Волът в китайския хороскоп символизира увереност, търпение и сила. В

Волът в китайския хороскоп символизира увереност, търпение и сила. В ...

......... на спокойствие и удовлетворение, но все пак не бива да забравяте, че трябва да давате от себе си, за да получите нещо в замяна. Тази година ще намерите ново, интересно хоби. Вкъщи отделете внимание на децата и на любимите си хора. Необвързаните може да срещнат сродната си душа тази година!


ОВЕН (21.03 – 19.04)В събота още се настройвате за купони ...

......... имат делови грижи, усещат как колеги и партньори се мъчат да изкористят техни усилия. Не позволявате да ви въвличат в такива игри. Във вторник-сряда показвате умелия професионалист и финансист. В четвъртък откривате ненадейни шансове за изява и печалби, преди време сте споделили с близки идея и ще постигнете набелязаната цел.


ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас идват промени, едни от знака

ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас идват промени, едни от знака ...

......... за тонизиране. Рибите ще положат усилия за обогатяване на професионалните си знания и умения, ще комбинират някои ангажименти. От сряда залагате на по-строгия режим и се дистанцирате недвусмислено от разправии на колеги и познати, темите не ви засягат. В любовта не бързайте с официални стъпки, ала изборът ви е чудесен.


ОвенБезспорен лидер Проучване от 2017 г. установи, че интелигентните хора псуват

ОвенБезспорен лидер Проучване от 2017 г. установи, че интелигентните хора псуват ...

......... надминава с цапнатата си уста. Ангелчето Джъстин Бийбър (1 март) няма да влезе в Рая, ако Свети Петър рече да го оценява само по приказките му – много са мръсни! Рибите са знак, който обича да попържа, но без да влага лоши чувства. Те са четвъртите най-псуващи в зодияка.  Източник:


ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви е трудно, но пречките в

ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви е трудно, но пречките в ...

......... близки, от вторник до петък рискът е голям. В понеделник не споделяте свои грижи и тревоги, по-сдържаните и спокойни представители на знака ще открият още шансове за изява и печалби. В сряда бъдете бдителни с финанси и партньори, да не ви свият номер. Инициативата за разбирателството с любимия е ваша...


ОВЕН (21.03 – 19.04)От събота се настройвате по-празнично, поводи има,

ОВЕН (21.03 – 19.04)От събота се настройвате по-празнично, поводи има, ...

......... се пънете да поемате още и още обещания, от понеделник трудностите показват: сега не е време за новите ви идеи. От вторник упорствайте по ангажиментите си, не е безплодно, а пък в следващите дни избягвайте прекалена критичност, кавги. В петък изяснете важни теми, но не пристъпвайте към тях с дребнавост.Астрологът Василиса Володина обясни защо не трябва да пазарувате по време на

Астрологът Василиса Володина обясни защо не трябва да пазарувате по време на ...

......... продавачите, добави тя в интервю.Единственото нещо, за което си струва да харчите пари, са стоки и услуги, които ви помагат да разберете себе си."Консултация с психолог, компетентна книга, опити за изучаване на астрология.  Всяко действие, което помага да се справите със собствената си потисната болка, ще бъде подходящо" - смята астрологът.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд ви настройва доста критично, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд ви настройва доста критично, но ...

......... още в понеделник ще се уверят, че не става. Тактично отстоявате идеи. Финансите ви са стабилни, сега харчите разумно, уреждате всеки правен и административен детайл. В сряда ще намалите темпо, имате задължения към обичани, искате да споделите и с тях успеха си. Ако някой ви е разочаровал, ще го дистанцирате.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато и динамично 7-дневие, затова до понеделник

ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато и динамично 7-дневие, затова до понеделник ...

......... да се справите и сами, макар по-бавно. От сряда преодолявате сериозни трудности в работата, не е нужно да се хвалите, тя ви представя по-убедително от всякакви думи, пък и помагате на колеги, партньори. Петък е за дома и любовта, ще се радвате на хармония каквото и да ви съветват другите...


Трябва да се възползваме от ретроградния Меркурий от 14.10. до 03.11.

Трябва да се възползваме от ретроградния Меркурий от 14.10. до 03.11. ...

......... и натоварено за Козирог, Овен, Рак и Везни. Новолунието влияе през целия лунен месец, първите един-два дена са с най-изострени признаци", информира още астрологът.   "Луната влияе най-много на жените. Слънцето оказва по-голямо влияние върху мъжете", отбеляза още тя.  "По-хармоничен период ще има след средата на ноември", заключи Ивелина Рускова


ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневие на шанс за изява и печалби,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневие на шанс за изява и печалби, ...

......... планове ще бъде възнаградена. От вторник до четвъртък се изкушавате от самостоятелни задачи, доста сте критични към околните, ала трябва да заложите на разбирателство, взаимопомощ. В петък си налагате по-строг режим, следва да отклоните покани за купон, за да отдъхнете подобаващо, да се погрижите повече за възстановяване хармонията в любовта.Огледалните дати в годината са малко, но те не носят

Огледалните дати в годината са малко, но те не носят ...

......... 10 октомври 2020 г., за да си кажат “Да” и заедно да продължат живота си, сочи и справката на дирекция “Гражданска регистрация и административно обслужване” (ГРАО) в Община Стара Загора.През последните години най-предпочитаната дата за вричане във вярност е била 18 август 2018 г., когато са се бракосъчетали 21 двойки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Започва динамично 7-дневие за вас, някои се

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започва динамично 7-дневие за вас, някои се ...

......... ефективна помощ за свои грижи. Е, ще направите нещо и по този въпрос. От вторник Рибите намират и услуги, и хора, готови за равностойни съюзи. Шансът ще ви се усмихне с доходоносни поръчки и перспективи за кариера. В любовта не късайте връзка припряно, с такт и търпение ще оправите бъркотии.


ОВЕН (21.03 – 19.04)В събота и неделя си дайте повече

ОВЕН (21.03 – 19.04)В събота и неделя си дайте повече ...

......... пазят от разправии с околните. Най-сигурна защита е уреждането на финансови и административни въпроси, от началото на октомври ще си проличи, че усилията ви привличат и влиятелна подкрепа. Бъдете гъвкави, някои странят от колеги и познати, други спорят за дреболии. В любовта преценявайте трезво нещата, щастието ви зависи от вас.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник се очертават пътища, ровене из

ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник се очертават пътища, ровене из ...

......... и печалби. Второто е важно, сега ще връзвате бюджета си според условията, не всичко върви по предварителен план. От понеделник до четвъртък отделете повече време за общуване, ако е с влиятелни хора, ползата е за вас. В сряда започвате желани промени, но не налагайте идеи, колкото и да са находчиви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато 7-дневие, но няма и как да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато 7-дневие, но няма и как да ...

......... шанса си - минали техни усилия получават признание, приятели им предлагат изгодни начинания. Във вторник внимавайте за бюджета и сътрудниците си, иначе ще се чувствате уморени и неудовлетворени, а имате куп дела за приключване в четвъртък. Не допускайте околните да се месят и в личните ви отношения, решите ли нещо.ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви уж е празнично, а се

ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието ви уж е празнично, а се ...

......... съюзи. От вторник Рибите трябва да прокарват с дипломация смели идеи, преливат от енергия за работа, но това да не усложни отношенията в кръга им. За някои ваши начинания още не е време, сдържайте ентусиазма в четвъртък, в петък гледайте да не си докарате яд с шефове или от припряност.


{

{"oven":"Това 7-дневие подсказва да се съсредоточите в своите проблеми и ...

......... не бива толкова да се претоварват, нито от понеделник да „забравят” вече дадена дума. Някои май се изкушат да спечелят само те в общи начинания, ще им излезе по-скъпо, като загубят доверие на приятели и съмишленици. В четвъртък-петък можете да направите успешни стъпки за заздравите любовна връзка, да създадете нова."}


ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник зависите от по-влиятелни хора, може

ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник зависите от по-влиятелни хора, може ...

......... ненадейни пречки, не бива да рискуват. Във вторник идеите ви са ОК, обаче дали не ви противопоставят на влиятелни хора... Не е време да се месите и в работите на колеги и познати, да им прехвърляте грижи, особено финансови. Проучвайте задълбочено предложения за партньорство, важни неща там са само загатнати.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Трудно 7-дневие, от вас зависи да запазите

ОВЕН (21.03 – 19.04)Трудно 7-дневие, от вас зависи да запазите ...

......... проблемите си, но в решаването им е скрита истинска награда за усилията им. От понеделник ще подкрепяте и останалите в екипа, за всички са важни успех, печалби. В сряда си доизяснявате куп въпроси, за да се ускори обща дейност, но не налагате мнение. Създавате чудесни връзки, някои изпълнени с любов...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд подсказва да търсите решение на

ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд подсказва да търсите решение на ...

......... обичайната добра делова форма. Понеделник ще ви се види тежък, промените във вторник ви окуражават, но искат старание. Така е и през следващите дни, в работата не е моментът ту да напредвате, ту да изоставате. Шефове разчитат на по-голяма изпълнителност, близките ви очакват грижи, подкрепа, предвидете последиците на всеки жест.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Последните дни на юли ви подсказват нови

ОВЕН (21.03 – 19.04)Последните дни на юли ви подсказват нови ...

......... им, да не се залъгват с лесни победи над опоненти и конкуренти. Вашите идеи трябва да отлежат, ще ги преработите, ще търсите по-подходящи партньори. Началото на август ще ви предложи такива условия, предстои сериозна работа. Ако се чудите накъде това лято, маршрути на юг са уместни, ще стоплят сърцето ви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Дали защото през тези дни ще уважите

ОВЕН (21.03 – 19.04)Дали защото през тези дни ще уважите ...

......... сега е време да привличат помощници, не да създават опоненти. В понеделник и вторник настроението ви се отразява и в екипа, а резултатите са добри. И все пак не позволявайте никому да лежи на ваш гръб, шефове или подчинени трябва да свършат съвестно своя дял в общата работа в четвъртък.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за ваканция, но за вас

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за ваканция, но за вас ...

......... неприятни ситуации. За близките е сигурно, че вие поемате грижата, до вторник отсявате дискретно и с кого следва да партнирате, и с кого да се веселите. От сряда тактично изяснявате някои теми, после ще упорствате за изпълнение на идеи, ако е нужно – и сами. Не споделяте интимните си тайни.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Времето е отпускарско, ала вие сте пълни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Времето е отпускарско, ала вие сте пълни ...

......... да вплетат в дела, за да са успешни. Понеделник е уморителен, търсете услуги от приятели, и те ще извлекат полза. От сряда до петък задачите се усложняват, избягвайте да споделяйте притеснения за трудности, а търсете административни решения, също и нова информация. Личните проблеми ще оправите бавно, с обич и такт.


ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате

ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате ...

......... тонизирането, иначе в петък ще искате да избягате от всички и всичко, за да освободите натрупаното напрежение. Първите 4 дни на юли са за път, контакти, събиране на сведения, ще привличате влиятелни покровители за дела, не се връщате към стари съюзи. В любовта стабилизирате връзката или тръгвате към друг избор...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни са изпъстрени с трудни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни са изпъстрени с трудни ...

......... в друга сфера на дейност. Приемате предизвикателствата и без суетене ще покажете какво още можете - умения, находчивост, екипност. Е, четвъртък може да ви наведе и на по-тъжни мисли, околни ви разочароват с поведение, но вие знаете как да си извоювате уважение. Взимате инициативата за уреждане и на най-лични неща.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Другите мислят за отпуски, а вие имате

ОВЕН (21.03 – 19.04)Другите мислят за отпуски, а вие имате ...

......... деловата сфера нещата сега се нареждат въпреки сериозните трудности. В понеделник можете да потърсите нови партньори за бизнес, във вторник уреждате делови и административни детайли, в сряда обединявате усилията на екипа около градивните си идеи. Важно е да запалите другите, с разправии няма да стане. Упоритостта ви обещава завидни сполуки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни

ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни ...

......... поемат доста от задачите на колеги, а и във вторник-четвъртък не е време да изясняват темата, иначе ще усложнят отношенията. В петък вече ще сложите на място нещата. Ако ядовете са били с най-близките и вкъщи, възцарява се хармония, желания и искания са приети. Значи благоразумното търпение си е струвало.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни ...

......... да се стигне до кризи, а и да почерпят от обичани хора още кураж за трудната си работа. От уикенда обмислете уреждането на финансовите и административните въпроси, в сряда може да промените плана си за действие, да потърсите покровители. С умереност и бдителност ще избегнете щети, интриги, имате искрени приятели.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че ...

......... куцат, да закъсняват. От събота до четвъртък се радвате на добри резултати и приходи, някак ще поглезите обичаните хора, ако е нужно – ще ги окуражавате повече при трудности. В петък обаче анализирайте финансовите отношения и партньорствата, ако някой не е точен, едва ли тези връзки ще се окажат здрави.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи, ...

......... им. Бъдете бдителни с финансите, възникват обективни спънки. До Преполовение ще излезете с чест от създалата се ситуация. Едни се мъчат да се измъкнат от проблеми, като подхващат стари идеи за дейност, пак се натъкват на бариери. Втора група поемат нови обещания, ще удържат ли на думата си? А умората?


ОВЕН (21.03 – 19.04)Този период изисква предпазливост и такт, за

ОВЕН (21.03 – 19.04)Този период изисква предпазливост и такт, за ...

......... понеделник бъдете по-сговорчиви с колеги колкото и да сте уверени, че идеите ви са най-добри в екипа. Вторник и сряда ще ви накарат да забавите темпото в работата, това е и време да направите плановете си по-прагматични, да хармонизирате партньорствата. Постигнатия напредък в любовта е малък, но радва и обещава.


ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас до вторник на преден план

ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас до вторник на преден план ...

......... работа по смелите си идеи. Пълни сте с енергия и амбиции, до вторник трябва да обмислите и нови бизнес начинания, стари ще се изчерпят. От сряда овладейте желанието за спор и взиране в детайли, грешки има, но с такт ще ги преодолявате по-лесно. В любовта сте учител за вашия избраник...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по

ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по ...

......... си отдих, погрижете се за здравето си, не притискайте близки и колеги с претенции, ако имат яд. Ще си оправят нещата, ще възстановите хармонията в общата дейност. В началото на май не се товарете с чужди задачи, ваши изяви също носят риск и следва да проявявате по-голяма бдителност и благоразумие.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е белязан от големи празници, много

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е белязан от големи празници, много ...

......... и услуги, в сряда изясняват проблеми. Бъдете по-самовзискателни, парите и постовете не са най-важни, хората съдят по принципност, реален влог в екипа. В четвъртък и петък поемате и чужди задължения, трябва да мислите и за своя тонус. Ако нещо в лични отношения не е било ОК, постепенно ще го оправяте.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква да намалите деловото темпо и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква да намалите деловото темпо и ...

......... теми. Вторник носи шансове за доходи, в сряда разчистете стари недовършени дела и не критикувайте другите, защото скоро ще се окаже, че пак зависите от техни планове или съдействие. В петък ще се радвате на постигнатото, обаче... доста уморени. В любовта по-сериозно оценете и своята, и ролята на избраника си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако ...

......... вълна, във вторник подкрепят идеи на околните, които ще напълнят джоба им. Сряда и четвъртък са напрегнати, подсказвайте и на познати как да се държат в по-сложни ситуации, на някои помогнете и съвсем конкретно. Едни от зодията преживяват чудни моменти с любим, но има и други, те май избират раздялата.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на

ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на ...

......... те да ви водят в четвъртък, но така може да допуснете и грешки както в дела, така и в личния си избор. Поне не пренебрегвайте съвети и изисквания на шефовете, а в любовта е важно да изградите по-здрава връзка. Намерите ли истинската си половинка, житейски трудности не ще ви уплашат.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но ...

......... и проникновеност ще уловят подходящ момент за реализация на важните проекти, във вторник и сряда даже може да поразширят кръга на посветените. В петък поемате куп отговорности, претоварвате се. По-добре научете и другите къде е скрит ключ към успеха. Така постигнатото ще радва всички, но и на купон покажете мяра.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да ...

......... да приобщават колеги и подчинени в работата по трудните задачи. До вторник залагате и на чара си, общувате с лекота, печелите доста лични симпатии. От сряда нещата се усложняват, трябва да включите в дейността и хора, които познавате по-слабо, а вече си правят сметки зад ваш гръб. Е, ще успеете.


{

{"oven":"Въртят ви се куп идеи за самостоятелни начинания, дали да ...

......... на помощ от влиятелни познати, да се вписват в планове на шефа. От понеделник до сряда се чувствате претоварени, в четвъртък – и някак неразбрани. Петък ви зарежда с енергия за цял екип, мнозина са обмислили дългосрочна стратегия и ще се оглеждат за още съюзници, да слушат внимателно всички събеседници..."}


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява ...

......... грешки и пропуски. Още в понеделник и вторник проличава, че уцелвате верния път. Ще действате дискретно, но резултатно, печалби идват до петък или намирате сполучливо решение за финансовите си грижи. Ако виждате кусури на близки, не им се месете, сега е време да подредите своя личен свят и любовта помага.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че ...

......... до четвъртък стават по-критични към колеги и познати, но конфликти не са препоръчителни, а и с финанси и нови сътрудници следва да бъдат бдителни. Някои нека анализират поведението на хората в кръга си, не им подхожда приятелството с лицемери и шмекери. Любовта надмогва трудностите, докажете, че сте отговорни в избора.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си

ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си ...

......... да изяснявате проблеми с другите засегнати в ситуацията. През уикенда Рибите поемат доста обещания, да не се товарят толкова, да търсят съдействие от близки, вторник-сряда са подходящи за това. Четвъртък подсказва кратка пауза, някои ваши идеи могат да почакат за реализация. В любовта обмисляте куп ходове, не бързайте да побеждавате.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, а като се добави и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, а като се добави и ...

......... се ориентират към хора, с които делата им ще тръгнат. Е, има и други, които избират по-самостоятелни изяви, но те с времето ще привлекат съмишленици, помощ. В понеделник и вторник се радвате на постигнатото, срядата е за общуване, в четвъртък мобилизирате екипа си за успехи. В петък забавете темпо, отморете.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези ще ви се видят тегави, не

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези ще ви се видят тегави, не ...

......... пътища, да стигнат до нови информационни източници. До петък изяснявате детайли във взаимоотношенията. Привличате интереса на още колеги и познати, подбирайте точни хора за екип, иначе ще пропилеете време и средства. От сряда бъдете и подчертано търпеливи и мили с най-близките, вместо да се подвеждате по изкушения и множество ухажори.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква по-сериозен анализ на постигнато и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква по-сериозен анализ на постигнато и ...

......... и партньори, твърде взискателни са до вторник. В сряда ще си направите нова стратегия, идват още шансове за изява и печалби, някои промени вие желаете отдавна. Действайте по-гъвкаво, не е време за спорове с близки. Даже с любим да имате неразбирателства, грижата и обичта ви ще променят нещата на добро.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ви амбицира за изяви и печалби,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ви амбицира за изяви и печалби, ...

......... и то скоро. В следващите дни не пилейте време в общуване, макар че срещите са приятни, може да ви обещават сътрудничество, доходи, кариера. От четвъртък прокарвайте гъвкаво идеите си, ще се намерят сътрудници, подкрепа, финанси, а и вие помагате с желание на околни. В любовта нещата ще се напасват дълго.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни идват с доста поводи за

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни идват с доста поводи за ...

......... че някои хора са забравили думите си. Във вторник ще си направите нова стратегия, ще преподредите задачите и ще ги изпълните стриктно, без да чакате потупвания по рамото. Наистина, не се впрягайте толкова в чуждите похвали, четвъртък и петък ви окуражават с реални резултати. За любовта си решавайте само вие...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Период, изпъстрен с куп празнични поводи, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Период, изпъстрен с куп празнични поводи, но ...

......... да не останат поизлъгани. Втора група от събота да проучват по-задълбочено условията за нови проекти, ще се справят с всякакви пречки, но ще е за сметка на пропилени сили и пари. Трудностите в понеделник-сряда да не ви противопоставят на околните, ако има интрига, ще я неутрализирате. Изглаждате неразбирателства с най-близки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални

ОВЕН (21.03 – 19.04)Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални ...

......... то без да се скъпят. Проблемът е, че много държите на своето, а околните предлагат къде по-леки, макар по-рутинни пътища за постигане на целите ви. Поне от сряда смирете упорството, намалете претенциите и трудните ситуации в четвъртък ще доведат желани промени. Иначе в петък ще задълбаете в спор с най-близки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Празнично 7-дневие, а за вас ще се

ОВЕН (21.03 – 19.04)Празнично 7-дневие, а за вас ще се ...

......... позволявате кратка пауза - хем да отдъхнете, хем да се тонизирате за сериозните изяви, които сте си планирали. От сряда ще се борите с куп препятствия пред начинанията, но сте се стегнали и ще се изявите много убедително. Ако някой не е вярвал в любовта ви, най-сетне ще ви оцени.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник сте настроени за по-сериозни промени

ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник сте настроени за по-сериозни промени ...

......... проблем, който не ги засяга лично във вторник. По-добре е да заложите на сътрудничество с колеги и роднини, да овладявате критичните ситуации с такт. Не сте безгрешни и вие, но ако се постараете, ще извлечете максимални ползи и в тях. Мнозина възраждат любовта каквато ги е пленила в началото си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, време е за служебните и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, време е за служебните и ...

......... на маса, по купони. Други отдавна оглеждат обкръжението си, в дребни услуги са открили сродна душа и ще разчитат на подкрепата. От вторник ограничете малко инициативите, за да ускорите осъществяване на плановете, трудът ви ще бъде възнаграден високо даже да следвате чужди замисли. Щастието ви в любовта привлича много очи.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Седмицата не е лека в деловата сфера,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Седмицата не е лека в деловата сфера, ...

......... да поемат повече от общите задачи в екип, а може да им се отплатят с некоректност. Не се поддавайте на лоши настроения, действате според обстановката, може да покажете и строгост, и рязкост, ако ви удрят в гръб. За най-личните неща държите на принципи, но е редно да искате и съвет.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Гответе се за напрегнати дни, трудности се

ОВЕН (21.03 – 19.04)Гответе се за напрегнати дни, трудности се ...

......... с упорство. Не поемайте много допълнителни ангажименти към колеги, познати и близки. Не се преуморявайте, от вторник-сряда ще разчитате и на помощ от шефове и роднини, делата си ще стабилизирате в четвъртък. Но бъдете наясно – шансът помага на упоритите. За някои ще е така и ако мечтаят за половинка.


ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и

ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и ...

......... външния вид, но все пак в трудни ситуации намирате на какво да се порадвате, да си позволите малки удоволствия. Не се изкушавайте от най-скъпи покупки и лукс, сега късметът ви е в подходящи бизнес партньори, в здрава дружба и искрена обич. В четвъртък и петък обърнете внимание на по-личните връзки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване, ...

......... преодолявате затрудненията. От вторник май ще ви се наложи да действате и в нов екип, да учите, затова ще се стараете да заслужите похвали, не критика с упорство. В петък бъдете грижовни към близки, винаги ви подкрепят, а сега трябва да вървите сами, но връзката с тях също ви помага.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да ...

......... добрия изход от нежеланите ситуации, съветите ви ще бъдат и уместни, и сърдечни. В понеделник пазете разбирателството с обичаните хора, с такт и търпение ще решите по-мъдро споровете и ще компенсирате евентуални щети. В сряда бъдете грижовни към тонуса, дръжте се далеч от чужди конфликти, в петък напредвате с отстъпки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември ...

......... спорове, противопоставяне. Пазете се от такъв развой, позицията ви не е най-силна, а има и хора, които все гледат да ви омайват и да се възползват от вас. От понеделник обърнете повече внимание на семейни дела, родата иска помощ и ще ви помага до петък, укрепвайте връзките. Избягвайте любовни авантюри.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие ...

......... стъпка по стъпка ще доказват способности и издръжливост. Ако зависите от влиятелни познати, роднини, колеги, не го забравяйте и не прехвърляйте само на тях отговорност за евентуални несполуки. От сряда до петък ще действате неотклонно по плана си, в четвъртък си спестете споровете с близки, от които често чакате помощ.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки, ...

......... към тонуса си. В четвъртък и петък темпото се ускорява, мнозина точно са обмислили начинанията и ще използват и най-малкия шанс за изява и печалби. Свободните сърца може да се огледат за подходяща половинка, а обвързаните да не се мъчат да налагат воля на партньора, такива победи са кратки, горчиви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови

ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови ...

......... а и грешки, щети. Ще си спестите разочарования, а и понеделник-вторник ви носят нови и добри шансове. От сряда бъдете по-сговорчиви и отстъпчиви, опонентите ви са по-силни, а близки не ви подкрепят така, както сте свикнали. Временно е, не си го слагайте на сърце. Не се хвърляйте в любовни авантюри.


ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко

ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко ...

......... другите и сте сигурни: ако сте търпеливи и бдителни – ще преодолеете всяка трудност, неразбиране. От сряда резултатите са налице, а в четвъртък и петък има още финансови и административни детайли за уреждане. Хич не ги подценявайте, въпреки че вярвате в правотата си. В любовта сами ще си отвоювате щастие...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте

ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте ...

......... понеделник ще търсите влиятелно покровителство, във вторник няма да забравите и своя бизнес инициатива. Упорството ви е завидно, но следва да го съчетавате с такт и постоянство, добрите вести и доходи ще дойдат скоро. Трябва да помислите за тонизиране, любовта ще ви дава вяра и настроение, а грижите ще отшумят.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри ...

......... време. Във вторник ще ви предложат оздравяване на отношения, но не допускайте да ви командват и особено за работа. Вие знаете и умеете много неща, ако някой ви е готвил капани, ще остане излъган, но да започвате голям проект все още не е момент. В любовта спокойно отстоявате принципите си...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е леко, не си

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е леко, не си ...

......... големите обещания за печалби, пари винаги трябват и ще си ги заработите, имате идеи, а има и кой да помага, ако са ви нужни услуги ... Има и завистници, но вие ще се опрете на искрени приятели, стари колеги ви ценят. Някои са на път, преливащи от обич и радост.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви ...

......... екипния успех. В понеделник и вторник сте настроени за спорове, но това не е път за укрепване на съдружията. В сряда ще промените подхода си, печалбите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на лични неща, но не допускате чужда намеса с отношения с обичани.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции

ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции ...

......... спънки. В понеделник упорствате по рутинни задачи, във вторник не бързате с идеи, в сряда балансирате отношения с колеги, партньори и клиенти, трудът ви трябва да бъде по-високо оценен. Четвъртък и петък са за най-близки, заслужават обич, грижа. Няма да допуснете други да се месят в чувствата и бъдещето ви.