ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и

ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и ...

......... външния вид, но все пак в трудни ситуации намирате на какво да се порадвате, да си позволите малки удоволствия. Не се изкушавайте от най-скъпи покупки и лукс, сега късметът ви е в подходящи бизнес партньори, в здрава дружба и искрена обич. В четвъртък и петък обърнете внимание на по-личните връзки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване, ...

......... преодолявате затрудненията. От вторник май ще ви се наложи да действате и в нов екип, да учите, затова ще се стараете да заслужите похвали, не критика с упорство. В петък бъдете грижовни към близки, винаги ви подкрепят, а сега трябва да вървите сами, но връзката с тях също ви помага.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да ...

......... добрия изход от нежеланите ситуации, съветите ви ще бъдат и уместни, и сърдечни. В понеделник пазете разбирателството с обичаните хора, с такт и търпение ще решите по-мъдро споровете и ще компенсирате евентуални щети. В сряда бъдете грижовни към тонуса, дръжте се далеч от чужди конфликти, в петък напредвате с отстъпки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември ...

......... спорове, противопоставяне. Пазете се от такъв развой, позицията ви не е най-силна, а има и хора, които все гледат да ви омайват и да се възползват от вас. От понеделник обърнете повече внимание на семейни дела, родата иска помощ и ще ви помага до петък, укрепвайте връзките. Избягвайте любовни авантюри.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие ...

......... стъпка по стъпка ще доказват способности и издръжливост. Ако зависите от влиятелни познати, роднини, колеги, не го забравяйте и не прехвърляйте само на тях отговорност за евентуални несполуки. От сряда до петък ще действате неотклонно по плана си, в четвъртък си спестете споровете с близки, от които често чакате помощ.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки, ...

......... към тонуса си. В четвъртък и петък темпото се ускорява, мнозина точно са обмислили начинанията и ще използват и най-малкия шанс за изява и печалби. Свободните сърца може да се огледат за подходяща половинка, а обвързаните да не се мъчат да налагат воля на партньора, такива победи са кратки, горчиви.ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови

ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови ...

......... а и грешки, щети. Ще си спестите разочарования, а и понеделник-вторник ви носят нови и добри шансове. От сряда бъдете по-сговорчиви и отстъпчиви, опонентите ви са по-силни, а близки не ви подкрепят така, както сте свикнали. Временно е, не си го слагайте на сърце. Не се хвърляйте в любовни авантюри.


ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко

ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко ...

......... другите и сте сигурни: ако сте търпеливи и бдителни – ще преодолеете всяка трудност, неразбиране. От сряда резултатите са налице, а в четвъртък и петък има още финансови и административни детайли за уреждане. Хич не ги подценявайте, въпреки че вярвате в правотата си. В любовта сами ще си отвоювате щастие...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте

ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте ...

......... понеделник ще търсите влиятелно покровителство, във вторник няма да забравите и своя бизнес инициатива. Упорството ви е завидно, но следва да го съчетавате с такт и постоянство, добрите вести и доходи ще дойдат скоро. Трябва да помислите за тонизиране, любовта ще ви дава вяра и настроение, а грижите ще отшумят.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри ...

......... време. Във вторник ще ви предложат оздравяване на отношения, но не допускайте да ви командват и особено за работа. Вие знаете и умеете много неща, ако някой ви е готвил капани, ще остане излъган, но да започвате голям проект все още не е момент. В любовта спокойно отстоявате принципите си...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е леко, не си

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е леко, не си ...

......... големите обещания за печалби, пари винаги трябват и ще си ги заработите, имате идеи, а има и кой да помага, ако са ви нужни услуги ... Има и завистници, но вие ще се опрете на искрени приятели, стари колеги ви ценят. Някои са на път, преливащи от обич и радост.ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви ...

......... екипния успех. В понеделник и вторник сте настроени за спорове, но това не е път за укрепване на съдружията. В сряда ще промените подхода си, печалбите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на лични неща, но не допускате чужда намеса с отношения с обичани.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции

ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции ...

......... спънки. В понеделник упорствате по рутинни задачи, във вторник не бързате с идеи, в сряда балансирате отношения с колеги, партньори и клиенти, трудът ви трябва да бъде по-високо оценен. Четвъртък и петък са за най-близки, заслужават обич, грижа. Няма да допуснете други да се месят в чувствата и бъдещето ви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен период, мнозина се чудят по кой

ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен период, мнозина се чудят по кой ...

......... налагат мнението си на колеги, познати и близки. Слушайте съветите на хора, които са доказали колко ви обичат, погрижете се за тонизирането и бюджета си. От сряда делата ви тръгват по-спокойно, шефовете ви възлагат нови отговорности и вие ще стегнете екипа. Дано преразпределите работата, та да ви остава лично време...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за отдих, а вие поемате

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за отдих, а вие поемате ...

......... резултатът ще радва и вас, и клиентите, и шефа. В понеделник не бързайте да говорите за нови идеи, във вторник недовършени неща ще предизвикат остри спорове, в сряда може да се върнете към предишни уговорки. Подреждайте всичко както се грижите за дом и обичаните, но щадете силите и кесията си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието носи трудности, ако са

ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието носи трудности, ако са ...

......... условия за това, ала в понеделник да не разкриват твърде плановете си, а във вторник-сряда да не се месят в чужди спорове. Ще наложите най-справедливи решения, но е по-важно да се свърши работа, да сте пример за всеотдайност. В петък сте преуморени и раздразнителни, не си го изкарвайте на половинката...ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на юли ви настройва за пътища

ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на юли ви настройва за пътища ...

......... и печалби, трябва да обмислите стратегия, да потърсите подкрепа от приятели, познати. Не позволявайте да ви влияят песимисти, а усетът ще ви подскаже вие как да помогнете на близки. В петък избягвайте споровете, трудностите не са за да късате връзки, а за да ги заздравявате. Включително и с обичаните хора...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Сезон за отдих и разтоварване, но ако

ОВЕН (21.03 – 19.04)Сезон за отдих и разтоварване, но ако ...

......... друг начин да се изложите. Рибите от понеделник ще упорстват доста по задачите си, но във вторник и сряда май превключват за купони, развлечения. Поне подбирайте компанията и не пилейте пари, имате и по-важни планове. Ако с любимите хора възникнат разногласия, отстъпвайте вие, те може би са уловили по-точно тенденциите.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма

ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма ...

......... енергия за цял екип. В четвъртък и петък изяснявайте по-внимателно бизнес и финансови въпроси, печалбата не ви е в кърпа вързана. Обаче ще ви помагат влиятелни личности, оценили са уменията, предаността ви в работата. И пестеливост не вреди... Грижете се за тонуса си, в любовта заложете и на духовно общуване.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ще ви се види уморителен, дали

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ще ви се види уморителен, дали ...

......... трябва да забавите темпо, да се възползвате и от по-малки шансове за изява и доход. Ако ви се открият възможности за друга дейност, търсете покровители, помощници, при това градете съюзите си с искреност и принципност. Петък е уморителен, но е редно да се трудите сериозно и да изпълните поетите задачи.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Задава се трудна седмица, но вие имате

ОВЕН (21.03 – 19.04)Задава се трудна седмица, но вие имате ...

......... сряда са възможни и щети. Не бързайте, всичко ще се оправи, за периода обаче е важно вие да изпълните ангажиментите така, както сте ги поели. Едно, че това пести излишните спорове в понеделник, второ, близките оценяват коректността ви, трето, с такт прокарвате идеите си. С търпение укрепвате и лични отношения.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че ...

......... са решили мъчни проблеми, трети стъпка след стъпка са отвоювали авторитетна позиция. Мечтайте смело за начинания, но си останете здраво стъпили на земята, иначе от сряда насетне рискувате да провалите и добри шансове за работа. Идат ненадейни оферти, включително за партньорство, не се отпускайте. Любовта ви е разумна, сговорчива, отстъпва.


ОВЕН (21.03 – 19.04)На границата между март и април мнозина

ОВЕН (21.03 – 19.04)На границата между март и април мнозина ...

......... при изпълнение на поръки на шефове, клиенти. Сега в екипа ви има интриги, завист, но вие помагате от сърце на обкръжението си, а и сте много благоразумни в начина си на живот. Успехите ви ще радват най-близките, в края на периода им покажете благодарността си за тяхната обич и подкрепа...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията ...

......... доста, поне финансите ви гледайте да са в ред. Във вторник трябва да се опрете на странична помощ, но ще възникват и доста поводи за спорове. Мнозина ще се впишат в проекти на шефове, но да не забравят: те трябва да се преборят за позициите, за печалбите и авторитета си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник е време за пътуване, проучване

ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник е време за пътуване, проучване ...

......... ви плашат, в понеделник ще се преборите за идеите си и в спор, от вторник и околните ще повярват в смелия ви проект, вероятно ще го подкрепят. В четвъртък идват нови шансове, изявата няма да е лесна, но чувствате ли помощта и обичта на избраника си, друго не ви трябва.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни ...

......... През уикенда се пазете от преумора, в понеделник и сряда не се месете в чужди спорове. Ако някой ви иска подкрепа – във вторник отделете време и за него. Четвъртък и петък обаче са напрегнати, не ги утежнявайте с прекалени амбиции за похвали и постъпления, те ще идват малко по-нататък.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но ...

......... хора да се чувстват добре. Други не са съвсем уверени в нови дейности или на ново място, но шефове и колеги ще подкрепят идеите им. Няма да изяснявате по-деликатни теми, но и не мълчите до понеделник, в четвъртък вече сте си осигурили силен покровител и в петък ще си отдъхнете.


ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване

ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване ...

......... преумора, а възникват и неприятни ситуации с околни – при остри спорове близки сътрудници се отдръпват или плетат интриги от завист. Във вторник и сряда ще се дистанцирате от чуждите разправии, намирате по-подходящи помощници и влиятелни закрилници. Баба Марта ще накара необвързаните по-сериозно да се замислят за брак, свой дом.


Макар че не се славят като най-големите романтици, британците измислиха

Макар че не се славят като най-големите романтици, британците измислиха ...

......... че не се славят като най-големите романтици, британците измислиха изключително оригинален начин за предлагане на брак, информират от “Метро”. Ако сте решили да помолите някой да ви каже заветното “да”, то вече може да го направите с...авокадо. Или по-точно AvocaDO! Можете да го намерите в Asda на промоционална цена от 50 пенса.


Има разни видове майки – някои са

Има разни видове майки – някои са "готини", а други ...

......... доста ранна възраст. Съответно и децата им развиват страхотни комуникативни умения и са наясно със света около тях. Едно от нещата, което прави майката Близнаци толкова уникална, е че разбира проблемите на детето си, независимо от пол и възраст. Освен това, организират най-готините купони, защото те самите са си не


„Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част

„Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част ...

......... минимум 3 неща, които харесвам в човека. Ако по някаква причина се опитват да ми минават не добри мисли за този човек – набелязвам 10 неща, които ми харесват. Така минусите избледняват и имам възможност да го видя такъв, какъвто е. Без да оценявам или осъждам. Всичко е въпрос на фокус и желание.


Някои зодиакални комбинации са създадени за любов, а някои са

Някои зодиакални комбинации са създадени за любов, а някои са ...

......... фантастични. СТРЕЛЕЦ Той не понася скуката и реда, така че не може да бъде доволен от Рак или Дева. КОЗИРОГ Подвижните Везни никога не са добър избор за Козирог. ВОДОЛЕЙ Телците, които винаги амбициозно следват правилата и имат организиран живот, много лазят по нервите на Водолея. РИБИ Творческият и чувствителен характер на Рибата не издържа силния и еуфоричен Стрелец.


Лъв
Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете са

Лъв Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете са ...

......... наслаждават на организирането на рождени дни и празници. Славата в дома им трябва да бъде уважавана и гостите винаги са добре дошли. Никой няма да излезе от там с празен стомах, дори и да е непланирана визита. За кратко време те знаят какво да направят в кухнята. Рибите не пропускат шансовете да направят зимнина или домашна ракия.


Тези три зодиакални знака ще бъдат много щастливи през март. Финансовото

Тези три зодиакални знака ще бъдат много щастливи през март. Финансовото ...

......... отложени за известно време Телец Най-накрая работата ще доведе до резултат, който ще се отрази на вашите лични финанси. Истината е, че го заслужавате повече от всеки друг. Ще получите отличен бонус за вашата работа и добре спечелена премия, която ще ви помогне да осъществите някои от най-големите планове. Бъдете разумни и внимателно харчете парите.


Лъв
Като цар на животните царува и в собствения си дом. Лъвовете

Лъв Като цар на животните царува и в собствения си дом. Лъвовете ...

......... често е благосклонна. Родените в този знак могат да бъдат леко пасивни, но все пак да се наслаждават на организирането на рождени дни и празници. Славата в дома им трябва да бъде уважавана и гостите винаги са добре дошли. Никой няма да излезе от вратата с празен стомах, дори и да е непланиран. 


Хороскоп за Овен
През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният

Хороскоп за Овен През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният ...

......... от полза. В сряда задължително намерете повече време за разходка навън или занимание, което поне малко да ви откъсне от тежестта на отговорностите. В четвъртък ви очаква приятна новина, която ще ви даде криле. Не се колебайте през почивните дни да зарежете всички мисли за работа някъде далеч от града.


Говорим за сила, която движи както техния живот, така и

Говорим за сила, която движи както техния живот, така и ...

......... правилата. Животът им е отрупан с редица предизвикателства, които само подклаждат силата им, но никога не ги изтощават. Водолеите се зареждат от покорените върхове в живота им, не от периодите в застой. Изключително умнии предприемчиви са, за това и жънат огромни успехи както в личен, така и в професионален план.


Всяка година звездите и планетите се нареждат по специален начин и

Всяка година звездите и планетите се нареждат по специален начин и ...

......... бавно, но през второто тримесечие на тази година, около април, събитията ще започнат бързо. Фокусирайте се върху проекти, които са наистина важни за вас и не се притеснявайте за тривиални неща. Тази година хората ще се интересуват от вас и ще открият възможности за ново сътрудничество. Следвайте мечтата си и бъдете каквито искате.


Някои хора не изпитват самота и се чувстват напълно добре,

Някои хора не изпитват самота и се чувстват напълно добре, ...

......... след това се нуждаят от почивка без никой в ​​околността. За тях, пребиваването у дома е най-доброто, което могат да си представят, защото знаят, че никога не са отегчени там. Риби Рибите обичат да мислят и за това се нуждаят от мир и тишина. Те обичат хората, но самотата е много по-популярен вариант.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Очертава се динамична и не много лека

ОВЕН (21.03 – 19.04)Очертава се динамична и не много лека ...

......... харчове, приходите не идват толкова бързо, колкото ви се иска, а ако имате и съдружници... От вторник до петък доста неща стават бавничко, но пък се откриват условия да стабилизирате успеха, да се докажете като лидер. Някои са влюбени и май мислят за брак, семейните са водещата фигура сред близки.


Днес Китай посреща своята Нова година – 4716 по лунния

Днес Китай посреща своята Нова година – 4716 по лунния ...

......... и земя. Всяка година е представена от животно и определен елемент, като елементът се променя на всеки две години. Например 2018 г. ще бъде Годината на Земното Куче, а 2019 г. - на Земния Глиган (Свиня). Предходните две години преминаха под знака на Огнения Петел (2017) и Огнената Маймуна (2016). Източник: Vesti.bg.


Времето се променя и ние се променяме. Но тези промени се

Времето се променя и ние се променяме. Но тези промени се ...

......... често тя ви се отплаща. Щом разберете, че очаквате промяна, веднага сте се подготвили за това. Това е годината, в която ще оставите страховете си зад себе си и ще бъдете готови да се борите за това, което искате в живота. Вече няма да понасяте удари и няма да позволите на други да ви стъпчат.


Вторият слънчев ден е време за знания, контакти, пътешествия. Денят

Вторият слънчев ден е време за знания, контакти, пътешествия. Денят ...

......... това е знак за благополучие, промени към по-добро, изпълнение на желания. Лошо е да сънувате, че се подстригвате, че сте с променен външен вид в огледалото – знак за измама. Ако сънувате починал роднина, това е добър знак, иска да ви каже нещо, влизате в контакт с него“, добавя астрологът.


На някои зодии им е писано да бъдат с един

На някои зодии им е писано да бъдат с един ...

......... по най-интересния начин. Стрелците имат няколко негативни черти в характера си, които често разколебават половинките им, но добрите им качества винаги надделяват. Те са силни, умеят да се грижат за себе си, имат хубави професии и следват целите си докрай. Истинските мъже не се страхуват от силните жени, обожават ги. 


Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което

Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което ...

......... съгласува сама със себе си. Интуицията им зависи от вътрешното удовлетворение. Дори когато го постигнат, ще послушат гласа, който им казва какво е правилно. Риби Рибите са третата най-интуитивна зодия. Често мечтаят за неща, които по-късно се изпълняват. И на тях им е важен вътрешният мир, защото решенията им за живота се основават на мотото "аз чувствам, че трябва ..."


Тези две зодии днес животът ще ги изненада с внезапен приток

Тези две зодии днес животът ще ги изненада с внезапен приток ...

.........   Партньорът Ви утре ще бъде с променливо настроение. През първата половина от деня ще бъде мрачен и тайнствен, а следобед напълно ще се промени и ще се държи като друг човек. Ще забележите, че му е преминала депресията. Утре ще получите новина, че средствата Ви, които са били блокирани, ще пристигнат в някой от следващите дни.


Сатурн в знака Козирог ни учи и на уважение, познаване

Сатурн в знака Козирог ни учи и на уважение, познаване ...

......... действия Сатурн в Козирог акцентира върху ценността на времето. От една страна, разбирате, че за постигането на нещо стойностно трябва всичко ще продължи да се движи по утъпканите пътища до последната година на пребиваването на Сатурн в Козирог, когато в бизнеса и в търговията ще се появят финансови проблеми. Източник: po-krasivi.net


Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч. Всичко е подчинено на

Луната е в земния знак Козирог до 17:13ч. Всичко е подчинено на ...

......... могат да изпаднат в депресивни състояния. Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества Възможни проблеми с по-старото поколение. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Не се препоръчва да посещавате стоматолог, освен, ако не е неотложно. Да не се посещават чакръкчии. Подходящо време за почистване на лицето.


ОВЕН
Овните са много енергeтизирани във вторник и дори агресивни. Имате

ОВЕН Овните са много енергeтизирани във вторник и дори агресивни. Имате ...

......... със сключване на изгодни сделки. Изяснява се ситуацията около парите ви и при повечето е с облаги за вас. За дома ви е наложително да се предприемат някакви действия от близък човек, за да овладеете проблеми и трудности, които бележат деня ви. Семейните да обърнат по-голямо внимание на брачния партньор.


29-ят слънчев ден е посветен на молитвите и Божественото слово

29-ят слънчев ден е посветен на молитвите и Божественото слово ...

......... служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай не малахит“, съветва астрологът.


Луната е в земния знак Козирог от 04:22 , където

Луната е в земния знак Козирог от 04:22 , където ...

......... може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии. Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието. Благоприятно за посещение на църква или храм.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Уикендът ще ви се види по-тегав, нещо

ОВЕН (21.03 – 19.04)Уикендът ще ви се види по-тегав, нещо ...

......... си, но с реализацията не бива да се бърза, нито е умно да подценявате обективните пречки в начинания. Денят на св. Валентин е дар за влюбените – нека да поглезят избраника си, да се огледат за подходящия човек, ако не са обвързани. Не прекалявайте на купони, а и бъдете дискретни.


24-ят слънчев ден е свързан с вярата, с алхимиците и

24-ят слънчев ден е свързан с вярата, с алхимиците и ...

......... и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово“, съветва астрологът. „Добре е да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се считат ярките сънища“, добавя Ивелина Пенчева.


Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но ...

......... и Стрелец - най-авантюристичната двойка. Рак и Скорпион - най-вярната двойка. Лъв и Водолей - най-романтичната двойка. Дева и Везни - най-интелектуалната двойка. Везни и Телец - най-хармоничната двойка. Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.   Стрелец и Овен - най-забавната двойка. Козирог и Рак - най-щурата двойка. Водолей и Стрелец - най-уравновесената двойка. Риба и Близнаци - най-артистичната двойка.  


23-ят слънчев ден открива пътя към религията, смъква маските от

23-ят слънчев ден открива пътя към религията, смъква маските от ...

......... Ивелина Пенчева. „По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангел-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство“, добавя астрологът.


1. Те са честни и открити
Тяхната директност ги прави особено

1. Те са честни и открити Тяхната директност ги прави особено ...

......... могат да станат малко нетърпеливи и да сметнат, че февруарските личности ги забавят, но истината е, че те просто анализират всяко нещо, за да вземат най-правилното решение, и изобщо не са мързеливи! Всъщност те са чудесни служители, защото са изпълнителни и подхождат към задачите с желание и креативност. Източник: dama.bg


ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас това 7-дневие е доста динамично,

ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас това 7-дневие е доста динамично, ...

......... приятели?... През уикенда сте доста критични, в понеделник си налагате и редица ограничения, припряността води до пропуски, а и май поемате повече делови ангажименти, отколкото можете да изпълните. В личен план се вслушвате в интуицията си, преодолявате сигурно пречките, но може и да не ви се ходи по големи купони.


19-ят слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, има

19-ят слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, има ...

......... вибрациите на деня, използвайте тоалети със зелените нюанси! Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи“, съветва Ивелина Пенчева. „Да видите починали предци в съня си е знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя е знак за щастие, любов и неочаквани придобивки“, добавя астрологът.


Те винаги търсят алтернативи и по-добри възможности за печелене.
Една от

Те винаги търсят алтернативи и по-добри възможности за печелене. Една от ...

......... което са си наумили в срок, търсят друго. И то е да изоставят тази средаи да търсят съвсем друга работа. Тези три зодии през тази година най-често ще сменят работното си място, ако не са удоволетворени или недоволни от нещо и някого. Но и ще печелят най-много, твърдят спецове в окултното.


В продължението вижте шестте двойки в хороскопа, които имат неразрушими

В продължението вижте шестте двойки в хороскопа, които имат неразрушими ...

......... зодии са реалистични и мислят трезво. Рак и Везни Везните стоят твърдо на земята и тази характеристика привлича тихия и интровертен Рак. И двамата знаят как да се отнасят емоционално към близките си и могат да обичат с цялото си сърце. Връзката между Рак и Везни е като магнит, те са привлечени и напълно се допълват взаимно.


Ще намерим ли някога нашата сродна душа? Това е проблем, който притеснява

Ще намерим ли някога нашата сродна душа? Това е проблем, който притеснява ...

......... хора не могат да ви разпалят на умствено ниво. Само един Водолей ще ви разбере добре. Риби Рибите са емоционални и го знаете със сигурност. Може да нямате най-силният характер, но това е добре. Ето защо душата ви е Скорпион. Те са силни и могат да компенсират вашата слаба природа. Вие сте идеалният пример, че противоположностите се привличат.


А знаете ли, че зодията ви също има значение, когато

А знаете ли, че зодията ви също има значение, когато ...

......... върнете с нещо за пиене и чипс в леглото. Ами той обича такива неща. Козирог Ще поканите партньора си за съвместен душ. А може и да го накарате да правите секс и там. Водолей Прекарвате следващите няколко часа на възглавницата в разговори. Риби Плачете. От щастие или неудовлетворение. Зависи от случилото се по-рано.


На някои хора им е писано да срещнат бързо и

На някои хора им е писано да срещнат бързо и ...

......... партньор. За тях обаче връзката и любовта означават много и са готови да правят много компромиси, които водят до успешни и щастливи партньорски отношения. Както в живота, така и в отношенията си с любимите хора са прецизни и взискателни, но и дават много от себе, което ги прави предпочитани партньори.


Предателства, измами и сплетни ни дебнат по астрологично предопределение през

Предателства, измами и сплетни ни дебнат по астрологично предопределение през ...

......... на семейството. На 16 февруари ( в България заради часовата разлика всъщност се пада в 23,06 часа на 15 февруари) настъпва Китайската Нова година, която е под покровителството на Жълтото Куче. Годината няма да е обикновена и праволинейна, но ни дава възможност да уважаваме семейния живот и любовта във взаимоотношенията.


Едно от най-неприятните неща за една жена е да има

Едно от най-неприятните неща за една жена е да има ...

......... преминат границите на лоялността и да измамят половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което правят. Въпреки че може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, поне по отношение на изневери, то истината е, че той все се оглежда за нова „плячка“.


Любовта не е за всеки! От нея понякога боли. Не

Любовта не е за всеки! От нея понякога боли. Не ...

......... да остават сами в романтичен план. Това обаче им се отразява сериозно, защото винаги са в търсене на правилния партньор и доста често правят грешни избори и взимат прибързани решения относно любовниците си. Връзките им не са леки и обикновено имат много любовни проблеми, с които трябва да се справят.


Работата е важна част от живота на всеки от нас.

Работата е важна част от живота на всеки от нас. ...

......... професията си и го търсят търпеливо. През следващия месец ще го намерят. Последната зодия в класацията е Водолеят. Водолеите също сами ще инициират промяната. Те се чувстват заклещени в настоящата си работа и искат да променят това. Именно поривът им към свобода ще бъде причината да си намерят нова работа.


16-ят слънчев ден олицетворява Закона и справедливостта. Препоръчва се да

16-ят слънчев ден олицетворява Закона и справедливостта. Препоръчва се да ...

......... са сините тонове. Да се избягва жълто и зелено“, съветва Ивелина Пенчева. „Сънищата днес не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища, скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – това е знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите“, добавя тя.


На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно

На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно ...

......... жезъл или пък някакъв вид лампичка. ДЕВА Астролозите предупреждават, че проявявате прекомерна агресивност. За да се предпазите от неуспехите, които ви дебнат на всеки ъгъл, е добре да се снабдите с амулети със заоблени форми. Освен това те трябва да са изработени от меки материи като хартия, плат или пък глина


Ако се чудите в коя сфера ви е писано да

Ако се чудите в коя сфера ви е писано да ...

......... ноември могат да се насочат към по-артистичните професии като фотографи или музиканти. Подходяща за тях е и работа като шеф готвачи и ресторантьори. Декември Много от големите и видни политици са родени през последния месец от година. Определено хората от този месец могат да бъдат страхотни лидери и успешни политици. Източник "Трафик"