Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев в разговор с кмета на Стара Загора Живко Тодоров, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Какво още каза Тодоров и къде видя проблемите що се отнася до правосъдието - НАУЧЕТЕ ТУК!


На протеста му липсва идеология. Това каза пред БНТ вицепремиерът

На протеста му липсва идеология. Това каза пред БНТ вицепремиерът ...

......... е по-добър", аргументира се той. "Съгласен съм, че на по-голямата част от протестиращите не им хареса модела на управление последните 30 г., но друга част от протестиращите имат чисто политически мотиви. Третата част определено са финансирани от икономически фактори, а и това е доказано", каза още Каракачанов.      


На протеста му липсва идеология. Това каза пред БНТ вицепремиерът

На протеста му липсва идеология. Това каза пред БНТ вицепремиерът ...

......... е по-добър", аргументира се той. "Съгласен съм, че на по-голямата част от протестиращите не им хареса модела на управление последните 30 г., но друга част от протестиращите имат чисто политически мотиви. Третата част определено са финансирани от икономически фактори, а и това е доказано", каза още Каракачанов.      


Това заяви лидерът на

Това заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки в предаването "Още ...

......... протестите - по думите му, хем "20 лумпена" правят големи задръствания, хем искането за оставка на правителството било справедливо, особено "в началото", когато имало повече спонтанно протестиращи. А сега, докато отивал към БНТ пеша, заради блокадата на "Орлов мост", повечето хора от колите си го поздравявали, отново по думите му.


Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев, след като депутатът от ГЕРБ Тома Биков отрече да има явна прилика между сегашното управление и това на Пламен Орешарски. Какво още заяви Биков - научете ТУК!


"Съжалявам, че президентът зае такава позиция. Време е Румен Радев ...

......... да има избори и отново да има протестиращи. Съжалявам, че президентът си избра ролята на разединител. Може би е крайно време Радев да каже дали предлага президентска република и това ли иска той”, посочи още Сачева. Какви са истинските мотиви зад рокадите в правителството разкри Тома Биков      "Много е сложен въпросът със смесването на респираторните инфекции. От ...

......... случаи на коронавирус в България не се дължи на неспазване на мерките срещу разпространение на вируса, а по-скоро на това, че той е започнал да се предава по-леко. Освен това възрастовата граница на заразените пада под 50 г. Д-р Кунчев: Увеличените нови случаи не е само заради неспазване на мерките


Такъв коментар направи в ефира на предаването

Такъв коментар направи в ефира на предаването "Студио Actualno" лидерът ...

......... Такъв коментар направи в ефира на предаването "Студио Actualno" лидерът на партия "Движение 21" адвокат Татяна Дончева. Тя коментира темите от деня, а повече може да видите в този материал.


Това заяви премиерът Бойко Борисов по адрес на освободения вече

Това заяви премиерът Бойко Борисов по адрес на освободения вече ...

......... обвиненията срещу Васил Божков, че е ощетил държавата със 700 млн. лева данъци. Самият Горанов многократно, включително пред парламента, обясняваше как не носи отговорност за спазването на Закона за хазарта и как комисията била "самостоятелен юридически обект". Досега прокуратурата не е обявила дали разследва Горанов заради укритите, според обвинението, данъци.


Аз си мисля, че винаги едно правителсво, и на Запад

Аз си мисля, че винаги едно правителсво, и на Запад ...

......... зад министър-председателя, който формира кабинета. Личностите не са толкова важни, колкото политиките, които се следват. ", обобщи Валентин Николов. Какво каза още той за промяната в Студения резерв на страната и Ахмед Доган? Признание от ГЕРБ: Решението за ТЕЦ Варна е и заради обществената нетърпимост към Ахмед Доган    


Това каза председателят на КТ

Това каза председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, изразявайки теза, ...

......... Това каза председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, изразявайки теза, че хора, чиито портрети виждал по министерства като вече управлявали, пак се готвели да управляват. Каква е позицията на председателите на синдикатите за протестите - научете ТУК!Това заяви адвокат Николай Хаджигенов в репортаж на БНТ за

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов в репортаж на БНТ за ...

......... искане за оставки на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Според Хаджигенов, Бойко Борисов сега разглежда два варианта за политическото си бъдеще - или да инсталира някой "сламен човек", който да управлява със SMS-и, или да вземе оставките на всички около себе си, но не и да даде своята собствена.


Това заяви адвокат Николай Хаджигенов в репортаж на БНТ за

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов в репортаж на БНТ за ...

......... искане за оставки на правителството и главния прокурор Иван Гешев. Според Хаджигенов, Бойко Борисов сега разглежда два варианта за политическото си бъдеще - или да инсталира някой "сламен човек", който да управлява със SMS-и, или да вземе оставките на всички около себе си, но не и да даде своята собствена.


Не протестите са притеснителните, а отказът на властта да ги

Не протестите са притеснителните, а отказът на властта да ги ...

......... в световен мащаб, която ще удари особено икономически България. От ДПС, в лицето на Джевдет Чакъров, се оплакаха, че БСП не са направили консултация по вота с никой и сега щели да изложат своите аргументи за управлението. "Трябва да има активно гражданско общество, в рамките на мирни протести", каза Чакъров.


"Гласът на младите хора трябва да се чуе. Енергията им ...

......... Кой стои още зад ГЕРБ? Част от политическите назначенци в чиновническия апарат и хората, които карате с автобуси на контрамитинг. Хората се произнесоха и оставките са въпрос на време, защото това правителство вече е делегитимирано", заяви в отговор Иво Христов също депутат в Европейския парламент, но от квотата на БСП.
"Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет преди ...

......... дори и в момента Кирил Ананиев е част от кабинета "Борисов 3", по време на служебното правителство той  беше министър на финансите. "Борисов е прав, че идват тежки месеци, няма съмнение, че месеците са важни и за целия свят. Затова е важно как ще се управлява държавата", каза още Герджиков.Сутринта със Щаба проведох разговори. България е единствената държава може

Сутринта със Щаба проведох разговори. България е единствената държава може ...

......... идва с огромни темпове и то в цял свят - от Америка до Европа. Нито един индикатор не дава, че нещо ще се подобри, а ще става по-лошо.  Това каза премиерът Бойко Борисов в началото на заседанието на Министерския съвет. НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 15 юли


Прави се опит за дискредитиране на протеста. Това заяви пред

Прави се опит за дискредитиране на протеста. Това заяви пред ...

......... от жълтите павета пред парламента. БСП внася пети пореден вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3" Вигенин категорично разграничи парламентарната група на БСП от разговорите на депутата Александър Паунов с обвиняемия Васил Божков и обяви: "Ако други депутати се окажат в подобна позиция, действията срещу тях ще бъдат същите".  Това заяви пред Нова телевизия доц. Андрей Чорбанов, един от

Това заяви пред Нова телевизия доц. Андрей Чорбанов, един от ...

......... Това заяви пред Нова телевизия доц. Андрей Чорбанов, един от хората, работещи по български проект за ваксина срещу COVID-19. Той коментира какво става на практика, когато си позитивен за коронавирус - в някои случаи. Какво още каза той - научете ТУК!


Все едно да питате дали подкрепяме политическите партии. Има много

Все едно да питате дали подкрепяме политическите партии. Има много ...

......... октомври и трябва да се мисли как да се реагира изпреварващо. Има конкретни предложения, които са на масата на властта и трябва да бъдат облечени в решения. Няма осигуряване на ликвидност на бизнеса още. Това, че се заявява от Караниколов, че ще се случи, не се случва, каза още Димитров.


Площадът може да изразява мнение, но не може да управлява.

Площадът може да изразява мнение, но не може да управлява. ...

......... е че искането за оставка на Владислав Горанов е нелогично." Ние никога не сме сигурни в победата, но това което искаме най-много е да чуем гласът на хората. И това се случва на избори. Христо Иванов: МВР се контролира от Пеевски, Горанов трябва да подаде оставка, а после и правителството


“Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря.” Така

“Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря.” Така ...

......... “Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря.” Така лаконично коментира в Twitter интервюто пред Нова тв на главния прокурор Иван Гешев от Дубай, Васил Божков. “Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря.”


"Така че, квалификациите, нали знаете – оставете простака да си ...

......... "Така че, квалификациите, нали знаете – оставете простака да си говори, когато отвърнеш, ставаш същият." Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на извънредна пресконференция.


"Морето е малко повече подпорна стена през последните години." Това ...

......... думите на Маридакис приходите от българските туристи на сезон са около 150 млн. евро, докато от сръбските и румънските е по 300 млн. евро. Гърция се опитва да постигне спад от 50% на туристическия сезон. 90% от гърците са декларирали, че ще побиват в родната си страна, каза още икономистът.


"Тази граница е до известна степен произволна. Тя зависи от ...

......... Симидчиев. "Това е трудна, но не непостижима задача. Тя трябва да бъде започната, защото тя касае здравето по принцип, а не конкретно и само коронавируса. То е по принцип добра практика от гледна точка на здравето на общността ни." , коментира той навиците за профилактика и хигиена в българското общество.


Берем плодовете на масовите събирания и абитуриентските балове. Това каза

Берем плодовете на масовите събирания и абитуриентските балове. Това каза ...

......... заболяването. "Необходимо е стриктно спазване на правилата за работа и все повече болници да се включват, за да се поемат новите случаи", каза той.  Кантарджиев добави, че работодателите трябва да следят за спазването на мерките в големите колективи. Борисов: Истинската криза ще настъпи в края на годината, началото на следващата"Не бих казал, че заразените медици са повече. Мога да ...

......... часа с тези костюми все едно си в аквариум и постоянно се изпотяваш но ти дававт сигурност. Аз апелирам да ги носят", така той коментира и случаят с последният загубил живота си медик от Спешна помощ. Последни думи на починалия д-р Стамов: Колегите ми отказаха да ме закарат до болницата!


Трима са депутатите от нашата парламентарна група (Обединени патриоти -бел.ред.),

Трима са депутатите от нашата парламентарна група (Обединени патриоти -бел.ред.), ...

......... телевизия секретарят на ПГ на Обединени патриоти Юлиан Ангелов. Призовавам всички свои колеги и всички наши съграждани да носят маски и да спазват дистанция. Трябва да правим това, за да опазим не само нас, но най-вече останалите хора, прокламира Ангелов. Глоби от РЗИ за 24 депутати, които не носят маски


В крайна сметка сме държава на ЗКПЧ-тата и на партайгиносетата.

В крайна сметка сме държава на ЗКПЧ-тата и на партайгиносетата. ...

......... и да си намеря еколог, който да звънне в София и да каже вижте какво депо. Да идем и да го изчистим. Точно това е във Върбица, дано само да не е в Натура 2000.", каза Димитров. Димитров: Кметовете превръщат държавни земи в сметища и чакат да ги изчистим  


Това заяви на водещия на сутрешния блок на bTV Антон

Това заяви на водещия на сутрешния блок на bTV Антон ...

......... от моята камбанария, направо ми е страшно да си представя какво изпитват обикновените хора. Ако нямаш да се обадиш на кой да те препоръча, умираш прав. Аз дори не мога да получа някои неща, пък какво да говорим за обикновения човек", добави Бобоков. Какво още сподели бизнесменът - научете ТУК!


Няма да подкрепим ветото на президента върху промените в Закона

Няма да подкрепим ветото на президента върху промените в Закона ...

......... това вето.Ще го помоля да ни информира, продължи Марешки. Заради това, а и заради всички тези мотиви, които бяха изложени преди мен от колегите, няма да подкрепим ветото, посочи лидерът на "Воля". В крайна сметка президентското вето върху Закона за МВР беше отхвърлено. Как протекоха разискванията прочетете в този материал.Това заяви в ефира на сутрешния блок на bTV образователният

Това заяви в ефира на сутрешния блок на bTV образователният ...

......... Това заяви в ефира на сутрешния блок на bTV образователният министър Красимир Вълчев, коментирайки актуалните теми около приключването на учебната година. По думите на Вълчев ще се направи всичко възможно от 15 септември учениците да започнат присъствено занятия. Още от разговора четете тук.


Колкото по-трудно дишате с една маска – толкова тя е

Колкото по-трудно дишате с една маска – толкова тя е ...

......... сигурни, че всичко е наред, образно обясни експертът. Искаме кръвното на хипертониците да бъде под 140 на 90, но не искаме на никого да го сваляме под 120 на 70. Верният път е средният. Както казват, има едно оптимално разстояние, от което жената изглежда най-добре. Така е и с кръвното.


Чувствам се ужасно, че минах на червено. Няма адекватен отговор

Чувствам се ужасно, че минах на червено. Няма адекватен отговор ...

......... пример. За да се види това, което аз не съм могъл да направя съм със себе си, да бъде класически мониторинг оттук нататък. Хората искат едно равенство, няма да търся кой ме е снимал. Това е спасение, не е наказание, защото е можело да има непоправими последствия, каза още Папазов.


Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... ГЕРБ и БСП, заради организирани от тях събития и съответно увеличението на потвърдените случаи на коронавирус. При ГЕРБ ставаше въпрос за пресконференцията на Бойко Борисов, заради скандалите със снимките и аудиозаписа. При БСП става въпрос за конгреса им. "Да отвориш всички чалготеки и да се чудиш що така", добави Николаев.


"Вирусът не се търкаля по улиците в България, той е ...

......... "Вирусът не се търкаля по улиците в България, той е в нашия нос и гърло."  Това заяви националният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев на извънреден брифинг, посветен на увеличаващите се случаи на коронавирус у нас.Време е за дискусия по проблемите на управлението на здравната

Време е за дискусия по проблемите на управлението на здравната ...

......... от клинични пътеки, чрез оборот, като ресторант, дюкян или търговска верига. Тези два месеца оставиха здравната система без абсолютно никакви приходи, по начина, по който тя се финансира законово“, обърна се той към здравния министър в залата. „Здравната система не беше претоварена, а изпразнена от съдържание“, допълни още проф. Михайлов.


Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... блок на Нова телевизия Виктор Николаев във връзка със скандала с Варненското езеро и замърсяването му, продължило от август, 2019 година насам. Ситуацията сега е следната - РЗИ казва, че водата при Варна е чиста, но прокуратурата вече проверява всичко. Подробности как точно институционалното бездействие доведе до екокатастрофа НАУЧЕТЕ ТУК!


Това заяви бившият външен министър Соломон Паси пред bTV, като

Това заяви бившият външен министър Соломон Паси пред bTV, като ...

......... министър Соломон Паси пред bTV, като конкретно думите си той изрече заради случая "Алепу". За него този случай е пределно ясен! Паси каза и друго - в сегашната "майка на кризите" единствените, които не са засегнати, са държавните чиновници и за тях властта се грижи, тъй като те я избират.


Това заяви професор Тодор Кантарджиев, докато обясняваше кой всъщност е

Това заяви професор Тодор Кантарджиев, докато обясняваше кой всъщност е ...

......... Това заяви професор Тодор Кантарджиев, докато обясняваше кой всъщност е най-силният имунитет срещу заразни болести - хигиената. Какво още каза професорът, който ръководи Центъра по заразни и паразитни болести - научете ТУК!


Онзи ден синът ми получил от университета съобщение, че изпитът

Онзи ден синът ми получил от университета съобщение, че изпитът ...

......... изпитът им по физическо възпитание щял да се проведе с тест. Предполагам, че изпитът им по търговско право ще се проведе с лицеви опори. С тези думи депутатът от БСП Иво Христов се обърна към образователния министър Красимир Вълчев по време на днешния парламентарен контрол по темата за дистанционното обучение.


Рейтингът е мимолетна радост. Тези, които се опиват от рейтинга,

Рейтингът е мимолетна радост. Тези, които се опиват от рейтинга, ...

......... Цветанов, Мая Манолова – "Пожелавам им успех на всички. Това е честният начин, вместо да мърмориш, да участваш. Едно е да даваш съвети, друго е да участваш". Дончев прогнозира, че ГЕРБ ще се срещне с тях на редовни, а не на предсрочни избори. Но сценарии има всякакви, застрахова се той.


Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, то е 10-годишно

Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, то е 10-годишно ...

......... коментара си преди началото на днешното правителствено заседание, на което обяви, че правителството предлага удължаване на извънредната епидемична обстановка. Във въпросния разговор, от който Божков публикува скрийншот във фейсбук профила си, потребител B B го пита и за имената за двама футболисти от "Левски". Имената им са изписани на кирилица.


Това заяви банкерът Цветан Василев по адрес на Цветан Цветанов

Това заяви банкерът Цветан Василев по адрес на Цветан Цветанов ...

......... Това заяви банкерът Цветан Василев по адрес на Цветан Цветанов и евентуално политическо съглашение с Делян Пеевски. Василев каза и друго: "Мирогледът е функция на битието", след като Генка Шикерова го притисна в предаването "Алтернативата" на тема "принципи". Какво още каза Василев - НАУЧЕТЕ ТУК!


Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по адрес на

Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по адрес на ...

......... Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по адрес на Васил Божков. Симеонов имаше коментар и за индустрията на казината: "О, милите, и те ли са икономика вече?!" А какво още каза, можете да научите ТУК!


Така водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев

Така водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев ...

......... Така водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев репликира бития и съден за източването на "Напоителни системи" "анализатор" Георги Харизанов, докато той изграждаше теза как когато държавата показва, че хора като Васил Божков и Валентин Златев не са недосегаеми, всички почвали да питат "ама как така".


Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... – ама накрая ние плащаме сметките". Фючърс (англ. futures) е споразумение за покупка или продажба на даден актив (суровина, валута, борсов индекс, ценни книжа) на предварително определена цена на определена бъдеща дата. А подробни примери можете да научите ТУК! Що се отнася до "драмата" с парното - повече разяснения ТУК!


"Ако новата европейска прокурорка Лаура Кьовеши се сезира и предложи ...

......... бъде проверяван и санкциониран. Но не вярвам, че ще стане. Вярвам, че се е появил нов център на финансово-политическа власт, който знае много добре, че най-добрата защита е нападението", каза още той. Какво е направила ДАНС след като Божков е теглил големи суми през 2018г., пита икономист      


Така главният прокурор Иван Гешев отговори на въпрос кога Цветан

Така главният прокурор Иван Гешев отговори на въпрос кога Цветан ...

......... обвинява американската държава затова, че един гангстер 16 години се укрива в самата американска държава", добави главният прокурор. Що се отнася за случая "Джок Полфрийман", Гешев изрази убеждение, че се готви жалба пред Европейския съд по правата на човека. Той посочи и, че Христо Монов казал, че Полфрийман се употребява."Когато си отиде такъв човек, светът наистина се смалява. Миналото ...

......... 60-те и 70-те, тези нови реалисти. Някъде по онова време Кристо започва да опакова света. Като за напускане. Всичко трябва да бъде пакетирано. Събираме багажа, тръгваме си. От малкото опаковано детско конче (за мен най-тъжната му работа), до моста Пон Ньоф. Хайде, изнасяме се... Ще събарят къщата. (един роман) "


Това заяви проф. Георги Момеков пред БНТ в коментар за

Това заяви проф. Георги Момеков пред БНТ в коментар за ...

......... Това заяви проф. Георги Момеков пред БНТ в коментар за развитието на коронавируса в България. "Някакви хора откриха тайната на топлата вода и сапуна" - така професорът коментира на какво точно ни научи коронавирусът.


Това заяви пред Нова телевизия общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова,

Това заяви пред Нова телевизия общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова, ...

......... Това заяви пред Нова телевизия общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова, която е член на УС на Българския лекарски съюз (БЛС). Николова беше категорична, че да носиш маската под носа или под брадата няма никаква полза.


Това заяви д-р Ангел Кунчев, национален здравен инспектор, като добави,

Това заяви д-р Ангел Кунчев, национален здравен инспектор, като добави, ...

......... Това заяви д-р Ангел Кунчев, национален здравен инспектор, като добави, че е лична отговорност да се пазиш сам. Още: "Три пъти повече оздравели от коронавирус, отколкото разболели се за ден в България"


Това заяви бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев пред

Това заяви бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев пред ...

......... Това заяви бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев пред Нова телевизия по случая с убийството на Станка Марангозова. "Най-трудно им е на комиците, защото опитвайки се да ни разсмеят през абсурда, не могат, тъй като животът ни е абсурд", заключи Георгиев.


Факт е, че българският народ е болен и беден. Човек

Факт е, че българският народ е болен и беден. Човек ...

......... Какво значи да изчакаме епидемията да свърши, коментира той думите на здравния министър Кирил Ананиев, според когото, има нужда от такива, но не в ситуацията на пандемия. Неврoхирургът очаква увеличаване на смъртността в България заради забавеното лечение на други болести извън COVID-19. Неврохирург: Имаше истерия, пациентите бяха подплашени деца  


Излизаме от летаргията на COVID-19. Ние, пулмолозите, казваме, че нашата

Излизаме от летаргията на COVID-19. Ние, пулмолозите, казваме, че нашата ...

......... по-слабо. Д-р Ангелова каза и друго пред Нова телевизия – прекаляването с витамин C може да доведе до белодробна емболия. Пумологът заяви, че що се отнася до носенето на маски, трябва да я сваляме и слагаме само като я пипаме с дезинфекцирани ръце и от ластика, които попада зад ушите.


"Няма да подавам оставка, защото това е интрига от вестник ...

......... събитията от декември 2019г., когато Върховният касационен съд пренаписа закона по повод отнемането на имуществото на няколко български олигарси". "Не искам да ме разбирате правилно, в никакъв случай Лозан Панов не би трябвало да бъде мотивиран да подава оставка, защото това би героизирало един зависим магистрат.", завърши правосъдният министър.  


Това заяви проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб (НОЩ),

Това заяви проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб (НОЩ), ...

......... доц. Атанас Мангъров: "Аз съм суха съчка, аз съм на 64 години", който така обясни защо се умира от коронавирус - като си по-възрастен, но в България не сме толкова възрастни, колкото в Западна Европа, затова и няма толкова огромна смъртност от COVID-19. Какво още каза Кантарджиев - научете ТУК!


"Прави чест на премиера, че той чу гласа на науката, ...

......... пусна". Това разказа доц. Атанас Мангъров пред bTV за срещата си с Бойко Борисов по повод коронавирусната пандемия и ситуацията у нас. На въпрос това означава ли, че е успял да го убеди, доцентът отговори утвърдително. Още подробности за срещата между двамата и позицията на Мангъров прочетете в този материал.Госпожо, внасяйте ред когато разни идиоти се обаждат от залата,

Госпожо, внасяйте ред когато разни идиоти се обаждат от залата, ...

......... Госпожо, внасяйте ред когато разни идиоти се обаждат от залата, обърна се депутатът Павел Шопов към председателя на парламента Цвета Караянчева по време на обсъжданията на декларация за защита на българската общност в Украйна.


Не мисля, че сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия,

Не мисля, че сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия, ...

......... да се занимаваме с човек с 11 обвинения. Толкова ли е важен клуб Левски, че от сутрин до вечер да се занимаваме с него. То и зад BTV стоят други интереси, защо не се занимаваме с тях? Така Симеонов коментира последните разкрития и скандали около Васил Божков и ФК Левски.


Това написа във Facebook страницата си бизнесменът Васил Божков. Поводът

Това написа във Facebook страницата си бизнесменът Васил Божков. Поводът ...

......... Това написа във Facebook страницата си бизнесменът Васил Божков. Поводът - анкетата, която създаде, за да попита дали новият собственик на футболен клуб "Левски" да бъде определен с електронно гласуване. Темата продължава и в този материал.