Съветът за електронни медии днес изслуша генералния директор на БНТ

Съветът за електронни медии днес изслуша генералния директор на БНТ ...

......... е вече с чисти дългове.  Видно от настроенията сред членовете на СЕМ концепцията на Каменаров им е харесала и е била "изключително професионална". Членовете на Съвета нямаха особени забележки към визията за БНТ. Очаква се от СЕМ в близките дни, чрез писмо, да утвърдят визията за развитие на обществената телевизия. 


Скандалът с програмния директор на БНТ Емил Кошлуков и предаването

Скандалът с програмния директор на БНТ Емил Кошлуков и предаването ...

......... да се търси отговорност, не на СЕМ“, смята Стоянова. По нейни думи зрителят неволно е привлечен като страна и му е наложено да се превърне в арбитър в този спор. „Каменаров обясни, че ситуацията е спокойна и че трябва да се активизира комуникацията. Това е ключът към всичко“, допълни Стоянова.


В своя Facebook профил Слави Трифонов подкрепи предаването

В своя Facebook профил Слави Трифонов подкрепи предаването "Денят започва ...

......... Не я търсете, те са част от играта. И второ, вие не сте на яслата на някой банкер, на собственик на кафеви медии или на партиен лидер – вашите заплати ги плащаме всички български граждани. И ги плащаме, за да бъдете свободни. Колеги от БНТ, на всяка цена бъдете свободни!“


Не искам да бъда разбиран, че искам нещо да цензурирам.

Не искам да бъда разбиран, че искам нещо да цензурирам. ...

......... учи по следния начин: всичко, което е било преди 1944 г., е било прекрасно, цветущо. България е била един рай на земята, демократичен. Дошли са отнякъде, от небето ли, откъде са паднали едни лоши комунисти. И тогава е станало нещо отвратително и просто един мрак е настанал в българското общество"


Журналистите от дирекция

Журналистите от дирекция "Информация" на БНТ излязоха с позиция в ...

......... се и ще продължим да се променяме. Но не смятаме да отстъпваме от принципите. Защото без тях обществена телевизия няма. Искаме ясни гаранции от ръководството на БНТ, че принципите ще бъдат спазвани, а стандартите - защитени. Готови сме на диалог по всеки дискусионен въпрос. Настояваме нашата позиция да бъде обявена публично.


Протест с искане за оставка на програмния директор на БНТ

Протест с искане за оставка на програмния директор на БНТ ...

......... подготвим предаването за понеделник. А колкото до критиките, че то било на елитарен език, няма как да е друг при гостите, които каним", посочи тя. Скандалът с "Денят започва с култура" избухна след гостуване на Емил Джасим в предаването и ултиматум на програмния директор към екипа за незабавно вдигане на рейтинга.Сутрешното предаване на БНТ

Сутрешното предаване на БНТ "Денят започва с култура" излезе с ...

......... ръководството на националната телевизия и Съвета за електронни медии. • Уверяваме всички хора на духа, които през последните дни изказват своята подкрепа за това, което правим, че “Денят започва с култура” ще продължи да бъде запазена територия за смислен дебат и свобода на словото. Екипът на „Денят започва с култура“


За днес от 11,30 часа пред БНТ на столичната ул.

За днес от 11,30 часа пред БНТ на столичната ул. ...

......... свободни дискусии по БНТ1 "Денят започва с култура"! Нека да се обявим против напора на мафията да завладее обществената медия чрез лакея на Пеевски, Борисов и Доган! Нека като гражданско общество да застанем в понеделник по обед пред сградата на обществената телевизия БНТ и да поискаме оставката на Емил Кошлуков!


В 12 точки с публикация във Фейсбук Емил Кошлуков отговори

В 12 точки с публикация във Фейсбук Емил Кошлуков отговори ...

......... че вече няма да е на нито една партийна централа, колкото и да не им се вярва. БНТ ще бъде обществена телевизия. 14. Надявам се и да бъде гледаема и качествена, каквато тя е била почти винаги. Ще се опитваме да я направим още по-добра, с помощта на нашите зрители.


Военно-окръжната прокуратура в Пловдив е започнала досъдебно производство във връзка

Военно-окръжната прокуратура в Пловдив е започнала досъдебно производство във връзка ...

......... минали дори 24 часа от случилото се, каза Узунов. Той допълни, че е необходимо да се разследва поне седмица, за да се даде някаква информация, а срокът на досъдебното производство е два месеца. Военне транспортен самолет C-27J "Спартан" претърпя инцидент при извършване на учебна маневра на земята на летище "Граф Игнатиево".


Вицепремиерът Валери Симеонов излезе с позиция от името на НФСБ,

Вицепремиерът Валери Симеонов излезе с позиция от името на НФСБ, ...

......... от съдии актове“! Мила родна картинка!!!Политическият съвет на НФСБ ще настоява за щателна проверка от Инспектората към ВСС и ще информира институциите на Европейската Комисия в рамките на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.Обръщаме се към всички политически сили да подкрепят свободата на словото и оздравяването на съдебната система.Съдия в Бургас даде съвети и примери за това как

Съдия в Бургас даде съвети и примери за това как ...

......... самосезира по изложените данни и обстоятелства.Призоваваме НАП да провери имущественото състояние на ищеца Петър Низамов, тъй като той беше освободен от съдебни такси с твърдение, че е социално слаб, без допълнителна проверка.Ще търсим правата си с всички законови методи на регионално, национално и европейско ниво“, се казва още в декларацията.


Глобалната комуникационна група Dentsu Aegis Network представи най-новия доклад за

Глобалната комуникационна група Dentsu Aegis Network представи най-новия доклад за ...

......... своите марки в неравностойна икономическа среда, като същевременно се съобразяват с все по-развиващте се технологии и иновации. На много пазари именно иновациите в лицето на мобилните решения, гласовите активации и новите ad-tech играчи, са тези, които осигурят нови източници на растеж и тази тенденция ще продължи и през 2018 г.“


С 3 на сто се очаква да нараснат през 2018

С 3 на сто се очаква да нараснат през 2018 ...

......... дял от общите разходи за реклама, изпреварвайки телевизията, която остава с 35,5% дял от общия медиен бюджет. В България обаче делът на телевизията като дял от общите медийни инвестиции все още остава висок - около 55%. Изменение на глобалните разходи за реклама по медии (в % на годишна база)

Макар фалшивите новини да не са нито новост, нито незаконни,

Макар фалшивите новини да не са нито новост, нито незаконни, ...

......... нови и обичайни медии, географско и полово разпределение, участие на граждански организации. Председател на групата е Мадлейн де Кок Бунинг, професор по право от университета в Утрехт (Холандия). Съставянето на групата е съгласувано с Европейската служба за външно действие и отдела за следене на дезинформацията, създаден покрай събитията в Крим. 


Столчето на Ани Цолова в сутрешния блок на Нова от

Столчето на Ани Цолова в сутрешния блок на Нова от ...

......... се премести в "Здравей, България" получила от новия генерален директор на новините на Нова Вяра Анкова, която доското оглавяваше обществената медия.  От днес сутрешният блок има и нова синоптичка - Нора Шопова. Тя е юрист по образование и модел по професия. Работила е за големи модни списание, вкл. за "Воуг".Генералният директор на Българската телеграфна агенция Максим Минчев и изпълнителният

Генералният директор на Българската телеграфна агенция Максим Минчев и изпълнителният ...

......... Генералният директор на Българската телеграфна агенция Максим Минчев и изпълнителният директор на Косовската информационна агенция Скъндер Красничи подписаха договор за сътрудничество. Минчев и Красничи подписаха споразумението днес в Прищина. То предвижда обмен на информация между БТА и Косовската информационна агенция.


Базираният в Белгия български журналист Георги Готев се закани да

Базираният в Белгия български журналист Георги Готев се закани да ...

......... по никоя тема. Ние си имаме официален сайт, представящ българските позиции или заключенията на председателството. Не мисля, че има нужда да говорим за него или да го рекламираме, защото ние разчитаме на Вас и на това, че свободата на словото не означава да позволяваме реч на омразата или фалшиви новини."


Съюзът на издателите в България (СИБ), който обединява печатни и

Съюзът на издателите в България (СИБ), който обединява печатни и ...

......... начина, по който се харчат комуникационните бюджети по европрограми в България. Според оценки на СИБ на годишна база парите по тези програми значително надвишават рекламните приходи на всички издатели, взети заедно. Препоръчва се и създаване на програма „Дигитална трансформация на медии“ в ЕС, насочена към технологичното укрепване на традиционните медии.


Издателят на вестник

Издателят на вестник "Стандарт" Тодор Батков е подарил акциите си ...

......... "Пресгрупа утро", което издава русенският "Утро". Собственик на тази пресгрупа е BG Privatinvest GmbH - регистрирано в Австрия дружество със собственици австриецът Карл Хабсбург Лотриген и Христо Грозев. Преди вписването на "Пресгрупа утро" 34% от собствеността на вестника държеше фирмата "ГМ прес". Дружеството бе в списъка на големите длъжници на КТБ.


Отворен е конкурсът за участие в петото юбилейно издание на

Отворен е конкурсът за участие в петото юбилейно издание на ...

......... последно място – провокират интереса към журналистическата професия като кариерен избор. Инициативата „Журналисти в училище“ е част от дейността на Фонд „Валя Крушкина“ при Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Петото издание на инициативата се реализира в партньорство с: БНТ, Nova TV, bTV, Bulgaria on air, БНР и сайтовете: OFFNews.bg и mediapool.bg.


Аделина Радева е новият водещ на сутрешния блок на NOVA

Аделина Радева е новият водещ на сутрешния блок на NOVA ...

......... мен е удоволствие да работя отново в екип с Виктор Николаев и съм сигурна, че ни предстоят много успехи заедно”, споделя Аделина Радева. Миналата седмица стана ясно, че новият програмен директор на БНТ Емил Кошлуков ще стане водещ на публицистичното предаване на телевизията "Още от деня" на мястото на Аделина Радева.


И британският всекидневник Гардиън публикува информация за убийството на бизнесмена

И британският всекидневник Гардиън публикува информация за убийството на бизнесмена ...

......... на ГЕРБ.  Вестникът отбелязва още, че убийството се случва по време на строг контрол от Брюксел, откъдето критикуват България за това, че е свършила твърде малко в борбата с организираната престъпност и корупцията.  "Преди 3 седмици висш данъчен служител беше застрелян в колата си в София", пише още Гардиън.  


"Лидл България" осъди информационна агенция ПИК за нанесени неимуществени вреди, последвали от ...

......... да прилапат българския потребител и после да опразнят джоба му докато се усети“. От Лидл посочват пред съда, че втората публикация също съдържа непрофесионални и обидни квалификации, вменяващи противоправни действия и вина на фирмата, които вредят на търговската репутация на веригата. Решението на Софийски районен съд не е обжалвано от ПИК.  


Новият програмен директор на БНТ Емил Кошлуков ще стане водещ

Новият програмен директор на БНТ Емил Кошлуков ще стане водещ ...

......... БНТ, но членовете на Съвета за електронни медии в крайна сметка избраха на поста Константин Каменаров. Кандидатурата на бившия водещ в свързваната с Делян Пеевски телевизия "Канал 3" бе съборена от факта, че той доказа трудов стаж чрез служебна бележка, че е бил програмен директор на партийната телевизия на Атака "Алфа".


Сутрешният блок на Нова телевизия 

Сутрешният блок на Нова телевизия "Здравей, България" ще има нова водеща, ...

......... За последно тя ще бъде на екран в обществената телевизия утре когато ще води централната новинарска емисия. От понеделник Радева вече ще е в Нова. Тв трансферът още не е официално обявен. До есента партньор на Николаев в "Здравей, България" бе Анна Цолова, която изненадващо бе пратена в творчески отпуск.


Издателите на Playboy обмислят да спрат легендарното мъжко списание от печат,

Издателите на Playboy обмислят да спрат легендарното мъжко списание от печат, ...

......... дял е в ръцете на неговите наследници. "Уолстрийт джърнъл" пишат още, че между Хефнър и Rizvi Traverse имаше уговорка, според която печатната версия на Playboy няма да бъде прекъсната, докато основателят на списанието е жив. Списанието Playboy излиза в повече от 20 страни. Първият тираж в САЩ датира от 1953 година. 


Пристигна поредната

Пристигна поредната "честитка" от реномирано западноевропейско издание за българското европредседателство! ...

......... Българите вече не вярват в ЕС. Терзиев има чувство за хумор и разказва следния анекдот: „Онзи ден бях на пресконференция с руския посланик. Русия никога, ама точно никога, не говори за корупцията, но този път темата за корупцията беше повдигната. Отговорът на посланика беше сладникав: Това го оставам на ЕС“.


Промени в ръководството си обяви информационната агенция БГНЕС. Начело на

Промени в ръководството си обяви информационната агенция БГНЕС. Начело на ...

......... млн. снимки и над 70 хил. видеа. БГНЕС е 100% собственост на семейство Нешкови и носи името на Темелко Нешков, който прекарва 12 години в различни югославски затвори и се бори за независимостта на Македония, както и за правата на българите, живеещи във вече бивша Югославия, посочват още от БГНЕС. 


Някои от текстовете в тази класация ще ви изненадат. Обзалагаме

Някои от текстовете в тази класация ще ви изненадат. Обзалагаме ...

......... 6. 2017 бе годината, в която шефът на Walltopia Ивайло Пенчев нахлу рязко в публичното говорене, описвайки на цветист език горчивия сблъсък между предприемачите и държавната администрация. Отвореното му писмо до шефа на София Тех Парк бе първото от задочната им кореспондеция.  Продължава на стр. 2 Страница на статията : 0102


Пети сезон на хитовия медицински сериал

Пети сезон на хитовия медицински сериал "Откраднат живот" ще има, ...

......... Освен в телевизионния ефир, сериалът бележи изключителен успех и онлайн, както и в социалните медии. 4,8 милиона видео гледания регистрира 4-ти сезон в канала на сериала в NOVA PLAY и в лайфстрийма в nova.bg, а от старта си до момента – видео гледанията на всички епизоди са близо 20 милиона.


Асоциацията на европейските журналисти в България излезе с позиция по

Асоциацията на европейските журналисти в България излезе с позиция по ...

......... прокуратурата, и комбинирането на тези подробности с недоказани хипотези и предположения е хищнически акт, който цели създаването на сензация и в никакъв случай не е в обществен интерес. Припомняме на нашите колеги, че като журналисти сме поели ангажимент да не засилваме мъката на хората, попаднали в беда или пострадали от престъпление


На 84-годишна възраст ни напусна Никола Желев Хаджиангелов – Николай

На 84-годишна възраст ни напусна Никола Желев Хаджиангелов – Николай ...

......... се заяде със самата дума “ангел”, което си е изцяло продукт на низвергнатата тогава религия. Ето така ми разгониха фамилията преди 58 години, та оттогава взех да пиша и се подписвам като Николай Желев. И така си е до днешните ми 75 години. Николай ЖЕЛЕВв. „Стършел”, 2008 г.Шарж Борислав ЗЛАТАНОВ


Общо 65 журналисти са били убити на планетата през 2017

Общо 65 журналисти са били убити на планетата през 2017 ...

......... констатира "Репортери без граници". В страната на наркокартелите системно заплашват и дори убиват журналистите, пишещи за корупцията в политическата класа или за организираната престъпност. Такъв бе например случаят с Хавиер Валдес Карденас - авторитетен 50-годишен журналист, сътрудничел на Франс прес и местни медии - убит хладнокръвно на 15 май, припомня Франс прес.


От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция „Програма БНТ1“

От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция „Програма БНТ1“ ...

......... 2001 година е депутат в Народното събрание от листата на НДСВ. През 2004 година основа партия „Новото време“. Кошлуков беше за кратко и изпълнителен директор на TВ7 и News7, водеше предаването "Факторът Кошлуков" по ТВ7. В периода 2014 - 2015 г. беше в борда на директорите на ТВ СЕДЕМ ЕАД.


Walt Disney придобива по-голямата част от глобалната империя на медийния

Walt Disney придобива по-голямата част от глобалната империя на медийния ...

......... Snapchat, доведе до насочването на милиони някога лоялни зрители на телевизия към други предложения на пазара. Това принуди телевизионните компании да започнат да обединяват сили, за да си осигурят дългосрочно оцеляване. Така през юли Discovery Communications придоби Scripps Networks Interactive, а Time Warner се опитва да се продаде на AT&T.


Сделката на Walt Disney за придобиване на филмовия, телевизионния и

Сделката на Walt Disney за придобиване на филмовия, телевизионния и ...

......... благодарение на което пазарната капитализация на компанията достигна близо 60 млрд. долара. The Wall Street Journal първи писа конкретни данни за сделката. Споразумението бележи новото фокусиране на Мърдок върху медийния бизнес, неговата дългогодишна страст. Никой от фамилията обаче няма да получи място в борда на директорите на Disney, посочват източниците. 


Известният карикатурист Христо Комарницки потърси тв предаването

Известният карикатурист Христо Комарницки потърси тв предаването "Съдебен спор" като ...

......... институции завършиха с неуспех. Вашето популярно и многоуважавано предаване остана последна инстанция и надежда! Искам да призова като ответници в студиото на "Съдебен спор" управителите на фирма "Национална дистрибуция" АД и техния господар Делян Пеевски, които злоупотребяват с монополното си положение и възпрепятстват разпространението на нашето издание. С уважение,Христо Комарницки"


Новината за запора на имуществото и банковите сметки на бизнесмена

Новината за запора на имуществото и банковите сметки на бизнесмена ...

......... анализатор в Центъра за либерални стратегии, цитиран от Ройтерс. България е 109-а сред 180 държави в Световния индекс на свободата на пресата, припомня Ройтерс и подчертава, че това е най-ниската позиция на страна от Европейския съюз. В същото време, когато влезе в ЕС през 2007-а, страната беше 51-а в индекса.


Премиерът Бойко Борисов е съучастник – активен или пасивен –

Премиерът Бойко Борисов е съучастник – активен или пасивен – ...

......... Прокопиева, провокирана от въпрос на "Канал 3", разказа как в продължение на 40 дни екип на същата телевизия е стоял на входа на дома им с камери, насочени към спалнята. Тя помоли екипа на телевизията да спазва поне метър дистанция от семейството и да не крещи при всяко тяхно излизане.


Когато миналия месец се появиха новините, че Walt Disney води

Когато миналия месец се появиха новините, че Walt Disney води ...

......... има шанс Disney да предприема твърде голяма стъпка, опитвайки се да слее две толкова различни компании. Да погледне отвъд сложното сливане може би е онова, което е необходимо, за да убеди Айгър да остане след планираното си за юли 2019 г. пенсиониране. А това ще бъде добре за много инвеститори.


Приватизационната сделка за „Каолин“ АД от 1999 г. е причина

Приватизационната сделка за „Каолин“ АД от 1999 г. е причина ...

......... По преписката са работили 11 експерти и 5-имата членове на КОНПИ. Георгиев специално отбеляза, че медиите на „Икономедиа“ не са със запорирани сметки, дейността им не била обект на запор и не разбирал как останалите запори биха се отразили върху работата им, за да се говори за натиск над тях.


Бизнесменът и издател Иво Прокопиев определи като репресивни мерките, с

Бизнесменът и издател Иво Прокопиев определи като репресивни мерките, с ...

......... Бургаския апелативен съд. Продължавам да съм оптимист, че все още България е правова държава и по съдебен път ще бъде сложен край на този политически произвол. Иво ПрокопиевСофия, 11 декември 2017-та година Утре, 12 декември, КОНПИ ще даде пресконференция по случая "Прокопиев". Веднага след нея брифинг ще даде самият издател.


PlayStation надмина конкурентите си по разходи за телевизионна реклама отново,

PlayStation надмина конкурентите си по разходи за телевизионна реклама отново, ...

......... е платила 19,2 млн. долара за излъчването ѝ. Четвърта в класацията е Blizzard Entertainment с около 4,3 млн. долара бюджет за реклама в телевизията, а след нея се нарежда King - с 2,2 млн. долара. Вижте още технологични новини в материала на Bloomberg TV Bulgaria!гледано: 17   Още видео0 гласа


Опитвайки се да увеличи броя на платените си абонаменти, New

Опитвайки се да увеличи броя на платените си абонаменти, New ...

......... е 14% увеличение на броя на новите клиенти на годишна база,  въпреки че много от тях са се регистрирали чрез промоционални сделки и могат да се откажат по всяко време. Този бум се отразява и на цената на акциите на Times Co., които скачат с 41 на сто тази година. 


За по-строги мерки за обозначаване на неподходящо за деца медийно

За по-строги мерки за обозначаване на неподходящо за деца медийно ...

......... на екран в рамките на не по-малко от 60 секунди. Целта на приетите промени е да се въведат официално и в България добрите европейски практики, като по този начин на аудиторията се предоставя един допълнителен сигнал за неблагоприятно съдържание, който да помогне на родителите да предпазят децата от неподходящо съдържание.


БНТ е отложила интервю на тема

БНТ е отложила интервю на тема "Булгартабак" с лидера на ...

......... участието на Христо Иванов не е отменено, а отложено - поради "други по-важни теми". Договорено е участието му "да се състои в друг, удобен за него, ден". БНТ спазва принципа на редакционна независимост при избора на актуални и значими теми, коментираха още от сектор „Връзки с обществеността и медиите“ на телевизията.


Bloomberg TV Bulgaria бе отличен с една от годишните награди

Bloomberg TV Bulgaria бе отличен с една от годишните награди ...

......... бъдещи предприемачи, които не спират да търсят успеха“, каза Георги Бисерински, изпълнителен директор на Bloomberg TV Bulgaria. На 24-тите годишни награди на БТПП бяха отличени компании с постижения в бизнеса, търговски представител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист, както и посланика на Република Корея Н. Пр. Шин Бунам.  


Властите в Русия обявиха девет американски медии за „чуждестранни агенти“.

Властите в Русия обявиха девет американски медии за „чуждестранни агенти“. ...

......... материалите си, че са регистрирани като чужд агент, което ще рече, че обслужват интересите на чуждо правителство. Подобен закон в Русия вече класифицира някои неправителствени организации като „чуждестранни агенти“ и ги принуждава да предоставят публично данни за финансовото си състояние. Редица НПО-та в Русия междувременно преустановиха дейността си в страната.


Надя Костова е новият програмен директор на БНТ, съощават на

Надя Костова е новият програмен директор на БНТ, съощават на ...

......... програми“ и „Документално кино“ в Нова телевизия. В последните 3 години Надя Костова е работила като медиен специалист в областта на мениджмънта на телевизионно съдържание. Има професионален опит в разработването на концепции за тематични телевизионни канали и пазарното им въвеждане. Консултирала е проекти за документални и игрални филми и международни копродукции.


Последните няколко седмици са истинска кървава баня за няколко дигитални

Последните няколко седмици са истинска кървава баня за няколко дигитални ...

......... отколкото във времената, когато само няколко телевизии и вестници владееха времето и парите на хората.Няма магическо решение за това, което интернет и смартфоните унищожиха. Ще има устойчиви бизнес модели, изградени – и то болезнено – от новия медиен небосклон. Но дори победителите вероятно ще трябва да правят повече с по-малко.


От тази събота (2 декември) БНТ HD започва излъчването на

От тази събота (2 декември) БНТ HD започва излъчването на ...

......... в стартовата решетка. Първите два старта във Формула Е са в Хонконг и БНТ HD  ще покаже надпреварата пряко в събота и неделя (2 и 3 декември) от 9:00 часа.  Специално за зрителите на обществената телевизия коментаторите на състезанието Иван Тенчев и Георги Иванов ще  анализират детайлно и всички интересни ситуации.


На официална церемония тази вечер в Дома на Европа в

На официална церемония тази вечер в Дома на Европа в ...

......... OFFNews.bg и Мариета Димитрова. В категория „Снимащ журналист“ бяха отличени Росен Илиев и Любен Кацаров. Ивомира Пехливанова и Петър Георгиев получиха грамоти в категория „Млад журналист“. Носителите на наградата в шестото издание на конкурса са избрани след оценка на 13-членно жури. Журито оцени получените 66 номинации със 133 различни материала.


Първият български полицейски комедиен сериал тръгва по Нова тв от

Първият български полицейски комедиен сериал тръгва по Нова тв от ...

......... екипа от актьори са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и Алекс Раева също участват в сериала. Заедно с утвърдените звезди ще изгреят и нови обещаващи таланти. Поредицата е със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков.


Получих поздравления от целия свят и много президенти вече познават

Получих поздравления от целия свят и много президенти вече познават ...

......... като от Господа дадено", разказа Деси пред Гала. Тя разказа за първата реакция на дъщеря й Йоанка като се запознала с Росен. "Мамо, този човек наистина е много умен", казала тя. След това Деси нарече Плевнелиев "най-чистия и най-святия човек, който познавам". Той пък я определи като своя сродна душа.


Сериалът `На всеки километър` ще се излъчва в праймтайма на

Сериалът `На всеки километър` ще се излъчва в праймтайма на ...

......... БНТ. Мислите, че ще откажат? Мислите, че убежденията няма да им позволят? Ще се съгласят и още как! Достатъчно е само да им бъдат увеличени заплатите. Българските антикомунисти за отрицателно време стават комунисти, а и всякакви други, стига да са финансово мотивирани. При тях убежденията се диктуват от паричните знаци.


Доверието в медиите у нас достигна най-ниски нива, показва актуално

Доверието в медиите у нас достигна най-ниски нива, показва актуално ...

......... на фондацията показва, че всеки трети журналист избягва да отразява определени лица, фирми или теми. Изследването беше представено на Медийния форум за Югоизточна Европа (SEEMF) на 27-ми ноември 2017 г. в София пред над 300 посетители и гости. SEEMF е най-големият медиен конгрес в региона, който се провежда всяка година в различна държава на Балканите.


Само 10% от българите вярват в независимостта на медиите в

Само 10% от българите вярват в независимостта на медиите в ...

......... отразяваните парламентарни дебати, правят от политиците едновременно автори и жертви на собствената им дискредитация“, каза Боряна Димитрова. 54% от българите забелязват дискриминация или клевети към национални и етнически малцинства в медийното отразяване на политически събития, 49% считат религиозните малцинства за дискриминирани, а 44% виждат случаи на дискриминация към неправителствени организации.


Изпадналият в затруднение издател Time Inc. ще бъде продаден за

Изпадналият в затруднение издател Time Inc. ще бъде продаден за ...

......... достига до 170 млн. месечно уникални потребители в САЩ.  Meredith и Time Inc. са генерирали общи приходи от 4,8 млрд. долара през 2016 г., в това число общи рекламни приходи от 2,7 млрд. долара (700 млн. долара са били от дигитална реклама) и чиста оперативна печалба от 800 млн. долара.


Легендарната тв журналистка и доскорошен шеф в телевизия Би Ай

Легендарната тв журналистка и доскорошен шеф в телевизия Би Ай ...

......... Ай Ти кукувицата е някоя си Симона Ангелова, не мога да я тагна тук, а и тя е заета - облита нови гнезда в момента - я в някоя митница, я държавна службица. Но Горският е налице и трябва да се намеси. Pavel Valnev, собственик на Би Ай, време е!


Топ дигиталните кампании в България бяха отличени на третото поредно

Топ дигиталните кампании в България бяха отличени на третото поредно ...

......... победител -     Opticlasa – Кампания нови колекции 2018, рекламодател Opticlasa, агенция What IfBRAVE -     Decathlon BOX OFFICE, рекламодател Decathlon Bulgaria, агенция All Channels Communication – победител -     MyKi Santa Claus Hotline, рекламодател Telenor България, агенция DDB Sofia -     Крадецът играе на едро, рекламодател Загорка АД, агенция All Channels Communication  


Свалянето на предаването на журналистката Люба Кулезич от ефира на

Свалянето на предаването на журналистката Люба Кулезич от ефира на ...

......... няма да позволя да ми се случват, щото както казва Рачко Пръдлето "Човек за едното красно име живее". Колкото до Люба Кулезич - продължавам да не мога да си изясня случая. Просто, защото също като вас, не съм присъствала на никакви срещи в телевизията. Надявам се тя да го стори.


Футбол от четири първенства, смесени бойни изкуства от UFC и

Футбол от четири първенства, смесени бойни изкуства от UFC и ...

......... лигата на Индия, може да следите в реално време по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Най-интересните събития на UFC се излъчват в българския ефир ексклузивно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Най-интересните двубои от NHL се излъчват директно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2


Първите няколко дни след влизането на Доналд Тръмп в Белия

Първите няколко дни след влизането на Доналд Тръмп в Белия ...

......... сайт, чийто бивш собственик Стивън Банън бе главният стратег на Тръмп) и Fox News имаха бебе“, коментира анализаторският сайт The Root. „Което ще е по-готино и мекичко и в края на краищата ще стане по-мощно от своите родители“. И двете медии обаче, на фона на новата конкуренция, стават все по-нервни.  


- Г-жо Кулезич, защо предаването Ви бе свалено от ефира

- Г-жо Кулезич, защо предаването Ви бе свалено от ефира ...

......... свърши. Казвах си, че това щастие няма да продължи дълго, и така се случи. Версии има, но не мога да ги коментирам. Ако имаше индикации, те дойдоха от изпълнителния директор на телевизията (б.а. - Симона Ангелова). - Поканиха ли Ви да правите друго предаване? - Не, не съм получавала покана.


По повод информациите, разпространяващи се във фейсбук, че предаването на

По повод информациите, разпространяващи се във фейсбук, че предаването на ...

......... - Ами, това ви казвам. Никакви ограничения не сме имали и нямаме в нашата работа. Това ще го потвърди всеки работещ в телевизия Би Ай Ти. - Кога Кулезич е направила този коментар, който определяте като неуместен? - Това беше във вторник вечерта, ако не се лъжа. То бе излъчено.


Предаването на тв водещата Люба Кулезич

Предаването на тв водещата Люба Кулезич "Честно казано" е свалено ...

......... ГЕРБ и още по Главния в Държавата. Нали уж бяха демократи, десни.?! Помните ли - Решетников им даде срок дасе справят с прозападния елит у нас? И Западът - както в стихотворението - "от свода небесен, гледа на всичко тих и невъзмутим". И затова днес Ви качих една статия по темата. Чакам обвинение от Главния.


29-годишният основател на сингапурската BandLab Technologies твърди, че иска да

29-годишният основател на сингапурската BandLab Technologies твърди, че иска да ...

......... музика до политика. Гонзо журналистът Хънтър Томпсън беше автор в списанието в продължение на десетилетия. Куок твърди, че иска да изгради глобален музикален бизнес. През 2012 г. той придоби Swee Lee, 71-годишен дистрибутор на китари в Сингапур. "Музиката е нашият свят“, твърди предприемачът. „Всичко, което правим, се върти около музиката“.


Извършена е огромна измама с онлайн реклама, която може да

Извършена е огромна измама с онлайн реклама, която може да ...

......... тази година. Методът е използван, за да бъдат прилъгвани марките и техните агенции да купуват рекламно пространство на уебсайтове, които не съществуват, или до които търговците нямат достъп. Заради скоростта и обема на рекламата, която се купува автоматично онлайн, е много трудно да се провери дали е извършена подобна измама.


Китайската енергийна и инвестиционна група CEFC се е обединила с

Китайската енергийна и инвестиционна група CEFC се е обединила с ...

......... търгуват с повишение от 6% към 10:30 ч. днес. CME излезе на печалба тази година, но все още има огромен дълг. Тя отбеляза 30-процентов ръст на базовата си оперативна печалба преди обезценки и амортизация през третото тримесечие и очаква годишната базова печалба да нарасне със 17% до 176 млн. долара.