Частен остров с площ близо 49 000 кв. м край

Частен остров с площ близо 49 000 кв. м край ...

......... фитнес и бар, добавя собственикът на острова. Наемът за осем седмици включва двоен тенис-баскетболен корт. Удобства може би са най-голямото предимство на House Island. Но едно от най-големите е изолацията по време на пандемията, заявява Гордън. "Безопасността е лукс", заяви Гордън. Плюс това, има "убийствени изгреви и залези", каза той.


От душовете в хотелските стаи до басейна на покрива всичко

От душовете в хотелските стаи до басейна на покрива всичко ...

......... неща, така че разходите за оборудване и мебели тук са доста евтини", каза Дуонг, цитиран от Daily Mail. Въпреки че хотелът все още не е имал толкова много посетители поради продължаващата пандемия от коронавирус, собствениците му се надяват, че ще имат повече посетители и ще печелят повече през следващата година.


Улицата Molnar Piuariu в град Клуж-Напока, в румънския регион Трансилвания,

Улицата Molnar Piuariu в град Клуж-Напока, в румънския регион Трансилвания, ...

......... и тяхната безопасност е осигурена от тротоари с интегрирана тактилна маркировка", каза още Емил Бок. Кметството на Клуж-Напока обмисля изпълнението на подобни реновиращи проекти във всички квартали на града. Румъния инвестира €1 милиард в две вятърни централи на Черно море Двата проекта са част от инвестиционен план за €5,4 милиарда


Частен остров в южния Голям бариерен риф в Австралия беше

Частен остров в южния Голям бариерен риф в Австралия беше ...

......... да се премести по-близо до семейството си в Нова Зеландия."Бихме искали да предадем острова на някой, който ще се грижил за него толкова много, колкото и ние. Това е много специално място и в идеалния случай новите собственици биха намерили толкова радост от красотата и спиращата дъха природа, както ние."


Милиардерът и съосновател на Twitter Джак Дорси обяви, че ще

Милиардерът и съосновател на Twitter Джак Дорси обяви, че ще ...

......... ще дава 500 долара до 20 нюйоркчани всеки месец през следващите пет години с цел да тества ефектите от политиката. Ян направи своето предложение за основен доход - схема, наречена Freedom Dividend, която ще плаща на всеки възрастен американец 1000 долара месечно. Това беше основна част от неговата президентска кампания.


Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск е с още една

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск е с още една ...

......... до Сан Франциско, с което се сдоби преди няколко години за 23,364 милиона долара. Сега той иска 35 милиона долара за него. Богатството на милиардера процъфтява през последната година до общо 51,7 милиарда долара, според Bloomberg. Мъск: милиардерът без пукнат грош Личното му финансово състояние създава риск и за TeslaПрез 2012 г. Роб Бартли купува реплика на пограничен град

През 2012 г. Роб Бартли купува реплика на пограничен град ...

......... така плодородна. Сезонът трябва да е подходящ, за да цъфти Манука, а когато цъфтят, имам само три седмици, за да ги прибера. Медът се доставя от около 600 кошера, казва Бартли, които остават в имота от ноември до януари. През зимните месеци пчелите се отвеждат на брега, където е по-топло.


Ако сте решили да пътувате някъде в следващите месеци, а

Ако сте решили да пътувате някъде в следващите месеци, а ...

......... Разбира се, има уловка за посетителите, които ще могат да получат компенсацията. Те ще бъдат задължени да направят обиколката си в страната с местен гид. Гидовете, както и местата за настаняване и дори забележителностите ще трябва да покрият строги санитарни изисквания, за да получат сертификат, който да гарантира тяхната безопасност.


Преди да стане известен като

Преди да стане известен като "бащата на iPod", Тони Фадел ...

......... ранните дни на кариерата. "Имах чувството, че се върнах в онези дни на неуспех, носега мисля за това какво бихме могли да направим, за да не повторим тези грешки?" - каза Фадел. Китайският технологичен гигант Tencent купува 10% от най-голямата музикална компания в света Сделката оценява дружеството на €30 милиарда


Популярното и вярно схващане е, че в нощните клубове на

Популярното и вярно схващане е, че в нощните клубове на ...

......... губят търпение и наскоро 3 хил. се събраха на протест, който бързо се превърна в опън еър парти. Хегеман се тревожи, че дори и клубовете да отворят, туристите (които са 80% от гостите в клуба и носят €1,48 млрд. приходи за икономиката на Берлин годишно) скоро няма да се завърнат.


Стив Адкок е финансов експерт, който има е постигнал финансова

Стив Адкок е финансов експерт, който има е постигнал финансова ...

......... два пъти годишно. Не е нужно всичко това. Този принцип е свързан с преоценка на приоритетите. Вярвам, че харчите либерално за неща, които ви носят трайна радост, и намаляване на разходите за неща, които не са. Ключът е да признаете какво ви прави щастливи и от кое не се нуждаете.Френските винопроизводители ще преработят непродаденото вино в гел за ръце,

Френските винопроизводители ще преработят непродаденото вино в гел за ръце, ...

......... 3000 бутилки, като една трета от тях са дадени на търг в подкрепа на болничния персонал в региона. Регионът на Шампан, в Североизточна Франция, е особено засегнат от коронавирусната криза и отчита спад в седмичните продажби до 64% ​​по време на блокирането в сравнение със същия период на миналата година.


Бизнесът никога не е бил точна наука, нито пък има

Бизнесът никога не е бил точна наука, нито пък има ...

......... от рамките на ортодоксалното, търсейки различни начини за успех или измъкване от тежка ситуация. Тази книга на Юрген Волф може да ви бъде чудесен наръчник за това. Защото понякога е безмислено да продължаваш да правиш това, което си правил през цялото изминало време, без то да ти носи желания резултат.


Илюстрация Германо-азерският филм

Илюстрация Германо-азерският филм "Краят на сезона" на Елмар Иманов, един ...

......... август до 6 септември щяхме да представим повече от 70 събития", казва директорът на "Аполония" Маргарита Димитрова. "Пандемията промени намеренията ни - продължителността на фестивала, транспорта на участниците, възможностите на хотелите...И всичко това, свързано с огромния проблем финансиране. Засега никой не знае каква ще е съдбата на фестивалите през есента."


Илюстрация Увеличаване Смаляване

Илюстрация Увеличаване Смаляване "Апатията на обществото по отношение на съня ...

......... толкова важни въпроси?! Може би решението да му се доверим трябва да е продиктувано от опита му: Матю Уокър е основател и директор на Центъра за наука за човешкия сън и е публикувал повече от сто научни изследвания по темата. Преводът е на Детелина Иванова, издателство "Изток-Запад", цена 25 лв.


В момента туристите по цял свят се питат къде могат

В момента туристите по цял свят се питат къде могат ...

......... министърът на транспорта Хосе Луис Абалос заяви, че се надява туристическата дейност да започне отново в края на юни. В момента в Швейцария могат да влизат само швейцарски граждани, жители и работници. На 15 юни обаче Швейцария обяви намеренията си да отвори отново границите си с Германия, Австрия и Франция.90- годишната японка Хамоко Мори е призната за най-възрастният геймър в

90- годишната японка Хамоко Мори е призната за най-възрастният геймър в ...

......... казва тя. "След като започнах да правя това, беше толкова забавно и не можах да спра. Първата конзола, която си купува е Cassette Vision, която беше пусната в Япония на 30 юли 1981 г. "Изглеждаше толкова забавно и реших, че не е честно, ако само деца го играят", каза Мори.


Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния,

Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния, ...

......... и защо го продава, както посочва него представител. Агентът Риф от своя страна обяснява, че Сталоун и семейството му са използвали дома за ваканции и имотът е добре поддържан. Ощя няколко малки детайла - дизайнът включват дървени двойни врати, сводести входове, сводести и гредоредни тавани, както и камини навсякъде. Източник:


Илюстрация Увеличаване Смаляване

Илюстрация Увеличаване Смаляване "Мамо, звънни по вайбър, за да видя ...

......... работна среща върви на приключване, но това не важи за видеоеквивалента, затова трябва да има предварителен план по точки и разписано време. За да избегнете умората от непрестанни видеоразговори, правете почивка между тях, кратка гимнастика, излизане на балкона или просто смяна на перспективата и оглеждане за пет минути през прозореца.


За празника на словото ви подаряваме едно от тези заглавия

За празника на словото ви подаряваме едно от тези заглавия ...

......... империя за постиженията си в областта на медицината и става почетен доктор на много университети, сред които Оксфордският, Нюйоркският медицински колеж и др. Вземете я като подарък към годишния си абонамент за "Капитал" с промокод: SACKS Искам! Всички тези и още много заглавия можете да откриете в каталога на Ozone.bg.


Затварянето на икономиката заради коронавируса елиминира възможността творците да изпълняват

Затварянето на икономиката заради коронавируса елиминира възможността творците да изпълняват ...

......... с учител на живо, Guitar Center и дъщерният ни бранд Music & Arts проведоха над 50 хил. часа с желаещи да се научат да свирят на китара", казва говорител на компанията. "А тъй като учащите доскоро бяха принудени да си стоят вкъщи, много от тях взимаха по няколко часа седмично."


Илюстрация Увеличаване Смаляване

Илюстрация Увеличаване Смаляване "Малкият принц" се редува с "Пипи Дългото ...

......... му книги е "Стената: моето детство зад желязната завеса" (2007), отличена с медала на Робърт Ф. Сибърт. Петер Сис, който живее в Ню Йорк, е носител на наградата "Ханс Кристиян Андерсен". Друга негова книга, издадена на български език, е "Птичият събор". издателство "Жанет-45" , превод Манол Пейков, цена 20 лв.


"През всичките години на детство и тийнейджърство Леа беше като ...

......... политика, общество и култура публикува и преводни от английски, немски, руски и френски език. Отделните броеве оформя като електронни книги, които са свободни за изтегляне и вече имат над 250 000 сваляния. Книгата "Възхвала на Ханс Аспергер" е издадена от "Колибри", корицата е илюстрация на Дамян Дамянов. Цена 14 лв.


Илюстрация Увеличаване Смаляване The TED Interview Подкастът на популярните TED

Илюстрация Увеличаване Смаляване The TED Interview Подкастът на популярните TED ...

......... две седмици с дължина 40 минути. Освен пилотния епизод вече можете да чуете и първия, посветен на девствеността. Инициативата им е своеобразен отговор на "Путкаст" с водещи Зази и Зари, който също e на тема секс и вече има три епизода. На www.ohyespodcast.com, можете да слушате в Spotify и Soundcloud.


Илюстрация Кадър от

Илюстрация Кадър от "Успокой топката" Увеличаване Кадър от "Успокой топката" ...

......... съвременни сериали като True Detective, Wayward Pines, Atlanta. В САЩ първите два сезона са в Netflix, но са недостъпни в други територии. Първият е също така част от каталога на Amazon Prime. Последният сезон The Return е в Hulu. Пълнометражният Fire Walk With Me е част от The Criterion Collection.


Когато хаштагът #stayathome се появи в социалните мрежи миналия месец,

Когато хаштагът #stayathome се появи в социалните мрежи миналия месец, ...

......... заглавията си. Рекламите, които ще се появят в Candy Crush Saga, първоначално ще се съсредоточат върху темата: "Останете вкъщи. Спасете живот." "Ние сме компания от типа " стой си у дома", в която се грижим за всички геймъри, които са вкъщи" каза Тан. "Ние можем да се справим с това."


От регистрирането на първия случай на коронавирус в САЩ насам

От регистрирането на първия случай на коронавирус в САЩ насам ...

......... време, когато сме толкова тревожни и се нуждаем един от друг повече от всякога, всъщност не можем да сме заедно." Хората обаче винаги намират начин да бъдат заедно, допълва Яроу. 7 негативни последици от свръхкупуването на храни и стоки Излишни разходи и нерви, повече продукти на боклука и наднормено тегло


Илюстрация Увеличаване Смаляване В началото на месеца излезе книгата

Илюстрация Увеличаване Смаляване В началото на месеца излезе книгата "Идеята ...

......... САЩ той критикува американската политика и засилените мерки за сигурност след атентата на 11 септември и дори отказва лекции през 2004 г., защото не се съгласява да му взимат биометричните данни на летището. Издателство "Критика и хуманизъм", преводът от италиански е на доктора по философия Валентин Калинов, цена 20 лв.


Пандемията от COVID-19, доведе до големи проблеми за населението, дори

Пандемията от COVID-19, доведе до големи проблеми за населението, дори ...

......... или за неща, които могат лесно да бъдат заменени с по-традиционни стоки, като в случая с алкохолни гелове или кърпички за ръце, които се купуват в големи количества. Ако сте в карантина у дома, можете просто да миете ръцете си по-често, нямате нужда от твърде много гел или мокри салфетки.


Илюстрация Увеличаване Смаляване

Илюстрация Увеличаване Смаляване "Тялото. Наръчник за употреба", Бил Брайсън Познатият ...

......... преведени на български: "Къщата на духовете", "Дъщеря на съдбата", "Портрет в сепия" и др. Най-новата й книга A Long Petal of the Sea обхваща няколко десетилетия и пресича континентите, следвайки двама млади, които бягат от Гражданската война в Испания в търсене на ново място, което да нарекат свой дом. amazon.com


Илюстрация Увеличаване Смаляване Бележка на редакцията: Към момента на редакционното

Илюстрация Увеличаване Смаляване Бележка на редакцията: Към момента на редакционното ...

......... отново. Посоката му е съвсем нова - ще видим накъде ще продължат роботите, които се включват в истинския свят и по-специално несимпатизиращата на хората Долорес. Очаквайте и среща с дебютиращи в сериала актьори - Арън Пол от Breaking Bad, Венсан Касел и др. Премиера по HBO, 16 март, 21:00 ч.


Стартирането на бизнес е рисковано начинание за всеки. Но когато

Стартирането на бизнес е рисковано начинание за всеки. Но когато ...

......... Лим каза, че истинската печалба е била доказването на майка й, че е успяла. "Постепенно й връщах парите обратно, когато можех", каза Рейчъл. "Приоритет за мен беше, че няма да има нужда да работи на три работни места или да работи толкова много и толкова дълго без почивка с дни."


Според оценки общият брой на споделените електрически превозни средства от

Според оценки общият брой на споделените електрически превозни средства от ...

......... не беше посрещната радушно от регулаторите. А миналата есен дебютът на електрическите тротинетки в столицата се свързваше преди всичко с липсата на регламент за ползването им. Впоследствие, макар и с малко закъснение, в резултат на общите усилия на Hobo, Lime и Столичната община наредба за електрическите тротинетки влезе в сила.


Ежедневното пиене на кафе се е превърнало в неразделна част

Ежедневното пиене на кафе се е превърнало в неразделна част ...

......... 2 чаши кафе на ден. 1. Финландия: 12 кг на човек от населението Финландците пият кафе в течение на целия ден. Обикновено паузите за кафе включват също сандвичи, бисквити и сладкиши. Тази страна има дълги традиции в пиенето на кафе. Най-популярният метод за неговото приготвяне е разновидност на турското кафе.


Много лидери се опитват да отделят поне един час на

Много лидери се опитват да отделят поне един час на ...

......... които трябва да предприеме човек, за да създадете свой собствен ритуал за учене. Трябва да намери време за четене, дори да е наистина зает и претоварен. Второто е последователност в това, с което се захваща. И третото правило е, да намери свои методи, които му помагат да запомни и приложи наученото.


След няколко десетилетия е възможно едни от най-разпознаваемите компании днес

След няколко десетилетия е възможно едни от най-разпознаваемите компании днес ...

......... и Музеят за съвременно изкуство. След 1948 година дружеството става част от държавното предприятие "Металхим". В края на 90-те години "Арсенал" става държавно акционерно дружество, като след това държавата постепенно продава участието си в него. През 2011 година всички държавни акции в него са изкупени от компанията "Арсенал - 2000".


Илюстрация Увеличаване Смаляване

Илюстрация Увеличаване Смаляване "За произхода на видовете на Чарлз Дарвин" ...

......... работи по три нови книги. Интересува се от проекти, които смесват технологии с арт, като например 3D и AR арт. Отворена е за най-различни креативни експерименти в практиката си. "Проектите, които обединяват наука и изкуство, обаче ще продължат да имат централна роля, защото те ме карат да се чувствам най-полезна."


Илюстрация Увеличаване Смаляване 28.02 Мишел Каза в София Мишел Каза

Илюстрация Увеличаване Смаляване 28.02 Мишел Каза в София Мишел Каза ...

......... на Ел Фанинг. Премиера по Netflix, 28 февруари Queen Sono Първи южноафрикански сериал на Netflix! Той представя тайния агент (Пърл Туси), която се бори с престъпността и участва в тайни операции, като едновременно с това трябва да се справя с кризи в личния си живот. Премиера по Netflix, 28 февруари


Илюстрация Увеличаване Смаляване 7.02 Рожден ден до късен час Клуб

Илюстрация Увеличаване Смаляване 7.02 Рожден ден до късен час Клуб ...

......... в магазин за изкуства и занаяти и посещава часове по зумба, но няма много приятели. Един ден се запознава с момче, което я харесва, но малко след това изведнъж започва да страда от смущаващи видения, които й пречат да направи разлика между мечта и реалност... Премиера по Netflix, 7 февруари


Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + + от 5 Още

Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + + от 5 Още ...

......... на мъртвите Стикс е преплувана буквално). Вярно, работи без нюанси - и в патриотичното говорене, и в анонимния образ на врага. Прекарва ни през апокалипсиса и ужаса, за да открои екзистенциалното просветление на финала. Смисълът и обречената красота на индивидуалното усилие - винаги "напреки" на хода на времето и историята.


Илюстрация Увеличаване Смаляване 31.01 Завръщане в бъдещето

Илюстрация Увеличаване Смаляване 31.01 Завръщане в бъдещето "Завръщане в бъдещето" ...

......... метрото под града, без сградите отгоре да се срутят; как могат инженерите да направят 50-километров мост, който може да издържи яростта на смъртоносен тайфун, или кораб, който може да мисли, да акостира на пристанище и да се презарежда сам, без човешка помощ? Премиера, Viasat Explore, 3 февруари от 22:00 ч.


Илюстрация The Grand Egyptian Museum, най-големият археологически музей в света,

Илюстрация The Grand Egyptian Museum, най-големият археологически музей в света, ...

......... ще отвори врати в Кайро през късната есен на тази година. Инвестиция за 1 млрд. евро и обещание за бляскава церемония по откриването обещават създателите на египетския център за изкуство, в който ще има и огромен киносалон. По планове музеят ще надминава по размери Ватикана - 480 000 квадратни метра.


Типография от 1947 г. Ако мислите за спорното прилагане на

Типография от 1947 г. Ако мислите за спорното прилагане на ...

......... обособено пространство и специфична техника. Колекцията им от детски книги също е сегмент, който искат да покажат на по-широка публика. "Има толкова много информация, която още никой не е виждал." Всичко от проекта до момента е онлайн на abva.bg Илюстрация Типография от 1989 г. Увеличаване Типография от 1989 г. Смаляване


© Huawei Оценка 80/100 + Вероятно най-добрата камера на пазара, особено

© Huawei Оценка 80/100 + Вероятно най-добрата камера на пазара, особено ...

......... възможността за многобройни настройки през приложението на Huawei - AI Life, а свързването през Bluetooth 5.1 позволява работа от значителни разстояния от телефона. И на първо място - звукът в подобна форма е отличен и не отстъпва по нищо на другите големи играчи на пазара, някои от които и по-скъпи.


Илюстрация Увеличаване Смаляване 24.01Wickeda се завръщатСлед повече от двегодишна пауза

Илюстрация Увеличаване Смаляване 24.01Wickeda се завръщатСлед повече от двегодишна пауза ...

......... стрийминг платформата Netflix решава да направи екранизация. Осемте едночасови епизода на психологическия трилър се фокусират върху героят Адам Прайс – постигнал американската мечта с престижна работа, семейство с две деца и прекрасна къща, докато се един ден не се появява непознат, който му поднася жестоки истини....Премиера по Netflix, 29 януари


Нужно е полагането на много усилия и всеотдайност, за да

Нужно е полагането на много усилия и всеотдайност, за да ...

......... още няколко от останалите навици, които ги свързват: След като се пенсионират, парите спират да бъдат голям мотиватор за тях След пенсионирането си, те харчат още по-малко Не харчат за скъпи жилища Развиват своите хобита Физически активни са Обикалят света Оптимистично настроени са Не харчат за вещи, а за преживявания


Националният превозвач

Националният превозвач "България Ер" откри официално нов директен маршрут между ...

......... Москва към България, както и в обратната комбинация. В стойността на всички самолетни билети по линията между София и Санкт Петербург са включени всички летищни такси, безплатен регистриран багаж до 23 кг, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп, кетъринг на борда и безплатен check-in.


Илюстрация Увеличаване Смаляване 18.01Дързост и красотаПроектът Art and Culture Today

Илюстрация Увеличаване Смаляване 18.01Дързост и красотаПроектът Art and Culture Today ...

......... млади хора, опитващи се да се ориентират в секса и връзките, както и в собствената си идентичност. Темите табу отсъстват и в новите 8 епизода, проследяващи развоя на сексуалното образование в местното училище и новите ситуации, в които попадат главния герой Отис и неговата майка секс-терапевт.Премиера по Netflix, 17 януари


11.01Първа помощ

11.01Първа помощ"Основен курс по първа помощ" се води от лекари ...

......... излъгана и оставена без никакви средства от харизматичен измамник, и принудена да тръгне из Америка, за да изнася сценичната си продукция. По пътя срещабездомния 10-годишен AJ (Iggy J) и двамата поемат на незабравимо пътешествие. Режисьор е Майкъл Патрик Кинг – създателят на "Сексът и градът". Премиера по Netflix, 10 януари


Илюстрация Джери Хол и Тиери Мюглер, 1996 Увеличаване Джери Хол

Илюстрация Джери Хол и Тиери Мюглер, 1996 Увеличаване Джери Хол ...

......... от "културните съкровища на Ротердам" по думите на отдела за туристическа промоция на Холандия. Сградата на една от водещите арт институции в страната е построена през 1992 г. по проект на родения в Ротердам ахритект Рем Колхас, който през 2000 г. получава най-престижната награда за принос към архитектурата - "Прицкер".


Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:

Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото: ...

......... и лазерните дуели. По вкуса на днешната млада мултиплексна публика и очакванията на най-фанатичните фенове на сагата. Всичко е някак механично и с нарцистична тържественост. Усещането за свобода и импровизация, юношеската радост от чистото приключение на Лукас са спомен. От една далечна, далечна – и не толкова меркантилна – галактика.


© Петър Карабоев Когато човек чуе, че винарна има своя Света

© Петър Карабоев Когато човек чуе, че винарна има своя Света ...

......... такса от порядъка на 12-15 евро, но приключват около 15 часа, а когато са английски език изборът е сведен до един конкретен час, обикновено около 13 часа.Вариантите са от дегустация на вино (90 мин), изкуство и архитектура (120 мин), временни изложби, магазин за вино, посещение в някой от трите ресторанта.


Съвременните технологии и начинът ни на живот не биха били

Съвременните технологии и начинът ни на живот не биха били ...

......... изобретението на движещи се платформи на колела позволява на човек да придвижва лесно многобройни, както и тежки предмети, се превръща в мощен тласък за развитието на търговията и строителството. Също и новините започват да пътуват по-бързо, а технологиите се разпространяват и развиват по-успешно. Но, освен това болестите се разпространяват по-бързо.


Какво по-празнично от коледен базар - особено, ако можете да

Какво по-празнично от коледен базар - особено, ако можете да ...

......... 17 ноември до 26 декември. Останалите дестинации с коледни базари включват: - Прага от 1 декември до 6 януари - Копенхаген от 17 ноември до 31 декември - София от 23 ноември до началото на януари - Лондон стартиращи от 10 ноември - Бирмингам от 15 ноември до 23 декември


Преглед на оригинала Автор: Капитал Традиционно преди Коледа правим преглед

Преглед на оригинала Автор: Капитал Традиционно преди Коледа правим преглед ...

......... правим преглед на нещата, които са развълнували хората в България или са приковали зрителите пред големите и малки екрани. В инфографиката ще намерите най-четените книги, най-гледаните заглавия в Netflix и HBO GO, най-популярните дестинации за пътувания от "Летище София" през годината и още любопитни данни от попкултурата на изминалото десетилетие.


Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване В момента домът на

Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване В момента домът на ...

......... на нея и се надяват, че ще продължава да балансира между административната й работа почасово, грижата й за децата й, които все повече разбират и се ядосват, че не им обръща внимание, докато говори по телефона. Нейният пример е увличащ и показателен, промяната идва с действие, а не с оплакване.


Рекламирането на продукти от звезди в социалните мрежи е тенденция,

Рекламирането на продукти от звезди в социалните мрежи е тенденция, ...

......... партия вече проучват за възможни начини, по които да ги използват. Също се дискутират и регулации на инфлуенсърството в страната, особено когато потребителите се окажат подведени. В момента Alibaba е една от най-големите компании, инвестиращи в инфлуенсъри, като тя излъчва около 100 хил. такива лица дневно в мобилното си приложение.


Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + + от 5Още от

Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + + от 5Още от ...

......... висок сантимент. Виктор минава през катарзиса на повторното влюбване и после осъзнаването кой е всъщност в сегашно време. "Влизането" и "излизането" от образ преобръща и зрителя, осъзнаващ "театъра" и на собствения си живот. Важността на малките неща, които правят големите. Той няма чернова, но е толкова красива илюзията да има.


Илюстрация Маргарита Доровкса ще участва в See It Be It

Илюстрация Маргарита Доровкса ще участва в See It Be It ...

......... от 18:30 ч.19 - 22.12Ръчно изработени подаръциПредстои поредното издание на "Хендмейд фест НДК код Зима". По време на базара можете да се вдъхновите за оригинални коледни подаръци. Ще бъдат показани традиционните ръчно изработени изделия и натурални продукти, а сладките предложения са сурови торти с най-разнообразни вкусове.В НДК, от 10 ч.


© Георги Златарев За своята последна премиера, озаглавена

© Георги Златарев За своята последна премиера, озаглавена "За едно явление ...

......... се изграждат постепенно и не се обясняват от действието, както в пиесите. Те се появяват почти оформени и щрихирани на едро като в сюжет за картина, а не за драма. Представлението разчита, че зрителят познава вече света на Чехов, което може да се тълкува като липса, но и като дълбочина.


Илюстрация Джеф Бриджис Увеличаване Джеф Бриджис Автор: Sam Jones Смаляване

Илюстрация Джеф Бриджис Увеличаване Джеф Бриджис Автор: Sam Jones Смаляване ...

......... 35 mm Widelux, актьорът определя като "мост между фотографията и киното". С него са документирани Мерил Стрийп, Джулиан Мур, Джордж Клуни, Робърт Дювал, Тоби Макгуайър. "Все нещо трябва да се прави между сцените на снимачната площадка. Аз спя, ям и снимам", пише в предговора към Jeff Bridges: Pictures Volume 2.


По традиция в началото на декември Fibank (Първа инвестиционна банка)

По традиция в началото на декември Fibank (Първа инвестиционна банка) ...

......... подкрепи благородната инициатива, може да придобие календара срещу сумата от 10 лв. във всеки клон или офис на Fibank, до изчерпване на количествата. В края на кампанията банката ще удвои събраните средства. Fibank по традиция подкрепя различни благородни каузи през годините, посветени на българския спорт, изкуството и редица социално-значими проекти.


Опитните пътешественици разказват как успяват да пренесат много неща в

Опитните пътешественици разказват как успяват да пренесат много неща в ...

......... и саковете им да има място покупките от новото пазаруване. Или им излиза по-евтино до изпратят мръсните си дрехи и други вещи по пощата. Само 20% от анкетираните пътешественици заявяват, че нямат тайни за пренасяне на по-голям брой предмети в ръчния багаж. Ако е необходимо, те предварително заплащат багажа си.


Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване За да се потопим по-надълбоко в

Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване За да се потопим по-надълбоко в ...

......... Sofia Food Truck Fest – Christmas edition’19, който се провежда за трета поредна година и предстои да събере най-много камиони от всички свои издания до момента. Локацията е ул. "Ангел Кънчев" 22 и Dj Мартен, Dj Emil Prize и Исус Ангелов са само част от имената, включени в музикалната програма.


Илюстрация Авторът на филма

Илюстрация Авторът на филма "Партитурата: филм за филмовата музика" Мат ...

......... Blockbuster се състои от шест серии, качен е за безплатно слушане във всички подкаст платформи. В момента работи по втори сезон.Прожекцията на "Партитурата: филм за филмовата музика" в залата на БНР на 10 декември ще бъде съчетана с концерт.Подробности за програмата и билетите - във фейсбук страницата на Киноточка /Kinotochka


Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 5 от 5Още от същото:

Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 5 от 5Още от същото: "Рома"Червен ...

......... и за други нужди. Зареждащият спомен за зрялата любов, материализирана в една прощална прегръдка (Леонардо Сбарайлия) в сегашно време. Финалният дубъл на "филм във филма", който се е снимал през цялото време, с думата "желание" в заглавието. Творецът като обикновен смъртен, но не съвсем. Той превръща болката си в изкуство.


Илюстрация Увеличаване Смаляване 6.12Иво Димчев на живоИво Димчев пристига в

Илюстрация Увеличаване Смаляване 6.12Иво Димчев на живоИво Димчев пристига в ...

......... ч.На гости на кралските особиПоредицата, посветена за живота на кралските особи се излъчва всяка неделя и включва епизодите: "Личният живот на кралските особи", "Николай и Александра: последните кралски особи на Русия"; "Децата на кралица Виктория"; "Елизабет и нейните врагове", "Приказки от кралската спалня"Премиера, Viasat History, всяка неделя от 12:25 ч.


© Иван Дончев Предполагам, че повечето от вас, ако не са

© Иван Дончев Предполагам, че повечето от вас, ако не са ...

......... извън контрол и човек внезапно прави неща, на които не вярва, че е способен (всяка от трите героини се запознава със своята тъмна и неуправляема страна), то основен лайтмотив на представлението е артистичният хаос на свободното въображение и игра."Хаос" се играе в Театър 199, следващото представление е на 21 декември.


Илюстрация Увеличаване Смаляване Тествайте безплатноВ партньорство с Капитал, Storytel ви

Илюстрация Увеличаване Смаляване Тествайте безплатноВ партньорство с Капитал, Storytel ви ...

......... мита за добрата майка"Времетраене: 6 ч. 15 мин.Психоложката Алисън Шейфър спечели доверието на хиляди читатели заради книгите си, които хвърлят реалистичен и индивидуален поглед върху родителството. Чете Линда Русева, а преводът е на Василена Мирчева. В Storytel може да се намери още едно заглавие от нея - "Скъпи, провалих децата".


Илюстрация Увеличаване Смаляване 22.11 - 22.12Духът на Коледа Немският коледен

Илюстрация Увеличаване Смаляване 22.11 - 22.12Духът на Коледа Немският коледен ...

......... им, художникът Феникс Върбанов, който живее в Париж, са събрани в арт проект, организиран от дъщерята им и сестрата на Феникс – Боряна Сонг. Артистичната фамилия, около която гравитира софийската бохема през 60-те години, споделя обща страст към красотата в живота, която развива в различни посоки. В Китайския културен център