Сексът късно вечер, непосредствено преди лягане, може да подобри значително

Сексът късно вечер, непосредствено преди лягане, може да подобри значително ...

......... Според резултатите от друго национално проучване, 91 % от мъжете и само 64 % от жените успяват да свършат по време на хетеросексуален полов контакт. Четете още: Къде грешат мъжете по време на секс? Жените на средна възраст – с по-добър интимен живот 6 оправдания, с които жените отказват секс


Липсата на любовна игра е един от основните проблеми на

Липсата на любовна игра е един от основните проблеми на ...

......... и игнорирането на езика на дамското тяло, са други недостатъци, които виждат жените в мъжете. Според отговорите, по-голям процент от участничките настояват за емоционална ангажираност с мъжете по време на интимен контакт. Четете още: Жените на средна възраст – с по-добър интимен живот 6 оправдания, с които жените отказват секс


Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение

Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение ...

......... семейство, хубава работа и са по-спокойни. Междувременно близо 50 процента от по-младите жени признават, че сексът ги прави по-самоуверени и не могат да се задоволят само с два пъти седмично. Четете още: 6 оправдания, с които жените отказват секс Как да говорим с партньора, ако не сме доволни от секса


Много хора си мислят, че знаят всичко за себе си.

Много хора си мислят, че знаят всичко за себе си. ...

......... за провал на любовния си живот. Всички лоши преживявания ни карат да се опознаем по-добре. Можете да научите много за себе си, именно като разберете какви са нещата, които не обичате и не можете да понасяте в партньора си. Затова не губете надежда и не се поддавайте на тъгата си.


Колко често ви се случва да имате желание за секс,

Колко често ви се случва да имате желание за секс, ...

......... говори по темата. Но най-често дамите очакват разговор и да бъде проявено някакво разбиране към тях. Ако искате да правите секс, опитайте се да се извините и оправите по-бързо настроението на жена си. Как да говорим с партньора, ако не сме доволни от секса Как да поискате секс от гаджето?


Изневярата е закодирана в мъжкото лице и мачовците с масивна

Изневярата е закодирана в мъжкото лице и мачовците с масивна ...

......... неверните жени познатите проценти били нищожни, съответно 4 и 3 процента в зависимост от пола на респондентите. Учените са уверени, че с еволюцията жените са се научили чрез разпознаването на потенциалните кръшкачи да определят кой от тях е способен да създаде по-голямо потомство и съответно да бъде по-неблагонадежден в брака.Една връзка се гради не само на любов и разбирателство,

Една връзка се гради не само на любов и разбирателство, ...

......... и партньорът ви ще реагира отрицателно, обърнете се към професионалист за съвет. Просто споделете с другия, че искате да отидете при терапевт, с когото да поговорите не само за секса, но и за проблемите във връзката. Защо жененото ви гадже не напуска съпругата си? Как да поискате секс от гаджето?


Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че

Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че ...

......... триумф на генетичната нужда, победата на желанието над задължението. Това не означава, че изневярата е нещо добро и аз агитирам за нея. Не ме интересува как живеете. Просто обяснявам защо мъжете изневеряват. Това е следствие от инстинктивния отказ да пожертваме собствените си нужди в името на остарели разбирания за брака.


Много жени правят сериозната грешка да започнат афера с женен

Много жени правят сериозната грешка да започнат афера с женен ...

......... ще предприеме стъпки в тази посока, в името на това да не ви изгуби. Ако обаче имате връзка с този мъж месеци наред, а той само ви обещава, че ще напусне жена си, по-скоро не му вярвайте. Щом досега не го е направил, значи не го иска. Толкова е просто.


Хубавият секс е предпоставка за успешна връзка. Когато двама души

Хубавият секс е предпоставка за успешна връзка. Когато двама души ...

......... ръцете си. Водата, стичаща се по телата ви, както и пяната възбуждат сетивата. В повечето случаи няма да стигнете дотам да се преместите в друга стая, защото ще се отдадете на нагона си за секс. 6 любими секс пози на мъжете 7 очаквания, които не трябва да имате спрямо половинката


В днешно време, с развитите технологии и интернет, много хора

В днешно време, с развитите технологии и интернет, много хора ...

......... го съжалява. Той ще демонстрира (по-скоро симулира) перфектния си живот из социалните медии, а същевременно ще шпионира бившата си половинка, да не би случайно нейният живот да е по-интересен и радостен. Бъдете сигурни – Козирогът ще бъде в течение с живота на своя бивш много дълго време след раздялата им.След като се договори с жена си за развода, Джеф

След като се договори с жена си за развода, Джеф ...

......... Безос обяви, че слага край на брака си през януари тази година. Смята се, че отношенията с Макензи са били разклатени от месеци по-рано. Четете още: Джеф Безос и съпругата му се договориха за развода Кои са 33-мата най-богати в света? След 25 години брак: Милиардерът Джеф Безос се развежда


Питали ли сте се какво отблъсква мъжете в леглото? След

Питали ли сте се какво отблъсква мъжете в леглото? След ...

......... която отблъсква 30 процента от мъжете. За 14 процента от представителите на силния пол най-неприятно е неподдържаното срамно окосмяване. Макар и в не толкова голяма степен другите привички на дамите, които мъжете трудно понасят по време на секс, са приканването да побързат (7 процента) и зяпането в смартфона – 6%.


Има жени, които си изграждат навика да се държат по

Има жени, които си изграждат навика да се държат по ...

......... и теми на разговор. Например, когато мъжът им се заговори с приятелите си за спорт или за политика, жената се опитва да се намеси в разговора като се изказва уж информирано, но често по-скоро не ѝ се получава. Тя прави неточни или несвързани с темата коментари, които дразнят партньора ѝ.


Воденето на интимен живот и неговото разнообразие е от съществено

Воденето на интимен живот и неговото разнообразие е от съществено ...

......... обърнете към него. Мъжете обожават по-близкия контакт и възможността да насърчават движенията на ханша ви като го обгръщат с ръце. От друга страна гърдите ви ще са в прекалено голяма близост до очите им. Те може да ги галят, да дърпат косата ви или просто да ви гледат в очите.


В случай, че подозирате половинката си в изневяра, скорошно изследване

В случай, че подозирате половинката си в изневяра, скорошно изследване ...

......... търси партньор за секс. Второто най-често срещано място според отговорите на участниците в изследването са местата, свързани с работата – работни партита, тиймбилдинги, фирмени събития. Интересно откритие Оказва се, че аферите, които започват от фитнес залата, не са никак дълготрайни. Тези, които са инициирани на събития около работата, издържат повече.Любовта е основателна причина да имате сериозна връзка с мъж.

Любовта е основателна причина да имате сериозна връзка с мъж. ...

......... е много сериозно и трудно решение, но преди всичко трябва да мислите за себе си и своето щастие. А само любов не е равна на щастие. Ако не се чувствате добре във връзката си, колкото и силни да са любовта и страстта, вземете това решение и си тръгнете от него.


Да не можете да се доверите напълно на човека, с

Да не можете да се доверите напълно на човека, с ...

......... и говорете за тях с партньора си. Често пъти двойките успяват да се справят с проблемите си само като говорят и мислят на глас за тях. Споделете страховете си със своя любим човек и работете заедно, за да намерите решение, което да ви накара да се чувствате обичани и чути.


Всеки има определени очаквания спрямо партньора си. И докато някои

Всеки има определени очаквания спрямо партньора си. И докато някои ...

......... вие сте неговата половинка и не е редно да сте на „второ място“ след работата. Но понякога се налага да проявите търпение, да направите компромис и да оставите важните работни неща да бъдат на фокус в живота на любимия човек. Това е временно и напрегнатият период все някога ще мине.


Сексът е здраве. Не е като на някой от нас

Сексът е здраве. Не е като на някой от нас ...

......... се покачи самочувствието, придобивате сигурност в себе си и усещате, че можете да покорите света. Съответно имате повече вяра в себе си и изведнъж виждате как сякаш магически, започва да ви върви във всичко. Самочувствието и способността да имаме вяра в себе си са изключително важни за нашето психическо здраве.


В една сериозна връзка партньорите си показват един на друг

В една сериозна връзка партньорите си показват един на друг ...

......... много повече я е грижа за самата нея. Тази жена иска да бъде глезена, обожавана и поставена на пиедестал от мъжа си. Жените, които възприемат тази роля, не само ограбват щастието на половинката си (тъй като връзката е твърде празна), но и си отнемат сами шанса да изживеят истинска любов.


Излизате с мъж в развод. Добрата новина е, че той

Излизате с мъж в развод. Добрата новина е, че той ...

......... означава, че те няма да ви харесват и ще правят всяка среща и опит за сближаване трудно поносим. Това е деликатна игра и преди да изпаднете в емоционална криза и да ги натопите пред баща им за поведението, помислете внимателно има ли как да ги манипулирате, за да ви харесат.


1. Те са лидери, които си търсят партньори, склонни да

1. Те са лидери, които си търсят партньори, склонни да ...

......... и предани хора, на които може да се има доверие. Трудно се влюбват, но ако това все пак се случи, са всеотдайни и лоялни. Склонни са обаче да се чувстват самотни и изолирани, а понякога сами правят своя избор в тази посока. В секса очакват много и трудно се задоволяват.


Животът ни е толкова стресиращ, че вече сме свикнали да

Животът ни е толкова стресиращ, че вече сме свикнали да ...

......... лекар, а седнете и помислете дали харесвате живота си и какво ви тревожи във връзката. Ако човекът до вас ви наранява системно, то е по-добре да се разделите и освободите на емоционално ниво. Как реагира тялото при прекъсване на любовна връзка? Зодиите и любовта: Близост или лично пространство? (I част)


Раздялата след дълга или кратка връзка се отразява не само

Раздялата след дълга или кратка връзка се отразява не само ...

......... асоциация твърди, че синдромът на „разбито сърце“ не е мит. При хора, страдащи от раздяла, активността на сърдечните мускули се нарушава и възниква кардиомиопатия. Но има и добри новини – това заболяване е доста рядко и може да бъде успешно лекувано. Кардиомиопатията, в 80% от случаите, се наблюдава при жените.


За много хора проблемите в сексуалния живот не бива да

За много хора проблемите в сексуалния живот не бива да ...

......... 18% от мъжете в САЩ, участвали в горепосоченото проучване, споделят, че са правили групов секс. Висок е и процентът на онези, които не знаят какво е, но имат желание да пробват. Мъжете обичат да чуват тези неща по време на секс Редовен секс – предпоставка за дълготрайна и щастлива връзка


Гледали ли сте филма „Какво искат жените“ с участието на

Гледали ли сте филма „Какво искат жените“ с участието на ...

......... засяга Като цяло жените са докачливи на разни теми като килограми, мода, отношения с майка им или приятелки и т. н. И ако един мъж е отраснал с жени край себе си, инстинктивно ще ги избягва или ще маневрира по-уверено между тях, така че да не ви дразни и провокира.


Порнозвезда е минала през куп операции, за да се превърне

Порнозвезда е минала през куп операции, за да се превърне ...

......... на 2018 г. и твърди, че вече има голям успех сред клиентите. Сред операциите ѝ влизат ринопластика, уголемяване на гърдите до чашка G, интервенции в областта на брадичката, скулите и устните. „Аз съм секс терминатор, никой секс робот няма шанс“, категорична е силиконовата бомба. Вие харесвате ли тунингованата ѝ визия?


Да, да, чели сте хиляди такива материали, но пробвали ли

Да, да, чели сте хиляди такива материали, но пробвали ли ...

......... Психическата тренировка ще бъде още по-успешна, ако я съчетаете с физическа. Тренирайте чрез самозадоволяване колко максимално може да издържите преди да свършите. Мастурбирането ще ви помогне и да опознаете тялото си, да разберете какво ви възбужда най-много, за да го избягвате по време на секс, ако не искате да свършите.


Чували сте какви ли не чутовни истории за мастурбирането като

Чували сте какви ли не чутовни истории за мастурбирането като ...

......... нараните члена си Само по себе си това действие е безопасно. Разбира се, ако стискате прекалено силно атрибута си, или имате по-груби ръце, може да причините някакво минимално нараняване на кожата или да засегнете нерв, който да доведе до временна безчувственост на мястото. Техниката на самозадоволяване е важна и индивидуална.


Срещаме се с приятеля ми вече две години, но наскоро

Срещаме се с приятеля ми вече две години, но наскоро ...

......... Може би прилича на връзка от миналото? Ако не сме получили достатъчно любов в детството, ако родителите ни са игнорирали нашите желания, можем да приемем такава връзка като норма. Човек, който е израснал в такова семейство, често бърка истинската интимност с подобен опит за отхвърляне. Лариса Харланова, психоаналитик, за psychologies


И двамата искате бебе и след усилени опити, тестът най-накрая

И двамата искате бебе и след усилени опити, тестът най-накрая ...

......... разбиране и съдействие. Емоциите ви ще са усилени многократно Много неща ще ви разстройват, може да ви обземат и куп страхове и да се превърнете в една несигурна и боязлива, ревлива жена. Вашият партньор трябва да е плътно до вас и като рицар да разсича всички тези страхове и неувереност.


Бременността променя до голяма степен една жена. В един момент

Бременността променя до голяма степен една жена. В един момент ...

......... таза, като по този начин облекчават неприятните крампи и болки в тялото. Сексът по време на бременност има и други предимства. Повишеният кръвен поток към вагината може да помогне на жените да изпитат по-лесно оргазъм. Въпреки че е полезен, всяка бременна трябва предварително да се консултира с наблюдаващия я гинеколог.


Сексът не е само физическо усещане. Думите които казвате и

Сексът не е само физическо усещане. Думите които казвате и ...

......... самите го знаят. А когато жена им направи комплимент колко добре се справят, буквално им дава криле. „Искам те отново“ Дори да няма физическата възможност да изкара втори рунд, самият факт че вие не искате удоволствието с него да приключи, е ласкателен. Така той знае, че се е представил добре.


Сексът е много приятно изживяване и дори да нямате постоянен

Сексът е много приятно изживяване и дори да нямате постоянен ...

......... реплика. Ако по някаква случайност и двамата сте изпитали нещо повече и той поиска да ви види пак (не го предполагайте изначално), той ще ви поиска телефона или ще ви ангажира в диалог, в който да уточни намеренията си за последвала среща. Вече от вас зависи как ще процедирате занапред.


Кой е по-голям чистофайник след секс – мъжът или жената?

Кой е по-голям чистофайник след секс – мъжът или жената? ...

......... лятото. Тогава е по-добре чаршафите и калъфките да се сменят дори на седмица, както и да се перат на по-високи градуси. Четете още: 4 начина да увеличите шансовете си за оргазъм Редовен секс – предпоставка за дълга и щастлива връзка 6 признака, че сте с него не само заради секса


В горещите сцени от холивудските филми оргазмите винаги са представени

В горещите сцени от холивудските филми оргазмите винаги са представени ...

......... партньора си Най-доброто нещо, което можете да направите, е да се наслаждавате на секса и да увеличите шансовете си за оргазъм като общувате с партньора си. Ако нещо не ви харесва, кажете му за това и бъдете открити, за да може заедно да постигнете по-голямо качество на сексуалната ви връзка.


Жените, чиито съпрузи или приятели са обсебени от порното и

Жените, чиито съпрузи или приятели са обсебени от порното и ...

......... между поведението на романтичния партньор и вероятността неговата половинка да изпитва вина заради храненето, да отделя прекомерно внимание на телесните си мазнини, да злоупотребява с храна или да приема очистителни. Четете още: Памела Андерсън: Мъжете, гледащи порно, не стават за любовници! Порно с лесбийки – най-търсено из сайтовете за 2018-а


Всички искаме партньорът до нас да бъде щастлив. Понякога обаче

Всички искаме партньорът до нас да бъде щастлив. Понякога обаче ...

......... му билет за невероятно изживяване Познавате мъжа до себе си по-добре от всеки друг. Ако той мечтае да посети някоя група, да лети с парашут или да направи нещо друго екстремно, сега е моментът да го изненадате. Може да направите изненадата за двама, ако и вас ви влекат подобни неща.


Светът на връзките и срещите е достатъчно сложен, за да

Светът на връзките и срещите е достатъчно сложен, за да ...

......... задължителен. Разберете дали ще опитате да изясните дали приятелството ви не може да стане истинска връзка или пък ще разредите малко комуникацията и близостта си, за да влезете в границите на чистото приятелство. Каквото и да решите, за да не стават грешки и недоразумения, бъдете искрена и пряма с него.


Осъзнатият човек има по-малко страдание в живота си, обясни психотерапевтът

Осъзнатият човек има по-малко страдание в живота си, обясни психотерапевтът ...

......... Това също е променило немалко взаимоотношенията. Нещото, което бих извела на първо място е липсата на разговор за всичко в една двойка. Някакво очакване, че другият е телепат и трябва да се сеща“, изтъкна тя. Друг момент е неприемането, че любовта и свободата са едно и също нещо, допълни експертът.


Редовният секс е една от предпоставките за щастлива и дългосрочна

Редовният секс е една от предпоставките за щастлива и дългосрочна ...

......... живот е по-важен от брака. Дамите са изтъкнали в бланките си, че за тях е важно да имат финансова стабилност, докато мъжете залагат повече на външността. Четете още: Как да приемате конструктивна критика? Бройката на мъжете ви зависи от майка ви 6 признака, че сте с него само заради секса


Нашите родители ни предават не само гени. Ние прихващаме от

Нашите родители ни предават не само гени. Ние прихващаме от ...

......... на връзки, както и че при тях има по-голям риск от развод, отколкото у децата на щастливи родители. Добрата новина е, че това не е златно правило. Всеки човек макар да взима пример от родителите си, с времето се изгражда като индивид и сам взима решение и си създава навици.


Кръшкачите имат извинение за порока им. Оказва се, че зодиакалният

Кръшкачите имат извинение за порока им. Оказва се, че зодиакалният ...

......... половинката е към някоя от тези зодии да означава, че тя непременно изневерява. „Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта“, обясни Сигурд Ведал – изпълнителен директор на сайта.


Има хора, които не сънуват с месеци. Други пък биват

Има хора, които не сънуват с месеци. Други пък биват ...

......... човек, които все още не може да признаете. Другият е, че трябва да смените гаджето със съвсем различен типаж. Третият е, че ви липсва разнообразие в секса. Свалки, секс... Кои жени са най-ненаситни? Нужна ли е любов за добър секс? Сексът на първа среща – как се отразява на връзката?


Можете да обичате един мъж заради много качества – чувството

Можете да обичате един мъж заради много качества – чувството ...

......... каквато и ситуация да се намирате, експертите съветват да бъдем честни с партньора си и да не позволяваме да си създава фалшиви надежди. Ако наистина ви е удобно да живеете по концепцията „Заедно за секс“, тогава трябва да информирате половинката си. Иначе вероятността от наранени чувства и обида е голяма.


Благодарение на технологиите, осъществяването на връзка с половинката е въпрос

Благодарение на технологиите, осъществяването на връзка с половинката е въпрос ...

......... коментира Лори Шейд, един от авторите на изследването. Изследването показва, че честото разменяне на съобщения не е здравословен навик. И все пак проучването изтъква, че „правилните съобщения“ могат да засилят връзката между двама души. Например мили съобщения, които да накарат другия да се усмихне, или окуражителни думи във важен момент.


Когато стане дума за бельо, може да се каже, че

Когато стане дума за бельо, може да се каже, че ...

......... добре да гладят бельото си след сушене. В едни гащи, дори и изпрани, може да има близо 10 000 живи бактерии. Минавайки бикините с ютията, вие ще намалите шанса за заразяване с тях. 5 предимства за спането без дрехи 7 грешки при бръснене на интимната зона Колко дълбока е вагината?


Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да ...

......... да не е преодоляна. Нарцистични жени Те се възбуждат от собственото си тяло, което издигат в култ. Не им е нужен мъж всеки път, за да си доставят удоволствие, защото имат развита фантазия. Нужна ли е любов за добър секс? Сексът на първа среща – как се отразява на връзката?


Да си необвързан си има своите предимства – не отговаряш

Да си необвързан си има своите предимства – не отговаряш ...

......... на усилия и липса на интерес за обвързване. Мнозина винят за своя неуспех и нежелание за връзки предишния си горчив опит, скорошна раздяла и липса на доверие у жените като цяло. Петата причина, която хич не трябва да бъде подценявана, е липсата на умения във флиртуването, която саботира техните опити.


„Обичам съпруга си, но сексът ни не е кой знае

„Обичам съпруга си, но сексът ни не е кой знае ...

......... виждат по-рядко. Ако ситуацията не бъде изяснена, недоволството се увеличава. Ето защо е важно да обсъдите своите планове от самото начало. Това няма да наруши романтиката. Как сериозната връзка променя начина ви на живот Сексът на първа среща – как се отразява на връзката? Триковете, които мъжете използват за свалки


Може би няма човек, който поне веднъж не се е

Може би няма човек, който поне веднъж не се е ...

......... общ език, още по-малко да се намери щастие в брака. Но Телецът успява да създаде прекрасна връзка с Девата, те са една от най-успешно съвместимите двойки, известни на астрологията. Те могат да изглеждат скучни и безстрастни хора, но това е само защото не са свикнали да показват чувствата си публично.


Ако наскоро сте започнали нова романтична връзка, вероятно имате доста

Ако наскоро сте започнали нова романтична връзка, вероятно имате доста ...

......... защото е възможно да възникнат конфликти помежду ви на тази тема. Сериозната връзка означава да искаш да прекарваш повече време с половинката си, което от своя страна означава, че може да възприемете много от неговите навици, свързани с начина му на живот. Просто се уверете, че сте доволни от промените.


Всеки от нас познава поне една романтична и/или семейна двойка,

Всеки от нас познава поне една романтична и/или семейна двойка, ...

......... чувствителност са неща, които ги свързват ежедневно. Никой друг не може по-добре да разбере дълбоките чувства на човек Риби и мистериозността на човек Скорпион. Освен че помежду им има силна емоционална и интелектуална връзка, тази двойка може да се похвали и със силната страст, която партньорите изпитват един към друг.


Много често двама души, които се срещат за първи път,

Много често двама души, които се срещат за първи път, ...

......... задачи. Неврологичните стимули, отговарящи за сексуалното желание, засягат и емоционалното привличане. От еволюционна гледна точка родителите, които са тясно емоционално ангажирани, са имали по-добри шансове тяхното поколение да оцелее, в сравнение с останалите, смятат авторите на проучването. Имате ли проблеми с излизането по срещи? Триковете, които мъжете използват за свалки


Ако имате проблем с излизането по срещи, причината може да

Ако имате проблем с излизането по срещи, причината може да ...

......... до високата комуникативност и екстровертност – в очите на другите такъв тип хора са лишени от амбиция и увереност. Други открития Интересното е, че представителките на нежния пол ценят добротата и интелигентността у потенциален партньор повече от останалите черти на характера. Изследването е публикувано в сп. British Journal of Psychology.


Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание.

Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание. ...

......... секс. Не и този! Още един трик, практикуван умело и от двата пола е видимото сдържане. Той флиртува и намеква за това какво удоволствие би донесъл на жената срещу себе си, но едновременно с това дори не я докосва. И тя се побърква и желанието ѝ расте още и още.


Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори

Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори ...

......... и може да провалят любовната ви вечер. 8. Главоболие Да, омразното клише всъщност може да бъде реална валидна причина. Както всичко е наред изведнъж може да ви заболи и то така, че да не ви се прави нищо освен да лежите със затворени очи и да се молите да мине.


Шокиращ брой самотни представителки на нежния пол се отказват от

Шокиращ брой самотни представителки на нежния пол се отказват от ...

......... че любовта не е толкова важна за тях и че има куп други по-вълнуващи неща. Копнежът за любов е най-нормалната и мощна човешка емоция. Не се опитвайте да го потискате! Всяка жена заслужава да се чувства обичана. Можете да си вземете почивка от любовта, но не се отказвайте от нея.


Когато сме деца, ние гледаме на родителите си като на

Когато сме деца, ние гледаме на родителите си като на ...

......... за изграждането на стабилни, дълготрайни отношения. За съжаление, не всеки от нас е израснал с добър пример на родители, които имат огромно доверие помежду си. Ако единият ви родител редовно е лъгал и подвеждал другия, това може да ви накара и вие един ден да сте недоверчиви към половинката си.


Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте

Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте ...

......... е свикнала с послушни и добродушни мъже, които не ѝ противоречат за нищо. Перфекционист Тази черта се изгражда и подсилва изключително много при дами, които в миналото си са имали ненадеждни и немарливи партньори. Те е трябвало да бъдат възрастният във връзката и това поражда този изострен перфекционизъм у тях.


Коледа и Нова година са семейни празници и идеалният повод

Коледа и Нова година са семейни празници и идеалният повод ...

......... програма на съответната вечер и последващите дни – вечеря със семейството, кино, среща с приятели… разходка до някое място извън града през уикенда и т. н. Когато имате план, няма опасност да изпаднете в паника и в конфузни моменти, когато всички се чудите как да запълните времето в празни разговори.


Хората все по-често говорят за секс и тази тема отдавна

Хората все по-често говорят за секс и тази тема отдавна ...

......... в никакъв случай не са правило и не е важно да гоните определена бройка, за да се чувствате здрави и щастливи в сексуален план. И нещо любопитно… Кога жените имат най-добър оргазъм? Според изследването това се случва при дамите след 36-годишна възраст, които разкриват, че имат най-много и най-задоволителни оргазми.


Половинките, които се карат по-често помежду си, се обичат много

Половинките, които се карат по-често помежду си, се обичат много ...

......... Конструктивните конфликти могат да подхранват искрата на вашите взаимоотношения и да разнообразят ежедневието. Колко скучно би било, ако всичко вървеше по мед и масло? Кога бракът ви е лишен от любов 5 неща, които хората изхвърлят при нова връзка Трудно ли е да имаш връзка с човек от същата зодия?


Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове

Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове ...

......... по-недоволни от хетеросексуалното съдържание за възрастни поради „невидимостта на женското удоволствие“ и факта, че ги канят да видят сексуалните действия от гледна точка на „мъжа“. Четете още: Ерогенни зони: Кои са най-горещите места на жените? Учени: Рисковете от уголемяване на пениса растат И мъжете, които правят повече секс са... любезните


Повечето хора вярват, че могат да забравят по-лесно любимия човек,

Повечето хора вярват, че могат да забравят по-лесно любимия човек, ...

......... запознанства. Когато приемете няколко покани и общувате с повече представители на другия пол, осъзнавате, че никога не е късно за нова любов и вие сте готови да я приемете в сърцето си. 7 начина да прекарате празниците, ако сте сами Какво да не подарявате на гаджето, с което сте отскоро


Учени от Оксфордския университет твърдят, че си личи кога жените

Учени от Оксфордския университет твърдят, че си личи кога жените ...

......... представителките на нежния пол. При импулсивните жени, демонстративно показващи незадоволеността от отношенията си с партньора, хормоналните показатели достигали до максимални стойности. Изследователите допускат, че при подобни проучвания могат да бъдат допускани и грешки. Това се обуславя от факта, че към изневяра били склонни и жени с ниски нива на естрогена.


Може ли един брак да оцелее без любов? Отговорът не

Може ли един брак да оцелее без любов? Отговорът не ...

......... близост и не желаете да прекарвате време насаме с него/нея, то очевидно любовта във вашия брак вече липсва. Не се чувствате виновни, когато правите нещо, което го/я дразни Когато спрете да се чувствате виновни дали наранявате чувствата на съпруга/та си, това означава, че вече не ви е грижа за него/нея.


Американката Ники Бейкър от щата Охайо, тежаща 190 кг, предпочита

Американката Ники Бейкър от щата Охайо, тежаща 190 кг, предпочита ...

......... момичето. Освен това на нея ѝ харесва да изненадва хората като се появява в обществото с „привлекателен мъж“. Човекът до нея е Брандън Нолан, който признал, че бил покорен от външността на Бейкър, нейното чувство за стил и увереността ѝ в себе си. Нарича сексуалния им живот „експлозивен“. Снимка: @mdwfeatures


Да се разделиш с някого никога не е лесно нещо.

Да се разделиш с някого никога не е лесно нещо. ...

......... се съгласявате с приятелите ви, които искат да ви запознаят с други хора, това значи, че вече сте готови за срещи. Ако забележите, че генерално използвате повече думата „Да“ в ежедневието си, отколкото „Не“, то значи на подсъзнателно ниво сте готови отново да се впуснете в търсенето на нова половинка.