Младежката организация на ДБГ сезира омбудсмана Мая Манолова за отказа

Младежката организация на ДБГ сезира омбудсмана Мая Манолова за отказа ...

......... отворено писмо в парламента, в което призовава депутатите да изпълнят разпоредбите от Изборния кодекс, в частта за машинното и електронното дистанционно гласуване. Манолова припомня на депутатите за машинното и за електронното гласуване В бюджета на ЦИК за 2019 г. имало само 600 000 лв. повече от парите за 2018 г.


Международната рейтингова агенция Fitch потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг

Международната рейтингова агенция Fitch потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг ...

......... от Fitch е подкрепена и от реалистичната политическа рамка за присъединяване към еврозоната. Поздравявам правителството на Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов, както и всички инситуции, допринесли за тази висока оценка. Уверен съм, че заедно ще направим България атрактивна дестинация за правене на бизнес с високи доходи за всички граждани", пише Цветанов.


Ден на реакции и коментари след като вчера вицепремиерът Валери

Ден на реакции и коментари след като вчера вицепремиерът Валери ...

......... бъде вицепремиер, но това не е най-голямата новина. Това коментира Илхан Кючюк, е...Веднага след оставката започнаха да се спрягат имена за наследници на Симеонов. Лидерът на "Атака" каза, че ще предложи да няма четвърти вицепремиер. Оставката на Симеонов може пак да повдигне и въпроса за председателя на ПГ "Обединени патриоти".


Председателят на парламентарната група на

Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров предложи ...

......... а приятелско предложение, което да върне Каракачанов към здравия разум. "Смятам, че те и двамата изгубиха връзката с реалността. Правих вече няколко предупреждения - защото се занимаваме с лифтове, дискотеки, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, ако ли не - зле за тях", пише Сидеров.


Бизнес лидери, изпълнителни директори и предприемачи настояват в отворено писмо торите

Бизнес лидери, изпълнителни директори и предприемачи настояват в отворено писмо торите ...

......... горда нация", така коментират постигнатото от правителството решение представители на средния бизнес. Писмото е инициатива на Джон Лонгуърт, бивш генерален директор на Британската търговска камара и е подписано от Алианса на британските предприемачи и предстои пред идната седмица с него да се сдобият всички депутати от Консервативната партия, посочва изданието.


България и Румъния не вървят в пакет в мониторинга. Tова

България и Румъния не вървят в пакет в мониторинга. Tова ...

......... Тимерманс, през 2007 година, когато двете страни станаха част от Общността, България и Румъния не са били готови, по отношение на правосъдието и вътрешния ред, за присъединяване към ЕС. За да сме сигурни че двете странище наваксат в тези сфери, създадохме Механизма за сътрудничество и проверка”, припомня зам.-председателят на ЕК.Все по-сериозно изглежда противопоставянето в коалицията на

Все по-сериозно изглежда противопоставянето в коалицията на "Обединени патриоти". След ...

......... приятелско предложение, което да го върне към разума. Защото смятам, че те и двамата изгубиха връзката с реалността. Правих вече няколко предупреждения - защото се занимаваме с лифтове, дискотеки, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, ако ли не - зле за тях", коментира още Сидеров.


Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ написа в социалната мрежа

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ написа в социалната мрежа "Фейсбук", ...

......... Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната", допълва лидерът на ДПС.Припомняме, вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка снощи, 16 ноември. Той депозира оставката при министър-председателя Бойко Борисов, като малко след това от правителствената пресслужба съобщиха, че премиерът е приел оставката му./news.bg


Официалният сайт на парламента падна след хакерска атака. Към този

Официалният сайт на парламента падна след хакерска атака. Към този ...

......... е друга форма на протест, а окачествяването като анархисти  е заигравка с думите на премиера Борисов, който преди дни заяви, че на протеста има анархисти. По всяка вероятност атаката е DDoS, отказ от услуга, претоварване на сървъра, която е доста популярна. Ето какво изписва сайтът на парламента при отварянето му.


"Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и ...

......... и некомпетентността. Но този акт не решава проблемите". Това е коментирал Мустафа Карадайъ във Фейсбук, информираха от ДПС. "Ситуацията в страната е тревожна. Бедността и несигурността подхранват омразата и агресията. Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната", е посочил той.


Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и

Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и ...

......... на страната", заявява Карадайъ. Припомняме, че вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка, която беше приета от премиера Бойко Борисов. Причина за оставката станаха непремерените думи на Симеонов към майките на деца с увреждания, които в продължение на 26 дни протестираха в столицата с искане той да се оттегли от заемания пост.Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Очаквам

Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Очаквам ...

......... трите партии, обясни той. Но допълни, че напоследък предложенията му не се приемат от партньорите.Защо трябва да има втори вицепремиер от патриотите, да е без портфейл, нищо няма да се провали и да се срине, попита лидерът на "Атака".Имаше непоследователност в ръководството на ГЕРБ за оставката, коментира още Сидеров. /24chasa.bg


В телефонно включване в предаването

В телефонно включване в предаването "Офанзива" по Канал 3 председателят ...

......... не издържаха теста. Всичко това, което направиха като грешки, е достатъчно, добави той, цитиран от novini.bg. Няма срок и ултиматум, правя го като приятелско предложение, което да ги върне към основните неща в живота, защото смятам, че и двамата малко позагубиха връзка с реалността, каза още Волен Сидеров.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Бюджет 2019 г. е първият наистина социален бюджет, от гледна

Бюджет 2019 г. е първият наистина социален бюджет, от гледна ...

......... двустранните търговско-промишлени палати. Ще можем да привлечем млади хора да се завърнат в България. Друг плюс у нас е най-дългото майчинство. Вместо да да спорим с работодателите дали го намалим или не, нека да го използваме като реклама за привличането на младите хора обратно у нас” – заяви зам.-министър Русинова.


Волен Сидеров отправи предложение - Красимир Каракачанов също да подаде

Волен Сидеров отправи предложение - Красимир Каракачанов също да подаде ...

......... също да подаде оставка като вицепремиер. Направи го в пряко включване в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.Кабинетът "Борисов 3"Сидеров: Оставката закъсня. Предлага да няма четвърти вицепремиерЦветан Цветанов: Оставката не счупва, а заздравява конструкциятаПърван Симеонов пред Dir.bg за оставката: Валери Симеонов чу общественото мнениеВалери Симеонов хвърли оставка (видео)


Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и

Оставката на злополучния вицепремиер беше задължителна, тя е закъсняла и ...

......... закъснял жест и показва, че активните граждани не отстъпиха пред цинизма, арогантността и некомпетентността. Но този акт не решава проблемите. "Ситуацията в страната е тревожна. Бедността и несигурността подхранват омразата и агресията. Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната", завършва Карадайъ.На 18 ноември, неделя, от 13.00 часа ще се състои

На 18 ноември, неделя, от 13.00 часа ще се състои ...

......... 01.01.2019 г.; - държавата да регистрира и управлява по Закона за акцизите и данъчните складове 28 данъчни (акцизни) склада за течни горива във всички административни области на страната с цел либерализиране на пазара. Исканията са внесени в Президентството и 44-тото Народно събрание за вземане на отношение с оглед тяхната компетентност.


Около 20 души се събраха на протест пред Народното събрание

Около 20 души се събраха на протест пред Народното събрание ...

......... е никаква! Не се заплаща трудът, както трябва, както заслужава един обикновен българин". Друга протестираща каза: "Искам промяна в България във всичко - системата на управление да се промени, да е безпартийна". Протестиращите направиха шествие по софийските булеварди, но се движиха по тротоарите, за да не пречат на движението. /dariknews.bg


Според лидерa на ДПС Мустафа Карадайъ оставката на злополучния вицепремиер

Според лидерa на ДПС Мустафа Карадайъ оставката на злополучния вицепремиер ...

......... този акт не решава проблемите", написа Карадайъ в официалния си фейсбук профил. Той посочва още, че ситуацията в страната е тревожна - бедността и несигурността подхранват омразата и агресията. "Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната", призовава лидерът на ДПС.


На 18 ноември, неделя, от 13.00 часа ще се състои

На 18 ноември, неделя, от 13.00 часа ще се състои ...

......... 01.01.2019 г.; - държавата да регистрира и управлява по Закона за акцизите и данъчните складове 28 данъчни (акцизни) склада за течни горива във всички административни области на страната с цел либерализиране на пазара. Исканията са внесени в Президентството и 44-тото Народно събрание за вземане на отношение с оглед тяхната компетентност.


Оставката на Валери Симеонов беше задължителна, но е закъсняла, подадена

Оставката на Валери Симеонов беше задължителна, но е закъсняла, подадена ...

......... подкрепени с числа и най-вече възможни. Продължаваме в този дух да представляваме тези искания там, където е мястото за тяхното решение - в българския парламент, посочи Нинова. Тя уточни, че в понеделник на заседание на Изпълнителното бюро на БСП ще бъде взето решение дали депутатите ще се регистрират в зала за кворум.


Варна. Българското законодателство дава на майките повече права, отколкото са

Варна. Българското законодателство дава на майките повече права, отколкото са ...

......... и бизнеса, лекари, психолози. Галя Василева, бургаски народен представител и член на НИС на МГЕРБ, поздрави организаторите на форума във Варна, като отбеляза, че той е изключително полезен за жените, на които предстои да станат майки, и отправи пожелания темата да бъде широко дискутирана и в други градове на страната.


Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери ...

......... г. става член на НФСБ. На конгреса на НФСБ през същата година е избран за заместник-председател на партията. През 2014 г. и 2017 г. е избран за народен представител, съответно от листите на Патриотичен фронт и Обединени патриоти от 17 МИР-Пловдив област. Семеен, има двама сина – Янко и Александър.


Председателят на ПГ на

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" ...

......... края на миналата година започнах да бия камбаната и да казвам, че не сме във властта за лифтове, за дискотеки, за сергии и т.н. Ние сме за по-важни неща - доходи,стандарт на живот, безработица, работа. И за какво са сега хората на улиците? По същите теми", посочи лидерът на "Атака".


Бившият македонски премиер Никола Груевски ще бъде върнат в Република

Бившият македонски премиер Никола Груевски ще бъде върнат в Република ...

......... Македония, с който се споразумяха за предсрочни избори при определени условия и излезе, че не съм се договарял. Всичко, което съм казвал, е било истина. Казвам, че Груевски ще бъде върнат. Унгария трябва да каже бил ли е отвлечен, по своя воля ли е влязъл в дипломатическата кола", каза Заев.


Варна. Майчинството у нас е най-продължителното в ЕС – 58

Варна. Майчинството у нас е най-продължителното в ЕС – 58 ...

......... професионалния си живот”, посочи Пачолова пред присъстващите. Във форума взе участие и д-р Милко Папазов, началник на Родилното отделение на МБАЛ „Св. Анна” – Варна, който коментира репродуктивните проблеми на младите двойки. По думите му профилактиката на стерилитета е изключително важна, а медицината вече предлага много възможности за успешно лечение.


Младежката организация на Движение „България на гражданите“ внесе жалба до

Младежката организация на Движение „България на гражданите“ внесе жалба до ...

......... ми като гражданин и гласоподавател са нарушени, тъй като Министерският съвет и Централната избирателна комисия не дават възможност да се упражнява вот чрез машинно и дистанционно електронно гласуване, въпреки законовите разпоредби, заяви председателят на младежката организация Андрей Петков От партията са подали жалби и до Президентството, Министерския съвет и ЦИК.


Искаме да поздравим майките на деца с увреждания за това,

Искаме да поздравим майките на деца с увреждания за това, ...

......... да се промени. Голямата победа е, че чувството за справедливост надделя над страха и апатията. Затова те заслужават нашето уважение и уважението на цялата страна. Това каза Корнелия Нинова."Виновните" майкиНов етап на протестите: Покана към президента Радев и мажоритарни исканияМайките искат нова оставкаЦветан Цветанов: Оставката не счупва, а заздравява конструкцията


Оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е съгласувана с мен,

Оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е съгласувана с мен, ...

......... ако излезе, днес чувам Цветанов да казва, че нищо няма да се счупи, даже ще се заздрави. Кое е вярно, какво се случи в тези два дни, попита лидерът на "Атака". Според Сидеров след оставката на Симеонов е възможно пак да се повдигне въпросът за председател на ПГ "Обединени патриоти".


Голямата победа не е само оставката на вицепремиера Валери Симеонов,

Голямата победа не е само оставката на вицепремиера Валери Симеонов, ...

......... деца с увреждания затова, че 26 дни не отстъпиха от най-милото, което би могла да има една майка - детето си. Преди две години това би било невъзможно, по думите на Нинова, защото хората се страхували да имат различни мнения и имали апатия, че нищо не може да се промени.


Голямата победа не е само оставката на вицепремиера Валери Симеонов,

Голямата победа не е само оставката на вицепремиера Валери Симеонов, ...

......... Преди две години това би било невъзможно, по думите на Нинова, защото хората се страхували да имат различни мнения и имали апатия, че нищо не може да се промени. Цветанов: Оставката на Симеонов не счупва коалицията, а я заздравява Той оцени подадената оставка като акт, който ще успокои обстановката в страната


"Валери Симеонов си беше поставил за цел, ако предприема нещо,

"Валери Симеонов си беше поставил за цел, ако предприема нещо, ...

......... не са развръзка на политически сюжети, а са завръзка на съвсем нови. "Дългата ръка на ДПС стои зад всичко, което се случва в страната", каза още. "Тя цели поставяне на Бойко Борисов в още по-голяма зависимост, премахвайки патриотите или поне основното „анти ДПС“ острие – Валери Симеонов", добави Първан Симеонов.


"Оставката на Валери Симеонов беше задължителна. Голямата победа обаче не ...

......... вече са различни. Ситуацията е различна и днес хора от много градове в страната протестират“, каза Нинова. Лидерът на БСП обяви,че решението на партията дали депутатите ще се регистрират в зала, ще бъде взето на заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на ПГ на „БСП за България“, които е свикала.


Голямата победа на майките на деца с увреждания не е

Голямата победа на майките на деца с увреждания не е ...

......... път ги отхвърлихте. Помислете си преди да ги внесете следващата седмица за второ четене“, заяви лидерът на БСП.   „Дали ще се регистрираме за кворум, решението ще вземе в понеделник на заседание на Изпълнителното бюро“, каза още тя.  ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!   


Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен, заяви

Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен, заяви ...

......... трябва да бъде предложен от тях. Според мен не е нужно да има четвърти вицепремиер. Възможно е да останат трима вицепремиери – Дончев, Каракачанов и Захариева. Нищо няма да се срине, въпросът е да се върши работа. Защото и без единия, и без другия вицепремиер коалицията може да върви напред“.


"Валери Симеонов си беше поставил за цел, ако предприема нещо, ...

......... не са развръзка на политически сюжети, а са завръзка на съвсем нови. "Дългата ръка на ДПС стои зад всичко, което се случва в страната", каза още. "Тя цели поставяне на Бойко Борисов в още по-голяма зависимост, премахвайки патриотите или поне основното „анти ДПС“ острие – Валери Симеонов", добави Първан Симеонов.


Пред Народното събрание се провежда протест с искане за промяна

Пред Народното събрание се провежда протест с искане за промяна ...

......... участие на гражданите във властта. Според него те настояват чрез гражданска инициатива хората да могат да решават всички въпроси, които са от компетентността на Народното събрание. "Конституцията го позволява, ограниченията са в закона. Също отпадане и на високите кворуми както за инициирането, така и за действителността", подчерта той пред радиото.


"В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на ...

......... сред хората. "През трите пленарни дни трябва да бъдат в зала и за аргументират своите изказвания, водейки политически дебати впосока подобряване законодателната рамка", каза още тя.  Караянчева призна, че в 42-то Народно събрание депутатите от ГЕРБ също не влизаха в залата и добави, че според нея това не е начинът за решаване на проблемите. 


Миглена Александрова от „Атака” ще е депутатът, който трябва да

Миглена Александрова от „Атака” ще е депутатът, който трябва да ...

......... Цветан Цветанов посочи, че националистите трябва сами да решат кого ще издигнат за вицепремиер. Той допълни, че оставката не разбива управленската конфигурация, а даже я стабилизира.За да се задвижи целият процес, обаче, трябва оттеглянето на Валери Симеонов да бъде гласувано от депутатите. Все още няма насрочена дата.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Това

Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Това ...

......... българска приказка за стоте тояги, солта и жълтиците накрая“, каза още Сидеров.   Той изтъкна, че оставката е закъсняла и на фона на едно натрупано възмущение от заинатяване. „Защото това беше на инат да стоиш на власт“, заяви Сидеров.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!   


Граждани и организатори на протести от няколко града сигнализират за

Граждани и организатори на протести от няколко града сигнализират за ...

......... искат от съда да призове директора да даде обяснения чий е подписът. Застава ли Пламен Райчев зад отказа си или се опитва да се скрие от поемането на отговорност. Очаква се делото да бъде насрочено. До този момент няма информация от общинската администрация мястото на протестната инициатива да е променено.


С оставката на Валери Симеонов се получи някакъв холивудски финал.

С оставката на Валери Симеонов се получи някакъв холивудски финал. ...

......... да управлява мразен - това е на сантиментално равнище, а обича да изчислява на политическо равнище какви са шансовете му да спечели следващата власт при положение, че му се изплъзва тази. Той ще напусне тази власт, за да се появи с ефекта на носталгия "къде е Бойко", обясни д-р Михайлов.


Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не

Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не ...

......... случи” с протестите в резултат. „Не мога да си представя, че е чак толкова виновен… Да, виновен е, така не се говори, но този човек има в семейството такова нещо. Не мога докрай да повярвам, че това, което той каза, е това, което всички интерпретираха по този начин", заяви Радев.


В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на

В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на ...

......... изготвят закони, които ще подобрят живота им. Според нея има достатъчно време, в което народните представители да се срещат и да бъдат сред хората. През трите пленарни дни трябва да бъдат в зала и за аргументират своите изказвания, водейки политически дебати в посока подобряване законодателната рамка, добави Цвета Караянчева.  


Варна. Да си добра майка и да имаш успешна кариера

Варна. Да си добра майка и да имаш успешна кариера ...

......... провежда броени дни преди 21 ноември, когато православната църква отбелязва Въведение Богородично – Денят на християнското семейство. Ирена Соколова благодари на Даниела Димова, член на НИС на Жени ГЕРБ, както и на областния ръководител на Жени ГЕРБ – Варна Йорданка Проданова, които инициираха дискусията и се ангажираха с организирането й.


Вълна от коментари бе публикувана във Facebook по повод оставката

Вълна от коментари бе публикувана във Facebook по повод оставката ...

......... 26-тия ден от протестите! На българина акълът му винаги идва със закъснение! А пък на този му дойде след като разтресе държавата! Повлече и Борисов, и ГЕРБ... И предизвика всеобщо отвращение... Няма разкаяние, няма осъзнаване на грешката, арогантен и по време на брифинга, Медиите му били виновни. И пак заплашва.


Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той вече

Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той вече ...

......... категоричен е Ковачев.Поздравявам майките на деца с увреждания за тяхната смелост и неотстъпчивост, но точно тук се видя, че това е една закъсняла оставка и тя отвори очите на българския избирател за бедността, за тази лъжовна стабилност, която виждаме в България, за корупцията, заяви Момчил Неков, евродепутат от ПЕС/ БСП.


Оставката на Валери Симеонов е очаквано и добро решение, което

Оставката на Валери Симеонов е очаквано и добро решение, което ...

......... състезават по надговаряне. Това ми липсва в поведението на опозицията", каза още кметът.На въпрос дали са успели да разберат какво искат протестиращите, Фандъкова заяви: "Има голям разнобой в исканията на протестиращите и определено някой се възползва от недоволството".Фандъкова акцентира, че за неделя в София има заявления за поне 4 протеста.


"Валери Симеонов се оттегля в лично качество, а не като ...

......... очакват сътресения, нито в "малката", нито в "голямата" коалиция, каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред Нова телевизия.Кабинетът "Борисов 3"Йорданка Фандъкова: Оставката на Валери Сименов е добро решение, но се забавиЦветан Цветанов: Правителството излиза по-работоспособно след оставкатаАко "Кой ще наследи" е въпрос, "Кой ще оглави" е мина от патриотичната война


Номерата, с които се отбелязват партиите в изборните бюлетини, да

Номерата, с които се отбелязват партиите в изборните бюлетини, да ...

......... депутатите, като се позовават на изследване на БАН и Софийския университет, че в устройствата, доставяни от досегашната фирма, има “редица факти, касаещи сигурността на хардуерната им част”.В отворено писмо до НС от вчера омбудсманът Мая Манолова призовава да не се погазва правото на гражданите да гласуват машинно и електронно. /24chasa.bg


Валери Симеонов се връща в парламента, ще изчакаме той да

Валери Симеонов се връща в парламента, ще изчакаме той да ...

......... нов вицепремиер, кой ще бъде той е въпрос на обсъждане. Това не е пост, който трябва да определям аз или ВМРО, ще изчакаме Симеонов да предложи нещо или да бъде обсъдено общо в коалицията. Най-вероятно това ще се случи другата седмица, когато бъде приета неговата оставка в парламента", добави Каракачанов.


Зад протестите стои правителството, защото ако не беше това управление

Зад протестите стои правителството, защото ако не беше това управление ...

......... да се съобразяваш с отговорностите, които имаш и с обещанията, които си дал. Недопустимо  да имаш груб вулгарен език, още повече да обиждаш нещо изключително свято за българина – майката”, така Таско Ерменков коментира оставката на вицепремиера Валери Симеонов.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!   


Мисля, че това е едно добро и очаквано решение, което

Мисля, че това е едно добро и очаквано решение, което ...

......... и посочи, че през миналата година почистващите фирми в столицата били глобени с 3,5 млн. лева. По въпроса с малките улички кметицата заяви, че ако навалелият сняг не бил много, можело да се мине без чистене, защото за два-три дни той щял да се стопи. Действаме по приоритети, подчерта тя.


Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той

Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той ...

......... и тя отвори очите на българския избирател за бедността, за тази лъжовна стабилност, която виждаме в България, за корупцията. Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка, Борисов я прие (обобщение)Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка снощи, а премиерът Бойко Борисов я прие. Симеонов определи решението си като морален акт, а целта: да пре...


Лошо ли е Гърция да е с кей на Дунав

Лошо ли е Гърция да е с кей на Дунав ...

......... вече са в ЕС, не могат да бъдат изключвани или разделяни в ключови сфери.В Солун Борисов бе с транспортния министър Росен Желязков, двамата се срещнаха и с колегата на Желязков Христос Спирдзис. Борисов е настоял за усилена работа по жп коридора Солун-Кавала-Александруполис-Бургас-Варна-Русе, който ще дададе развитие на този район. /24chasa.bg


Думите на Петър Петров сигурно са провокирали оставката

Думите на Петър Петров сигурно са провокирали оставката"Най-вероятно ще предложим ...

......... в домове и ги нарече "ненормални".Вицепремиерът каза, че оставката на Симеонов не е по настояване на премиера Бойко Борисов."Симеонов ми се обади вчера и ми каза какво е решил, а после двамата отидохме при премиера.", допълни Каракачанов.Той допълни, че се очаква с оставката се тушира напрежението с протестиращите майки. /24chasa.bg


Оставката на Валери Симеонов е едно очаквано и добро решение, защото ще

Оставката на Валери Симеонов е едно очаквано и добро решение, защото ще ...

......... насока, но резултатите няма да се видят веднага. 55 000 домакинства в София се отопляват на въглища. Готови сме да предложим на хората финансова подкрепа за промяна на начина им на отопление. Чистотата на въздуха изисква инвестиции“, каза още тя.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!  


Получихме лични заплахи заради протеста си, някои от тях бяха

Получихме лични заплахи заради протеста си, някои от тях бяха ...

......... на Каракачанов стана ясно, че преди това лидерът на НФСБ е свикал съвещание на депутатите и ръководството на партията, за да обсъдят създалата се ситуация. Решението за оставката е било взето тогава, а след това е бил информиран и премиерът Бойко Борисов. И Каракачанов отрече Борисов да е оказвал натиск.


Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери ...

......... оценки за политическото състояние в страната", заяви Цветанов по адрес на президента. Той все пак изрази задоволство от предстоящата среща между държавния глава и премиера Бойко Борисов. Все пак не пропусна да отбележи, че за 2 години Радев е имал достатъчно възможности да се запознае с управленската програма на кабинета.


Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери ...

......... може да дава морални оценки за политическото състояние в страната”, заяви Цветанов.Той все пак изрази задоволство от предстоящата среща между държавния глава и премиера Бойко Борисов. Все пак не пропусна да отбележи, че за 2 години Радев е имал достатъчно възможности да се запознае с управленската програма на кабинета. /БГНЕС


Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери ...

......... я заздравява. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на "Тази събота" по bTV.Кабинетът "Борисов 3"Ако "Кой ще наследи" е въпрос, "Кой ще оглави" е мина от патриотичната войнаИскрен Веселинов: Изключително мъжка постъпка на Симеонов Първан Симеонов пред Dir.bg за оставката: Валери Симеонов чу общественото мнение


Оставката на Валери Симеонов е морален акт, тя ще заздрави

Оставката на Валери Симеонов е морален акт, тя ще заздрави ...

......... ГЕРБ сме готови да се срещнем с него и да търсим консенсус. В политиката винаги трябва да си с протегната ръка. Дори сега ние търсим консенсус и политически дебат, но състоянтелен, а не с атаки без аргументи. Хората не искат избори, а стабилност. Те искат един по-устойчив път", подчерта Цветанов.


В петък вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка точно месец след

В петък вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка точно месец след ...

......... се месела във вътрешните ни дела по темата за втори лифт в Банско. Вицепремиерът потърси и дупки в оградата на границата с Турция, след като Елена Йончева го обвини в злоупотреби. Преди това, отново на границата Симеонов се опита сам да контролира пътуващите от Турция към страната ни гласоподаватели. /dariknews.bg


Вчерашният акт на Валери Симеонов е след съгласуване с неговата

Вчерашният акт на Валери Симеонов е след съгласуване с неговата ...

......... патриотите. Той уточни, че правителството ще се съобрази с кандидатурата за вицепремиер, която те посочат – „Каквото те предложат“.   „Цялата парламентарна група и правителството стоим изцяло зад исканията на майките с деца с увреждания“, категоричен беше Цветан Цветанов.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ОСТАВКАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!   


Премиерът Бойко Борисов прие оставката на заместник министър-председателя по икономическата

Премиерът Бойко Борисов прие оставката на заместник министър-председателя по икономическата ...

......... Премиерът Бойко Борисов прие оставката на заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.Това съобщиха от правителствената пресслужба.Вицепремиерът Валери Симеонов е депозирал оставката си, подчертавайки че това е лично негово решение и е свързано с нежеланието му да става повод за напрежение в управлението.


Правителството е стабилно и ще продължи да изпълнява ангажиментите от

Правителството е стабилно и ще продължи да изпълнява ангажиментите от ...

......... премиерът. Утре Красимир Каракачанов ще направи официално изявление.Валери Симеонов е имал среща около 16 часа днес с Каракачанов, на която е обявил решението си. Преди това лидерът на НФСБ свика съвещание на депутатите и ръководството на партията, за да обсъдят създалата се ситуация. Решението за оставката е било взето тогава.


Световните агенции бързо разпространиха новината за оставката на вицепремиера Валери

Световните агенции бързо разпространиха новината за оставката на вицепремиера Валери ...

......... в други градове на България, а към исканията за оставка на Симеонов се добавиха и искания за оставка на цялото правителство. Родители на децата инвалиди, които провеждаха в петък поредната протестна акция, посрещнаха съобщението за оставката на вицепремиера с аплодисменти и танци. За оставката на Симеонов съобщи и агенция Reuters.


Правителството е стабилно и ще продължи да изпълнява ангажиментите от своята

Правителството е стабилно и ще продължи да изпълнява ангажиментите от своята ...

......... и премиерът. Днес Красимир Каракачанов ще направи официално изявление. Валери Симеонов е имал среща около 16 часа вчера с Каракачанов, на която е обявил решението си. Преди това лидерът на НФСБ свика съвещание на депутатите и ръководството на партията, за да обсъдят създалата се ситуация. Решението за оставката е било взето тогава.


БСП винаги е била партия, свързана с интелигенцията, още от

БСП винаги е била партия, свързана с интелигенцията, още от ...

......... за целта трябва да има национална стратегия и планиране. Политологът Петър-Емил Митев, който е предложил кандидатурата на Лаверн, също обясни мотивите си. „Пазарна икономика – да, пазарно общество – не. „Не” на мутропазарната икономиката”, каза той и допълни, че тънката граница между тези понятия е в културата. Валерия МИНКИНА, БЛИЦ


Майките на деца с увреждания ликуват, след като вицепремиерът Валери

Майките на деца с увреждания ликуват, след като вицепремиерът Валери ...

......... че обществото може да се справи", коментира една от майките от инициативата "Системата ни убива". Обновена Майките: Продължаваме протестите, докато не гласуват оставката Това е първата спечелена битка, но войната продължава Протестите срещу оттеглилия се вицепремиер продължиха 26 дни подред. Сидеров: Не знаех, че Валери подава оставка Разнобой при Патриотите