Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да ...

......... да не е преодоляна. Нарцистични жени Те се възбуждат от собственото си тяло, което издигат в култ. Не им е нужен мъж всеки път, за да си доставят удоволствие, защото имат развита фантазия. Нужна ли е любов за добър секс? Сексът на първа среща – как се отразява на връзката?


Да си необвързан си има своите предимства – не отговаряш

Да си необвързан си има своите предимства – не отговаряш ...

......... на усилия и липса на интерес за обвързване. Мнозина винят за своя неуспех и нежелание за връзки предишния си горчив опит, скорошна раздяла и липса на доверие у жените като цяло. Петата причина, която хич не трябва да бъде подценявана, е липсата на умения във флиртуването, която саботира техните опити.


„Обичам съпруга си, но сексът ни не е кой знае

„Обичам съпруга си, но сексът ни не е кой знае ...

......... виждат по-рядко. Ако ситуацията не бъде изяснена, недоволството се увеличава. Ето защо е важно да обсъдите своите планове от самото начало. Това няма да наруши романтиката. Как сериозната връзка променя начина ви на живот Сексът на първа среща – как се отразява на връзката? Триковете, които мъжете използват за свалки


Може би няма човек, който поне веднъж не се е

Може би няма човек, който поне веднъж не се е ...

......... общ език, още по-малко да се намери щастие в брака. Но Телецът успява да създаде прекрасна връзка с Девата, те са една от най-успешно съвместимите двойки, известни на астрологията. Те могат да изглеждат скучни и безстрастни хора, но това е само защото не са свикнали да показват чувствата си публично.


Ако наскоро сте започнали нова романтична връзка, вероятно имате доста

Ако наскоро сте започнали нова романтична връзка, вероятно имате доста ...

......... защото е възможно да възникнат конфликти помежду ви на тази тема. Сериозната връзка означава да искаш да прекарваш повече време с половинката си, което от своя страна означава, че може да възприемете много от неговите навици, свързани с начина му на живот. Просто се уверете, че сте доволни от промените.


Всеки от нас познава поне една романтична и/или семейна двойка,

Всеки от нас познава поне една романтична и/или семейна двойка, ...

......... чувствителност са неща, които ги свързват ежедневно. Никой друг не може по-добре да разбере дълбоките чувства на човек Риби и мистериозността на човек Скорпион. Освен че помежду им има силна емоционална и интелектуална връзка, тази двойка може да се похвали и със силната страст, която партньорите изпитват един към друг.Много често двама души, които се срещат за първи път,

Много често двама души, които се срещат за първи път, ...

......... задачи. Неврологичните стимули, отговарящи за сексуалното желание, засягат и емоционалното привличане. От еволюционна гледна точка родителите, които са тясно емоционално ангажирани, са имали по-добри шансове тяхното поколение да оцелее, в сравнение с останалите, смятат авторите на проучването. Имате ли проблеми с излизането по срещи? Триковете, които мъжете използват за свалки


Ако имате проблем с излизането по срещи, причината може да

Ако имате проблем с излизането по срещи, причината може да ...

......... до високата комуникативност и екстровертност – в очите на другите такъв тип хора са лишени от амбиция и увереност. Други открития Интересното е, че представителките на нежния пол ценят добротата и интелигентността у потенциален партньор повече от останалите черти на характера. Изследването е публикувано в сп. British Journal of Psychology.


Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание.

Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание. ...

......... секс. Не и този! Още един трик, практикуван умело и от двата пола е видимото сдържане. Той флиртува и намеква за това какво удоволствие би донесъл на жената срещу себе си, но едновременно с това дори не я докосва. И тя се побърква и желанието ѝ расте още и още.


Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори

Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори ...

......... и може да провалят любовната ви вечер. 8. Главоболие Да, омразното клише всъщност може да бъде реална валидна причина. Както всичко е наред изведнъж може да ви заболи и то така, че да не ви се прави нищо освен да лежите със затворени очи и да се молите да мине.


Шокиращ брой самотни представителки на нежния пол се отказват от

Шокиращ брой самотни представителки на нежния пол се отказват от ...

......... че любовта не е толкова важна за тях и че има куп други по-вълнуващи неща. Копнежът за любов е най-нормалната и мощна човешка емоция. Не се опитвайте да го потискате! Всяка жена заслужава да се чувства обичана. Можете да си вземете почивка от любовта, но не се отказвайте от нея.Когато сме деца, ние гледаме на родителите си като на

Когато сме деца, ние гледаме на родителите си като на ...

......... за изграждането на стабилни, дълготрайни отношения. За съжаление, не всеки от нас е израснал с добър пример на родители, които имат огромно доверие помежду си. Ако единият ви родител редовно е лъгал и подвеждал другия, това може да ви накара и вие един ден да сте недоверчиви към половинката си.


Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте

Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте ...

......... е свикнала с послушни и добродушни мъже, които не ѝ противоречат за нищо. Перфекционист Тази черта се изгражда и подсилва изключително много при дами, които в миналото си са имали ненадеждни и немарливи партньори. Те е трябвало да бъдат възрастният във връзката и това поражда този изострен перфекционизъм у тях.


Коледа и Нова година са семейни празници и идеалният повод

Коледа и Нова година са семейни празници и идеалният повод ...

......... програма на съответната вечер и последващите дни – вечеря със семейството, кино, среща с приятели… разходка до някое място извън града през уикенда и т. н. Когато имате план, няма опасност да изпаднете в паника и в конфузни моменти, когато всички се чудите как да запълните времето в празни разговори.


Хората все по-често говорят за секс и тази тема отдавна

Хората все по-често говорят за секс и тази тема отдавна ...

......... в никакъв случай не са правило и не е важно да гоните определена бройка, за да се чувствате здрави и щастливи в сексуален план. И нещо любопитно… Кога жените имат най-добър оргазъм? Според изследването това се случва при дамите след 36-годишна възраст, които разкриват, че имат най-много и най-задоволителни оргазми.


Половинките, които се карат по-често помежду си, се обичат много

Половинките, които се карат по-често помежду си, се обичат много ...

......... Конструктивните конфликти могат да подхранват искрата на вашите взаимоотношения и да разнообразят ежедневието. Колко скучно би било, ако всичко вървеше по мед и масло? Кога бракът ви е лишен от любов 5 неща, които хората изхвърлят при нова връзка Трудно ли е да имаш връзка с човек от същата зодия?Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове

Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове ...

......... по-недоволни от хетеросексуалното съдържание за възрастни поради „невидимостта на женското удоволствие“ и факта, че ги канят да видят сексуалните действия от гледна точка на „мъжа“. Четете още: Ерогенни зони: Кои са най-горещите места на жените? Учени: Рисковете от уголемяване на пениса растат И мъжете, които правят повече секс са... любезните


Повечето хора вярват, че могат да забравят по-лесно любимия човек,

Повечето хора вярват, че могат да забравят по-лесно любимия човек, ...

......... запознанства. Когато приемете няколко покани и общувате с повече представители на другия пол, осъзнавате, че никога не е късно за нова любов и вие сте готови да я приемете в сърцето си. 7 начина да прекарате празниците, ако сте сами Какво да не подарявате на гаджето, с което сте отскоро


Учени от Оксфордския университет твърдят, че си личи кога жените

Учени от Оксфордския университет твърдят, че си личи кога жените ...

......... представителките на нежния пол. При импулсивните жени, демонстративно показващи незадоволеността от отношенията си с партньора, хормоналните показатели достигали до максимални стойности. Изследователите допускат, че при подобни проучвания могат да бъдат допускани и грешки. Това се обуславя от факта, че към изневяра били склонни и жени с ниски нива на естрогена.


Може ли един брак да оцелее без любов? Отговорът не

Може ли един брак да оцелее без любов? Отговорът не ...

......... близост и не желаете да прекарвате време насаме с него/нея, то очевидно любовта във вашия брак вече липсва. Не се чувствате виновни, когато правите нещо, което го/я дразни Когато спрете да се чувствате виновни дали наранявате чувствата на съпруга/та си, това означава, че вече не ви е грижа за него/нея.


Американката Ники Бейкър от щата Охайо, тежаща 190 кг, предпочита

Американката Ники Бейкър от щата Охайо, тежаща 190 кг, предпочита ...

......... момичето. Освен това на нея ѝ харесва да изненадва хората като се появява в обществото с „привлекателен мъж“. Човекът до нея е Брандън Нолан, който признал, че бил покорен от външността на Бейкър, нейното чувство за стил и увереността ѝ в себе си. Нарича сексуалния им живот „експлозивен“. Снимка: @mdwfeatures


Да се разделиш с някого никога не е лесно нещо.

Да се разделиш с някого никога не е лесно нещо. ...

......... се съгласявате с приятелите ви, които искат да ви запознаят с други хора, това значи, че вече сте готови за срещи. Ако забележите, че генерално използвате повече думата „Да“ в ежедневието си, отколкото „Не“, то значи на подсъзнателно ниво сте готови отново да се впуснете в търсенето на нова половинка.


Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у

Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у ...

......... за живота им на необвързани. А и вече не са им нужни тези контакти. 3. Матрака Когато някой друг вече спи до вас, се замисляте, че може би трябва да изхвърлите 10-годишния матрак и да го подмените с нов, по-удобен, показват резултатите. Останалите неща, които изхвърляме – четете в teenproblem.net


„Да заживеем заедно?“. Трудно е да останете безразлични към такова

„Да заживеем заедно?“. Трудно е да останете безразлични към такова ...

......... пожелаете и да си лягате на зазоряване – е, няма да ви се получава често. Вашият режим ще трябва да бъде съобразен с този на любимия. Както и той да се съобрази с вашия. Необходимо е да се намери „златната среда“, за да не се чувства ощетен единият от партньорите.


Още от бабите ни идва поуката и съвета, че пътят

Още от бабите ни идва поуката и съвета, че пътят ...

......... че след като срещнете своята половинка, вие не преставате да съществувате като отделни личности. Така че не забравяйте за себе си. Потърсете всеки ден източници на вдъхновение, усъвършенствайте се, живейте ярко и интересно – така ще заразите и вашия партньор. Тогава и връзката, и тялото ще бъдат силни и здрави.


Говорейки помежду си, жените често се оплакват, че мъжете, с

Говорейки помежду си, жените често се оплакват, че мъжете, с ...

......... наслада. 6. Използването на медикаменти Ако често ви се случва да свършвате бързо, може да се консултирате със специалист, който да ви изпише специални лекарства. И мъжете, които правят повече секс са... любезните 4 неща, за които мъжете се притесняват преди секс Кои са най-възбуждащите звуци по време на секс


Всяка жена има различни сексуални предпочитания. Независимо дали обича да

Всяка жена има различни сексуални предпочитания. Независимо дали обича да ...

......... по-приятни усещания, но и болка за една жена. Така наречената любовна плетка или страничното проникване са подходящи в случая. Мъжът и жената лягат настрани, лице в лице, като преплитат ръцете и краката. Четете още: 6 причини сексът да ви прави по-умни 4 неща, за които мъжете се притесняват преди секс


Когато става дума за мъже, всяка жена мечтае за връзка

Когато става дума за мъже, всяка жена мечтае за връзка ...

......... мъже обаче, които никога не са готови за обвързване, камо ли за брак и деца. На тях не може да се разчита – днес казват едно, а утре може да ги засечете с друга. 4 зодиакални знака, които манипулират с лекота в любовта Според мъжете: Какви качества притежава перфектната жена?


Редовното правене на секс има редица положителни аспекти. То подобрява

Редовното правене на секс има редица положителни аспекти. То подобрява ...

......... поддържа ума остър. Но според учените от „Rutgers“, оргазмите вършат по-добра работа за когнитивното здраве. Те стигат до извода, че при обикновен секс се активират само някои части на мозъка, докато при по-активен сексуален живот, изпълнен с повече оргазми, работи целият мозък. Как да съблазните жена според нейния зодиакален знак


Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се

Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се ...

......... друга. Някои мъже не могат да докарат жените до оргазъм и всеки път се притесняват да не се провалят. Преди да спят за първи път с приятелката си, им минават мислите колко добър е бил предният ѝ партньор. И тези мисли ги побъркват, което се отразява зле на представянето им.


Преди година се омъжих без моето съгласие. Нямаше как да

Преди година се омъжих без моето съгласие. Нямаше как да ...

......... изградите живота си, опитайте се да помислите за възможните варианти. Свържете се с други жени, които са били във вашата ситуация. Вземете решение, когато сте готова за това. Уважавам всички религии, но не забравяйте, че традициите не са били измислени от Всемогъщия, а от хората... Вероника Леонова, психолог, пред psychologies


Ако отдавна сте в сериозна връзка, възможно е да имате

Ако отдавна сте в сериозна връзка, възможно е да имате ...

......... вие не споделяте своите нужди с половинката си, защото се страхувате да не го/я разочаровате, вие самите ще ставате все по-разочаровани от връзката си, а половинката ви ще бъде все по-объркана и изнервена от това. Ниското самочувствие на единия или и на двамата партньори, води до повече драма в отношенията.


От сайтовете за запознанства през социалните мрежи до приложенията за

От сайтовете за запознанства през социалните мрежи до приложенията за ...

......... приложението или не и дори при разглеждане да научите още неща за съответния човек. Извод Ако търсите половинка в Тиндър, все едно търсите игла в купа сено. Но тази игла е реална и съществува, така че се въоръжете с търпение и се пригответе да целунете много жаби, докато намерите принца.


Щом има смяна на пола, трябва да има и смяна

Щом има смяна на пола, трябва да има и смяна ...

......... ако е по-млад, шансовете му за работа и за срещи в Тиндър ще са по-големи. Освен това неговият лекар твърдял, че тялото му е като на 45-годишен мъж. Той самият се описва като „млад бог“. Ако рождената му година бъде променена, Емил Рателбанд обещава да се откаже от пенсията си.


Любовта е едно от най-магическите преживявания в нашия живот. Когато

Любовта е едно от най-магическите преживявания в нашия живот. Когато ...

......... да звучи като клише, но е истина – когато двама души се познават достатъчно добре, уважават се и живеят в хармония, те интуитивно си четат мислите един на друг. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш с човек, който те обича такъв какъвто си, без да иска да те променя.


Хората са различни и логично имат индивидуални предпочитания в спалнята.

Хората са различни и логично имат индивидуални предпочитания в спалнята. ...

......... още Звуци, които повишават рязко сексуалното желание и у двата пола са викането, блъскането на потни тела едно в друго. Интересното е, че тишината е възбуждаща само за жените! Какво не харесват Най-големият страстоубиец в леглото е споменаването на чуждо име по време на секс, категорични са и двата пола.


Във връзките се стига до един момент, в който вероятно

Във връзките се стига до един момент, в който вероятно ...

......... друг град? Иска ви се да се включите в някоя благотворителна инициатива и да пътувате на мисия до Африка, за да помогнете на деца в нужда? В подобни ситуации връзката ви е изложена на сериозно изпитание и е по-добре да си дадете почивка, докато се отдавате на авантюристичните си желания.


Фактът, че есенните и зимните вечери стават по-дълги, има очевидни

Фактът, че есенните и зимните вечери стават по-дълги, има очевидни ...

......... във връзката си. Това дълбоко желание за промяна може да предизвика емоционални изблици – бъдете по-внимателни с вашите реакции, особено в началото на ноември. В периода от 9 до 17 ноември либидото ви ще е в пика си. И вашите спонтанни решения и действия могат много да изненадат партньора ви.


Градската управа в Амстердам възнамерява да разреши на проститутките в

Градската управа в Амстердам възнамерява да разреши на проститутките в ...

......... тази причина градската управа възнамерява да разшири местата за работа на проститутките и извън най-посещаваните туристически квартали на Амстердам. Новите зони могат да влязат в действие още през 2019 година. Всяка година градът е посещаван от около 18 милиона туристи, което е повече от общото население на Холандия, припомня агенцията.


Виждате много семейни мъже, които са пуснали коремче и любовни

Виждате много семейни мъже, които са пуснали коремче и любовни ...

......... голяма вероятност да ви „подхлъзне“ и с времето да придобиете неговите вредни навици. Хормони Когато сме влюбени, тялото се зарежда с хормоните на щастието допамин и окситоцин. Но знаете ли, че тези хормони ви карат да жадувате храни като шоколад, бисквитки и други пълни с калории не особено здравословни снаксове?


Аз съм на 41, той е на 30. Ние сме

Аз съм на 41, той е на 30. Ние сме ...

......... Ние няма как да знаем какво ще се случи в бъдещето. Но който не рискува – не пие шампанско. Екатерина Михайлова, психолог, пред psychologies Никога не сте имали връзка? Следвайте тези 4 правила Жените с по-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака 7 знака, че вашият партньор не ви заслужава


Физиономиите, които правим с лицето си, може да окажат силно

Физиономиите, които правим с лицето си, може да окажат силно ...

......... че мащабът на въпросното изследване е много малък и са необходими още, за да се доказват резултатите, е ясно, че невротоксините могат да имат доста силен психологически ефект. Четете още: 6 зодиакални знака, които поставят секса пред любовта Здравословно ли е да гледате порно заедно? Хората изпитват отвращение към... секса!


Връзките са сложно нещо, особено ако става дума за съвместно

Връзките са сложно нещо, особено ако става дума за съвместно ...

......... толкова привързани към родителите и ще може да се отдадете напълно на връзката. Хубаво е да започнете да си плащате сметките сами и да разпределяте финансите си за разходите, които имате. Най-добрият брак – между висок мъж и ниска жена 4-те зодии, които са най-склонни да се втурнат към олтара


Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи

Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи ...

......... от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака. Но противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.


Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие,

Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие, ...

......... потиснати и тъжни и не смята, че трябва да ви вдъхне малко увереност и да ви даде подкрепата си. Ако вашият партньор пренебрегва чувствата ви и дори не забелязва, че имате емоционален проблем, то този човек няма да ви бъде опора в живота, а мисълта за това е още по-стресираща.


Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек

Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек ...

......... създадат стабилен живот на една жена, и в емоционален, и във финансов план. Те обаче са консервативни и умерени във всяка една област от живота. Те не са по романтичните изненади, нито по далечните пътувания, които смятат за излишен разход, но пък са готови да инвестират много в своето семейство.


Ако това, че тютюнопушенето е категорично вредно за здравето ви

Ако това, че тютюнопушенето е категорично вредно за здравето ви ...

......... отвращава. Сред останалите причини влизат лош дъх, неприятен „вкус“ при целуване и жълти зъби. Алтернативата под формата на електронни цигари също не се оказва по-примамлива. 61 % от жените и 48 % от мъжете, участвали в изследването, са категорични, че не биха намерили за по-атрактивен човек, който пуши електронни цигари.


Повечето раздели включват много сложни чувства и в двете страни.

Повечето раздели включват много сложни чувства и в двете страни. ...

......... на бившата си половинка да му даде втори шанс. Тези хора са доста интелигентни и решенията им винаги са добре обмислени. Освен това те не са мазохисти – не биха си позволили да изпитат още болка и разочарование и то от същия човек, защото знаят че просто не си струва.


Темата за гледането на порно продължава да провокира дебати и

Темата за гледането на порно продължава да провокира дебати и ...

......... в спалнята, а това никак да не се хареса на половинката. Себепознание Ако гледате порно в компанията на любимия и той реши да боготвори тялото ви, вдъхновен от екрана, това може да ви помогне да приемете тялото и сексуалността си по друг начин и да събудите „тигрицата“ в себе си.


Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора ...

......... даден човек ги привлича неустоимо, те са готови да се гмурнат в отношения с него, дори това да не изглежда правилно в очите на другите хора. Така че ако партньорът ви се окаже зодия Скорпион, наслаждавайте се на всеки миг от любовта ви, защото не се знае какво крие бъдещето.


На пръв поглед, след развод бившите съпрузи се чувстват облекчени,

На пръв поглед, след развод бившите съпрузи се чувстват облекчени, ...

......... промяна в посоката на уважение и приемане. Успешното събиране след развод е изключително рядко. Той е последица от криза на отношенията и болезнен стадий на израстване. Дори ако научите всички уроци, ще бъде по-лесно да започнете с нов партньор, а не с някого, с когото сте изпитвали болка и неразбиране.


Американски учени установиха, че двойките имат силна и стабилна връзка,

Американски учени установиха, че двойките имат силна и стабилна връзка, ...

......... партньорите са дали по-високи оценки във всички категории и са оценявали връзката си цялостно, а не в един контекст. Това важало както за младите, така и за възрастните, както за жените, така и за мъжете. Съзнателното използване на местоимението „ние“ в конфликтни ситуации може да заздрави отношенията, убедени са учените.


Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак

Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак ...

......... и даването на удоволствие. Телец Телците също са сред ненаситниците в зодиака. За разлика от други знаци обаче, те не обичат да поемат инициативата в леглото и очакват техният партньор да ги съблазни. Леко мързеливи, но доста сексуални, те не отказват ласки, когато и от когото и да ги получат.


Колкото и изненадващо да звучи, сексът е едно от нещата,

Колкото и изненадващо да звучи, сексът е едно от нещата, ...

......... на отвращение е по-силно изявено при жените по всички показатели, отколкото при мъжете. По-рано учените смятаха, че неприятната емоция е свързана с инстинкта за самосъхранение и помага на хората да се предпазят от инфекции. Резултатите от изследването обаче показват, че неприязънта към дадено нещо е свързана и със социалните норми.


Непрекъснато чуваме, че компромисите са ключът към здравословна и успешна

Непрекъснато чуваме, че компромисите са ключът към здравословна и успешна ...

......... е бил заинтригуван от вас именно заради личността, която сте били преди. Ако партньорът ви се опитва да ви засенчи със своите качества и ако той смята, че неговите цели са по-важни от вашите, то значи връзката ви не е хармонична, а партньорът ви не е достатъчно грижовен и любящ.


Не е лесно да намерим човек в живота си, с

Не е лесно да намерим човек в живота си, с ...

......... има по-дълбока връзка с половинката си, е ако той се опитва да е най-добрата версия на себе си, когато е с половинката си. Ако двама души си влияят положително един на друг, ако се тласкат към самоусъвършенстване, ако заедно са по-силни и/или по-уверени, значи им е писано да бъдат двойка.


Когато стигаме до разговор за раздяла, на преден план изникват

Когато стигаме до разговор за раздяла, на преден план изникват ...

......... окончателното решение. Боли, но ще се справите, човекът до вас – също. Нормално е да страдате, няма да бъде нормално да продължат страданията, които си причинявате един на друг. Вие правите това не само за себе си, но и за него/нея. Честното прекратяване на отношенията ще направи двете страни по-силни.


Всяка неомъжена жена е добре да знае, че трябва да

Всяка неомъжена жена е добре да знае, че трябва да ...

......... избягва по-трудните разговори, не бързайте с брака. Такъв тип мъже предпочитат да бягат от проблемите, вместо да се справят с тях. Бракът с такъв мъж ще ви подложи на редица стресови ситуации. Ще усещате, че сте по-скоро сама в изпитанията на живота, вместо да имате партньор в добро и лошо.


Ние сме заедно в продължение на 4 години. Преди две

Ние сме заедно в продължение на 4 години. Преди две ...

......... връзка? Заслужава ли си да се страхувате да се разделите с човек, с когото не виждате перспектива? Раздялата не означава задължително да „зачеркнете“ всичко, което се е случило. Това е опит, за който трябва да благодарите, да благодарите на партньора си и да продължите напред. Лариса Харланова, психоаналитик, пред psychologies


Чрез словосъчетанието „наша сродна душа“ ние най-често описваме човек, който

Чрез словосъчетанието „наша сродна душа“ ние най-често описваме човек, който ...

......... който ги мотивира да предприемат действия, а не ги оставя да се носят по течението. Този човек трябва да им дава свободата, от която имат нужда, но в същото време да ги обича и подкрепя. Перфектната им половинка ще цени тяхната природа и няма да ги кара да се променят.


Хората рядко показват истинското си лице на другите. Ние всички

Хората рядко показват истинското си лице на другите. Ние всички ...

......... този човек приема „не“ за отговор Хората разкриват много за характера си, когато им се даде „не“ за отговор. Когато приемат отказа с уважение, това е добър знак. Но когато се опитват да манипулират другите, за да получат отговор „да“, това е друга работа. Това е сигурен признак на неуважение.


Случвало ли ви се е да излезете на първа среща

Случвало ли ви се е да излезете на първа среща ...

......... „Не спирам да мисля за теб“ също са преувеличени. 6. Полуфеминист Доста мъже смело твърдят, че харесват силни, еманципирани и независими жени със собствено мнение. По телевизията може и да ги харесват, но когато тези неща започнат да противоречат на техните идеи и мнение вече са недостатък, а не предимство.


Ясно е – докато мъжете обичат с очите си (и

Ясно е – докато мъжете обичат с очите си (и ...

......... си комфорт. За съжаление, любовта не е вечна и понякога си отива. Ако двама души останат заедно, те се превръщат в съквартиранти. Много мъже избират да лъжат и да кръшкат, за да не нарушават изградения си покой и лайфстайл... и все пак има някои с доблест, които предпочитат да мълчат.


Изневярата е едно от най-неприятните човешки поведения, но е и

Изневярата е едно от най-неприятните човешки поведения, но е и ...

......... да доведе до загуба на приятели Много кръшкачи несъзнателно се отдалечават от близките си, след като истината за прелюбодейството им бъде разкрита. Изневярата има тенденция да съсипва приятелства. Освен това има и един тъжен факт – много често добри приятели са онези, които предупреждават мамения съпруг, че половинката му кръшка.


Връзката ви не върви? Може би я саботирате неосъзнато! Колкото

Връзката ви не върви? Може би я саботирате неосъзнато! Колкото ...

......... страна едва ли ще успее, а от друга накрая няма да харесате резултата, защото на практика сте се влюбили в човека, какъвто е бил в началото. С цялото това натякване и изискване единственото, което ще успеете, е да го отблъснете от себе си и да убиете чувствата му към вас.


За някои хора флиртуването е нещо, което им идва отвътре,

За някои хора флиртуването е нещо, което им идва отвътре, ...

......... и смешен в същото време. Те имат огромно въображение, което ги кара да измислят нови начини за ухажване. Когато харесват някого, Рибите няма да изпращат смесени послания, а ще бъдат директни и честни за чувствата си. Те умеят дори мълчаливо, само с поглед, да покажат своя интерес към определен човек.


В книгите и филмите любовта от пръв поглед е реално

В книгите и филмите любовта от пръв поглед е реално ...

......... и отговори на сигналите ви. Впускате се във връзка, но по-късно осъзнавате, че и двамата сте имали различни очаквания. Това силно и спонтанно първично привличане може и да ви помогне да започнете връзка, но няма как да ви гарантира, че ще я продължите и ще останете с този човек години.


Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек,

Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек, ...

......... Рибите не могат да бъдат наречени експериментатори в секса, но те са против рутината и еднообразието. За тях е важна и атмосферата в спалнята, както и какво бельо носи партньорът. Ако половинката стане инициатор на еротични ролеви игри, Рибите никога няма да се откажат и с радост ще вземат участие.


Случвало ли ви се е да отидете някъде и да

Случвало ли ви се е да отидете някъде и да ...

......... да слушат няколко песни. Нивото на тяхната сложност се определя от броя на използваните акорди. След това те трябва да кажат коя от песните им харесва най-много. Повечето жени посочват, че предпочитат по-сложните откъм акорди парчета. Близо 90% от участничките казват, че ще изберат мъжете, които имат същия музикален вкус.


Чували ли сте, че сексът преди физически упражнения (тренировки, състезания

Чували ли сте, че сексът преди физически упражнения (тренировки, състезания ...

......... Къде е връзката между секса и тренирането? Мъжкият хормон тестостерон, който е необходим за помпането на мускулите и е отговорен за атлетичното представяне на мъжа. Изводът: Ако не сте ЛеБрон Джеймс или Роналдо – дали правите секс преди тренировка или не, няма особено значение. Тренировката ви ще остане на ниво!