Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева

Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева ...

.........  беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.Преди ден стана ясно, че апартаменти от „Артекс“, освен Цветан Цветанов, са си взели още правосъдният министър Цецка Цачева и бившият министър на културата Вежди Рашидов. Най-коментираната тема в обществото е нереално ниските цени, на които те са придобили имотите си.


Жители на столичния квартал ”Младост” се събират тази вечер на

Жители на столичния квартал ”Младост” се събират тази вечер на ...

......... ще бъдат построени точно пред прозорците на жителите на блоковете 73, 74 и 75. Планът предвижда да бъдат унищожени около 20 иглолистни дървета, твърдят членове на сдружението "За зелен Младост", съобщи БНР.Недоволните ще протестират срещу поредното решение на Столичната община да разреши мащабното застрояване на зелените площи в междублоковите пространства. 


Комисията за енергийно и водно регулиране ще утвърди цената на

Комисията за енергийно и водно регулиране ще утвърди цената на ...

......... на горива у нас.В последния си доклад органът потвърди позицията, че липсват данни за картел в сектора, съобщи БНТ. Според комисията поскъпването на горивата на дребно се дължи на обективни фактори. А идеята на управляващите за подробна разбивка в касовите бележки от бензиностанциите представлява риск за по-лесна координация между търговците.


Проверяващите се държаха коректно, като изключим тежко въоръжените мъже. Това

Проверяващите се държаха коректно, като изключим тежко въоръжените мъже. Това ...

......... повторната процедура са класирани фирмите с най-добри оферти. Не е вярно, че една от фирмите е счетоводителка, близка до съпругата ми. В малкият град всички се познават. Ако трябва да сме точни, ще цитирам: Привлечен съм като обвиняем за това, че от моите действия  са настъпили финансови щети за фирма.


Национален протест на медицинските сестри. За втори път този месец

Национален протест на медицинските сестри. За втори път този месец ...

......... тях дори не са обозначени като таксита. Легалните компании настояват държавата да забрани тяхното функциониране. Протестното шествие на такситата започва в 14 ч. на "Цариградско шосе" и ще приключи в 16 ч. пред храм-паметника "Св. Александър Невски".Очакванията на организаторите са в него да се включат около 5 000 таксиметрови коли.


Досега българската полиция не е използвала помощни средства като сълзотворен

Досега българската полиция не е използвала помощни средства като сълзотворен ...

......... елемент на хаос. Недопустимо е да се пръска с такъв спрей от кола, защото не се отчита какъв е вятърът и степента на застрашеност. Във Франция полицията започва да действа, когато започнат да ескалират вандалски действия. А аз тук някакви вандалски действия в хората не видях“, допълни бившият шеф на полицията.„Дойдох да проверя сигналите за ситуацията на Шабленското езеро. Ние

„Дойдох да проверя сигналите за ситуацията на Шабленското езеро. Ние ...

......... езерото е станало в участъка с най-тясна ивица между морето и езерото с цел опазване на дюнните природни местообитания”, каза още Димов. „От 20 години всяка година правим това пускане поради високите нива но водите, които наводняват сградите. Изпускането беше на 15 февруари“, обясни Кралю Кралев, управител на правителствената резиденция в Шабла.


Шефът на строителната фирма „Артекс“ Пламен Мирянов, продал апартамента на

Шефът на строителната фирма „Артекс“ Пламен Мирянов, продал апартамента на ...

......... се дава от считания за приближен до Делян Пеевки вестник -24 часа. Наградата е заради това, че наследникът на строителния предприемач популяризира фолклорните традиции. Младият Пламен Мирянов стана известен и в средата на миналата година, когато с група хора, облечени в народни носии, влязоха в едно от Рилските езера. Снимка: Пламен Мирянов-младши  


”Предлаганите нови мерки за спиране на социалните помощи при отсъствие

”Предлаганите нови мерки за спиране на социалните помощи при отсъствие ...

......... не спазва правилата”, каза още тя. Председателят на комисията по образование и наука бе категорична, че законопроектът не е насочен към нито една етническа група, а е национален и цели по-добро развитие на страната ни. „Това отделно не е мярка само в нашата държава, а и в редица европейски страни”, обясни Дамянова.


Медицинските сестри ще протестират утре с палатки пред Министерство на

Медицинските сестри ще протестират утре с палатки пред Министерство на ...

......... на министър Ананиев за увеличение на заплатите на професионалистите по здравни грижи. Медицинските сестри се борят за  стартова заплата в размер на две минимални работни заплати за страната, за подобряване на условията на труд и възможност за кариерно израстване.  По думите на Илиева има оказан натиск върху протестиращи медицински сестри.  


Придобила съм имот в груб строеж, преди акт 16. Това

Придобила съм имот в груб строеж, преди акт 16. Това ...

......... е 4 пъти по-ниска, каквато информация се появи. „Над 600 лв. е квадратът”, загатна Цачева. „Дължа сума за довършване в края на май”, допълни тя. "Не съм знаела, че Цветанов е купил апартамент от фирма „Артекс”. Имотът ми не е евтин, тъй като цената е с четирицифрено число", каза още правосъдният министър.  Вече е късно за всякакви обединения и каквото и да

Вече е късно за всякакви обединения и каквото и да ...

......... смятат, че могат да си играят с избирателите.                          ГЕРБ изядоха шамар на президентския вот точно заради това. Защо си мислят, че всичко им е позволено? Струва ми се, че за тях може да има изненади на изборите. Изненадите ще дойдат и заради ниския интерес на хората към вота. Избирателят е разочарован.


ГЕРБ и ВОЛЯ се разбраха след среща между двете парламентарни

ГЕРБ и ВОЛЯ се разбраха след среща между двете парламентарни ...

......... приходните агенции, увеличаването на БВП, възможността в края на управленския мандат минималната пенсия в страната да стане 240 лв., както и да се увеличи средната работна заплата. По думите на Цветанов по време на обсъжданията лидерът на ВОЛЯ е поставил като тема и необходимостта от икономическо развитие на Северозападна България. 


В „Младост“ фирма „Артекс“ продават жилища за над 2000 евро

В „Младост“ фирма „Артекс“ продават жилища за над 2000 евро ...

......... скъпи. Цената на кв. м. при тях варира 2000-2600 евро. При цена 600 евро няма никаква печалба за собственика. 400 евро са само  разходите на строителите, за да постигнат акт 15. Не е възможно за такава цени да купите жилище. Дори и в „ Надежда“ няма да намерите“, уточни Иванчева.


ГЕРБ и СДС ще се явят заедно на евроизборите през

ГЕРБ и СДС ще се явят заедно на евроизборите през ...

......... политиците е "на нивото на суджука": "Историята с апартаментите е и вкусна, и отвратителна. Българското обществено мнение е безразлично, когато го одерат с 5 милиарда за "Белене", магистрали и саниране. То е чувствително само на темата лично забогатяване. Затова ще се занимаваме с апартаменти, а не на колко скорости върви Европа".


Никоя от десните партии няма шансове да се яви сама

Никоя от десните партии няма шансове да се яви сама ...

......... се връща в активната политика, той отговори лаконично: „Не се стремя към висша държавна или партийна позиция”.   Юруков отбеляза, че не за първи път ГЕРБ се явяват с кадри на други  партии на евроизборите. През 2007 г. в листата им бяха политици на ВМРО и Петя Ставрева от Обединени земеделци. Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ,

Правителството предлага на Президента на Република България да издаде указ, ...

......... издаде Указ за изменение на Указ № 85 от 28 февруари 2012 г. за утвърждаване на длъжностите във въоръжените сили на Република България и Националната служба за охрана, изискващи висши офицерски звания, като се измени приложението към т.1 и отпадне длъжността „Командир на Националната гвардейска част“, считано от 14.04.2019 г.


Парламентът избра предложената от ГЕРБ Стефка Стоева за председател на

Парламентът избра предложената от ГЕРБ Стефка Стоева за председател на ...

......... Солакова е била член на ЦИК от 1995 г. до 2005 г. и секретар от 2011 г. досега. Съгласно Изборния кодекс само ръководството се избира от парламента, а останалите членове на комисията се назначават с указ на държавния глава. Мандатът на текущия състав на ЦИК изтича на 21 март, съобщава БГНЕС.


Няма да се откажем от поставянето на бюст-паметник на Граф

Няма да се откажем от поставянето на бюст-паметник на Граф ...

......... за столица на България - на 3-и април, а другата е 140 години от установяването на дипломатически отношения между България и Русия. "Мисля, че можем да помислим и заедно да отбележим тези кръгли годишнини. В крайна сметка, те имат и дълбока връзка помежду си", предложи председателят на БСП - София.


Освен кмета Данаил Вълов са задържани Светослав Георгиев – зам.-кмет

Освен кмета Данаил Вълов са задържани Светослав Георгиев – зам.-кмет ...

......... че Данаил Вълов е нарушил задълженията си като длъжностно лице, и възложител на обществени поръчки по програмата „Топъл обяд“, финансирана по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане“ и съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на нуждаещи се лица. Стойността на програмата е 229 106, 22 лв. с ДДС.


С високомерното си поведение ”Демократична България” тласнаха СДС към ГЕРБРазмотаваха

С високомерното си поведение ”Демократична България” тласнаха СДС към ГЕРБРазмотаваха ...

......... когато СДС взе решение да разговаря с всички партии от групата на ЕНП. Логичната развръзка не закъсня и ако ГЕРБ удържат на думата си бившите "риформатори" ще се маргинализират окончателно, а маневрените им фенове ще се разтичат във всички посоки, от които замирише на власт. Илко Семерджиев, бивш здравен министър, Фейсбук


Прокуратурата ще направи проверка на сделката с апартаментите и новия

Прокуратурата ще направи проверка на сделката с апартаментите и новия ...

......... на Симеон и Ива Велкови. За тях семейната двойка плаща 470 000 лева. Срещу сумата те получават 190 квадрата жилищна площ и две паркоместа. Вчера Цветан Цветанов обясни в парламента, че е разменил двата апартамента за новото жилище и е доплатил 100 000 лева. Той добави, че всичко е напълно законно.


” ГЕРБ започнаха да асимилират дясното, процес който отдавна се

” ГЕРБ започнаха да асимилират дясното, процес който отдавна се ...

......... на избирателя и то сега, не когато дойдат тези избори - ще отричаме ли ГЕРБ само до момента, в който се седне на масата с тях, играно много пъти (на национално и местно ниво) все с настъпване на мотиката. А дали има лидери тази общност ще видим през настоящата седмица!" 


Вече цялата страна знае: Цецо Цветанов си купил законно апартамент-етаж

Вече цялата страна знае: Цецо Цветанов си купил законно апартамент-етаж ...

......... някои произволно избрани луксозни жилища в различни световни градове и на какви цени се продават.Жилище в Прага, Чехия, 199 кв.м. - 380 000 евро. Сграда във Виена, в която апартаментите са от 1200 до 1800 евро кв.м. Берлин, район Фридрихсхайн - цените в сградата са от 1400 до 1900 евро кв.м. Фрог нюз


Партия ДОСТ стартира подписка с искане за признаване на турско

Партия ДОСТ стартира подписка с искане за признаване на турско ...

......... разпространят това съобщение по своите профили.Благодаря предварително за проявения интерес и чувствителност.Партия ДОСТ прави необходимите официални постъпления в Главна прокуратура на България. Ще спечелим, защото изискваме приемането на основното ни човешко право, признаването на етническата и религиозна принадлежност.Попътен вятър, братя и сестри.Щастлив е онзи, който може да се нарече турчин“.  


Ще забравим ли „Цумгейт“, без да разберем поради какви основания

Ще забравим ли „Цумгейт“, без да разберем поради какви основания ...

......... като "Сега" спечели на първа инстанция делото за достъп до акта от проверката срещу Цацаров, както и всички материали по нея.“ Според адвокат Александър Кашъмов, който води делото за достъп до информация, доводът на Точкова е злоупотреба с право, пренебрежение към установения правов ред и незачитане на авторитета на съдебната система.“ 


Високата предизборна бариера на тези избори представлява сериозен проблем за

Високата предизборна бариера на тези избори представлява сериозен проблем за ...

......... коалиция преминава границата от 2% електорална подкрепа. Очевидно варненският бизнесмен продължава да контролира избирателната ниша, чрез която успя да предодолее бариерата и за българския парламент. Приблизително в този размер е и ядрото на подкрепящите „Демократична България“. СДС със своите 1,2% привърженици и АБВ с 0,8% представляват интерес за евентуално коалиционно партньорство. 


Двата апартамента, които заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е заменил

Двата апартамента, които заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е заменил ...

......... цени, но разликата не е толкова драстична“.Стайков обръща внимание и на друго: „Изповядването на трите сделки при един и същ нотариус и в един и същ ден пораждат основателни съмнения, че става дума за предварително договорени сделки, а не за пазарни трансакции, основани на търсенето и предлагането на имотния пазар“.


Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от ...

......... освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии - по труда, социалната и демографската политика и по правни въпроси, съобщава БГНЕС. Мнозина смятат, че Павлова може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или поне да получи избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.


Новите пенсионери са ощетени от промени, приети 2018 г. Тези

Новите пенсионери са ощетени от промени, приети 2018 г. Тези ...

......... и с подкрепата на всички социални партньори. Петков казал тогава, че института няма никаква възможност да следи дали тези три златни години са верни заради бележките от фалирали фирми. От всичките тези промени от края на 2018 г. виждам желание да се спестят пари от пенсионерите, коментира още бившият социален министър.


МВР ще строи три фургонни лагера с капацитет за общо

МВР ще строи три фургонни лагера с капацитет за общо ...

......... готова да изгради такива лагери, ако мигрантският натиск се увеличи. Едно от местата, на които се планираше изграждането на лагер, бе в елховското село Бояново. Плановете на властта обаче срещнаха сериозен отпор от местните, които на няколко пъти излизаха на протести. В крайна сметка МВР се отказа от намеренията си.


От МВР съобщават, че е намерен мъжът, който вчера уби

От МВР съобщават, че е намерен мъжът, който вчера уби ...

......... Ботевградско пак бе под полицейска блокада. По признания на издирващите, той им се измъквал 4-5 пъти. Пелов избяга с още един затворник в първите дни на април. Бе убит в престрелка на 6 юни… Свидетели са съобщавали, че са го виждали на определени места. Но така и не бе заловен. Фрог нюз


По-добре е хората, които още не са подали документи за

По-добре е хората, които още не са подали документи за ...

......... трябва да направи предварително оценка на въздействието от промяната. Според него, когато има такава негативна промяна, е нужно да се обяснява много отдалече. В противен случай е естествено да се получи напрежение, коментира бившият социален министър. Според него е по-добре да бъде поднесено извинение на засегнатите и да се поправят нещата.


Бившият шеф на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров определи като

Бившият шеф на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров определи като ...

......... към исляма, произтича от множеството австралийски жертви, дадени през Първата световна война в битката при Чанаккале”, смята той. Според него нашите и всички останали служби в целия регион, в който е пребивавал, са длъжни да изяснят контактите му и да се проследи цялата му интернет и телефонна кореспонденция от последните години.  


Парламентарната комисия по бюджет и финанси ще изслуша Радослав Миленков,

Парламентарната комисия по бюджет и финанси ще изслуша Радослав Миленков, ...

......... спецслужби - ДС и РУ на БНА.Изслушването във финансовата комисия е на открито заседание, на което кандидатът представя концепцията си за дейността, за която е номиниран - ръководител на "Банков надзор". Той се смята за одобрен, ако за него в пленарната зала са гласуват повече от половината присъстващи народни представители.


Облачността ще се увеличава и вплътнява и на места в

Облачността ще се увеличава и вплътнява и на места в ...

......... нахлува сравнително студен въздух и температурите слабо ще се понижат, като максималните ще бъдат 15-20 градуса. По Черноморието облачността ще е значителна. На отделни места ще превали слаб дъжд.  Над планините ще е предимно облачно. На много места ще има слаби валежи от дъжд, над 1800 м - от слаб сняг.


Продължава издирването на мъжа, който уби жена си във вторник

Продължава издирването на мъжа, който уби жена си във вторник ...

......... е била на работа в шивашката фирма. Мъжът й отишъл разярен и я изкарал със сила навън, като я хванал за косите.  Пред погледа на уплашените хора извадил нож и е нанесъл смъртоносни удари. След това побягнал. Според източниците ни мъжът е карал фадрома в асфалтовата база в с. Скравена.


Астрономическата пролет настъпва днес у нас в 23 часа и

Астрономическата пролет настъпва днес у нас в 23 часа и ...

......... около 21 юни в Северното полукълбо, както и около 21 декември - в Южното полукълбо. Пролетните месеци в Северното полукълбо са март, април и май, а в Южното - септември, октомври и ноември. През пролетта дните започват да стават по-дълги от нощта, температурите се повишават, а природата се връща към активен живот.


Изследване на ”Галъп Интернешънъл” отчита по-високо доверие в НАТО и

Изследване на ”Галъп Интернешънъл” отчита по-високо доверие в НАТО и ...

......... укрепва и доверието в българската армия. Очевидни са нюансите в общественото мнение по отношение на НАТО, НАТО не се възприема еднозначно. Няма обаче драматизъм, симптомите на тревога се преодоляват поне засега и когато стане дума за радикални решения обществото ги отхвърля, каза пред БНТ Първан Симеонов, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл": 


Купувач в електронния аукцион на Ebay плати умопомрачителните 390 хиляди

Купувач в електронния аукцион на Ebay плати умопомрачителните 390 хиляди ...

......... я намерил след мача, а наддаването за ценния трофей започва от 150 хиляди паунда. Всички приходи ще бъдат дарени на благотворителната фондация на Манчестър Юнайтед, обяви собственикът на дъвката, преди да я продаде.Сър Алекс изкара близо 1500 мача начело на Манчестър Юнайтед, като във всеки използваше дъвка за борба със стреса.


Разглеждаме сериозно възможността Бразилия да стане член на НАТО или

Разглеждаме сериозно възможността Бразилия да стане член на НАТО или ...

......... на техните страни. Тогава Тръмп каза, че все още си спомня за Пеле. Американският президент Доналд Тръмп засегна и темата за Венецуела и каза, че случващото се в тази страна е срамно. Той отново заяви, че всички опции се разглеждат, за да бъде накаран Николас Мадуро да се оттегли от власт.


Coфия ce пpeмecти c 29 позиции в тaзгoдишнaтa ĸлacaция нa

Coфия ce пpeмecти c 29 позиции в тaзгoдишнaтa ĸлacaция нa ...

......... ĸoйтo ce cpивa c 48 пoзиции дo 120. Ocнoвнaтa пpичинa, paзбиpa ce, e cпaдът нa лиpaтa, ĸoятo пoтънa пpeз минaлaтa гoдинa, ĸaĸтo и виcoĸaтa инфлaция, ĸoятo пpeз oĸтoмвpи 2018 г. дocтигнa 25,2%. Mocĸвa и Cтoĸxoлм ca cpeд дpyгитe eвpoпeйcĸи гpaдoвe, ĸoитo пaдaт в ĸлacaциятa - нa 56 и 102 пoзиция cъoтвeтнo. 


Земя на братя Галеви в Сапарева баня е застроена с

Земя на братя Галеви в Сапарева баня е застроена с ...

......... Петър Диков. То влиза в сила месеци преди да бъде приет подробният устройствен план за района. Ограничение за височината на небостъргача „Златен век“ реално няма, тъй като имотът, върху който ще се строи, е ъглов, а отново според ЗУТ за такива терени не важат нормите за плътност и интензивност на застрояване.


Промените при изчисляването на пенсиите са направени, без да е

Промените при изчисляването на пенсиите са направени, без да е ...

......... а след 2000-а сменяш много работи и има минимално осигуряване, пенсията нормално ще бъде много по-ниска, когато взимаме доход само от 2000 г. спрямо това да вземем тези шест години до 99-а и да ги съпоставим. Най-правилното решение е да се съпоставят двата размера с трите години”, поясни още експертът.


Разговарях с голям строителен предприемач. Той ми обясни, че всички

Разговарях с голям строителен предприемач. Той ми обясни, че всички ...

......... и даващи възможност върху тях да бъде изграден цял нов етаж, раждат това значение в началото на миналия век. Първоначално под пентхаус се разбира всеки вид допълнително пристроена площ, като с ударния икономически растеж и бума на строителството в САЩ все по-често започва строго да описва покривни допълнително изградени помещения. 


Вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов взе да се обяснява за

Вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов взе да се обяснява за ...

......... - единствения недвижим имот, който са купили, е бил 62 кв м на моята голяма дъщеря през 2003 година мисля, че беше``, каза още той. ,,В момента имаме само два апартамента. Единия е този, в който живеем, а другия – с право на владение на родителя на съпругата ми``, завърши той.


Последните новини около Цветан Цветанов ни карат да се гордеем,

Последните новини около Цветан Цветанов ни карат да се гордеем, ...

......... – например Кошлуков, а и другите национални телевизии, ще коментират темата за новия апартамент на Цветанов за 1,6 млн лева? ***Времето не чака, добротата е безсилна, късметът непостоянен, а лъжата ненаситна. Макиавели. ***На 2 октомври 1996 г. Андрей Луканов бе убит на ул. „Латинка“, недалеч от къщата, в която живееше.   Фрог нюз


След новината, че Цветано Цветанов, който е председател на ПГ

След новината, че Цветано Цветанов, който е председател на ПГ ...

......... „Летера“, известна още като „Къщата на бувките“. Сданието се намира в столичния квартал "Изток", на улица „Латинка“.Апартаментът е разположен на последния, шести етаж... Николай Стаменов: Ей, жив да го ожалиш. Тоя със сигурност няма да разчита на пенсия, затова и нямат нищо против всички останали да се гърчат в калта ! 


България не може да се похвали с ясен политически хоризонт.

България не може да се похвали с ясен политически хоризонт. ...

......... държавният глава. Всеки следващ ход ни убеждава в това, че парламентът работи трудно. Едни и същи депутати с патос говорят едно нещо и после го опровергават, каза още той. Дертлиев казваше, че трябва да се управлява с таланта на нацията. Имате ли чувството , че  управлява този талант?, попита Иво Христов.


Имотната врътка на Цв. Цв., разкрита от Свободна Европа е

Имотната врътка на Цв. Цв., разкрита от Свободна Европа е ...

......... ларж, или Цветанов е доплатил, но това не е декларирано. Друг съмнителен факт е, че фирмата няма никаква друга дейност. Създадена е 2013 г. с капитал 100 лв. и е използвана само за тази сделка. На всичкото отгоре се е регистрирала по ЗДДС две седмици след сделката, отбелязва "Биволъ".   


Инициативата ”Спаси София” искат столичната община да възложи незабавно извършването

Инициативата ”Спаси София” искат столичната община да възложи незабавно извършването ...

......... Вие и гл. арх. Здравко Здравков, дължите и отговор как смятате да решите този проблем, защото не искаме в следващите десетилетия да се разхождаме по улица, направена в час по трудово. След похарчени 24 млн. лв и една година мъчения, софиянци заслужаваме незабавни отговори и поемане на отговорност!СпасиСофия #РемонтНаРемонта #ГафИгнатиев  


Опозицията напусна парламента, защото герберастите, психопатриотите и една етническа партия

Опозицията напусна парламента, защото герберастите, психопатриотите и една етническа партия ...

......... няма смисъл да гласуват, защото Цветанов брои бюлетините. Но, бъркането в джоба може и да събуди този прост народ. Който единствен на Балканите не е имал кураж сам да се освободи от “присъствието”. Ако има кой да го светне, че му крадат жалките подаяния. И това го прави бандитската държава на мутрите. Богомил Бонев, Фейсбук


Полицаите, които използваха спрей срещу протестиращи и се самообгазиха, грубо

Полицаите, които използваха спрей срещу протестиращи и се самообгазиха, грубо ...

......... извеждане и оказване помощ на пострадалите“. Да видяхте такова нещо? Правилно, нямаше. Според полицейските началници използването на спрея е било напълно правомерно. За да се убедите дали ви казват истината, можете да се запознаете с въпросната инструкция на МВР, подписана от март 2017 година. Повече за смехотворната акция четете в рубриката „Интервю“ .  


Президентът Назарбаев подаде оставка преди минути от поста президент, но

Президентът Назарбаев подаде оставка преди минути от поста президент, но ...

......... глава неограничен брой пъти. „Взех решение да прекратя правомощията си като президент“, каза Назарбаев в обръщение към народа, излъчвано по националните телевизионни канали. „Бях удостоен с великата чест от моя велик народ да стана първия президент на независим Казахстан“, посочи държавният глава. Той зае поста президент на Казахстан през април 1990 година.  


Спреят против протеситращите е използван в разрез с всички писани

Спреят против протеситращите е използван в разрез с всички писани ...

......... да пръска.Може да се е уплашил нещо?От какво, след като е заобиколен от полицаи?!Защо тогава ни разправят, че всичко е било в реда на нещата?За замазване на очите. По-нормално беше да си признаем грешката, отколкото да се оправдаваме и отново след самообгазяването да изглеждаме жалки и смешни.  Интервю на Катя Илиева


В отворено писмо адвокат Адвокат Мюмюн Йълмаз - първи главен

В отворено писмо адвокат Адвокат Мюмюн Йълмаз - първи главен ...

......... ви кадри бъдат предадени на прокуратурата и се изчисти имиджа на партията!В противен случай нашите хора, които години наред са ви избирали там, знаят как да ви бият шута!!! Господа, ВЪРНЕТЕ НИ НАШЕТО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ ОБРАТНО!!!19.03.2019 Адвокат Мюмюн Йълмаз - първи главен координатор за Южна България и група Учредители"


Цветан Цветанов и столичният кмет да оставят гражданите сами да

Цветан Цветанов и столичният кмет да оставят гражданите сами да ...

......... как Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова се хвалят колко работели за гражданите и как останалите партии си били приписвали техните заслуги, коментира Калоян Паргов. - Бих им препоръчал да се постараят да си свършат работата и да оставят хората сами да преценят чия е заслугата. С вота си през есента".


Неверни са спекулациите, че ще се намаляват пенсиите. Никой няма

Неверни са спекулациите, че ще се намаляват пенсиите. Никой няма ...

......... категоричен беше Дончев. "Целта не е да се спестят 9 млн. Напротив. Имаме амбицията да осигурим над 50-53 млн. за великденски надбавки. Това се надявам да бъде взето като решение още тази седмица", обясни Дончев.Най-важното е да успокоим хората, за които пенсията е единственият източник на доход, уточни още Дончев.


Тютюневият склад, в който е офисът на фондация „Пловдив 2019“,

Тютюневият склад, в който е офисът на фондация „Пловдив 2019“, ...

......... от фондацията проект „Балканска гордост“, който представя фотографии, артефакти и аудио-визуални инсталации от прайд шествията в големите балкански градове, включително София.  Негов автор е фондация „Глас“, която организира гей парада в София, съобщи БНР.  Заради този проект от ВМРО и БСП поискаха оставката на артдиректора на „Пловдив 2019“ Светлана Куюмджиева. 


Д-р Иван Димитров, обвинен за убийството на мъж, влязъл да

Д-р Иван Димитров, обвинен за убийството на мъж, влязъл да ...

......... своята морална подкрепа към него”, каза директорът на МБАЛ – Пловдив Аргир Аргиров.Според прокуратурата докторът се е опитал да укрие престъплението, скрил оръжието и молил приятели да трият записи от видеокамери наблизо.Следващото заседание трябва да се проведе през месец май, тогава трябва да бъде доведена и съпругата на Георги Джевизов.


В Петрич обявиха обществена поръчка за ремонт на покрив, който

В Петрич обявиха обществена поръчка за ремонт на покрив, който ...

......... до момента”, каза пред bTV кметът Димитър Бръчков. Ръководителят на обекта твърди, че ремонтирал покрива на своя глава, защото течовете му пречели на работата по сградата. „В момента, в който съм получил сигнала, съм прекратил обществената поръчка, назначил съм комисия, комисията е установила и е направила докладна към нас”, коментира още кметът.


Бях готова да се закълна далеч преди кампанията за номинациите,

Бях готова да се закълна далеч преди кампанията за номинациите, ...

......... общественост някакъв латино сериал, но може би и това даде повод на много от делегатите от конференцията да кажат своето твърдо убеждение дали Сергей или Елена да е в листите. Те казаха, че няма как двамата да бъдат заедно в една листа”, обясни каза заместник-председателят на ПГ на БСП.   


В Окръжния съд в Пловдив започва делото срещу лекаря, който

В Окръжния съд в Пловдив започва делото срещу лекаря, който ...

......... 2 март 2018 година Жоро Джевизов с прякор Плъха влиза с взлом в гаража на доктор Димитров. Рентгенологът стреля по него с незаконно притежаван пистолет и Джевизов умира. Лекарят може да получи до 5 години лишаване от свобода. Очаква се близките на убития рецидивист да претендират за 200 хиляди лева кръвнина.


Трети заподозрян е бил арестуван след стрелбата в трамвай в

Трети заподозрян е бил арестуван след стрелбата в трамвай в ...

......... който уби трима души и рани петима други. Той се казва Гьокмен Танъш, роден е в Турция и е на 37 години. Задържан е и втори заподозрян, но и за него не бяха дадени подробности. Знамената в Холандия днес ще са свалени наполовина заради загиналите, обяви премиерът на страната Марк Рюте.


Холандската полиция задържа заподозрения за стрелбата в Утрехт, при която

Холандската полиция задържа заподозрения за стрелбата в Утрехт, при която ...

......... в Холандия потвърдиха, че заподозреният е стар познайник на полицията. От там допълниха, че мотивите за нападението не са все още ясни, като може да става дума за семейна вражда.Motive in Utrecht shooting still unclear, could be 'family reasons' - prosecutor. More: https://t.co/slfhnBSdZHpic.twitter.com/xtayEqoGRP— Reuters Top News (@Reuters) March 18, 2019


Френската полиция не е задържала издирван джихадист, който планирал атаки

Френската полиция не е задържала издирван джихадист, който планирал атаки ...

......... издирван и особено опасен джихадист, за когото има издадени три издадени заповеди за арест, включително европейска, но подозренията им в крайна сметка не се оправдали.Издирваният е обект на заповед за задържане заради престъпен сговор с цел подготовка на терористични актове в района на Париж и в България, съобщи запознат източник.


Три осъдителни присъди постанови Софийски градски съд по делото за

Три осъдителни присъди постанови Софийски градски съд по делото за ...

......... по договорите в размер на 4 240 356,46 лв. били изплатени. Като основание за плащанията са послужили документи с невярно съдържание, както и неистински документи. След привличането му като обвиняем през юни 2016 г. Антон Гинев подаде оставка от поста заместник-министър на транспорта и беше освободен от министър-председателя Бойко Борисов. /БГНЕС


На националния ни съвет в петък решихме да послушаме съвета

На националния ни съвет в петък решихме да послушаме съвета ...

......... не е казал, че ДСБ са най-близо до тях, но нещата трябва да се случват с уважение. Христов потвърди, че са отказали коалиране с „Воля“ и „Атака“. Христов каза още, че Петър Москов не е член на СДС, не е разговарял с него, до колкото знам той развива своя политическа инициатива.  


Лидерът на БСП Корнелия Нинова обясни, че заемането на два

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обясни, че заемането на два ...

......... реагирали. Нинова заяви, че подкрепя кандидатурата на Лаура Кьовеши за европейски прокурор, както я подкрепя и Йончева. Лидерът на БСП обяви, че би предложила  обща подкрепа за румънката от страна на всички в БСП. Нямаме отношение по създаването на Съвета, който създаде президента Румен Радев. Не се месим в работите на президента.


Зам.-главният прокурор Иван Гешев беше пръв. До него заместникът на

Зам.-главният прокурор Иван Гешев беше пръв. До него заместникът на ...

......... ще разговарят нашите с американците. Стига сте се заяждали, бе! После се чудите, защо ви обгЪзяват… Майтапите са си майтапи, но нито Швейк, нито Щирлиц могат да се мерят с нашите славни ребята! Да живей Шиши, който създаде този безсмъртен отряд от вдъхновени пазители на закона и обществото! Хвала! Д-р Димитър Попкутуев