*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на

*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на ...

......... в кабинета по музика на Средно училище „Йоан Екзарх Български" ще се проведе дискусия на тема: „Повишаване на качеството на училищното образование чрез прилагане на иновативни подходи и дигитализиране на учебния процес" по Национална програма „Иновации в действие", Модул 1 и 2 „Мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации".


*** София От 09:00 часа ще се проведе заседание на

*** София От 09:00 часа ще се проведе заседание на ...

......... ти е да спасяваш животи". *** Пловдив В 12.00 часа в офиса на ПП ``Съюз за Пловдив`` на ул. "Софроний Врачански" ще се състои пресконференция на съветниците в Общинския съвет от политическата сила. *** Разград От 11.00 часа в зала 712 на Областна администрация-Разград ще заседава Постоянната областна епизоотична комисия.


*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на

*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на ...

......... г. ще положат клетва. От 14.00 часа в Актовата зала на Община Плевен Георг Спартански ще бъде посрещнат официално по повод встъпването му в длъжност втори мандат и ще бъде отслужен тържествен водосвет. *** Смолян От 15.30 часа, в сградата на ОДМВР - Смолян ще се открие „Детска полицейска академия".


*** София От 09.00 часа в комплекс „Спортна София 2000

*** София От 09.00 часа в комплекс „Спортна София 2000" ...

......... От 11.00 часа в сградата на читалище „Заря" на пл. „Свобода" № 11 българският комисар Мария Габриел ще участва в Ден на дигиталните знания и умения под мотото „Програмираме и творим заедно". *** Шумен От 10.00 часа в зала 363 на общината ще се проведе заседание на новосформирания Общински съвет.


*** София От 10.00 часа в зала „София

*** София От 10.00 часа в зала „София" на Гранд ...

......... Богородица" в Пампорово Негово високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай ще отслужи Архиерейска света Литургия. *** Стара Загора От 11.00 часа в Държавен куклен театър Стара Загора ще има представление на спектакъла „Трите прасенца". *** Шумен От 10.00 часа в село Кюлевча ще се проведе Фестивал на младото вино и пресния суджук.


*** София От 09.30 часа в централата на БЧК ще

*** София От 09.30 часа в централата на БЧК ще ...

......... даде пресконференция в офиса на партията. *** Хасково От 14.00 часа в зала "Марица" ще се проведе заседание на областната комисия във връзка с готовността за предстоящия зимен сезон. *** Шумен От 10.00 часа в зала 2 на Областната администрация ще се проведе редовното седмично заседание на Областната епизоотична комисия.*** София От 9.30 часа Софийски градски съд ще заседава

*** София От 9.30 часа Софийски градски съд ще заседава ...

......... културата „Борис Христов" на ул. „Гладстон" 15 ще бъде открита традиционната кураторска изложба „15X5". *** Русе От 12.30 часа в Историческия музей ще се проведе Средновековна работилница. В нея ще се включат ученици от Математическа гимназия „Баба Тонка" в Русе. Акцентът в занятието попада върху Археологическия резерват Средновековен град Червен.


*** София От 19:00 ч. в „Сити Марк Арт Център

*** София От 19:00 ч. в „Сити Марк Арт Център" ...

......... ще бъде открит Пътуващ салон на образованието. От 11.00 ч. в зала 1 на Фестивалния конгресен и център с концерта „Фантастични герои в музиката" ще бъде открит петият сезон на безплатните матинета за деца. От 18.00 ч. младата изпълнителка Елена Нигохосян от Армения ще изнесе безплатен благотворителен концерт във Варна.


*** София От 8.30 часа в спортна зала „София

*** София От 8.30 часа в спортна зала „София" ще ...

......... по повод Архангелова задушница. От 15.00 часа от Цирковата площадка ще потегли рокерска обиколка на града, с която ще бъде официално закрит Мотосезон 2019. *** Троян От 10.30 часа в Троянската света обител ще се отслужи Заупокойна света Литургия и панихида по повод 7 г. от кончината на патриарх Максим.


София Съвместна изложба на Национален парк-музей

София Съвместна изложба на Национален парк-музей "Шипка-Бузлуджа" и Регионалния исторически ...

......... мъгливо. До обяд все още на много места ще има слаби превалявания от дъжд, над 1300 метра - от сняг. В ниските части ще духа умерен югоизточен, а по билата - силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 2, на 2000 метра - около минус 3 градуса.


*** София От 09.00 часа в Зона 21, ул. „Христо

*** София От 09.00 часа в Зона 21, ул. „Христо ...

......... води в селското стопанство ". *** Плевен От 10.00 часа ще дадат пресконференция ПП АБВ - националният лидер на АБВ Румен Петков и областният лидер Цветан Антов. *** Стара Загора От 9.00 часа в храм „Св. Теодор Тирон" ще бъде отслужена заупокойна света литургия в памет на митрополит Методий Кусев.*** София От 09:00 часа в галерия „Оборище 5

*** София От 09:00 часа в галерия „Оборище 5" ще ...

......... От 14:00 часа в офиса на ГЕРБ-Хасково ще се проведе пресконференция. *** Шумен От 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация ще се проведе редовното седмично заседание на Областната епизоотична комисия, на което ще се обсъжда епизоотичната обстановка в област Шумен по отношение на болестта Африканска чума по свинете.


*** Ереван Вицепремиерът Екатерина Захариева ще посети Ереван, Армения. ***

*** Ереван Вицепремиерът Екатерина Захариева ще посети Ереван, Армения. *** ...

......... 1947" в кв. „Зора" ще бъде представена изложба на книги от български автори „Великите будители на България." *** Шумен От 9.30 часа в Окръжен съд- Шумен е насрочено заседание по делото „Хитрино". От 10.30 часа в Регионална библиотека "Стилиян Чилингиров", Средно училище "Панайот Волов", организира мероприятие, посветено на народните будители.


*** София От 09:00 часа в хотел „Балкан

*** София От 09:00 часа в хотел „Балкан", зала „Сердика", ...

......... библиотека "Иван Вазов" - Пловдив. *** Русе От 11.00 часа в зала „Свети Георги" на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия. *** Шумен От 10:00 часа в ОДМВР ще се проведе брифинг за готовността на областната дирекция във връзка с предстоящите избори.


*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на

*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на ...

......... състои пресконференция на вицепрезидента на КНСБПламен Нанков и на националния секретар на синдиката Огнян Атанасов по повод организирани дискусионни форуми в страната „Арена работеща България" на тема „Фирмени политики за поведение на служителите в социалните мрежи", с участието на граждани, работници и служители, представители на неправителствения сектор, институции и други.


*** София От 10:00 часа в зала „Голям Колегиум

*** София От 10:00 часа в зала „Голям Колегиум", министърът ...

......... под мотото „Европейското, дигитално и устойчиво бъдеще в ръцете на младите". В него ще участват близо 200 българчета от Македония, Молдова, Украйна, Албания, Сърбия, от Западните Родопи и района на Тервел. *** Шумен От 10.00 часа в зала 2 на областна администрация ще се проведе заседание на областната епизоотична комисия.*** Москва Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с министъра

*** Москва Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с министъра ...

......... община Болярово, област Ямбол „Булгартрансгаз" ЕАД ще открие разширението на газопреносната мрежа по трасето на „Балкански поток" в участъка от българо-турската граница до компресорна станция „Странджа". За участие в откриването са поканени министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, народни представители, областни управители, кметове и други.


Страсбург.Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на тържественото отбелязване на

Страсбург.Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на тържественото отбелязване на ...

......... - Стара Загора (АРИР) и Европейски информационен център „Европа Директно - Стара Загора" реализират четвърто издание на Европейската седмица на програмирането.***Шумен/ село КочовоОт 15.00 ч. ще се проведе Празник на тиквата в НЧ „Съединение - 1905" в село Кочово.***Банско.Ще се проведе обучение на секционните избирателни комисии (СИК) в община Банско


*** Брюксел Министър-председателят Бойко Борисов участва в заседанието на Европейския

*** Брюксел Министър-председателят Бойко Борисов участва в заседанието на Европейския ...

......... часа в Балабановата къща ще се проведе фестивалът „Международни фотографски срещи". *** Смолян От 10.00 часа пред гарнизонния военен клуб в Смолян ще бъде отбелязан празника на военно формирование 28330 с водосвет на бойното знаме и празничен концерт. *** Търговище От 14.00 часа министър Теменужка Петкова ще посети Индустриалната зона.


*** София От 09:00 часа в зала „Проф. Марин Дринов

*** София От 09:00 часа в зала „Проф. Марин Дринов" ...

......... От 09.00 часа в Сесийната зала на Общината ще се проведе заседание на Общинския съвет. От 10.00 часа в 101 Алпийски полк ще се проведе ден на отворените врати. От 11.00 часа от площад „България" до площад „Свобода" ще се проведе ученическа лекоатлетическа щафета „107 години от Освобождението на Родопите".


*** Париж От 13.00 часа в Централата на ЮНЕСКО ще

*** Париж От 13.00 часа в Централата на ЮНЕСКО ще ...

......... ул. „Тодор Минков" 12 ще се проведе военен ритуал по случай откриването на паметна плоча на първия командващ Българския военен флот и основател на Морското училище капитан-лейтенант Александър Конкевич. *** Ямбол От 13.00 часа в Музея на бойната слава ще бъде открита експозиция, посветена в памет на майор Георги Атанасов.


*** София От 9:30 часа в Министерски съвет премиерът Борисов

*** София От 9:30 часа в Министерски съвет премиерът Борисов ...

......... на площада пред административната сграда на Общината ще се проведе тържествен ритуал по изпращането на военнослужещите от 39-ия военен контингент, който щесе включи в мисията на НАТО в Афганистан. *** Шумен От 10.00 часа в зала 2 на Областната администрация ще се проведе редовното седмично заседание на Областната епизоотична комисия.


*** Люксембург Вицепремиерът и министър на външните работи ЕкатеринаЗахариева ще

*** Люксембург Вицепремиерът и министър на външните работи ЕкатеринаЗахариева ще ...

......... бъде отбелязан Петковден. От 18.00 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще бъде представена книгата „Без Загалвие". От 19.00 ч. в Драматичен театър ще бъде представена сценичната постановка „Енергични хора". *** Троян От 9.00 ч. Ловчанският митрополит Гаврил ще оглави Архиерейска света Литургия на Петковден в троянската църква „Св. Петка".


*** Аман Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на посещение в

*** Аман Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на посещение в ...

......... „Гео Милев" в Стара Загора ще стартира за втора година Школата по информатика в направление „Наука" към Центъра за подкрепа за личностно развитие към Община Стара Загора. *** Трън От 9.30 ч. Белоградчишки епископ Поликарп - викарии на Софийския митрополит, ще оглави Архиерейска света Литургия в храм " Света Петка".


*** София От 9:30 часа в киносалона на ул. „Позитано

*** София От 9:30 часа в киносалона на ул. „Позитано" ...

......... открие 15-ото юбилейно ,,Национално животновъдно изложение Сливен 2019". *** Чепеларе От 17.30 часа в сградата на Музея на родопския карст ще се състои официално откриване на обновения Музей на пещерите. *** Шумен/с. Драгоево От 15.30 часа в село Драгоево ще започне първото издание на фолклорния фестивал „Драгоево пее и танцува".


*** Атина Президентът Румен Радев ще участва в срещата на

*** Атина Президентът Румен Радев ще участва в срещата на ...

......... състои пресконференция по проектBG16RFOP001-1.022-0001-C01 „Ремонт и рехабилитация на улици, тротоари, надлези, пешеходни алеи и детски площадки за подобряване на градска среда. *** Шумен От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие в област Шумен.


*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на

*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на ...

......... предизборната си кампания. *** Стара Загора От 11.00 часа, в зала 2 на общината ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат дадениподробности за предстоящото „16-ти ретро парад Стара Загора". *** Шумен От 14.00 часа в зала 2 на Областната администрация, ще се проведе заседание на Областната комисия „Военни паметници".


*** София От 10.00 часа в Аулата на Софийския университет

*** София От 10.00 часа в Аулата на Софийския университет ...

......... 14:00 часа, в зала 201 на Областна администрация Смолян, Постоянната областна епизоотична комисия ще проведе заседание в разширен състав, във връзка със появата и разпространението на болестта Африканска чума по свинете. *** Шумен От 10.00 часа в зала 2 на областна администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.


*** София От 8.00 до 13.00 часа, в кабинет №

*** София От 8.00 до 13.00 часа, в кабинет № ...

......... Стара Загора От 19.00 часа ще се състои спектакълът „Нощно слънце" в Драматичен театър - Стара Загора. *** Сливен От 18.30 часа в Драматичен театър „Стефан Киров" ГЕРБ - Сливен ще даде официално начало на предизборната си кампания със специално събитие, представящо основните приоритети в програмата за управление на общината.


София.От 9.10 часа от Централната гара ще потегли парния локомотив

София.От 9.10 часа от Централната гара ще потегли парния локомотив ...

......... полет. Изложбата е оформена в два сегмента - „Цепелиновото летище край Ямбол (1916 - 1918г.)" и „Отбрана на 29 пехотен Ямболски полк при Добро поле". ***Ямбол.От 11.00 часа в Музея на бойната слава ще се проведе откриване на изложбата „Диорами от периода на Първа световна война (1915 - 1918 г.)".


*** София От 9.30 ч. с благословението на Негово светейшество

*** София От 9.30 ч. с благословението на Негово светейшество ...

......... *** Шумен От 9.30 часа в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров" с отворена дискусия започва реализацията на проекта „Гражданите за Европа", който Община Шумен изпълнява в партньорство с общините Ксанти, Струмица и Браила. *** Ямбол От 14.30 ч. кметът на Ямбол Георги Славов ще открие Регионалният турнир по футбол за учащи


*** София От 11.00 часа на ъгъла на бул. „Ломско

*** София От 11.00 часа на ъгъла на бул. „Ломско ...

......... От 13.30 часа в селото председателят на БЗНС Н. Ненчев и председателят на ДОСТ Лютви Местан заедно с председателите на местните организации на БЗНС и ДОСТ ще проведат съвместна пресконференция. *** Шумен/с. Васил Друмев От 12.00 часа в центъра на селото ще се проведе Кулинарен фестивал „Забравени традиции- обредни трапези".


*** София От 10.00 часа в парка „Гео Милев

*** София От 10.00 часа в парка „Гео Милев" ще ...

......... „Кайлъка" ще се състои Празник на парк „Кайлъка" и туризма, организиран от Общински съвет на Съюза на пенсионерите-2004. *** Перник От 10.00 часа пред читалището в кв. „Църква" ще бъде открит 13-тия Многожанров републикански фестивал на хората с увреждания. *** Стара Загора/с. Петрово Ще се проведе празник на с. Петрово.


*** София От 09.30 часа в х-л „Света София

*** София От 09.30 часа в х-л „Света София", ул. ...

......... - главен редактор на алманаха „Литературни запознанства", член на Съюза на писателите на Москва; акад. Юрий Васюков - член на Международната славянска академия в Москва; Камил Зиганшин - автор на дилогията „Златото на Алдан", отличена с Държавна премия „Салават Юлаев"; краеведът Раиса Усович; писателят Павел Поздеев и фотокореспондентът Николай Глазков.


*** София От 10.00 часа на в ул. „Георг Вашингтон

*** София От 10.00 часа на в ул. „Георг Вашингтон" ...

......... Калиакра. *** Кюстендил От 14.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет в Кюстендил. *** Перущица От 18.00 часа на площад „27-ми Априлий“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на честването на 50 години град Перущица. *** Плевен От 09.00 часа ще се проведе редовната сесия на Общинския съвет.


*** София От 10.00 часа ще се проведе заседание на

*** София От 10.00 часа ще се проведе заседание на ...

......... министър-председателят Бойко Борисов, областният управител Здравко Димитров и кметът на град Пловдив Иван Тотев. От 17.30 часа в залата на Общински съвет - Пловдив заместник-кметът Георги Титюков ислужители на Община Пловдив ще проведат консултация на граждани и заинтересовани страни по прилагане на Националната програма за достъпна жилищна среда и личнамобилност.


*** София От 12.00 часа в сградата на Столична община,

*** София От 12.00 часа в сградата на Столична община, ...

......... ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия – Смолян във връзка с наложените мерки срещу разпространението на АЧС. *** Шумен От 10.00 часа, в зала 203 на общината ще има брифинг. От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.


Варна.От 17.50 часа пред входа на ФКЦ, откъм входа от

Варна.От 17.50 часа пред входа на ФКЦ, откъм входа от ...

......... от ВМС. ***Варна.От 20.00 часа в зала 1 на ФКЦ ще се състои тържествено събрание-концерт, посветено на Празника на Военноморските сили. ***София.От 10.00 часа в парка „Заимов" Столична библиотека продължава своята кампания „Зелена библиотека". ***Стара Загора/с. Горно Ботево.От 10.30 часа в село Горно Ботево ще бъде отбелязан Празник на домата.


СмолянОт 11.30 ч. министърът на труда и социалната политика Бисер

СмолянОт 11.30 ч. министърът на труда и социалната политика Бисер ...

......... кораба. По случай 140-та годишнина на българските Военноморски сили разрушителят USS Porter от състава на ВМС на САЩ ще бъде на посещение във Варна от 9 до 11 август 2019 годинаЖелаещите да присъстват журналисти трябва да се явят в 12.30 часа пред транспортния портал на пристанище Варна /срещу Морска администрация/.


София.От 11.00 часа започва строителството на ул. „Централна

София.От 11.00 часа започва строителството на ул. „Централна" в район ...

......... - Враца ще се проведе извънредно заседание на Областната епизоотична комисия. ***Кюстендил.От 11.00 часа пред паметника на Тодор Александров в Кюстендил, ще бъдат отбелязани 116 години от Илинденско - Преображенското въстание ***Разград.От 11.00 часа в зала 712 на Областна администрация - Разград ще се състои заседание на Областната епизоотична комисия.


Карлово.От 21.00 часа на пл. „Васил Левски

Карлово.От 21.00 часа на пл. „Васил Левски" в града държавният ...

......... и цветя пред паметници и паметни плочи, свързани сосвобождението на Шумен - пред паметника на капитан Колесников, паметника на генерал Мадатов и паметника на погребаните руски воини. ***Шумен.От 11.30 часа пред паметника на Васил Левски започва ритуалът по полагане на венци и цветя по повод годишнината от рождението на Апостола.


София.От 11.00 часа на „Дондуков

София.От 11.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще ...

......... БТА в Шумен ще се състои пресконференция на председателя на ПП АБВ Румен Петков във връзка със становище на партията за машинното гласуване и за сделката за самолетите Ф16. ***Ямбол.От 15.00 часа в заседателна зала на Областната администрация ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по плодове и зеленчуци.


София.От 09.00 часа Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглави Тържествена света

София.От 09.00 часа Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглави Тържествена света ...

......... ще се проведе тържествена света литургия и ще бъде раздаден курбан в двора на църквата по случай храмовия празник. ***Стара Загора.От 11.00 часа в Кукления театър ще се проведе спектакъла за деца „Чук и Пук" от Турбьорн Егнер. ***Стара Загора.От 21.00 часа на стадион „Берое" ще бъде представена операта „Трубадур".


София.От 17.10 часа в зала „Кристал

София.От 17.10 часа в зала „Кристал" на хотел „Силвър хаус" ...

......... на БСП Корнелия Нинова. ***Нови пазар.От 13.00 часа в Стрелбищен комплекс - Нови пазар ще се проведе турнир по стрелба във връзка с Професионалния празник на полицията - 5 юли. ***Перник.От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Перник ще се проведе регулярната месечна среща с кметовете на населени места.


София.От 11.00 часа в Борисовата градина пред паметника на акад.

София.От 11.00 часа в Борисовата градина пред паметника на акад. ...

......... ***Стара Загора.От 11.00 часа в Кукления театър ще се играе спектакълът „Храбрият шивач" от Братя Грим. ***Тунджа./село Хаджидимитрово.От 9.00 часа на кръстовището на пътя Ямбол-Сливен със село Хаджидимитрово ще се проведе протест заради проблеми с автобусния транспорт. ***Тутракан.От 18.00 часа в парка в града ще се проведе Празник на кайсията.


*** София От 08.00 часа в Литературен клуб „Перото

*** София От 08.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще ...

......... 10.00 часа в селото ще започне Празник на охлюва „Охльо - Бохльо, покажи си рогцата ...." и празник на селото. *** Ямбол От 20.00 часа пред сградата на Община Ямбол ще се състои концерт с участието на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени" и Джипси Кингс" по повод празника на града.


*** София От 06.00 часа на паркинга пред Резиденция Бояна,

*** София От 06.00 часа на паркинга пред Резиденция Бояна, ...

......... зона Изток, Стара Загора зад Спортната зала ДЗУ. *** Стара Загора/с. Пряпорец От 10.00 часа ще се състои Национален събор на българския фолклор и българските традиционни ястия в с. Пряпорец. *** Шумен От 18.00 часа в парк „Студентски" ще се състои втората вечер от третото издание на фестивала „Шумен рок".


*** София От 09.00 часа ще започне редовното заседание на

*** София От 09.00 часа ще започне редовното заседание на ...

......... обсъждане на касовото изпълнение на бюджета на Община Шумен за 2018-та година. От 18.00 часа в парк „Студентски" ще се състои битка между български рок банди - „Battle of BG bands", част от програмата за третото издание на фестивала „Шумен Рок", който ще се проведе от 14 до 17 юни.


Стара Загора.От 12.00 часа пред сградата на УМБАЛ „Проф. д-р

Стара Загора.От 12.00 часа пред сградата на УМБАЛ „Проф. д-р ...

......... дарител Стоян Стоянов - студент IV курс от ШУ "Еп.К.Преславски" ще дари на потребителите на Дома - борд / платформа / за инвалидни колички, който ще бъде монтиран в служебния автомобил на социалното заведение. ***Шумен.От 10.00 часа до 14.00 часа на язовир „Шумен" ще бъде извършено зарибяване от „Напоителни системи".


*** София От 09.00 часа в софийския митрополитски храм

*** София От 09.00 часа в софийския митрополитски храм "Св. ...

......... часа в Куклен театър ще бъде представен спектакълът „Банда бацили" от Мария Донева и Янчо Иванов. От 19.00 часа в Оперен театър ще бъде представен балетен спектакъл „Балетна феерия". *** Шумен От 12.00 часа в парк Студентски ще се състои официалното закриване на младежкия стрийт арт фестивал „Шумен и буден".


*** София От 10.50 часа пред монумент „Камбаните

*** София От 10.50 часа пред монумент „Камбаните" вицепрезидентът Илияна ...

......... народа" за гласовете на публиката. *** Стара Загора От 9.00 часа „ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД организира състезание по риболов край водите на яз. „Овчарица". *** Сливен От 18.00 до 19.30 часа ще се проведе протестно шествие под надслов „Да запазим българското семейство!", което ще тръгне от сградата на общината.


*** София От 09.00 часа писмен изпит по журналистика започва

*** София От 09.00 часа писмен изпит по журналистика започва ...

......... и граждани. От 18.00 часа пред сградата на Областната управа ще се проведе протест против анти-семейните и анти-български политики, насочен срещу Националната стратегия за детето. *** Ямбол От 17.00 часа пред сградата на Община Ямбол ще се проведе протест против анти-семейните и анти-български политики, насочен срещу Националната стратегия за детето.


*** София От 09.45 часа от първи перон на Централна

*** София От 09.45 часа от първи перон на Централна ...

......... на Шумен ще отбележат Международния ден на детето - 1 юни с карнавално дефиле. От 11.30 часа в Младежкия дом ще бъдат наградени най-добрите есета и рисунки от третото издание на конкурса „Индустрията в моя регион." *** Ямбол От 10.00 часа в Градския парк ще се проведе празника „Детски калейдоскоп".


Кърджали.От 11.00 часа държавният глава ще приветства възпитаниците на СУ

Кърджали.От 11.00 часа държавният глава ще приветства възпитаниците на СУ ...

......... часа във военно формирование 44200 - Стара Загора (до Национална агенция поприходите - клон Стара Загора) от състава на Втора механизирана бригада ще се проведе Ден на отворени врати. ***Смолян.От 10.00 до 16.00 часа в 101 алпийски полк ще се проведе ден на отворени врати по случай Деня на детето.


София.От 14.00 часа президентът Румен Радев ще приеме на „Дондуков

София.От 14.00 часа президентът Румен Радев ще приеме на „Дондуков"2 ...

......... в предприятие за производство на машини за хранителната индустрия, Иво Христов ще се срещне с ръководството и работещите в предприятието. В 18.30 часа в клуб "Сакар" в гр. Свиленград Христов ще се срещне с обществеността. ***Царево.От 18.30 часа в салона на народно читалище „Георги Кондолов 1914 на ул. „Хан Аспарух"


*** София В 9.00 часа държавният глава и върховен главнокомандващ

*** София В 9.00 часа държавният глава и върховен главнокомандващ ...

......... ще се състои тържествен ритуал по издигане на националния флаг, както и отслужване на молебен и марш на представителни блокове от военните формирования на ямболския гарнизон. От 11.30 часа в Музея на бойната слава ще бъде представена презентация, посветена на участието на 29-ти пехотен Ямболски полк в Първата световна война.


*** София От 10.00 часа премиерът Бойко Борисов ще посрещне

*** София От 10.00 часа премиерът Бойко Борисов ще посрещне ...

......... 1-вия кръг от „Български дрифт шампионат". *** Смядово От 10.00 часа на централния площад в града ще се проведе Общински пролетен събор „Да запеем заедно- 50 години Смядово град". *** Стара Загора./с. Хрищени От 18.00 часа на централния площад ще започне празникът на село Хрищени под надслов „Зелен, зелен Гергьовден".


*** София От 10.30 часа в Гербова зала на „Дондуков

*** София От 10.30 часа в Гербова зала на „Дондуков" ...

......... мероприятие. В 14.30 часа на статуята на Богородица в града КрумДончев ще се срещне с граждани. В 15.30 часа в Кафе "Вю" той ще проведе дискусия с младежи *** Ценово./с. Долна Студена От 13.30 часа кандидатът за евродепутат Андрей Новаков от ГЕРБ ще се срещне сжители в село Долна Студена.


*** София От 9.15 часа пред Министерството на отбраната заместник

*** София От 9.15 часа пред Министерството на отбраната заместник ...

......... От 18.30 часа пред НЧ „Ст. Чилингиров - 1963" ще се състои концерт „Майски цветя" на градския духов оркестър. От 19.00 часа в парка пред НЧ „Стилиян Чилингиров - 1963" на пл. „Гривица" Градският духов оркестър „Михаил Биков" ще изнесе концертна програма от хора и танци под наслов „Майски цветя".


*** София Министър-председателите на България и Свободна държава Бавария -

*** София Министър-председателите на България и Свободна държава Бавария - ...

......... с обществеността в в кметството на с. Рогозен. *** Хайредин От 17.30 часа кандидатът за евродепутат от „БСП за България" Петър Витанов ще се срещнес граждани в читалището в гр. Хайредин. *** Шумен От 13.00 часа ще започнат финалите в турнира за Купата на Българската федерация по баскетбол при юношите.


*** София От 11.00 часа на пл. „Св. Александър Невски

*** София От 11.00 часа на пл. „Св. Александър Невски" ...

......... въстание от 1876-та година, ще бъде на площад „20-ти април" от 20.30 часа. *** Плиска От 9.30 часа в Голямата Базилика Света литургия ще отслужи Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. От 10.00 часа в Голямата базилика на територията на НИАР „Плиска" за шеста година ще бъде организирана кръщавка на деца.


Ямбол.Президентът Румен Радев ще бъде гост на община Тунджа по

Ямбол.Президентът Румен Радев ще бъде гост на община Тунджа по ...

......... във фирма „Натура фит". ***Шумен.От 11.00 часа в парка при Община Шумен ще се състои Еко фиеста по повод Световния Ден на Земята -22 април. ***Шумен.От 18.00 часа в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров" водачът на листата на „Демократична България" Радан Кънев ще се срещне с Демократичната общност в град Шумен.


*** София От 9.00 часа XVII състав на Специализирания наказателен

*** София От 9.00 часа XVII състав на Специализирания наказателен ...

......... ученици от ПГ по икономика, които ще представят своите презентации по повод денят на Конституцията. От 14.з0 часа в зала 203 на общината ще се проведе Консултативен съвет. *** Ямбол От 16.30 часа на ул. „Г. Раковски" до подлеза ще се проведе 21-вото издание на Националния куклено-театрален фестивал „Михаил Лъкатник".


София.От 09.00 часа до 14.00 часа в Българската стопанска камара

София.От 09.00 часа до 14.00 часа в Българската стопанска камара ...

......... „Арена Шумен" ще бъде разкрита информационна борса за набиране на войници и матроси за Българската армия. От 17.00 до 18.00 часа присъстващите ще видят демонстрация на умения на военнослужещи с въоръжение и техника. В Шумен национална кампания „Бъди войник" ще завърши с концерт в зала „Арена Шумен" от 18.30 ч.


*** София От 11.00 часа в Централата на партията (пл.

*** София От 11.00 часа в Централата на партията (пл. ...

......... театър ще бъде представена премиерата на „Банда бацили" от Мария Донева и Янчо Иванов. От 15.00 часа в Парк „5-ти октомври" ще се проведе авторският спектакъл на театър „МАЛЕ-МАЛЕ" - София, „Концерт на куклите". От 17.00 часа в парк „Пети октомври" ще се състои „Хора за хората" - общоградска инициатива


*** Трън/с. Лева река От 13.00 часа Министърът на земеделието,

*** Трън/с. Лева река От 13.00 часа Министърът на земеделието, ...

......... часа в Оперния театър ще се състои премиерата на камерната опера „Лицето на лъва" от Елена Лангер. *** Шумен От 10.00 часа Шуменският общински младежки съвет се включва в националната инициатива „ФАС ОFF" и организира акция за почистване на района около Паметника на Свободата и стъпалата до Младежки дом Шумен.


Предстоящи събития в страната за 05 април 2019 година ***София.От

Предстоящи събития в страната за 05 април 2019 година ***София.От ...

......... Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания на ул. „Капитан Кръстев" № 13. ***Хасково.От 18.30 часа в конферентната зала на парк хотел „Европа" ще се състои кратка пресконференция и откриването на съвместна работна среща, организирана от Столична лекарска колегия и Районна лекарска колегия - Хасково.


София.От 11.30 часа президентът Румен Радев ще награди победителите в

София.От 11.30 часа президентът Румен Радев ще награди победителите в ...

......... които се полагат за гората. ***Смолян.От 14.00 часа директорът на Регионалната дирекция по горите ще даде пресконференция по повод „Седмица на гората - 2019 г.". ***Търговище.От 11.00 часа в зала 28 на Община Търговище ще бъде дадена на пресконференция за кампания за почистване на града и населените места преди Великден.


София.От 9.00 часа ще започне заседанието на Народното събрание. ***София.От

София.От 9.00 часа ще започне заседанието на Народното събрание. ***София.От ...

......... възраст. ***Шумен. От 9.00 часа в зала 363 в сградата на общината ще се проведе редовно заседание на Общински съвет- Шумен. ***Ямбол.От 18.00 часа в Музея на бойната слава ще бъде представена изложба на шапки и униформи, използвани в различни периоди от Българската армия - от Освобождението до наши дни.


София.От 10.00 часа в зала „Джеймс Баучер

София.От 10.00 часа в зала „Джеймс Баучер" на Института „Иван ...

......... Димитров ще даде пресконференция. ***Пловдив.От 11.30 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие обновената музейна експозиция в къща музей „Христо Г. Данов". *** Свищов. От 10.00 часа в Детски отдел на Градската библиотека ще се проведе Творческа работилница „Работливи ръчички" - изработване на фигурки и предмети от пластилин.