Това заяви председателят на КТ

Това заяви председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов пред БНТ. ...

......... председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов пред БНТ. Според Манолов, протестите не са "автентични" и той не се нае да прави прогноза до какво ще доведат те, тъй като не може да определи със сигурност какво представляват. Може да има и външни фактори при организирането им, кой знае, предположи той.


Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на

Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на "Атака" ...

......... че повече няма да играе ролята на помирител. Нямам време за творчески разсъждения, работя и по 10 часа на ден ме боли главата, оплака се военният министър, иронизирайки и предложението на Сидеров от вчера (17 ноември) да си подаде оставката, като тогава лидерът на "Атака" използва в подканата думата "творчески".


С този аргумент вицепремиерът Валери Симеонов обясни защо подава оставка,

С този аргумент вицепремиерът Валери Симеонов обясни защо подава оставка, ...

......... че децата с увреждания трябвало да ходят в домове, но се отрече от думите си - искал да каже, че трябвало да ходят в специализирани центрове. По думите на лидера на НСФБ, той си тръгва от правителството, за да запази управлението. Симеонов обяви и, че политиката не му била самоцел.


Това попита водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това попита водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... ще се повиши ли с над 80% т.е. около 30-40 лева за най-големия дял автомобили (100 конски сили, 11-годишна кола), Иванов отговори, че имало такава възможност, но общините ще определят ставките и щели да използват минималното увеличение по формулата, в която влиза имуществен компонент (мощност на двигателя) и екостандарта (Евро).


Така Бойко Борисов обясни отношенията си с президента Румен Радев.

Така Бойко Борисов обясни отношенията си с президента Румен Радев. ...

......... от тази на президента (7000:11 000 лева), правейки паралел с 40 лева коледни добавки за пенсионерите и 90 лева повече за депутатите. Според него всеки заслужавал, и президента включително, но ако сега хората счупели държавата, нямало да може да се мултиплицира ефекта на увеличение на доходите, който ГЕРБ била постигнала.


Такова твърдение, със сигурност смешно за мнозина, изказа червеният депутат

Такова твърдение, със сигурност смешно за мнозина, изказа червеният депутат ...

......... гневни и искат качествена промяна на начина, по който живеят, обясни Симов. И завърши, че искането на Камарата на строителите четирима депутати от БСП (Елена Йончева, Георги Свиленски, Крум Зарков и Христо Проданов) да дадат оставка е все едно заловеният пиян на пътя да иска съд за хваналия го полицай."Този човек дойде с измама, управлява като азиатски деспот и ...

......... има тежки последствия." Това определение даде журналиста Любчо Нешков за бившия министър-председател на Македония Никола Груевски в интервю за bTV. От 12 ноември Груевски е обявен за общодържавно издирване след като в продължение на няколко дни съдебните власти не успяха да му връчат заповедта за изтърпяване на двегодишната му присъда. 


Това заяви Иван Нейков, социален и трудов министър от времето

Това заяви Иван Нейков, социален и трудов министър от времето ...

......... Бургас хората били водени от джип, харчещ 30 на сто. Ако се следва сценарият от 2013 година, това означава връщане на ДПС и БСП. Ако нашите съграждани смятат, че вкарването на протурската партия ДПС обратно във властта ще доведе до намаляване на цените на горивата, мисля, че грешат, уточни Джамбазки.


Така историкът акад. Георги Марков коментира днешната дата.

Така историкът акад. Георги Марков коментира днешната дата. "Не се ...

......... е, че надеждата на хората за едно по-добро бъдеще не се осъществи. Вярно, ние пътуваме свободно по света, но какво от това, когато чета в интернет, че български роби-строители в Германия работят за по 2 евро на час, а техните колеги за 14 евро. За какво става дума?“, попита той.


"Тук се започва с една голяма дебела тояга за хората ...

......... който е дръпнал спусъка." Това каза в интервю за bTV Йонко Иванов, председател на Асоциацията на преподавателите по авто-мото подготовка. Той е категоричен, че системата не стимулира добрия водач и слага всички на една нога, но пълни джоба на застрахователя. "Увеличихме винетките - намалихме ли проблемите на пътя?", попита той.


"Влади Горанов е отмъстителен, злобен и злопаметен човек. Той обича ...

......... да се зачита, пък Мая Манолова не си оставя магарето в калта." Така Татяна Дончева коментира премахването на служебната охрана на омбудсмана Мая Манолова в интервю за bTV. По думите ѝ решението на финансовия министър Горанов "означава само, че не можеш да отличиш личната си неприязън от държавните си дела.""Българите избират себеподобни хора, не гледат става ли или не ...

......... "Българите избират себеподобни хора, не гледат става ли или не става за тая работа." Това каза в интервю за bTV лидерът на Движение 21 Татяна Дончева в коментар за политическата ситуация в страната.


"Когато и да свободите Дамян Илиев от поста председател на ...

......... интервю за bTV. Тя предложи страната да бъде разделена на една затворена и една свободна зона. "Не зная от какво ме пазят БАБХ, но отивам в Сърбия да си купувам домашна продукция, защото не желая да ми продавате оводнено мляко, което било под ваш контрол", обърна се тя към БАБХ.Така председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Цвета

Така председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Цвета ...

......... Цвета Караянчева "приветства" ДПС, когато депутатите от движението започнаха да се регистрира за днешното извънредно заседание на парламента, на което се гледат бюджетите на НЗОК и Държавното обществено осигуряване (ДОО) за 2019 година. Народните представители от ДПС и БСП се регистрираха чак когато управляващото мнозинство успя да осигури 121 депутати.
Това е натиск срещу премиера, протестите се организират от политическа

Това е натиск срещу премиера, протестите се организират от политическа ...

......... В Добрич като сте, защо не отидете в Румъния да си купите евтино гориво? От София защо не отидете в Сърбия да си купите евтино гориво? Няма по-евтино от нашето, навсякъде е едно и също. Премиерът да вдигне осемкратно доходите, само да кажат откъде да вземат парите, завърши Ревизоро.  


"Пречи ни патриархалната култура, в която семейството е изцяло частна ...

......... намесват дори близките". Това каза социалният антрополог Харалан Александров по повод убийството на Дарина Министерска и дъщеряѝ от 26-годишния Викторио Александров.  По думите му таксиметровият шофьор, който не е успял да спаси 1-годишното дете, също се е водил от патриархалната етика – това е чуждо дете, не е моя работа.


"В тази агенция нямаме и една чистачка назначена." Това каза ...

......... "В тази агенция нямаме и една чистачка назначена." Това каза вицеприемиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов относно разследването за престъпления, извършвани от председателя на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев.


"Независимо кой е на власт, всеки има група олигарси, които ...

......... "Независимо кой е на власт, всеки има група олигарси, които започват да стават привилегировани – дали ще им купувате дупките или ще им дават ТЕЦ-ове, това е част от играта". Това каза в интервю за bTV Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.


Това каза зам.-главният прокурор Иван Гешев в коментар относно случая

Това каза зам.-главният прокурор Иван Гешев в коментар относно случая ...

......... държавата не е обвързала приватизацията по никакъв начин с какъвто и да е последващ контрол, нито дали ще се развиват тези предприятия, нито дали ще се инвестира в тях, нито дали ще се увеличават работни места, абсолютно нищо. Някой ти подарява едно предприятие", каза Гешев, цитиран от в. "24 часа".


Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... Николаев, който коментира сигнал до Община Варна по снимка във Facebook, под която е написано, че се краде посред бял ден от строителен обект общинска собственост. По думите на Николаев пресцентърът на общината не казала кой е обектът и пояснила, че охраната е задължение на наетата за целта съответна фирма.Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов относно отношенията между

Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов относно отношенията между "Обединени патриоти" ...

......... думите му, тази парламентарна група не работела от над половин година, защото Сидеров не работел. Може ротационно председателство да има, трябва да го решим, каза Симеонов. И обобщи – в единия случай, с доверието към Сидеров, ставало въпрос за парламентарна група, докато в другия – за правителството т.е. било различно.


Това заяви социологът Първан Симеонов във връзка с поредния скандал

Това заяви социологът Първан Симеонов във връзка с поредния скандал ...

......... първият буфер е "Воля" на Веселин Марешки, след това идва ДПС, но там има електорална нетърпимост, макар че вече не е ясно кое е по-нетърпимо в сегашния момент - ДПС или Симеонов. За финал водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Аделина Радева обобщи: "По-лесно се сменя министър, отколкото мантинела".


Това каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос какво

Това каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос какво ...

......... (АСЕМ). Той уточни и, че не яде, а ходи с чаша ръка и слуша какво говорят другите, за да разбере повече за отношенията между тях. Борисов похвали организацията на събитието и каза, че така са били организирали нещата, че деловите срещи между отделните държави да преминават възможно най-бързо и ползотворно."Сами си произвеждаме лошите новини, сами привличаме внимание, явно така ...

......... В коментар за вандалския акт на сценичните работници, които надраскаха със спрей мемориала на жертвите на атомната бомба в Хирошима. Акад. Карталов посочи, че скандалът не е тръгнал от японските, а от българските медии. Той заяви, че инцидентът най-вероятно се е случил след употреба на алкохол от служителите на операта. 


Това шеговито предложение отправи водещият на сутрешния блок на Нова

Това шеговито предложение отправи водещият на сутрешния блок на Нова ...

......... Това шеговито предложение отправи водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев, след скандалния случай в Гълъбово, където десетки роми се появиха с лопати, мотики и брадви пред местния полицейски участък след сигнал, че в ромската махала има силна музика.


Това заяви бившият здравен министър Петър Москов, който публикува пространен

Това заяви бившият здравен министър Петър Москов, който публикува пространен ...

......... Ченгето се самосезира, щото, нали обществото го изисква и следва мачкане на мишената "по устав". След време се оказва, че това са лъжи, но това не вълнува никого защото гражданското общество вече си къса ризите по друго "разследване". Интересът на ченгеджийницата е защитен, свободата на словото също. Направо пълен конфиденс!


Най-лесно е да мразим чиновника. Ние често обичаме да укоряваме

Най-лесно е да мразим чиновника. Ние често обичаме да укоряваме ...

......... Най-лесно е да мразим чиновника. Ние често обичаме да укоряваме администрацията. Нека битката да бъде с бюрокрацията, а не с администрацията. Това каза вицеприемиерът Томислав Дончев в интервю за bTV.


"Или мислим за пациенти, или мислим как да спасим болниците." ...

......... "Или мислим за пациенти, или мислим как да спасим болниците." Това каза в интервю за bTV проф. Гечно Начев. По думите му освен реформа в здравеопазването трябва да бъде променено и мисленето на хората. Вижте мнението му в статията ТУК.Това попита водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това попита водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... препиране на пари, митрополитът отговори, че това можело да бъде контролирано с други закони и от служби като ДАНС. Затова и в Закона за вероизповеданията сме против да се вкарва термин като "религиозен радикализъм", който касае националната сигурност. Молим се за националната сигурност и добруването на държавата, каза още Антоний.


"Ако днес повярваме, че музиката на улицата е шум, утре ...

......... казваш, че те са като чичото с флекса – това е смешно”, каза Мицов. Според него така при сигнал може да „арестуват Гошко, който е златен медалист по кларнет за миналата година в Провадия например”. "Или пък Пешо, който свири на барабани и подлудява целия блок", допълни обаче Иван Илиев.


"Всички добри практики се препъват в човешкия фактор." Това каза ...

......... че има обратнопропорционална връзка между безпътицата и агресията на пътя. "Местната култура, особено в режим на избирателна демокрация има изумителното свойство да подчинява всички външни модели на собствените си нрави. Колата става средство за социална доминация", отбеляза още Александров в коментар за новите предложения за борба с войната на пътищата.


Аз държа да са нови (изтребителите - бел. ред.), за

Аз държа да са нови (изтребителите - бел. ред.), за ...

......... найлона от седалките, да знаят, че ще карат нещо сигурно, добро, и няма да са пушечно месо, а ще могат да се сборят с всеки във въздуха. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов, който посети новоремонтирания Зимен дворец в София и коментира темата с модернизацията на българската бойна авиация.


Това заяви пред Нова телевизия адвокат Марин Марковски, коментирайки случай,

Това заяви пред Нова телевизия адвокат Марин Марковски, коментирайки случай, ...

......... пуснат, защото фактически не е "завършил" обира. Никога не се правете на герои. Този, който е нападнат с оръжие, има право да се защитава с оръжие, обобщи Марковски. И посочи, че с оглед заплахата и изживения стрес продавачката може да заведе гражданско дело за обезщетение - за 40-50 000 лева.


Благодаря на министерството на труда - колкото повече остарявам, толкова

Благодаря на министерството на труда - колкото повече остарявам, толкова ...

......... си умра, преди да я стигна. Това заяви комикът Димитър Туджаров, по-известен с прякора си Шкумбата, представяйки новото си представление, което ще има премиера на 6 октомври. Шоуто ще е под надслов "Бивали небивалици". За финал Шкумбата пожела: "Вършете глупости. Само умните вършат глупости - за всички останали е ежедневие".


Не може по-тежък жребий да се падне днес, тъй като

Не може по-тежък жребий да се падне днес, тъй като ...

......... победи. Трябва да сме по-скромни, защото премиерът играе в този отбор и може да стане някоя грешка.  Това заяви почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев, който оценка на жребия за 1/8-финалите за Купата на България. "Червените" ще играят с отбора на Витоша Бистрица, а коментарът на Пената бе повече от колоритен.


Това заяви пред БНТ вицепремиерът Томислав Дончев, визирайки вечния сблъсък

Това заяви пред БНТ вицепремиерът Томислав Дончев, визирайки вечния сблъсък ...

......... сблъсък между президента Румен Радев и правителството. Не знам дали правилният термин е война – силно напрежение безспорно има. Това каза Дончев, според когото „понякога виждаме” ярка, силно опозиционна позиция на президента, но това е негово решение. Дончев обаче смята, че президентската институция е по-добре да действа по "фините настройки".


Това заяви пред Нова телевизия проф. Асен Балтов, директор на

Това заяви пред Нова телевизия проф. Асен Балтов, директор на ...

......... при този модел се получава така, че пациентът може да плаща четири пъти за лечение в болница - веднъж на НЗОК, веднъж от джоба си, ако става въпрос за до 700 лева, веднъж на частен застраховател - задължително здравно застраховане и отделно на болница, ако лечението отиде над 1000 лева.


Това заяви професор Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по

Това заяви професор Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по ...

......... професор Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести, коментирайки що е то западнонилска треска. Кантарджиев обясни, че комарите се заразяват с вируса, като пият кръв от прелетни птици. Той говори пред Нова телевизия заради първия случай на починал от западнонилска треска в България през тази година.


Този въпрос зададе столичният общински съветник Карлос Контрера на водещия

Този въпрос зададе столичният общински съветник Карлос Контрера на водещия ...

......... Този въпрос зададе столичният общински съветник Карлос Контрера на водещия на сутрешния блок Виктор Николаев, във връзка със случая, при който самият Контрера изрита оставен от възрастна жена багаж на метростанция "Сердика".


Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той

Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той ...

......... партията Мустафа Карадайъ той обяви, че е примитивно да се мисли, че голяма държава като САЩ ще търси топла връзка с Турция през ДПС. Рашидов определи отношенията между България и Турция като изключително добри в момента. Положението в страната депутатът от ГЕРБ определи така: "Вместо да се влошава, става безнадеждно."


"Няма страшно някой да се изправи пред правосъдието, хубаво е ...

......... "Няма страшно някой да се изправи пред правосъдието, хубаво е когато има правосъдие." Това заяви новоназначеният министър на транспорта Росен Желязков в свое интервю за bTV относно казуса "Костинброд".  


Това заяви депутатът от

Това заяви депутатът от "Обединени патриоти" и част от ВМРО ...

......... да подкрепим Унгария, което премиерът Бойко Борисов обяви, че няма правна стойност и е основа за решение с правна стойност чак след две години, Веселинов каза следното пред Нова телевизия: "Нямаме окончателен акт, имаме зададена посока. Това е решение какво ще бъде решението, да се търси решение в тази посока."


"2016 г. е вододел на историческото време след Втората световна ...

......... Орбан. Това са лидери, които имат дадеността да останат почти пожизнено на поста си", коментира Паси. По повод предстоящия референдум в Македония за смяна на името на страната Паси коментира, че преговорите за евроинтеграция са като едно голямо наказание, но да не си в европейските структури е още по-голямо наказание.


"През 2016 г. започна Третата световна война... тя е между ...

......... "През 2016 г. започна Третата световна война... тя е между популистите и нормалните." Това каза в интервю за bTV бившият министър на външните работи Соломон Паси.  По думите му от настоящите политически процеси в света всички ще загубим много.


"ГЕРБ закъса с резервната скамейка и няма да има номинация, ...

......... шанс този, който много бързо започне да казва истината, всички останали ги чака нерадостна съдба. Има хора, които искат да се спасят вече, това не е битка, а спасение. Те са наясно как са работили, наясно, че всички останалите виждат това. Не казвам, че БСП е алтернативата", допълни още Бабикян.


"Няма как да гарантираме, че някой майстор няма да си ...

......... "Няма как да гарантираме, че някой майстор няма да си остави ръцете." Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова в коментар за ремонтите, които се провеждат в столицата.  Тя увери, че карала да се поливат с водоноски ремонтите участъци, ако не вали дъжд, за да се види дали са добре изпълнени.


Това заяви шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов по повод на

Това заяви шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов по повод на ...

......... Българските служби за сигурност ли работят или журналистите? Оставам с впечатлението, че искате при българските служители на МВР и българските граждани най-вече да създадете усещането, че журналистическата гилдия е нещо повече от тях”, заяви шефът на ГДБОП. Цялата работа е „филм със скапан сценарий”, изтъкна той пред bTV.    На летището в София е един балкански хаос. При друг

На летището в София е един балкански хаос. При друг ...

......... е придобил гласност, той е получил обаждания от загрижени служители на летището, които са заявили, че това не е първият такъв случай. "Казаха ми, че има нареждане, след като един самолет бъде проверен, полицаите да си вземат почивка. Това ще рече, че оставяме европейска граница без надзор", заяви Георг Тупарев.


Така премиерът Бойко Борисов коментира във Варна оставките на тримата

Така премиерът Бойко Борисов коментира във Варна оставките на тримата ...

......... Така премиерът Бойко Борисов коментира във Варна оставките на тримата министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков. Прекрасни отношения имам (с министрите в оставка - бел. ред.), но такава е ситуацията. Ние не сме БСП, заяви още Борисов.


"ГЕРБ се оказа партия, която не изгражда политици... Често си ...

......... "ГЕРБ се оказа партия, която не изгражда политици... Често си мисля, че другарят Живков е възкръснал." Това каза в интервю за bTV бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов в коментар за рокадите в кабинета. 


"И 19 министри да се сменят, няма да стане нищо ...

......... "И 19 министри да се сменят, няма да стане нищо фатално". Това каза председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и лидер на партия „Атака” Волен Сидеров. "Има заговор срещу премиера, като целта е дестабилизация и предсрочни избори." обяви още той на влизане в Министерския съвет.


Това заяви в ефира на БНТ председателят на Парламентарната комисия

Това заяви в ефира на БНТ председателят на Парламентарната комисия ...

......... Това заяви в ефира на БНТ председателят на Парламентарната комисия по култура и медии Вежди Рашидов по адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова и във връзка с трагичната автобусна катастрофа край Своге, при която загинаха 17 души.


Това заяви в ефира на БНТ председателят на парламентарната група

Това заяви в ефира на БНТ председателят на парламентарната група ...

......... Това заяви в ефира на БНТ председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и лидер на партия "Атака" Волен Сидеров по темата със стабилността в управляващата коалиция.


Това заяви в ефира на Нова телевизия анализаторът Георги Харизанов

Това заяви в ефира на Нова телевизия анализаторът Георги Харизанов ...

......... когато мнозинството като че ли е на път да се разпадне, но в последния момент сядат на масата, договарят се по някакъв начин, а за нас остава тайна това, което се договаря. Не мисля, че лидерите на ГЕРБ ще поемат този риск този път да отхвърлят подадени оставки”, подчерта Асланов.


Това каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по

Това каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по ...

......... бе категоричен: "Може патриотите да имаме стари разправии, но не сме глупаците, които ще върнат ДПС във властта". По-рано Каракачанов се появи на коалиционния съвет със синя каска на главата, а снимка бе разпространена в социалната мрежа Facebook от съветника на премиера Бойко Борисов по връзките с обществеността, Севделина Арнаудова."Ако искате може да намалите скоростта на 10 км/ч, ако ...

......... национална съдба. Трябва да преосмислим принципите, върху които живеем и работим. Не е възможно служителите на АПИ да не си дават сметка, че във всеки един момент ще се случи нещо драматично. И хората не ги интересува, защо правим пост фактум протести?", каза още Дончева в интервю за bTV.  


"В държава от 7 милиона все някой е на някой." ...

......... "В държава от 7 милиона все някой е на някой." Това каза в интервю за bTV адвокат Христо Ботев, който пое защитата на шофьора на катастрофиралия автобус край Своге Григор Григоров.  Според Ботев засега няма данни, че Григоров е карал с превишена скорост. 


"Адвокатите може да казват всичко, затова са адвокати." Това заяви ...

......... "Адвокатите може да казват всичко, затова са адвокати." Това заяви бившият депутат от НДСВ и бивш областен управител Олимпи Кътев по повод решението на Софийския градски съд, който на първа инстанция реши, че дворецът „Врана” е собственост на държавата, а не на бившия премиер Симеон Сакскобургготски.


Това заяви премиерът Бойко Борисов (визирайки президента Румен Радев) по

Това заяви премиерът Бойко Борисов (визирайки президента Румен Радев) по ...

......... Това заяви премиерът Бойко Борисов (визирайки президента Румен Радев) по повод инцидентите със самолети у нас. „Хубаво е някой да поеме вината и да каже - толкова години съм бил шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина. Не, само правителството, само Борисов, само министъра“, каза Борисов.  


"Всяка оставка е на дневен ред, когато има проблеми." Това каза ...

......... "Всяка оставка е на дневен ред, когато има проблеми." Това каза министърът на земеделието и храните Румен Порожанов в интервю на bTV в отговор на въпрос дали ще бъде поискана оставката на председателя на БАХБ д-р Дамян Илиев. 


Това заяви д-р Стойчо Кацаров пред Нова телевизия заради поредния

Това заяви д-р Стойчо Кацаров пред Нова телевизия заради поредния ...

......... Това заяви д-р Стойчо Кацаров пред Нова телевизия заради поредния смъртен случай в лечебно заведение в България - този на Ренета Томова, в Сливен. Според Кацаров нещата вече са стигнали до положение, в което лекарското съсловие инстинктивно отрича всичко, защото иска да се защити поради много необосновани обвинения.


Това заяви лидерът на

Това заяви лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група ...

......... Това заяви лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров по време на днешното извънредно заседание на парламента - заради фалита на "Олимпик". Сидеров обяви, че управляващите били готови да работят денонощно, но днес всъщност никой не предлага какво да се промени в законодателството ни.