Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се

Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се ...

......... друга. Някои мъже не могат да докарат жените до оргазъм и всеки път се притесняват да не се провалят. Преди да спят за първи път с приятелката си, им минават мислите колко добър е бил предният ѝ партньор. И тези мисли ги побъркват, което се отразява зле на представянето им.


Преди година се омъжих без моето съгласие. Нямаше как да

Преди година се омъжих без моето съгласие. Нямаше как да ...

......... изградите живота си, опитайте се да помислите за възможните варианти. Свържете се с други жени, които са били във вашата ситуация. Вземете решение, когато сте готова за това. Уважавам всички религии, но не забравяйте, че традициите не са били измислени от Всемогъщия, а от хората... Вероника Леонова, психолог, пред psychologies


Ако отдавна сте в сериозна връзка, възможно е да имате

Ако отдавна сте в сериозна връзка, възможно е да имате ...

......... вие не споделяте своите нужди с половинката си, защото се страхувате да не го/я разочаровате, вие самите ще ставате все по-разочаровани от връзката си, а половинката ви ще бъде все по-объркана и изнервена от това. Ниското самочувствие на единия или и на двамата партньори, води до повече драма в отношенията.


От сайтовете за запознанства през социалните мрежи до приложенията за

От сайтовете за запознанства през социалните мрежи до приложенията за ...

......... приложението или не и дори при разглеждане да научите още неща за съответния човек. Извод Ако търсите половинка в Тиндър, все едно търсите игла в купа сено. Но тази игла е реална и съществува, така че се въоръжете с търпение и се пригответе да целунете много жаби, докато намерите принца.


Щом има смяна на пола, трябва да има и смяна

Щом има смяна на пола, трябва да има и смяна ...

......... ако е по-млад, шансовете му за работа и за срещи в Тиндър ще са по-големи. Освен това неговият лекар твърдял, че тялото му е като на 45-годишен мъж. Той самият се описва като „млад бог“. Ако рождената му година бъде променена, Емил Рателбанд обещава да се откаже от пенсията си.


Любовта е едно от най-магическите преживявания в нашия живот. Когато

Любовта е едно от най-магическите преживявания в нашия живот. Когато ...

......... да звучи като клише, но е истина – когато двама души се познават достатъчно добре, уважават се и живеят в хармония, те интуитивно си четат мислите един на друг. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш с човек, който те обича такъв какъвто си, без да иска да те променя.Хората са различни и логично имат индивидуални предпочитания в спалнята.

Хората са различни и логично имат индивидуални предпочитания в спалнята. ...

......... още Звуци, които повишават рязко сексуалното желание и у двата пола са викането, блъскането на потни тела едно в друго. Интересното е, че тишината е възбуждаща само за жените! Какво не харесват Най-големият страстоубиец в леглото е споменаването на чуждо име по време на секс, категорични са и двата пола.


Във връзките се стига до един момент, в който вероятно

Във връзките се стига до един момент, в който вероятно ...

......... друг град? Иска ви се да се включите в някоя благотворителна инициатива и да пътувате на мисия до Африка, за да помогнете на деца в нужда? В подобни ситуации връзката ви е изложена на сериозно изпитание и е по-добре да си дадете почивка, докато се отдавате на авантюристичните си желания.


Фактът, че есенните и зимните вечери стават по-дълги, има очевидни

Фактът, че есенните и зимните вечери стават по-дълги, има очевидни ...

......... във връзката си. Това дълбоко желание за промяна може да предизвика емоционални изблици – бъдете по-внимателни с вашите реакции, особено в началото на ноември. В периода от 9 до 17 ноември либидото ви ще е в пика си. И вашите спонтанни решения и действия могат много да изненадат партньора ви.


Градската управа в Амстердам възнамерява да разреши на проститутките в

Градската управа в Амстердам възнамерява да разреши на проститутките в ...

......... тази причина градската управа възнамерява да разшири местата за работа на проститутките и извън най-посещаваните туристически квартали на Амстердам. Новите зони могат да влязат в действие още през 2019 година. Всяка година градът е посещаван от около 18 милиона туристи, което е повече от общото население на Холандия, припомня агенцията.


Виждате много семейни мъже, които са пуснали коремче и любовни

Виждате много семейни мъже, които са пуснали коремче и любовни ...

......... голяма вероятност да ви „подхлъзне“ и с времето да придобиете неговите вредни навици. Хормони Когато сме влюбени, тялото се зарежда с хормоните на щастието допамин и окситоцин. Но знаете ли, че тези хормони ви карат да жадувате храни като шоколад, бисквитки и други пълни с калории не особено здравословни снаксове?Аз съм на 41, той е на 30. Ние сме

Аз съм на 41, той е на 30. Ние сме ...

......... Ние няма как да знаем какво ще се случи в бъдещето. Но който не рискува – не пие шампанско. Екатерина Михайлова, психолог, пред psychologies Никога не сте имали връзка? Следвайте тези 4 правила Жените с по-малко сексуални партньори – по-щастливи в брака 7 знака, че вашият партньор не ви заслужава


Физиономиите, които правим с лицето си, може да окажат силно

Физиономиите, които правим с лицето си, може да окажат силно ...

......... че мащабът на въпросното изследване е много малък и са необходими още, за да се доказват резултатите, е ясно, че невротоксините могат да имат доста силен психологически ефект. Четете още: 6 зодиакални знака, които поставят секса пред любовта Здравословно ли е да гледате порно заедно? Хората изпитват отвращение към... секса!


Връзките са сложно нещо, особено ако става дума за съвместно

Връзките са сложно нещо, особено ако става дума за съвместно ...

......... толкова привързани към родителите и ще може да се отдадете напълно на връзката. Хубаво е да започнете да си плащате сметките сами и да разпределяте финансите си за разходите, които имате. Най-добрият брак – между висок мъж и ниска жена 4-те зодии, които са най-склонни да се втурнат към олтара


Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи

Жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи ...

......... от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака. Но противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.


Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие,

Ако връзката ви е сложна и не ви носи щастие, ...

......... потиснати и тъжни и не смята, че трябва да ви вдъхне малко увереност и да ви даде подкрепата си. Ако вашият партньор пренебрегва чувствата ви и дори не забелязва, че имате емоционален проблем, то този човек няма да ви бъде опора в живота, а мисълта за това е още по-стресираща.Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек

Щастливата, споделена любов може да направи една жена най-щастливият човек ...

......... създадат стабилен живот на една жена, и в емоционален, и във финансов план. Те обаче са консервативни и умерени във всяка една област от живота. Те не са по романтичните изненади, нито по далечните пътувания, които смятат за излишен разход, но пък са готови да инвестират много в своето семейство.


Ако това, че тютюнопушенето е категорично вредно за здравето ви

Ако това, че тютюнопушенето е категорично вредно за здравето ви ...

......... отвращава. Сред останалите причини влизат лош дъх, неприятен „вкус“ при целуване и жълти зъби. Алтернативата под формата на електронни цигари също не се оказва по-примамлива. 61 % от жените и 48 % от мъжете, участвали в изследването, са категорични, че не биха намерили за по-атрактивен човек, който пуши електронни цигари.


Повечето раздели включват много сложни чувства и в двете страни.

Повечето раздели включват много сложни чувства и в двете страни. ...

......... на бившата си половинка да му даде втори шанс. Тези хора са доста интелигентни и решенията им винаги са добре обмислени. Освен това те не са мазохисти – не биха си позволили да изпитат още болка и разочарование и то от същия човек, защото знаят че просто не си струва.


Темата за гледането на порно продължава да провокира дебати и

Темата за гледането на порно продължава да провокира дебати и ...

......... в спалнята, а това никак да не се хареса на половинката. Себепознание Ако гледате порно в компанията на любимия и той реши да боготвори тялото ви, вдъхновен от екрана, това може да ви помогне да приемете тялото и сексуалността си по друг начин и да събудите „тигрицата“ в себе си.


Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора ...

......... даден човек ги привлича неустоимо, те са готови да се гмурнат в отношения с него, дори това да не изглежда правилно в очите на другите хора. Така че ако партньорът ви се окаже зодия Скорпион, наслаждавайте се на всеки миг от любовта ви, защото не се знае какво крие бъдещето.


На пръв поглед, след развод бившите съпрузи се чувстват облекчени,

На пръв поглед, след развод бившите съпрузи се чувстват облекчени, ...

......... промяна в посоката на уважение и приемане. Успешното събиране след развод е изключително рядко. Той е последица от криза на отношенията и болезнен стадий на израстване. Дори ако научите всички уроци, ще бъде по-лесно да започнете с нов партньор, а не с някого, с когото сте изпитвали болка и неразбиране.


Американски учени установиха, че двойките имат силна и стабилна връзка,

Американски учени установиха, че двойките имат силна и стабилна връзка, ...

......... партньорите са дали по-високи оценки във всички категории и са оценявали връзката си цялостно, а не в един контекст. Това важало както за младите, така и за възрастните, както за жените, така и за мъжете. Съзнателното използване на местоимението „ние“ в конфликтни ситуации може да заздрави отношенията, убедени са учените.


Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак

Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак ...

......... и даването на удоволствие. Телец Телците също са сред ненаситниците в зодиака. За разлика от други знаци обаче, те не обичат да поемат инициативата в леглото и очакват техният партньор да ги съблазни. Леко мързеливи, но доста сексуални, те не отказват ласки, когато и от когото и да ги получат.


Колкото и изненадващо да звучи, сексът е едно от нещата,

Колкото и изненадващо да звучи, сексът е едно от нещата, ...

......... на отвращение е по-силно изявено при жените по всички показатели, отколкото при мъжете. По-рано учените смятаха, че неприятната емоция е свързана с инстинкта за самосъхранение и помага на хората да се предпазят от инфекции. Резултатите от изследването обаче показват, че неприязънта към дадено нещо е свързана и със социалните норми.


Непрекъснато чуваме, че компромисите са ключът към здравословна и успешна

Непрекъснато чуваме, че компромисите са ключът към здравословна и успешна ...

......... е бил заинтригуван от вас именно заради личността, която сте били преди. Ако партньорът ви се опитва да ви засенчи със своите качества и ако той смята, че неговите цели са по-важни от вашите, то значи връзката ви не е хармонична, а партньорът ви не е достатъчно грижовен и любящ.


Не е лесно да намерим човек в живота си, с

Не е лесно да намерим човек в живота си, с ...

......... има по-дълбока връзка с половинката си, е ако той се опитва да е най-добрата версия на себе си, когато е с половинката си. Ако двама души си влияят положително един на друг, ако се тласкат към самоусъвършенстване, ако заедно са по-силни и/или по-уверени, значи им е писано да бъдат двойка.


Когато стигаме до разговор за раздяла, на преден план изникват

Когато стигаме до разговор за раздяла, на преден план изникват ...

......... окончателното решение. Боли, но ще се справите, човекът до вас – също. Нормално е да страдате, няма да бъде нормално да продължат страданията, които си причинявате един на друг. Вие правите това не само за себе си, но и за него/нея. Честното прекратяване на отношенията ще направи двете страни по-силни.


Всяка неомъжена жена е добре да знае, че трябва да

Всяка неомъжена жена е добре да знае, че трябва да ...

......... избягва по-трудните разговори, не бързайте с брака. Такъв тип мъже предпочитат да бягат от проблемите, вместо да се справят с тях. Бракът с такъв мъж ще ви подложи на редица стресови ситуации. Ще усещате, че сте по-скоро сама в изпитанията на живота, вместо да имате партньор в добро и лошо.


Ние сме заедно в продължение на 4 години. Преди две

Ние сме заедно в продължение на 4 години. Преди две ...

......... връзка? Заслужава ли си да се страхувате да се разделите с човек, с когото не виждате перспектива? Раздялата не означава задължително да „зачеркнете“ всичко, което се е случило. Това е опит, за който трябва да благодарите, да благодарите на партньора си и да продължите напред. Лариса Харланова, психоаналитик, пред psychologies


Чрез словосъчетанието „наша сродна душа“ ние най-често описваме човек, който

Чрез словосъчетанието „наша сродна душа“ ние най-често описваме човек, който ...

......... който ги мотивира да предприемат действия, а не ги оставя да се носят по течението. Този човек трябва да им дава свободата, от която имат нужда, но в същото време да ги обича и подкрепя. Перфектната им половинка ще цени тяхната природа и няма да ги кара да се променят.


Хората рядко показват истинското си лице на другите. Ние всички

Хората рядко показват истинското си лице на другите. Ние всички ...

......... този човек приема „не“ за отговор Хората разкриват много за характера си, когато им се даде „не“ за отговор. Когато приемат отказа с уважение, това е добър знак. Но когато се опитват да манипулират другите, за да получат отговор „да“, това е друга работа. Това е сигурен признак на неуважение.


Случвало ли ви се е да излезете на първа среща

Случвало ли ви се е да излезете на първа среща ...

......... „Не спирам да мисля за теб“ също са преувеличени. 6. Полуфеминист Доста мъже смело твърдят, че харесват силни, еманципирани и независими жени със собствено мнение. По телевизията може и да ги харесват, но когато тези неща започнат да противоречат на техните идеи и мнение вече са недостатък, а не предимство.


Ясно е – докато мъжете обичат с очите си (и

Ясно е – докато мъжете обичат с очите си (и ...

......... си комфорт. За съжаление, любовта не е вечна и понякога си отива. Ако двама души останат заедно, те се превръщат в съквартиранти. Много мъже избират да лъжат и да кръшкат, за да не нарушават изградения си покой и лайфстайл... и все пак има някои с доблест, които предпочитат да мълчат.


Изневярата е едно от най-неприятните човешки поведения, но е и

Изневярата е едно от най-неприятните човешки поведения, но е и ...

......... да доведе до загуба на приятели Много кръшкачи несъзнателно се отдалечават от близките си, след като истината за прелюбодейството им бъде разкрита. Изневярата има тенденция да съсипва приятелства. Освен това има и един тъжен факт – много често добри приятели са онези, които предупреждават мамения съпруг, че половинката му кръшка.


Връзката ви не върви? Може би я саботирате неосъзнато! Колкото

Връзката ви не върви? Може би я саботирате неосъзнато! Колкото ...

......... страна едва ли ще успее, а от друга накрая няма да харесате резултата, защото на практика сте се влюбили в човека, какъвто е бил в началото. С цялото това натякване и изискване единственото, което ще успеете, е да го отблъснете от себе си и да убиете чувствата му към вас.


За някои хора флиртуването е нещо, което им идва отвътре,

За някои хора флиртуването е нещо, което им идва отвътре, ...

......... и смешен в същото време. Те имат огромно въображение, което ги кара да измислят нови начини за ухажване. Когато харесват някого, Рибите няма да изпращат смесени послания, а ще бъдат директни и честни за чувствата си. Те умеят дори мълчаливо, само с поглед, да покажат своя интерес към определен човек.


В книгите и филмите любовта от пръв поглед е реално

В книгите и филмите любовта от пръв поглед е реално ...

......... и отговори на сигналите ви. Впускате се във връзка, но по-късно осъзнавате, че и двамата сте имали различни очаквания. Това силно и спонтанно първично привличане може и да ви помогне да започнете връзка, но няма как да ви гарантира, че ще я продължите и ще останете с този човек години.


Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек,

Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек, ...

......... Рибите не могат да бъдат наречени експериментатори в секса, но те са против рутината и еднообразието. За тях е важна и атмосферата в спалнята, както и какво бельо носи партньорът. Ако половинката стане инициатор на еротични ролеви игри, Рибите никога няма да се откажат и с радост ще вземат участие.


Случвало ли ви се е да отидете някъде и да

Случвало ли ви се е да отидете някъде и да ...

......... да слушат няколко песни. Нивото на тяхната сложност се определя от броя на използваните акорди. След това те трябва да кажат коя от песните им харесва най-много. Повечето жени посочват, че предпочитат по-сложните откъм акорди парчета. Близо 90% от участничките казват, че ще изберат мъжете, които имат същия музикален вкус.


Чували ли сте, че сексът преди физически упражнения (тренировки, състезания

Чували ли сте, че сексът преди физически упражнения (тренировки, състезания ...

......... Къде е връзката между секса и тренирането? Мъжкият хормон тестостерон, който е необходим за помпането на мускулите и е отговорен за атлетичното представяне на мъжа. Изводът: Ако не сте ЛеБрон Джеймс или Роналдо – дали правите секс преди тренировка или не, няма особено значение. Тренировката ви ще остане на ниво!


Изневярата има различни форми. Попитайте 10 човека какво определят за

Изневярата има различни форми. Попитайте 10 човека какво определят за ...

......... пристрастяване към мрежите, което изяжда времето ви с любимия. Вместо да се наслаждавате на компанията си, вие предпочитате да ровите в мрежата тайно и явно. И все пак изводът е един: Коментирайте възможно най-много аспекти и границите на отношенията си с партньора, тъй като изневярата има много форми и определения.


Когато отиваме на среща винаги гледаме да сме подготвени. И

Когато отиваме на среща винаги гледаме да сме подготвени. И ...

......... върнала от някакъв курорт и там е хванала тен. Косата ѝ бе вързана на опашка и когато стана видях бяла ивица на кожата на шията, зад ушите. Хрумна ми, че момичето прекалява с кремове. Оказа се с някаква маска, но определено не ми направи приятно впечатление“. Станислав, студент, 23 години.


Зодиакалният знак има отражение не само в характера и реакциите

Зодиакалният знак има отражение не само в характера и реакциите ...

......... да се съобразява с тайминга на тяхното желание за секс. Риби Рибите се нуждаят от изключителна емоционална стимулация, за да правят секс. Те са прекалено чувствителни. Освен това се отегчават адски бързо. Партньорът им трябва да е много иновативен и да им осигурява сексуално разнообразие, за да поддържа интереса им.


Преди няколко години гаджето ми се подигра по време на

Преди няколко години гаджето ми се подигра по време на ...

......... бъдете? Отговорете на този въпрос. Използвайте за справяне на проблема автотренинг – емоционално положителни формулировки, които многократно ще повтаряте „за себе си“ през деня. Например „Аз съм здрава млада жена, способна на всички форми на интимност, които донасят удоволствие на мен и на любимия ми“. Ирина Панюкова, психолог, пред psychologies


Любовта е прекрасна, но невинаги е трайна. Това се отнася

Любовта е прекрасна, но невинаги е трайна. Това се отнася ...

......... да звучи супер странно, но не една и две двойки, които са имали хармонична връзка водят този разговор месеци преди физически да се разделят. Обикновено единият все още обича другия романтично и е съгласен въпреки развоя да прекара няколко месеца с партньора, за да свикне с мисълта, че се разделят.


Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и ...

......... индивида (в тези видеа и материали мъжете са с постоянна ерекция и голям член, а жените имат перфектни тела). Страхът да не се изложиш, да не бъдеш унижен и сравняван с друг/а на екрана или извън него кара младежите подсъзнателно да отхвърлят секса и дори да се страхуват от него.


„Имам връзка с женен мъж от 5 години. Преди една

„Имам връзка с женен мъж от 5 години. Преди една ...

......... решения. И вероятно ако съпругата реши да се разведе – той ще живее с вас. Ако решите да го напуснете, той ще продължи да живее със съпругата си. Но за вас е важно да си изясните дали подобен подход ви харесва. Това ли наистина искате? Лариса Харланова, психоаналитик, пред psychologies


Домакински проблеми, грижи за деца, недоразумения... Когато битовизмите се натрупват,

Домакински проблеми, грижи за деца, недоразумения... Когато битовизмите се натрупват, ...

......... неефективността на партньора, без да се иска да се променя“, казва психоаналитикът Жан-Мишел Харт. „Това предполага, че сме в състояние да приемем собствените си слабости“, допълва Харт. Ето защо е необходима зрялост. Не става дума да жертвате себе си заради партньора или за търсене на власт над него, защитавайки го.


Първата сериозна връзка, която имах, бе с женен мъж. Не

Първата сериозна връзка, която имах, бе с женен мъж. Не ...

......... е готов вашият нов любовник – обещава ли да напусне семейството заради вас или е удовлетворен от настоящата ситуация? След като сте анализирали причините за минали разочарования, след като сте определили какво очаквате от новата връзка, ще разберете дали е целесъобразно да развиете този роман. Вероника Леонова, психолог, пред psychologies


Изневярата трови отношенията, независимо от това дали партньорът знае за

Изневярата трови отношенията, независимо от това дали партньорът знае за ...

......... си със съпруга си. За една година семейният ми живот се промени и е далеч от най-добрите. Имаше много въпроси, съмнения и тревоги. Все още не мога да обясня защо реших да изневеря. Но съм сигурна в едно – нищо добро не дойде. И никога повече няма да го направя.


Всяка жена, която започва нова връзка, се изправя пред дилема

Всяка жена, която започва нова връзка, се изправя пред дилема ...

......... би той иска да знае заради какво сте се разделили и да избегне същите грешки, допълва Москвичев. И не по-малко важно е как да се говори за тези взаимоотношения, така че да не се наранят и двамата. Вниманието и загрижеността към другия са не по-малко важни за двойката, отколкото честността.


Битува схващането, че жените изневеряват от скука или от незадоволеност

Битува схващането, че жените изневеряват от скука или от незадоволеност ...

......... причина за спорове. Според учените, двойките, които споделят домакинска работа правят повече секс от онези, които спазват стереотипа жената да работи повече. Но и носи риск на дамата в крайна сметка да ѝ писне от мързела на мъжа и да започне да се оглежда за отдушник от напрежението у дома.


Мъжете са природно програмирани да изневеряват. Това смята екипът на

Мъжете са природно програмирани да изневеряват. Това смята екипът на ...

......... често определяли сексуалния си живот като „изключително задоволителен“. В рамките само на една година, при три процента от участниците ласкавите оценки за сексуалните им изживявания спаднали от една до две степени. Било установено също, че женените двойки, които са били гаджета и през ученическите години, е най-вероятно да си изневерят.


Докато мнозина не могат да си представят живота без секс,

Докато мнозина не могат да си представят живота без секс, ...

......... хормона естроген. При жените на 20 или 30 години заради достатъчното количество естроген, вагината запазва еластичността и влажността си, дори когато не се прави секс. При жените на 60-годишна възраст заради ниските стойности на естроген това е невъзможно. Още за липсата на секс при жените може да прочетете в Puls.bg


Как тактично и безболезнено да обясня на бившия си съпруг,

Как тактично и безболезнено да обясня на бившия си съпруг, ...

......... гневът. Разбира се, до приемането на новия статут на вашите отношения, бившият съпруг няма да приеме вашата независимост. Очевидно ще ви трябва още малко време, за да разберете какво наистина означава развод. Вероятно ще трябва да му напомняте отново и отново защо сте се развели. Лариса Харланова, психоаналитик, пред Psychologies


Запознах се с него преди 9 месеца, с него ми

Запознах се с него преди 9 месеца, с него ми ...

......... да сподели. Опитайте се да се дистанцирате, да не го питате нищо. В този случай, ще видим дали има инициатива от негова страна, интерес и дали ще обърне внимание на факта, че вие сте по-далеч. Това ще ви помогне да решите как да действате по-нататък. Лариса Харланова, психоаналитик, пред Psychologies


Умните хора казват, че старата любов ръжда не хваща. Така

Умните хора казват, че старата любов ръжда не хваща. Така ...

......... и след 5 години? Искате ли семейство с него? Избистрете за себе си какви са вашите планове и желания в личен план за следващите няколко години поне и ги обсъдете с него преди да вземете решение. Така ще видите дали сте на една вълна и какво да очаквате от него.


За мнозина презервативът е сред най-великите открития на 21 век.

За мнозина презервативът е сред най-великите открития на 21 век. ...

......... животински пикочен мехур, животински рога, намазана с олио копринена хартия и черупка на костенурка. Войници са използвали презервативи, за да предпазят пушките си от ръждясване Методът е открит през Втората световна война и е служел безотказно. Войниците са поставяли кондоми на дулото на пушките, за да ги предпазят от ръжда.


Сексът с непознат или само за една нощ си има

Сексът с непознат или само за една нощ си има ...

......... Безопасният секс е по-хубав Установено е, че безразборните интимни контакти невинаги са безопасни. Когато мъжът и жената се пазят, те са по-спокойни и не напрягат мислите си с тревоги за забременяване и болести, които се предават по полов път. Така се наслаждават повече на случващото се и сексът е по-продължителен.


Жената Козирог създава впечатлението, че е студена и пресметлива, но

Жената Козирог създава впечатлението, че е студена и пресметлива, но ...

......... и няма да повярвате какъв горещ човек се крие под ледената опаковка. Теми и еротични игри табу за нея няма. Все пак е хубаво преди да останете насаме да знаете и двамата за предпочитанията си. Склонност към изневяра По правило, жените Козирог са в състояние да устоят на всяко изкушение.


Жените, които са родени под знака Близнаци, обожават флирта. Те,

Жените, които са родени под знака Близнаци, обожават флирта. Те, ...

......... интересно. Но за сметка на това не обичат реквизити под формата на запалени свещи, голямо огледало, огледален таван... Склонност към изневяра Понякога Жената Близнаци успява да завърти няколко романа едновременно, без да вижда нищо погрешно в това. За тях това е просто жажда за новост, без която животът става тъп.


Дамите от зодия Риби са нежни и нерядко леко наивни.

Дамите от зодия Риби са нежни и нерядко леко наивни. ...

......... важни. Те харесват близостта на всякакво ниво, не животинска страст и задоволяване на първични инстинкти. За тях върхът на изживяването може да бъде еротична медитация или тантрически секс. Склонност към изневяра Жените Риби са склонни да считат своите партньори за идеални. А може ли да се изневери на господин Перфектен?


Жените, родени под знака на Стрелец, харесват класиката. Всъщност, при

Жените, родени под знака на Стрелец, харесват класиката. Всъщност, при ...

......... под завивките. И затова не само предпочитат, но и често свирят първа цигулка. Те не харесват много еротичните нововъведения и се справят добре със стари и добре доказани техники. Но бъдете сигурни – никога няма да ви е скучно с тях. Склонност към изневяра Винаги са готови за любовни приключения.


Жените, родени под този знак на Зодиака, знаят точно какво

Жените, родени под този знак на Зодиака, знаят точно какво ...

......... да измисли нещо зашеметяващо от раз. Тези дами не се плашат от техническата революция в леглото и винаги са готови да експериментират с играчки, козметика и различни аксесоари от секс шоповете. Действа на принципа „всичко за потентността, всичко за достигане на оргазъм“. Склонност към изневяра Засега такава не е открита.


Девите са свикнали да държат нещата под контрол, включително и

Девите са свикнали да държат нещата под контрол, включително и ...

......... винаги ще има трима в него – той, тя и... нейната съвест. Рядко изневеряват, но не от липса на желание, а защото са много консервативни. Освен това винаги разсъждават какво би донесла в живота им една изневяра и докато пресмятат плюсовете и минусите – често възможността да кръшнат е отминала.


Жените, родени под този знак на зодиака са истински амазонки,

Жените, родени под този знак на зодиака са истински амазонки, ...

......... парка, в асансьора и т. н. Склонност към изневяра Като цяло, жените Овен са много верни и рядко изневеряват. Топката е в техните партньори – докато се раздават в леглото на 100%, проблеми във връзката няма да има. Ако изневерят на половинката си, това ще бъде единствено заради сексуална неудовлетвореност.


Всеки, който някога е имал сериозна връзка знае, че любовта

Всеки, който някога е имал сериозна връзка знае, че любовта ...

......... станете подозрителни. 7. Непрекъснато подозирате половинката си Липсата на доверие е заразна. Ако вие все подозирате половинката си, че прави нещо нередно, тя ще ви отвърне със същото и ще се озовете в порочен кръг. Единственият начин да сложите край на порочния кръг е да общувате открито с партньора си.


Дамите, родени под този знак, като никой друг могат да

Дамите, родени под този знак, като никой друг могат да ...

......... до случаите, когато е намерила правилния партньор. В същото време те обичат да се борят за любовта на други хора, така се чувстват силни. И пътят до изневярата не е дълъг. Така че, ако мъжът не се вписва в живота на жената Телец, тя е склонна на всякакви сексуални приключения.


Онлайн срещите са доста модерни в днешно време. Те обаче

Онлайн срещите са доста модерни в днешно време. Те обаче ...

......... чата. Някой мъже биха се обидили от такова недоверие, но все пак светът е пълен с всякакви субекти и преди всичко трябва да мислите за своята безопасност. По време на самата среща по-добре го изненадайте и вместо да разказвате основно за себе си (както повечето мъже очакват), го разпитайте обстойно.