Дъщерята на убития Стефан Янев Мария е влизала и присъствала

Дъщерята на убития Стефан Янев Мария е влизала и присъствала ...

......... Веселин Антонов. Събирания може да има и вкъщи, но те не са официални богослужения, каза той. По думите му всеки човек може да покани в дома си свои приятели - вярващи хора, с които да прочетат нещо от Библията, да се помолят, но това не е част от официалните богослужения. 


Нагъл шофьор вбеси мрежата. Снимка на тариката, заел цели две

Нагъл шофьор вбеси мрежата. Снимка на тариката, заел цели две ...

......... ПРЕД МЕН''", гневи се той. „За гумите и боята нищо не пише”, отбелязват част от възмутените потребители, намеквайки какво биха направили те, ако попаднат на подобен тарикат. „Тия са ми любимци. Въжето за теглича и го изкарвам от паркинга, после ако иска да си купува нова скоростна кутия;) Скапаняк”, пише друг.   


Подлез, намиращ се на столичния булевард

Подлез, намиращ се на столичния булевард "България" ви потапя в ...

......... я се вижда символа, атомния номер и атомната маса на всеки от тях.   Биологията също заема важно място в научния подлез в София. В специален текст е разказано за градивните частици на тялото и различните клетъчни системи на организма. Огромна сглобка на ДНК също привлича вниманието на преминаващите през участъка.  


Президентът Румен Радев връчи пагони на бригаден генерал на новия

Президентът Румен Радев връчи пагони на бригаден генерал на новия ...

......... пред себе си. В управлението на тази болница трябва да се гледа напред, не само да се задържат достигнатите позиции, да се надгражда, каза Мутафчийски.  Той заяви, че няма да позволи да се опетни името на ВМА, на колегите му, както и неговото име и благодари за оказаното му доверие. 


Социално подпомагане“ (АСП) е поискала полицейска закрила за трите внуци

Социално подпомагане“ (АСП) е поискала полицейска закрила за трите внуци ...

......... заподозрени за страховитото убийство. Това е вратата към апартамента, в който са били живеели петимата души - 3-те момичета и двамата родители. Те са обитавали една стая, в която имало само едно легло и диван. Вътре било страшно разхвърляно и навсякъде имало дрехи, разкриха по-рано днес служители на социално подпомагане.


Три момичета, които никога не са ходили на училище, са

Три момичета, които никога не са ходили на училище, са ...

......... подозрения, че става въпрос за убийство. "Родителите са адвенисти", обясниха от дирекцията за социално подпомагане. "Семейството е живяло в една стая, тоест 5 човека са били в нея. Там имаше едно легло и един диван, беше страшно разхвърляно и пълно с дрехи", заявиха още социални служители. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦЕдва ли има български феномен, чийто земен път да не

Едва ли има български феномен, чийто земен път да не ...

......... за него съвместен живот. Може би една от тях е, че в някогашното семейство истинският феномен не е била Вера Кочовска, която след развода им печели слава, но постепенно и безвъзвратно губи дарбите си... Славей КОСТАДИНОВ  ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!


От пролетта Столична община пуска нощен градски транспорт, предава Дарик. С карта за

От пролетта Столична община пуска нощен градски транспорт, предава Дарик. С карта за ...

......... средства, които пробно ще бъдат пуснати през нощта. Ясно е обаче, че метрото няма да е сред тях. Председателят на общинската транспортна комисия Екатерина Йорданова коментира, че след тестовия период местната власт ще реши дали има смисъл от въвеждането на постоянен нощен транспорт и какви средства ще са необходими за това.  


Днес бе погребението на загиналата при падналата лавина в Пирин

Днес бе погребението на загиналата при падналата лавина в Пирин ...

......... планина Пирин. За това посещение мечтаела отдавна, три дни работила по 12 часа, за да си освободи уикенда.   Ния - кръстена на героинята на Димитър Талев от "Железният светилник", преживяла малкото си години с много пълен живот и много неин. Близките й я описват с три думи - действена, силна, лъчезарна.


ДПС не се съгласи с мотивите на президента Румен Радев

ДПС не се съгласи с мотивите на президента Румен Радев ...

......... само съдът може да каже дадена сделка дали е нищожна, недействителна... Тези текстове осигуряват възможността активите да не бъдат разграбвани и те да стоят в масата на несъстоятелността, докато се произнесе независимият български съд", обясни още той по повод несъгласието му като вносител с президентските мотиви срещу закона за КТБ.


„Правителството отпусна 151 млн. лв. безвъзмездно финансиране за четири важни

„Правителството отпусна 151 млн. лв. безвъзмездно финансиране за четири важни ...

......... на трамвай №5 и линията по ул. „Каменоделска". Инвестициите в градския транспорт гарантират чистота на въздуха.   Другите два проекта са за социална интеграция. Работим и до края на годината да започне и разширяването на Околовръстното шосе от магистрала „Тракия” до квартал „Младост”, поясни премиерът в статуса си.   ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!    Броят на хората, незаконно влезли на територията на Европейския съюз,

Броят на хората, незаконно влезли на територията на Европейския съюз, ...

......... – 23 хиляди. "Сега Испания е под силен натиск", каза пред репортери директорът на Фронтекс Фабрис Леджери. По думите му през миналата година в Испания са влезли 21 хиляди нелегални мигранти, главно от Мароко, Алжир и Гвинея, докато в Гърция е имало спад от 80 на сто спрямо 2016 г.


Едва ли има човек, който като чуе Студентски град веднага

Едва ли има човек, който като чуе Студентски град веднага ...

......... разгонените младежи така и не се чува много добре, но едно е сигурно – не си подсказват как да решат някоя и друга задача, а по-скоро си подмятат вулгарни цинизми. „Един неразделен Студентски град, с радостни песни и шеги ....... „, е заглавието, което потребителят е сложил на кадрите си.  


Един единствен активист се яви пред Народното събрание на обявения

Един единствен активист се яви пред Народното събрание на обявения ...

......... той не е разбрал, че е протестът е отменен. „И сам воинът е воин”, завърши самотния си протест Радко Рангелов от „Младост” и си тръгна с готовност отново да се включи, ако се организира. И с надеждата да не се окаже отново сам самичък срещу цяло едно Народно събрание. Източник: btvnovinite.bg  


Къде ще могат да се строят небостъргачи в столицата? Паркове,

Къде ще могат да се строят небостъргачи в столицата? Паркове, ...

......... строителството в тях? Какви промени по отношение на зелените площи и междублоковите пространства предвиждат промените в Закона за устройството и застрояването на Столична община? На тези въпроси отговаря специално за Канал 3 основният инициатор на новите текстове в Закона за устройство и застрояване на София - главният архитект на София Здравко Здравков.


В момента в София е истински ад. Подобно нещо не

В момента в София е истински ад. Подобно нещо не ...

......... и на жълтите павета край метростанция "Сердика". Причината за и без друго интензивния трафик в този час е церемонията за 145-годишнината от гибелта на Васил Левски, която се провежда днес в центъра на столицата. По тази причина има и много ограничения в движението. Задръствания има и по булевард "България. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!Столичани вече са се нагледали на какво ли не. Но

Столичани вече са се нагледали на какво ли не. Но ...

......... като интерес предизвиква мястото - входа на столичен блок. Още по-фрапантното в случая е закачената на прозореца на първия етаж сватбена рокля, на която минувачите се дивят.  Потребителите в мрежата бързо предположиха, че става въпрос за сватбена фотосесия, но шеговитите коментари по адрес на булчинския тоалет валят един след друг. 


Премиерът Бойко Борисов и унгарският му колега Виктор Орбан се

Премиерът Бойко Борисов и унгарският му колега Виктор Орбан се ...

......... години от гибелта му. „Делата на Апостола ще бъдат помнени вечно!”, написа Борисов във Фейсбук. По-рано днес двамата министър-председатели проведоха среща, на която бе обсъдено развитието на двустранните отношения, възможностите за взаимодействие между Българското председателство на Съвета на ЕС и Унгарското председателство на Вишеградска група, както и актуални европейски теми. 


Във връзка с обезпечаване сигурността на възпоменателната церемония по случай

Във връзка с обезпечаване сигурността на възпоменателната церемония по случай ...

......... Националната служба за охрана като проверяват за наличие на огнестрелни и други оръжия,хладни оръжия и остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на мероприятието, поради невъзможността на място да бъде организирано съхраняването им.


Служителите на „Пътна полиция” в София излизат на масови акции

Служителите на „Пътна полиция” в София излизат на масови акции ...

......... административни мерки пък са били близо 60 камиона, които са превозвали опасни товари, без необходимите документи, оборудване или обезопасителни системи. Според подадените от Автомобилна администрация данни към МВР те се общо 60 автомобила. Сред тях има и един с чуждестранна регистрация. Табелите на всички камиони са свалени директно на пътя.  


През първия месец на 2018 г. столичното летище е обслужило

През първия месец на 2018 г. столичното летище е обслужило ...

......... София-Варна. Излетелите и кацнали самолети на летище София през първия месец на годината достигнаха близо 4 500. Обемът на обработените товарни и пощенски пратки през януари се е увеличил с 9,6% и възлиза на 1 687 т. От тях 59% са превозени с товарни самолети, а останалите 41% – с пътнически.  


Екшъните в София нямат край. Този път катастрофа стресна столичани

Екшъните в София нямат край. Този път катастрофа стресна столичани ...

......... Реакцията на полицията е била наистина светкавична.  Ето какво разказва във Фейсбук очевидка, видяла по случайност от балкона си цялата катастрофа: "Точно излязох на терасата да си взема въздух и всичко това стане пред очите ми! И полицията дойде на 3- тата секунда! на бул. Царица Йоанна", пише тя.  


Служителите на „Пътна полиция” в София излизат на масови акции

Служителите на „Пътна полиция” в София излизат на масови акции ...

......... административни мерки пък са били близо 60 камиона, които са превозвали опасни товари, без необходимите документи, оборудване или обезопасителни системи. Според подадените от Автомобилна администрация данни към МВР те се общо 60 автомобила. Сред тях има и един с чуждестранна регистрация. Табелите на всички камиони са свалени директно на пътя.


Обмислят се нови правила в градския транспорт в столицата напролет.

Обмислят се нови правила в градския транспорт в столицата напролет. ...

......... от Столичната община мислят да премахнат изискването.   "Разчитаме на самосъзнанието на всеки, че в градския транспорт се превозват багажи, които не притесняват и не затрудняват пътуването на всички останали пътници”, отбеляза зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев пред bTV.   Предстои куфарите да не бъдат таксувани като хора.   Ще падне и глобата от 40 лв.    


По чиста случайност не се стигна до ужасяваща катастрофа в

По чиста случайност не се стигна до ужасяваща катастрофа в ...

......... размина леко и от утре пак ще е на пътя, трепейки невинни хора", разказва Катя Николова, станала свидетел на целия ужас. На 9 юли 2013 година такси се вряза в спирка пред The mall на "Цариградско шосе". Тогава 11 души бяха ранени, загинаха млада жена и момиченце на 6 години. 


Министерството на външните работи на Република България категорично осъжда провелата

Министерството на външните работи на Република България категорично осъжда провелата ...

......... на омразата. Министерството на външните работи ще продължи да работи в рамките на международните организации и в сътрудничество със своите партньори от международната общност за спазването на правата на човека, борбата с насилието и разпространяването на културата на мира, за да се превърнат сборища като „Луковмарш“ в част от миналото."


Акция „Лукс” се проведе тази нощ в София. МВР взе

Акция „Лукс” се проведе тази нощ в София. МВР взе ...

......... всеки може да прави каквото си иска и да се държи както си иска”, посочи директорът на СДВР Ивайло Иванов. От началото на 2017 г столичната полиция е проверила над 39 000 коли и 64 000 души. При подобни операции са хванати над 2000 бежанци и 1200 души, обявени за издирване.


Днес жителите на столичния квартал „Малашевци“ протестираха срещу преминаването на

Днес жителите на столичния квартал „Малашевци“ протестираха срещу преминаването на ...

......... вредните емисии са над допустимите норми“, сподели с медията ни Светла. По думите й искането на малашевчани е забрана за преминаването на тежкотоварните камиони, както и санкции на нарушителите. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света  


Днес ще се състои поклонението на дългогодишния кмет на столицата,

Днес ще се състои поклонението на дългогодишния кмет на столицата, ...

......... се състои поклонението на дългогодишния кмет на столицата, дипломат и общественик Петър Междуречки. Това съобщиха от пресцентъра на Градския съвет на БСП-София. Поклонението ще бъде от 12.30 часа в Ритуалната зала на Централните софийски гробища.  Дългогодишният кмет на столицата ни напусна на 13 февруари след кратко боледуване на 83 години.  


Въпреки призивите за отмяна, за които и самата столична кметица

Въпреки призивите за отмяна, за които и самата столична кметица ...

......... на ген. Христо Луков. Всяка година срещу факелното шествие буквално валят протестни декларации, включително и от чужди посолства. Въпреки твърденията на организаторите, че Луков марш не представлява заплаха, няколко часа преди това се очаква и контрашествие под надслов "Без нацисти по улиците ни!". ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! Източник: Нова телевизия


Отново недоволство в столичния квартал

Отново недоволство в столичния квартал "Младост". Жители от района излизат ...

......... жилищна сграда и магазини. Това породи недоволство сред жителите и доведе до напрежение. Според недоволните заграждането и застрояването на терена ще направи недостъпно преминаването в района и ще донесе прах, шум, кал и ще унищожи зелените площи. Към протеста се присъедини и районният кмет Десислава Иванчева. OЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Сделките с тристайни жилища растат и вече достигат дела на

Сделките с тристайни жилища растат и вече достигат дела на ...

......... в дома си с наличието на пространство, повече на брой и по-големи стаи“, уточнява Люба Атанасова. Почти всички апартаменти с повече от една спалня, се купуват за лично ползване, а не инвестиция, посочват още от компанията. Експертите очакват интересът към тристайните жилища да се задържи поне до края на годината. Източник: economy.bg


Години наред Столична община в мое лице не съгласува провеждането

Години наред Столична община в мое лице не съгласува провеждането ...

......... бяха обжалвани в съда. В момента, тази година, това събитие няма съгласуване, то няма място в нашия град, освен поднасянето на цветя пред паметната плоча”, посочи още кметът. Фандъкова взе участие в конференция на тема "София каза НЕ на словото на омразата и екстремизма", организирана в аулата на СУ ”Св.Климент Охридски”.


Повече от 10 автомобила се удариха при верижна катастрофа, станала

Повече от 10 автомобила се удариха при верижна катастрофа, станала ...

......... станала в района на вилна зона „Малинова долина” в София в четвъртък сутрин, предава Нова телевизия. По първоначална информация при инцидента няма пострадали хора. Сблъсъкът станал на изхода на „Климент Охридски” по посока ул. „Бистришко шосе”. Най-вероятно причина за произшествието е хлъзгавият път. Веднага след инцидента започна опесъчаване на участъка.


Починал е Петър Междуречки, бивш кмет на София. Той беше

Починал е Петър Междуречки, бивш кмет на София. Той беше ...

......... 1974 – 1978 г. е посланик на България във ФРГ. Кмет е на София от 1978 до 1986 г. След това от 1986 до 1991 г. е посланик на България в ГДР. По време на мандата му се оправят булевардите „Александър Стамболийски“, „Драган Цанков“, „Ботевградско шосе“, както и Околовръстният път.


В изключително тежко състояние е жената, която е паднала с

В изключително тежко състояние е жената, която е паднала с ...

......... я държим в будно състояние. Беше сама, нямаше никакви други хора в автомобила", призна тя. Автомобилът е летял повече от 10 метра, докато се е стоварил на пътя под моста. Полицията все още разследва какви са причините за инцидента, работи се по версия за несъобразена скорост. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


На

На "Александър Малинов" в столицата наистина е било страшно днес. ...

......... е станал в ж.к. "Младост". От СДВР заявиха, че около 10,00 часа тази сутрин лек автомобил е паднал от моста, водещ от Околовръстното шосе към квартала. Ранена е жена, шофирала превозното средство. Изясняват се обстоятелствата около случилото се. Към този момент няма информация за състоянието й. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Насилието над деца е недопустимо. Това заяви в

Насилието над деца е недопустимо. Това заяви в "Здравей, България" ...

......... готови финансово да подкрепим всяка детска градина и всяка детска ясла, която постигне този консенсус“, допълни още тя. Фандъкова уточни, че при наличие на видеонаблюдение записът е добре да се пази един месец. Тя посочи, че тази година в столицата се откриват 4 детски градини и се започват 9 нови.  


Зелената зона в София да бъде разширена. Това ще обсъди

Зелената зона в София да бъде разширена. Това ще обсъди ...

......... са готови да разгледат предложения за разкриване на още платени зони за паркиране, но след като районните администрации са провели обществени обсъждания с живущите в кварталите. От октомври нови платени места за паркиране бяха създадени в районите „Средец“ и „Лозенец“.   Цялата статия може да прочетете на сайта на в. "Монитор"


Пътниците в градския транспорт в София няма да трябва да

Пътниците в градския транспорт в София няма да трябва да ...

......... експериментално денонощен градски транспорт. Той ще е само автобусен. Не се предвиждат курсове на метрото нощен. Тепърва ще се обсъжда по какви маршрути да се движат рейсове, така че да бъдат максимално ефективни. Такива бяха пуснати пробно преди няколко години, но интересът към тях бе много нисък и бяха спрени. 


Мярката

Мярката "зелен билет" за борба с мръсния въздух даде своят ...

......... средства предстои да се закупят. Засега има около 200 дизелови автобуси в отдалечени линии, предстои да бъдат и премахнати, но не се знае какъв е срокът", посочи Крусев. "Ще има реконструкции на паркове и озеленява в Младост и Западен парк. Залагат се средства за озеленяване и на междублокови пространства", открои той.


Пореден протест в столичния квартал „Младост”. Жители на няколко блока

Пореден протест в столичния квартал „Младост”. Жители на няколко блока ...

......... пишем отрицателни становища, че сме против даден строеж, но въпреки всичко ни прескачат и се издават документи за строителство”, обясни Десислава Иванчева. Става въпрос за планове, приети от Столичния общински съвет през 2009 г., които вече имат силата на закон и единствено може да се водят преговори, допълниха още от общината.


Музика, танци и арт работилници, посветени на настъпващата китайска Нова

Музика, танци и арт работилници, посветени на настъпващата китайска Нова ...

......... празнуването на китайската Нова година, започват около седмица-две преди това”, обясни Гу Хонсин, съветник по културните въпрос при посолството на Китай в България. Твърди се, че около 1/6 от хората в света празнуват китайската Нова година. С нея започва зодиакалната година на ново животно. 2018 година е Годината на кучето.


Бившият мавзолей на комунистическия лидер Георги Димитров, който бе съборен

Бившият мавзолей на комунистическия лидер Георги Димитров, който бе съборен ...

......... но впоследствие е отложен и така и недовършен и по-късно срутен при строителството на метрото. Затова този проход не е могъл да бъде използван за извеждане на депутатите от фаталната нощ на 23 срещу 24 юли при атаката на парламента, защото е бил срутен по време на строителството на метрото. 


Поредната безумна катастрофа се случи в столицата преди минути, съобщават

Поредната безумна катастрофа се случи в столицата преди минути, съобщават ...

......... върху спирка на градския транспорт. Ударът е бил толкова жесток, че е трябвало да режат ламарините на немското возило, за да извадят злополучния шофьор, който за щастие бил сам. На мястото още има полиция, а пострадалият е откаран в спешния център, състоянието му все още е неизвестно. Превод: БЛИЦ  


Младеж преби 80-годишната баба на приятелката си в столичния квартал

Младеж преби 80-годишната баба на приятелката си в столичния квартал ...

......... улица "Хан Кардам". Засега не се знаят конкретните причини за неравностойния двубой, придполага се, че между възрастната жена и гаджето на внучката отдавна е тлеел конфликт. На мястото в момента има полиция, побойникът е задържан, а бабата е отведена в спешния център. Според предварителни данни, няма опасност за живота й.  


Мъж на около 50 години е пострадал при челен удар

Мъж на около 50 години е пострадал при челен удар ...

......... Мъж на около 50 години е пострадал при челен удар между два леки автомобила в София, съобщиха очевидци. Катстрофата е станала на пресечката на булевардите "Климент Охридски" и "Г. М. Димитров". На мястото в момента има полицаи, които уточняват причините за инцидента. Пострадалият е откаран в спешен център.


Катастрофа е станала на бул.

Катастрофа е станала на бул. "Ботевградско шосе". Два частни автомобила, ...

......... е пострадал един от униформените, споделя очевидец пред БЛИЦ. По думите му на място са пристигнали спешни екипи, които са закарали раненият в болница за допълнителни изследвания.  Не е ясно каква е причината за катастрофата. На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света


Драматичен екшън се е разиграл между улиците

Драматичен екшън се е разиграл между улиците "Хан Кубрат" и ...

......... Спешна помощ не са успели да извадят мъжа от реката затова на място дошла и пожарна. Огнеборците успели със стълба да изкарат пострадалия, който бил откаран в болница. Не е ясно какво е състоянието му.  На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света  


Читател на БЛИЦ се свърза с агенцията ни, за да

Читател на БЛИЦ се свърза с агенцията ни, за да ...

......... при пламъците. Читателят на БЛИЦ Марио Братоев е станал свидетел на инцидента и изпрати снимки от мястото на екшъна. На тях се вижда, че за секунди пламъците обхващат целия автомобил, докато покрай него преминава трамвай. На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света  


Страшен скандал се завихря около новия български филм за деца

Страшен скандал се завихря около новия български филм за деца ...

......... отчитат “едни пари” на никого, не работят за публиката, а за тяхното его, удоволствие, заплатено от нашите данъци и “изкуство”, негледаемо от трезви хора... е ние не ги разбираме, защото сме “тъпи”.... Така каза и режисьора на въпросния филм - “който не разбира и не харесва филма не разбира”....  


Катастрофа е станала на столичния бул. Мария Луиза, малко преди

Катастрофа е станала на столичния бул. Мария Луиза, малко преди ...

......... се "Ауди А4" комби и ван "Пежо". На място има полиция, не е ясно дали има пострадали. Движението е затруднено. БЛИЦ призовава водачите да карат внимателно - пътищата са хлъзгави заради усложнените метеорологични условия. На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света  


Служителите в столичния район „Младост“ в момента не получават заплати.

Служителите в столичния район „Младост“ в момента не получават заплати. ...

......... използваше методи като смяна на брави на кабинети и заповеди ядосали я нейни подчинени да не бъдат допускани до работните си места. Според хора от администрацията и в момента община „Младост“ на практика не работи и е затънала в правен и административен хаос, благодарение на Десислава Иванчева и екипа й. 


На какви ли не абсурди сме се нагледали по българските

На какви ли не абсурди сме се нагледали по българските ...

......... направени на столичния булевард „Брюксел“. На фотосите се вижда как столичанин шофира „Фолцваген“-а си със счупено задно стъкло. „Естествена вентилация“ е написала жената, уловила странния Пасат. Какви са причините стъклото да изглежда по този начин и накъде се е запътила колата така и не става ясно. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!  


Недоволство се надига в столичния квартал „Факултета” заради изключително високите

Недоволство се надига в столичния квартал „Факултета” заради изключително високите ...

......... протестно шествие по бул. „Възкресение” с искане за среща с началника на енергото. От ЧЕЗ заявиха в своя позиция, че проблемите с разпращането на хартиените фактури се дължат на неточни адреси, а направените проверки по сигнали за нереални сметки не са открили нарушения. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! Източник и снимки: bTV  


Зловеща находка стряска обитателите на столичен квартал. До кофа за

Зловеща находка стряска обитателите на столичен квартал. До кофа за ...

......... многократно за пренос на трупове, които после са били кремирани.  Други смятат, че е възможно ковчегът да е бил закупен, но да не е влязъл в употреба. Има и предположения, че е бил закупен за театрална постановка.  Гледката на ковчега до кофата за боклук е действително зловеща и плашеща.   


Груба намеса във вътрешните работи на България предприе съпредседателката на

Груба намеса във вътрешните работи на България предприе съпредседателката на ...

......... й Германия, където само за последните 2 години са построени 11 лифта. Ние да отидем ли да протестираме в Германия и да искаме оставки? Истината е една – моята мила и любезна колежка от ЕП е проводник на политиката на зелените, защото техните протести са политически“.  ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!  


Подземията на мавзолея стават галерия. На днешното си заседание Столичният общински съвет одобри 100 хиляди

Подземията на мавзолея стават галерия. На днешното си заседание Столичният общински съвет одобри 100 хиляди ...

......... допълнителни усилия, но за съжаление когато пристъпихме към изпълнение на това решение стана очевидно ясно, че няма как без допълнителни укрепителни дейности да се използва съществуващата площадка, защото тя е с конструктивни проблеми, произтичащи от особеностите на демонтажа на съществувалата надстройка“.   В края на месеца Бронзовата къща ще пристигне в София.


Контрольор от градския транспорт в София е изключително агресивен и

Контрольор от градския транспорт в София е изключително агресивен и ...

......... този боклук написа акт за 200 лева на бабата. Този шибаняк написа акт за 200 лева на тази баба, която взима минимална пенсия от 200 лева!!!! Който го види, мисля че знае какво да прави с него. Висок е над 180 , около 185-190 е", пишат разгневени потребители в мрежата.


Стотици хора дойдоха в църквата

Стотици хора дойдоха в църквата "Света София" да си вземат ...

......... наследничка Ева, написа няколко трогателни думи за татко си.      Завъртяха се няколко версии относно внезапната смърт на Шарлопов. Според някои от тях в дъното на нещата стои зловеща черна магия, според други става въпрос за грип, а според трети трагедията е заради стрес и сърдечни проблеми.      


Стотици близки, приятели, колеги се събраха, за да изпратят заедно

Стотици близки, приятели, колеги се събраха, за да изпратят заедно ...

......... наследничка Ева, написа няколко трогателни думи за татко си.  Завъртяха се няколко версии относно внезапната смърт на Шарлопов. Според някои от тях в дъното на нещата стои зловеща черна магия, според други става въпрос за грип, а според трети трагедията е заради стрес и сърдечни проблеми. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Фирма

Фирма "Кентавър" се налага на българския автомобилен пазар със скорост ...

......... на автомобил и две декларации за текущата година Ако собственикът е юридическо лице (фирма): -Голям талон -Малък Талон -Бележка за платен данък с печат на общината -Личната карта на управителя -При продажба през пълномощно - нотариално заверени пълномощно и декларация за текущата година -Фактура към нашата фирма за уговорената стойност Ние купуваме автомобили веднага. Бързо, лесно, удобно.


Мъж падна от мост, в района на новостроящата се магистрала

Мъж падна от мост, в района на новостроящата се магистрала ...

......... е. Изгубил е съзнание за кратко, но е вън от опасност за живота.   Ще бъде сезирана незабавно инспекцията по труда в Благоевград, който да направят проверка спазени ли са всички инструкции при работата му.   Падналият е от самоковско село, ангажиран за работа от фирмата. Инцидентът е станал пред очите на колегите му.  


Шокираща снимка на тийнейджър в столицата обиколи мрежата и предизвика

Шокираща снимка на тийнейджър в столицата обиколи мрежата и предизвика ...

......... увиснал на задната част на столичния автобус 280. Фотосът за минути успя да събере неодобрението на потребителите във "Фейсбук", а някои от тях не спестиха определения като "дебил" и "идиот". Столичани са единодушни, че момчето излага на риск живота си, както и безопасността на други участници в движението.     


Анимацията Appearance and Reality на Елена Рогова се занимава с

Анимацията Appearance and Reality на Елена Рогова се занимава с ...

......... таим в себе си. Сякаш докато израстваме, слагаме маска, чиято цел е да ни прави по-интересни за останалите, по-силни и т.н. Да, времето ни научава на нови неща и добавя бръчки към емоциите ни. Понякога обаче животът е по-интересен, когато свалим тази маска.   APPEARANCE AND REALITY from Elro on Vimeo.


Мъж и семейството му се разминаха буквално на метър от

Мъж и семейството му се разминаха буквално на метър от ...

......... метър по-напред. Представете си и какво ще се случи с пешеходците от дясно на мен, които пресичат локалното платно, ако бъдат пометени с поне 30 км/ч, доколкото мога да преценя скоростта на колата. Искрено се надявам скоро да бъде въведен ред на това кръстовище, преди да е станало късно!"  


В центъра на София гъмжи от тежковъоръжени полицаи. Екипирани с

В центъра на София гъмжи от тежковъоръжени полицаи. Екипирани с ...

......... ще донесе сериозна промяна на времето у нас. Изнасяйки се на североизток, той ще отвори поле за навлизане на други студени маси. Днес обаче хубавото време в столицата изкара хиляди души на припек, разходка или просто кафе и забавление по централните булеварди улици, булеварди и градинки. Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ


Супер рядко, но и феноменално нещо се случи днес на

Супер рядко, но и феноменално нещо се случи днес на ...

......... момичето над снимките. От фотосите ясно се виждат две уникални лимузини, които порят столичния булевард. Къде отиват, чий са и защо са в комплект така и не става ясно, но безспорно гледката е интересна. БЛИЦ припомня, че това не са първите снимки, направени в столицата днес, които шашардисаха всички.  


Шофьори всякакви – добри, лоши, бързи, бавни, агресивни и какви

Шофьори всякакви – добри, лоши, бързи, бавни, агресивни и какви ...

......... столицата, които шашардисаха всички. На фотос, над който пише „В Студентски град всичко е възможно“, се вижда как куче-водач гордо е заел шофьорското място. „В Зона Б-5-3 също! Бигъл зад волана“, е заглавието на друга снимка. Шеговито над трета пък е написано: „Тука и гаджето се вози на ул. Раковска“.


Вчера БЛИЦ показа на читателите си супер интересни снимки, уловили

Вчера БЛИЦ показа на читателите си супер интересни снимки, уловили ...

......... на БЛИЦ, станал свидетел на случката. Кой е мистериозният собственик на колата, какво го свързва с Велико Търново и София все още не е ясно. Тепърва ще се разбере кой е и дали случайно ще попадне под ударите на прокуратурата, която е погнала богаташите у нас. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!