На 14 януари 2019 г. управителите на Българската народна банка

На 14 януари 2019 г. управителите на Българската народна банка ...

......... На 14 януари 2019 г. управителите на Българската народна банка Димитър Радев и на Ккитайската народна банка И Ган подписаха Меморандум за сътрудничество между двете институции.


Днес Корнелия Нинова навършва 50 години и почерпи по случай

Днес Корнелия Нинова навършва 50 години и почерпи по случай ...

......... случай юбилея си депутати и журналисти в кулоарите на Народното събрание. Рожденичката не искаше цветя и подаръци, а сложи кутия за средства, които да дари на националните отбори по математика и информатика. Нинова получи от лидера на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов гербер и плик с пари за благотворителност. 


Лидерът на ПЕС Сергей Станишев спази традицията си и покани

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев спази традицията си и покани ...

......... Лидерът на ПЕС Сергей Станишев спази традицията си и покани журналисти на новогодишна баница с късмети.  Сега има и друг хубав повод - преизбирането му за нов мандат начело на Партията на европейските социалисти. Още като лидер на БСП Станишев наложи като традиция да черпи ресорните журналисти. 


Роми с плакати излязоха на протест пред Министерския съвет, настоявайки

Роми с плакати излязоха на протест пред Министерския съвет, настоявайки ...

......... расизъм и фашизъм, както и изразяват недоволство за съборените ромски къщи.„Парадоксалното е, че циганите в България станаха изключително нагли вече. Преди няколко дни набиха полицай, преди два дни бият военен. Това не може да продължава повече и търпимостта на българското общество се изчерпа”, категоричен беше Каракачанов по повод ситуацията във Войводиново.


Немската фирма "МД Електроник" ГмбХ получи сертификат за инвестиция клас

Немската фирма "МД Електроник" ГмбХ получи сертификат за инвестиция клас ...

......... Немската фирма "МД Електроник" ГмбХ получи сертификат за инвестиция клас А за проекта си за изграждане на ново производствено предприятие за различен тип кабели във Враца. Вложението възлиза на 21.5 млн. лв., като ще бъдат разкрити 300 работни места.
Столичният заместник – кмет по култура Тодор Чобанов провери работата

Столичният заместник – кмет по култура Тодор Чобанов провери работата ...

......... е 70% на МВР, а останалата – на частна фирма, Столична община се погрижи за сградата заради факта, че процедурата, по която трябва да го направи вътрешното ведомство е дълга и тромава, а през зимата може да се стигне до напълно разрушаване на покрива в следствие на снеговете и влагата.


Няколко души протестират пред сградата на Министерския съвет против увеличението

Няколко души протестират пред сградата на Министерския съвет против увеличението ...

......... Няколко души протестират пред сградата на Министерския съвет против увеличението на цените. Протестът е под надслов „Време е!“ и е против увеличението на цените на продуктите, горивата, данъка на МПС и политическата мафия.


Снегът не стресна софиянци, много от тях излязоха на разходка.

Снегът не стресна софиянци, много от тях излязоха на разходка. ...

......... Снегът не стресна софиянци, много от тях излязоха на разходка. В същото време ремонтите в столицата продължават. Основните пътни артерии са почистени и обработени. Това съобщи на ранен брифинг кметът на столицата Йорданка Фандъкова.Почистват се спирки, тротоари и подходи към подлези. Градският транспорт се движи нормално по всички линии.


Днес се навършват 70 години от създаването на Съвета за

Днес се навършват 70 години от създаването на Съвета за ...

......... други държави, те отначало са били по-послушни непосредствено след войната, но все повече с времето са защитавали своите интереси“.За цените на петрола и газа се постигаха споразумения, каза още Иван Ангелов. По думите му повишените световни цени са се отразявали на потребителите, но със закъснение от 2 до 5 години.


Националният институт по метеорология и хидрология продължава да функционира по същия

Националният институт по метеорология и хидрология продължава да функционира по същия ...

......... и не създава пречки пред дейността на института. Това заяви министърът на образованието и науката Красимир Вълчев на първото събрание на Националния институт по метеорология и хидрология, след като официално от 1 януари тази година службата премина към структурата на МОН.НИМХ обслужва над седем сектора и има близо 130-годишна история, подчерта министърът.
Златна топка получи премиерът Бойко Борисов от златните ни момичета

Златна топка получи премиерът Бойко Борисов от златните ни момичета ...

......... Златна топка получи премиерът Бойко Борисов от златните ни момичета в художествената гимнастика и тяхната шефка Илиана Раева след като извади от ръкава си 1.5 млн. лв. за нова тренировъчна зала.


Десетото юбилейно издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк "Избери, за

Десетото юбилейно издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк "Избери, за ...

......... Десетото юбилейно издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш" набира средства за закупуване на специални ремаркета за превоз на обучени кучетата от Планинската спасителна служба (ПСС) към БЧК.


Изпълнители от фолклорните ансамбли „Тракия“ от Пловдив и „Слав Бойкин“

Изпълнители от фолклорните ансамбли „Тракия“ от Пловдив и „Слав Бойкин“ ...

......... Инициативата, която се организира за втора поредна година, е част от кампанията на Светия Синод на Българската православна църква – Българска патриаршия за събиране на средства за онкоболните деца и техните семейства, лекуващи се в Клиниката по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ в София.


В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Fibank представи своя

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Fibank представи своя ...

......... В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Fibank представи своя традиционен благотворителен календар. Луксозното издание за 2019 г. е в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика, чийто партньор от четири години е Fibank.Премиерът генерал и доктор на науките Бойко Борисов посрещна в

Премиерът генерал и доктор на науките Бойко Борисов посрещна в ...

......... Премиерът генерал и доктор на науките Бойко Борисов посрещна в неопрятен вид (небръснат) остърганите до синьо генерали от различни родове войски. Те изразиха благодарности за отпуснатите от "личния му бюджет", т.е.  бюджетния излишък, допълнително 113 млн. лв. за армията.


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва в церемонията

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва в церемонията ...

......... Весела Димитрова и нейния помощник Михаела Маевска.Сред останалите отличени елитни състезатели бяха още световната и европейска шампиона по борба Тайбе Юсеин, ансамбълът по художествена гимнастика, Невяна Владинова, официалният претендент за световната титла по бокс Кубрат Пулев и шампионът в първия маратон по плуване в ледените води на Антарктида Петър Стойчев. 


Пчеларите се събираха днес за национален протест пред Министерството на

Пчеларите се събираха днес за национален протест пред Министерството на ...

......... национален протест пред Министерството на земеделието. Производителите на мед настояват за адекватна подкрепа. Според тях решението на държавата да ги подпомогне с 3.5 милиона лева по схемата "Де минимис" е крайно недостатъчно. Това, според тях, е нищожна сума, която не помага за проблемите в сектора и измирането на пчелни семейства.  


И тази година в "УниКредит Булбанк" се проведе традиционният благотворителен

И тази година в "УниКредит Булбанк" се проведе традиционният благотворителен ...

......... И тази година в "УниКредит Булбанк" се проведе традиционният благотворителен коледен базар. Благодарение на всички включили се в него  събраната сума е близо 11 300 лева.Парламентът прие и вторият закон за хората с увреждания -

Парламентът прие и вторият закон за хората с увреждания - ...

......... с увреждания - Законът за личната помощ. Това бе именно най-исканият закон от протестиращите майки на деца с увреждания. И така след дълги протести, преговори с властта и една вицепремиерска оставка, законът е факт и правителството спази обещанието си законодателството за хората с увреждания да бъде прието до края на годината.  


Премиерът Бойко Борисов проведе работна закуска с посланиците на държавите

Премиерът Бойко Борисов проведе работна закуска с посланиците на държавите ...

......... посланиците на държавите от Европейския съюз, организирана от посолството на Австрия в България като ротационен председател на Съвета на ЕС. На срещата бяха обсъдени актуални въпроси от европейския дневен ред. Сред тях бяха енергетиката, икономиката, международната политика, сигурността на ЕС, както и стъпките за присъединяване на България към чакалнята на еврозоната.


Първа награда в престижния конкурс "Най-добра българска фирма на годината",

Първа награда в престижния конкурс "Най-добра българска фирма на годината", ...

......... Първа награда в престижния конкурс "Най-добра българска фирма на годината", организиран от Първа инвестиционна банка, спечели "Прогрес" АД - фирма със 100-годишна история. Наградата връчи изпълнителният директор на банката Чавдар Златев (вдясно).Центърът на София бе блокиран около обяд в четвъртък от

Центърът на София бе блокиран около обяд в четвъртък от ...

......... Центърът на София бе блокиран около обяд в четвъртък от протест на миньори и енергетици от държавните ТЕЦ "Марица Изток 2" и мини "Марица Изток", които искат защита за въглищния бизнес от новите европейски екологични изисквания, застрашаващи работните им места.


Таксиметрови шофьори от цяла България се събраха на протест в

Таксиметрови шофьори от цяла България се събраха на протест в ...

......... Таксиметрови шофьори от цяла България се събраха на протест в София. Недоволството им е заради неактуализираните с години минимални и максимални тарифи за превоз. От бранша настояват за корекции в Закона за автомобилните превози.


Близо седем месеца след спирането на трамваите по софийската улица

Близо седем месеца след спирането на трамваите по софийската улица ...

......... Близо седем месеца след спирането на трамваите по софийската улица "Граф Игнатиев" те тръгнаха отново пробно по ремонтираните релси. Малко след 8.30 ч. тази сутрин беше пуснато електрозахранването на улицата и бяха пуснати първите мотриси. Пробите ще продължат 72 часа, след което трябва да бъде издаден акт 16 на обекта.


Младите български шампиони грейнаха в стилни рисунки, разкрасили подлеза пред

Младите български шампиони грейнаха в стилни рисунки, разкрасили подлеза пред ...

......... Младите български шампиони грейнаха в стилни рисунки, разкрасили подлеза пред Министерството на младежта и спорта. „Спортен подлез“ бе реализиран с помощта на София – Европейска столица на спорта от екипа на ПОдЛЕЗНО. Проектът е осъществен с финансовата подкрепа и във връзка с кампанията на Съюза на пивоварите в България.


Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "А1-България" Александър

Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "А1-България" Александър ...

......... Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "А1-България" Александър Димитров получи престижната награда "Мениджър на годината" от ръцете на президента Румен Радев.


Премиерите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев

Премиерите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев ...

......... Премиерите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев се зарекоха да надупчат границата с ж.п. линии, шосета и газопроводи така, както само българи могат да обещават.


Предпроектното проучване показва, че за изграждане на нова инфраструктура за

Предпроектното проучване показва, че за изграждане на нова инфраструктура за ...

......... Предпроектното проучване показва, че за изграждане на нова инфраструктура за пренос на природен газ ще са нужни приблизително 2.8 млрд. лв., стана ясно по време на дискусия за промяна на Енергийната стратегия на България с участието на работодателски организации, синдикати, енергийни експерти и други заинтересовани страни.Рекордните 119 организации кандидатстваха в десетото юбилейно издание на дарителската

Рекордните 119 организации кандидатстваха в десетото юбилейно издание на дарителската ...

......... Рекордните 119 организации кандидатстваха в десетото юбилейно издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“. От началото й до момента са подкрепени общо 233 проекта с над 2.7 млн. лв., осигурени чрез дарения от служителите на Райфайзен и добавени средства от банката.


Министерството на туризма организира туристическо изложение в Античния културно-комуникационен комплекс

Министерството на туризма организира туристическо изложение в Античния културно-комуникационен комплекс ...

......... Министерството на туризма организира туристическо изложение в Античния културно-комуникационен комплекс "Сердика" (зона Ларгото), на което бяха представени български традиционни обичаи, традиции и занаяти. Изложението е в рамките на втория Международен конгрес на световните цивилизации и историческите маршрути, организиран от Световната организация по туризъм към ООН. 


Актьорът Васил Михайлов получи тазгодишната държавна награда "Паисий Хилендарски". Тя

Актьорът Васил Михайлов получи тазгодишната държавна награда "Паисий Хилендарски". Тя ...

......... Актьорът Васил Михайлов получи тазгодишната държавна награда "Паисий Хилендарски". Тя се присъжда за стимулиране на български творци, свързани с историята и традициите ни от комисия, която по традиция се председателства от шефа на БАН. 


Държавният глава участва по покана на президента на Френската република Еманюел

Държавният глава участва по покана на президента на Френската република Еманюел ...

......... на Европейския парламент Антонио Таяни, президентът на САЩ Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, канцлерът на Федерална република Германия Ангела Меркел и много други.Българският държавен глава ще вземе участие в Парижкия форум за мир - инициатива, която има за цел да насърчи международното сътрудничество и подобряването на управлението."Бюджет по ноти" - това ГЕРБ-ерско внушение за основния финансов

"Бюджет по ноти" - това ГЕРБ-ерско внушение за основния финансов ...

......... "Бюджет по ноти" - това ГЕРБ-ерско внушение за основния финансов закон за догодина беше подсилено и от доведените от заместник-председателя на парламента Емил Христов аполитични малки виртуозчета.


Петима млади инструменталисти от Националното училище за музикално и сценично

Петима млади инструменталисти от Националното училище за музикално и сценично ...

......... Петима млади инструменталисти от Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ – гр. Бургас – Милана Кан, Таисия Трендафилова, Костадин Кошничаров, Мартин Стоянов и Даниал Хайдер, зарадваха депутатите с изпълненията си. С популярни класически произведения малките музиканти поздравиха народните представители и гостите на парламента.


Заседание на бюджетната комисия на парламента на 1 ноември... Предстои

Заседание на бюджетната комисия на парламента на 1 ноември... Предстои ...

......... Заседание на бюджетната комисия на парламента на 1 ноември... Предстои обсъждане на проектобюджет 2019! Даниела Дариткова, Менда Стоянова, Хасан Адемов (от ляво на дясно). Това не е колаж!


Севдалина Василева, изпълнитeлeн диpeĸтop и члeн нa УC нa Fіbаnk,

Севдалина Василева, изпълнитeлeн диpeĸтop и члeн нa УC нa Fіbаnk, ...

......... Севдалина Василева, изпълнитeлeн диpeĸтop и члeн нa УC нa Fіbаnk, Кирил Игнатов - диpeĸтop "Kлoнoвa мpeжa", и Ивo Πaвлoв - упpaвитeл нa ĸлoн Coфия - Зaпaд прерязаха лентата на нoвия oфиc на банката в Meгa Moл Coфия.


Основен акцент в разговора на министъра на регионалното развитие и

Основен акцент в разговора на министъра на регионалното развитие и ...

......... Основен акцент в разговора на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова с ръководството на Камарата на строителите беше въпросът за подготовката на достатъчно и квалифицирани кадри за сектора. Обсъдена бе и нормативната уредба, касаеща строителството.


Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на “КВС Груп” (вляво) и

Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на “КВС Груп” (вляво) и ...

......... Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на “КВС Груп” (вляво) и Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ откриха официално в сряда ОББ галерия с творби от златния фонд на банката.


Председателката на парламента Цвета Караянчева залегна над четенето и събра

Председателката на парламента Цвета Караянчева залегна над четенето и събра ...

......... Председателката на парламента Цвета Караянчева залегна над четенето и събра рояк деца около "Войната на таралежите" от Братя Мормареви по време на  "Националната седмица на четенето".   


Майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред

Майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред ...

......... Майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред Министерския съвет с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов. Те настояват Симеонов незабавно да си подаде оставката или оставката да му бъде поискана и приета. 


През тази година в областта на индустриалното строителство - изграждане

През тази година в областта на индустриалното строителство - изграждане ...

......... година в областта на индустриалното строителство - изграждане на складови площи, са издадени 12 сертификата от общо 17 за периода, като общия размер на инвестициите е 686 млн. лв., а  предвидената заетост - 1052 нови работни места. Това каза заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов на международна конференция за индустриални имоти.


На 16 октомври "УниКредит Булбанк" и "Алианц България" дадоха официален

На 16 октомври "УниКредит Булбанк" и "Алианц България" дадоха официален ...

......... На 16 октомври "УниКредит Булбанк" и "Алианц България" дадоха официален старт на партньорството си, според което банката ще предлага ексклузивно продуктите на застрахователната компания в областта на общото и животозастраховането.


"Майките с увреждания", както им вика Цветан Цветанов, са препъникамъкът

"Майките с увреждания", както им вика Цветан Цветанов, са препъникамъкът ...

......... "Майките с увреждания", както им вика Цветан Цветанов, са препъникамъкът пред промените в законодателството, с които се е нагърбил социалният министър Бисер Петков.


През изминалата финансова година компанията dm България отчете рекорден оборот

През изминалата финансова година компанията dm България отчете рекорден оборот ...

......... Европа (ЦИЕ) - dm отбелязва приходи в размер на 10,7 млрд. евро, или 4,3% ръст на годишна база. Подгрупата Австрия и ЦИЕ, в която попада и България, отчита ръст на оборота от 8% до 2,6 млрд. евро. Общо магазините на концерна dm са 3566, а служителите близо 62 000 души.  


ред паметника на българския летец до сградата на Народното събрание

ред паметника на българския летец до сградата на Народното събрание ...

......... паметника на българския летец до сградата на Народното събрание президентът Румен Радев прие почетния караул по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили. Президентът поднесе венци пред Паметника на българския летец. На 16 октомври отбелязваме Празника на авиацията и Военновъздушните сили и 106-ата годишнина от първия боен полет.  
МЕТРО България представи обновения си щанд за млечни продукти, на

МЕТРО България представи обновения си щанд за млечни продукти, на ...

......... ще се предлагат 20 вида сирене, кашкавал и мляко по програмата "Отгледано с грижа в България". Национален доставчик на веригата ще бъдат мандрите "Пастир" и "Лесидрен", които ще снабдяват МЕТРО с продукти като овче, козе, биволско, краве сирене, кашкавал, кисело мляко и сметана. На събитието присъстваше земеделският министър Румен Порожанов.


Министър Маринов  откри "Детско полицейско управление" в 120 ОУ "Г.С.Раковски"

Министър Маринов  откри "Детско полицейско управление" в 120 ОУ "Г.С.Раковски" ...

......... в 120 ОУ "Г.С.Раковски" в столичния квартал "Лозенец".От 2016 година насам в програмата "Детското полицейско управление" са участвали над 4 500 деца, сочат данни на МВР. В цялата страна се откриват общо 138 програми "Детското полицейско управление", а само за София са 10, в които участие ще вземат 3 500 деца.


Софийският университет "Св. Климент Охридски" откриновата академична година. Преди началото на

Софийският университет "Св. Климент Охридски" откриновата академична година. Преди началото на ...

......... и Христо Георгиеви. Академичната година в „Алма матер” започна за около 20 хил. студенти. От тях 1000 са чуждестранни студенти, а над 4500 са първокурсниците.За 130-годишната си история Софийският университет е обучил над 300 хил. студенти. Най-търсена специалност остава психологията, а незаети места има в специалностите в областта на физиката.


Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов хем оправда, хем и обиди

Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов хем оправда, хем и обиди ...

......... Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов хем оправда, хем и обиди "почетния председател" на ДПС с изявлението си: "Сульо и Пульо" вече притежават заводи, защо Доган да не притежава ТЕЦ "Варна".


"Първа инвестиционна банка отново затвърди позициите си на лидер във

"Първа инвестиционна банка отново затвърди позициите си на лидер във ...

......... банка отново затвърди позициите си на лидер във финансовите иновации на българския пазар. Смятам, че с обединението на предлаганите услуги от два световни бранда като Diners Club International и Mastercard® ще можем да осигурим още по-добро потребителско изживяване на клиентите" - заяви г-жа Севдалина Василева - изпълнителен директор на Fibank. 


В четвъртък премиерът Бойко Борисов се срещна и разговаря с българската

В четвъртък премиерът Бойко Борисов се срещна и разговаря с българската ...

......... случва у нас. По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", коментира премиерът.


Над 150 жители на райно Триадица се събраха в клуба

Над 150 жители на райно Триадица се събраха в клуба ...

......... започнем по друг път“, заяви Корнелия  Нинова. Тя обясни, че целта на левицата е да има национално съгласие и енергия и който и да управлява, да спазва няколко жизнеспасяващи за България политики.<!-- <h3 class="small-title">Калкулатор</h3> <div class="sidebar-widget"> <a href="http://bsplb.com/" target="_blank"> <img src="http://bsp.bg/static/global/images/calc.png" alt="" class="img-responsive" /> </a> </div> --> <!-- end cans -->    


На 17 септември 2018 г. Българската народна банка пусна в

На 17 септември 2018 г. Българската народна банка пусна в ...

......... На 17 септември 2018 г. Българската народна банка пусна в обращение сребърна възпоменателна монета с нанесено частично позлатяване "Цар Иван Асен II" от серията "Средновековни български владетели“ с цена 78 лева.


30-членна бизнес делегация, водена от председателя на БТПП - Цветан

30-членна бизнес делегация, водена от председателя на БТПП - Цветан ...

......... 30-членна бизнес делегация, водена от председателя на БТПП - Цветан Симеонов, взе участие в двустранните срещи по линия на инициативата "Три морета" в Букурещ, в които акцент бе поставен на секторите: транспорт, енергетика и комуникации.


Новите министри: на строителството Петя Аврамова, на вътрешните работи -

Новите министри: на строителството Петя Аврамова, на вътрешните работи - ...

......... Новите министри: на строителството Петя Аврамова, на вътрешните работи - Младен Маринов, и на транспорта - Росен Желязков, след като се заклеха в парламента, заявиха, че ще държат на приемствеността и традицията, което в крайна сметка значи... предсрочно освобождаване.


Честит празник на софиянци и на всички, които обичат София,

Честит празник на софиянци и на всички, които обичат София, ...

......... подобряваме условията за придвижване, за отдих и за почивка, коментира кметът на София. Тя благодари на хората за търпението и разбирането и обясни, че все повече ще има нужда от включването на гражданитре в развитието на града.В Деня на София всички културни институти на Столичната община са с вход свободен. 


С участието си в панаири и изложения малките и средни

С участието си в панаири и изложения малките и средни ...

......... С участието си в панаири и изложения малките и средни фирми привличат интереса на чуждестранни партньори, печелят международна популярност и в резултат сключват успешни договори за износ, отчита проучване сред предприятията от този сегмент.
Съединението: След почетния караул пред мавзолея-гробница на княз Александър I

Съединението: След почетния караул пред мавзолея-гробница на княз Александър I ...

......... Съединението: След почетния караул пред мавзолея-гробница на княз Александър I Батенберг в София  гвардейците - символ на уважение и признателност, се превърнаха в атракция за гражданите.


Съединението на Княжество България и Източна Румелия бе почетено пред мавзолея-костница

Съединението на Княжество България и Източна Румелия бе почетено пред мавзолея-костница ...

......... Съединението на Княжество България и Източна Румелия бе почетено пред мавзолея-костница на Княз Александър Първи Батенберг. Това е първият български княз след освобождението на България и последният български монарх, който е участвал пряко във военни действия – той е участвал в Руско-турската война и е бил в отряда на ген. Гурко.


На пресконференция  на 30 август бе обявен стартът на Международния

На пресконференция  на 30 август бе обявен стартът на Международния ...

......... На пресконференция  на 30 август бе обявен стартът на Международния тенис турнир за жени за купата на "Алианц България". Владислав Русев, главен изпълнителен директтор на ПОД "Алианц България" (в средата) пожела успех на всички участнички.