ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд подсказва да търсите решение на

ОВЕН (21.03 – 19.04)Този уикенд подсказва да търсите решение на ...

......... обичайната добра делова форма. Понеделник ще ви се види тежък, промените във вторник ви окуражават, но искат старание. Така е и през следващите дни, в работата не е моментът ту да напредвате, ту да изоставате. Шефове разчитат на по-голяма изпълнителност, близките ви очакват грижи, подкрепа, предвидете последиците на всеки жест.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Последните дни на юли ви подсказват нови

ОВЕН (21.03 – 19.04)Последните дни на юли ви подсказват нови ...

......... им, да не се залъгват с лесни победи над опоненти и конкуренти. Вашите идеи трябва да отлежат, ще ги преработите, ще търсите по-подходящи партньори. Началото на август ще ви предложи такива условия, предстои сериозна работа. Ако се чудите накъде това лято, маршрути на юг са уместни, ще стоплят сърцето ви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Дали защото през тези дни ще уважите

ОВЕН (21.03 – 19.04)Дали защото през тези дни ще уважите ...

......... сега е време да привличат помощници, не да създават опоненти. В понеделник и вторник настроението ви се отразява и в екипа, а резултатите са добри. И все пак не позволявайте никому да лежи на ваш гръб, шефове или подчинени трябва да свършат съвестно своя дял в общата работа в четвъртък.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за ваканция, но за вас

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за ваканция, но за вас ...

......... неприятни ситуации. За близките е сигурно, че вие поемате грижата, до вторник отсявате дискретно и с кого следва да партнирате, и с кого да се веселите. От сряда тактично изяснявате някои теми, после ще упорствате за изпълнение на идеи, ако е нужно – и сами. Не споделяте интимните си тайни.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Времето е отпускарско, ала вие сте пълни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Времето е отпускарско, ала вие сте пълни ...

......... да вплетат в дела, за да са успешни. Понеделник е уморителен, търсете услуги от приятели, и те ще извлекат полза. От сряда до петък задачите се усложняват, избягвайте да споделяйте притеснения за трудности, а търсете административни решения, също и нова информация. Личните проблеми ще оправите бавно, с обич и такт.


ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате

ОВЕН (21.03 – 19.04)С Петровден започва период, в който предпочитате ...

......... тонизирането, иначе в петък ще искате да избягате от всички и всичко, за да освободите натрупаното напрежение. Първите 4 дни на юли са за път, контакти, събиране на сведения, ще привличате влиятелни покровители за дела, не се връщате към стари съюзи. В любовта стабилизирате връзката или тръгвате към друг избор...ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни са изпъстрени с трудни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни са изпъстрени с трудни ...

......... в друга сфера на дейност. Приемате предизвикателствата и без суетене ще покажете какво още можете - умения, находчивост, екипност. Е, четвъртък може да ви наведе и на по-тъжни мисли, околни ви разочароват с поведение, но вие знаете как да си извоювате уважение. Взимате инициативата за уреждане и на най-лични неща.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Другите мислят за отпуски, а вие имате

ОВЕН (21.03 – 19.04)Другите мислят за отпуски, а вие имате ...

......... деловата сфера нещата сега се нареждат въпреки сериозните трудности. В понеделник можете да потърсите нови партньори за бизнес, във вторник уреждате делови и административни детайли, в сряда обединявате усилията на екипа около градивните си идеи. Важно е да запалите другите, с разправии няма да стане. Упоритостта ви обещава завидни сполуки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни

ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни ...

......... поемат доста от задачите на колеги, а и във вторник-четвъртък не е време да изясняват темата, иначе ще усложнят отношенията. В петък вече ще сложите на място нещата. Ако ядовете са били с най-близките и вкъщи, възцарява се хармония, желания и искания са приети. Значи благоразумното търпение си е струвало.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни ...

......... да се стигне до кризи, а и да почерпят от обичани хора още кураж за трудната си работа. От уикенда обмислете уреждането на финансовите и административните въпроси, в сряда може да промените плана си за действие, да потърсите покровители. С умереност и бдителност ще избегнете щети, интриги, имате искрени приятели.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е най-спорно, макар че ...

......... куцат, да закъсняват. От събота до четвъртък се радвате на добри резултати и приходи, някак ще поглезите обичаните хора, ако е нужно – ще ги окуражавате повече при трудности. В петък обаче анализирайте финансовите отношения и партньорствата, ако някой не е точен, едва ли тези връзки ще се окажат здрави.ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са изпъстрени с празнични поводи, ...

......... им. Бъдете бдителни с финансите, възникват обективни спънки. До Преполовение ще излезете с чест от създалата се ситуация. Едни се мъчат да се измъкнат от проблеми, като подхващат стари идеи за дейност, пак се натъкват на бариери. Втора група поемат нови обещания, ще удържат ли на думата си? А умората?


ОВЕН (21.03 – 19.04)Този период изисква предпазливост и такт, за

ОВЕН (21.03 – 19.04)Този период изисква предпазливост и такт, за ...

......... понеделник бъдете по-сговорчиви с колеги колкото и да сте уверени, че идеите ви са най-добри в екипа. Вторник и сряда ще ви накарат да забавите темпото в работата, това е и време да направите плановете си по-прагматични, да хармонизирате партньорствата. Постигнатия напредък в любовта е малък, но радва и обещава.


ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас до вторник на преден план

ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас до вторник на преден план ...

......... работа по смелите си идеи. Пълни сте с енергия и амбиции, до вторник трябва да обмислите и нови бизнес начинания, стари ще се изчерпят. От сряда овладейте желанието за спор и взиране в детайли, грешки има, но с такт ще ги преодолявате по-лесно. В любовта сте учител за вашия избраник...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по

ОВЕН (21.03 – 19.04)Стараете се да подготвите Великденските празници по ...

......... си отдих, погрижете се за здравето си, не притискайте близки и колеги с претенции, ако имат яд. Ще си оправят нещата, ще възстановите хармонията в общата дейност. В началото на май не се товарете с чужди задачи, ваши изяви също носят риск и следва да проявявате по-голяма бдителност и благоразумие.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е белязан от големи празници, много

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е белязан от големи празници, много ...

......... и услуги, в сряда изясняват проблеми. Бъдете по-самовзискателни, парите и постовете не са най-важни, хората съдят по принципност, реален влог в екипа. В четвъртък и петък поемате и чужди задължения, трябва да мислите и за своя тонус. Ако нещо в лични отношения не е било ОК, постепенно ще го оправяте.ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква да намалите деловото темпо и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква да намалите деловото темпо и ...

......... теми. Вторник носи шансове за доходи, в сряда разчистете стари недовършени дела и не критикувайте другите, защото скоро ще се окаже, че пак зависите от техни планове или съдействие. В петък ще се радвате на постигнатото, обаче... доста уморени. В любовта по-сериозно оценете и своята, и ролята на избраника си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е динамично и объркано, ако ...

......... вълна, във вторник подкрепят идеи на околните, които ще напълнят джоба им. Сряда и четвъртък са напрегнати, подсказвайте и на познати как да се държат в по-сложни ситуации, на някои помогнете и съвсем конкретно. Едни от зодията преживяват чудни моменти с любим, но има и други, те май избират раздялата.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на

ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на ...

......... те да ви водят в четвъртък, но така може да допуснете и грешки както в дела, така и в личния си избор. Поне не пренебрегвайте съвети и изисквания на шефовете, а в любовта е важно да изградите по-здрава връзка. Намерите ли истинската си половинка, житейски трудности не ще ви уплашат.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят нелеки дни в деловата сфера, но ...

......... и проникновеност ще уловят подходящ момент за реализация на важните проекти, във вторник и сряда даже може да поразширят кръга на посветените. В петък поемате куп отговорности, претоварвате се. По-добре научете и другите къде е скрит ключ към успеха. Така постигнатото ще радва всички, но и на купон покажете мяра.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тодорова събота пълни сърцето, вероятно е да ...

......... да приобщават колеги и подчинени в работата по трудните задачи. До вторник залагате и на чара си, общувате с лекота, печелите доста лични симпатии. От сряда нещата се усложняват, трябва да включите в дейността и хора, които познавате по-слабо, а вече си правят сметки зад ваш гръб. Е, ще успеете.


{

{"oven":"Въртят ви се куп идеи за самостоятелни начинания, дали да ...

......... на помощ от влиятелни познати, да се вписват в планове на шефа. От понеделник до сряда се чувствате претоварени, в четвъртък – и някак неразбрани. Петък ви зарежда с енергия за цял екип, мнозина са обмислили дългосрочна стратегия и ще се оглеждат за още съюзници, да слушат внимателно всички събеседници..."}


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни засилват нетърпението ви за изява ...

......... грешки и пропуски. Още в понеделник и вторник проличава, че уцелвате верния път. Ще действате дискретно, но резултатно, печалби идват до петък или намирате сполучливо решение за финансовите си грижи. Ако виждате кусури на близки, не им се месете, сега е време да подредите своя личен свят и любовта помага.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в период на промени, така че ...

......... до четвъртък стават по-критични към колеги и познати, но конфликти не са препоръчителни, а и с финанси и нови сътрудници следва да бъдат бдителни. Някои нека анализират поведението на хората в кръга си, не им подхожда приятелството с лицемери и шмекери. Любовта надмогва трудностите, докажете, че сте отговорни в избора.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си

ОВЕН (21.03 – 19.04)Влизате в напрегнат период, засилете бдителността си ...

......... да изяснявате проблеми с другите засегнати в ситуацията. През уикенда Рибите поемат доста обещания, да не се товарят толкова, да търсят съдействие от близки, вторник-сряда са подходящи за това. Четвъртък подсказва кратка пауза, някои ваши идеи могат да почакат за реализация. В любовта обмисляте куп ходове, не бързайте да побеждавате.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, а като се добави и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, а като се добави и ...

......... се ориентират към хора, с които делата им ще тръгнат. Е, има и други, които избират по-самостоятелни изяви, но те с времето ще привлекат съмишленици, помощ. В понеделник и вторник се радвате на постигнатото, срядата е за общуване, в четвъртък мобилизирате екипа си за успехи. В петък забавете темпо, отморете.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези ще ви се видят тегави, не

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези ще ви се видят тегави, не ...

......... пътища, да стигнат до нови информационни източници. До петък изяснявате детайли във взаимоотношенията. Привличате интереса на още колеги и познати, подбирайте точни хора за екип, иначе ще пропилеете време и средства. От сряда бъдете и подчертано търпеливи и мили с най-близките, вместо да се подвеждате по изкушения и множество ухажори.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква по-сериозен анализ на постигнато и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът изисква по-сериозен анализ на постигнато и ...

......... и партньори, твърде взискателни са до вторник. В сряда ще си направите нова стратегия, идват още шансове за изява и печалби, някои промени вие желаете отдавна. Действайте по-гъвкаво, не е време за спорове с близки. Даже с любим да имате неразбирателства, грижата и обичта ви ще променят нещата на добро.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ви амбицира за изяви и печалби,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ви амбицира за изяви и печалби, ...

......... и то скоро. В следващите дни не пилейте време в общуване, макар че срещите са приятни, може да ви обещават сътрудничество, доходи, кариера. От четвъртък прокарвайте гъвкаво идеите си, ще се намерят сътрудници, подкрепа, финанси, а и вие помагате с желание на околни. В любовта нещата ще се напасват дълго.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни идват с доста поводи за

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни идват с доста поводи за ...

......... че някои хора са забравили думите си. Във вторник ще си направите нова стратегия, ще преподредите задачите и ще ги изпълните стриктно, без да чакате потупвания по рамото. Наистина, не се впрягайте толкова в чуждите похвали, четвъртък и петък ви окуражават с реални резултати. За любовта си решавайте само вие...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Период, изпъстрен с куп празнични поводи, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Период, изпъстрен с куп празнични поводи, но ...

......... да не останат поизлъгани. Втора група от събота да проучват по-задълбочено условията за нови проекти, ще се справят с всякакви пречки, но ще е за сметка на пропилени сили и пари. Трудностите в понеделник-сряда да не ви противопоставят на околните, ако има интрига, ще я неутрализирате. Изглаждате неразбирателства с най-близки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални

ОВЕН (21.03 – 19.04)Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални ...

......... то без да се скъпят. Проблемът е, че много държите на своето, а околните предлагат къде по-леки, макар по-рутинни пътища за постигане на целите ви. Поне от сряда смирете упорството, намалете претенциите и трудните ситуации в четвъртък ще доведат желани промени. Иначе в петък ще задълбаете в спор с най-близки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Празнично 7-дневие, а за вас ще се

ОВЕН (21.03 – 19.04)Празнично 7-дневие, а за вас ще се ...

......... позволявате кратка пауза - хем да отдъхнете, хем да се тонизирате за сериозните изяви, които сте си планирали. От сряда ще се борите с куп препятствия пред начинанията, но сте се стегнали и ще се изявите много убедително. Ако някой не е вярвал в любовта ви, най-сетне ще ви оцени.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник сте настроени за по-сериозни промени

ОВЕН (21.03 – 19.04)До вторник сте настроени за по-сериозни промени ...

......... проблем, който не ги засяга лично във вторник. По-добре е да заложите на сътрудничество с колеги и роднини, да овладявате критичните ситуации с такт. Не сте безгрешни и вие, но ако се постараете, ще извлечете максимални ползи и в тях. Мнозина възраждат любовта каквато ги е пленила в началото си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, време е за служебните и

ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамично 7-дневие, време е за служебните и ...

......... на маса, по купони. Други отдавна оглеждат обкръжението си, в дребни услуги са открили сродна душа и ще разчитат на подкрепата. От вторник ограничете малко инициативите, за да ускорите осъществяване на плановете, трудът ви ще бъде възнаграден високо даже да следвате чужди замисли. Щастието ви в любовта привлича много очи.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Седмицата не е лека в деловата сфера,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Седмицата не е лека в деловата сфера, ...

......... да поемат повече от общите задачи в екип, а може да им се отплатят с некоректност. Не се поддавайте на лоши настроения, действате според обстановката, може да покажете и строгост, и рязкост, ако ви удрят в гръб. За най-личните неща държите на принципи, но е редно да искате и съвет.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Гответе се за напрегнати дни, трудности се

ОВЕН (21.03 – 19.04)Гответе се за напрегнати дни, трудности се ...

......... с упорство. Не поемайте много допълнителни ангажименти към колеги, познати и близки. Не се преуморявайте, от вторник-сряда ще разчитате и на помощ от шефове и роднини, делата си ще стабилизирате в четвъртък. Но бъдете наясно – шансът помага на упоритите. За някои ще е така и ако мечтаят за половинка.


ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и

ОВЕН (21.03 – 19.04)През уикенда говорите за нови партньорства и ...

......... външния вид, но все пак в трудни ситуации намирате на какво да се порадвате, да си позволите малки удоволствия. Не се изкушавайте от най-скъпи покупки и лукс, сега късметът ви е в подходящи бизнес партньори, в здрава дружба и искрена обич. В четвъртък и петък обърнете внимание на по-личните връзки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване, ...

......... преодолявате затрудненията. От вторник май ще ви се наложи да действате и в нов екип, да учите, затова ще се стараете да заслужите похвали, не критика с упорство. В петък бъдете грижовни към близки, винаги ви подкрепят, а сега трябва да вървите сами, но връзката с тях също ви помага.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да ...

......... добрия изход от нежеланите ситуации, съветите ви ще бъдат и уместни, и сърдечни. В понеделник пазете разбирателството с обичаните хора, с такт и търпение ще решите по-мъдро споровете и ще компенсирате евентуални щети. В сряда бъдете грижовни към тонуса, дръжте се далеч от чужди конфликти, в петък напредвате с отстъпки.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември ...

......... спорове, противопоставяне. Пазете се от такъв развой, позицията ви не е най-силна, а има и хора, които все гледат да ви омайват и да се възползват от вас. От понеделник обърнете повече внимание на семейни дела, родата иска помощ и ще ви помага до петък, укрепвайте връзките. Избягвайте любовни авантюри.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие уж е спокойно, но вие ...

......... стъпка по стъпка ще доказват способности и издръжливост. Ако зависите от влиятелни познати, роднини, колеги, не го забравяйте и не прехвърляйте само на тях отговорност за евентуални несполуки. От сряда до петък ще действате неотклонно по плана си, в четвъртък си спестете споровете с близки, от които често чакате помощ.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки,

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки, ...

......... към тонуса си. В четвъртък и петък темпото се ускорява, мнозина точно са обмислили начинанията и ще използват и най-малкия шанс за изява и печалби. Свободните сърца може да се огледат за подходяща половинка, а обвързаните да не се мъчат да налагат воля на партньора, такива победи са кратки, горчиви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови

ОВЕН (21.03 – 19.04)През периода се амбицирате за сериозни делови ...

......... а и грешки, щети. Ще си спестите разочарования, а и понеделник-вторник ви носят нови и добри шансове. От сряда бъдете по-сговорчиви и отстъпчиви, опонентите ви са по-силни, а близки не ви подкрепят така, както сте свикнали. Временно е, не си го слагайте на сърце. Не се хвърляйте в любовни авантюри.


ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко

ОВЕН (21.03 – 19.04)В края на септември не споделяте нашироко ...

......... другите и сте сигурни: ако сте търпеливи и бдителни – ще преодолеете всяка трудност, неразбиране. От сряда резултатите са налице, а в четвъртък и петък има още финансови и административни детайли за уреждане. Хич не ги подценявайте, въпреки че вярвате в правотата си. В любовта сами ще си отвоювате щастие...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте

ОВЕН (21.03 – 19.04)Понеделник-четвъртък са по-трудни дни за вас, гледайте ...

......... понеделник ще търсите влиятелно покровителство, във вторник няма да забравите и своя бизнес инициатива. Упорството ви е завидно, но следва да го съчетавате с такт и постоянство, добрите вести и доходи ще дойдат скоро. Трябва да помислите за тонизиране, любовта ще ви дава вяра и настроение, а грижите ще отшумят.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри

ОВЕН (21.03 – 19.04)Следващите дни са напрегнати, отварят ви добри ...

......... време. Във вторник ще ви предложат оздравяване на отношения, но не допускайте да ви командват и особено за работа. Вие знаете и умеете много неща, ако някой ви е готвил капани, ще остане излъган, но да започвате голям проект все още не е момент. В любовта спокойно отстоявате принципите си...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е леко, не си

ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие не е леко, не си ...

......... големите обещания за печалби, пари винаги трябват и ще си ги заработите, имате идеи, а има и кой да помага, ако са ви нужни услуги ... Има и завистници, но вие ще се опрете на искрени приятели, стари колеги ви ценят. Някои са на път, преливащи от обич и радост.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващият период е напрегнат, до понеделник ви ...

......... екипния успех. В понеделник и вторник сте настроени за спорове, но това не е път за укрепване на съдружията. В сряда ще промените подхода си, печалбите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на лични неща, но не допускате чужда намеса с отношения с обичани.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции

ОВЕН (21.03 – 19.04)Изпращате август изпълнени с енергия и амбиции ...

......... спънки. В понеделник упорствате по рутинни задачи, във вторник не бързате с идеи, в сряда балансирате отношения с колеги, партньори и клиенти, трудът ви трябва да бъде по-високо оценен. Четвъртък и петък са за най-близки, заслужават обич, грижа. Няма да допуснете други да се месят в чувствата и бъдещето ви.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен период, мнозина се чудят по кой

ОВЕН (21.03 – 19.04)Динамичен период, мнозина се чудят по кой ...

......... налагат мнението си на колеги, познати и близки. Слушайте съветите на хора, които са доказали колко ви обичат, погрижете се за тонизирането и бюджета си. От сряда делата ви тръгват по-спокойно, шефовете ви възлагат нови отговорности и вие ще стегнете екипа. Дано преразпределите работата, та да ви остава лично време...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за отдих, а вие поемате

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е за отдих, а вие поемате ...

......... резултатът ще радва и вас, и клиентите, и шефа. В понеделник не бързайте да говорите за нови идеи, във вторник недовършени неща ще предизвикат остри спорове, в сряда може да се върнете към предишни уговорки. Подреждайте всичко както се грижите за дом и обичаните, но щадете силите и кесията си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието носи трудности, ако са

ОВЕН (21.03 – 19.04)За вас 7-дневието носи трудности, ако са ...

......... условия за това, ала в понеделник да не разкриват твърде плановете си, а във вторник-сряда да не се месят в чужди спорове. Ще наложите най-справедливи решения, но е по-важно да се свърши работа, да сте пример за всеотдайност. В петък сте преуморени и раздразнителни, не си го изкарвайте на половинката...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на юли ви настройва за пътища

ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на юли ви настройва за пътища ...

......... и печалби, трябва да обмислите стратегия, да потърсите подкрепа от приятели, познати. Не позволявайте да ви влияят песимисти, а усетът ще ви подскаже вие как да помогнете на близки. В петък избягвайте споровете, трудностите не са за да късате връзки, а за да ги заздравявате. Включително и с обичаните хора...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Сезон за отдих и разтоварване, но ако

ОВЕН (21.03 – 19.04)Сезон за отдих и разтоварване, но ако ...

......... друг начин да се изложите. Рибите от понеделник ще упорстват доста по задачите си, но във вторник и сряда май превключват за купони, развлечения. Поне подбирайте компанията и не пилейте пари, имате и по-важни планове. Ако с любимите хора възникнат разногласия, отстъпвайте вие, те може би са уловили по-точно тенденциите.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма

ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубаво 7-дневие, обаче от началото му няма ...

......... енергия за цял екип. В четвъртък и петък изяснявайте по-внимателно бизнес и финансови въпроси, печалбата не ви е в кърпа вързана. Обаче ще ви помагат влиятелни личности, оценили са уменията, предаността ви в работата. И пестеливост не вреди... Грижете се за тонуса си, в любовта заложете и на духовно общуване.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ще ви се види уморителен, дали

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ще ви се види уморителен, дали ...

......... трябва да забавите темпо, да се възползвате и от по-малки шансове за изява и доход. Ако ви се открият възможности за друга дейност, търсете покровители, помощници, при това градете съюзите си с искреност и принципност. Петък е уморителен, но е редно да се трудите сериозно и да изпълните поетите задачи.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Задава се трудна седмица, но вие имате

ОВЕН (21.03 – 19.04)Задава се трудна седмица, но вие имате ...

......... сряда са възможни и щети. Не бързайте, всичко ще се оправи, за периода обаче е важно вие да изпълните ангажиментите така, както сте ги поели. Едно, че това пести излишните спорове в понеделник, второ, близките оценяват коректността ви, трето, с такт прокарвате идеите си. С търпение укрепвате и лични отношения.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че ...

......... са решили мъчни проблеми, трети стъпка след стъпка са отвоювали авторитетна позиция. Мечтайте смело за начинания, но си останете здраво стъпили на земята, иначе от сряда насетне рискувате да провалите и добри шансове за работа. Идат ненадейни оферти, включително за партньорство, не се отпускайте. Любовта ви е разумна, сговорчива, отстъпва.


ОВЕН (21.03 – 19.04)На границата между март и април мнозина

ОВЕН (21.03 – 19.04)На границата между март и април мнозина ...

......... при изпълнение на поръки на шефове, клиенти. Сега в екипа ви има интриги, завист, но вие помагате от сърце на обкръжението си, а и сте много благоразумни в начина си на живот. Успехите ви ще радват най-близките, в края на периода им покажете благодарността си за тяхната обич и подкрепа...


ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията

ОВЕН (21.03 – 19.04)Тези 7 дни ще са тежички, позицията ...

......... доста, поне финансите ви гледайте да са в ред. Във вторник трябва да се опрете на странична помощ, но ще възникват и доста поводи за спорове. Мнозина ще се впишат в проекти на шефове, но да не забравят: те трябва да се преборят за позициите, за печалбите и авторитета си.


ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник е време за пътуване, проучване

ОВЕН (21.03 – 19.04)До понеделник е време за пътуване, проучване ...

......... ви плашат, в понеделник ще се преборите за идеите си и в спор, от вторник и околните ще повярват в смелия ви проект, вероятно ще го подкрепят. В четвъртък идват нови шансове, изявата няма да е лесна, но чувствате ли помощта и обичта на избраника си, друго не ви трябва.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни

ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът е динамичен, а вие – пълни ...

......... През уикенда се пазете от преумора, в понеделник и сряда не се месете в чужди спорове. Ако някой ви иска подкрепа – във вторник отделете време и за него. Четвъртък и петък обаче са напрегнати, не ги утежнявайте с прекалени амбиции за похвали и постъпления, те ще идват малко по-нататък.


ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но

ОВЕН (21.03 – 19.04)Започващото 7-дневие идва с куп дела, но ...

......... хора да се чувстват добре. Други не са съвсем уверени в нови дейности или на ново място, но шефове и колеги ще подкрепят идеите им. Няма да изяснявате по-деликатни теми, но и не мълчите до понеделник, в четвъртък вече сте си осигурили силен покровител и в петък ще си отдъхнете.


ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване

ОВЕН (21.03 – 19.04)От Тодоровден отделяйте повече време за общуване ...

......... преумора, а възникват и неприятни ситуации с околни – при остри спорове близки сътрудници се отдръпват или плетат интриги от завист. Във вторник и сряда ще се дистанцирате от чуждите разправии, намирате по-подходящи помощници и влиятелни закрилници. Баба Марта ще накара необвързаните по-сериозно да се замислят за брак, свой дом.


Макар че не се славят като най-големите романтици, британците измислиха

Макар че не се славят като най-големите романтици, британците измислиха ...

......... че не се славят като най-големите романтици, британците измислиха изключително оригинален начин за предлагане на брак, информират от “Метро”. Ако сте решили да помолите някой да ви каже заветното “да”, то вече може да го направите с...авокадо. Или по-точно AvocaDO! Можете да го намерите в Asda на промоционална цена от 50 пенса.


Има разни видове майки – някои са

Има разни видове майки – някои са "готини", а други ...

......... доста ранна възраст. Съответно и децата им развиват страхотни комуникативни умения и са наясно със света около тях. Едно от нещата, което прави майката Близнаци толкова уникална, е че разбира проблемите на детето си, независимо от пол и възраст. Освен това, организират най-готините купони, защото те самите са си не


„Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част

„Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част ...

......... минимум 3 неща, които харесвам в човека. Ако по някаква причина се опитват да ми минават не добри мисли за този човек – набелязвам 10 неща, които ми харесват. Така минусите избледняват и имам възможност да го видя такъв, какъвто е. Без да оценявам или осъждам. Всичко е въпрос на фокус и желание.


Някои зодиакални комбинации са създадени за любов, а някои са

Някои зодиакални комбинации са създадени за любов, а някои са ...

......... фантастични. СТРЕЛЕЦ Той не понася скуката и реда, така че не може да бъде доволен от Рак или Дева. КОЗИРОГ Подвижните Везни никога не са добър избор за Козирог. ВОДОЛЕЙ Телците, които винаги амбициозно следват правилата и имат организиран живот, много лазят по нервите на Водолея. РИБИ Творческият и чувствителен характер на Рибата не издържа силния и еуфоричен Стрелец.


Лъв
Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете са

Лъв Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете са ...

......... наслаждават на организирането на рождени дни и празници. Славата в дома им трябва да бъде уважавана и гостите винаги са добре дошли. Никой няма да излезе от там с празен стомах, дори и да е непланирана визита. За кратко време те знаят какво да направят в кухнята. Рибите не пропускат шансовете да направят зимнина или домашна ракия.