва обходните маршрути на ...

......... спирка №14 – срещу Сточна гара, спирка №187 – Автогара Юг, надясно  по бул. "Руски“ – спирка №309 – Военно окръжие, спирка №155 – срещу Търговската гимназия, спирка №156 – "Пианото“, наляво  по бул. "Шести септември“ – спирка №142 – сладкарница "Неделя",  и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.


Доста лаконичен коментар дойде на електронната поща на Plovdiv24.bg. Изпрати

Доста лаконичен коментар дойде на електронната поща на Plovdiv24.bg. Изпрати ...

......... Доста лаконичен коментар дойде на електронната поща на Plovdiv24.bg. Изпрати ни го наш редовен читател, който е заснел и нарушението: "Здравейте! Така се паркира пред блок номер 105 в район "Тракия" в град Пловдив. Снимките са направени преди дни! Колата е на "Еко такси", както добре виждате. Весели празници!"...


Тъй като общинските служители явно са в целогодишна коледна почивка,

Тъй като общинските служители явно са в целогодишна коледна почивка, ...

......... как хора в офиси да регулират трафика в града.Ако г-н кметът реши да постави кадърни млади хора, които да контролират трафика, проблемът на много места ще е решен, просто всичко е на произвол.Безплатно бих направил таблици за всички проблемни кръстовища в Пловдив, просто за да ви покажа, че може. Поздрави"...


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже лаконично:

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже лаконично: "Здравейте, ...

......... Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже лаконично: "Здравейте, искам да ви споделя това нагло движение и паркиране на таксиметров шофьор на велоалея на улица "Любен Каравелов" 2 срещу хотел "Лайпциг" вчера".


Само час след затварянето на част от булевард

Само час след затварянето на част от булевард "Цар Борис ...

......... "Капитан Райчо“ – ул. "Леонардо да Винчи“ в посока бул. "Цар Борис III Обединител" ще се затвори с бариери, като ул. "Леонардо да Винчи“ в посока север към ул. "Света Петка“ временно ще бъде двупосочна – със забрана за спиране и паркиране. В посока юг няма промяна в организацията на движението.


За изключително голяма нередност сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

За изключително голяма нередност сигнализира читател на Plovdiv24.bg: "Поредното нагло ...

......... За изключително голяма нередност сигнализира читател на Plovdiv24.bg: "Поредното нагло паркиране от страна на "пловдивчанин" в  центъра на града. Докога ще продължаваме с "майсторските" изпълнения? Май в Пловдив всеки си прави каквото иска...и спира както му е кеф".


Пред Техникума по дървообработване на ул.

Пред Техникума по дървообработване на ул. "Гладстон"... Нагло паркиране на ...

......... Пред Техникума по дървообработване на ул. "Гладстон"... Нагло паркиране на пешеходна пътека... Поредният наглец, спрял на пешеходна пътека. Снимката е от днес, 24 декември 2018"... Това написа на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш редовен читател.


Любопитни снимки до Plovdiv24.bg изпрати преди минути наш редовен читател. Ето какво

Любопитни снимки до Plovdiv24.bg изпрати преди минути наш редовен читател. Ето какво ...

......... Любопитни снимки до Plovdiv24.bg изпрати преди минути наш редовен читател. Ето какво споделя пловдивчанинът: "Дядо Коледа за риба!!! Четвърта Маришка бригада отново метна въдиците за Коледа"... Явно наближаващите празници карат някои жители на града под тепетата да стават все по-изобретателни... Наслука!


Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за безпардонното

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за безпардонното ...

......... Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за безпардонното замърсяване на въздуха на метри от сградата на Пътна полиция: "Здравейте! Отново димна завеса до КАТ, не се диша. Видеото е от вчера - "Шекер махала"... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да обясни:

Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да обясни: "Здравейте! На ...

......... алтернатива. Вината се прехвърля от ВиК към фирма "Щрабаг".Същевременно на сайта на водоснабдителното дружество е публикувана следната информация: "Има нова аварийна ситуация при планово изграждане на връзки от фирмата-изпълнител на булевард "Северен". Без вода до отстраняване на аварията ще бъдат абонатите по ул. "Благовест", ул."Борба", ул. "Пазарище", ул. "Хан Телериг"...


За нарушение на булевард

За нарушение на булевард "Марица север" сигнализира читател на Plovdiv24.bg. ...

......... За нарушение на булевард "Марица север" сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Нека узнаем за какво по-точно става въпрос: Здравейте! Нямам думи! Всеки прави каквото си иска! Няма ред в нашия град! Псевдобаровецът с античния си "Мерцедес" сигурно си мисли, че е спрял на средата на мегдана. Коментарите оставям на вас..."


Изумителна и възмутителна случка с градския транспорт в Пловдив -

Изумителна и възмутителна случка с градския транспорт в Пловдив - ...

......... Нима са малко ставащите ежедневно ПТП в Пловдив?В този ред на мисли, надявам се, разбирате моето разочарование на гражданин на Община Пловдив, използващ услугите на "удобния" и "модерен" европейски градски транспорт. Вярвам, че ще получаадекватни отговори на моите въпроси, а също така от морална гледна точка и извинение от фирмите-превозвачи!"


КАТ Пловдив гази закона - така читател на Plovdiv24.bg започва

КАТ Пловдив гази закона - така читател на Plovdiv24.bg започва ...

......... на Plovdiv24.bg започва сигнала си до ншата медия: Здравейте! Вчера се натъкнах на ситуация и хора, от които трябва да взимаме пример и да ни всяват респект, а те буквално прегазват закона в паркинга на мола на булевард "Руски", съобщава лаконично пловдивчанинът, който обаче е скрил регистрационния номер на патрулката.


"Здравейте, искам да ви запозная със следния проблем!", така започва ...

......... боклуци, направо е побелял от кърпички, с които труженички и клиентите им се позабърсват след "услугите". За използвани презервативи и спринцовки да не говорим. ГНУСОТИЯ!Боклуци, пълни със зарази, които равнодушно подминаваме и с бездействието си малко по малко ще направим тази "гледка" нещо нормално за квартала.До кога ще търпим циганските своеволия? Моля направете нещо!


Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели:

Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели: "Здравейте, ...

......... в нарушение, трябваше да си търси друго място при условие, че тези места са за клиенти на банката. Жалко е, че общински служители нямат представа как да се паркира, а на същите е възложено да проверяват паркираните коли. Изпращам ви и снимки, които са направени на 12 декември. Лек ден".


За катастрофа на магистрала

За катастрофа на магистрала "Тракия" съобщи преди минути пловдивчанка в ...

......... От думите на жената става ясно, че пътнотранспортното произшествие е станало в района на 231-ия километър преди Стара Загора в посока Пловдив. "Обърнат турски ТИР, движението е отцепено, не се знае дали има пострадал, но ситуацията изглеждаше наистина много страшна", обяснява още дамата. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за

Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за ...

......... Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да коментира лаконично: "Този е поредният шофьор от Пазарджузец по пловдивските булеварди. Снимките са направени на 13 декември на булевард "Източен"...


"Всеки ден изпращам децата си на училище с надеждата, че ...

......... се свърза с "Организация и контрол по транспорта". От общинското предприятие припомниха, че вече са обявили, че светофарните уредби са демонтирани за ремонт до 20 декември. Това е крайният срок, макар служителите да правят всички възможно да приключат преди него. Самите светофарни уредби пък ще бъдат монтирани по-високо за по-добра видимост.


Пловдивчанин потърси тази сутрин Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво

Пловдивчанин потърси тази сутрин Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво ...

......... Пловдивчанин потърси тази сутрин Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво е станал свидетел. Даваме му думата веднага: "БМВ vs шосеен велосипед! Няма база за сравнение, ясно е че колелото бие по всеки един показател! Да благодарим на шАфьора! Лек и спокоен ден!!!"...


"Здравейте, преди около 15-ина минути намерих изгубена карта за градския ...

......... Пловдивкия университет. Като дълбоко уважавана от мен (а и не само) медия се обръщам към Вас за помощ! Дано да успеем да намерим момчето и да му върнем картата!". Това написа на пощата ни редовен читател на Plobdiv24.bg. Който може да помогне да открием младежа, нека се свърже с нас.


"Здравейте, изпращам ви снимка как се паркира адски нагло в ...

......... се паркира адски нагло в Пловдив". Това написа читател на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. От думите му стана ясно, че мястото е булевард "Шести септември" срещу Областна управа. "Часът е едва 14:30 ч., а снимката е направена преди дни. Докога ще е тази наглост, питам аз...", задава въпрос човекът.


Пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже:

Пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Искам да ви информирам, ...

......... Предупреждавам всички, паркиращи там, за тази опасност. Знаем, че в такива престъпни актове няма нищо случайно, както и не е случайно това, че точно тази пресечка не е "синя зона". Може би някой си е "приватизирал" този участък от улицата и се държи като собственик на иначе една общинска територия"...


Проблемът с отоплението в пловдивската детска градина

Проблемът с отоплението в пловдивската детска градина "Светлина" все още ...

......... да спрем децата от градина, защото във въпросните групи (две на брой) климатиците не можели да смогнат и било 13 градуса в помещението. На въпроса защо тези климатици при тези обстоятелства не работят и през нощта, ми бе казано, че инсталацията на градината била стара и можело да стане пожар...."


За горене на гуми до КАТ Пловдив сигнализира току-що читател

За горене на гуми до КАТ Пловдив сигнализира току-що читател ...

......... Пловдив сигнализира току-що читател на Plovdiv24.bg. Ето какво обяснява човекът: "Тази сутрин обстановката до КАТ е такава. След разговор с Пътна полиция, предвид, че кметът беше съобщил, че ще им се прави забележка - отговорът беше, че не могат да им направят нищо. За едни имало закони, за други не".


"Замърсяване!" Така читател на Plovdiv24.bg сигнализира за появата на своеобразно ...

......... на Plovdiv24.bg сигнализира за появата на своеобразно сметище на мястото на гаражна клетка. Ето за какво точно става дума:"Здравейте, това е след махнат гараж. Мястото се е превърнало в сметище. Това е една малка част от цялата обстановка на "Жеравна" 2 след махането на гаражите! Гледката е много приятна, нали!"


Не само в

Не само в "Столипиново" се горят кабели, за това алармира ...

......... от строежите кабели и други ценни метали. Рано сутрин ги гори, за да ги продава за скрап. И това е само на стотина метра от трето РПУ, до оградата на детска градина "Марица". Димът е непоносим, забележките не помагат, а дърветата са окичени с изолация от кабелите като коледни елхи.


Супер скандален разказ на читателка на Plovdiv24.bg по повод материала,

Супер скандален разказ на читателка на Plovdiv24.bg по повод материала, ...

......... им се дава, се гаврят, какво остава за останалите. Някакви торуци жалки, комплексари и простаци, които като няма къде си представят ,че са нещо по пътищата и паркингите Но от полицията и съда, особено в Пловдив, не очаквайте помощ. Ще си загубите времето и ще се почувствате омърсена и омерзена"...


Днес читател на Plovdiv24.bg ни изпрати клип как майсторите, наети

Днес читател на Plovdiv24.bg ни изпрати клип как майсторите, наети ...

......... Както   Plovdiv24.bg  ви информира oбщата стойност на поръчката за саниране в три жилищни райони в Пловдив е 2 220 978 лева без ДДС, тоест като се добави и данъка сумата ще надвиши 2,5 милиона лева. И този блок е един от тях. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Тази сутрин към 6 часа мерцедес е самокатастрофирал тежко в

Тази сутрин към 6 часа мерцедес е самокатастрофирал тежко в ...

......... предоставена ни от читател на Plovdiv24.bg, който е свидел на случката, е  пострадала млада шофьорка и спътникът й. В колата е имало и друга млада жена, която се е наложило  лекарите да извадят през багажника.Вероятна причина за инцидента  е висока скорост. На място е  имало 3 патрулки и линейка .


За изгубен важен документ сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето какво

За изгубен важен документ сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето какво ...

......... важен документ сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Ето какво обясни човекът: "Здравейте! Намерено е Удостоверение за психологическа годност за таксиметрова дейност на паркинга на булевард "България" 108. Не можах да открия фирма, към която евентуално работи. Ако някой може да помогне, нека се свърже с редакцията на този сайт. Благодаря ви!"


Бесен пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg. Поводът - поредната нередност

Бесен пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg. Поводът - поредната нередност ...

......... е четворката. Днес, излизайки от блока, в 7,46 часа видях, че автобусът тръгва. Изпуснах го, няма проблем. Но следващият дойде в 8,07. Извинявам се, но 21 минути в час пик в средата на седмицата - просто не е нормално, мисля. Брадясах на спирката... За неработещото табло няма да казвам нищо..."


Притеснена за здравето на детето си майка сигнализира в редакцията

Притеснена за здравето на детето си майка сигнализира в редакцията ...

......... сайта се свърза с представител на ръководството на учебното заведение, който потвърди за съществуващия проблем. "От поддържащата фирма ни казаха, че най-късно до 10 декември повредата ще бъде отстранена. В момента имаме сборни групи и сме предупредили родителите. Наистина не е приятно, но към момента нищо не можем да направим".


В редакцията на Plovdiv24.bg се получиха серия от сигнали за

В редакцията на Plovdiv24.bg се получиха серия от сигнали за ...

......... за разходки на кучета и предстои да бъдат поставени забранителни табели. "Гражданското общество работи, затова хората сигнализират", коментира като цяло ситуацията той. Що се отнася до парка, Димитров припомни, че в момента там текат последни довършителни работи, но все още не е официално открит, което се очаква да стане до седмица.


За поредно нарушаване на законите в Пловдив информира читател на

За поредно нарушаване на законите в Пловдив информира читател на ...

......... За поредно нарушаване на законите в Пловдив информира читател на Plovdiv24.bg. Мястото - булевард "Марица север". Здравейте! Това е поредният пазарджишки наглец! Коментарите оставям на вас"...


Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати сигнал, придружен със снимки, за

Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати сигнал, придружен със снимки, за ...

......... тъй като работниците ги изхвърлят в черните контейнери, боклукът от които се теглят и плащат на килограм пак от нас при депониране. Толкова ли е трудно да обиколите централните улици и да осъществите контрол по дейността на фирмата, при условие, че разполагате с армия от служители и десетки нови автомобили?"


Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели за проблем:

Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели за проблем: ...

......... две седмици спря да се движи колата,тръгваща от "Тракия" в 6:30 часа, следващата започна да закъснява, а вчера нито една от двете не дойде, изчезнаха безследно. Възмущението, което изказвам, е от името на пълен автобус недоволни и закъсняващи пловдивчани,чиито имена не мога да изредя по обективни причини. Благодаря за вниманието".


Опасно за преминаващите пешеходци на тротоара - така читателка на

Опасно за преминаващите пешеходци на тротоара - така читателка на ...

......... сигнал да се даде повече гласност на тази опасност, за да се реши проблема и де се предотврати нещастен случай. Почвам да мисля, че на тел. 112 трябва да има повече от едно сигнализиране или обаждане, за да се задействат компетентните служби и органи. Ако трябва, моля позвънете и Вие".


Грандиозен скандал в автобус от масовия градски транспорт в Пловдив

Грандиозен скандал в автобус от масовия градски транспорт в Пловдив ...

......... на централна спирка на кръстовището на булевард "Шести септември" и "Руски". Пътникът искаше да слезе, а имаше хора и за качване. Автобус е 99 с регистрационен номер РВ 8511 СР. Действието се случва на 28 ноември около 15:30 часа. Коментарите са излишни"... За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Неотоплен таралясник заряза хората по средата на улицата - така

Неотоплен таралясник заряза хората по средата на улицата - така ...

......... линия номер 4. От думите му за Plovdiv24.bg става ясно, че автобусът е бил с абсолютно неработещо парно, а в един момент загаснал и двигателят, при което шофьорката е казала на пътуващите "Дотук сме". Това се е случило под надлез "Родопи", а курсът е бил в посока центъра на Пловдив.


Ремонти по никое време вбесиха пловдивчани, а причината - зимата настъпва

Ремонти по никое време вбесиха пловдивчани, а причината - зимата настъпва ...

......... градина "Снежанка". "Тотално съм потресен", пише до редакцията ни той. "Вижте в какви условия сме принудени всяка сутрин и вечер да водим и взимаме децата от детска градина. Разкопано, кал, тежки машини, няма място за паркиране, затворени улици и трябва да вървим близо километър в студа за да заведен децата."


Преди минути читател на Plovdiv24.bg алармира за  тежка верижна катастрофа

Преди минути читател на Plovdiv24.bg алармира за  тежка верижна катастрофа ...

......... Преди минути читател на Plovdiv24.bg алармира за  тежка верижна катастрофа с пет коли на пешеходния светофар на бул."Васил Априлов" в посока към бул."6-ти Септември". Движението е затруднено, като обстановката се усложнява и от неспиращия дъжд и мокра настилка. Не се съобщава за жертви.


Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да

Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да ...

......... спи. Това се случи в 15:50 часа. Прекарах около 10 минути на паркинга, но никой не дойде при детето. Много се надявам родителите да осъзнават каква опасност крие тази практика за децата им". Дали подобни практики са опасни, или напълно нормални - това ще кажете вие в коментарите под статията.


Арт строителство - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си

Арт строителство - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си ...

......... на бул. "Дунав" с ул. "Васил Левски" и се опитвам да разбера Енженерната мисъл при построяването на сградата! При продажбата си представям обявата по следния начин "Ексклузивно! Апартамент с бонус от светофарен простор!"... Припомняме, че за въпросния казус пишем не за първи път. Повече по темата можете да научите тук.


Безопасна ли е

Безопасна ли е "синята зона" в Европейската столица на културата? ...

......... да стане публично достояние! Целта ми е това да стигне до съответните органи, за да се осигури безопасността на паркиращите, както и сигурността на тяхното имущество. Аз ще пия една студена вода за сметка на общината, но надявам се да бъда единственият!" За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.