Съветът за електронни медии обяви, че изборът на нов генерален

Съветът за електронни медии обяви, че изборът на нов генерален ...

......... самия избор, на процедурата и на кандидатите. Не на последно място, от 25 април до 7 май приблизително има две седмици, в които има три работни дни“, добави председателят на СЕМ. Очаква се конкурсът да започне на 15 или 16 май, а самото гласуване да е около месец-месец и една седмица по-късно.


Топновинарят на bTV Гена Трайкова се връща на екран. Дългогодишната

Топновинарят на bTV Гена Трайкова се връща на екран. Дългогодишната ...

......... успеха" ще разказва вдъхновяващите истории на успеха на българи у нас и зад граница. В първото издание на рубриката тази неделя Трайкова ще представи история, която разказва за риска като възможност, за дългия път от тютюневата нива у нас до Силициевата долина и за сбъдването на американската мечта по български. 


За 16 дни КЗК разреши на дружеството

За 16 дни КЗК разреши на дружеството "Адванс медиа груп" ...

......... на дейност обаче има - Комисията сама е изброила, че купувачът има бизнес интереси и в сферата на предоставяне на права за разпространение на спортни събития. В същото време тв каналите "Диема" да излъчват спортни първенства. КЗК обаче не е отчела това като обстоятелство, което би се отразило на медийния пазар.


„Нищо в моя живот не върви по план. Казвам го

„Нищо в моя живот не върви по план. Казвам го ...

......... конкретни сцени и как би било по-добре да изиграя някоя реакция", разказа актьорът. „Аз съм много самокритичен човек. Може да се тълкува като положително качество, но понякога, ако много се вглъбяваш в това нещо и се самоанализираш повече, отколкото трябва, това те спира, а не ти помага", сподели Наум Шопов.


Българска телеграфна агенция (БТА) ще бъде домакин на Шестия Световен

Българска телеграфна агенция (БТА) ще бъде домакин на Шестия Световен ...

......... обясни символиката, с която е създаден центърът - вътрешният интериор пресъздава основните елементи от фасадата на БТА, а подовото покритие напомня за емблематичните за столицата ни жълти павета и носи алюзия за площад. Залата разполага със система за панорамна прожекция до 180 градуса, интерактивни тъч скрийн екрани и висококачествен звук.


От май 1940 г. до юни 1944 г. нацистите владеят

От май 1940 г. до юни 1944 г. нацистите владеят ...

......... History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.Третият сезон на поредицата на Viasat Explore

Третият сезон на поредицата на Viasat Explore "Лондонският супер тунел" ...

......... за пътници. Колкото повече наближава крайният срок, толкова по-невероятно изглежда всичко да се случи навреме... Viasat Explore позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска. Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично. За да гледате Viasat Explore, свържете се с Вашия местен оператор.


На 28 февруари OFFNews писа, че БНТ свалила предаването на

На 28 февруари OFFNews писа, че БНТ свалила предаването на ...

......... както и на тяхната лоялност, коректност и добросъвестност. Ръководството на БНТ категорично споделя убеждението, че законите, приложимите правила и лично поетите задължения следва да се спазват от всеки журналист и служител в телевизията. В случай, че тези задължения не се спазват, всеки лично носи отговорност за извършените от него нарушения.


Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат ...

......... изненадващо в редиците на номинираните. Кой е той и защо шеф Виктор Ангелов реши да даде урок на един от участниците, ще узнаем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.


На 4 октомври 2011 г. строителни работници шокирано откриват човешки

На 4 октомври 2011 г. строителни работници шокирано откриват човешки ...

......... History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.


Янис Беракис, един от най-награждаваните и уважавани фотографи на

Янис Беракис, един от най-награждаваните и уважавани фотографи на "Ройтерс", ...

......... САЩ и много международни спортни събития. Мести се в столицата на Израел Йерусалим, където ръководи фотографския екип на агенцията за Израел и палестинските територии (2008/2009), след което се връща в Гърция, за да запечата ефекта на финансовата криза в снимките си. Беракис има съпруга Елисавета, дъщеря Ребека и син Димитри.С отличието на Българска телеграфна агенция

С отличието на Българска телеграфна агенция "Бялата птица" за значим ...

......... деца, възрастни хора, спортисти и др. По проект на община Видин предстои да бъде възстановена сградата на Синагогата, която е на 125 години, посочва БТА. "Радвам се, че мога да споделя този момент с всички вас, защото "Бялата птица" символизира надеждата, вярата в доброто", каза при получаването на наградата градоначалникът.


Със завладяващ сценарий, мащабни външни кадри, многопластов сюжет и силно

Със завладяващ сценарий, мащабни външни кадри, многопластов сюжет и силно ...

......... епизод и в социалните мрежи, а онлайн гледанията само за няколко часа са над 33 хиляди в платформите на NOVA. "Дяволското гърло" е още една продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми и сериали и намерението си да продължи да инвестира в качествени проекти в различни жанрове.


Този месец Viasat History представя три уникални филма, които разкриват

Този месец Viasat History представя три уникални филма, които разкриват ...

......... History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.


Тази събота, в 11:00 ч., в студиото на COOL…T ще

Тази събота, в 11:00 ч., в студиото на COOL…T ще ...

......... вълнува зрителите на bTV с репортажите си на социална и лайфстайл тематика. Всяка събота в рамките на 60 минути екипът на COOL…T ще продължи да представя без маска и грим най-големите родни и световни звезди и всички най-любопитни новини от развлекателната индустрия и от света на музиката, киното и театъра.


Предаването на Валя Ахчиева

Предаването на Валя Ахчиева "Открито" е било свалено от ефир, ...

......... е бил на работа и е подписал забраната ми да говоря и да пиша. Аз имам готовност да предоставя този документ на СГС, ако ми бъде поискан, във връзка с извършваната проверка на болничния лист на Каменаров", подчерта Ахчиева.  Обърнахме се към БНТ за коментар по темата и очакваме отговор. Четири банки са осигурили на братята Кирил и Георги Домусчиеви 100

Четири банки са осигурили на братята Кирил и Георги Домусчиеви 100 ...

......... Компанията е най-големият участник на онлайн пазара в страната, достигайки до около 75% от хората, използващи интернет в България. Приходите от продажби на „Нова Броудкастинг Груп“ АД за 2018 г. се оценяват на 112.5 млн. евро, а оперативната печалба (EBIT) е достигнала 21.8 млн. евро. В компанията работят 650 души.


Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по ...

......... справят по-добре професионалистите с вечерната резервация или ще оставят отново гладни гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.


Телекомуникационният гигант AT&T Inc. успя да се пребори с поредния

Телекомуникационният гигант AT&T Inc. успя да се пребори с поредния ...

......... В същото време като държавен глава той неведнъж е критикувал начина, по който CNN, чийто собственик е Time Warner, отразява неговото управление. Американската администрация може да поиска преразглеждане на решението от пълния панел апелативни съдии в столицата Вашингтон или да се обърне към Върховния съд с искане да поеме делото.  


Седми сезон на популярния български медицински сериал

Седми сезон на популярния български медицински сериал "Откраднат живот" започва ...

......... лекува“ различна е не само новата болницата, но и представянето на историята. В предстоящия сезон познати образи ще бъдат поставени в неподозирани ситуации“, допълни актьорът Емил Марков. Актрисата Диана Димитрова за първи път показа променената визия в ефир и добави, че се надява този път доктор Огнянова да бъде излекувана.


В началото на юни 2019 г.,  за девети пореден път

В началото на юни 2019 г.,  за девети пореден път ...

......... на брега на морето в курорта Свети Влас. Преди това ще се проведе традиционна дискусия по тазгодишната телевизионна продукция, която ще бъде водена от миналогодишния носител на Голямата награда Бойко Василев. Поканени са медийни експерти, медийни репортери и видни журналисти. Всички те, както и номинираните, са гости на "Марина Диневи".


Почина собственикът на информационна агенция

Почина собственикът на информационна агенция "Фокус" Красимир Узунов. 56-годишният Узунов ...

......... Почина собственикът на информационна агенция "Фокус" Красимир Узунов. 56-годишният Узунов е издъхнал тази сутрин към 4 ч.  Екипът на OFFNews изказва съболезнованията си на близките му и колегите ни в агенцията. Очаквайте подробности!


На 26 февруари войната в кухнята започва! Още в първите

На 26 февруари войната в кухнята започва! Още в първите ...

......... прибори са от най-високите професионални марки, което превръща Hell’s Kitchen в една от най-модерните и висококласни кухни в България. Голямото забавление и голямата жега започват на 26 февруари в 21.00 ч. по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.


„Инвестицията ни в „Нова Броудкастинг Груп“ е стратегическа за нашия

„Инвестицията ни в „Нова Броудкастинг Груп“ е стратегическа за нашия ...

......... евро, а оперативната печалба (EBIT) е достигнала 21.8 млн. евро. В компанията работят 650 души. Йорген Линдеман, президент и главен изпълнителен директор на MTG, на свой ред коментира, че сделката е част от стратегическото решение да бъдат намерени нови собственици, които да инвестират в развитието на медийната група в България.


През лятото на миналата година Комисията за защита на конкуренцията

През лятото на миналата година Комисията за защита на конкуренцията ...

......... пазар. Е, вероятно до месец КЗК ще трябва отново да се произнесе за съдбата на Nova Broadcasting Group. Залогът е висок – дали един от най-големите индустриални магнати ще придобие медийна група със значително влияние в почти всички сфери на пазара, или не. Със сигурност решението няма да е лесно.


Шведската компания Modern Times Group (MTG) продаде своя 95%-ен дял

Шведската компания Modern Times Group (MTG) продаде своя 95%-ен дял ...

......... 185 млн. евро зa aĸтивитe нa МТG в Бългapия.   В портфолиото влизат телевизионните канали от групата – Нова, Кино Нова, Диема, Диема Спорт, Диема Спорт 2, Диема Фемили, както и дигиталната компания "Нетинфо". Компанията притежава радио Nova News и издателската група AtticaEVA. Компанията има около 650 служители в България.  


Виктория Бехар поема поста мениджър

Виктория Бехар поема поста мениджър "Стратегическо развитие" на новините и ...

......... AIR, а по време на българското председателство на Съвета на ЕС беше директор на дирекция „Комуникация и информация“ в ресорното министерство. "Богатият ѝ опит в областта на телевизионната журналистика ще бъде изключително полезен в новата ѝ работа, която ще бъде свързана със специалните проекти и развитието на медийното съдържание", коментираха от Нова.


Софийският градски съд разпореди проверка на болничен лист на шефа

Софийският градски съд разпореди проверка на болничен лист на шефа ...

......... Каменаров е бил командирован от БНТ в Брюксел, това също е нарушение на закона. Столичната РЗИ трябва да предостави информацията до три дни след получаването на писмото от съда, а БНТ трябва да предоставят информацията в тридневен срок от приключването на проверката на болничния, но не по-късно от 13 март.  


Шведската компания Modern Times Group (MTG), която е собственик на

Шведската компания Modern Times Group (MTG), която е собственик на ...

......... даде 185 млн. евро зa aĸтивитe нa МТG в Бългapия.   В портфолиото влизат телевизионните канали от групата – Нова, Кино Нова, Диема, Диема Спорт, Диема Спорт 2, Диема Фемили, както и дигиталната компания "Нетинфо". Компанията притежава радио Nova News и издателската група AtticaEVA. Компанията има около 650 служители в България.


Дружество, свързано с предприемача Кирил Домусчиев, е спечелило търг за

Дружество, свързано с предприемача Кирил Домусчиев, е спечелило търг за ...

......... дали преговорите за покупката са водени именно през тази компания.  Настоящият собственик на Нова телевизия - шведската Modern Times Group (MTG) - до момента не е обявявалa сделка за продажба. От пресотдела на MTG отговориха на наше запитване, че не коментират слухове и спекулации. От Нова тв също не коментираха информацията. 


Авторите и продуцентите на филми вероятно скоро ще получават възнаграждения

Авторите и продуцентите на филми вероятно скоро ще получават възнаграждения ...

......... гарантира дългосрочните ни отношения”, коментира Галя Маринова, председател на УС на БАККО. “Смисълът на плащането на авторски възнаграждения е да бъдат създавани възможности за нови творчески произведения. Богатството на съдържание е в основата на бизнес-модела на кабелните оператори”, заяви на свой ред Виктор Божинов, режисьор, продуцент и председател на УС на "Филмаутор".


Край на сагата с ръководството на партийния вестник

Край на сагата с ръководството на партийния вестник "Дума". Националният ...

......... 28 август 2018 г., като смени на поста Таня Джаджева.  През октомври вътрешната опозиция в БСП излезе с позиция срещу ръководството заради начина на назначаване на новия и.д. Подписалите се настояха Изпълнителното бюро на БСП да отмени решението си за рокадата. След скандалите Мичев стана зам.-главен редактор, а постът пое Ивелин Николов. 


Любовта си отива и това се случва непрекъснато. Нямам рецепта

Любовта си отива и това се случва непрекъснато. Нямам рецепта ...

......... добре, каза още Бахаров за играта на Патрик Шон Хесън.  Модерната градска драма проследява битката между двама родители за попечителство над малкия им син и разказва за проблемите в семейните отношения, до които води отчуждението, и за кризата в човешкото общуване. Сериалът разкрива жестоките травми, които раздялата нанася на децата.


85% от мъжете в новия сезон на Hell’s Kitchen България

85% от мъжете в новия сезон на Hell’s Kitchen България ...

......... шеф-готвачи и всички до един са дошли с идеята да победят. Сигурно обаче е, че победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България ще бъде само един, а надпреварата в адската кухня ще бъде истински гореща. Очаквайте новия сезон на Hell’s Kitchen България от 26 февруари в 21.00 ч. по NOVA


Алекс Хорн е създателят на хитовото комедийно шоу

Алекс Хорн е създателят на хитовото комедийно шоу "Наставникът" (Taskmaster), което ...

......... в събота от 23:30 и неделя от 22:00 по Viasat Explore (www.viasatexplore.bg). Viasat Explore позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска. Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично. За да гледате Viasat Explore, свържете се с Вашия местен оператор.


С любов ще лекуват лекарите в новия сезон на „Откраднат

С любов ще лекуват лекарите в новия сезон на „Откраднат ...

......... възможност да участвам в сериала от самото му начало“, допълни Марта Вачкова, която е сред първите актьори, станали част от любимия каст на „Откраднат живот“. Седми сезон на хитовия български сериал ще започне на 26 февруари в 20:00ч. по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.


По-малко новини, повече музика. Накратко казано, това е промяната, настъпила

По-малко новини, повече музика. Накратко казано, това е промяната, настъпила ...

......... процентът им е 26.3%. Обратната е тенденцията при музикалните предавания - от 43.5% днес те изпълват близо половината (49.9%) време. Намалява времето за актуални, забавни предавания, изкуство, култура, спортни и образователни предавания от 22.8% (2012 г.) на 18.5% (2017 г.). За петте години рекламата се увеличава от 3.2% на 5.4%.


Ученици, студенти, учители и родители се включиха в поредицата инициативи

Ученици, студенти, учители и родители се включиха в поредицата инициативи ...

......... обединят експертизата си и да подкрепят процеса по въвеждане на часове по медийна грамотност в училищата. Няколко от организациите, включени в коалицията, имат вече разработени и утвърдени методики или са в процес на разработване на такива по текущи проекти. Общо те успяват да покрият всички класове от 1-ви до 12-ти.


Няколко водещи френски журналисти са временно отстранени от работа или

Няколко водещи френски журналисти са временно отстранени от работа или ...

......... "Les Inrockuptibles", призна, че е автор на въпросното интервю и публично се извини на потърпевшата. Замесени в скандала са и други журналисти на водещи позиции и изпълнителни директори от големи медии, сред които Slate France и пиар агенцията Publicis. Министърът по дигиталните въпроси Мунир Мажуби описа членовете на групата като "загубеняци".


Асоциацията на европейските журналисти - България се разграничи от прессъобщението

Асоциацията на европейските журналисти - България се разграничи от прессъобщението ...

......... на приемането на поправките, сега всички народни представители от партията ще подкрепят отпадането на алинеята, предвиждаща 10 критерия, при гласуването на ветото на президента. Асоциацията изразява надежда, че подобна ще е позицията и на останалите парламентарни сили и заявява готовност да се срещне с представителите на всяка една от тях.


В края на януари за първи път в албанския телевизионен

В края на януари за първи път в албанския телевизионен ...

......... на БНТ и МОН, посочи Райчевски. По думите му сънародниците ни са изключително доволни от предаването. Посланикът ни в Албания отбеляза също, че ще се търсят възможности за изучаване в по-широк обем на български език. Момчил Райчевски подчерта, че признаването на малцинството е било първа стъпка, но работата тепърва започва.


Сблъсъкът на Джеф Безос с National Enquirer, включващ битка за

Сблъсъкът на Джеф Безос с National Enquirer, включващ битка за ...

......... набере още средства. А Пекър стана по-изолиран. Той слезе от борда на канадска вестникарска компания, която също е подкрепяна от хедж фонда на Мелкиоре. Миналата година Chatham заяви, че е инвеститор в AMI от 2010 г. и „не е ангажирана с редакционния процес или с ежедневните бизнес решения на компанията“.


Бившият и.д. главен редактор на

Бившият и.д. главен редактор на "Дума" Йордан Мичев напуска вестника ...

......... си за рокадата. След скандалите Мичев стана зам.-главен редактор.  Повече от това няма да коментирам, нито ще отговарям на глупави въпроси, свързани с БСП, защото имам много приятели в тази партия. Затварям окончателно една страница в живота си и не искам от нея да остава горчив вкус, написа днес Мичев. 


Илияна Захариева поема ръководството на Българското дружество за връзки с

Илияна Захариева поема ръководството на Българското дружество за връзки с ...

......... важните предстоящи проекти на БДВО е специално разработената от Дружеството Програма във Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) на СУ „Св. Климент Охридски“. Програмата включва лекции и уъркшопи с практическа насоченост с цел разнообразяване на образователната програма, представяне на полезна информация от практиката и популяризиране на Дружеството сред студентите.


Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на

Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на ...

......... театрални представления, кино продукции и телевизионни участия. През последната година зрителите видяха Иван Юруков във филма „Дъвка за балончета“, както и в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“.  Не пропускайте седми сезон на най-успешния български медицински сериал, който ще бъде излъчван от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.


Захари Бахаров е звездата в новия телевизионен сериал на БНТ

Захари Бахаров е звездата в новия телевизионен сериал на БНТ ...

......... е за любов“ по музика и текст на Стефан Вълдобрев, в изпълнение на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. „Денят на бащата“ е продукция на Българската национална телевизия – Продуцентски център „Студия Екран“, изпълнителен продуцент - „Агитпроп“. Проектът е реализиран с подкрепата на Столична община и „Творческа Европа – Програма МЕДИА“.


Национално представително проучване на телевизионния и интернет-пазар сочи 30% сив

Национално представително проучване на телевизионния и интернет-пазар сочи 30% сив ...

......... на кабелното пиратство в страната. Пиратството в сектора кабелно разпространение се отразява пряко на всички творчески индустрии, тъй като приходите, които абонатите плащат, не достигат до създателите на съдържание. Тези приходи остават скрити и за органите на НАП. Проучването обхваща 15 404 ефективни интервюта, проведени в 28-те области на България.Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) реагира остро срещу

Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) реагира остро срещу ...

......... се показват като социално отговорни работодатели, да проявят същата отговорност, давайки недвусмислен сигнал по отношение на медийната среда. За нас е ясно, че без добра медийна среда няма как България да се превърне в страна с върховенство на закона, позволяващо устойчиво бизнес развитие и еднакви и справедливи правила за всички."


Нова телевизия ще излъчва късните си новини с нов начален

Нова телевизия ще излъчва късните си новини с нов начален ...

......... от деня“, коментира главният изпълнителен продуцент на новините Даниел Чипев. Късните Новини на NOVA ще продължат да се излъчват и по Радио NOVA NEWS. След промяната емисията на Нова ще върви "на гърба" на тази на БНТ, която е със същия начален час. bTV излъчва късните си новини в 23:30.


BuzzFeed планира да съкрати около 15% от работната си ръка,

BuzzFeed планира да съкрати около 15% от работната си ръка, ...

......... запазят бързия растеж на приходите от дигитална реклама и се сблъскват с големите очаквания на своите инвеститори, докато се противопоставят на доминацията на технологични гиганти като Google и Facebook. Много от фирмите обмислят сделки с конкуренти, за да постигнат мащаба, който вярват, че им е необходим, за да се конкурират.  


Ударът по емблематичната журналистка и депутатка, смело разобличаваща властови злоупотреби,

Ударът по емблематичната журналистка и депутатка, смело разобличаваща властови злоупотреби, ...

......... ще излезе наяве и ще възтържествува справедливостта. Изразяваме пълна подкрепа на Елена Йончева и настояваме практиката на преследване на „неудобни” журналисти и опоненти да бъде прекратена! Призоваваме цялата ни гилдия и цялото общество да се опълчи на това, защото тези удари са срещу всички ни, заявява още председателят на СБЖ.


БНТ спира предаването

БНТ спира предаването "Открито" на Валя Ахчиева и обявява вътрешен ...

......... у нас”, заявява още Константин Каменаров. По време на конкурса Българската национална телевизия ще организира и дискусия за разследващата журналистика с представители на Обществения съвет, СЕМ и съсловни организации. На нея ще се обсъдят новите тенденции, журналистическите предизвикателства, правната рамка и опита на европейските обществени телевизии в сферата на разследващата журналистика.


Телевизията на БСП - Българска свободна телевизия, ще стартира утре,

Телевизията на БСП - Българска свободна телевизия, ще стартира утре, ...

......... от които сигнал вземат над 200 кабелни телевизии. Те осигуряват почти 100% покритие на страната. Телевизията ще може да се гледа от българите, живеещи в Европа и Америка. Разпространението на БСТВ е безплатно за всички. Клиентите на Виваком ще могат да гледат телевизията във всички пакети, заявиха от "Позитано" 20.


Героят ми се връща към доброто в “Откраднат живот: Любовта

Героят ми се връща към доброто в “Откраднат живот: Любовта ...

......... Една стая става друга, за да може да се отговори на изискванията на сценария. Коридорите са широки. Има големи прозорци, от които може да се наблюдава отстрани, случващото се в болничните стаи, а не са като малките прозорчета в МБАЛ “Св. Кирил”. Тази болница има своите предимства”, разказа Юлиан Вергов. 


Телевизията на БСП - Българска свободна телевизия, ще стартира на

Телевизията на БСП - Българска свободна телевизия, ще стартира на ...

......... Любомир Коларов в интервю за "Дума".  БСТВ ще предава пряко конгреса на БСП на 26 януари, за целта в НДК ще бъде изградено малко студио за репортерите и гостите на медията.  Телевизията предоставя излъчването на кабелните оператори безплатно, дават ни уверение, че покритието ще е почти 90%, казва още Коларов. 


Журналистът Иван Гарелов се извини на водещия на предаването

Журналистът Иван Гарелов се извини на водещия на предаването "120 ...

......... съм разкрил “голямата тайна” на колегата си. Няма да коментирам поведението на авторите на лъжата, но дължа едно огромно извинение на Светльо, когото искрено уважавам, на семейството му и на колегите му, както и на зрителите и читателите. Чувствам се безсилен да изчистя тази мръсотия. Още веднъж моля за извинение.


Водещият на тв предаването

Водещият на тв предаването "120 минути" по бТВ Светослав Иванов ...

......... ефира и вас, нашите зрители? Наричали са ме соросоид, човек на този и на онзи, на американците, на руснаците, на израелците. Винаги съм подминавал това. Но не и този път. И заради детето ми, и заради истината. А и заради почтеността. И не на последно място - така постъпват мъжете.


Рекламните инвестиции в световен мащаб ще забавят темпа си на

Рекламните инвестиции в световен мащаб ще забавят темпа си на ...

......... устройства и увеличаващата се популярност на стрийминг услугите. В Китай се предвижда мобилната реклама за първи път да привлече над три четвърти от дигиталните инвестиции на компаниите тази година. Въпреки политическата несигурност около Brexit Великобритания повиши прогнозата си за ръст на рекламните разходи от 4,7% на 6,1% през 2019 г.


Американската медийна компания MNG Enterprises заяви, че е отправила оферта

Американската медийна компания MNG Enterprises заяви, че е отправила оферта ...

......... различните опции, включително и тези за потенциална продажба на компанията. MNG е подкрепена от хедж фонда Alden Global Capital LLC и издава вестниците Denver Post и San Jose Mercury News. Gannett, от своя страна, е в процес на дигитализиране на съдържанието, преминавайки от конвенционални хартиени носители на информация към цифрови.


2019 г. вече е тук, а Ройтерс публикува своя доклад

2019 г. вече е тук, а Ройтерс публикува своя доклад ...

......... трафик, който медиите генерират през Facebook вече заради промените в алгоритъма на платформата. Но изглежда има промени в в настроенията към платформите на трети страни като цяло. Много медии останаха недоволни, след като създадоха специално съдържание за въпросните платформи, но се стигна до значително по-ниска монетизация от очакваното.

Бойните спортове и изкуства вече имат запазено място в телевизионния

Бойните спортове и изкуства вече имат запазено място в телевизионния ...

......... и полезност“, коментира водещата на BOEC.BG Десислава Джерманска. С новото предаване в националния телевизионния ефир феновете на бокса, борбата, каратето, самбото и останалите бойни спортове имат още една възможност да се потопят в света на силните - от 20 януари, всяка неделя, от 19 часа, по Bulgaria ON AIR.  


Шведската медийна компания Modern Times Group (MTG) е прекратила споразумението

Шведската медийна компания Modern Times Group (MTG) е прекратила споразумението ...

......... Diema, а след това придоби Nova за 620 млн. евро. В портфолиото влизат телевизионните канали от групата – Нова, Кино Нова, Диема, Диема Спорт, Диема Спорт 2, Диема Фемили, както и дигиталната компания "Нетинфо". Компанията притежава радио Nova News и издателската група AtticaEVA. Компанията има около 650 служители в България.


Договорът за продажба на акциите на собственика на Нова телевизия

Договорът за продажба на акциите на собственика на Нова телевизия ...

......... нашите глобални дигитални продукти след листването на NENT Group на борсата. Продажбата на NOVA също е част от тази стратегия и ние очакваме разговорите с новите потенциални инвеститори за бъдещето на този утвърден и добре управляван и позициониран бизнес", обяви президентът и главен изпълнителен директор на MTG Йорген Мадсен Линдеман.


На вестникарския пазар у нас се появи

На вестникарския пазар у нас се появи "Китай днес" - ...

......... и редакцията на вестник "Земя". Същият тандем: Светлана Шаренкова - издател, и Димитър Иванов - председател на редакционния съвет, стои и зад двуезичния седмичник "Русия днес - Россия сегодня". Вестникът е изключително ласкав към политиката на Путин, а притурката му на руски език "Соотечественнник" излиза със "съдействието на Правителството на Москва".


Днес целият екип на Българска свободна телевизия - 50 журналисти,

Днес целият екип на Българска свободна телевизия - 50 журналисти, ...

......... провеждат техническите проби и се подготвят първите предавания на телевизията на БСП.  Акцент в програмата на БСТВ ще бъдат новините, за които ще отговаря Валерия Касиян, и публицистичните предавания. Водещ на сутрешния блок ще бъде журналистът Стоил Рошкев.  Предавания в телевизията ще имат и журналистите Александър Симов и Велизар Енчев.


Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:

Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; ...

......... сигнали Helpbook.info, сайта за кариерно развитие Rabota.bg и други. Част от Investor Media Group са и националното радио Bulgaria ON AIR с покритие в 33 града в страната, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, Investor Digest и GO ON AIR The Traveller’s Magazine, които се разпространяват на борда на самолетите на националния авиопревозвач „България Ер“.  


Мястото на водещата Мариана Векилска в предаването на bTV

Мястото на водещата Мариана Векилска в предаването на bTV "Тази ...

......... с интерес темите и гостите, с които тя ще ги среща”, коментира Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group. През последните осем години Александра работи в нюзрума на bTV.  Досегашният титуляр Мариана Векилска обяви, че се разделя с телевизията и занапред ще работи в чужбина.


2018 г. беше период на големи сливания и придобивания. Такива

2018 г. беше период на големи сливания и придобивания. Такива ...

......... следващите 10 години Спонсорирано съдържаниеКоментари (0) Напиши коментарНужен е javascript, за да пускате коментари и за да ги оценявате!ИмеКоментарМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашия коментар! ИзпратиНапиши коментарНужен е javascript, за да пускате коментари и за да ги оценявате!Напиши коментар Още от Технологии 10 прогнози за медийната индустрия през 2019 г. <


Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV

Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV ...

......... телевизионно предаване със сутрешното си кафе през уикенда,“ коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group. Как ще се промени „Тази събота и неделя“ от 2019 година и кой ще се присъедини към Жени Марчева и Диана Любенова bTV ще обяви в началото на януари.