"Стига с тая свобода на словото... Кое не му е ...

......... Рашидов.Според Рашидов БНТ трябва да получи повече финансиране, както иска генералният директор Емил Кошлуков, но трябва да се реформира към нови програми, по-атрактивни, по-гледаеми. "БНТ трябва да излъчва един продукт, който да се консумира. Защо нещо да се излъчва, ако няма кой да го гледа?" задава риторично въпрос Вежди Рашидов.


Г-н Станишев береше макове на поляната, на която изградихме най-модерния

Г-н Станишев береше макове на поляната, на която изградихме най-модерния ...

......... на поляната, на която изградихме най-модерния завод за отпадъци. Кметът на София и кандидат на ГЕРБ за нов мандат Йорданка Фандъкова пред БНТ по повод твърденията на подкрепяния от БСП кандидат-кмет Мая Манолова за пилеене на пари при оползотворяването на софийските отпадъци.Всичко, което трябва да знаете за:Местни избори 2019 (99)


Само в руското посолство в София шпионите са 68. Извън

Само в руското посолство в София шпионите са 68. Извън ...

......... може да съдейства който иска да ги получи, но добави, че не знае дали разследваните за шпионаж от ръководството на движение "Русофили" са сред тях.В сайта на руското посолство в София е посочено, че дипломатическите служители на посолството са 36-ма, но не се посочва броят на всички работещи в мисията.


Аз отвоювах от Вълка чистотата в София. Станишев с Вълка

Аз отвоювах от Вълка чистотата в София. Станишев с Вълка ...

......... от 148.5 млн. лв. Заемът представлява над 10% от целия фирмен фирмен портфейл в баланса на банката, който към края на март 2019 г. е 1.16 млрд. лв. Обявената цел за тегленето на кредита е покупка на друга, контролирана от Гайтански, малка регионална пътностроителна фирма. Повече по темата четете тук.


"Иван Гешев ( бел. ред. - единственият кандидат за поста ...

......... пускането на задържаните. В същото време "на всеки шест минути се извършва престъпление", но ангажираните с пиар акции са заети.Едновременно с това, по думите на експерта, МВР отрича въобще организираната престъпност, която се е транформирала от ясно изразени групи от типа ВИС и СИК в хоризонтална структура без видими вождове.


"Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния ...

......... кмет на София, ще ги гледам по особен начин. Това са интересни и умни жени. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е доста уморена, рутината също пречи. Това са недостатъци", добави той и посъветва да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите и на Фандъкова, и на Манолова.В момента София няма кмет, а изпълнителен директор, който чиято

В момента София няма кмет, а изпълнителен директор, който чиято ...

......... В момента София няма кмет, а изпълнителен директор, който чиято работа е да изпълнява решенията на солиден приятелски кръг. Това заяви подалата оставка от поста омбудсман Мая Манолова на представянето на инициативния комитет, който ще издигне кандидатурата й за кмет на София.


Ако съм на варненци ще кажа, че ще търпя ГЕРБ,

Ако съм на варненци ще кажа, че ще търпя ГЕРБ, ...

......... на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.Премиерът посочи изграждането на магистралите "Хемус" и "Струма" като фактор за икономически растеж. Той спомена и доклада на агенция Moody’s, която повиши перспективата на кредитния рейтинг на България на положителна. По думите му "на тия агенции няма как да им кажеш какво да напишат".


Аз не знам откъде се информира президентът, защото вчера председателят

Аз не знам откъде се информира президентът, защото вчера председателят ...

......... бъде, според мен, същият тон, който беше преди евроизборите, дори доста по-засилени дебати ще има, политически дебати, защото това е възможността от парламентарната трибуна да се отправят политически послания. Надявам се колегите да не се увличат в черния пиар, да не бъдат толкова жлъчни, толкова арогантни понякога, обяви още тя.


Кандидатът за главен прокурор Иван Гешев има професионална кариера и

Кандидатът за главен прокурор Иван Гешев има професионална кариера и ...

......... лази, надолу гази".Това заяви в ефира на Би Ти Ви Татяна Дончева, председател на "Движение 21". "Човекът ходи с пистолет на кръста, няма нито интелект, нито задръжки. Ако още плащаме арестите на Цветанов, тепърва ще започват незаконните арести, които ще трябва да плащаме в Страсбург заради Гешев", каза още Дончева.


Аз мисля, че изборът на нов главен прокурор е по-важен

Аз мисля, че изборът на нов главен прокурор е по-важен ...

......... съм за това мониторингът на ЕС да продължи докато не се завърши реформата, посочи Костов.Коментира, че не знае на какво основание Гешев нарича целият преход криминален като посочи, че той е преминал под наблюдението на международните финансови институции и на ЕС. Всичко, което трябва да знаете за:Местни избори 2019 (40)Рекордният износ за всички времена, който за полугодието е 28

Рекордният износ за всички времена, който за полугодието е 28 ...

......... сме най-конкурентната среда за инвестиране", уточни министърът на икономиката.Точно преди две седмици Борисов също направи подобни изказване, като използва "Фейсбук", за да сподели данните на НСИ, като уточни, че "толкова голяма сума от продажба навън в рамките на шест месеца страната ни не е отчитала никога в стопанската си история".


За какво ти е ресор

За какво ти е ресор "Земеделие"? Там парите са разпределени ...

......... че е отказал поста на върховен представител, защото тогава се губи позицията на комисар и няма как България да има и двете – комисар с реален ресор и преговарящ за външната политика."Считам, че на нас ни трябва реален ресор и човек в комисията, Мария Габриел е доказана", подчерта тогава премиерът.


Как да не разбирам от компютри? Всеки един държавен служител

Как да не разбирам от компютри? Всеки един държавен служител ...

......... приложения, използвани в ежедневната работа - текстови редактори, таблици, презентации, интернет, включително браузъри и различни системи за управление на електронна поща.Марияна Николова допълни още, че трябва да се изготви стратегията по киберсигурност, въпреки че Министерският съвет е приел такава още през юли 2016 г. Какво каза още тя вижте тук.


"Притеснен съм... Бих искал да се обзаложа, че ако той ...

......... месеци - идва преди 11-ия пореден уикенд на демонстрации. Китайски медии дават сигнал, че е възможна (макар всъщност да не е вероятна) военна интервенция за овладяване на ситуацията, а бизнесът понася загуби от серията митинги, започнали като протест срещу закон за екстрадицията в Китай, а прераснали в предизвикателство срещу Пекин.


"Мирът с Иран е майката на целия мир, войната с ...

......... иранското ядрено споразумение от 2015 г. или не. "Дали искат отново да станат страна по иранската ядрена сделка или не, това си е тяхна работа", каза Рохани в иранското външно министерство, където се срещна с външния министър на Иран Мохамад Джавад Зариф.Всичко, което трябва да знаете за:Чумата по животните (90)Всички повдигахме въпроса (за наличието на африканска чума по свинете

Всички повдигахме въпроса (за наличието на африканска чума по свинете ...

......... на свинско месо заради кризата с него в Китай, където също има проблеми с болестта, а страната е голям консуматор и съответно се явява голям купувач в Европа. Това е и причината цените вече да вървят нагоре.Посочи, че е застрашен целият отрасъл.Всичко, което трябва да знаете за:Чумата по животните (87)


Някои хора си мислеха, че са набутали ГДБОП и прокуратурата

Някои хора си мислеха, че са набутали ГДБОП и прокуратурата ...

......... подбудители търговски директор Георги Янков и собственикът на компанията за киберсигурност "Тад груп" Иван Тодоров. Днес директорът на ГДБОП обяви, че вече има яснота и кой е поръчителят на атаката, която за прокуратурата е опит за разклащане на правителството.Всичко, което трябва да знаете за:Изтичането на лични данни от НАП (109)


Най-страшно ще бъде, ако епидемията от африканска чума по свинете

Най-страшно ще бъде, ако епидемията от африканска чума по свинете ...

......... населените места да не ни съдействат. Имаме комични случаи – прасета се крият в спални, нощем по горски пътеки и пътища се опитват да ги мигрират в съседното село. Така няма да стане. По този начин се пренася заразата", каза още той.Всичко, което трябва да знаете за:Чумата по животните (81)


Ние сме жертви, както всички вие, на едно криминално деяние,

Ние сме жертви, както всички вие, на едно криминално деяние, ...

......... успокои българските граждани, че от данните им не може да се направи обосновано предположение за имущественото им състояние и не могат да бъдат засегнати, освен ако не се извършат много други престъпления.Всичко за теча да данни четете тук. Всичко, което трябва да знаете за:Изтичането на лични данни от НАП (97)


"Случвало ли ви се е като дете да пипнете с ...

......... нея 1400 души?Засега уверено мога да твърдя едно - на власт в Русия се намират реално доста тъпи и глупави шемети. Струва ви се, че в действията им трябва да се търси някакъв таен смисъл и зрънце рационалност. А в действителност те са просто тъпи, злобни и алчни за пари.


Борисов започна похода си към властта от София, залезът също

Борисов започна похода си към властта от София, залезът също ...

......... ГЕРБ в цялата страна.Свиленски каза, че омбудсманът Мая Манолова отговаря на профила за кмет, който левицата търси, а именно: "Който ще решава проблемите на столичани, който ще извършва качествени ремонти на столицата, неговата администрация ще прави прозрачни обществени поръчки, и който няма да се оправдава с някой, стоящ над него".


"Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам ...

......... че няма да се месят на структурите при номинациите (още за коалиционната политика на БСП за местния вот четете тук). Досега се смяташе, че лидерът на БСП Корнелия Нинова не е склонна да подкрепи кандидатурата на Манолова. Последната пък твърди, че още не е решила дали ще влезе в надпреварата.


Ние служехме с пластмасови каски. След пожар, като Уди Кълвача

Ние служехме с пластмасови каски. След пожар, като Уди Кълвача ...

......... на тези в ясли и детски градини.Планирани били ремонти и на междублокови пространства. Планирало се и изграждането на три спортни комплекса в кварталите "Владислав Варненчик", "Виница" и на улица "Студентска", а игрищата в 20 училища щели да бъдат ремонтирани."Давай, давай! Докато построим Хемус, Варна трябва да стане...", окуражи го Борисов.


Само в България има понятие

Само в България има понятие "улично изкуство", в Европа изкуството ...

......... като недопустимо.Бившият министър на културата изрази мнение, че "това го няма никъде в Европа". Той даде пример за вандалска изява със случая от 2018 г., когато двама технически служители на Софийската опера оскверниха Паметника на мира в Хирошима. Те надраскаха върху него три надписа, един от които беше: "Локо София".


От опозицията само мрънкат и развалят атмосферата в комисията по

От опозицията само мрънкат и развалят атмосферата в комисията по ...

......... около 60 млн. долара след решение на Конгреса.Вчера в комисията по отбрана на парламента вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов съобщи, че Народното събрание трябва да ратифицира договора до 31 юли, за да има време Министерството на външните работи да изпрати нотификация, а Министерството на финансите да преведе парите.


В България най-влиятелните и богати хора всъщност са тези, които

В България най-влиятелните и богати хора всъщност са тези, които ...

......... ВМРО е на обратната позиция. Ще подкрепим ветото на президента срещу това партиите да се финансират от стопански субекти - не му стигна смелостта да върне и едното левче субсидия, каза заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов. Според него мотивите на ветото почти дословно повтарят мотивите на ВМРО, изложени в залата.


Бойко е уникален. Той ще остане в историята. Аз съм

Бойко е уникален. Той ще остане в историята. Аз съм ...

......... стане, след като види стремеж към промяна в самата телевизия."Радвам се, че СЕМ се спря на на Емил за директор на телевизията. Той е желал винаги да има свободна и демократична телевизия. Вярвам, че Емил ще направи всичко възможно", каза Рашидов, коментирайки изборът на Емил Кошлуков за директор на БНТ.


Ще се кандидатирам за кмет на София, ако ме вбесят

Ще се кандидатирам за кмет на София, ако ме вбесят ...

......... са се подписали членовете на избирателната комисия, последният, които предава протокола, може да продължи да маже отгоре", каза Манолова. Омбудсманът показа и друг документ, според който малка партия няма гласове, като сбор от хартиено и машинно гласуване, но според софтуера на машината четирима граждани са дали своя вот за нея.


"Господин Борисов се грижи за цялата държава. Футболът е феномен ...

......... клуба - Георги Домусчиев ("Лудогорец"), Гриша Ганчев ("ЦСКА-София") и Васил Божков ("Левски")."Това (футболното хулиганство) е проблем и с такива срещи може да бъде не абсолютно изгладен, но може да се повлияе", заяви Михайлов.Какво беше решено на срещата - четете тукКакво каза Гриша Ганчев - четете тукФотогалерия от срещата - тук


Разправата с Цветанов е последователна, хирургически проведена и в известен

Разправата с Цветанов е последователна, хирургически проведена и в известен ...

......... представлява вариант на изтънчена гавра с него", каза Михайлов.Той запита риторично дали някой е разбрал защо този човек си отива от ГЕРБ така категорично. и предположи: "Или американецът го е изпъдил, или той е искал да изпъди Борисов, или се е намесил в икономическия процес без да му е позволено".


Истинските патриоти не инвестират в чужди икономики.Това каза пред БНТ

Истинските патриоти не инвестират в чужди икономики.Това каза пред БНТ ...

......... е ставало в пликчета, в куфарчета, в торбички, по всякакъв друг начин, неофициално. Сега тези дарения ще се изсветляват и ще може да се види тайният лобизъм. Марешки увери, че неговите фирми нямат задължения към бюджета, нито има компании, регистрирани в офшорни зони, на които законът забранява да финансират партии.


В момента целият Европейски парламент, изобщо Брюкел, учи как са

В момента целият Европейски парламент, изобщо Брюкел, учи как са ...

......... а не като политик, Станишев определи с думите, че никога не е късно да изпаднеш в нелепо положение.Аз съм човекът, който е водил най-много политически битки с Борисов, когато става въпрос за национални въпроси, съм готов да работим заедно. Този път той ме подкрепи, това очакват българските граждани, допълни Станишев.


Единственият, който се радва от номинацията за председател на Европейската

Единственият, който се радва от номинацията за председател на Европейската ...

......... блокираха Тимеранс и това е политическа загуба", смята Станишев. "Тимерманс, който искаше върховенство на закона в Унгария, Чехия и Полша беше отстрелян и се прие ултиматум и изнудване", допълни той.Станишев смята, че е бил изпуснат шанса да се избере председател на Европейската комисия, който да започне работа с летящ старт.


"В края на краищата, Европа е жена".Това каза досегашният председател ...

......... Европа е жена".Това каза досегашният председател на Европейския съвет Доналд Туск, след като лидерите на ЕС постигнаха споразумение два от висшите постове в съюза да отидат при жени. Номинациите са на германката Урсула фон дер Лайен за председател на Еврокомисията и на Кристин Лагард за управител на Европейската централна банка.


СДС представлява нещо като ГЕРБ - жени - присъдружна организация,

СДС представлява нещо като ГЕРБ - жени - присъдружна организация, ...

......... първи път от почти 30 години", допълни той.Лукарски уточни, че не е против съвместна работа между СДС и ГЕРБ, но в коалиция. Според члена на Националния съвет на СДС в партията, има брожения, защото не всички са съгласни с това, което се случва.Всичко, което трябва да знаете за:Евроизбори 2019 (643)


При утвърждаващия се авторитаризъм е жизнено важно да имаме силна

При утвърждаващия се авторитаризъм е жизнено важно да имаме силна ...

......... е много ниска, "защото рискът го споделят всички –зависимост на партиите от външни интереси.Румен Радев каза още, че е избрал своя път и той не е да следва изборът на мнозинството. "Ако го бях избрал, щях да имам спокоен и безгрижен мандат, но винаги съм следвал своите убеждения", каза президентът.


Мога да те возя и на джипката, чакай, да не

Мога да те возя и на джипката, чакай, да не ...

......... и БСП. "Така се вдигат доходите. Затова идват инвеститорите, правят реални заводи. Не онези шментти-капели, дето продадоха БТК-та, ЕРП-та. Те не могат да си управляват субсидиите... Това са социалистите - да похарчат техното да няма никакви запаси, да се огледат след това, да вземат и чуждото, и да оставят разруха".


"На Балканите от талантливи играчи правим дървета, а в Холандия ...

......... заяви треньорът на "Ботев" (Пловдив) след победата с 1:0 срещу "Витоша" в приятелска среща."Майстори сме да опропастим играчите. Много е важно да се инвестира в школите. Най-добрите специалисти трябва да работят в школите, а не в представителните отбори, защото в школите се изграждат футболистите", добави черногорецът, цитиран от "Пловдив дерби".


"Не се меся в работата на независимите регулатори. Както не ...

......... съвет. По-късно, когато в голяма степен напрежението беше спаднало, кабинетът се отказа от това си намерение, но Комисията за защита на конкуренцията намери основания да не одобри сделката.Считам, че както и предишния път, трябва да проявим отговорност и независимите регулатори да се произнесат по сделката за ЧЕЗ, посочи днес Борисов.


" В ГЕРБ има само един човек, който е незаменим, ...

......... ми беше Цветанов." След имотния скандал Цветан Цветанов напусна първо парламента, а после и зампредседателското място в ГЕРБ.Главчев каза, че "ГЕРБ е голямо семейство и Цветанов беше и е сериозна фигура в ГЕРБ. Добави, че Цветанов не си тръгва от ГЕРБ, а само няма да заема длъжността, на която беше.


"Аз се разделих с най-близкия си. По-близък нямам. Аз семейство ...

......... си. По-близък нямам. Аз семейство нямам за съжаление. Семейството ми беше Цветанов. Всеки ден по пет пъти по една тема и сега ми липсва. Но се разделих". Това обяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел днес. След имотния скандал Цветан Цветанов напусна първо парламента, а после и зампредседателското място в ГЕРБ.


"Вижте ся - темата е друга. Това ли е темата? ...

......... дойде на работа в парламента. Коментарът му бе в отговор на въпрос на журналисти дали би инвестирал в ТЕЦ "Варна", която бе придобита от Ахмед Доган.Делян Пеевски даде изявление заедно с лидера на партията Мустафа Карадайъ,който обяви, че на среща с ГЕРБ са се разбрали за отворено финансиране на партиите.


Това, което става в България, е доста зловещо. Заради прихващането

Това, което става в България, е доста зловещо. Заради прихващането ...

......... покрай този процес, се създава вредна паралелна лоялност на хората в тези институции. Това води до каптиране на на цялата държава. България под фасадата на либерална демокрация и законността вече е една предадена държава", каза Прокопиев.Какво още каза бизнесменът в интервюто четете тук. За последната акция на прокуратурата четете тук.


"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано" една оставка не ...

......... оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората". Това написа във своя "Фейсбук" профил лидерът на БСП Корнелия Нинова.Повод за коментара и е изказване на Борисов от днес. По повод вчерашният извънреден конгрес на БСП, на който така и не се стигна до приемане на оставката на Нинова, която я оттегли.


"На "Позитано" 20 даже и оставка не могат да подадат."Това ...

......... въпрос дали би коментирал вътрешнополитически теми, Борисов заяви, че това не е интересно. "Сега сме високотехнологично ориентирани в България, на най-високо ниво", заяви той.В коментар все пак на събитията в БСП и оттеглената от лидера на партията оставка в неделя Борисов заяви: "Даже и оставка не могат да си подадат".


"Различни политически и икономически лобита се задвижиха за овладяване на ...

......... си портфейлите. Казвам ви го смело: БСП не се продава. БСП е кауза. Ако можете да купите 30 търговци в храма, зад каузата стоим стотици хиляди, които не се търгуваме. По-скоро търговците ще напуснат храма".Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на партийния конгрес, който трябва да обсъди оставката й.


"Ясно е какво трябва да се случи и е ясно, ...

......... е какво трябва да се случи и е ясно, че няма да се случи", каза Дечев.Той нарече идеята на Делян Пеевски от ДПС за намаляване на ДДС върху лекарствата нелепа, защото ще намалеят приходите на държавата от данъци, а оттук - и възможностите за финансиране на лечението на хората. .


Трябва да решим с кое да се справим - с

Трябва да решим с кое да се справим - с ...

......... коментира още Кънев. "Свръхвисоките нива на субсидиите са несъстоятелни, след като в една предизборна кампания не могат да се похарчат повече от 2 млн. лв.", допълни той. Посочи, че паралелите със САЩ и въвеждане на нулева субсидия са несъстоятелни и че навсякъде в Европа има държавно субсидиране на политическите партии.


Бъдете спокойни, ДПС разбира от сметки

Бъдете спокойни, ДПС разбира от сметки".Това обяви в ефира на ...

......... то такъв проект няма да бъде внесен.Не търсим начин да навредим на фиска, а да намерим решение на проблемите на българските граждани, посочи още той.ДПС бранеше този данъчен модел от въвеждането му, но не смятаме, че това е тема табу, по която да не може да се разсъждава, допълни Адемов.


Най-голямото перо на всяка партия е медийното присъствие. От това

Най-голямото перо на всяка партия е медийното присъствие. От това ...

......... за партиите под 11 лв. означава, че партиите няма да могат да изпълняват функциите си – няма да могат да организират предизборни кампании, няма да могат да издържат структурите си", каза той и уточни, че ДПС искат да няма никаква субсидия за партиите, "за да последваме дивия популизъм на вносителите".


На вас не ви отива да коментирате какво е казал

На вас не ви отива да коментирате какво е казал ...

......... каза днес депутатът от ДПС Йордан Цонев на колегата си от партия "Воля" Елена Аксиева. Двамата бяха гости в студиото на предаването "Референдум" по БНТ, където дебатът беше за размера на субсидиите за партиите.Цонев не уточни, защо депутатът от "Воля" няма право да коментира изказване на почетния председател на ДПС.


Ефектът от евентуалното приемане на пакет

Ефектът от евентуалното приемане на пакет "Мобилност" е сравним с ...

......... на пакета вече не са евродепутати, дава шанс да се премахнат поне най-страшните клаузи.Според приетите на първо четене текстове шофьорите на ТИР-ове трябва да почиват извън кабината на камиона, да се връщат на всеки четири седмици в България, а размерът на командировъчните да бъде според държавата, в която са изпратени.


"Много е балканско това, което става във Великобритания. (Със) сделка, ...

......... с корупцията и престъпността, но настоява, че правителството прави стъпки за борба с тях.Заради безредиците миналата седмица президентът Илир Мета, някогашен съюзник на Рама, обяви, че ще отложи местните избори, досега насрочени за 30 юни, за да не ескалира насилието . Според Рама обаче те ще се състоят по график.


В момента само съм закачил шпайковете на стената

В момента само съм закачил шпайковете на стената".Това обяви в ...

......... времето, когато той беше зам.-кмет на София, като преди това се виждали докато тичали в парка.Аз съм чувствителен човек, той също е чувствителен и наранима душа, но ако не беше с тези качества, нямаше да е Веско Маринов, заключи Цветанов.Цитира и други певци, които са участвали в концертите на ГЕРБ.


Не искам повече Веско Маринов да ми пее

Не искам повече Веско Маринов да ми пее".Това заяви премиерът ...

......... Борисов премиерства. Посочи, че вицепремиерът Томислав Дончев няма да бъде натоварен със зам.-председателски пост, а на предстоящия национален събор на партията на 7 юли ще бъдат освободени Цветан Цветанов и Румяна Бъчварова, която е посланик на България в Израел.Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.Всичко, което трябва да знаете за:Евроизбори 2019 (607)


Делян Пеевски всеки ден ходи на работа и то при

Делян Пеевски всеки ден ходи на работа и то при ...

......... още от ДПС не са говорили с финансовия министър за различната ДДС ставка.На въпрос, дали ще се търси смяна на управлението, Хамид каза, че на хората им е писнало само да сменят партията на власт, за да дойде друго и промяна да няма. "Формулата е програма, приоритети, изпълнител", завърши депутатът.


"Мадона да беше дошла в българския парламент, нямаше да тичате ...

......... още го пази, след като преди години информацията, че е готвено убийството му, се оказа невярна.На въпрос кой има повече влияние в ДПС – Делян Пеевски или Ахмед Доган, Цонев отговори: "Естествено че Ахмед Доган. Той е икона в ДПС. Поздрави ни за резултата. Каза, че сме си изпълнили целите".


Водихме две седмици преди изборите и аз не знам какво

Водихме две седмици преди изборите и аз не знам какво ...

......... упрек към лидера на БСП Корнелия Нинова той посочи липсата на дипломатичност. "Тя трябваше да търси съгласие както в партията, така и на национално ниво", посочи Стойнев.В отговор на въпрос, той каза, че няма да участва в битката за лидерския пост в БСП.Всичко, което трябва да знаете за:Евроизбори 2019 (591)


Надделя колективното решение, че ще съм по-нужен в България.Така народният

Надделя колективното решение, че ще съм по-нужен в България.Така народният ...

......... евродепутат може да е човек, който е живял последните шест месеца в България или страна в Европейския съюз, а според жалбата нямало данни, че Пеевски живее в България.ЦИК обаче не намери нарушения. Въпросът дали Пеевски живее в България стигна дори до Върховния административен съд, който пък отказа да провери сигнала.


Нямам съмнение, че една от причините хората на континента да

Нямам съмнение, че една от причините хората на континента да ...

......... на торите и премиер след оставката й миналата седмица. "Всички сме наясно със състоянието на нещата в Лондон – нищо обещаващо, бих казал", посочи Туск, като добави, че по време на вечерята на лидерите "никой дори не е опитал да обсъжда" Брекзит.Всичко, което трябва да знаете за:Преговорите за Брекзит (584)


"Хартийките в банката са за тези, които ги създават тези ...

......... крием и искаме истината да излезе наяве."На въпрос дали е с чиста съвест Илиев заяви: "Естествено. Пред себе си, пред Господ, пред всички хора, които ме познават. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм. Истинското богатство на човек е това, което имаш в себе си като чувства, като ценности."


В кръга на шегата - не съм имал честта да

В кръга на шегата - не съм имал честта да ...

......... български евродепутати и Делян Пеевски (ДПС).Европейския парламент не е място в което се събират национални фракции за да се борят за политики, каза Кънев. Много трудно и по много малко въпроси ще работим с националисти и евроскептици, каквито бяха и БСП на европейските избори, добави Кънев.Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.


Корнелия Нинова се опита да позиционира БСП като дясна консервативна

Корнелия Нинова се опита да позиционира БСП като дясна консервативна ...

......... Корнелия Нинова се опита да позиционира БСП като дясна консервативна религиозна формация.Пиар експертът Любомир Аламанов в коментар пред Би Ти Ви на резултата от днешните избори за Европейски парламент, на които ГЕРБ взе голяма преднина пред БСП противно на някои социологически проучвания.


Моля ви се, не ми разваляйте настроението днес. Това каза

Моля ви се, не ми разваляйте настроението днес. Това каза ...

......... така че, аз го приемам като политически лидер. Сега всяко изказване ще бъде в полза на... най-много да ме глобят за агитация. Така, че не ми цитирайте човек, който през цялата кампания беше за БСП", каза още Борисов, след като гласува в Банкя.Всичко, което трябва да знаете за:Евроизбори 2019 (484)


Руската газ може да се избута само с американски компресори.С

Руската газ може да се избута само с американски компресори.С ...

......... министър-председателят обясняваше, че полаганите тръби по газопровода са с американски реверсивни компресори, Горанов вмъкна, че "руската газ може да се избута само с американски компресори"."И точно това в момента правим. Американската газ, руската газ, американски компресори, български работници", отговори му Борисов, след което слезе да поздрави работници, които поставяха тръбите.


Спортна зала, с обход, без филхармония не върви.Това каза премиерът

Спортна зала, с обход, без филхармония не върви.Това каза премиерът ...

......... на което да се обсъди какво е нужно, за да има нов футболен успех, като на световното в САЩ през 1994 година.По-рано днес Борисов мина през Пазарджик, където откри разширение на завод и Асеновград, където инспектира строежа на пътя за Пловдив и обеща начало на ремонт на шосето за Кърджали.


На 99% потвърждавам и към този момент, което казах и

На 99% потвърждавам и към този момент, което казах и ...

......... е със заглавие: "Жената до Гешев е съдружник с ортака на Ваклин".На въпрос дали това е атака срещу него самия в навечерието на избора на нов главен прокурор и при положение, че името му е спрягано за евентуален кандидат за поста, Гешев отговори, че атаките срещу него даже са закъснели.


Европа не е отделен континент. Тя е полуостров, част от

Европа не е отделен континент. Тя е полуостров, част от ...

......... е лошо да си политик.На първо място в листата на партията е 37-годишният Георги Димов, който е член на Националния съвет на Национално движение "Русофили".Волен Сидеров изрази и мнение, че Европа има нужда от промяна в посока на повече суверенитет, като не е подчинена на САЩ и защитава своя интерес.


"На 2 млн. продукти има само 1 дефектен. Показателите са ...

......... предава "Фокус"."Какво да напуснем - да ги оставим пак да заробят държавата? Виждате една предизборна дума не съм казал, ако не ме бяхте питали. Само показвам направеното. На приказки БСП са много силни- щели да осигурят високи доходи. Кое осигуриха те?", завърши той.Всичко, което трябва да знаете за:Евроизбори 2019 (319)