Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "А1-България" Александър

Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "А1-България" Александър ...

......... Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "А1-България" Александър Димитров получи престижната награда "Мениджър на годината" от ръцете на президента Румен Радев.


Премиерите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев

Премиерите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев ...

......... Премиерите на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев се зарекоха да надупчат границата с ж.п. линии, шосета и газопроводи така, както само българи могат да обещават.


Предпроектното проучване показва, че за изграждане на нова инфраструктура за

Предпроектното проучване показва, че за изграждане на нова инфраструктура за ...

......... Предпроектното проучване показва, че за изграждане на нова инфраструктура за пренос на природен газ ще са нужни приблизително 2.8 млрд. лв., стана ясно по време на дискусия за промяна на Енергийната стратегия на България с участието на работодателски организации, синдикати, енергийни експерти и други заинтересовани страни.Рекордните 119 организации кандидатстваха в десетото юбилейно издание на дарителската

Рекордните 119 организации кандидатстваха в десетото юбилейно издание на дарителската ...

......... Рекордните 119 организации кандидатстваха в десетото юбилейно издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“. От началото й до момента са подкрепени общо 233 проекта с над 2.7 млн. лв., осигурени чрез дарения от служителите на Райфайзен и добавени средства от банката.


Министерството на туризма организира туристическо изложение в Античния културно-комуникационен комплекс

Министерството на туризма организира туристическо изложение в Античния културно-комуникационен комплекс ...

......... Министерството на туризма организира туристическо изложение в Античния културно-комуникационен комплекс "Сердика" (зона Ларгото), на което бяха представени български традиционни обичаи, традиции и занаяти. Изложението е в рамките на втория Международен конгрес на световните цивилизации и историческите маршрути, организиран от Световната организация по туризъм към ООН. Актьорът Васил Михайлов получи тазгодишната държавна награда "Паисий Хилендарски". Тя

Актьорът Васил Михайлов получи тазгодишната държавна награда "Паисий Хилендарски". Тя ...

......... Актьорът Васил Михайлов получи тазгодишната държавна награда "Паисий Хилендарски". Тя се присъжда за стимулиране на български творци, свързани с историята и традициите ни от комисия, която по традиция се председателства от шефа на БАН. 


Държавният глава участва по покана на президента на Френската република Еманюел

Държавният глава участва по покана на президента на Френската република Еманюел ...

......... на Европейския парламент Антонио Таяни, президентът на САЩ Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, канцлерът на Федерална република Германия Ангела Меркел и много други.Българският държавен глава ще вземе участие в Парижкия форум за мир - инициатива, която има за цел да насърчи международното сътрудничество и подобряването на управлението."Бюджет по ноти" - това ГЕРБ-ерско внушение за основния финансов

"Бюджет по ноти" - това ГЕРБ-ерско внушение за основния финансов ...

......... "Бюджет по ноти" - това ГЕРБ-ерско внушение за основния финансов закон за догодина беше подсилено и от доведените от заместник-председателя на парламента Емил Христов аполитични малки виртуозчета.


Петима млади инструменталисти от Националното училище за музикално и сценично

Петима млади инструменталисти от Националното училище за музикално и сценично ...

......... Петима млади инструменталисти от Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ – гр. Бургас – Милана Кан, Таисия Трендафилова, Костадин Кошничаров, Мартин Стоянов и Даниал Хайдер, зарадваха депутатите с изпълненията си. С популярни класически произведения малките музиканти поздравиха народните представители и гостите на парламента.Заседание на бюджетната комисия на парламента на 1 ноември... Предстои

Заседание на бюджетната комисия на парламента на 1 ноември... Предстои ...

......... Заседание на бюджетната комисия на парламента на 1 ноември... Предстои обсъждане на проектобюджет 2019! Даниела Дариткова, Менда Стоянова, Хасан Адемов (от ляво на дясно). Това не е колаж!


Севдалина Василева, изпълнитeлeн диpeĸтop и члeн нa УC нa Fіbаnk,

Севдалина Василева, изпълнитeлeн диpeĸтop и члeн нa УC нa Fіbаnk, ...

......... Севдалина Василева, изпълнитeлeн диpeĸтop и члeн нa УC нa Fіbаnk, Кирил Игнатов - диpeĸтop "Kлoнoвa мpeжa", и Ивo Πaвлoв - упpaвитeл нa ĸлoн Coфия - Зaпaд прерязаха лентата на нoвия oфиc на банката в Meгa Moл Coфия.


Основен акцент в разговора на министъра на регионалното развитие и

Основен акцент в разговора на министъра на регионалното развитие и ...

......... Основен акцент в разговора на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова с ръководството на Камарата на строителите беше въпросът за подготовката на достатъчно и квалифицирани кадри за сектора. Обсъдена бе и нормативната уредба, касаеща строителството.


Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на “КВС Груп” (вляво) и

Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на “КВС Груп” (вляво) и ...

......... Йохан Тейс, главен изпълнителен директор на “КВС Груп” (вляво) и Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ откриха официално в сряда ОББ галерия с творби от златния фонд на банката.


Председателката на парламента Цвета Караянчева залегна над четенето и събра

Председателката на парламента Цвета Караянчева залегна над четенето и събра ...

......... Председателката на парламента Цвета Караянчева залегна над четенето и събра рояк деца около "Войната на таралежите" от Братя Мормареви по време на  "Националната седмица на четенето".   Майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред

Майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред ...

......... Майки на деца с увреждания и други граждани протестират пред Министерския съвет с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов. Те настояват Симеонов незабавно да си подаде оставката или оставката да му бъде поискана и приета. 


През тази година в областта на индустриалното строителство - изграждане

През тази година в областта на индустриалното строителство - изграждане ...

......... година в областта на индустриалното строителство - изграждане на складови площи, са издадени 12 сертификата от общо 17 за периода, като общия размер на инвестициите е 686 млн. лв., а  предвидената заетост - 1052 нови работни места. Това каза заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов на международна конференция за индустриални имоти.


На 16 октомври "УниКредит Булбанк" и "Алианц България" дадоха официален

На 16 октомври "УниКредит Булбанк" и "Алианц България" дадоха официален ...

......... На 16 октомври "УниКредит Булбанк" и "Алианц България" дадоха официален старт на партньорството си, според което банката ще предлага ексклузивно продуктите на застрахователната компания в областта на общото и животозастраховането.


"Майките с увреждания", както им вика Цветан Цветанов, са препъникамъкът

"Майките с увреждания", както им вика Цветан Цветанов, са препъникамъкът ...

......... "Майките с увреждания", както им вика Цветан Цветанов, са препъникамъкът пред промените в законодателството, с които се е нагърбил социалният министър Бисер Петков.


През изминалата финансова година компанията dm България отчете рекорден оборот

През изминалата финансова година компанията dm България отчете рекорден оборот ...

......... Европа (ЦИЕ) - dm отбелязва приходи в размер на 10,7 млрд. евро, или 4,3% ръст на годишна база. Подгрупата Австрия и ЦИЕ, в която попада и България, отчита ръст на оборота от 8% до 2,6 млрд. евро. Общо магазините на концерна dm са 3566, а служителите близо 62 000 души.  


ред паметника на българския летец до сградата на Народното събрание

ред паметника на българския летец до сградата на Народното събрание ...

......... паметника на българския летец до сградата на Народното събрание президентът Румен Радев прие почетния караул по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили. Президентът поднесе венци пред Паметника на българския летец. На 16 октомври отбелязваме Празника на авиацията и Военновъздушните сили и 106-ата годишнина от първия боен полет.  
МЕТРО България представи обновения си щанд за млечни продукти, на

МЕТРО България представи обновения си щанд за млечни продукти, на ...

......... ще се предлагат 20 вида сирене, кашкавал и мляко по програмата "Отгледано с грижа в България". Национален доставчик на веригата ще бъдат мандрите "Пастир" и "Лесидрен", които ще снабдяват МЕТРО с продукти като овче, козе, биволско, краве сирене, кашкавал, кисело мляко и сметана. На събитието присъстваше земеделският министър Румен Порожанов.


Министър Маринов  откри "Детско полицейско управление" в 120 ОУ "Г.С.Раковски"

Министър Маринов  откри "Детско полицейско управление" в 120 ОУ "Г.С.Раковски" ...

......... в 120 ОУ "Г.С.Раковски" в столичния квартал "Лозенец".От 2016 година насам в програмата "Детското полицейско управление" са участвали над 4 500 деца, сочат данни на МВР. В цялата страна се откриват общо 138 програми "Детското полицейско управление", а само за София са 10, в които участие ще вземат 3 500 деца.


Софийският университет "Св. Климент Охридски" откриновата академична година. Преди началото на

Софийският университет "Св. Климент Охридски" откриновата академична година. Преди началото на ...

......... и Христо Георгиеви. Академичната година в „Алма матер” започна за около 20 хил. студенти. От тях 1000 са чуждестранни студенти, а над 4500 са първокурсниците.За 130-годишната си история Софийският университет е обучил над 300 хил. студенти. Най-търсена специалност остава психологията, а незаети места има в специалностите в областта на физиката.


Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов хем оправда, хем и обиди

Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов хем оправда, хем и обиди ...

......... Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов хем оправда, хем и обиди "почетния председател" на ДПС с изявлението си: "Сульо и Пульо" вече притежават заводи, защо Доган да не притежава ТЕЦ "Варна".


"Първа инвестиционна банка отново затвърди позициите си на лидер във

"Първа инвестиционна банка отново затвърди позициите си на лидер във ...

......... банка отново затвърди позициите си на лидер във финансовите иновации на българския пазар. Смятам, че с обединението на предлаганите услуги от два световни бранда като Diners Club International и Mastercard® ще можем да осигурим още по-добро потребителско изживяване на клиентите" - заяви г-жа Севдалина Василева - изпълнителен директор на Fibank. 


В четвъртък премиерът Бойко Борисов се срещна и разговаря с българската

В четвъртък премиерът Бойко Борисов се срещна и разговаря с българската ...

......... случва у нас. По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", коментира премиерът.


Над 150 жители на райно Триадица се събраха в клуба

Над 150 жители на райно Триадица се събраха в клуба ...

......... започнем по друг път“, заяви Корнелия  Нинова. Тя обясни, че целта на левицата е да има национално съгласие и енергия и който и да управлява, да спазва няколко жизнеспасяващи за България политики.<!-- <h3 class="small-title">Калкулатор</h3> <div class="sidebar-widget"> <a href="http://bsplb.com/" target="_blank"> <img src="http://bsp.bg/static/global/images/calc.png" alt="" class="img-responsive" /> </a> </div> --> <!-- end cans -->    


На 17 септември 2018 г. Българската народна банка пусна в

На 17 септември 2018 г. Българската народна банка пусна в ...

......... На 17 септември 2018 г. Българската народна банка пусна в обращение сребърна възпоменателна монета с нанесено частично позлатяване "Цар Иван Асен II" от серията "Средновековни български владетели“ с цена 78 лева.


30-членна бизнес делегация, водена от председателя на БТПП - Цветан

30-членна бизнес делегация, водена от председателя на БТПП - Цветан ...

......... 30-членна бизнес делегация, водена от председателя на БТПП - Цветан Симеонов, взе участие в двустранните срещи по линия на инициативата "Три морета" в Букурещ, в които акцент бе поставен на секторите: транспорт, енергетика и комуникации.


Новите министри: на строителството Петя Аврамова, на вътрешните работи -

Новите министри: на строителството Петя Аврамова, на вътрешните работи - ...

......... Новите министри: на строителството Петя Аврамова, на вътрешните работи - Младен Маринов, и на транспорта - Росен Желязков, след като се заклеха в парламента, заявиха, че ще държат на приемствеността и традицията, което в крайна сметка значи... предсрочно освобождаване.


Честит празник на софиянци и на всички, които обичат София,

Честит празник на софиянци и на всички, които обичат София, ...

......... подобряваме условията за придвижване, за отдих и за почивка, коментира кметът на София. Тя благодари на хората за търпението и разбирането и обясни, че все повече ще има нужда от включването на гражданитре в развитието на града.В Деня на София всички културни институти на Столичната община са с вход свободен. 


С участието си в панаири и изложения малките и средни

С участието си в панаири и изложения малките и средни ...

......... С участието си в панаири и изложения малките и средни фирми привличат интереса на чуждестранни партньори, печелят международна популярност и в резултат сключват успешни договори за износ, отчита проучване сред предприятията от този сегмент.
Съединението: След почетния караул пред мавзолея-гробница на княз Александър I

Съединението: След почетния караул пред мавзолея-гробница на княз Александър I ...

......... Съединението: След почетния караул пред мавзолея-гробница на княз Александър I Батенберг в София  гвардейците - символ на уважение и признателност, се превърнаха в атракция за гражданите.


Съединението на Княжество България и Източна Румелия бе почетено пред мавзолея-костница

Съединението на Княжество България и Източна Румелия бе почетено пред мавзолея-костница ...

......... Съединението на Княжество България и Източна Румелия бе почетено пред мавзолея-костница на Княз Александър Първи Батенберг. Това е първият български княз след освобождението на България и последният български монарх, който е участвал пряко във военни действия – той е участвал в Руско-турската война и е бил в отряда на ген. Гурко.


На пресконференция  на 30 август бе обявен стартът на Международния

На пресконференция  на 30 август бе обявен стартът на Международния ...

......... На пресконференция  на 30 август бе обявен стартът на Международния тенис турнир за жени за купата на "Алианц България". Владислав Русев, главен изпълнителен директтор на ПОД "Алианц България" (в средата) пожела успех на всички участнички.


Изпълнителният директор на "УниКредит" -  "Кънсюмър Файненсинг", Ивайло Главчовски връчи

Изпълнителният директор на "УниКредит" -  "Кънсюмър Файненсинг", Ивайло Главчовски връчи ...

......... Изпълнителният директор на "УниКредит" -  "Кънсюмър Файненсинг", Ивайло Главчовски връчи дарителски чек за 22 682 лв. на Петя Златева, Изпълнителен директор на "SOS Детски селища - България" по време на среща с младежи от "SOS Младежки дом "Мечтатели"" в София.


Financial Times ще направи нова инвестиция в България. Това стана

Financial Times ще направи нова инвестиция в България. Това стана ...

......... Financial Times ще направи нова инвестиция в България. Това стана ясно по време на среща на заместник-министъра на икономиката Александър Манолев (вдясно) с Джон Кундерт, директор по финансовите въпроси на медията. Плановете на компанията са да разкрият център за развойна дейност в областта на информационните технологии в страната ни.


Премиерът Борисов се уповава на небесните сили за помощ със

Премиерът Борисов се уповава на небесните сили за помощ със ...

......... Премиерът Борисов се уповава на небесните сили за помощ със сринатия Търговски регистър. Зове ги и "майката на правосъдието" Цецка Цачева, която отърва кожата за сметка на поредната калинка в регистъра.


Днес се навършват 130 години от откриване на Централна гара

Днес се навършват 130 години от откриване на Централна гара ...

......... с празнични хора.Първата сграда на гарата е проектирана от архитектите Антонин Колар, Богдан Прошек и Тодор Марков и е пусната в експлоатация през 1888 г. Тя е напълно разрушена на 15 април 1974 г., а новата – по проект на арх. Милко Бечев, е открита на 6 септември същата година.


Най-големият акционер в "Булгартабак холдинг" АД - "БТ Инвест" ГмбХ

Най-големият акционер в "Булгартабак холдинг" АД - "БТ Инвест" ГмбХ ...

......... марки за цигари и инвестиции. Групата инвестира в ритейл сектора, както и в производството на хранителни стоки. Преструктурирано бе и участието на групата в някои основни и спомагателни производствени предприятия. В резултат на това от средата на миналата 2017-а постепенно нараства дела на новите бизнес линии в приходите на групата.Кметът на София Йорданка Фандъкова показа първия пристигнал у нас

Кметът на София Йорданка Фандъкова показа първия пристигнал у нас ...

......... 20. Първият участък на третата метролиния ще бъде открит през есента на следващата година, а вторият се очаква да е готов през 2020 г., отбеляза кметът. По думите й в момента работата в участъците от първия етап на линията, където е минала тунелопробивната машина, е завършена на около 70 процента.   


Кметът на София Йорданка Фандъкова инспектира ремонта на ул. “Солунска“ заедно

Кметът на София Йорданка Фандъкова инспектира ремонта на ул. “Солунска“ заедно ...

......... предвиждаме за контейнерите в зоните на ул. „Граф Игнатиев“ и на пл. „Св. Александър Невски“, чиито основни ремонти започнахме тази година. Днес възстановихме движението по ул. „Солунска“ в участъка от бул. „Витоша“ до ул. „Христо Белчев“, до няколко дни ще бъде пуснато движението и до ул. „Ангел Кънчев“, обясни Фандъкова. 


Прощаваме се с професор Божидар Димитров, който ни напусна внезапно

Прощаваме се с професор Божидар Димитров, който ни напусна внезапно ...

......... Прощаваме се с професор Божидар Димитров, който ни напусна внезапно на 72-годишна възраст. Много хора дойдоха в Националния исторически музей, за да се поклонят пред му дългогодишния директор. 


Представители на малки търговци на горива излязоха на протест пред

Представители на малки търговци на горива излязоха на протест пред ...

......... Министерския съвет по време на правителственото заседание. Протестиращите се обявиха против Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и нефтени продукти. В него се предвижда търговците на горива да заявяват големи суми под формата на банкови гаранции, както и да имат определен капитал, за да продължат да работят. 


За първи път по улиците на София ще бъде тестван

За първи път по улиците на София ще бъде тестван ...

......... пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова при представянето на превозното средство на фирма "Соларис".  Той ще бъде тестван по софийските улици, за да се прецени дали общината ще закупи общо 20 такива автомобила за обновяването на транспорта. Хибридният автобус ще бъде изпробван по маршрута на трамвай номер 10, който минава през центъра на София.


Премиерът Бойко Борисов се радва на топъл прием на срещата

Премиерът Бойко Борисов се радва на топъл прием на срещата ...

......... Бойко Борисов се радва на топъл прием на срещата на лидерите в Брюксел. "Всичко, което сме предложили от България по темата с миграцията, колегите на Европейския съвет го приеха",  каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел. Той посочи, че ще бъдат отделени повече ресурси за охрана на външните граници. 


Няколко десетки протестиращи дребни търговци на горива се събраха пред

Няколко десетки протестиращи дребни търговци на горива се събраха пред ...

......... Закона за горивата. Шествието на малките търговци продължава втори ден. Вчера те бяха пред Народното събрание, но там не им бе обърнато внимание и затова решиха днес да отидат пред правителствената сграда. Недоволните са категорични, че ако поправките в закона не бъдат изтеглени, те имат готовност да блокират и границите.


С промените в Закона за туризма предлагаме да има по

С промените в Закона за туризма предлагаме да има по ...

......... С промените в Закона за туризма предлагаме да има по една национална организация за хотелите, за туроператорите и екскурзоводите, които да обединят интересите на бранша, единодушни са ресорният министър Николина Ангелкова и Поли Карастоянова от Националния борд по туризъм. Сега има повече от 300 организации .


"Райфайзен лизинг България" ЕООД и Банката за развитие към Съвета

"Райфайзен лизинг България" ЕООД и Банката за развитие към Съвета ...

......... "Райфайзен лизинг България" ЕООД и Банката за развитие към Съвета на Европа подписаха нова кредитна линия в размер на 20 млн. евро за финансиране на лизингови сделки на малки и средни предприятия, каза Добромир Добрев, заместник-председател на УД на "Райфайзенбанк България" (вдясно).


Депутатите от ГЕРБ в парламента се надпреварваха да честитят рождения

Депутатите от ГЕРБ в парламента се надпреварваха да честитят рождения ...

......... Депутатите от ГЕРБ в парламента се надпреварваха да честитят рождения ден на своя лидер - Бойко Борисов. А самият рожденик посрещна празника в Израел, където президентът  Реувен Ривлин му подари торта и му пя Happy Birthday. 


 Нашите гвардейци винаги са били пазители на държавността, те са

 Нашите гвардейци винаги са били пазители на държавността, те са ...

.........  Нашите гвардейци винаги са били пазители на държавността, те са символ на българското ни достойнство, заяви президентът Румен Радев, който прие на "Дондуков" 2 младежите от Втори ученически гвардейски отряд към Основно училище "Д-р Петър Берон".  В края на церемонията представители на младите гвардейци връчиха тържествените си обещания на държавния глава.


Килим от рози украси пространството пред Националния дворец на културата.

Килим от рози украси пространството пред Националния дворец на културата. ...

......... Килим от рози украси пространството пред Националния дворец на културата. Мобилната инсталация вплита известния български символ - розата, българската шевица и логото на Българското председателство.


Министърът на околната среда и водите Нено Димов заедно с

Министърът на околната среда и водите Нено Димов заедно с ...

......... и икономически функции. Около 4,4 млн. работни места в ЕС зависят пряко от здравите екосистеми и значителен дял от тях са разположени в границите на защитени зони от мрежата "Натура 2000". Освен това финансовите ползи, които произтичат от самата мрежа, се изчисляват на около 200 до 300 млрд. евро годишно. 


По инициатива на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова стартира

По инициатива на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова стартира ...

......... и насочват туристите и в четирите посоки. Големината на шрифта е над минимума за такъв тип табели. Цветовете са тествани и адаптирани за различни групи със зрителни затруднения, като същите са в тъмнокафявата гама какъвто е и цвета на всички останали информационни табели, които водят към обекти с културно-историческа ценност.С усмивки и много добро настроение вестник "БАНКЕРЪ" отпразнува своя

С усмивки и много добро настроение вестник "БАНКЕРЪ" отпразнува своя ...

......... С усмивки и много добро настроение вестник "БАНКЕРЪ" отпразнува своя 25-и рожден ден. Ето как обективът на нашия издател и главен редактор - г-жа Бистра Георгиева, видя празника.


Освен Деня на Европа в София днес беше отбелязан и

Освен Деня на Европа в София днес беше отбелязан и ...

......... над нацистка Германия почетоха днес ветерани, техните потомци, дипломати и политици. Те се събраха пред Паметника на незнайния войн и изминаха пеша разстоянието до Паметника на съветската армия в знак на подкрепа за акцията „Безсмъртен полк”, която вече няколко години се провежда в Русия и в десетки държави в Европа.


По повод Деня на Европа - 9 май, знамето на

По повод Деня на Европа - 9 май, знамето на ...

......... представителен духов оркестър.Сред присъствалите на церемонията бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, вицепрезидентът Илияна Йотова, вицепремиерът Красимир Каракачанов, министър Лиляна Павлова, лидерът на БСП Корнелия Нинова, ръководителят на Представителството на ЕК в България Огнян Златев, кметът на София Йорданка Фандъкова, началникът на отбраната генерал Андрей Боцев, народни представители, граждани.


Книжният пазар на площад „Славейков“вече е преместен пред хотел „Рила“. 

Книжният пазар на площад „Славейков“вече е преместен пред хотел „Рила“.  ...

......... още няма категорично решение за това какво ще се случи с него след реконструкцията – първоначалните планове на Столична община са книжните щандове да се върнат на „Славейков“, но с около двойно по-малък брой и реновирани. Има идея и пазарът да не е ежедневен, а да работи само през уикендите.


В Деня на труда, Конфедерацията на труда „Подкрепа“ организира празнично

В Деня на труда, Конфедерацията на труда „Подкрепа“ организира празнично ...

......... ЗА ТРУДА”. На сцената ще забият известни български рок банди и изпълнители, сред които “СПРИНТ”, “СИНДИКАТЪТ”, “ВАСКО КРЪПКАТА”, “АТЛАС”, “МЕДИКУС”, “ROCK SESSION”, “ХОРИЗОНТ”, “ДИСОНАНС”, “БУГИ БАРАБАТА”, “ША-ША”, “ГЕОРГИ ДЕНКОВ И ПРИЯТЕЛИ”, “ЕТАЛОН”, “FOOL CIRCLE”, “WILD CHILD”, “THE REBELS”, “РИТЪМ БОЙС”, “ДЖАНДЕМА”, “МИЛЕНА”, “БЛУС ТРАФИК”.Музикалното събитие ще продължи почти 9 часа.


Около 400 миньори излязоха на протест в столицата с настояване

Около 400 миньори излязоха на протест в столицата с настояване ...

......... Около 400 миньори излязоха на протест в столицата с настояване да не се ликвидира добива на въглища и произвеждащата се от него електроенергия. Работниците от Мини "Марица Изток" искат увеличение на цената на въглищата с 15 на сто. Те са подкрепени от синдикатите КТ "Подкрепа" и КНСБ.


Деца от село Церово, община Своге, подариха червени яйца на

Деца от село Церово, община Своге, подариха червени яйца на ...

......... Деца от село Церово, община Своге, подариха червени яйца на всички народни представители по инициатива на депутата от БСП Иван Ченчев. Децата са част от фолклорната група на читалището в Церово и са боядисали 300 яйца по случай Великден. 


Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отпразнува рождения си ден с

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отпразнува рождения си ден с ...

......... Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отпразнува рождения си ден с колегите му в Народното събрание. Почерпка имаше както за депутатите, така и за журналистите в Сградата на Съединението.