Множество медии, включително OFFNews, оповестиха, че заради заснемането на едно

Множество медии, включително OFFNews, оповестиха, че заради заснемането на едно ...

......... да е неотменно до снимачния екип. Със сигурност оттук нататкък би трябвало да има шълна прозрачност на снимачния процес. Репортажи, отразяващи отговорно отношение към природата на снимачната площадка. Защо не и ден „на отворените врати“ на плаж Листи“, чиято цел е всеки, който пожелае, сам да може да се убеди.


1 Преди да падне сланата намериха едно циганче - Васко,

1 Преди да падне сланата намериха едно циганче - Васко, ...

......... дете, Дамяна – каза равно жената. – Противно дете. - Но … Рижия… преби… – прошепна детето. 4 Някъде съвсем в края на гробищата в Перник, в подножието на Голо бърдо, все още личеше обрасъл с треви и тръни гроб. Каменоделецът беше издълбал в гранита: Ваня Герова 1940 - 2017.


Защо избра да погледнеш назад чрез остър хумор? И какъв

Защо избра да погледнеш назад чрез остър хумор? И какъв ...

......... като изключим терминологичната несъстоятелност на това определение? Не се сещам за голямо произведение, което да не разглежда абсурда на съществуването под един или друг ъгъл. Oще: на facebook.com/ivailo.noisy.tsvetkov NB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и авто


Димитър Иванов, иже нарицаем Митьо Гестапото, написал текст в защита

Димитър Иванов, иже нарицаем Митьо Гестапото, написал текст в защита ...

......... за пръскане се включва. И то колко му е нужно на един държавен преврат… Както обича да казва д-р Филипов, никога не трябва да се оплакваме от това, което получаваме, а да са радваме, че не сме получили това, което заслужаваме. Не изключвам да заслужаваме повече от Гешев. Не ли?


Ой, ви вазе писачи на статии из българските медийни полета,

Ой, ви вазе писачи на статии из българските медийни полета, ...

......... злобна наслада наблюдават реакциите на ужас и отчаяние у тях. Инфантилна, жалка, смешна и жестока, уродлива шеговитост. Някакви такива шеги: Хайде, както тъкмо сте получили инфаркт, аз да вляза с надут хартиен плик в интензивното, да го гръмна с длан и да ревна: Изненадаааа! Няма що, братя журналисти. Браво, браво!


По-малко от деветдесет дни преди първия тур на изборите за

По-малко от деветдесет дни преди първия тур на изборите за ...

......... неуместни при местни избори, колкото и насърчаването на партиен реваншизъм. Конкуренцията между конкретни личности може да привлече интерес, но в крайна сметка определяща ще бъде способността на кандидатите да представят и защитят смислена перспектива за развитието на населените места. Всичко друго просто ще възпроизведе на местно ниво националния партиен шум.38 процента от руснаците не искат президентът Владимир Путин да управлява

38 процента от руснаците не искат президентът Владимир Путин да управлява ...

......... липсата на алтернатива. Но отношението е предимно отрицателно, защото липсата на алтернатива се поддържа със сила", добави Гудков. Повече от 1000 души бяха задържани на опозиционен протест в центъра на Москва този уикенд. Демонстрацията бе белязана от най-големия брой арести при протести в Русия за последното десетилетие, според неправителствената организация "ОВД-Инфо".


Нека ви запозная с уникалното същество наречено Калинка. Калинката е

Нека ви запозная с уникалното същество наречено Калинка. Калинката е ...

......... От гледна точка на морфологията калинките се делят на: Калинка бушон, Скатаващата се калинка, Мушеща се калинка, Амбициозната калинка и Калинката, която не осъзнава, че е Калинка. Важно! Калинката е поставена под защита на закона. Всеки посегнал на калинка, ще бъде наказан с цялата сила и строгост на закона! Ясно?


Понеже съм обикновен човек, който вярва на рекламни спотове и

Понеже съм обикновен човек, който вярва на рекламни спотове и ...

......... същества се изразяват в размера на сутиена? Като помислим малко, неминуемо стигаме до извода, че да правим деца във време като днешното и в страна като нашата, е въпрос на завидна смелост. Тиган, в който майка ми да опържи яйца, си е екстра подарък – с минимален риск от страдание.


Светът винаги ме е учудвал със своята неочакваност!В моята ранна

Светът винаги ме е учудвал със своята неочакваност!В моята ранна ...

......... би пък тогава еврокомисията ще заседава в някоя пагода и ще бъде съставена предимно от етнически пакистанци. Но пък – дали за съжаление?Може би просто е най-смислено да оставим света да прави това, което умее най-добре – да бъде абсолютно непредвидим и неочакван? И да го приемаме такъв, какъвто е?


Мнозина се опитват да уловят духа на нашето време, да

Мнозина се опитват да уловят духа на нашето време, да ...

......... извън обществото човек губи своя специфичен облик на „социално животно”. Може би вярват, че ще станат богове – реализирайки едната от посочените от Аристотел възможности в подобна ситуация, но много по-вероятно е да се върнат към животинското състояние – другата опция, представена от гръцкия философ. Авторът е университетски преподавател по философия.Тва с НАПлийкс препотвърждава моите continuous тези тук – че

Тва с НАПлийкс препотвърждава моите continuous тези тук – че ...

......... когнитивни способности; но по-големият проблем е как да обясним на този електорат, че гласува против себе си. *** С недомаслени като тия няма да стане. Oще: на facebook.com/ivailo.noisy.tsvetkov  NB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и автора.


Швейцарският драматург и белетрист Макс Фриш (1911-1991) има необикновена творческа

Швейцарският драматург и белетрист Макс Фриш (1911-1991) има необикновена творческа ...

......... започва да ми се живее повече. Това е то мярката за изкуство – да те оплоди. Когато се събудите сутрин, коя е първата Ви мисъл? Всяко събуждане е различно, но общо взето не съм намръщен ставач. Изключвам диктофона и поглеждам черешите на масата – черни, лъскави, непокътнати – съвършено триизмерни.


Хем знаехме, хем не вярвахме; но моментът дойде. Появи се

Хем знаехме, хем не вярвахме; но моментът дойде. Появи се ...

......... човекът. Предупреди. Ще събере цялата власт в ръцете си. И ще наложи терор върху всички, които не му харесват. Гледайте Иванчева, мислете за себе си. Предупредени сте. Вземете човека насериозно защото, ако се оставите да бъдете убедени, че той „няма да го направи”, когато дойдат за вас, ще е късно.


Човекът седеше в най-тясната стая на къщата им, обърната към

Човекът седеше в най-тясната стая на къщата им, обърната към ...

......... но може да е било от онова бяло небе, дето се бе проснало над Старо село точно в четвъртък. Това мургаво, все неподвижно и спокойно лице се засмя. Съвсем малко просветля. Трябваше да познаваш Елена от 37 години, за да разбереш, че се усмихва. Дамян разбра. - Тихо, човече – каза му Елена.


…И кълвеш на всяка оферта, в която са употребени думите

…И кълвеш на всяка оферта, в която са употребени думите ...

......... ветрове ще те духат и кои дъждове ще те мият. Чии грехове ще изтриеш и коя нова територия ще избереш за майка. Или пък коя нова България ще изградиш – като тухлена къща за младо семейство. И в кой кръг на ада ще попаднеш, за да си платиш за инициативата.Здравейте аналогови плъшоци. Търся си работа. Мога да обръщам файлове

Здравейте аналогови плъшоци. Търся си работа. Мога да обръщам файлове ...

......... ще ви пека кебапчетата на следващите избори. На последно място – националната ви сигурност не е застрашена, защото не може да бъде застрашено нещо, което не съществува. Това съм го установил след системно обръщане и джуркане на всичките ви правителствени файлове (които не са много). С уважение ваш Бял хакер


И ето пак – излизат чудни, страховити, обнадеждаващи материалчета по

И ето пак – излизат чудни, страховити, обнадеждаващи материалчета по ...

......... страх и вина отговорен не се става.Кандид, този най-светъл герой на светлия Волтер е казал формулата: И все пак всеки трябва да обработва СОБСТВЕНАТА си градина!Или казано иначе: ПЪРВО прави каквото трябва, (и най-първо, естествено, добре помисли Какво Трябва), а ПОСЛЕ разните глобални лайна - да вървят на майната си!


Навихте ме пичове! Толкова мъдро и насочено рекламно послание не

Навихте ме пичове! Толкова мъдро и насочено рекламно послание не ...

......... Младата дама ме напръсква за трети път със спрея и ме оставя със свалени гащи да го правя сега, но сам. Аз, дълбоко убеден в рекламното послание, се опитвам да го направя сега. Правя нещо, от което майка ми може да не остане доволна.  Затова решавам да ѝ купя тиган.


Лятото започна особено горещо, мухите увиснаха във въздуха от печал

Лятото започна особено горещо, мухите увиснаха във въздуха от печал ...

......... е гаранция, че видът и ще остане перфектен! Гнилостните микроорганизми, както и някои други неприятни проблеми идват заедно с настъпване на смъртта, особено през лятото! В заключение можем да заявим, че лятото е прекрасен сезон за нашата коса, но ако умеем да се грижим правилно за нея! Ваш д-р Терзийски


Няма да мрънкам и веднага започвам с предложенията. Сезонът е

Няма да мрънкам и веднага започвам с предложенията. Сезонът е ...

......... се прави за тяхно добро. Да кажем, че така се предпазва от ухапване от комари. Ако и това не проработи, да се обяви война на Гърция. Ще се наложи на гърците да ни превземат, ще станем тяхна територия и тогава не ние, а те ще имат провален сезон. Вижте, че е лесно?


- Слушай Елена, винаги съм била максимално честна и открита

- Слушай Елена, винаги съм била максимално честна и открита ...

......... вярваш - откъде има сила това хлапе. – Това е най-хубавият подарък за рождения ми ден, Васко. А навън пролетта като котарак съвсем тихо и хитро се вмъкна в магазина и стана толкова светло, че дори баба Сара, най-старата в Старо село, се усмихна. Подмлади се със сто години. Направо!


При структурирането на новите европейски институции се случва точно това,

При структурирането на новите европейски институции се случва точно това, ...

......... мобилизация на местно и регионално равнище.Европа на регионите, а не на геополитическите блокове, може да бъде адекватният отговор на колебанията и неудовлетвореността на европейските граждани. Това може да бъде и шансът на България за промяна на траекторията на развитие и постигането на съгласие при формирането на следващото поколение български граждани.


„Какво те натъжава“ ми е любимият идиотски въпрос, затова да

„Какво те натъжава“ ми е любимият идиотски въпрос, затова да ...

......... какво все пак ти е тъжно днес? Нали, аз си настоявам, че нищо не е наред, трябва да задоволим картезианските ми съмнения? (смее се дълго) Oще: на facebook.com/ivailo.noisy.tsvetkov  NB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и автора.


От една страна е добре, че поне от време на

От една страна е добре, че поне от време на ...

......... към стартовия момент на преговорния процес), те не могат да влязат в Съюза. Но, същевременно, самият ЕС трябва да насърчава с все по-голяма степен на ангажираност в региона именно курса към европейска интеграция. А България – нейните политици и нейната общественост – са ключова елемент от тази споделена европейска отговорност.


Заседание на МС 14 март 2018 г. Министрите раздават концесии

Заседание на МС 14 март 2018 г. Министрите раздават концесии ...

......... и устойчива стратегия за развитието на отрасъла. А за тези долу, вече казахме. Те са се заели усърдно да колят кокошката, която снася златните яйца. При това положение няма друго положение. Защото, както казват, туристът гласува с краката си. Отива там, където ще се почувства желан и ще прекара по-добре.


Някой бързешката ще каже: вероятно развиваш параноидна шизофрения! Това е

Някой бързешката ще каже: вероятно развиваш параноидна шизофрения! Това е ...

......... Идва неграмотността. Която се заключава не в непознаването на буквите, а неразбирането на смислите. И идва Средновековието. И народ от неграмотни бива воден от своите перове – дебели и късоврати феодали, собственици на вестници и списания, в които е пълно със стотици чудесни статии, преведени чрез гугъл преводач от марсиански!


Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита

Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита ...

......... останем на родното море. Там ситуацията е бетон. Ще получите уважение и респект. Урегулирано е и с ясни правила. А и законът и редът седят зад теб, а не зад всеки сульо. Освен това можеш да си паркираш не джипа, а ако щеш и булдозера където си поискаш. Кеф? А?


Ще ми простите този деликатен лексикален анализ, надявам се, но

Ще ми простите този деликатен лексикален анализ, надявам се, но ...

......... си таен пустиняк или явен такъв. Може да си тих или шумен, умен или глупав. Но винаги и при всички случаи едно твое качество требва да е доведено до крайност, да изпъква, да си личност. И да се отстояваш. Да си ужасно крив. Тежко им и горко на твоите близки.


Тюх брех! Какво да го правим този комунизъм пък сега? Да

Тюх брех! Какво да го правим този комунизъм пък сега? Да ...

......... Но аз си мисля с известно съмнение, с лека тревога, с лека въздишка: Все пак не зависи ли какво ще е нашето отношение към комунизма... и въобще – към всички диктатури... и въобще – към всяка несвобода... от това, какво мислим, говорим, и как се отнасяме към тях днес? Днес.


Слънчицето пекна. В магазините за козметика започна да се харчи

Слънчицето пекна. В магазините за козметика започна да се харчи ...

......... защити. Трябва да знаете, че щом стъпите на плажа вие преставате да бъдете гражданин. Конституцията свършва на сто метра от морския бряг. Доказано е. Всичките ви права отиват по дяволите и остава само едно задължение – да си плащате. Но вие си знаете. Нали затова сте събирали пари цяла година?


Швейцарският драматург и белетрист Макс Фриш (1911-1991) има необикновена творческа

Швейцарският драматург и белетрист Макс Фриш (1911-1991) има необикновена творческа ...

......... Вратата се отваря и в аудиторията влиза студентка от естрадния отдел. Разбрала е, че проф. Щерев ще ѝ даде да изпее една от неговите песни. Благодари му радостно и точно преди да излезе внезапно се връща, прегръща го и казва "Ох, много Ви обичам. Много". Не е любов. По-хубаво е.


Пиша ти писмо, мила. Но нямам хартия. Нямам химикал, нито

Пиша ти писмо, мила. Но нямам хартия. Нямам химикал, нито ...

......... в мислите си, очите ми са все там – не са се променили. Виждат щастието – в тебе е. Не при жената със скъпото палто на Рижия. - Ти си най-красивото момче – каза ми. Но това нямаше никакво значение. Моля те, Сияна, купи на детето водни бои и блок за рисуване.


В голяма столична галерия представили българския модернизъм и авангард, излагайки

В голяма столична галерия представили българския модернизъм и авангард, излагайки ...

......... континентална плоча от знания. Знаенето на общи неща, които да ни позволяват, когато казваме нещо – да се разбираме. Огромна база от знания. Които би трябвало да усвояваме неусетно, да попиваме в общия си, цивилизован живот. И за която кажем ли: Това не е мойто! – нещата отиват на кино.


Къмпингари, природата не е за вас! Тя е за всички.

Къмпингари, природата не е за вас! Тя е за всички. ...

......... се знае! Палатката не защитава природата. Тя няма сертификат издаден от нито едно министерство. Палатката няма пречиствателна станция. Друго си е хотел на 20 етажа. Можеш да построиш и пречиствателна станция и трафопост. Хеликоптерна площадка на покрива също. Вие схващате ли за каква защита на природата говорим? А палатка какво?


Буци произведе вид апория, с която и той без съмнение

Буци произведе вид апория, с която и той без съмнение ...

......... поред – и пак от българи спрямо българи, за втори път след токсичния „соц“. ***“Ignominious” e хубава дума. ***„Но себе си, брате, губя/Тия глупци като мразя.“ Oще: на facebook.com/ivailo.noisy.tsvetkovNB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и автора.


Чета из Фейсбук войнствени призиви към журналистите от Нова, а

Чета из Фейсбук войнствени призиви към журналистите от Нова, а ...

......... човек, който не умира от глад, е подозрителен.“ Зя умиращи от глад в частните телевизии и в медиите на дебелото момче не се е чуло. Напротив, добре си живеят. И дори и да имат морални терзания, умело ги потискат. Така че всеки, който не е напуснал погнусен кочината, е подозрителен.


Опасна игра играят децата из страната – алармират психолозите. Играта

Опасна игра играят децата из страната – алармират психолозите. Играта ...

......... Който, според мен, се нарича: симптом на Липса на Волно Детство. Някой ще каже: Не може да се лишим от придобивките на цивилизацията сега...заради едните детски игри! А аз ще му отговоря: А в Нидерландия...В стократно по-цивилизованата, умна, богата Нидерландия... 70 процента от хората се придвижват Само с велосипеди. Точка.


О, неразумни юроди! Как си представяте къща за гости без

О, неразумни юроди! Как си представяте къща за гости без ...

......... Щото, ако започне всеки да влиза? А? Накрая, ако има засечка в гепенето на пари от еврофондовете и се стига до връщане, да се представи сметката на неразумните юроди. Те затова са неразумни и затова са юроди. А, да. И да се сложи табелка: „За неразумни юроди - вход забранен!“


Тя играеше на хорото, на опашката. Лещено зърно, това беше

Тя играеше на хорото, на опашката. Лещено зърно, това беше ...

......... като че слушаше блудкавите вечерни новини на местната кабеларка. - Риж Димитре, за какво ти трябвам? Любовта на рижия се превърна в картофено пюре. - Сияно, Христо замина за Испания – каза ми тя. Гласът ѝ прозвуча особено. Като че купчина пясък затрупа мъртвец. Такъв глас – като пясъка върху трупа.


Велзевул в превод означава „повелител, господар, принц на мухите“, един

Велзевул в превод означава „повелител, господар, принц на мухите“, един ...

......... го сторите, ако почнете да ползвате продукти с отворен код, ще успеете поне в част от вашия микрокосмос да се спасите от робството. Поне в една мъничка частица от битието си. А ако не ви пука за това, карайте да върви. И за пчелите не ви пукаше. Нали има мухи.


Има нещо тъжно в това да продадеш гласа си. Вярно,

Има нещо тъжно в това да продадеш гласа си. Вярно, ...

......... за него и се чуди защо не се получава. А защо никой не му обръща внимание, така и не разбира. Северозападът ще продължи да е най-гадното място в България и Европа. Защото там има много употребени проститутки. А на проститутките никой не им е длъжен. Заслужават само едни пари... и презрение.


„Цецо съм го взел като човек, дето носеше папките…”Бойко Борисов
През

„Цецо съм го взел като човек, дето носеше папките…”Бойко Борисов През ...

......... мога да скрия от вас, че Бойчето, Цецерон, Тетка Цачева и т.н. са най-доброто доказателство, че никой не е загубил от това, че е подценил интелекта на българина. Градската десница например редовно го надценява и съответно редовно губи от това.  Текстът е публикуван в reduta.bg. Публикуваме го със съгласието на автора. 


Хайде първо да изчистим понятията, доколкото е възможно: какво у

Хайде първо да изчистим понятията, доколкото е възможно: какво у ...

......... да бъде ясно поставена цел и готовност за много по-гъвкава стратегия да бъдат интегрирани различията в тази общност на "градската десница" - каквото и да означава това. Кой да влиза в политиката и кой да стои далеч от нея? В политиката е добре да влезе всеки, който има потенциал да


Резултатите от изборите за Европейски парламент не отразяват реалните процеси

Резултатите от изборите за Европейски парламент не отразяват реалните процеси ...

......... осмисляме собствения си опит. Това е политически морал. Както в личния, така и в обществения ни живот, е нужно да се научим да поемаме отговорност. Нужно е време и усилия, за да бъде насърчена политическата промяна, но тя вече е в ход.  Когато ученикът е готов, учител ще се намери.


Изборите свършиха. Алилуя. Кой пуснал бюлетина, кой топнал гагата в

Изборите свършиха. Алилуя. Кой пуснал бюлетина, кой топнал гагата в ...

......... в атомна авария. Видяхме разпада на патриотичната коалиция. Всъщност това още не сме го видели. Има шанс да са толкова безпринципни, че пак да се сдушат. Видяхме победители. Всички са победители. Видяхме независими представители с по-добър вот от парламентарнопредставени партии. Видяхме, че Марк Твен е прав. „Ако изборите променяха нещо, щяха да бъдат забранени.“


Едно от нещата, които извънредно добре умее всеки българин, е

Едно от нещата, които извънредно добре умее всеки българин, е ...

......... да изискваме. И като казах думата „свирепо” – повтарям я. Свирепо да контролираме и свирепо да изискваме от така добре познатите ни червенотиквеничковчета, наречени власт.  Защото, струва ми се, трябва непрекъснато да си припомняме, че Властелин в държавата е Народът. А властта е неговият често непослушен и нерядко глупав слуга.


На осми март пак валеше, но малко и никой не

На осми март пак валеше, но малко и никой не ...

......... колкото може и повече отколкото можеше. Докато свиреше, пееше колкото му глас държи и повече, отколкото му глас държи, и се усмихваше. Как го правеше, хем да свири, хем да пее, хем да се усмихва – ей това нещо никой не можеше да обясни. Само огромното, диво, безкрайно Радомирско хоро!


Една интересна подробност „от кухнята” е, че започвайки да пиша

Една интересна подробност „от кухнята” е, че започвайки да пиша ...

......... мазни, тъповати бизнесмени и политици, които вечно повтарят свещената си мантра: Търсенето определя предлагането! – и действат според нея...представяйки си всичко това... ...си мисля, че това на Европейския съюз с пластмасовите боклуци при нас нема да стане. Нема да мине. Поне не и без една горда, народна, разбииш ли, съпротива.


През девет равнини в десета, насред най-богатата област в ЕС,

През девет равнини в десета, насред най-богатата област в ЕС, ...

......... фанат да ме поразведат. Глей къде ме е клъвнал петея. Язе боклука нема да им гласувам на тех. Тва не е демокрация. Демокрацията е измислена като съвсем друго нещо. - Ако щеш. Я па ше гласувам. И ше вида у еврофутбола кви са коефицентите. Ше тура пет лева на Дебелия.


Цветанов засега видимо е “пратен в Ковънтри”, ако позволите. Обаче,

Цветанов засега видимо е “пратен в Ковънтри”, ако позволите. Обаче, ...

......... всичко, някак без да иска: “Liebe ist der Wunsch etwas zu geben, nicht etwas zu erhalten.” *** А вие къде сте, майка ви дееба и илюминати? Oще: на facebook.com/ivailo.noisy.tsvetkov NB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и автора.


Ходенето за гъби и ходенето на избори имат, всъщност, доста

Ходенето за гъби и ходенето на избори имат, всъщност, доста ...

......... се, дори у нас виждаме, че са налични и оригиналите на повечето от тези двойници. Има и истински зелени, и истински сини, и истински родолюбци, и истински либерали, че дори и – ядливи социалисти. Намирането им и гласуването за тях е онова, което ще трябва да свършим след няколко дни.


Ако Кирил и Методий бяха политици, нямаше да разполагаме с

Ако Кирил и Методий бяха политици, нямаше да разполагаме с ...

......... деца от читалищата, да пеят песни във възхвала на буквите за без пари. Да се поканят изпълнители, балет и водещи. Веско Маринов да напише песен в стил „нашата полиция ни пази“ ама не за полицията, ами за буквите. Някой комик да направи някоя смешка с „ер малък“ и „ер голям“.


Текстовете от типа „не правете така“ едва ли постигат голям

Текстовете от типа „не правете така“ едва ли постигат голям ...

......... да го повторя, за да не остане нищо неясно. Ако искате да излекувате детето си. А ако не искате, не мрънкайте. И не се учудвайте. То просто ще попадне насред трети епизод на „Игра на тронове“. Толкова много демони на едно място още никой не беше изобразявал. Увеличават се гадините.


Най-важното е да бъдете себе си. Приближете се непринудено, направете

Най-важното е да бъдете себе си. Приближете се непринудено, направете ...

......... душевност по-добре от разхвърляната салфетка. Ако след всичко изброено красивата и умна жена не клекне пред неотразимият ви чар идете на проститутка. Там е пълно с красиви и умни жени за временно ползване точно като за вас. И не се отчайвайте, винаги помнете че след сезон 2019 идва сезон 2020.


На 12 май 2019 мъж простреля жена си и съседа

На 12 май 2019 мъж простреля жена си и съседа ...

......... доноси. Ще ни направят подозрителни и недоверчиви. Накрая ще затворят в конлагери „неправилно мислещите" - тези, които пречат на построяването на светлото бъдеще. Така ще свърши пътят ни към робството. Има една граница между свободата и робството, и това е оръжието. Така че: на оружие, братя! Дедите ни го завещаха.


Сутрин, кафе, лежерно коментираме предстоящ фотопроект с уникален спортен автомобил.

Сутрин, кафе, лежерно коментираме предстоящ фотопроект с уникален спортен автомобил. ...

......... над броя на хората. След ден прекаран навън на -21 (не било много студено, март е все пак) почвам да си мисля, че ако и у нас бяха такива температурите веднага една от стаите става на сауна… а може би две… Следва на стр. 2. Страница на статията : 0102


- Дамяно, ела! Момичето беше облечено в дебела плетена фланела

- Дамяно, ела! Момичето беше облечено в дебела плетена фланела ...

......... сърце, че ако сърцето можеше да лети, щеше да кацне на слънцето. Дали момичето с голата шия без безкрайния си шал се досещаше, че дивата шарена шапка свири заради него? - Даме Дамянке! – прошепна момчето, но дивият му акордеон така бучеше, така виеше и маршируваше, че никой не чу думите му.


На мен ми се е случвало и затова знам. Все

На мен ми се е случвало и затова знам. Все ...

......... винаги да сме много внимателни! Да внимаваме много - да не се превръщаме в освирепели кучета, джавкащи в бясна глутница, жадна за кръв. Която - види ли някой до преди ден много силен, но сега слаб – да налита, за да пие кръв. Само това се опитвам да напомня аз.


Първо и най-важно беше „Мир, мир, мир.“ Идеята за мир

Първо и най-важно беше „Мир, мир, мир.“ Идеята за мир ...

......... ако можех, бих го попитал дали е джедай. Дори и да не е, ако нашите попове искат да намерят път към младите, да си поръчат раса от арменските дизайнери. Нямаше да е зле да има и няколко пионерчета, които да рапортуват: „Папа даден! Папа приет!“ Шегувам се! Мир. Мир. Мир.


След всички тези години все още помня подробности от деня,

След всички тези години все още помня подробности от деня, ...

......... винаги гледат напред и нагоре, защото техните мечти и въжделения живеят дръзки и безтегловни дори на местата, където животът е невъзможен – от открития Космос до Шиша Пангма. И че понякога, за да се приближиш колкото се може повече до самия себе си… просто трябва да се отдалечиш. Източници: http://proxy.espn.com/watch/player?id=3399390&lang=enhttps://www.wnycstudios.org/story/dark-side-earthhttps://www.nasa.gov/astronauts/biographies/robert-shane-kimbroughhttps://www.youtube.com/watch?v=j4JOjcDFtBEhttps://www.history.com/topics/1980s/challenger-disasterhttps://www.britannica.com/event/Challenger-disasterhttps://www.space.com/31732-space-shuttle-challenger-disaster-explained-infographic.htmlhttps://www.nasa.gov/mission_pages/station/expeditions/expedition50/index.htmlhttp://blogs.discovermagazine.com/vintagespace/2017/08/20/only-three-people-have-died-in-space/#.XNHbui2ZPUIhttps://www.warhistoryonline.com/war-articles/remembering-three-men-ever-die-space.htmlhttps://www.businessinsider.com/soyuz-11-memorial-destroyed-2016-8http://www.espn.com/espn/feature/story/_/id/23902766/nasa-astronaut-ellison-onizuka-soccer-ball-survived-challenger-explosion


Le mauvais goût. Т.е. нечовешки лош политически и всякакъв вкус,

Le mauvais goût. Т.е. нечовешки лош политически и всякакъв вкус, ...

......... да не забравяме, докато се палим на тема “бъдещето на децата ни” и за тия кретени: крайната “сметка” е любовта. *** Всичко друго са утешителни награди. Oще на facebook.com/ivailo.noisy.tsvetkovNB! Адвокатът на OFFNews.bg напомня: препечатването на този текст (изцяло или отчасти) става само с изрично писмено разрешение от OFFNews.bg и автора.


Стоеше сам. Висок мъж с кафява брада – чакаше пред

Стоеше сам. Висок мъж с кафява брада – чакаше пред ...

......... къща, скрита в пороя като в ръкавица. - Тате, купи ми водни бои. Ще те нарисувам усмихнат. И ще станеш щастлив. Точно тогава зад тях двамата затича едно скъпо до облаците бежово палто. Кой знае какво бе решило то в дъжда.Човек трудно може да си обясни плановете на бежовите палта.


Чета новини и една ми прави лошо впечатление: Руиз е

Чета новини и една ми прави лошо впечатление: Руиз е ...

......... слава и награди млад мъж, Руиз, не е също толкова нещастен и измъчен? Също колкото отчаяното момиче, което не излиза от месеци от къщи? Това няма как да знаем. Защото състраданието ни стига дотам, докъдето са ни дресирали до стига. А това - да оставяш да бъдеш дресиран е атавизъм.


В далечната 2000 г., която като дете си представях, че

В далечната 2000 г., която като дете си представях, че ...

......... присмивате – чест! Ако не знаете какво е чест и ако не желаете да имате чест, какво ви остава? Какво ни остава без честта? Не, сериозно питам. Всички вас. Докъде може да потъмнее и помътнее съвестта? Разбира се, не съм изгубил надежда. Разбира се, повечето деца все още са свестни.


Да се инвестира в две силиконови курви и за частна

Да се инвестира в две силиконови курви и за частна ...

......... пет декара, за да има къде да тича. Парите да се вземат от някакъв фонд за опазване на околната среда. Щото и кучето е околна среда? Нали така? Ако някой се опита да задава въпроси, да се прати прокуратурата, ДАНС, жандармерията, специализираната прокуратура, баретите и танковете (ако са останали такива).


Организираната съпротива срещу проекта на Национална стратегия за детето (2019-2030)

Организираната съпротива срещу проекта на Национална стратегия за детето (2019-2030) ...

......... не могат да бъдат автентични ценности. Ако едно общество може да приеме да бъде противопоставяна ценността на детето на амбициите на неговите родители, то ще продължи да прогонва децата си, отказвайки да приеме собствения си провал. Това не е консерватизъм, а обикновен пост-тоталитарен реваншизъм, основан на усещането за загуба на идентичност.


- Ти, какво??! Какво си..., какво??! Господи, Боже мой! Шегуваш

- Ти, какво??! Какво си..., какво??! Господи, Боже мой! Шегуваш ...

......... добра майка, той е добър баща. Помня колко се смеехме заедно преди, как лицето й се озаряваше от щастие и очите й искряха от обич. Днес смехът й не е същият. Никога няма да бъде. В тъмното дълбоко на душата си тя запали свещи и на тези свещи даде имена.


Първи мит Четенето било секси. Нека погледнем истината в очите.

Първи мит Четенето било секси. Нека погледнем истината в очите. ...

......... По-силен аргумент от вредатна от четенето няма как да има. P.S. Както забелязвате, липсват мит номер пет и шест. Този въпрос ще го обсъдим, когато разгледаме ползите от цифрите. P.P.S. Материалът е посветен на денят на книгата, който беше преди два дни. Но това ще го обсъди, когато разгледаме ползите от календара.


Най-трудно е да пишеш обективно. Това, което казах, беше излишно,

Най-трудно е да пишеш обективно. Това, което казах, беше излишно, ...

......... либийската принцеса Европа, която Зевс, във вид на бик е пренесъл именно през Босфора (бичия канал). И пак ще повторя – това, което казвам, е извънредно субективно. Но с усмивка допълвам, че и което каже друг, в противоречие с казаното от мен – ще бъде точно толкова субективно. Различни субективности.