Случвало ли ти се е понякога, когато се застоиш в

Случвало ли ти се е понякога, когато се застоиш в ...

......... за всякакъв вид меки подови настилки, можеш да използваш и за други текстилни повърхности.   Подобри престоя си вкъщи с прахосмукачка Ровус Виктор Вак! Една прахосмукачка – едно решение за много проблеми, свързани с алергията към домашния прах. Почисти добре, филтрирай въздуха и преоткрий насладата от престоя си у дома.


Помниш ли всички тези моменти, когато си оставал буден до

Помниш ли всички тези моменти, когато си оставал буден до ...

......... като после изцяло възвръща формата си. Тя е отлично проветрива и естествено хипоалергенна, в нея не се задържат неприятни микроорганизми. А за по-добра хигиена, калъфът на Дормео Риню се сваля и пере в пералня на 40⁰С. С топ матрак Риню Натура си подаряваш райска почивка и сладки сънища, всяка нощ.


„В настоящето вниманието на човек е фокусирано, стеснено само върху

„В настоящето вниманието на човек е фокусирано, стеснено само върху ...

......... и да слушате новини! Отделете вниманието си за по-приятни неща като книги, филми, дори пролетно почистване! Чуйте се с някой близък или приятел, с който не сте говорили скоро, но не обсъждайте само темата за вируса! Говорете си за хубави неща!“, добави тя. Кой е най-големият ни враг при самоизолацията?


Самоизолацията и карантината заради коронавируса не са приятни за никого.

Самоизолацията и карантината заради коронавируса не са приятни за никого. ...

......... за известно време! Сега има огромен брой приложения с предложени физически упражнения за всеки. Не забравяйте да се занимавате с някаква физическа активност - това ще помогне не само за вашето телесно, но и за психичното ви здраве “, каза Юсупова. СЗО със съвети за родителите по време на пандемия


Първоначално експертите предупреждаваха обществото да не купуват масово маски, но

Първоначално експертите предупреждаваха обществото да не купуват масово маски, но ...

......... помогне да запазите членовете на вашето домакинство. Ограниченият брой маски в страната, а и акто цяло в света принуди доста хора да започнат да си ги произвеждат сами. Ето няколко идеи, които могат да ви помогнат да се сдобиете с маска за ваш и хората около вас, които се нуждаят:


По повод Международния ден на проверката на факти, който се

По повод Международния ден на проверката на факти, който се ...

......... Комисията, Агенцията на ЕС за киберсигурност, Европол и екипа за отговор на информационни инциденти и заплахи CERT-EU следят за злонамерени действия, информират и защитават хората и бизнеса. още полезни новини: 4 причини да използвате дигитални канали за самообслужване (не само по време на извънредното положение) Електронното управление с официален сайтСветовната здравна ораганизация предлага няколко прости съвета към родителите в

Световната здравна ораганизация предлага няколко прости съвета към родителите в ...

......... Запазете спокойствие, управлявайте стреса 6. Бъдете готови да разговаряте за епидемията с детето Още полезни новини: 14 идеи за детски игри в условия на карантина Как да разговаряме с децата за коронавируса? По време на пандемия: Как да работим от вкъщи с деца Що е "ковидиот" и къде се среща?


Смартфоните, таблетите и мобилните телефони отдавна са станали неразделна част

Смартфоните, таблетите и мобилните телефони отдавна са станали неразделна част ...

......... когато корпусът на приспособлението влиза в контакт с лицето; • ако телефонът има калъф, той също трябва да се почисти; • след като посетите обществени пространства, градски транспорт, магазини, трябва да измиете не само ръцете и лицето си, но и да избършете онези неща, които продължавате да използвате у дома;


Карантина! Време е да освежим кожата си, за да се

Карантина! Време е да освежим кожата си, за да се ...

......... балкона", съветва Едемски. Но основното е настроението, защото емоциите ни силно влияят на здравето и външния ни вид, припомни дерматологът. "След една седмица почивка наистина можете да изглеждате по-хубави и по-свежи, ако не изпадате в паника и хипохондрия - наслаждавайте на ситуацията и отделете време за себе си", съветва той.


  Живеем в

  Живеем в "интересни" времена. Времена, които ще оставят своя ...

......... пространството е нужно и качествено съдържание. Екипът на ZAMESENI прави това доста успешно с оглед огромното предлагане на дигитални услуги. Изработване на фирмени сайтове, видео реклами, фотография или собствена фирмена иденточност със собствен стил и подход към пазара. Можете да научите повече за кампанията на "Габина" в техния уебсайт на https://www.gabinashop.com/ и на тяхната фейсбук страница https://www.facebook.com/GabinaBg.  


Работата от вкъщи увеличава рисковете за информационната сигурност. Вече има

Работата от вкъщи увеличава рисковете за информационната сигурност. Вече има ...

......... за защита на потребителските данни (това е задължителен елемент за всички финансови институции, електронни магазини и всички сайтове, които съхраняват лични данни), използване на специалното меню "Проверки за сигурност" в хостинг акаунта за WordPress сайтовете, с чийто опции с един клик могат да активират защити за целия сайт и др.Както , вече е задължително да носим защитна маска на

Както , вече е задължително да носим защитна маска на ...

......... момента предпазните медицински маски са дефицитна стока и трудно могат да се намерят в аптеките, ви показваме как може да си ушиете сами. Трябва ви възможно най-плътен памучен плат и шевна машина. Следвайте стъпките, посочени във видеото:   Ако не разполагате с шевна машина, вижте как да си ушиете.  


В много страни, включително и в България, се въведоха сериозни

В много страни, включително и в България, се въведоха сериозни ...

......... имаме добра хигиена по време на пандемия, за да предотвратим заразяването с COVID-19. Макар че в момента се препоръчва да си стоим вкъщи, ако ви се наложи да излезете навън, трябва да знаете някои неща. инструкции, които ясно обясняват какво да правите преди излизане и след прибиране в дома си!


2020 е

2020 е "отменена" заради пандемията от , което изключително много ...

......... си любимец. И го напълнете с негови сладки и забавни снимки/клипчета. 9. Мечтайте къде ще пътувате. Направете си списък с местата, които задължително искате да посетите, когато всичко това свърши. 10. Направете си кино маратон. Изберете любимата си филмова поредица, вземете си нещо вкусно за хапване и просто натиснете play.


Принудителната карантина и самоизолация, въведени в много страни поради пандемията

Принудителната карантина и самоизолация, въведени в много страни поради пандемията ...

......... подарък. Можете да ги галите, прегръщате, да играете с тях. Мисля, че много от хората сега ще си купят или осиновят домашни любимци. Това е добро лекарство за самотата", казва Уенис. Още: "САЩ вече е убедително номер едно по болни от коронавирус, в Китай няма нов случай за 24 часа"


Националният осигурителен институт (НОИ) открива временна гореща телефонна линия за

Националният осигурителен институт (НОИ) открива временна гореща телефонна линия за ...

......... бъдат консултирани по въпроси за безработицата. Списъкът с номерата е достъпен на официалната интернет страница на НОИ в рубрика За потребителя/ Полезна информация. Линиите ще бъдат отворени за обаждания всеки работен ден от 9:00 до 17:30 ч. На разположение на гражданите е и единният телефонен номер за цялата страна  Коронавирусът изправи човечеството пред трудността да се справи с изолацията.

Коронавирусът изправи човечеството пред трудността да се справи с изолацията. ...

......... Единственото място в подводницата, където можете да сте сами, е вашата кабина. "Отделете време за себе си като се отдалечите от другите и след това правете каквото ви дойде наум", съветва Джон Бейли, който служи на подводница. Кога и при какви симптоми да търсим обезателно лекарска помощ за коронавирус (ВИДЕО)


Ароматният чесън има адски много здравословни ползи, с които сме

Ароматният чесън има адски много здравословни ползи, с които сме ...

......... по-драстични мерки, дайте шанс на ароматните скилидки. Смята се, че масажирането на скалпа с чесново масло стимулира растежа на косата. 4. Прилагайте го при акне Макар да не е лекарството с най-приятен аромат, антибактериалните свойства на чесъна ще помогнат за намаляване на акнето, включително и на онези подкожни досадни пъпки.


Строгите мерки, предприети за ограничаване на коронавируса, поставят на изпитание

Строгите мерки, предприети за ограничаване на коронавируса, поставят на изпитание ...

......... нова работа в чужбина. Времената са тежки, погрижете се за себе си и семейството си, вземете си парите! Още полезни линкове: Кредити в извънредно положение: Какво трябва да знаем По време на пандемия: Как да работим от вкъщи с деца  Съвети на СЗО за психическото здраве в периода на COVID-19


Новият коронавирус, наречен

Новият коронавирус, наречен "враг на човечеството" от Световната здравна организация, ...

......... собственикът е единственият потребител и той си мие ръцете веднага след пристигането си вкъщи или на работа. А водата от чешмата и варените храни не представляват абсолютно никаква опасност, подчертава Брандън Браун. "Водата от чешмата се приготвя и почиства централно и е безобидна, когато става въпрос за COVID-19", казва той.


Разсрочването на сметка за електроенергия може да стане от разстояние,

Разсрочването на сметка за електроенергия може да стане от разстояние, ...

......... обявеното извънредно положение, няма да бъде спиран токът на битовите потребители, независимо дали в този период е подадено искане за разсрочване на сметките или не. Същите условия и възможности предоставят и Енерго про. От там уточняват, че офисите им продължават да работят, макар и в намален състав, спазвайки хигиенните изисквания.


Най-големият порносайт в света PornHub предостави безплатно премиум-акаунти с цел

Най-големият порносайт в света PornHub предостави безплатно премиум-акаунти с цел ...

......... сайта, където може да се получи премимум достъп до 23 април. На фона на пандемията от коронавирус и ограничителните мерки, въведени в някои страни през март PornHub предостави премиум акаунти на жителите на Италия, Франция и Испания. В последствие посещенията на сайта нараснаха няколко пъти. Любов по време на коронавирусИспания е една от най-засегнатите от коронавируса държави. Ето какви

Испания е една от най-засегнатите от коронавируса държави. Ето какви ...

......... повлияе неблагоприятно върху функционирането на имунната ни система. Всички ние сега сме принудени да стоим вкъщи, затова ви съветваме да се възползвате от тази ситуация: спортувайте и се опитайте да разнообразите диетата си с помощта на рецепти за здравословни ястия. НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 24 март


Пандемията от коронавирус накара хиляди родители да работят дистанционно. Истината

Пандемията от коронавирус накара хиляди родители да работят дистанционно. Истината ...

......... жонглирате с нуждите на децата си, така че вашите колеги да не са изненадани. Може да бъде от полза да създадете електронна таблица с вашия мениджър и останалия екип, където всеки от вас да въведе информация за контакт при спешни случаи и вашата наличност за виртуални срещи и конферентни разговори.


В търсене на добра защита за цялото семейство срещу коронавирус,

В търсене на добра защита за цялото семейство срещу коронавирус, ...

......... изпейте два пъти "Честит рожден ден" с тях, докато извършвате процедурата, съветват от СЗО. След измиване, д-р Людмила Лапа, съветва да се използва защитен крем с витамин F. "Оказва се, че вирусът се задържа върху самия слой от крема и е лесно да го отмиете", каза тя, цитирана от БГНЕС.


Докато болните от коронавирус по света не спират да нарастват,

Докато болните от коронавирус по света не спират да нарастват, ...

......... изкълчвания и други. Полезните съвети не включват запасяването с многобройни пакети тоалетна хартия. "В момента хората правят невероятно глупави неща", казва пред CNBC Make It Реджина Фелпс, експерт по подготовка за пандемии и управление на кризи. Какво да НЕ си купувате по време на кризата с вируса, четете в Expert.bg.


Добрият сън и пиенето на повече чай са ключът към

Добрият сън и пиенето на повече чай са ключът към ...

......... тъй като много витамини се усвояват от храната заедно с мазнините, така че е погрешно да се ограничи тяхното количество и да се създаде допълнителен стрес за тялото. Също толкова важно е да се поддържа физическата форма дори в условия на пълна изолация. Танците са подходящи за това, добави Драпкина.


Известно е, че Covid-19 е източник на треска, кашлица, задух

Известно е, че Covid-19 е източник на треска, кашлица, задух ...

......... препоръчва да не се прилага кортикотерапия, „която би понижила имунната защита“ или измиване на носа, което би рискувало „да изпрати вируса от носната лигавица в белите дробове." Германските и американските публикации са забелязали едни и същи симптоми, подчертава Жан-Мишел Клайн. НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 22 март


Досега такова нещо не се беше случвало. След няколко дни

Досега такова нещо не се беше случвало. След няколко дни ...

......... и интелектуална активност (четене, изучаване на нов език или свирене на музикален инструмент). Бъдете сигурни,че когато ограниченията бъдат премахнати, ще бъде достатъчно да погледнете през прозореца, за да разберете това. * Източник: Тифен Оне, Le Figaro, превод: БГНЕС. Психолог: Има стратегии за справяне със засилващата се тревожност заради COVID-19  


Извънредната обстановка, в която се намираме днес поставя пред родителите

Извънредната обстановка, в която се намираме днес поставя пред родителите ...

......... Опитайте се да отклоните вниманието им от тревожни мисли, като им предоставите възможност за различни занимания, в които да участвате и вие. Рисувайте, играйте настолни игри, четете им приказки Насърчавайте децата си да се справят с учебните и извънкласните си занимания, но не ги насилвайте, ако изглеждат претоварени.    


Социалните медии преливат от информация за пандемията от коронавирус. Кое

Социалните медии преливат от информация за пандемията от коронавирус. Кое ...

......... потвърдени случая на заразяване. Болните са повече от 128 136 - 95% леки и 5% в сериозно или критично състояние. Световната здравна организация обяви Европа за новия епицентър на вируса, който за пръв път се появи в Ухан, Китай миналия декември. Столичната лекарска колегия иска блокада на София заради коронавируса


Ако ви предстои обзавеждане на кухня, то несъмнено ще се

Ако ви предстои обзавеждане на кухня, то несъмнено ще се ...

......... за да внесете повече уют и стил. Артистична картина на стената зад трапезния кът ще допълни атмосферата и ще създаде усещане за хармония. За още съвети и идеи за дома посетете дигитално списание GRANDecor.bg. Не пропускайте да разгледате и техния онлайн магазин с избрани мебели, декорации, осветителни тела и аксесоари.


Едва ли има човек, който да не се тревожи заради

Едва ли има човек, който да не се тревожи заради ...

......... нощ идва светъл ден“. 9. Как ще гледате на тази ситуация след месец, след година? Как ще се чувствате, какво ще мислите, къде ще се намирате? 10. Помощ за самопомощ е основното мото на всеки психотерапевт. Вие създавате вашата реалност. Папа Франциск: Оставането вкъщи е шанс да преоткриете семейния живот


Резервациите, които са си направили хората за почивка в Банско

Резервациите, които са си направили хората за почивка в Банско ...

......... са попаднали на случай с аптека, която продава дезинфектанти без обявяване на цената. Има и случаи, в който се продават предпазни средства на много висока цена и не се издава касов бон. НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 18 мар Бременност, раждане и коронавирус, какво трябва да знаете


Всяка година милиони левове се дават за избелване на зъбите.

Всяка година милиони левове се дават за избелване на зъбите. ...

......... ги накарате да изглеждат по-бели, е малко вероятно да повлияят на петната върху зъбите. Ананасът също помага Някои твърдят, че ананасът може да избели зъбите. Проучване установи, че паста за зъби, съдържаща бромелайн, ензим, открит в ананасите, е значително по-ефективна за премахване на зъбните петна от стандартната паста за зъби.


В свят, покосен от пандемия, личната хигиена е от изключителна

В свят, покосен от пандемия, личната хигиена е от изключителна ...

......... няма да позволи на ръцете ти да се изсушат прекомерно. Разбъркайте добре до хомогенна смес. Накрая добавете маслото от чаено дърво. То има натурални антибактериални свойства, а и чудесен аромат. Изсипете течността в шишенце с пулверизатор. Имайте предвид, че освен за ръце, можете да го използвате и за всякакви повърхности.


Разпространението на коронавируса извежда на преден план въпросът за разпознаването

Разпространението на коронавируса извежда на преден план въпросът за разпознаването ...

......... ...) За работници и студенти: можете да се върнете на работа, ако нямате симптоми. Ако е възможно, изберете дистанционна работа или обучение. В случай на треска или усещане за треска, кашлица, затруднено дишане не ходете директно при лекаря или в спешното отделение на болницата. ОЩЕ: Как да разпознаем коронавируса? (ВИДЕО)


Понякога се чувстваме ужасно поради различни причини: научили сме лоша

Понякога се чувстваме ужасно поради различни причини: научили сме лоша ...

......... огледайте света, проследете някой облак или кола, за да раздвижите погледа си. 4. Повъртете в ръцете си нещо красиво и приятно на пипане – любима играчка, шише с парфюм, четка… Може да си повтаряте: „Всичко е наред“, „ще мине“, „той е тъпак, аз съм ок“, „ аз съм най-добрият…“  


Всички знаят, че човешкото тяло има нужда от витамини, за

Всички знаят, че човешкото тяло има нужда от витамини, за ...

......... мг. Витамин Б5 Отговорен е за - добрата памет, доброто настроение, бързото възстановяване след болест, здравото сърце и здравите кръвоносни съдове. Съдържа се в - много видове меса, белтък, млечни продукти, ядки, овесени ядки, ориз и броколи. Унищожава се от - повторното замразяване. Препоръчителна дневна доза - 5 мг.  


От многото превантивни мерки, които можете да предприемете, за да

От многото превантивни мерки, които можете да предприемете, за да ...

......... си, нарушавайки бариерата, която маската трябва да създаде. Това прави защитата неефективна. Брада или мустаци по лицето също могат да нарушат уплътнението. Всеки, който проявява симптоми, трябва да носи маска, казва CDC. Те също трябва да се обадят на своя лекар преди да посетят медицински кабинет или болница. източник: www.businessinsider.com


Търсите естествен начин да подобрите здравето на вашата кожа? Тайната

Търсите естествен начин да подобрите здравето на вашата кожа? Тайната ...

......... на грим, преди да го използвате като нощен крем. Просто следвайте тези същите стъпки два пъти. Използвайте веднъж за нежно премахване на грима и веднъж, за да оставите леко покритие върху кожата си. Когато търсите кокосово масло, винаги избирайте органично, за да сте сигурни, че кожата ви ще получи най-доброто.


На 6 май празнуваме Гергьовден - един от най-големите празници

На 6 май празнуваме Гергьовден - един от най-големите празници ...

......... освещава и всички се събират около празничната трапеза, около която се играят гергьовденски хора. Момите се люлеят на люлки, всички се теглят на кантар за здраве, а накрая костите от агнето се заравят в земята. На Гергьовден имен ден празнуват: Георги, Гергана, Галя, Гинка, Ганка и Ганчо. източник: framar.bg  


Напоследък заради грипната вълна и разпространението на коронавирусa все по-често

Напоследък заради грипната вълна и разпространението на коронавирусa все по-често ...

......... вода не са налични, можете да използвате и дезинфекциращ препарат за ръце на алкохолна основа с поне 60% алкохол. За съжаление много хора са доста небрежни, когато мият ръцете си, затова ви предлагаме да изгледате едно полезно видео. В него ще видите стъпка по стъпка как правилно да ги миете.


Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекота

Гримът е изкуство и дамите, които го владеят, с лекота ...

......... сдобиете с комплект за оформяне на вежди за допълнително поддържане. Ако червилото изсушава устните ви Сухите устни не изглеждат добре, независимо колко хубаво е червилото ви. За да се справите с това, смесете с капка натурално масло и тогава нанесете на устните си. Те ще бъдат красиви и добре хидратирани.


Бирата, наричана също пиво, е най-старата и най-консумираната алкохолна напитка

Бирата, наричана също пиво, е най-старата и най-консумираната алкохолна напитка ...

......... са одобрени от лекарите от страх, че хората могат да разберат нещата погрешно и да започнат да пият повече.  Прекаленото пиене е свързано може да доведе до цироза, синдром на феталния алкохол, хипертония, недохранване и панкреатит. То също така увеличава рисковите от сърдечно заболяване. Винаги пийте с мярка! източник: www.piedmont.org


От днес са достъпни предварително попълнените от НАП данъчни декларации,

От днес са достъпни предварително попълнените от НАП данъчни декларации, ...

......... говорителят на НАП. И все пак, как да попълните данъчната с и декларация? Припомняме, че данъчна кампания 2020 приключва в края на април. Още полезни новини: Kак се връзва вратовръзка Хамали и хамалски услуги - да изберем по-доброто! Как да се предпазим от грипа? От какво имате нужда при епидемия


Орхидеите не са растения за хора, които забравят. Ако просто

Орхидеите не са растения за хора, които забравят. Ако просто ...

......... растението. 3. Дръжте орхидеите в по-топло помещение Орхидеите виреят в среда, която се поддържа от 18 до 30 градуса. Също така се опитайте да ги пазите от силни източници на топлина, защото въздухът около неща като вашия радиатор или хладилник е по-сух, което може да изсуши листата на вашето растение.


Преместването от едно жилище в друго, от един град в

Преместването от едно жилище в друго, от един град в ...

......... 69 75 74 (по всяко време) Стационарен телефон: +359 (0) 2 862 05 22 (06:00 - 22:00) Работно време: 7-20 часа Може също така да се свържете и чрез Skype(tea_logistic) и email ([email protected]). Всичко за фирмата пък може да видите на сайта за хамали и хамалски услуги на "Теа Логистик". 


Известен също като ориенталски възел, този тип връзване е най-прост,

Известен също като ориенталски възел, този тип връзване е най-прост, ...

......... край под тесния в ляво. Стъпка 3 Прехвърлете широкия над тесния на дясно. Стъпка 4 Издърпайте широкия край към шията. Стъпка 5 Прехвърлете широкия край напред и го промушете през отвора, който създадохте току-що. Стъпка 6 Издърпайте надолу широкия край, за да стегнете. Плъзнете възела нагоре, за да се регулира.


Известен също като ориенталски възел, този тип връзване е най-прост,

Известен също като ориенталски възел, този тип връзване е най-прост, ...

......... край под тесния в ляво. Стъпка 3 Прехвърлете широкия над тесния на дясно. Стъпка 4 Издърпайте широкия край към шията. Стъпка 5 Прехвърлете широкия край напред и го промушете през отвора, който създадохте току-що. Стъпка 6 Издърпайте надолу широкия край, за да стегнете. Плъзнете възела нагоре, за да се регулира.


Благовещение 2020 или Какво трябва да знаем за Благовец е

Благовещение 2020 или Какво трябва да знаем за Благовец е ...

......... ПОЛЕЗНИ НОВИНИ: Великденски пости 2020: Всичко, което трябва да знаем Най-честите грешки при варенето на паста Здраве в офиса - как да се пазим от вируси Хранене според кръвната група   * Сред използваните източници и "Народопсихологията на българите, представена в обичаите от периода на Великденските пости", проф. Иван Чобанов


Човек се нуждае от поне 8 часа на ден сън,

Човек се нуждае от поне 8 часа на ден сън, ...

......... Пациенти с такова заболяване, страдат от мисли за миналото, настоящето или бъдещето. Именно такива ги изкарват извън контрол. Тук, само специалист може да помогне да се преодолее депресията и безсънието. В противен случай тези двама "приятели" - депресия и тревожност ще продължат да преследват и измъчват до безкрай!    


Великденският пост тази година започна на 2-ри март, понеделник -

Великденският пост тази година започна на 2-ри март, понеделник - ...

......... Също така е добре да се приемат ядки и семена. Те могат да се консумират и под формата на т. нар. „тахани“, които представляват смлени ядки под формата на паста. Гъбите също се включват в менюто по време на пости“. Какво още каза Мария Русинова прочетете в този материал!  


Боровинките са сладки, питателни и много популярни. Често етикетирани като

Боровинките са сладки, питателни и много популярни. Често етикетирани като ...

......... жени спортисти, боровинките ускориха възстановяването на мускулите след упорити упражнения за крака. Заключение Боровинките са невероятно здравословни и питателни. Те засилват здравето на сърцето, мозъчната функция и много други аспекти на вашето тяло. Нещо повече - те са сладки, цветни и супер вкусни, независимо дали пресни или замразени. източник: www.healthline.com


Питате ли се, в кои дни може да забременеете и

Питате ли се, в кои дни може да забременеете и ...

......... периодите от цикъла ще е от полза и ще помогне да разберете, дали да прибягвате до спешна контрацепция при незащитен секс. Още по темата: Какво е овулация, кога настъпва и какви са начините за изчисляване Природни методи за предизвикване на цикъл 15 начина да разберете дали сте бременна без тест


Знаете ли, че може да готвите и консумирате някои храни

Знаете ли, че може да готвите и консумирате някои храни ...

......... го слагайте в тиган отделно, а само с други съставки. Ако предпочитате да добавяте цели филийки към храната си, тогава получавате по-малко антиоксиданти. Когато кълцате чесъна, тези полезни вещества се активират. Яжте тези полезни храни и няма да напълнеете 10-те най-полезни храни за сърцето 3 полезни храни за по-бодър ум


Пастата е любима на много хора, тъй като се приготвя

Пастата е любима на много хора, тъй като се приготвя ...

......... го избягвате. Постепенното завиране гарантира, че всякакви примеси или олово във вашата чешмяна вода няма да попаднат в пастата. 4. Добавяте зехтин във водата Ако варите в съд с подходящи размери, няма причина пастата да се слепва. Затова не пропилявайте хубавия си зехтин, по-добре гарнирайте с него вече сварената паста.


Всеки човек в днешно време се нуждае от рестарт в

Всеки човек в днешно време се нуждае от рестарт в ...

......... различно от всичко споменато по-горе. Може би все още не сте открили кое е истински релаксиращото в този живот, а тогава как бихте могли да знаете, как ще ви се отрази?! Следвайки тези елементарни на първо четене правила, вече ще знаете как да подобрим здравето си само за 5 минути!


Много хора са чували за хранене, според кръвната група. Дали,

Много хора са чували за хранене, според кръвната група. Дали, ...

......... по-пълноценен хранителен план, трябва да вземете предвид подробният анализ и разбирания на собствения си телесен тип, а не само на кръвна група. Още: Видовете кръвни групи и какво означават те Вижте коя кръвна група е най-слаба и най-податлива към заболявания Храни според кръвната група 12 невероятни факта за кръвните групи


Много хора са чували за хранене, според кръвната група. Дали,

Много хора са чували за хранене, според кръвната група. Дали, ...

......... по-пълноценен хранителен план, трябва да вземете предвид подробният анализ и разбирания на собствения си телесен тип, а не само на кръвна група. Още: Видовете кръвни групи и какво означават те Вижте коя кръвна група е най-слаба и най-податлива към заболявания Храни според кръвната група 12 невероятни факта за кръвните групи


Изплащането на пенсиите през март 2020 г. от Националния осигурителен

Изплащането на пенсиите през март 2020 г. от Националния осигурителен ...

......... от НОИ. С пенсиите за месец март 2020 г. пенсионерите, които получават добавка по чл. 9 от Закона за политическа и гражданска реабилитация на репресирани лица, ще получат добавката за март в новия ѝ увеличен размер, както и сумите за доплащане на увеличението за месеците януари и февруари 2020 г.


Безспорно французойките са най-чаровните жени на света. Как го постига.

Безспорно французойките са най-чаровните жени на света. Как го постига. ...

......... баба, прабаба и прапрабаба ви говорят през времето и пространството, и историята. 5. Тръгнете към любовта по обиколния път. Той е по-забавен и по-изненадващ, и много по-секси. Не трябва да приемаме нищо за даденост. Ние просто обичаме и живеем, и създаваме историята си. Мечтата ни е да я направим велика.


Сешоарът е един от най-често използваните и любими уреди за

Сешоарът е един от най-често използваните и любими уреди за ...

......... помощта на сешоар. Първо загрейте желаната повърхност, след което търкайте с гъба, напоена с препарат за чинии. 3. За лака за нокти Ако искате по-бързо да ви изсъхне лакът за нокти, използвайте за тази цел сешоар. 4. За восък За да почистите восък от мебелите, загрейте със сешоар и избършете.


Няма причина да се паникьосвате от възможна пандемия COVID-19. Паниката

Няма причина да се паникьосвате от възможна пандемия COVID-19. Паниката ...

......... полети - отменени.   Още полезни новини: ПОЛЕЗНО за коронавируса I - болничен или отпуск, как да действаме при първи симптоми ПОЛЕЗНО за коронавируса II - митове и факти за коронавируса Професор Кантарджиев за коронавируса: Нищо по-различно от грипните епидемии Защо изследването на хора без симптоми за коронавирус е излишно


Бленуваш за шанс да си дремнеш в напрегнатото ежедневие и

Бленуваш за шанс да си дремнеш в напрегнатото ежедневие и ...

......... на победителя. Печелившият Участник ще бъдат обявен от Организатора на 16.03.2020 г. и по следния начин: - Във Фейсбук страницата на Дормео България: https://www.facebook.com/DormeoBG/ - В Инстраграм профила на Дормео България: https://www.instagram.com/dormeo.bg/ - И на следния линк: https://www.dormeo.bg/izbrani-v-igra-rabotamechta 6. Правила на играта. Всички правила на играта можеш да видиш тук


Кафявият ориз е наричан

Кафявият ориз е наричан "диамантът" на зърнените храни или още ...

......... Температурата на съхранение не бива да е по-висока от 20 градуса, а относителната влажност на въздуха не трябва да надвишава 75%. Както стана ясно кафявият ориз е много чувствителен по отношение на високи температури, така че за да го запазите за по-дълго време го дръжте на хладно място. източник: www.vegkitchen.com


Няма причина да се паникьосвате от възможна пандемия COVID-19. Паниката

Няма причина да се паникьосвате от възможна пандемия COVID-19. Паниката ...

......... Районната здравна инспекция по местоживеене. Запомнете! Колкото повече предпазваме себе си, толкова по-защитени са хората около вас и обществото ни!   Още полезна информация: Защо изследването на хора без симптоми за коронавирус е излишно Live блог: Всичко за коронавируса, 26 февруари Не може всеки, който е кихнал, да има коронавирус


На всеки се е случвало да му се докиха в

На всеки се е случвало да му се докиха в ...

......... човечето на Мишлен“, обяснява лондонски специалист по УГН в придружаващ публикацията коментар. Като цяло, смисълът на кихането е да изкара от тялото нещо, например вируси или бактерии. Ако това не се случи, те могат да попаднат на погрешно място и да навредят на здравето ви. Източник: Expert.bg. тагове кихане опасно


Когато батерията започне да ви предава, ви се налага да

Когато батерията започне да ви предава, ви се налага да ...

......... че батериите са изключително чувствителни на прегряване. Специалисти препоръчват по време на зареждането на батерията да сваляте капака на телефона. Ако спазвате всички тези правила, ще можете да използвате мобилния си телефон по-дълго време - цели 4 дни, без да се налага да го зареждате.   тагове батерия телефон зарядно