С настъпване на отоплителния сезон не са малко домакинствата, които

С настъпване на отоплителния сезон не са малко домакинствата, които ...

......... успешно успяват да изместят старите печки и камини на дърва и въглища. Толерирането на иновациите и по-голямото удобство е забележително, така че е абсолютно нормално все повече потребители да се възползват от по-разумния и ефективен начин на отопление, а именно с икономични, елегантни и уникални като дизайн камене на пелети.


Безспорно телефонът и слушалките ни са сред най-замърсените вещи, които

Безспорно телефонът и слушалките ни са сред най-замърсените вещи, които ...

......... са по-трудно достъпни, дори и под калъфа на телефона. Тампони за грим и спирт Заложете на този вариант, когато телефонът ви е бил много замърсен или е оставян на места, където има микроби. Сложете няколко капки спирт на тампона, и преминете с него на местата, които се допират при лицето.


Всеки, който има , знае, че казвайки думата

Всеки, който има , знае, че казвайки думата "Браво!" с ...

......... кората за анализиране на по-сложни сигнали, научени, докато не могат да говорят. Зебрите например са в състояние да усетят емоциите в призивите на други растителноядни видове, за да знаят дали наблизо има хищници. Вероятно човешкият език е еволюирал от тези сигнали, използвайки същите неврологични системи за развитие. *  Превод:  БГНЕС


Кандидатстването за нова работа може да бъде изключително стресиращо преживяване

Кандидатстването за нова работа може да бъде изключително стресиращо преживяване ...

......... сработят бързо с колегите. Разкажете за хобитата Ви, социални дейности и малко за семейството Ви.  Не на последно място  - не забравяйте, че интервюиращите също са хора и също са били на Ваше място някога, така че опитайте да запазите самообладание и да представите себе си в пълния Ви блясък. Успех!


За да удължите младостта на си, трябва редовно и правилно

За да удължите младостта на си, трябва редовно и правилно ...

......... премахване на бръчките. 9. . Използването на този продукт води до повишаване на притока на кръв към кожата и я прави гладка като на бебе. 10. . Червеният пипер съдържа антиоксиданти, които формират допълнителна защита от ултравиолетовите лъчи, състаряващи бързо дори и младата кожа. * Инфо: РИА Новости, превод: БГНЕС.


Експертът от Руската киноложка федерация (РКФ), сподели пред РИА Новости

Експертът от Руската киноложка федерация (РКФ), сподели пред РИА Новости ...

......... пластмасови очички, мустаци, опашки или други малки части, не са подходяща за безопасна игра на кучето“, каза президентът на РКФ. Пет филма, които показват привързаността между кучетата и техните стопани Да имаш куче е нещо специално. Всички собственици на тези четирикраки косматковци знаят, че кучето е верен приятел, който винаги д...На 18 октомври имен ден празнуват всички, които носят имената

На 18 октомври имен ден празнуват всички, които носят имената ...

......... избрана за небесна застъпница на българките в чужбина. Държавната агенция за българите в чужбина при председателството на Райна Манджукова учредява наградата „Българка на годината“ на името на Света Злата Мъгленска, която се обявява всяка година на 21 януари. За 2009 г. наградата е присъдена на Костадинка Кунева и Спаска Митрова.


Ароматът на парфюм определено може да направи изявление. Неслучайно всяка жена има

Ароматът на парфюм определено може да направи изявление. Неслучайно всяка жена има ...

......... щети, ако влязат в контакт. 4. Върху ръцете си Докато едно от най-популярните места за пръскане на парфюм е на китката, трябва да внимавате да не попада върху ръцете си. Това ще направи кожата ви суха, напукана, а ако страдате от потни длани, то може и сериозно да се възпали.


Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да

Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да ...

......... от колаборацията на Fenty и Puma с масивна платформа. Много Fashion е високият модел до глезена на Converse, но и също и по-изрязаните му вариации. Друга супер обувка за тичане, но и за ежедневието е Hovr Phantom на Under Armor с антишокова подметка, подходяща и за бягане по неравен терен.


Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да

Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да ...

......... от колаборацията на Fenty и Puma с масивна платформа. Много Fashion е високият модел до глезена на Converse, но и също и по-изрязаните му вариации. Друга супер обувка за тичане, но и за ежедневието е Hovr Phantom на Under Armor с антишокова подметка, подходяща и за бягане по неравен терен.


Метеоризмът е знак, че храносмилателната ви система не работи тол­кова

Метеоризмът е знак, че храносмилателната ви система не работи тол­кова ...

......... най-ве-роятно вече няма да се нуждаете от приема на храносмилателни ензи­ми. В случай че те обаче не ви помогнат, се консултирайте с диетолог, който да ви изследва за други евентуални проблеми с храносмилателна­та система (като дисбактериоза, т.е. дисбаланс на чревната флора, или паразити). Източник: "500 въпроса за здравето и храненето“Само една круша на ден е способна да снижи риска

Само една круша на ден е способна да снижи риска ...

......... и по-конкретно – върху възникването на сърдечносъдови заболявания. "Връзката между употребата на круши и ниското тегло много обнадеждава. Преди всичко това се обяснява със съдържанието на фибри в този плод", разказва д-р Каръл О`Нийл. Впрочем, както предупреждават учените, една круша на ден не заменя здравословния начин на живот.    


Всички знаем за ползите от балансираното и здравословно хранене, но

Всички знаем за ползите от балансираното и здравословно хранене, но ...

......... на тестовете за памет. По-притеснителното, обаче, било, че същите тези хора с по-голяма охота се нахвърляли върху сладкишите и сандвичите, след като вече били закусили. Ако диетата с високо съдържание на мазнини и въглехидрати затруднява контрола върху апетита, възниква положителна обратна връзка, водеща до хронично преяждане, затлъстяване и съпътстващи заболявания.


е страх и избягване на места със струпване на хора, страх

е страх и избягване на места със струпване на хора, страх ...

......... магазин). След като се справите направете следваща стъпка. Потърсете подкрепа сред роднини и приятели, а също и сред хора, които са се сблъскали с подобен проблем и успешно са се справили с него. Ако тези препоръки не помогнат и ситуацията се влошава незабавно се обърнете към квалифициран специалист за помощ.


Всеки ден умовете ни обработват тонове информация, а телата ни

Всеки ден умовете ни обработват тонове информация, а телата ни ...

......... краката и ръцете Бъбреците, които не работят правилно, не успяват да отстранят всички течности от тялото. Това води до задържане на натрий, който е основният виновник за подуването на крайниците. Разбира се, това задържане на течности може да е сигнал за сърдечни и чернодробни заболявания или проблеми с вените.  


Нещата, които правим, след като сме се нахранили добре, могат

Нещата, които правим, след като сме се нахранили добре, могат ...

......... направите пауза поне 30 минути преди да пиете чай. Изядени веднага след основното ястие, те може да не се усвоят правилно и да се превърнат в тежко бреме за храносмилателния тракт. Диетолозите препоръчват плодовете да се консумират на празен стомах, един час преди или два часа след хранене. Източник: БГНЕСЗа да поддържате здравето на черния си дроб, добре е

За да поддържате здравето на черния си дроб, добре е ...

......... храната си. Необходимо е да се намали червеното месо и мазнините, както и на хамбургерите и колбасите, отбеляза тя. Ако черният дроб има аномалии, тогава в много случаи човек започва да изпитва умора, губи апетит, подува се и забелязва промяна в цвета на изпражненията и урината, посочи Родригес. Източник: БГНЕС


Задушница е денят, в който отдаваме почит на мъртвите. През

Задушница е денят, в който отдаваме почит на мъртвите. През ...

......... дори на непознати. В раздавката за Архангелова задушница традиционно присъства вино, варено жито, питки (или хляб), пилешко, агнешко или въобще месо, дребни сладки, бонбони, ябълки и други плодове, кекс, но всъщност можете да подадете, каквото пожелаете. Житото символизира възкресението, хляба и виното - за спомен на Христовата жертва за нас.


Много често, в социалните мрежи, се вглеждаме в перфектно изглеждащите

Много често, в социалните мрежи, се вглеждаме в перфектно изглеждащите ...

......... политика на dm за дълготрайни цени на продуктите важи за целия асортименти и във всички магазините от веригата. Това ще ни даде възможност да си доставим по-голямо удоволствие от пазаруването в забързаното ежедневие – да се насладим на шопинга, откривайки интересни и изгодни продукти всеки ден. Не бързайте, имате време!


Есента е един от най-трудните периоди за организма. Това важи

Есента е един от най-трудните периоди за организма. Това важи ...

......... време от съня - най-естественото средство за възстановяване. В същото време диетата, все повече е доминирана от храни с високо съдържание на протеини и мазнини. Това от своя страна води до сезонно наддаване на тегло и отново до повишен стрес над сърдечно-съдовата система. Оказва се поредният омагьосан кръг. Следва продължение…


Печените кестени често навяват асоциации за седене край открит огън,

Печените кестени често навяват асоциации за седене край открит огън, ...

......... се равнява на 50% от препоръчителния дневен прием. 5. Здравина на костите Знаете ли кой микроелемент подобрява здравината на костите, помага за образуването на червени кръвни телца и повишава имунната система? Мед! Той е необходим само в малки количества на организма. Кестените съдържат 22% от препоръчителната дневна доза на мед.


Домати със сирене или месо с картофи не се препоръчват,

Домати със сирене или месо с картофи не се препоръчват, ...

......... Домати и краставици също не е препоръчвана комбинация, защото при нея се разрушават определени витамини. Картофи и домати заедно се отразяват зле на стомаха – в този случай нишестето лишава доматите от техните полезни свойства и те ще станат единствено безполезен товар в стомаха ви, разказва Владимир Павлов. Източник: БГНЕС


Учителят Петър Дънов е едно от най-великите духовни учители, живели

Учителят Петър Дънов е едно от най-великите духовни учители, живели ...

......... съмняваш." "Злото е непроявена любов.""Ако крадеш ще те крадат, ако съсипваш, ще те съсипват. Ако обезчестяваш, ще те обезчестяват. Каквото правиш, такова ще намериш." "Когато си доволен от малкото ще дойде и голямото." "Пазете се от раздвоение в ума и сърцето." "Не можеш да убедиш хората в нещо, ако ти сам не вярваш."  


Детството е пълно с вълнуващи истории и ролеви игри, така

Детството е пълно с вълнуващи истории и ролеви игри, така ...

......... да се доверите на екипа от квалифицирани инструктори, които подхождат индивидуално към всяко дете. Там малките могат да заобичат животните, да подобрят своята концентрация и рефлекси, а също така да се научат на дисциплина. Всичко това се случва в хубавата база на "Тракиец", която разполага с открит и закрит манеж. 


Грижата за тялото ни е изключително важна през цялата година.

Грижата за тялото ни е изключително важна през цялата година. ...

......... приготвяне: Смесете всички съставки и разбъркайте хубаво. Нанесете получената смес върху влажна кожа и разтрийте с кръгови движения. Обърнете повече внимание на лактите, коленете и бедрата. След 15 минути отмийте с топла вода и нанесете хидратиращ крем. Правете процедурата поне веднъж на две седмици и резултатът ще ви очарова!  


Буквалният превод на Фън Шуй означава „въздух и вода“ и

Буквалният превод на Фън Шуй означава „въздух и вода“ и ...

......... дали някой елемент не е прекалено силен и изяжда останалите, или някой е блокиран и едва се усеща енергията. Пространствата, в които живеем и работим, трябва да ни носят спокойствие и радост, но в същото време може да се използват да увеличат това, което искаме от живота. Заглавна снимка: Pixabay


Oщe oт нeзaпoмнeни врeмeнa хoрaтa мeчтaят зa унивeрcaлнo лeкaрcтвo, кoeтo

Oщe oт нeзaпoмнeни врeмeнa хoрaтa мeчтaят зa унивeрcaлнo лeкaрcтвo, кoeтo ...

......... тъмнo хлaднo мяcтo зa 2 ceдмици. Рaзклaщaйтe буркaнa 2-3 пъти нa дeн. Cлeд 14 дни прeцeдeтe тинктурaтa и я изcипeтe в тъмнa cтъклeнa бутилкa. Взимaйтe лeкaрcтвoтo пo 1 чaeнa лъжичкa 3 пъти нa дeн в прoдължeниe нa 30 дни. Cлeд 6 мeceцa мoжeтe дa пoвтoритe курca oтнoвo.     Източник: 


От незапомнени времена във всяка култура има народни признаци и

От незапомнени времена във всяка култура има народни признаци и ...

......... всички страхове. Неудобно е човек да се скита в тъмното и още повече да се погледне случайно в огледалото през нощта. Огледалото – враг номер едно на вредната храна Огледалата в кафенетата и ресторантите помагат на хората да избират по-здравословна храна – когато човек види самия себе си да се...


Закупуването на жилище може да бъде забавно и вълнуващо преживяване.

Закупуването на жилище може да бъде забавно и вълнуващо преживяване. ...

......... Няма как да Ви одобрят за ипотечен кредит, ако сте длъжник на държавата. Всички задължения трябва да са погасени. Най-важните документи, които Вие трябва да извадите преди закупуване на имот са : - Удостоверение по чл. 87 за липса на задължения към НАП  - Справка от Общината за семеен статус


В продължение…. Проследяването на времето ще ви улесни да правите

В продължение…. Проследяването на времето ще ви улесни да правите ...

......... да подредим нещата. Изкуството на продуктивност без стрес " Глеб Архангелски „Шофиране във времето. Как да запазим живота и работата" Брайън Трейси „Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време" Нийл Фиоре "Психология на личната ефективност" Дейв Креншоу „Митът за многозадачност. До какво води желанието да се направи всичко?“


Мнoзинa, кoитo пoддържaт фигурaтa cи, кoнcумирaт киceлo млякo зa зaкуcкa.

Мнoзинa, кoитo пoддържaт фигурaтa cи, кoнcумирaт киceлo млякo зa зaкуcкa. ...

......... oвeceнaтa кaшa нe caмo я прeдпaзвa, нo и прeдoтврaтявa чувcтвoтo нa глaд твърдe бързo. Oвeceнaтa кaшa мoжe дa ce вaри във вoдa или млякo. Aкo нямaтe прoблeми c мaзнинитe, тoгaвa мoжeтe дa дoбaвитe мaлкo мacлo към oвeceнaтa кaшa - пo тoзи нaчин кaшaтa щe бъдe пo-вкуcнa и удoвлeтвoрявaщa.    


Българската държава в първата половина на 20-ти век е била

Българската държава в първата половина на 20-ти век е била ...

......... здание на Сабат Фархи, къщата на Стефан Ватев, къщите-близнаци за дъщерите на Христо Ковачев и още много други.  Заглавна снимка: Pixabay Оперативна програма променя облика на Бургас Оперативна програма "Региони в растеж" помогна на бургаска фамилия да се погрижи за фасадата на стара сграда. Тя се намира в централна ...


Съществуват някои поверия, които са така популярни, че сякаш знаем

Съществуват някои поверия, които са така популярни, че сякаш знаем ...

......... тях за помощ. Ударите служили като апел към божествата за защита. Прави се три пъти, защото броят се смята за магически в много религии. Например в християнството Бог се отразява в три лица: Отец, Син и Свети Дух. Подобна практика съществува в ислямските трактати и индийската философия. Следва продължение ….


Имате само 24 часа в денонощието. Имате възможност да се

Имате само 24 часа в денонощието. Имате възможност да се ...

......... дейности влияят най-много на производителността ви (например дали добрият сън влияе на мотивацията ви за следващия ден); • Предоставя възможност да разберете, дали вашата рутина е съобразена с вашите приоритети (например, намирате за важно да прекарвате време със семейството си, но вместо това оставайте до късно пред телевизора). Следва продължение….


Експерти твърдят, че не всяка е полезна за човешкия организъм.

Експерти твърдят, че не всяка е полезна за човешкия организъм. ...

......... по-бодри, отпочинали, свежи и в добра кондиция. При по-дълбок сън мозъкът преминава във фаза на „бавни вълни”, след което човек винаги се чувства по-изморен и дезориентиран. Хипертониците се нуждаят от повече сън Водещият изследовател в Държавния изследователски център по превантивна медицина в Москва – Т. Хломогорова, разказа пред РИА Ново...


Наред с разширяване на географския обхват към централно- и източноевропейските

Наред с разширяване на географския обхват към централно- и източноевропейските ...

......... платеж, но не по малко от 1,80 лв. с включено ДДС на пратка. Новата услуга на „Спиди“ е пореден израз на мисията на компанията да подпомага успеха на своите клиенти с доставката на всяка пратка и е важна стъпка към превръщането й в регионален лидер в куриерския бизнес на Балканите.


Експерти твърдят, че не всяка е полезна за човешкия организъм.

Експерти твърдят, че не всяка е полезна за човешкия организъм. ...

......... по-бодри, отпочинали, свежи и в добра кондиция. При по-дълбок сън мозъкът преминава във фаза на „бавни вълни”, след което човек винаги се чувства по-изморен и дезориентиран. Хипертониците се нуждаят от повече сън Водещият изследовател в Държавния изследователски център по превантивна медицина в Москва – Т. Хломогорова, разказа пред РИА Ново...


е богата на протеини, мазнини, минерали, витамини, макро- и микроелементи.

е богата на протеини, мазнини, минерали, витамини, макро- и микроелементи. ...

......... и витамини. Комбинацията с плодове отново дава предимства за изварата. Ако добавите пипер или сол, това ще доведе до задържане на излишни течности. Изварата се комбинира добре със заквасена сметана - това подобрява усвояването на мастноразтворимите витамини и калцият“, добави диетологът. Особено вредное да комбинирате изварата със сладко, съветва Мухина.


е богата на протеини, мазнини, минерали, витамини, макро- и микроелементи.

е богата на протеини, мазнини, минерали, витамини, макро- и микроелементи. ...

......... и витамини. Комбинацията с плодове отново дава предимства за изварата. Ако добавите пипер или сол, това ще доведе до задържане на излишни течности. Изварата се комбинира добре със заквасена сметана - това подобрява усвояването на мастноразтворимите витамини и калцият“, добави диетологът. Особено вредное да комбинирате изварата със сладко, съветва Мухина.


Лимoнът oт крaй врeмe e извecтeн c чудecнитe cи cвoйcтвa

Лимoнът oт крaй врeмe e извecтeн c чудecнитe cи cвoйcтвa ...

......... дoлнитe крaйници. Здрaвe нa cърцeтo Изcлeдвaниятa пoкaзвaт, чe питeйнa вoдa, cмeceнa cъc coдa зa хляб, мoжe дa пoмoгнe зa рeгулирaнeтo нa нивaтa нa „лoшия“ хoлecтeрoл и дa пoдoбри нивaтa нa HDL хoлecтeрoлa. Тoвa нaмaлявa шaнcoвeтe ви зa aтeрocклeрoзa и пo тoзи нaчин нaмaлявa риcкa oт инcулт и cърдeчeн удaр.  


Мотивационното писмо е неизменна част към Вашата кандидатура за работа.

Мотивационното писмо е неизменна част към Вашата кандидатура за работа. ...

......... разбират още на първият месец от работа. 7. Отнесете се лично. Работодателят Ви трябва да е поласкан, че Вие, с Вашите квалификации, образование и хъс, искате да работите при него. Отделете няколко реда, в които да опишете защо компанията Ви харесва и как бихте допринесли за екипа и развитието Ви


Тесни обувки, стари одеяла или изтощени батерии на дистанционното -

Тесни обувки, стари одеяла или изтощени батерии на дистанционното - ...

......... да се промени. Ако искате ледчетата за напитките да бъдат цветни, вкусни и да изглеждат добре на масата, може да сложите сезонни плодове или мента във формичките и да добавите малко вода. Когато замръзнат, цветните и вкусни кубчета може да се сложат в лимонада, вино, вода и всякакви други напитки.


Добрата автобиография и впечатляващо мотивационно писмо са Вашата „визитна картичка“.

Добрата автобиография и впечатляващо мотивационно писмо са Вашата „визитна картичка“. ...

......... общителна и социална личност. Важно е Вашият работодател да остане с усещането, че Вие ще сте „част от екипа“. Отделете време и проучете фирмените и корпоративни събития, на компанията в която кандидаствате. Отбележете си интереси на екипа, които съвпадат с Вашите и не пропускайте да добавите това във Вашето CV.


Стопаните на домашни животни са имали по-добро психическо здраве по

Стопаните на домашни животни са имали по-добро психическо здраве по ...

......... животно в социалната група хора е важно, независимо от вида му. Ако все още нямате домашен любимец ТЕЗИ ВИ ОЧАКВАТ И Как пандемията срина психическото здраве на родителите Новата учебна година едва започна и много родители споделят, че вече са изтощени. Отново - учебници, раници, приготвяне на обяд за учил...


Представителите на тези зодиакални съзвездия много скоро ще научат, какво

Представителите на тези зодиакални съзвездия много скоро ще научат, какво ...

......... време за драматични промени. Ако Скорпионите получат предложение за смяна на работата, няма нужда да се колебаят. Необходимо е да се действа, това е уникален шанс, който ще повлияе положително на финансовото им състояние. Може спокойно да вземат най-рисковите решения. Време е за планове и действия! Стига сила за всичко!


През лятото се публикуваха резултатите от няколко проучвания наведнъж, които

През лятото се публикуваха резултатите от няколко проучвания наведнъж, които ...

......... четиригодишна възраст техните геноми имат толкова епигенетични белези, колкото има върху ДНК на 50-годишен човек. Тогава обаче процесът се забавя. Биологично 14-годишно куче съответства на 70-годишен човек. Формулата за преобразуване на възрастта на кучето в човек изглежда така: умножете естествения логаритъм на възрастта на кучето по 16 и добавете 31.


През лятото се публикуваха резултатите от няколко проучвания наведнъж, които

През лятото се публикуваха резултатите от няколко проучвания наведнъж, които ...

......... четиригодишна възраст техните геноми имат толкова епигенетични белези, колкото има върху ДНК на 50-годишен човек. Тогава обаче процесът се забавя. Биологично 14-годишно куче съответства на 70-годишен човек. Формулата за преобразуване на възрастта на кучето в човек изглежда така: умножете естествения логаритъм на възрастта на кучето по 16 и добавете 31.


Оризът осигурява бърза и незабавна енергия, регулира и подобрява работата

Оризът осигурява бърза и незабавна енергия, регулира и подобрява работата ...

......... полезни бактерии. Последните са важни за нормалното движение в червата. 10. Предотвратява хроничен запек Оризът също може да предотврати хроничен запек. Неразтворимите фибри са като мека гъба, която се прокара бързо и лесно, през чревния тракт. Известно е, че кафявият ориз и пълнозърнестите храни са богати на този вид фибри.


След като навлязоха в ежедневието ни все по-често си задаваме

След като навлязоха в ежедневието ни все по-често си задаваме ...

......... не натрупват вода на повърхността си, за разлика от памука и вискозата. В момента изследователите изучават въпроса колко дълго коронавирусът остава активен на повърхността на копринени маски и други материали, което е важно при определяне на продължителността на тяхното използване при работа в райони, където се намират пациенти с COVID-19.


Яйцата са най-ефективният ценови източник на холин, витамин А и

Яйцата са най-ефективният ценови източник на холин, витамин А и ...

......... жената. Яжте яйца! Яжте колкото искате. Ако предпочитате предпазливия подход, тогава ограничете големите количества на яйца до 6-12 не повече от няколко пъти седмично и на закуска покрийте своите протеинови нужди с шейк от добър стар суроватъчен протеин. Бъдете здрави, развивайте се, хранете се и се грижете за мускулите си!


Денонощният ни ритъм се променя с и влияе на всяка

Денонощният ни ритъм се променя с и влияе на всяка ...

......... директна консу... Най-доброто време за упражнения е рано сутрин, ако сме на 20 или 30 години. Ако сме на 40 или 50 г. - тогава препоръчително е да правим фитнес по обяд. Ако сме на възраст над 50г. - времето за физическа активност е между 14:00 до 17:00ч. всеки ден.


Денонощният ни ритъм се променя с и влияе на всяка

Денонощният ни ритъм се променя с и влияе на всяка ...

......... директна консу... Най-доброто време за упражнения е рано сутрин, ако сме на 20 или 30 години. Ако сме на 40 или 50 г. - тогава препоръчително е да правим фитнес по обяд. Ако сме на възраст над 50г. - времето за физическа активност е между 14:00 до 17:00ч. всеки ден.


Кога е най-доброто време от деня за ? Учените доказаха,

Кога е най-доброто време от деня за ? Учените доказаха, ...

......... Разкриха нови ползи от редовния секс, съобщава „The Sun“, цитиран от БГНЕС. Сексологът и експерт по връзките Кейт Тейлър с... По време на оргазъм се освобождава окситоцин, известен също като хормон на събуждането. Тъй като възрастните хора обичат да си лягат по-рано, д-р Кели препоръчва интимност четири часа преди полунощ.


Кога е най-доброто време от деня за ? Учените доказаха,

Кога е най-доброто време от деня за ? Учените доказаха, ...

......... Разкриха нови ползи от редовния секс, съобщава „The Sun“, цитиран от БГНЕС. Сексологът и експерт по връзките Кейт Тейлър с... По време на оргазъм се освобождава окситоцин, известен също като хормон на събуждането. Тъй като възрастните хора обичат да си лягат по-рано, д-р Кели препоръчва интимност четири часа преди полунощ.


Главната причина за много от здравословните проблеми - болести на

Главната причина за много от здравословните проблеми - болести на ...

......... антиоксиданти, които пречистват белите дробове от никотина. Освен това консумацията му притъпява желанието за пушене. Пушачите живеят с повече болка Хората, които пушат и дори тези, които са се отказали, съобщават, че живеят с повече болка, отколкото тези, които никога не са имали вр... - най-добрият приятел на черния дроб.


, които могат да забавят , посочи диетологът Райън Раман

, които могат да забавят , посочи диетологът Райън Раман ...

......... видове имат п... За да се предотврати плешивост, диетологът препоръчва също добавяне на към храненето. Този зеленчук е ценен източник на бета-каротин и има потенциал да ускори растежа на косата. „Балансираното хранене с правилните хранителни вещества помага за растежа на косата, особено когато тя пада поради лошо хранене“, заключи лекарят.


, които могат да забавят , посочи диетологът Райън Раман

, които могат да забавят , посочи диетологът Райън Раман ...

......... видове имат п... За да се предотврати плешивост, диетологът препоръчва също добавяне на към храненето. Този зеленчук е ценен източник на бета-каротин и има потенциал да ускори растежа на косата. „Балансираното хранене с правилните хранителни вещества помага за растежа на косата, особено когато тя пада поради лошо хранене“, заключи лекарят.


Общоприето е, че закуската трябва да бъде възможно най-здравословна за

Общоприето е, че закуската трябва да бъде възможно най-здравословна за ...

......... може да се появи лошо храносмилане. Яденето на храна на гладно не трябва да дразни стомаха и червата ни, за да не усещаме дискомфорт през целия ден. са най-подходящи за закуска. Те са вкусни и здравословни и могат да ви дадат сутрешната доза енергия. * Информция: ТАСС, превод : БГНЕС


Общоприето е, че закуската трябва да бъде възможно най-здравословна за

Общоприето е, че закуската трябва да бъде възможно най-здравословна за ...

......... може да се появи лошо храносмилане. Яденето на храна на гладно не трябва да дразни стомаха и червата ни, за да не усещаме дискомфорт през целия ден. са най-подходящи за закуска. Те са вкусни и здравословни и могат да ви дадат сутрешната доза енергия. * Информция: ТАСС, превод : БГНЕС


Сочните червени домати са прекрасни за свежа салата. В средата

Сочните червени домати са прекрасни за свежа салата. В средата ...

......... един ред, без да са изложени на пряка слънчева светлина. И най-важното – ако имате възможност, купете си домати на стебло. Така ползите ще бъдат двойни. То ще предотврати напускането на влагата от червеното изкушение и ще блокира достъпа на въздух, а по този начин и на мухъл и бактерии.


Руският опозиционен лидер е бил отровен от бутилка с вода

Руският опозиционен лидер е бил отровен от бутилка с вода ...

......... доц. Попов смята, че погълнатата доза "Новичок" не е такава, че да се получи смъртоносен ефект. Създателят на "Новичок" е категоричен, че Навални не е отровен с препарата му Леонид Ринк - докторът по химия, който участва пряко в създаването на "Новичок", съобщи, че е невъзможно руският опозиционен лидер Алек...


Руският опозиционен лидер е бил отровен от бутилка с вода

Руският опозиционен лидер е бил отровен от бутилка с вода ...

......... доц. Попов смята, че погълнатата доза "Новичок" не е такава, че да се получи смъртоносен ефект. Създателят на "Новичок" е категоричен, че Навални не е отровен с препарата му Леонид Ринк - докторът по химия, който участва пряко в създаването на "Новичок", съобщи, че е невъзможно руският опозиционен лидер Алек...


Във всеки един от романите на Мануела Инуса ще откриете

Във всеки един от романите на Мануела Инуса ще откриете ...

......... с нея остатъците, докато изчезнат. Обезпрашаване на книги Книги, стояли твърде дълго по рафтовете и покрити с прах, Руби избърсва с четка. Най-подходяща е голяма и мека бояджийска четка. Руби минава с нея прашните ръбове, най-добре някъде на открито. Останалия в ъгълчетата прах почиства с по-малка и мека художническа четка.


Началото на учебната година дойде и с нея отговорностите покрай

Началото на учебната година дойде и с нея отговорностите покрай ...

......... и се опитайте да го направите необикновено всеки път, като избягвате разговори за училище. Полиция озаптява ученици вандали в първия учебен ден Няколко екипа на силите на реда се отзоваха на сигнал за вандализъм и за непристойно поведение на младежи в близост до заведение в цент...        


Изборът на нови слънчеви очила не е точна ракетна наука,

Изборът на нови слънчеви очила не е точна ракетна наука, ...

......... които да създадат визуален интерес. Избягвайте каквото и да е с големи размери. Разнообразие от стилни и качествени слънчеви очила според формата на лицето може да намерите в последната колекция на Tommy Hilfiger в лицензираните оптики в страната. Следете и Facebook страницата , където ви очакват интересни новини и игри.


Учебната година започна в сянката на и с нови правила

Учебната година започна в сянката на и с нови правила ...

......... който има напрежение, защото болшинството от учителите са в рискова група. "Те (бел.ред.- децата) тръгнаха с удоволствие на училище. Вярно, нямаше тържествата, които повечето изчакваха, но то се превърна в едно приключение. Срещнах родители, които се опитваха да убеждават децата си да носят маски", каза Игов пред Bulgaria ON AIR.


Учебната година започна в сянката на и с нови правила

Учебната година започна в сянката на и с нови правила ...

......... който има напрежение, защото болшинството от учителите са в рискова група. "Те (бел.ред.- децата) тръгнаха с удоволствие на училище. Вярно, нямаше тържествата, които повечето изчакваха, но то се превърна в едно приключение. Срещнах родители, които се опитваха да убеждават децата си да носят маски", каза Игов пред Bulgaria ON AIR.


Учебната година започна в сянката на и с нови правила

Учебната година започна в сянката на и с нови правила ...

......... който има напрежение, защото болшинството от учителите са в рискова група. "Те (бел.ред.- децата) тръгнаха с удоволствие на училище. Вярно, нямаше тържествата, които повечето изчакваха, но то се превърна в едно приключение. Срещнах родители, които се опитваха да убеждават децата си да носят маски", каза Игов пред Bulgaria ON AIR.


Диетологът Наталия Пугачева изброи , които помагат за по-бързо .

Диетологът Наталия Пугачева изброи , които помагат за по-бързо . ...

......... В допълнение, диетологът препоръчва да се включат в диетата зеленчуци с пикантен вкус - , хрян, лук и чесън. „Всеки от тях има свои специални полезни компоненти, биологично активни вещества, които имат антисептично, антиоксидантно, стимулиращо действие, което е много полезно за тези, които водят здравословен начин на живот“, заключи тя.


Диетологът Наталия Пугачева изброи , които помагат за по-бързо .

Диетологът Наталия Пугачева изброи , които помагат за по-бързо . ...

......... В допълнение, диетологът препоръчва да се включат в диетата зеленчуци с пикантен вкус - , хрян, лук и чесън. „Всеки от тях има свои специални полезни компоненти, биологично активни вещества, които имат антисептично, антиоксидантно, стимулиращо действие, което е много полезно за тези, които водят здравословен начин на живот“, заключи тя.