Така министър-председателят Бойко Борисов коментира в Смолян изявлението на държавния

Така министър-председателят Бойко Борисов коментира в Смолян изявлението на държавния ...

......... Така министър-председателят Бойко Борисов коментира в Смолян изявлението на държавния глава Румен Радев, в което той отправя критики към правителството по отношение на извънредната ситуация около разпространението на коронавируса у нас.


Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг заедно с назионалния

Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг заедно с назионалния ...

......... Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг заедно с назионалния кризисен щаб и медицинският експертен съвет относно ситуацията с коронавируса у нас. Борисов коментира мерките на държавата до този момент, както и темата с предпазните маски.


"В момента от аквариума можем да направим рибена чорба, но ...

......... на правителството. "Намираме се в същата сложна ситуация, в която са всички държави около нас. От интелигентността и мъдростта на хората, които вземат мерките за управлението на кризата в бизнеса, зависи бъдещата стопанска България", каза Радев. Той призова държавата да плати дължимото на строители и други изпълнители на обществени поръчки.


Това заяви генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, началник на Националния

Това заяви генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, началник на Националния ...

......... ръкавици и да смятат всеки един пристигнал пациент за потенциално заразен", подчерта Мутафчийски какво трябва да е отношението на медиците към всички пациенти. Той отново повтори, че според оценката на щаба се хващат 2 болни от 11 подозрителни случая. Още: "НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 2 април"


Банките са толкова добре, колкото добре са техните клиенти. Това

Банките са толкова добре, колкото добре са техните клиенти. Това ...

......... глобално спрямо ситуацията от 2008 година и одобри мерките на ЕС за охлабване на правилата за банковия сектор. Още: "33 нови болни в България за денонощие, депутатът от ДПС Хасан Адемов влиза в болница" "Противоречиви данни за болните от коронавирус в Китай повдигат въпроси" "Български депутат е болен от коронавирус"


Това заяви премиерът Бойко Борисов във връзка с кризата с

Това заяви премиерът Бойко Борисов във връзка с кризата с ...

......... от 10 млрд. лева. Няма да харчим сега, това са буфери, уточни министър-председателят: "Сега ние ще дебнем пазарите". Борисов обясни и, че "затова го правим, за да не тичаме за актуализация в парламента" постоянно. Още: "Коронавирус филмът на здравния министър: Баба и дядо гледат болно дете, защото няма болничен (ВИДЕО)""И разпространението на коронавируса противоречи на всичките ми убеждения за ...

......... противоречи на всичките ми убеждения за живота", каза генерал - майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, началник на Кризисния щаб за борба с коронавируса в България. Така той отговори на въпрос на журналист дали носенето на маски не противоечи на действащи в страната закони по време на сутрешния брифинг в МС.


С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към министъра

С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към министъра ...

......... заявената готовност за подкрепа от IT сектора за борбата с коронавируса. По време на пресконференция в Министерски съвет от бранша заявиха, че ще дадат 15 000 часа безвъзмезден труд. Най-спешната задача, с която ще се заемат IT-доброволците, е изграждането на националната здравно-информационна система - електронното досие, електронна рецепта и др


Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов във връзка

Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов във връзка ...

......... Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов във връзка със сигналите за доста разхождащи се навън през почивните дни. Какво точно обясни той за излизането навън - научете в този материал!


Докато се справи Европа със заразата тя ще отмине. Това

Докато се справи Европа със заразата тя ще отмине. Това ...

......... се отнася за Франция и Германия", разкри Слабаков. "Надявам се, че България, която първа взе здравни мерки, да вземе и по-сериозни икономически. Ще бъде много трудно за малките и средните бизнеси. ВМРО предложи държавата първо да се разплати с всички", каза евродепутатът. 354 станаха официално болните от коронавирус в България


Това каза премиерът Бойко Борисов, докато говореше на брифинг, с

Това каза премиерът Бойко Борисов, докато говореше на брифинг, с ...

......... и че има буфер от 5 млрд. лева. И се похвали как снощи в разговор с германския канцлер Ангела Меркел тя го похвали, че "пръв се сетил" да си реорганизира индустрията, за да произвеждаме шлемове, маски и защитни облекла. Още: "Тристранката се разбра за компенсациите, ще важат за всички сектори"Така началникът на националния кризисен щаб за борба с коронавируса

Така началникът на националния кризисен щаб за борба с коронавируса ...

......... кризисен щаб за борба с коронавируса генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски отговори на въпрос дали е възможно в края на май хиляди студенти да пътуват за бригади в Щатите. "Това е моят отговор!", заяви ген. Мутафчийски по време на редовния сутрешен брифинг, като подробности може да прочетете в този материал.


"Кога българинът може да очаква да се завърне към нормалния ...

......... Кризисния щаб за борба с коронавириса към МС. "В кривата на заболяването сме още нагоре. От 3 дни сме с по 10-20 заболели на ден." отговори професора на въпроса къде се намира страната ни в момента. 276 станаха потвърдено болните от коронавирус в България - от почти 6500 теста  


По-добре е да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото

По-добре е да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото ...

......... По-добре е да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове. Така шефът на кризисния щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски коментира мерките за контрол на движението между областните градове.


По-добре е да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото

По-добре е да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото ...

......... По-добре е да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове. Така шефът на кризисния щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски коментира мерките за контрол на движението между областните градове.


Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в становище на

Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в становище на ...

......... Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в становище на вносител по предложението за работата на Народното събрание по време на извънредното положение.Това предупреди началникът на Националния кризисен щаб генерал-майор професор д-р

Това предупреди началникът на Националния кризисен щаб генерал-майор професор д-р ...

......... Това предупреди началникът на Националния кризисен щаб генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски. Ето и каква е актуалната ситуация с коронавируса в България! Още: "Италия скоро ще задмине Китай по болни от коронавирус, Испания удължи извънредното положение"


"Помните ли какви бяха цените по Коледа и Нова година? ...

......... "Помните ли какви бяха цените по Коледа и Нова година? Те мазнинка имат". Така премиерът Бойко Борисов коментира щетите за зимния туризъм в България от предсрочно прекратения зимен сезон. 


"Защото пандемията ще мине и тогава какво ще правим, ако ...

......... и тогава какво ще правим, ако днес се редим на опашка за брашно, утре ще се редим на опашката пред Бюрото по труда." Така председателят на Камарата на строителите призова фирмите в България да разплатят дължимото, за да могат да продължат да работят и след края на пандемията от коронавирус,


Защо президентът Румен Радев не предвиди тази криза и вместо

Защо президентът Румен Радев не предвиди тази криза и вместо ...

......... и друго: "На първата седмица дайте да похарчим парите", като обясни, че след здравето вторият приоритет са пенсиите на пенсионерите: "До последния лев ще стискаме да имат пенсионерите гарантирана пенсия". И обеща, че ако месец-месец и половина "трае тази гадост - коронавируса", ще се извадят кредити за възстановяване за всички.


Това заяви депутатът от БСП Валери Жаблянов, който говори заради

Това заяви депутатът от БСП Валери Жаблянов, който говори заради ...

......... самоличността им, да задържат хора до идване на полицията – за нарушаване на карантина, да спират и моторни превозни средства, да дежурят на контролно-пропускателни пунктове и "да използват физическа сила и помощни средства само когато това е абсолютно необходимо". Още: "НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 20 март"


Европа е много загазила с коронавируса. Италия е 12 пъти

Европа е много загазила с коронавируса. Италия е 12 пъти ...

......... и всичко за коронавируса, 20 март" "Мутафчийски: Към този момент мерките в София са достатъчно твърди, но имаме готовност за по-твърди" "Белодробна болница в София: Лекар казва, че има 3 лекари, 3 медицински сестри и 2 санитари" "Епидемията от коронавируса продължава да удря света, Южна Америка почна да я усеща"


Това каза депутатът от ДПС Йордан Цонев предвид вече петия

Това каза депутатът от ДПС Йордан Цонев предвид вече петия ...

......... Това каза депутатът от ДПС Йордан Цонев предвид вече петия час работа в пленарна зала на народните представители, които масово са без маски. Що се отнася до маските, има предложение - вижте какво в този материал!


С тези думи общопрактикуващият лекар Гергана Николова отправи предупреждение да

С тези думи общопрактикуващият лекар Гергана Николова отправи предупреждение да ...

......... - да се обаждаме на лекаря си по телефона и да общуваме от дистанция! Има много приложения за общуване - като Skype, Viber, Facebook, напомни тя. Още: "НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 18 март" "Нови и нови ограничения в Европа заради коронавируса, който се проявява все повече"


Това заяви червеният депутат Крум Зарков пред правна комисия, при

Това заяви червеният депутат Крум Зарков пред правна комисия, при ...

......... не помага достатъчно за икономиката в условията на кризата с коронавируса. Той посочи, че ги няма обещания като 60% поемане на тежест от държавата за засегнати от кризата бизнеси, компенсаторни мерки за затворени бизнеси, отложеното плащане на тока и т.н. Какво беше най-знаковото изказване там - научете в този материал!


"Ние винаги смятаме, че ще ни се размине." Това каза ...

......... имаше предвид лошите навици, с които българите не искат да се разделят (алкохол, тютюнопушене, неспазване на правилата за движение по пътищата) и факта, че България е на първо място по смъртност от сърдечно съдови заболявания.  ОЩЕ: Лекар към Борисов: Хората са на първо място, не икономиката - веднага строга карантина


Столична община, Министерството на енергетиката и Министерството на околната среда

Столична община, Министерството на енергетиката и Министерството на околната среда ...

......... на енергетиката и Министерството на околната среда и водите да си свършили работата. Проблемът е в това, че кметът на Перник не си е извадил нужните разрешителни. Какво повече да направя, освен да ходя и да ги изкъпя. Това заяви екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро в предаването "Лице в лице" по bTV.


Това каза социалният антрополог Харалан Александров пред Нова телевизия по

Това каза социалният антрополог Харалан Александров пред Нова телевизия по ...

......... Никога не сме живяли по-дълго и по-здравословно – сега трябва да проверим какъв е организационният ни и социалният ни капацитет. Ще видим в каква степен сме формирали модерно гражданско общество поради осъзнаването, че сме взаимозависими, каза още Александров. Още: "Медици и психолози за коронавирус: Здравословен страх, не паника - слушайте"


"Нека да не правим разбор какво е микрон рано сутринта." ...

......... "Нека да не правим разбор какво е микрон рано сутринта." Това каза водещият на сутрешният блок Антон Хекимян в разговор за предпазните маски.  ОЩЕ: До края на седмицата ще са готови първите маски с клапан родно производство


Това заяви професор Генчо Начев, ръководител на УМБАЛ

Това заяви професор Генчо Начев, ръководител на УМБАЛ "Св. Екатерина" ...

......... подкрепи начина на протест на медицинските сестри - с барикадиране в Народното събрание. Той предложи на протестиращите медицински сестри да поработят 3 месеца в операционна в УМБАЛ "Св. Екатерина" за заплата 2000 - 2500 лева и "да видим дали ще издържат". Още: "Вече няма балканска държава без болен от коронавирус"


Това заяви доц. д-р Атанас Мангъров, началник на Първо Детско

Това заяви доц. д-р Атанас Мангъров, началник на Първо Детско ...

......... няколко седмици ще има доста болни и че темата ще е актуална още няколко месеца. Той добави, че всички тайничко се надяваме, че с идването на топлото време вирусът ще изчезне, защото е неустойчив на по-голяма топлина. Още: "Доц. Мангъров: Това е синдромът - снахата забременяла, никой не знае как"


"Хората не протестират, защото това им е хоби или защото ...

......... коментар за ексарилането на напрежението в протеста на медицинските сестри.  По думите му става въпрос за поредните излъгани обещания, които са дадени на времето.  Ерменков изрази учудване, че при сестрите не е отишъл някой от вицепремиерите или заместниците на здравния министър.  ОЩЕ: НСО: Има специалисти за преговори, не пожелаха да дойдат


"Ако човек работи за добрите отношения с друга държава, това ...

......... "Ако човек работи за добрите отношения с друга държава, това означава ли, че работи за друга държава?" Това попита бившият главен редактор на в. "Дума" Юрий Борисов в интервю за bTV. ОЩЕ: Юрий Борисов: Ще съдя МВР допълнително за обезщетение


"Българската граница не е само българска." Това каза Вежди Рашидов ...

......... "Българската граница не е само българска." Това каза Вежди Рашидов в коментар за срещата между българския премиер Бойко Борисов и турският президент Реджеп Ердоган.  Какво още каза той може да видите в ТАЗИ СТАТИЯ 


"Thank you. You are excellent driver" (бел. ред. - преводът ...

......... Това заяви председателят на Европейския съвет Шарл Мишел, след като заедно с председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен беше повозен по традиция към чуждестранните гости на България от премиера Бойко Борисов. Какво стана след огледа на границата от височайшите гости - научете в този материал! Сподели с твоите приятели


Това заяви ръководителят на АПИ инж. Георги Терзийски пред БНТ

Това заяви ръководителят на АПИ инж. Георги Терзийски пред БНТ ...

......... Терзийски пред БНТ заради появил се проблем с тол системата на втория ден от пускането ѝ. Заради ъпдейт на системата, има блокирани на границата шофьори на ТИР-ове. Какво изтърпя от Терзийски от Бойко Борисов заради винетките - припомнете си в този материал! Каква е ситуацията с тол системата, научете тук!


Това заяви екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро, като с думите си направи

Това заяви екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро, като с думите си направи ...

......... желанието да се хвърлят оставки заради Кънева, понеже ръководителите се страхували, че ще им търсят отговорност за сондажи на вода, а те не можели да ги узаконят поради обективни обстоятелства - най-вече липси на скици за имоти, откъдето се черпи вода. Какво още каза Ревизоро - научете в този материал!


"Божков е ял от баницата, която му  е била предоставена. ...

......... частен или държавен." Това каза експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов в интервю за bTV. Той допълни, че най-големите лотарии са в Латинска Америка, където хората са най-бедни.  "Ако някой се грижи за българите трябва въобще да забрани хазарта. Всичко друго е печалба за няколко души", каза още той.


Това заяви бившият вицепремиер и настоящ депутат Валери Симеонов пред

Това заяви бившият вицепремиер и настоящ депутат Валери Симеонов пред ...

......... въпрос дали САЩ следващият път няма да кажат и някое име на политик, той се отвърна по следния начин - а защо не на телевизионен водещ, като посочи Антон Хекимян и Венелин Петков като примери за корупция заради скандала в хазартния бизнес. Какво каза Симеонов - научете в този материал!


"Не може да се търси помощ там, където си агресивен." ...

......... "Не може да се търси помощ там, където си агресивен." Това каза д-р Николай Брънзалов, зам.-председател на БЛС в интервю за bTV. Вижте какво коментира още той в за насилието над лекарите в ТАЗИ СТАТИЯ


Думите на премиера Бойко Борисов продължават да разбунват духовете в

Думите на премиера Бойко Борисов продължават да разбунват духовете в ...

......... първите натъртено им казва да си налягат парцалите, иначе ще им прати новия главен прокурор. На вторите сочи отреденото им от него място – във фермата за опитомени животни. Както е яхнал метлата, въпрос на време е да преустрои стадионите в места за превъзпитание. Май затова ще строи и нови."


Това заяви главният прокурор Иван Гешев в интервю за БНТ,

Това заяви главният прокурор Иван Гешев в интервю за БНТ, ...

......... прокурор Иван Гешев в интервю за БНТ, отговаряйки на въпрос дали ще има още действия срещу хора от калибъра на Васил Божков. Държавен обвинител номер едно посочи, че редица олигарси вече са изправени пред българския съд, включително задочно Цветан Василев. Какво още каза Иван Гешев - научете в този материал!


България не е бунище и никой няма право да залага здравето

България не е бунище и никой няма право да залага здравето ...

......... на държавността и ни лишава от бъдеще като нация. На всичко това трябва да се сложи край. Считано от днес официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество.", заяви Радев. Цялото му изказване можете да ВИДИТЕ ТУК.


Ако една държава от тези в еврозоната иска промяна на

Ако една държава от тези в еврозоната иска промяна на ...

......... обсъждане от всички в еврозоната и ЕЦБ и тогава се решава. Но сега парламентът ще приеме да има мандат за преговори, че България няма да влезе в еврозоната, ако се иска промяна на сегашния курс. Какво се случи на ниво "комисия" в Народното събрание вчера – научете в този материал!  


"Brexit няма да се отрази пряко на България. На пръв ...

......... Ако някой прецени, че нашето икономическо състояние застрашава икономическия съюз. Страхът трябва да идва от нашите си вътрешни дела, а не от ЕС. Тази опасност е много намалена. Най-важно е да сме вътре в чакалнята, нищо лошо не може да ни се случи, дори с този текст“, обясни проф. Вучева.


Този въпрос зададе от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия

Този въпрос зададе от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия ...

......... Този въпрос зададе от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като внесеният от социалистите вот на недоверие срещу третото правителство на Бойко Борисов отново не мина. Вотът беше четвърти срещу това правителство на Бойко Борисов.Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор ...

......... Това заяви водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев във връзка с обявената грипна ваканция специално в София. Припомняме, че от  днес, 27 януари, има грипна ваканция в София-град, а ще има и сливане с междусрочната ваканция, т.е. до 6 февруари.


Ако това управление не успя да превърне България във важен стратегически

Ако това управление не успя да превърне България във важен стратегически ...

......... ГЕРБ ни информирахте преди време във връзка с един закон, че 15 хиляди души умират преждевременно заради мръсния въздух в страната." Това заяви народният представител от „БСП за България” Манол Генов. Той подчерта, че сегашното правителство е усвоило само 22% от средствата по оперативната програма по околна среда и води.Това заяви директорът на

Това заяви директорът на "Галъп" Първан Симеонов, докато представяше пред ...

......... година, но Симеонов уточни изрично, че тези настроения напоследък се менят точно така - ту има малко по-голямо желание за промяна на властта, ту има малко по-голяма подкрепа, отколкото недоволство. За финал Симеонов прогнозира, че вотът на недоверие няма да мине, защото БСП няма план какво да стане след това."В култура, в която най-важното е родителят да притежава детето ...

......... "В култура, в която най-важното е родителят да притежава детето - всичко друго може да бъде пожертвано." Това каза социалният антрополог Харалан Александров в интервю за bTV. Какво още коментира той във връзка с насилието в обществото може да видите в ТАЗИ СТАТИЯ.


"Доброто управление не е което гаси пожари, когато избухват, а ...

......... каза политологът Страхил Делийски в коментар за БНТ.  "Трудно се прогнозира поведението на политическите играчи, защото не политическата логика движи поведението. Почти винаги се стига до корпоративни обвързаности, а рядко става въпрос за демократична логика. Усещането за провал е силно. Липсва алтернативен вариант за решаване на проблемите", допълни още той."Липса а възпитание е да говориш по един и същ ...

......... "Липса а възпитание е да говориш по един и същ проблем с различни тези в рамките на две години." Това каза бившият министър на здравеопазването д-р Петър Москов в интервю за БНТ. Какво коментира още той за изявлението на д-р Дечо Дечев може да видите в ТАЗИ СТАТИЯ.


Коалиционният ви съвет се събра за пръв път от доста

Коалиционният ви съвет се събра за пръв път от доста ...

......... сега сигурно очаквате аплодисменти от хората? Не, аплодисменти няма да има. Може да има само гняв и той расте с всяко ваше действие, не знам дали го усещате. Уважаеми госпожи и господа народни представители, отхвърлете тази кандидатура. Някои неща имат цена, която не бива да бъде плащана. Заради България. Благодаря.


"В българското семейство има оглушително мълчание. Децата са ангажирани с ...

......... им осигурим последните модни дрешки или електроника е достатъчно, трябва да се научим да общуваме." Това коментира д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавна психиатрична болница "Св. Иван Рилски", в интервю за БНТ. Какво каза още тя и д-р Румен Бостанджиев за насилието в обществото може да видите в ТАЗИ СТАТИЯ


Това заяви социалният антрополог Харалан Александров в коментар за поредното

Това заяви социалният антрополог Харалан Александров в коментар за поредното ...

......... обяснение за липсата на човечност в хора като Аксел - хората имат огледални неврони, чрез които може да проявяваме емпатия така, както всички висши бозайници. Въпросът е, че при някои хора тези неврони не сработват - и причините следва да се търсят, както и да се лекуват, ако е възможно.Балкански поток“ няма да е готов до края на май.

Балкански поток“ няма да е готов до края на май. ...

......... думите му "Госпожа власт трябва някак си да миряса." „Сигналът е подплатен много солидно, защото нашата мотивация е, че министър Димов със своето бездействие съсипа живота на 100 хил. души в Перник“, каза Петков и показа справки от 2018 г. и 2019 г. за обемът на водата в яз. „Студена“.


Това заяви българският премиер Бойко Борисов пред американския посланик Херо

Това заяви българският премиер Бойко Борисов пред американския посланик Херо ...

......... е същинският смисъл на тези разговори". Българският премиер каза и, че "сме малко чепати", когато много ни натискат, докато напомняше как бившият вече председател на ЕС Доналд Туск говори на български при откриването на българското европредседателство преди 2 години. Припомнете си този момент в този материал! Сподели с твоите приятели


Това заяви българският премиер Бойко Борисов пред американския посланик Херо

Това заяви българският премиер Бойко Борисов пред американския посланик Херо ...

......... е същинският смисъл на тези разговори". Българският премиер каза и, че "сме малко чепати", когато много ни натискат, докато напомняше как бившият вече председател на ЕС Доналд Туск говори на български при откриването на българското европредседателство преди 2 години. Припомнете си този момент в този материал! Сподели с твоите приятели


"Касем Сюлеймани е един много интелигентен човек в политическо, военно ...

......... България Соломон Паси. "Операцията, която извършиха американците беше хирургична, high tech операция – от 11 км височина хвърлиха ракети, с които поразиха точно неговия кортеж. Бих казал, че това е една достойна смърт за един войник. Той не умря по унизителен начин като Саддам Хюсеин или Муамар Кадафи.", коментира още Паси.


"В никакъв случай не бих играл карти с него, защото ...

......... "В никакъв случай не бих играл карти с него, защото той е човек, който не обича да губи." Това каза бизнесменът Валентин Златев в интервю за bTV в отговор на въпрос какви са отношенията му с премиера Бойко Борисов. 


Не се научиха, че трябва да се готви на бавен

Не се научиха, че трябва да се готви на бавен ...

......... пред БНТ, ГЕРБ сами се вкарват в сериозни проблеми, но БСП постоянно избързва и "прегаря манджата". А политологът Стойчо Стоев видя в цялата ситуация силен удар срещу Корнелия Нинова, предвид и отказа на червения кмет на Перник Станислав Владимиров да се види с Нинова. Защо - припомнете си в този материал!


Културата е част от нашето ДНК и ние трябва да

Културата е част от нашето ДНК и ние трябва да ...

......... да продължи да действа програмата Еразъм, която е от изключителна полза за всички млади хора и Великобритания е деен участник в нея. Трябва да има деескалация на напрежението в Близкия Изток. За мен върховният комисар по външна политика на ЕС реагира изклюзително правилно с поканата за преговори", обяви Мария Габриел.


Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се ...

......... Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в община Руен, където се срещна с представители на местната власт. "Нали искаме да задържим хората тук, а не да идват в София или Бургас. Виж каква красота е. Така че – уважавайте се, помагайте си", добави премиерът.


Зимата е мека, не спирайте строителството. Това каза премиерът Бойко

Зимата е мека, не спирайте строителството. Това каза премиерът Бойко ...

......... можеш да тръгнеш към сръбската граница да видиш как строят, да продължиш по Източната - отиваш на АМ „Струма“. Ако тръгнеш в обратната посока, отиваш на АМ „Хемус“. Във всяка посока можеш да си направиш психотерапия – красива работа. Последен – пътят за Банкя“, допълни Борисов, цитиран от агенция "Фокус".


"Светът ще продължи да съществува и след празниците, така че ...

......... "Светът ще продължи да съществува и след празниците, така че нищо лошо няма да се случи ако не похарчим всичките си пари сега." Това каза водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Аделина Радева.